Σύνδεση

View Full Version : Νέος & enduro

the big boy
07/11/2009, 18:10
κυριε katanas φαινεστε γνωστης και φιλος του χωματινου τερεν

αν και ειμαστε σε εντελως λαθος ενοτητα του φορουμ για την ερωτηση που θελω να κανω, θα την κανω :rotflmao:

λοιπον, εγω ειμαι 1,70 κατι που σημαινει οτι δεν ειμαι και το πρωτο μποι.......και σκεφτομαι .... οι χωματινες μοτο ειναι κατα κυριο λογο ψηλες, εγω θα μπορω να τις οδηγησω??
ας παρουμε για παραδειγμα το aprilia to rx 50.

ευχαριστω

:wave2: :wave2:

the big boy
07/11/2009, 18:43
μπηκε στην σωστη ενοτητα λοιπον και ευχαριστω γι αυτο τους διαχειριστες................

ετσι το ερωτημα μου απευθυνεται πλεον σε ολοκληρο το χωματινο και μη κοσμο του φορουμ....

οποιεσδηποτε συμβουλες και γνωμες ειναι ευπροσδεκτες

υ.γ. πως θα μαθουμε αλλωστε εμεις οι νεοι αν δεν παραδειγματιστουμε απο τα λογια και την σοφια των μεγαλυτερων?? (τι ειπα παλι) :rotflmao:

Χωμάτινος
08/11/2009, 01:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
...
λοιπον, εγω ειμαι 1,70 κατι που σημαινει οτι δεν ειμαι και το πρωτο μποι.......και σκεφτομαι .... οι χωματινες μοτο ειναι κατα κυριο λογο ψηλες, εγω θα μπορω να τις οδηγησω??
...

Ναι μπορείς.

Οπωσδήποτε, σε συνθήκες χωμάτινης οδήγησης υπάρχουν στιγμές όπου είναι καλό και χρήσιμο να έχεις στιγμιαία ένα καλό πάτημα κάτω, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι αυτό που καθορίζει αν μπορείς να καβαλήσεις χωμάτινη η όχι.

zubitos
08/11/2009, 07:10
κυριε katanas φαινεστε γνωστης και φιλος του χωματινου τερεν

αν και ειμαστε σε εντελως λαθος ενοτητα του φορουμ για την ερωτηση που θελω να κανω, θα την κανω :rotflmao:

ας παρουμε για παραδειγμα το aprilia to rx 50.

ευχαριστω

Φίλε μου αυτό που θα πρέπει να σε αγχώνει αν ασχοληθείς με τον χώρο είναι το οικονομικό :evil: και όχι το ύψος σου.:wave2:

Θα ξεκινήσεις με ενα low budget μηχανάκι και φθηνό εξοπλισμό......μετά θα δείς οτι το ψιλοκατέχεις το άθλημα και θα αρχίσεις να πηγαίνεις και σε καναν αγώνα......μετά θα δεις οτι το μηχανάκι σου και ο εξοπλισμός σου δεν είναι για αγώνα.......θα πάρεις εξοπλισμό και μηχανάκι ανταγωνιστικά.......τα ΣΚ σου θα τα αφιερώνεις στο enduro...... η κοπέλα σου θα αρχίσει να σου πετάει μπηχτές του στύλ..(Θυμάσαι που πρόπερσι είχαμε πάει ΣΚ στο Ναύπλιο)...εσύ θα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ο ποιητής.......για να μην στα πολυλογώ θα χαλάς χαλαρά 3000€-4000€ το χρόνο για την καύλα σου και θα αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αποταμίευση και αν έχει καεί ο εγκέφαλός σου απο το άθλημα.........ναι αγόρι μου θα έχεις καεί!!!!!!wellcome to the club. :beer: :beer:

Με το συμπάθειο κιόλας κύριε katanas για τις συμβουλές μου στον νεαρό.:lol: :lol:

marios8
08/11/2009, 08:20
.....................
λοιπον, εγω ειμαι 1,70 .........................
ας παρουμε για παραδειγμα το aprilia .........
ευχαριστω

