PDA

View Full Version : Σωστη θεση οδηγησης

MAG/FMX
07/11/2009, 20:26
Ποια ειναι η σωστηθεση οδηγησης σε motard.
Εμενα το προβλημα μου ειναι , οτιμουδιαζουν τα δαχτυλα μου στοα 30λεπτα οδηγησης.Αny tips please.?
Επισης τοπισω φρενο το εχω πιο ψηλα απτο πατακι κ το νιωθω πιο μεσα με αποτελεσμα να χανω χρονο μεχρι να το πατησω.Ποια να ειναι η σωστη του θεση??

dond4le
07/11/2009, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX

Εμενα το προβλημα μου ειναι , οτιμουδιαζουν τα δαχτυλα μου στοα 30λεπτα οδηγησης.

Εμενα παλι κατι μου λεει οτι εχεις ευθιασμο η τελος παντος καποιο προβλημα με τον αυχενα σου!!!!!

MAG/FMX
07/11/2009, 20:37
Ελα ρε πεςτε κατι καλο.Πχ grip συλικονης αντιβαρα για ελατωση κραδασμων.ΟΙ μανετες μου φενεται τις εχω ψηλα κ το κακο ειναι οτι οι χουφτες δεν μεαφηνουν να τις κατεβασω...... :look:

menelaos46
07/11/2009, 20:39
Το οτι χανεις χρονο να πατησεις φρενο σημαινει οτι δεν το εχεις συνηθησει ετσι. Για το μουδιασμα δε ξερω τι παιζει.
Σχετικα με τη θεση οδηγησεις ειναι πολυ υποκειμενικα τα πραγματα.Μπορεις να καθεσαι οπως σε βολευει στο μηχανακι σου αρκει να διατηρεις καποιες βασικες αρχες. Παραδειγμα να πατας στο εξω μασπιε οταν στριβεις.

dond4le
07/11/2009, 20:43
Ελα ρε πεςτε κατι καλο.

Με την θεση των μανετων παιξε. Τους κραδασμους δεν προκειτε να τους αποφυγεις οποτε δεν υπαρχει λυση για αυτο.

p@nos
07/11/2009, 20:52
τις μανετες τις εχεις φερει στη σωστη θεση?

stefanos
07/11/2009, 20:56
Ελα ρε πεςτε κατι καλο.Πχ grip συλικονης αντιβαρα για ελατωση κραδασμων.ΟΙ μανετες μου φενεται τις εχω ψηλα κ το κακο ειναι οτι οι χουφτες δεν μεαφηνουν να τις κατεβασω...... :look:

Να ρυθμίσεις τις μανέτες εκεί που σε βολεύουν.Το αντίθετο είναι και επικίνδυνο εφόσον μειώνει το χρόνο αντίδρασης και να κάθεσαι πίσω στη σέλα δεν είναι λύση.

MAG/FMX
07/11/2009, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τις μανετες τις εχεις φερει στη σωστη θεση?
Ποια ειναι η σωστη θεση? οι χουφτες αναγκαστικα μου τις φεραν ψηλα κ σπαω καρπο καπως , αν μπορεις να φανταστεις.Τις εχω στο υψος των grip , ενω κ καλα με βολευει να τις εχω χαμηλοτερα.Απλα θελω να ξερω πια ειναι η σωστη θεση.

MAG/FMX
07/11/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Το οτι χανεις χρονο να πατησεις φρενο σημαινει οτι δεν το εχεις συνηθησει ετσι. Για το μουδιασμα δε ξερω τι παιζει.
Σχετικα με τη θεση οδηγησεις ειναι πολυ υποκειμενικα τα πραγματα.Μπορεις να καθεσαι οπως σε βολευει στο μηχανακι σου αρκει να διατηρεις καποιες βασικες αρχες. Παραδειγμα να πατας στο εξω μασπιε οταν στριβεις.
Εγω καπου διαβασα , να σπρωχνω με τον εξω μηρο το ντεποζιτο προς την εισοδο της στροφης κ εχει καταπληκτικα αποτελεσματα κ ισως αυτο που λες να γινεται σε συνδιασμομε αυτοπουλεω.....

p@nos
07/11/2009, 21:44
Ποια ειναι η σωστη θεση? οι χουφτες αναγκαστικα μου τις φεραν ψηλα κ σπαω καρπο καπως , αν μπορεις να φανταστεις.Τις εχω στο υψος των grip , ενω κ καλα με βολευει να τις εχω χαμηλοτερα.Απλα θελω να ξερω πια ειναι η σωστη θεση.

εχεις ανοιχτες τις παλαμες σου και τις ακουμπας πανω στα γκριπ...η ευθεια που σχηματιζουν τα δακτυλα σου δειχνουν που πρεπει να ειναι οι μανετες...και πρεπει να ειναι μονο εκει, ουτε πιο πανω, ουτε πιο κατω...

αν οι χουφτες εμποδιζουν στο να μπουν οι μανετες στη σωστη θεση πρεπει να παρουν ποδι...

MAG/FMX
07/11/2009, 22:47
Χμμ ..... σωστος ,,,,:a013:
Μηπως ξερεις κ τη θεση του πισωφρενου γιατι κατι δε μου καθεται καλα με τις μποτες.....???:dizzy: