View Full Version : Σαρτη Χαλκιδικης Ενα ονειρο.
natlan74
05/11/2009, 21:13
Παιδια για οσους δεν ξερουν,η σαρτη ειναι ενα μικρο σχετικα παραθαλασιο χωριο με τις πιο ωραιες παραλιες του κοσμου.:cool: Για βολτα με την μηχανη ειναι οτι καλητερο.Το βουνο, η θαλασσα, και γενικα το τοπιο που μπορει να θαυμασεις οδηγοντας την μηχανη σου ειναι κατι το οποιο θα σου μεινει αξεχαστο.Το καλο φαγητο ειναι ενα συν .Και για οσους πανε σολο χωρις γυναικια παρεα,:beer: κατι θα βρουν ..........:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από natlan74
Παιδια για οσους δεν ξερουν,η σαρτη ειναι ενα μικρο σχετικα παραθαλασιο χωριο με τις πιο ωραιες παραλιες του κοσμου.:cool: Για βολτα με την μηχανη ειναι οτι καλητερο.Το βουνο, η θαλασσα, και γενικα το τοπιο που μπορει να θαυμασεις οδηγοντας την μηχανη σου ειναι κατι το οποιο θα σου μεινει αξεχαστο.Το καλο φαγητο ειναι ενα συν .Και για οσους πανε σολο χωρις γυναικια παρεα,:beer: κατι θα βρουν ..........:smokin:
GOA λεμε....! συκια , καλαμιτσι ...... ολα τα $$$$ :beer: :beer:
και το χαραμα να τρως τυροπιτα μετα τα ξενυχτια και να φαινεται απεναντι το Αγ.όρος αχνα σαν φαντασμα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
GOA λεμε....! συκια , καλαμιτσι ...... ολα τα $$$$ :beer: :beer:
και το χαραμα να τρως τυροπιτα μετα τα ξενυχτια και να φαινεται απεναντι το Αγ.όρος αχνα σαν φαντασμα....
Καβουροτρυπες :smokin:
georgis4
05/11/2009, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Καβουροτρυπες :smokin:
Μαρτυριαρη....:lol: :lol:
(ειδικα τωρα που εχει και το καντινομπαρο με τις ξαπλωστρες στο μεγαλο κολπακι):winka:
devil's animal
05/11/2009, 21:53
γ@μιεστε!!!
μην ανοιγετε τετοια θεματα ρπμ...:mad: :mad:
179537
georgis4
05/11/2009, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γ@μιεστε!!!
μην ανοιγετε τετοια θεματα ρπμ...:mad: :mad:
Ρε μη με βαζεις να ψαχνω φωτο βραδιατικα γμτ!(με πιπινια κιολας οχι σκετες :D ):sun:
devil's animal
05/11/2009, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Ρε μη με βαζεις να ψαχνω φωτο βραδιατικα γμτ!(με πιπινια κιολας οχι σκετες :D ):sun:
αρχηγε εκει που εκανα μπανιο εγω πριν απο 4 μηνες στις καβουροτρυπες το ξερουν μονο συγκεκριμενοι και ειναι αποκλειστικα για γυμνιστες....:smokin:
βαλε στο σεϊκερ και 2 πολυ ομορφα μωρα που ειχα μαζι μου και παρε το κοκτεϊλ σου...
:beer: :beer: :beer:
georgis4
05/11/2009, 21:59
:sun:
179538
georgis4
05/11/2009, 22:01
αρχηγε εκει που εκανα μπανιο εγω πριν απο 4 μηνες στις καβουροτρυπες το ξερουν μονο συγκεκριμενοι και ειναι αποκλειστικα για γυμνιστες....:smokin:
βαλε στο σεϊκερ και 2 πολυ ομορφα μωρα που ειχα μαζι μου και παρε το κοκτεϊλ σου...
Aν ειναι το σημειο που πας μονο κολυμποντας το ξερω..:D εκτος αν ενοεις την καταβαση με τα κατσαβραχα...:sun:
179539
XJR_Billy
05/11/2009, 22:02
:cool:
:beer: :beer:
Δεν εχω παει θα μας βασανισεται χειμωνιατικοο:beer: :wave2:
devil's animal
06/11/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Aν ειναι το σημειο που πας μονο κολυμποντας το ξερω..:D εκτος αν ενοεις την καταβαση με τα κατσαβραχα...:sun:
ειναι τερμα αριστερα (σε σχεση με την καντινα) και ακομα πιο αριστερα απο την μικρη παραλια που φαινεται στην φωτο που εβαλα.
προσπαθησαμε να παμε απο την μικρη παραλια και δεν εβγαινε με τιποτα, ετσι πηγαμε απο πανω και φτασαμε ουσιαστικα σε καταβλυσμους χιππιδων:rotflmao:
ειχε καταβαση καλη απο βραχακια και σε βραχακια καθεσαι και κανεις ηλιοθεραπεια.(δεν υπαρχει παραλια)
στην φωτο φαινεται και ενα αυτοσχεδιο φιλε μεσα στην θαλασσα το οποιο το ειχαν κανει οι χιππις για βολευ επι νερου.
Βγαίνοντας πάνω στο δρόμο και στρίβοντας δεξιά (για βουρβουρού) στα 100 μ. που αρχίζει η ανοιχτή αριστερή στροφή έχει ένα μονοπατάκι που κατεβαίνεις πεζός ή με ον-οφ. Μετά από μισό χλμ σε βγάζει σε δύο κολπίσκους με άμμο όπου μπορείς να κάνεις μπάνιο ή να στήσεις σκηνή. Η απόλυτη γαλήνη!!! Οι καβουρότρυπες ήταν ωραία πριν 10 χρόνια. Γενικά νομίζω τέτοια μέρη έχουν μια μαγεία όσο τα ξέουν λίγοι. Αν αρχίσουν να γεμίζουν πολύ κόσμο ...:(
fantacid
07/11/2009, 14:37
ρε τους χιπιδες!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
natlan74
10/11/2009, 19:35
Και η πιο τρελη μασα, με υπεροχα κοτοσουβλακια,απαιχτη πιτσα και θαλασσινα ειναι στη πιτσαρια ¨ΕΜΜΑΝΟυΕΛ με τιμες που σεν θα πιστευετε
devil's animal
10/11/2009, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από natlan74
Και η πιο τρελη μασα, με υπεροχα κοτοσουβλακια,απαιχτη πιτσα και θαλασσινα ειναι στη πιτσαρια ¨ΕΜΜΑΝΟυΕΛ με τιμες που σεν θα πιστευετε
πιτσα Οβελιξ!
:smokin:
frappe rider
10/11/2009, 22:12
Σαρτη rulzzzzzzzzzzzzzzzz :beer: