PDA

View Full Version : Τι γνώμη έχετε για το πρώτο Honda Hornet 600?????

kriskris
05/11/2009, 16:01
Χαιρετώ τη καλυτερη παρεα...Ειμαι κοντα σε ένα Hornet,με αδεια το 2002,αλλα το χρώμα (κοκκινο) και οι ημερομηνιες στα σωληνακια λένε 99...Θέλω να ρωτησω κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου,γιατι μου αρεσει παρα πολυ:
και δυστυχως τα οικονομικα με περιοριζουν για τα πιο νεα μοντελα...

Α)απο προβλήματα ειχε κανεις κατι ιδιαιτερο??
Β)Απο κατανάλωση τι βγαζει???
Γ)Τι να προσεξω περισσοτερο προτου το αγοράσω???

Αντε να παιρνω σιγα σιγα κανα 4Κ....:beer: :beer:

179503

sniper
05/11/2009, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Χαιρετώ τη καλυτερη παρεα...Ειμαι κοντα σε ένα Hornet,με αδεια το 2002,αλλα το χρώμα (κοκκινο) και οι ημερομηνιες στα σωληνακια λένε 99...Θέλω να ρωτησω κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου,γιατι μου αρεσει παρα πολυ:
και δυστυχως τα οικονομικα με περιοριζουν για τα πιο νεα μοντελα...

Α)απο προβλήματα ειχε κανεις κατι ιδιαιτερο??
Β)Απο κατανάλωση τι βγαζει???
Γ)Τι να προσεξω περισσοτερο προτου το αγοράσω???

Αντε να παιρνω σιγα σιγα κανα 4Κ....:beer: :beer:

Του 99 δεν είναι το πρώτο.

Αν και η μονη διαφορά με τα επόμενα είναι ότι τα πρώτα είχαν 16αρι τροχό μπροστά.

Α. κανένα πρόβλημα
Β. λογικές ταχύτητες σου βγάζει 160-200 χλμ ανά ντεπόζιτο.... μπορεί και παραπάνω αν πας χαλαρά (100-120 ταξίδι)
Γ. Να το πας σε μάστορα που ξέρεις.

kriskris
05/11/2009, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Του 99 δεν είναι το πρώτο.

Αν και η μονη διαφορά με τα επόμενα είναι ότι τα πρώτα είχαν 16αρι τροχό μπροστά.

Α. κανένα πρόβλημα
Β. λογικές ταχύτητες σου βγάζει 160-200 χλμ ανά ντεπόζιτο.... μπορεί και παραπάνω αν πας χαλαρά (100-120 ταξίδι)
Γ. Να το πας σε μάστορα που ξέρεις.

Ναι αλλα αυτο που ειδα ειχε 17 αρα ζαντα μπροστα...:confused:
Τα 160 χλμ ειναι και σε πολη??? Πόσα λιτρα ειναι το τεποζιτο,16??
Ειχες το συγκεκριμενο εσυ???
Μια βολτα που το πηγα με ενθουσιασε πολυ,γκαζωνε σα τρελο(σε σχεση με το δικο μου) και το ακουγα πολυ νορμαλ...
Ειναι απο εμπορο,θα προσπαθησω να τον πεισω να μου το ξαναδωσει βολτα να το παω σε μαστορα...(ισως και να με βρισει....:rotflmao: :rotflmao: )
ΤΗΑΝΧ παντως sniper...

angelapos
05/11/2009, 16:20
Δες και το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον

hornet (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Hornet)

Διαφορές μεταξύ των μοντέλων ανάλογα με τισ χρονολογίες

hornet nest (http://www.hondahornet.co.uk/600spec.html)

Βασικά ψάξε όλη τη σελιδα. αρκετά αενδιαφέρον

sapila racing
05/11/2009, 16:20
Tα πρώτα και τα δεύτερα είχαν μικρό τεπόζιτο, μετα το μεγάλωσαν λίγο.
Νομίζω 16 λίτρα ηταν.
καλή η 17ρα ρόδα, με την 16ρα δεν είναι καλα τα πραγματα.

sniper
05/11/2009, 16:24
Ναι αλλα αυτο που ειδα ειχε 17 αρα ζαντα μπροστα...:confused:

Αρα είναι το απο 1999 και μετά. Μέχρι και του 98 είχαν 16αρες.

Τα 160 χλμ ειναι και σε πολη??? Πόσα λιτρα ειναι το τεποζιτο,16??

16 ναι.... αν και ποτέ δεν θα καταφέρεις να το γεμίσεις φουλ λογω κατασκευαστικής μαλακιας. Στα 15 το πολύ θα είσαι...

Ειχες το συγκεκριμενο εσυ???

Είχα του 2001 που με το 99 διαφορές είχε μόνο στα χρώματα.

Μια βολτα που το πηγα με ενθουσιασε πολυ,γκαζωνε σα τρελο(σε σχεση με το δικο μου) και το ακουγα πολυ νορμαλ...

98 άλογα στροφαλο.... μια χαρα για γυμνό

Ειναι απο εμπορο,θα προσπαθησω να τον πεισω να μου το ξαναδωσει βολτα να το παω σε μαστορα...(ισως και να με βρισει....:rotflmao: :rotflmao: )
ΤΗΑΝΧ παντως sniper...

sniper
05/11/2009, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
....
καλή η 17ρα ρόδα, με την 16ρα δεν είναι καλα τα πραγματα.

Μια χαρά είναι αν δεν φοβάσαι να το στρίβεις απότομα :lol:

kriskris
05/11/2009, 16:30
Ευχαριστω για τις απαντησεις,

angelapos πολυ κατατοπιστικα site (αν και κατι δε μου κολλαει με τις ημερομηνιες και το κοκκινο χρωμα...)

Το μονο που με παραξενεψε ειναι η σταση οδηγησης,που νομιζω με ενα φαρδυτερο τιμονι(το μαμα πολυ στενο...) θα αλλαξει ριζικα!!!

Sniper μιας και ησουνα κατοχος,μεγαλο σερβις(βαλβιδες,καρμπς) καθε πότε??
Αυτο που βλεπω γραφει πανω 38.000χλμ...

sniper
05/11/2009, 16:32
Ευχαριστω για τις απαντησεις,

angelapos πολυ κατατοπιστικα site (αν και κατι δε μου κολλαει με τις ημερομηνιες και το κοκκινο χρωμα...)

Το μονο που με παραξενεψε ειναι η σταση οδηγησης,που νομιζω με ενα φαρδυτερο τιμονι(το μαμα πολυ στενο...) θα αλλαξει ριζικα!!!

Τι να σου πω ρε φιλαράκι.....

Το είχα 11 μήνες, έκανα 37.000 χλμ και μόνο βενζίνες και σέρβις απλά του έκανα.... βαλβιδες θεωρητικά τις τσεκάρεις κάθε 24....

Cpt. Haddock
05/11/2009, 16:34

Το είχα 11 μήνες, έκανα 37.000 χλμ και μόνο βενζίνες και σέρβις απλά του έκανα.... βαλβιδες θεωρητικά τις τσεκάρεις κάθε 24....

ρε σνάιπερ, μπας και του πουλάνε το δικό σου; :lol:

sniper
05/11/2009, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε σνάιπερ, μπας και του πουλάνε το δικό σου; :lol:

Εγώ έκανα 37..... το κοντέρ έγραφε 60κάτι όταν επωλήθη :D

Και ήτο μαύρο το δικό μου.....

Α ρε ωραίες εποχές...... :D

Αθήνα - Πήλιο 6 ώρες! :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:

Cpt. Haddock
05/11/2009, 16:37
Αθήνα - Πήλιο 6 ώρες! :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
05/11/2009, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Τι να κάνω ρε παλικάρι.... δεν υπήρχαν Βεστρόμ ακόμα να πάω σε 20 λεπτά....

:smokin:

odt
06/11/2009, 07:12

ο μόνος ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις τι μοντέλο είναι, είναι ο αριθμός πλαισίου...
Τα χιλιόμετρα, μου ακούγονται απελπιστικά λίγα...

Το δικό μου που είναι το επόμενο από αυτό...(άρα σχεδόν ολόιδιο από μέσα :blush: )το μόνο που μου έχει βγάλει είναι ένας ανορθωτής (οποία έκπληξις :lol: ) στα 40κάτι χιλιάδες χλμ...Από αξιοπιστία δε νομίζω να έχεις θέματα...Μόνο από κάποια αστοχία ή κάποια μλκια του προηγούμενου/προηγούμενων ιδιοκτητών (όχι καλή συντήρηση, κλπ,κλπ ) Από αξιοπιστία δηλαδή, είναι...αξιόπιστο :lol:

εάν μπορέσεις βάσει αριθμού πλαισίου να διαπιστώσεις ότι ανήκει σε αυτόν τον αιώνα και όχι στον προηγούμενο :lol: και στο δίνει γύρω στα 2500 (το πολύ) είναι καλή αγορά...αλλιώς...δεν αξίζει...

καλές αγορές :wave2:

Sabre
06/11/2009, 07:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
το μόνο που μου έχει βγάλει είναι ένας ανορθωτής (οποία έκπληξις :lol: ) στα 40κάτι χιλιάδες χλμ...

:eek:

χαλάνε ωρέ τα ducati?*

:rotflmao:

*:winka:

odt
06/11/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
:eek:

χαλάνε ωρέ τα ducati?*

:rotflmao:

*:winka:

χαχαχαχα...εν τω μεταξύ...επειδή με απασχόλησε το θέμα...είναι συνωνυμία...δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...είναι σαν να λέμε "Παπαδόπουλος"

kriskris
06/11/2009, 14:02
ο μόνος ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις τι μοντέλο είναι, είναι ο αριθμός πλαισίου...
Τα χιλιόμετρα, μου ακούγονται απελπιστικά λίγα...

Το δικό μου που είναι το επόμενο από αυτό...(άρα σχεδόν ολόιδιο από μέσα :blush: )το μόνο που μου έχει βγάλει είναι ένας ανορθωτής (οποία έκπληξις :lol: ) στα 40κάτι χιλιάδες χλμ...Από αξιοπιστία δε νομίζω να έχεις θέματα...Μόνο από κάποια αστοχία ή κάποια μλκια του προηγούμενου/προηγούμενων ιδιοκτητών (όχι καλή συντήρηση, κλπ,κλπ ) Από αξιοπιστία δηλαδή, είναι...αξιόπιστο :lol:

εάν μπορέσεις βάσει αριθμού πλαισίου να διαπιστώσεις ότι ανήκει σε αυτόν τον αιώνα και όχι στον προηγούμενο :lol: και στο δίνει γύρω στα 2500 (το πολύ) είναι καλή αγορά...αλλιώς...δεν αξίζει...

καλές αγορές :wave2:

Υπαρχει κάπου στο νετ που τσεκαρω με τον αριθμό πλαισίου ή μονο μεσω αντιπροσωπειας???
Για τα χλμ ,δε μπορεις σε τέτοιες μηχανες να ξέρεις,πάντως ειναι-δεν ειναι πραγματικά μόνο αισθητική διαφορά έχει...Αυτο με τον ανορθωτη το είχα και στο Βρος,δε με παρεξενεύει...:lol:
Από κατανάλωση εσυ odt τι βγάζεις???(το ξέρω επιμένω πολυ στο συγκεκριμένο θέμα,αλλα...)
:wave2:

harris_x
06/11/2009, 14:19
To δικό μου στην πόλη έβγαζε 160 με 170km.

odt
06/11/2009, 14:28
Για τα χλμ ,δε μπορεις σε τέτοιες μηχανες να ξέρεις,πάντως ειναι-δεν ειναι πραγματικά μόνο αισθητική διαφορά έχει...Αυτο με τον ανορθωτη το είχα και στο Βρος,δε με παρεξενεύει...:lol:
Από κατανάλωση εσυ odt τι βγάζεις???(το ξέρω επιμένω πολυ στο συγκεκριμένο θέμα,αλλα...)

Θα διαφωνήσω... το ίδιο έχει ταλαιπωρηθεί ένα μηχανάκι με 30.000 και το ίδιο με 130.000χλμ? και γιατί να μην το ξέρεις όταν το αγοράζεις?

Από κατανάλωση με το 17αρι τεπόζιτο...εξαρτάται...με τέρμα γκάζι και 200+ σταθερά στο κοντέρ έβγαλε 150 μέχρι τη ρεζέρβα...αλλιώς κατά μέσο όρο βγάζει γύρω στα 200 με καθημερινή μικτή χρήση...

Υπαρχει κάπου στο νετ που τσεκαρω με τον αριθμό πλαισίου ή μονο μεσω αντιπροσωπειας???

για το συγκεκριμένο, σου απάντησα με πμ...

kriskris
06/11/2009, 14:36
Θα διαφωνήσω... το ίδιο έχει ταλαιπωρηθεί ένα μηχανάκι με 30.000 και το ίδιο με 130.000χλμ? και γιατί να μην το ξέρεις όταν το αγοράζεις?

Από κατανάλωση με το 17αρι τεπόζιτο...εξαρτάται...με τέρμα γκάζι και 200+ σταθερά στο κοντέρ έβγαλε 150 μέχρι τη ρεζέρβα...αλλιώς κατά μέσο όρο βγάζει γύρω στα 200 με καθημερινή μικτή χρήση...

για το συγκεκριμένο, σου απάντησα με πμ...

Δίκιο έχεις,συμφωνώ κι εγω μαζί σου αλλα πως θα ξέρει κανεις τα πραγματικα χλμ μιας μηχανης 10ετιας που εχει αλλαξει πολλά χέρια,όταν ούτε βιβλιαρακια υπαρχουν,ούτε τπτ αλλο,οπότε γιαυτο σου το είπα αυτο....

Το είδα το πμ,μόλις θα ξέρω αριθμό!!!ΤΗΑΝΧ!!!:beer: :beer:

sapila racing
06/11/2009, 14:46
Δίκιο έχεις,συμφωνώ κι εγω μαζί σου αλλα πως θα ξέρει κανεις τα πραγματικα χλμ μιας μηχανης 10ετιας που εχει αλλαξει πολλά χέρια,όταν ούτε βιβλιαρακια υπαρχουν,ούτε τπτ αλλο,οπότε γιαυτο σου το είπα αυτο....

Δεν θα ξέρεις και ακριβως πόσα έχει αλλά μια μηχανή 30.000 απο μια 130.000 φαίνεται απο μακριά.
Πάρε μαζί σου κάποιον που να ξέρει να την 'διαβάσει'.

Τα χιλιόμετρα φαίνονται σε πολλά σημεία που δεν θα έχουν αλλαχτεί, πατούρα στους δίσκους, λιωμένα λάστιχα στα μαρσπιέ κλπ κλπ.

Με 30.000 χιλιόμετρα θα εχει αλυσιδογράναζα μαμα ακόμα!

kriskris
11/11/2009, 15:17
ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα που ξαναδιαβαζω το θέμα που υστερει το 130\70\16 με το 120\70\17 των μεταγενέστερων Χορνετ;;;Είναι πραγματικα πιο ασαφες ή είναι απλα θεωρείες όλα αυτα????

odt
18/11/2009, 10:24
ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα που ξαναδιαβαζω το θέμα που υστερει το 130\70\16 με το 120\70\17 των μεταγενέστερων Χορνετ;;;Είναι πραγματικα πιο ασαφες ή είναι απλα θεωρείες όλα αυτα????

πάρε αυτό με τον 17αρη τροχό...να μην έχεις πρόβλημα και στην εύρεση ελαστικών...:wave2:

kriskris
18/11/2009, 11:05
πάρε αυτό με τον 17αρη τροχό...να μην έχεις πρόβλημα και στην εύρεση ελαστικών...:wave2:

Η αληθεια είναι οτι εν τελει λογω καλης προσφορας-καταστασης ειμαι πολυ κοντα σε ενα Χορνετ με 16αρι τροχο,και απ'οτι εψαξα δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα με την ανευρεση ελαστικων,ολες οι εταιριες βγαζουνε στις διαστασεις αυτες,απλα οχι όλους τους τύπους...Τώρα για τη συμπεριφορα(το βολταρα κιολας) δε παρατήρησα κατι,βεβαια σε ενα τυεταρτο βολτα τι να πρωτοκαταλαβεις...

road spirit
18/11/2009, 11:08
υπο νορμάλ συνθήκες μπορεί να μη τρέχει κάστανο αλλά σε μια ενδεχόμενη δύσκολη κατάσταση, ο 16άρης θα σε στείλει αδιάβαστο...

είναι μια απο τις μαλακισμένες εμμονές της χόντα γαμω το φελέκι τους ... τι να πεις

ψάξε για 17αρι :wave2:

xpistost
27/11/2009, 17:39
Αδερφε εχω τη παραπανω μηχανη,του 01 με αδεια 04 και τη πουλαω 3000.εχω πολλα εξτρα επανω της και ειναι σε αριστη κατασταση με δεκτο ΚΑΘΕ ελεγχο.χρωμα μπλε.6944153611,χρηστος

181693

theofilos888
13/12/2009, 22:25
εγω που ειχα 98αρι με 16 αρι τροχο το προτιμουσα απο το 17 αρι γιατι βουταγε καλυτερα στις στροφες. φυσικα αυτο ειναι θεμα προτιμησης. γυρω στα 200 χλμ αυτονομια ειναι αποδεκτα μεσα στην πολη με ηπια οδηγηση χωρισ κανιβαλισμους. κ κανει κατι σουζες..........

kriskris
13/12/2009, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από theofilos888
εγω που ειχα 98αρι με 16 αρι τροχο το προτιμουσα απο το 17 αρι γιατι βουταγε καλυτερα στις στροφες. φυσικα αυτο ειναι θεμα προτιμησης. γυρω στα 200 χλμ αυτονομια ειναι αποδεκτα μεσα στην πολη με ηπια οδηγηση χωρισ κανιβαλισμους. κ κανει κατι σουζες..........

ΤΗΑΝΧ φιλε μου,προς το παρον κανω υπομονη μεχρι την ανοιξη γιατι ετυχαν κατι απροοπτα να μαζεψω Λ7 και ψαχνω μαλλον για μοντελο 05-06 με τα USD μπροστα...Αν δε κατσει θα παρω αυτο με τη 16αρα μπροστα!!:smilea: