View Full Version : καινουργιο μελος!
DucatiloveR
17/05/2005, 18:23
Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουργιο μελος εδω περα αλλα χρονια τωρα οδηγω μοτο και τελευταια πηρα αυτο το μωρο στην φωτο! 6 μηνες, πολες βλαβες αλλα σπουδαζω μηχ/λογος οποτε το φτιαχνω μονος μου (στην αγγλια, οπου τραβηχτηκε και η φωτο. Τωρα ειμαι εδω για διακοπες στον ξαδερφο μου που μπαινει επισης εδω μερικες φορες και μου ειπε για το φορουμ αυτο και για το ''μπαικνετ'' επισης)
Οποτε ελπιζω καλα να περασουμε και να σας και η φωτο
14404
Καλως τον! :wave2:
Βολεψου καπου ... :D
SaraMaritis
17/05/2005, 18:57
...DucatiloveR-μαν :wave2:
:beer:
καλως ορισες απο τα μερη μας :sun:
ducati rules :beer: :evil:
tsoukas77
17/05/2005, 21:28
Ασυλληπτη!
καλως ηρθες
καλα ρε και κοκκινα παπουτσια? :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :smokin: :wave2:
Ghostwalker
18/05/2005, 01:43
Kalws ir8es loipon. 8eikh pic kai 8eikh bike. :beer:
Ducati for ever :smokin:
Runner Ducati
18/05/2005, 03:24
Καλως ορισες.......... πιασε μια μπυρα και κατσε.......... Ducati rulessss...............
:beer: :beer:
DucatiloveR
18/05/2005, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλως ηρθες
καλα ρε και κοκκινα παπουτσια? :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :smokin: :wave2:
:lol: :lol: ναι και κοκκινα παπουτσακια! Εχω και δερματινα ρουχαλακια ντουκατι, τρελα λεμε! :lol:
Εχω και δυο number plates απο track day απο αυτα που μπαινουν πισω στη σελα, και ειναι μουρλια με αυτα! Αμα βρω φωτο θα σας φερω και απο το track day!
vassilis88
18/05/2005, 09:30
:eyepop:
aaaaaxxxxx
mia mera tha tin paro ki ego!
DucatiloveR
18/05/2005, 09:51
μμμ να σας ανοιξει η ορεξη λιγο!
14426
DucatiloveR
18/05/2005, 09:58
και επειδη τρωγοντας ερχεται η ορεξη
14427
ρε δεν ηρθε για καλο αυτος:rolleyes:
μπας και θες να μας αρρωστησεις:confused: :p
:wave2: :lol: :rotflmao:
DucatiloveR
18/05/2005, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ρε δεν ηρθε για καλο αυτος:rolleyes:
μπας και θες να μας αρρωστησεις:confused: :p
:wave2: :lol: :rotflmao:
ναι εχω αποστολη απο την ducati europe να παω σε ολα τα φορουμ και να κανω προσυλητισμο! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: ιεραποστολος του Μεγα Ντουκατι! Θα σας κανω ολους ντουκατιστι εδω μεσα! :lol: :lol:
vassilis88
18/05/2005, 10:51
:eyepop:
to R exeis?
DucatiloveR
18/05/2005, 13:53
ναι οπως και συ :lol: :rotflmao: :lol:
δεν ειδες τις ακτινικες και τα ohlins στην πρωτη φωτο? :lol: Εξαλλου το λεει και το ονομα ducatilove-R ! :wave2:
Αλλα δεν θα το παιρνα αν δεν ηταν σε σουπερ προσφορα με κατεβασμενη τιμη κατα 5000Ε (μεταχειρ με 1500χλμ, λιγο γρατσουνισμενο αλλα διορθωμενο και χωρις εγγυηση) θα επαιρνα το απλο 'η το S το πολυ αλλα αφου ειχε μονο λιγο υψηλοτερη τιμη απο το S ειπαν να το διαλεξω. :wave2:
Runner Ducati
18/05/2005, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DucatiloveR
ναι εχω αποστολη απο την ducati europe να παω σε ολα τα φορουμ και να κανω προσυλητισμο! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: ιεραποστολος του Μεγα Ντουκατι! Θα σας κανω ολους ντουκατιστι εδω μεσα! :lol: :lol:
Επππ... ειμαστε βαμμενοι Ducatisti καποιοι(ος) εδω DucatiloveR, και χαιρομαι που ερχονται και αλλοι πραγματικοι Ντουκατιστι..................
για ελα μια μερα απο το "Πωληται" (τερμα Κολλετη στα Εξαρχεια) που μαζευομαστε καμια 10-15+ Ντουκατιστι συν το παιδι με το καφε, δεν εχουμε 999R στην παρεα, εχουμε 996SPS, 748, 1000-800-750S-SS, Monsters-Μυltistradas κλπ....................
σε περιμενουμε...................................
:) :cool: :beer:
14459
DucatiloveR
18/05/2005, 14:29
δηλαδη ειστε οργανωμενοι εσεις, ε? Εγω εχω κολλητο με 998 μονομπραστο, πιτα ''φτιαγμενο'' απο τον ιδιο με κατι ζαντες μουρλια. Πατε και track days ρε παιδια? (για τις φωτογραφιες ρωταω) Παντως αμα εισαι εσυ αυτος με το μονστερ τοτε οντως ξερει πολυ καλα να το χειριζεσαι ευγε! :wave2: Λιγους ξερω που να στριβουν ετσι με μονστερακι. Και γω παλια πηγαινα στην πιστα στην γερμανια με το RS125 μου και οδηγουσα ενα μονστερ ενος φιλου μου περιστασιακα, και ειναι πρωτη φαση εργαλειο! Αυτο με εκανε μαλιστα να λατρευω τις ντουκατι!
Τωρα για τον καφε λιγουλακι δυσκολο καθως ειμαι στην κρητη με τον ξαδερφο μου και θαμαι ακομα 3 βδομαδες, αλλα επειδη εχει εξετασεις αυτος ισως καταφερω να ανεβω πανω, ισως παω και Σερρες γιατι αποτι μου ειπε ο ξαδερφος ειναι καλη πιστα. Αν μου πειτε καμια ημερομηνια παντως ισως κανονισω να ανεβω. :wave2:
Παντως τον Αυγουστο θα κατεβω σιγουρα παρεα με τον φιλο με το 998 ισως και 1-2 αλλοι, οποτε θαμαστε και μεγαλυτερη παρεα και στην Αθηνα. :wave2:
Να και το μοτερ του παιδιου¨
14460
Runner Ducati
18/05/2005, 14:42
δηλαδη ειστε οργανωμενοι εσεις, ε? Εγω εχω κολλητο με 998 μονομπραστο, πιτα ''φτιαγμενο'' απο τον ιδιο με κατι ζαντες μουρλια. Πατε και track days ρε παιδια? (για τις φωτογραφιες ρωταω) Παντως αμα εισαι εσυ αυτος με το μονστερ τοτε οντως ξερει πολυ καλα να το χειριζεσαι ευγε! :wave2: Λιγους ξερω που να στριβουν ετσι με μονστερακι. Και γω παλια πηγαινα στην πιστα στην γερμανια με το RS125 μου και οδηγουσα ενα μονστερ ενος φιλου μου περιστασιακα, και ειναι πρωτη φαση εργαλειο! Αυτο με εκανε μαλιστα να λατρευω τις ντουκατι!
Τωρα για τον καφε λιγουλακι δυσκολο καθως ειμαι στην κρητη με τον ξαδερφο μου και θαμαι ακομα 3 βδομαδες, αλλα επειδη εχει εξετασεις αυτος ισως καταφερω να ανεβω πανω, ισως παω και Σερρες γιατι αποτι μου ειπε ο ξαδερφος ειναι καλη πιστα. Αν μου πειτε καμια ημερομηνια παντως ισως κανονισω να ανεβω. :wave2:
Παντως τον Αυγουστο θα κατεβω σιγουρα παρεα με τον φιλο με το 998 ισως και 1-2 αλλοι, οποτε θαμαστε και μεγαλυτερη παρεα και στην Αθηνα. :wave2:
Να και το μοτερ του παιδιου¨
Ααα εισαι μακρια ρε γαμωτο, παντως ωραια στην Κρητη... εαν ανεβεις ριξε μηνυμα πριν, χαρας μας να ερθεις στην παρεα...... anyway......................
ναι κανουμε μερικα track-days οποτε βολεψει... εχω παει 3 φορες Μεγαρα και μια Σερρες, ναι εγω ειμαι στις φωτο, το μαυρο Dark Monster 600ρακι το ειχα μεχρι πριν 1.5 μηνα σχεδον και το εδωσα και πηρα το μεταχειρισμενο το κοκκινο Monster 800S του 2003 οπου εχω κανει και 2000 χλμ μεχρι τωρα, στις φωτο που βλεπεις ειμαι εγω, με το Dark το 600 στης Σερρες, και το κοκκινο στην πρωτη επαφη μου στην πιστα στα Μεγαρα, με μονο 400 χλμ ολα και ολα σε αυτο................................................
αλλα δυστυχως παρολο που ειναι το S βρισκει κατω και αυτο και εχω "φαει" τις carbon εξατμισεις.......... :(
..............
φοβερο μηχανακι το Μονστερ...............
εαν θες να δεις και αλλες φωτογραφιες απο τα 2 μηχανακια μου σε πιστα, κλικαρισε στο link που βαζω εδω, εαν δεν ανοιξει με την πρωτη κανε 2-3 κλικ, ειναι στο bikepics................
τα λεμε καλα να περνας.........
Καυλα το 998... απαιχτο....... :beer:
http://www.bikepics.com/members/runnerbaylisstic/01m600/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Επππ... ειμαστε βαμμενοι Ducatisti καποιοι(ος) εδω DucatiloveR, και χαιρομαι που ερχονται και αλλοι πραγματικοι Ντουκατιστι..................
για ελα μια μερα απο το "Πωληται" (τερμα Κολλετη στα Εξαρχεια) που μαζευομαστε καμια 10-15+ Ντουκατιστι συν το παιδι με το καφε, δεν εχουμε 999R στην παρεα, εχουμε 996SPS, 748, 1000-800-750S-SS, Monsters-Μυltistradas κλπ....................
σε περιμενουμε...................................
:) :cool: :beer:
:wave2: :beer: :wave2:
Ρε σεις, έχω ένα Darmah (του '78, αν δεν κάνω λάθος - δεν βρίσκω την άδεια κυκλοφορίας).
Άμα καταφέρω να το βάλω μπροστά, με παίζετε ???
:beer: :beer: :beer:
melsaltas
18/05/2005, 15:06
KAΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!
DucatiloveR
18/05/2005, 15:11
εεεμ ντουκατι ειναι αυτα φιλε μου :lol: λεπιδες στην στροφη για την πιστα φτιαγμενα! Παντως με το μονστερ τα πας very good φιλε μου! Εμποδιο μαλον σου ειναι η εξατμιση που ξυνει πρωτη κατω... δεν υπαρχουν αφτερμαρκετ ψηλοτερες?
Εχεις δοκιμασει να πας με ss σε πιστα? Εμπειριες... Απο τα αγαπημενα μου μηχανακια ειναι το RS125 που τοχω ακομα στο γκαραζ, το NSR125 που εχω επισης ακομα, το RS50 και μια καινουργια cbr125 που ομως με απαγοητευσε πολυ...απο πλευρας επιδοσεων σε πιστα και εκτος...
Να και το απριλια μου που ειναι σε καλη κατασταση ακομα (στην φωτο ειμαι εγω σε track day, που την εβγαλε ενας φιλος και την εχει ανεβασει και στο bikepics νομιζω)
Α ναι οι φωτο με το μονστερ απο ποια πιστα ειναι?
14462
Runner Ducati
18/05/2005, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:wave2: :beer: :wave2:
Ρε σεις, έχω ένα Darmah (του '78, αν δεν κάνω λάθος - δεν βρίσκω την άδεια κυκλοφορίας).
Άμα καταφέρω να το βάλω μπροστά, με παίζετε ???
:beer: :beer: :beer:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ σε παιζουμε, οι παντες παιζουν, και μη Ντουκατιστι εννοειται, απλα τα Ντουκατι ειναι το παθος μας...............
ελα... ελα... χαρα μας να δουμε και ενα και δυο και δεκα classic Ντουκατι'ς..................................
:) :wave2: :beer: :beer: :beer: :beer:
Runner Ducati
18/05/2005, 15:27
εεεμ ντουκατι ειναι αυτα φιλε μου :lol: λεπιδες στην στροφη για την πιστα φτιαγμενα! Παντως με το μονστερ τα πας very good φιλε μου! Εμποδιο μαλον σου ειναι η εξατμιση που ξυνει πρωτη κατω... δεν υπαρχουν αφτερμαρκετ ψηλοτερες?
Εχεις δοκιμασει να πας με ss σε πιστα? Εμπειριες... Απο τα αγαπημενα μου μηχανακια ειναι το RS125 που τοχω ακομα στο γκαραζ, το NSR125 που εχω επισης ακομα, το RS50 και μια καινουργια cbr125 που ομως με απαγοητευσε πολυ...απο πλευρας επιδοσεων σε πιστα και εκτος...
Να και το απριλια μου που ειναι σε καλη κατασταση ακομα (στην φωτο ειμαι εγω σε track day, που την εβγαλε ενας φιλος και την εχει ανεβασει και στο bikepics νομιζω)
Α ναι οι φωτο με το μονστερ απο ποια πιστα ειναι?
Οι εξατμισεις ειναι Performance Ducati, αλλα ειναι "χαμηλα" για πιστα, θελει λαιμους να ανεβουν κοντα στην σελα και αλλα μαρσπιε και πενταλ ψηλα γιατι τα εχω "φαει" και αυτα..... δεν παιζουν φραγκα αυτο το διαστημα δυστυχως....
οσον αφορα αλλα μηχανακια σε πιστα δεν εχω δοκιμασει, εκτος Ντουκατι και Απριλια δεν μου κανουν κεφι, πηρα την πρωτη μου μοτοσυκλετα περσι τον Φεβρουαριο, το Μονστερ 600 το μαυρο που βλεπεις, δεν ειχα αλλη μοτοσυκλετα ποτε πριν, ουτε οδηγουσα μοτο, εκτος ενα σκουτερακι, το Ρανερ172cc, στο Μονστερακι εμαθα, αλλα δεν προλαβα να το οδηγησω πανω απο 6 μηνες και το Μονστερ γιατι μπαρκαρισα, (ναυτικος). και τωρα 3 μηνες ξαναοδηγω, 1,5 μηνα το μικρο πριν το δωσω, και 1,5 το κοκκινο 800, ειμαι και 37 χρονων, αργα σκεφτηκα τις μοτοσυκλετες χεχεχε...........................
ναι για 9 μηνες ουσιαστικα μοτοσυκλετιστης και στην ηλικια που ξεκινησα καλουτσικα παω, εεεε ΝΤΟΥΚΑΤΙ ειναι αυτα, ααααλλο φρουτο......................................
οι φωτο οπως σου ειπα με το μαυρο Μονστερ ειμαι στην πιστα των Σερρων, και το κοκκινο στην πιστα των Μεγαρων.....
φοβερη φωτο με το Aprilia.... απαιχτος....
:cry: :) :hypnotize :) :beer: :beer:
DucatiloveR
18/05/2005, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Οι εξατμισεις ειναι Performance Ducati, αλλα ειναι "χαμηλα" για πιστα, θελει λαιμους να ανεβουν κοντα στην σελα και αλλα μαρσπιε και πενταλ ψηλα γιατι τα εχω "φαει" και αυτα..... δεν παιζουν φραγκα αυτο το διαστημα δυστυχως....
οσον αφορα αλλα μηχανακια σε πιστα δεν εχω δοκιμασει, εκτος Ντουκατι και Απριλια δεν μου κανουν κεφι, πηρα την πρωτη μου μοτοσυκλετα περσι τον Φεβρουαριο, το Μονστερ 600 το μαυρο που βλεπεις, δεν ειχα αλλη μοτοσυκλετα ποτε πριν, ουτε οδηγουσα μοτο, εκτος ενα σκουτερακι, το Ρανερ172cc, στο Μονστερακι εμαθα, αλλα δεν προλαβα να το οδηγησω πανω απο 6 μηνες και το Μονστερ γιατι μπαρκαρισα, (ναυτικος). και τωρα 3 μηνες ξαναοδηγω, 1,5 μηνα το μικρο πριν το δωσω, και 1,5 το κοκκινο 800, ειμαι και 37 χρονων, αργα σκεφτηκα τις μοτοσυκλετες χεχεχε...........................
ναι για 9 μηνες ουσιαστικα μοτοσυκλετιστης και στην ηλικια που ξεκινησα καλουτσικα παω, εεεε ΝΤΟΥΚΑΤΙ ειναι αυτα, ααααλλο φρουτο......................................
φοβερη φωτο με το Aprilia.... απαιχτος....
:eyepop: wow... δηλαδη με 9 μηνες κανεις τετοια? Εγω για την φωτο με το απριλια χρειαστηκα 4-5 χρονια (απο 14αρων που ξεκινησα μεχρι 21 που ειμαι τωρα).. :look: :confused:
τα ιταλικα ειναι τζαμι για πιστα (καμια σχεση το NSR με το RS σε πιστα) και με αυτα μεγαλωσα αλλωστε (RS 50). Δεν μου εκανε και η NSR ποτε κεφι να παω σε πιστα. Προτιμουσα το 50αρι RS που δεν πηγαινε καθολου γρηγορα αλλα εστριβε φετα... :D Και ειδικα σε πιστα στην Γερμανια προσφατα που μπηκα με το cbr125...ασε, πηγα να κοιμηθω στη σελα! Αμα δεν αλλαξεις ολο το μηχανακι δεν λεει καθολου, οποτε και το πουλησα αμεσως :sad:. Italia forever και ας εχουμε μονο 2 (κυλινδρους)! :lol:
Για τις εξατμισεις πιστευω ισως χρειαζεται πατεντα, οπως και με μαρσπιεδες και λεβιεδες. Αλλα δεν ειναι και ρυθμιζομενοι... Στην εξατμιση ισως τουλαχιστον να βαζες κανα προστατευτικο λεπτο να μην τις διαλυσεις, η να βγαλεις τελειως το τελικο :lol: :lol: Οι μαρσπιεδες μικραινουν αν θες (τους κοβεις) αλλα μετα θα ξυνει η μποτα σου κατω μαζι με τους λεβιεδες. :lol: Παντως σε μηχανουργο με εμπειρια και γνωση θα μπορουσες πιθανως να στραβωσεις λιγο τον λαιμο προς τα πανω, το'χε κανει μου φαινεται και ο φιλος μου που ανεφερα παραπανω αλλα αυτος ειχε και παλιοτερο και διαφορετικο monster. :wave2:
DucatiloveR
18/05/2005, 17:06
να και μια φωτογραφια παλια (2002 θαρω) σε επαρχιακο κοντα στη φρανκφουρτη με το NSR125. :wave2:
14483
χαχαχαχαχαχα παιδια ειναι μουφας ο τυπος χαχαχα εχω κλασει στο γελιο λεμε!!!!
http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=13608.0
πηρε και φωτο απο το bikepics
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βαλτε το στα ανεκδοτα λεμεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
20/05/2005, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βαλτε το στα ανεκδοτα λεμεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειπα και γω............................
ααααααχαχαχαχα........................
:dizzy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
απαντηση
Καλώς τον μουφα Καρέλλη από το νυδρι
Α ρε free rider που θέλεις
http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=13709.0;topicseen
:wave2:
k.a.r.e.ll.i.s the lover
Φιδέμπορας ο μέγιστος
999999999999999 !!!
!!!111
:lol: :rotflmao: :lol:
ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω τι συμβαινει γιατι αυτα που πινω μαλλον δεν με βοηθανε να ακολουθησω την νεα γενια:confused: :confused: :confused:
devil's animal
23/05/2005, 18:15
ρε τον κερατα το καρελακο ..................... μου εφτιαξε το απογευμα!!!!:lol: :lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol:
πεθανα στο γελιο λεμε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pepenaxos1
23/05/2005, 18:29
Ελα καλως τον... εισαι και εσυ απο αυτους που φθειρουν πρωτα την μπροστινη ροδα ε? Καλη διαμονη και καλο ποσταρισμα:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
johnpagr
24/05/2005, 02:29
Giati to apophrate to palikari kai edw ....?????
alhtes mhxanovioi ..... giati oi dikes sas foto einai real??????
AAAAreeeee mousantoi oloi sas !!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAN ton SF ......... pou mas edeikse ena amoiro CB na kshnei eksatmish .........................................
Siga mhn ekshse kai ta ................ K@rbirater tou :confused: :confused:
Eseis pou to eidate to CB to pistepsate ?????????????????
Egw pou to eida to CB to pistepsa????
montaz tou sf htan ..... afou mou zhtise to photoshop Version 64b gia na tis ftiaksei tis foto pou sas mostrare ......
kai thn eipate tou paidiou ...............
:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:rotflmao:
adam_tsouk
24/05/2005, 23:37
ουφ! ευτυχώς το είχα δει νωρίς στο bikenet!!!
γμτ! ελειπα στη αρχή των εξελίξεων!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koursaros7
25/05/2005, 21:34
ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛ#@$ΠΑΙΔΟ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΗΡΘΕ ΠΕΤΑΞΕ 2 ΠΙΠΕΣ (ΣΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ) ΜΑΣ ΚΑΥ@#@$ΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
AND THE WINNER ISSSSSSSSSSSSSSSSSS
DUCATI LOVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΓΟΙΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΣ?????ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΩΤΩ?????????
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΑ ΤΩΡΑ
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ CAPIRROSI ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 20000000000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ TRUCK DAY ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ (ΤΙ??????? ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΦΤΙΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ) ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ..... ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ ΑΣ ΨΗΣΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι λέτε, εγώ ξύνω τα πάντα...
15128
johnpagr
26/05/2005, 03:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
pepenaxos1
26/05/2005, 08:27
ooopsss
OOOOK!!! KAI EGW ETOIMAZOMOUN NA PROSFERW MPIRONI..... :nono: :nono: :nono:
Ρε τι λέτε, εγώ ξύνω τα πάντα... ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΝΩ Ο LOVER ΞΥΝΕΙ ΓΟΝΑΤΟ ...ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ:lol: :lol: :rotflmao: :beer:
Ora_Nihil
28/05/2005, 02:07
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
με αφορμή το avatar του cocos:
15364
pepenaxos1
20/06/2005, 23:35
σωστοςςςςςςςςςς
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :cry: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
SAN ton SF ......... pou mas edeikse ena amoiro CB na kshnei eksatmish .........................................
Ώπα ώπα ώπα... ώωωπα... για να μην παρεξηγούμαστε... το CB μια χαρά είναι ικανό να ξύσει μαρσπιέ. Η εξάτμιση δεν απέχει.
Τώρα για τις οδηγικές ικανότητες του SF δε ξέρω.
pepenaxos1
21/06/2005, 10:30
Παιδια εγω την πατησα παντως, μου φανηκε ΟΚ αλλα δεν τα διαβαζω και ολα ο λαλακας! Μπηκα bikenet και τα εχω παιξει λεμε!!! τον εχουν κανει και παραπαταει τον λουλη... Ακομα ψαχνει να βρει που το εχει παρκαρει το 999 και ρωταει γυρω αν κρατησε κανεις τον αριθμο πινακιδας αυτου με την νταλικα που του χαλασε το μανικιουρ...!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
mayre gate mallon kalytera ayto:
17641