Μπροστά στον περσινό εργοστασιακό οδηγό της aprilia , είσαι ο γίγαντας Γκρισίνο .:lol: :rotflmao: :lol:

marios8
08/11/2009, 08:23
Ξέρεις τι είναι να είσαι πρώτος στο βάθρο και ο κοντύτερος στη φώτο ?? :bigcry: :bigcry:

179919

the big boy
08/11/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Φίλε μου αυτό που θα πρέπει να σε αγχώνει αν ασχοληθείς με τον χώρο είναι το οικονομικό :evil: και όχι το ύψος σου.:wave2:

Θα ξεκινήσεις με ενα low budget μηχανάκι και φθηνό εξοπλισμό......μετά θα δείς οτι το ψιλοκατέχεις το άθλημα και θα αρχίσεις να πηγαίνεις και σε καναν αγώνα......μετά θα δεις οτι το μηχανάκι σου και ο εξοπλισμός σου δεν είναι για αγώνα.......θα πάρεις εξοπλισμό και μηχανάκι ανταγωνιστικά.......τα ΣΚ σου θα τα αφιερώνεις στο enduro...... η κοπέλα σου θα αρχίσει να σου πετάει μπηχτές του στύλ..(Θυμάσαι που πρόπερσι είχαμε πάει ΣΚ στο Ναύπλιο)...εσύ θα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ο ποιητής.......για να μην στα πολυλογώ θα χαλάς χαλαρά 3000€-4000€ το χρόνο για την καύλα σου και θα αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αποταμίευση και αν έχει καεί ο εγκέφαλός σου απο το άθλημα.........ναι αγόρι μου θα έχεις καεί!!!!!!wellcome to the club. :beer: :beer:

Με το συμπάθειο κιόλας κύριε katanas για τις συμβουλές μου στον νεαρό.:lol: :lol:

βασικα δεν εχω ακομα ουτε καν διπλωμα οντας 16χρονων:p

αρα αλλος θα αναλαβει την χρηματοδοτηση:lol:

σκεφτομαι για το χωμα γι αυτο και ρωτησα εδω σαν πρωτη επαφη με μοτο (δεν μου αρεσουν παπια και τετοιου στυλ)

και απ οτι εχω ακουσει και διαβασει η γνωση του χωματινου τερεν θα με βοηθησει και μετεπειτα στον δρομο.

αρα διπλο καλο.....και θα γουσταρω και θα μαθαινω

KaTaNaS
02/12/2009, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos

Παρακαλώ Νέε μου :lol: ... καλά τα λές!

Μικρέ δεμπιγκμποϊ χωρις το μπιγκ μπόϊ , μακαρι να σκέφτονταν ολοι οι συνομηλικοι που γοητευονται απο τις 2 ροδες σαν εσενα...

Έχω δει οδηγό που ηταν κοντός να μας βάζει τα γυαλιά σε βράχυνο μονοπάτι όπου ηθελες δεν ηθελες έπρεπε να κατεβαζεις πόδι... ο τύπος απλα ειχε ροή και δεν κατεβαζε πόδι πουθενα...

οταν επιτέλους βθασαμε στο ύψωμα τον ρωτησαμε, μα καλα πως; και μας απαντησε "ρε σεις δεν εχω αλλη επιλογη" :lol: :rotflmao:

όπότε ξεκινα το να σου αρεσει... και απλα οι δυσκολιες που θα συναντησεις θα ειναι καλες αφορμες να γινεις καλύτερος...

πρόσεξε... πολυ γρήγορα η χωματινη οδήγηση μπορεί να εξελιχθει στο υποσυνείδητο σου σαν ενα αθλημα... τοτε ειναι που θα έχεις αρχίσει να χτίζεις την τεχνικη σου!

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα... χρειάζονται πολλες ώρες... πολλές ώρες πάνω στη σέλα ή μαλλον καλύτερα πολλές ωρες πανω στη σελα, γιατι το σωστο ειναι να στεκεσαι όρθιος συνεχεια εκτός απο τις φουρκέτες.

Όσο πιο πολυ μηχανακι κάνεις τόσο πιο γρήγορα θα αφομειώσεις το δέσιμο με την μοτο που απαιτείται για να ανεβεις επίπεδο!

:wave2: