PDA

View Full Version : Ένα με απ' όλα. Μια Ευρωπαϊκή περιπλάνηση.

Σελίδες : 1 2 [3]

DIM.K30
23/11/2009, 23:25
Γνησιο μοτοσυκλετιστικο ταξιδι:beer:

watain
23/11/2009, 23:37
na sou po boulgaria piges den mas eipes omos tipota gia ypopta barakia me 'kales' kopeles!!!
exo akousei polla gia pes??????:lol:

QSpec
24/11/2009, 12:36
Βουλγαρία έμεινα μόνο μια νύχτα και πήγα σε 1 bar που εκτός από εμάς (την παρέα του hostel) ήταν άλλη μια παρέα στην οποία υπήρχαν 2 κοπέλες που δεν ήταν ούτε "καλές" ούτε καλές.

Στην Ρουμανία όμως υπήρχαν πολλά bar με πολλές κοπέλες αλλά δεν μου φάνηκαν "ύποπτα".

Όταν ξαναπεράσω θα το ερευνήσω. :winka:

z.k.a.p.
09/12/2009, 17:30
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΧΑΡΑ. ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

LINA
09/12/2009, 23:40
Ειπα να δω μια γρηγορη ματια τις φωτογραφιες και να διαβασω τα κειμενα το πρωι, σταθηκε αδυνατον ! Πηγε 1:00 πμ και μολις τωρα τελειωσα το ταξιδιωτικο σου, ξερεις τι ειπα ; Να ταν κι αλλο να διαβαζα μεχρι το πρωι !!! Συγχαρητηρια Βασιλη , ευχομαι να γεμιζεις καθε χρονο σελιδες να διαβαζουμε και τις καταπληκτικες φωτογραφιες σου να απολαμβανουμε !!!

και οπως ειπες και συ "Πριν κάνω το ταξίδι είχα μια έντονη ανησυχία, έναν φόβο. Όχι για τις όποιες καταστάσεις μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσω, αλλά για την περίπτωση που η όλη εμπειρία δεν θα ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μου. Κάτι που ονειρεύεσαι για τόσο καιρό πρέπει να βγει καλό. Σε αντίθετη περίπτωση η απογοήτευση θα ήταν καταστρεπτική. Στην δικά μου λοιπόν περίπτωση, πήγε καλύτερα από τις προσδοκίες μου. Και αυτό είναι και το ζητούμενο. Να λάβεις αυτό που ελπίζεις, και γιατί όχι, και παραπάνω. Εμπρός για τα επόμενα. "

Εμπρος για τα επομενα λοιπον ....:wave2:

LOUKILOUK
15/12/2009, 19:36
Μπράβο για τις φωτό...
μπράβο για την περιγραφή...αλλά πάνω από όλα, μπράβο για την ψυχή...
:beer: :beer:
:wave2:

thoukis
15/12/2009, 20:24
:eek: :eek: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :a19: :a19: :a20: :a18: :beer: :beer:

siraxanz
15/12/2009, 21:26
Σε Ζήλεψα QSpec-Βασίλη

Το έχουν οι Βασίληδες άραγε?

Να μας κανουν να χαζεύουμε σαν μικρά παιδιά, με τα ταξιδιωτικά τους σ' αυτό το φόρουμ???

Σου εύχομαι κ σε πολλά επόμενα ταξίδια!

:sun:

FJ
27/12/2009, 22:36
Μπραβο ρε Βασιλη περασα πολυ ομορφα διαβαζοντα το ταξιδιωτικο σου. Ζηλευω...

menos
26/05/2010, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec

Ο Μένιος είχε κάνει ένα ποστ το καλοκαίρι που έλεγε πως θα βολτάρει Γερμανία. Από το προφίλ του είδα πως μένει Σλοβακία και ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να πιούμε μια μπυρίτσα μιας που θα βρισκόμουν εκεί τριγύρω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μένιο για την παρέα και την βόλτα
Σήμερα μου το είπανε πως έγραψες το ταξιδιωτικό..:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Αν και αργά.... εγω ευχαριστώ!! που έφερες λίγη Ελλάδα μαζί σου στην Νίτρα της Σλοβακίας...
Πλέον μετακόμισα σε 3αρι και μπορώ άνετα να σε φιλοξενήσω αν ποτέ ξαναρθείς απο εδώ!!!
Να είσαι πάντα καλά και να μας γεμίζεις με τέτοιες ιστορίες... :beer:

QSpec
26/05/2010, 17:17
Είπαμε, θα τα ξαναπούμε κάπου κάποτε. ;)

Ελπίζω να είναι σύντομα και η επόμενη βόλτα μας να είναι και μεγαλύτερη από 90 χλμ. Μέχρι τότε εύχομαι να έχεις πολλά και όμορφα χιλιόμετρα. Η κεντρική Ευρώπη είναι ιδανική για ωραία μονοήμερα - διήμερα.

Πάρε και πολλές μπύρες, 75 λεπτά είχαν. :smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Gares'
09/06/2010, 21:41
Βασίλη απίστευτο το ταξίδι σου.Είσαι ένας γνήσιος ταξιδευτής που τον μαγεύει και μόνο η σκέψη του δρόμου...
Απόλαυσα πραγματικά το ταξιδιωτικό σου μιας και αυτό που είναι έκανες είναι ένα από τα όνειρα μου.
Να είσαι πάντα καλά να ξανακάνεις παρόμοια ταξίδια.1000 ευχαριστώ που τα μοιράστηκες!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

QSpec
10/06/2010, 03:26
Σε ευχαριστώ για τις ευχές Κώστα. Εύχομαι κι εσύ σύντομα να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Αν είναι κάτι που ήλπιζα να πετύχω με αυτό το ταξιδιωτικό είναι να δείξω πως ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεται κανείς. Οπότε μην το σκέφτεσαι, μόλις είναι κατάλληλες οι συνθήκες (χρόνος, χρήμα, μηχανή) μάζεψε 2-3 πράγματα και ξεκίνα.

:beer: :beer: :beer: :beer:

transalpblack
24/06/2010, 09:08
Είναι τρομερό να διαβάζεις ταξιδιωτικές ιστορίες. Κολλάς άσχημα:beer:

tzarot
24/06/2010, 09:25
τι να πώ, με έστειλες. Πάντα τέτοια και μακρύτερα. Και πάντα στο προορισμό να σε περιμένει μια κρύα μπύρα :)

QSpec
25/06/2010, 03:10
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Με τις υγειές μας! :beer: :beer: :beer:

Chris K.
28/06/2010, 12:38
Η απόλαυση διαβάζοντας το ταξιδιωτικό σου ήταν μοναδική! Σ' ευχαριστώ!

Πάντα τέτοια Βασίλη, ξεκίνησες πολύ δυνατά και έτσι να συνεχίσεις!

:a18: :a013:

Κάθε μέρα σκέφτομαι για νέα ταξίδια, νέους προορισμούς, ελπίζω για νέες περιπέτειες και γνωριμίες. Είναι ίσως το δυνατότερο ναρκωτικό. Δεν σου κάνει κακό και μόλις το γευτείς, εάν ζεις χωρίς αυτό, νοιώθεις πραγματικά κενός. Και η απεξάρτηση δεν είναι λύση, η μόνη λύση είναι να παίρνεις την δόση σου ξανά και ξανά και ξανά..

Η παραπάνω παράθεση είναι μία απο αυτές τις κάπως.. τις έτσι μωρέ. Αυτές τις πέρα για πέρα αληθινές που αυτομάτος κερδίζουν ενα μέρος του μυαλού σου.. Σεβασμός! :)

tamtam
28/06/2010, 20:29
Ωραίος, ευχαριστούμε!!!

Η Τσεχία πανέμορφο μέρος λοιπόν...

Christiania έχει χαλάσει, καλύτερα που δεν ήρθες...

Λοιπόν,ας αφήσουμε την πλακα, respect, πολύ ωραία περιγραφή, και καλά ταξίδια...

:beer: :beer: :beer: :beer: :D

QSpec
29/06/2010, 03:23
Ευχαριστώ για τις ευχές! :beer:

Ωραία ήταν η Τσεχία, γενικά την κεντρική Ευρώπη την λάτρεψα.

H Christiania σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν, αλλά δεν παύει να είναι κάτι το διαφορετικό. Στον δρόμο προς Nordkapp θα σταματήσω για μερικές μέρες. Κάποτε.

LARISEOS
29/06/2010, 03:42
μπραβοοοοο!

μεγαλο μπραβο και ξανα ξαναααα ξανναααααα!!!!

:beer:

QSpec
29/06/2010, 04:06
Ευχαριστωωωώ!

Καλά χιλιόμετρα να έχουμε. :)

BABISVFR
09/07/2010, 04:44
Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό.

:a18:

Uriah Heep
12/07/2010, 08:31
Όπως συνηθίζεται στα ταξιδιωτικά, αναφορές στην οργάνωση περιλαμβάνουν πρόγραμμα ταξιδιού, στόχους, εξοπλισμό και λοιπές προετοιμασίες. Εδώ δεν θα βρείτε κάτι τέτοιο.

Το εκτιμώ ιδιαιτέρως!

Το "so excited" ταξιδιωτικό σανό,
.
.
...αποτέλεσμα της παραμύθας του αυτοκόλλητου Dakar και τινών ακόμη μοτοσυκλετιστικών κομμώσεων,
.
.
...ώρες-ώρες με κάνει να θέλω ν΄αρχίσω τα ναρκωτικά στα 52 μου!

Μια γερή δόση αυτοπεποίθησης, εμπιστοσύνης στις ικανότητες μου, στην κοινωνικότητα μου και την τύχη μου. Μια επίσης γερή δόση αφέλειας και διάθεσης να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα όταν και εάν παρουσιαστεί.

Σωστές κουβέντες...

Καλούς δρόμους στα ταξίδια σου!

:beer: :beer: :beer:

QSpec
12/07/2010, 09:45
Ευχαριστώ για τις ευχές. Καλούς δρόμους να έχουμε όλοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Σωστές κουβέντες...

Χαίρομαι που συμφωνείς. Ισχύουν και για την καθημερινότητα μου, απλά σε ένα ταξίδι ενισχύονται.

Από εσένα θα διαβάσουμε τίποτα φέτος, Βασίλη;

Πρέπει να γεμίσει υλικό το φόρουμ για να διαβάζω το χειμώνα και να μην ξενερώνω που δεν πήγα πουθενά.

Uriah Heep
12/07/2010, 10:49
Από εσένα θα διαβάσουμε τίποτα φέτος, Βασίλη;

Τελειώνω μιά ταξιδιωτική παρωδία.

Παραθέτω το trailer....
.
.
.
.

“Επικίνδυνο ταξίδι στην Αγλαϊα, good for the guys”

Δυσκολίες στο βγάλσιμο της βύζας της Αγλαϊας,
…αγωνιώδη συμβουλευτικά e-mail από τον Ian Scott (παρτενέρ Τζούλιας),
…πλοκή με μπόλικο βαυκαλιζατέρ, 2 σκασμένα προφυλακτικά, πολυοργασμικά belli dance, κελεμπίες, υπερφυσικές ενέργειες, βασκανίες και παχύρευστη ταξιδιωτική μαρμελάδα.
Νέοι ορίζοντες στο ταξιδιωτικό κάτς…
Stay tuned…

Συνοδεύεται με ζεστό σαλέπι και μπόλικη κανέλα.

Δεν είμαι σίγουρος όμως,
.
.
...αν την "αντέχει" το φόρουμ.

QSpec
12/07/2010, 11:36
Μάλιστα...

Ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό που σε πείραξε ΤΟΣΟ στην όλη υπόθεση αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υπερβολικό να ψάχνεις την παραμικρή αφορμή για τέτοια σχόλια;

Ίσως να είναι αυτό το επόμενο βήμα;

- "Έχεις ώρα;"
- "17:52, το ταξίδι των παιδιών στην Αλγερία το σνομπάρω."

Εμένα με χαλάει πάντως να διαβάζω τις σπόντες και από τις 2 μεριές αλλά μεγάλοι άνθρωποι είστε, ξέρετε τι κάνετε.

Όπως και να έχει εύχομαι να περάσεις καλά στην Αγλαϊα, ή οπουδήποτε, και να μοιραστείς την παρωδία σου με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο.

Δώσε κι έναν τίτλο παρωδίας για το δικό μου ταξιδιωτικό! :)

Uriah Heep
12/07/2010, 11:59
Μάλιστα...

Ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό που σε πείραξε ΤΟΣΟ στην όλη υπόθεση αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υπερβολικό να ψάχνεις την παραμικρή αφορμή για τέτοια σχόλια;

Ίσως να είναι αυτό το επόμενο βήμα;

- "Έχεις ώρα;"
- "17:52, το ταξίδι των παιδιών στην Αλγερία το σνομπάρω."

Εμένα με χαλάει πάντως να διαβάζω τις σπόντες και από τις 2 μεριές αλλά μεγάλοι άνθρωποι είστε, ξέρετε τι κάνετε.

Όπως και να έχει εύχομαι να περάσεις καλά στην Αγλαϊα, ή οπουδήποτε, και να μοιραστείς την παρωδία σου με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο.

Δώσε κι έναν τίτλο παρωδίας για το δικό μου ταξιδιωτικό! :)

Ό,τι με πείραξε, το έγραψα εκείνη τη στιγμή. Και τέρμα.

Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ούτε καν τα γνωρίζω.

Δεν έχω τίποτα με το ταξίδι τους και το ταξιδιωτικό τους.

Και ΔΕΝ έχω κανένα σκοπό να προσβάλλω κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο μέσα σ΄ένα φόρουμ.

ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγραφτεί τίποτα και αν παρεξηγήθηκε κανείς από τα χιουμοριστικά παρα-λογοτεχνικά drift, του ζητώ συγγνώμη.

Tpap
12/07/2010, 12:16
..ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγραφτεί τίποτα και αν παρεξηγήθηκε κανείς από τα χιουμοριστικά παρα-λογοτεχνικά drift, του ζητώ συγγνώμη.

Βασίλη,
πραγματικά δεν καταλαβαίνω,γιατί μπαίνεις σε εξηγήσεις...αυτός που δεν σε καταλαβαίνει, δεν θα καταλάβει ακόμη και αν του το χορηγήσεις ενέσιμο.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν βάζεις λεζάντα σε εικόνα που μόλις σκιαγράφησες το κάνεις παιδικό.

Και το παιδικό ΔΕΝ είναι σουβλάκι. Είναι κάτι άλλο.

Τέλος πάντων, δέχομαι ότι θα έχεις τους λόγους σου... :beer: :beer: :beer:

QSpec
12/07/2010, 16:39
Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω οτί δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης και αν κατάλαβες κάτι τέτοιο από το post μου, λάθος μου.

Με το χιούμορ και τον σαρκασμό δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά η απάντηση σου μου φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου. Μετά από τόσα κείμενα σου που έχω διαβάσει έχω καταλάβει το χιούμορ σου και τον τρόπο σου, τα οποία βρίσκω και άκρως διασκεδαστικά ασχέτως αν σύμφωνω ή όχι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν απευθυνόταν σε εμένα, γι αυτό και με χάλασε.

Τις μπύρες δεν τις έχω βάλει για να ειρωνευτώ, και πραγματικά περιμένω παρωδία του δικού μου τίτλου.

ΥΓ:

ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγραφτεί τίποτα

Εάν η δικιά μου απάντηση το προκάλεσε αυτό, είμαι σημαντικότερος από όσο νόμιζα! :eyepop:

ΥΓ2:
Όπως ξέρεις ο γραπτός λόγος εύκολα παρερμηνεύεται, κάποτε θα τα πούμε και από κοντά.

Uriah Heep
13/07/2010, 01:54
...αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν απευθυνόταν σε εμένα, γι αυτό και με χάλασε.

Στη θέα του trailer,
.
.
...αποτροπιάστηκες σαν ξανθιά που δεν της πέτυχε η βαφή!

Εάν η δικιά μου απάντηση το προκάλεσε αυτό, είμαι σημαντικότερος από όσο νόμιζα!

Τι άλλο να έκανα ο άμοιρος?

... απλά η απάντηση σου μου φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου.

Μιας και απέτυχα στα θαύματα,
.
.
...είπα να δοκιμάσω να "τα λέω" ...με παραβολές, σε κάθε ευκαιρία....:rotflmao:

liberec
23/07/2010, 12:47
QSpec

πάρα πολύ καλό και ευχάριστο ταξιδιωτικό

μία και αρκετά από τα μέρη τα γνωρίζω, μου έχεις προκαλέσει ακαταμάχητη επιθυμία.... να ξαναπάω

ευχαριστούμε

Υ.Γ. Βασίλη μετά το ταξίδι μας στην Περσία είχαμε μία μικρή παρεξήγηση [που σίγουρα κρίμα ήταν] και νομίζω, ότι και τώρα μάλλον λίγο ξέφυγες [και τα παιδιά της Αλγερίας μόνο συγχαρητήρια άξιζαν...].
Είμαι βέβαιος, ότι μία σαββατιάτικη βόλτα θα τα αλλάξει [Βουλγαρία είναι κάπου εκεί κοντά ή κάνω λάθος?]

καλά ταξίδια σε όλους

Uriah Heep
25/07/2010, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
Υ.Γ. Βασίλη ... και νομίζω, ότι και τώρα μάλλον λίγο ξέφυγες

Έχω εμπιστοσύνη ...στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

liberec
25/07/2010, 13:01
Έχω εμπιστοσύνη ...στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

έτσι σε θέλω, με το καλό χιούμορ και αυτοσαρκασμό

να είσαι καλά και καλά χιλιόμετρα Βασίλη

Υ.Γ. υπάρχει μία [μικρή] σκέψη για λίγη Βουλγαρία το Σεπτέμβρη.... είσαι μέσα?

QSpec
25/07/2010, 16:40
QSpec

πάρα πολύ καλό και ευχάριστο ταξιδιωτικό

μία και αρκετά από τα μέρη τα γνωρίζω, μου έχεις προκαλέσει ακαταμάχητη επιθυμία.... να ξαναπάω

ευχαριστούμε

Σε ευχαριστώ doc! Έυχομαι να την ακαταμάχητη αυτή επιθυμία να την καλύψεις σύντομα.
:beer: :beer:

Uriah Heep
27/07/2010, 02:43
Υ.Γ. υπάρχει μία [μικρή] σκέψη για λίγη Βουλγαρία το Σεπτέμβρη.... είσαι μέσα?

Επειδή μΕ αρέσουν οι σαφείς απαντήσεις,
.
.
...θα εξαρτηθεί από τις δεδομένες συνθήκες του χώρου, του χρόνου και των αιτιωδών συνεξαρτήσεων.

liberec
27/07/2010, 07:36
Επειδή μΕ αρέσουν οι σαφείς απαντήσεις,
.
.
...θα εξαρτηθεί από τις δεδομένες συνθήκες του χώρου, του χρόνου και των αιτιωδών συνεξαρτήσεων.

hm....

ΔΕΝ άλλαξα μηχανή...
ΔΕΝ άλλαξα στολή...

+

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&goto=lastpost&threadid=89686

μάλλον για εκπαιδευτικό αργό διήμερο το βλέπω...

Υ.Γ. ο μικρός μπορεί μεν να έχει τους κυλίνδρους πλάγια [-], αλλά έχει αρκετά καλές γνώσεις από μουσική '70- εώς και σήμερα δε [+], που από μόνο του είναι ένα καλό διαβατήριο....νομίζω?

χιχιχιχ

operator 6
20/05/2011, 19:42
Κολλητέ διάβασα ξανά το ταξιδιωτικό σου ζήλεψα, τρελάθηκα τα έπαθα όλα μαζί πωρώθηκα για πολλοστή φορα για να δούμε ποτε θα δεήσει να πάμε και μαζί κάνα ταξίδι.:beer: