View Full Version : Αθηνα-ναυπακτο Για Ss
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-SF EXOYME KANONIΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΒΕΛΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΠΟ ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ.
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ 21-5.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΣΤΙΣ 9.00 21-5-05
ΤΟ ΠΟΛΥ 9.15 ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ SS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ.
Εγώ μπορώ να έρθω ρε φίλε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εγώ μπορώ να έρθω ρε φίλε?
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ HAYABUSA :lol:
OTΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ HONDA CB400:wave2: :wave2:
Άντε αλήτη μηχανόβιεεεεεεεεεεε έχω και ωραίο κάγκελο πίσω για την κάμερά σου, να σε τραβάει head on!! Βάση έχεις???
Άντε αλήτη μηχανόβιεεεεεεεεεεε έχω και ωραίο κάγκελο πίσω για την κάμερά σου, να σε τραβάζει head on!! Βάση έχεις???
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΘΑ ΦΕΡΩ 2 ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΑ
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ(Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ R1 ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ GMAKRIS)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7525&perpage=15&highlight=βολτα&pagenumber=6
ΟΝ ΒΟΑRD ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7525&perpage=15&highlight=βολτα&pagenumber=8
maintenance
18/05/2005, 12:00
ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ!!!! ΝΑΙ, ΕΓΩ!!!!!
ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!:)
ΚΟΣΤΟΣ;;; 2 Ή 3 ΕΥΡΑ!
maintenance
18/05/2005, 12:12
.
14442
Καλά να περάσετε
Και καλά ξυσίματα
Να κανονίσουμε και καμιά
Βόλτα Κυριακή γιατί
Σάββατο δουλεύω. Άντε
vα γνωριστούμε.
Pokermon
18/05/2005, 23:28
Μόλις σήμερα είδα ότι η Τσου-Λάρα μου πρέπει να πάει το Σάββατο το πρωί για εμβόλια και κόψιμο τα αυτάκια τις :( :( :( :(
free rider
19/05/2005, 00:26
count me in brothers...
:smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
count me in brothers...
:smokin: :smokin:
ΜΕ ΤΟ THUNDERCAT ΕΤΣΙ:winka:
ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 «ΓΡΗΓΟΡΟΙ» ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
Θα είναι και ο tai, θέλει δε θέλει :)
Θα είναι και ο rsp, το καλό που του θέλω!
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΑ CBR ΕΝΩΘΗΤΕ , ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-5-05 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00-9.15
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ GSXR ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΑ CBR ΕΝΩΘΗΤΕ , ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-5-05 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00-9.15
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ GSXR ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δυστυχώς οι μόνοι (2) που έχουν εμφανιστεί από όσο έχω καταλάβει μέχρι τώρα, δεν είναι Αθήνα.............
Πάντως την Κυριακή πέτυχα σε καφετέρια στο Λαύριο το πρώτο κατάμαυρο K5 που έχω δει στο δρόμο. Πολύ "κακό", ίσως όμως για προφανείς λόγους να μου αρέσει περισσότερο το μπλε-άσπρο...............;)
:wave2:
maintenance
19/05/2005, 09:34
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=35
ANTE ΠΑΛΙ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:sun: :sun: :sun:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ GSXR ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ [/B]
Υπάρχει και ο φλούφλης ο johnpagr...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...
:yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GIXERPAP
Mitsos1
Loudovikos
ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ.
ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ SS ΟΛΟΙ ΟΝΟΦΑΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ
ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ STRETAS ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΜΟΥΧΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΛΙΓΟ,
ΚΑΛΗ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ:winka:
tai
johnpagr
rsp
ΣΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ!
Αλλάζω το άβατάρ μου από σήμερα μέχρι και τις 28 τρέχοντος (Μπράλος), σε ένδειξη διαμαρτυρίας στους απανταχού "streetάδες" που κανονικά έπρεπε να έχουν VIRAGO! (Δηλαδή τον ΑΡ ΕΣ ΠΙ)
:D :D :D
:uplate: :rotflmao:
:alien:
14543
johnpagr
19/05/2005, 13:34
Υπάρχει και ο φλούφλης ο johnpagr...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...
:yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TIIIII ksestomhses twra wreeeeeeeeeeeeee???
FLOUFLHS ?????????????????????
reeee eimai dikavalos .... alla kai pali to 190 exei termathsei kai apo tis 2 plevres
Dikaiologia den paizei sto na mhn er8w
alla sevome thn synodhgo ...
Sou eipa omws oti eimai mesa logo tou oti thn paraskevh alazw ladia ...
:lol: :beer: :beer: :rotflmao:
ΔΕΝ θα πάμε με 190 αγόρι μου. Μόνο θα ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ με 190 :)
Τα λάστιχα στοιχίζουν! :bigcry:
No problemo. Βάλε λαδάκι εσύ & don't worry.
johnpagr
19/05/2005, 14:21
ΔΕΝ θα πάμε με 190 αγόρι μου. Μόνο θα ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ με 190 :)
Τα λάστιχα στοιχίζουν! :bigcry:
No problemo. Βάλε λαδάκι εσύ & don't worry.
Βρεεε, δεν λέω χλμ. , διάσταση ελαστικού γράφω !!:yuck:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2:
johnpagr
19/05/2005, 14:26
αλλα Αφού επιμένεις 8α έρ8ω με το γρήγορο .....
:beer:
14551
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΛΙΟΣΤΡΗΤΑΔΕΣ.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ-ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙΑ-ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ-ΓΑΝΤΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-5-05 ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΤΙΣ 9 ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟ SS ΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SS.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ COMPETITION ΚΟΜΜΑΤΙ:winka:
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ CBR ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 954
marine521
19/05/2005, 14:39
Καλή η προσφορά αλλά παίζει Μύκονο!!!!!
Μαλλον ναι, παιζει και οχι...Κωστα γαμ...εμε παιζει προβλημα...Βλεπουμε..
ΑΡ ΕΣ ΠΙ,
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
14557
... ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΣΤΙΣ 9.00 21-5-05 ΤΟ ΠΟΛΥ 9.15 ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.
Ρε Σταύρο αγορίνα μου... Γιατί βρε πασά μου? Γιατι μου το κάνεις αυτό? Ποιός μας τρέχει? Σε ποιόν χρωστάμε δηλαδή και πρέπει να ξεκινήσουμε για βόλτα με τις κότες? Παρασκευή βράδυ είναι το προηγούμενο βραδάκι... Άσε να πάμε και πουθενά. Δηλαδή άμα γυρίσουμε πίσω 7 ή 8 τι πειράζει δηλαδή? Έτσι και αλλιώς μέρα είναι ακόμα στις 8. Έτσι όπως το κάνουμε σε λίγο καιρό θα πέφτω για ύπνο βιαστικά, γιατί θα έχω την εντύπωση οτι σε λίγες ώρες θα έρθει ο θαλαμοφύλακας να με ξυπνήσει για να κάνω το 2-4 στον όρχο οχημάτων ρε συ...
Και μετά μου παραπονιέσαι οτι έχω και απουσίες... Ε μα πως να μην έχω... ώρα είναι αυτή που ξεκινάτε ??? Για να είμαι εγώ στα διόδια 9 το πρωί πρέπει να ξυπνήσω από τις 7:30.
Και καλά να ξυπνάω από τις 7:30 τις καθημερινές... Αλλά να ξυπνάω και τα ΣΚ μου πέφτει βαρύ ρε γαμώτο...
Ενώ ξέρεις πόσο πολύ γουστάρω αυτές τις βόλτες, αυτά τα ωράρια μου κόβουν τα πόδια... Ακόμα επιφυλάσομαι πάντως για το αν θα έρθω. Αν τα παιδιά που πάνε Αι Γιάννη ξεκινήσουν αργότερα μάλλον θα πάω κατά 'κει...
Σταύρο μην πτοείσαι :):)
Αλλά ίσως είναι καλύτερα στo McDOnadls, να πιούμε κι έναν καφέ βρε παιδί μου...
Αλλάζω το άβατάρ μου από σήμερα μέχρι και τις 28 τρέχοντος (Μπράλος), σε ένδειξη διαμαρτυρίας στους απανταχού "streetάδες" που κανονικά έπρεπε να έχουν VIRAGO! (Δηλαδή τον ΑΡ ΕΣ ΠΙ)
:D :D :D
:uplate: :rotflmao:
:alien:
χμμμμμμμμμ! :ninja:
αυτό για το VIRAGO...........................
γκούχου γκούχου...............
Μην ξήνεις πληγές:nono:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επειδή τελικά δεν με βλέπω να πηγαίνω Βόλο όπως το υπολόγιζα, ερώτηση:
Σχετικά με το "competition" κομμάτι, επειδή δεν θέλω ούτε εγώ να πιέζομαι αλλά ούτε και εσάς να την χαλάω, είναι οκ ο καθένας να πάει όπως και όσο θέλει και βρισκόμαστε στον προορισμό ή όχι?
Ξέρω, θα μου πείτε δεν είναι αγώνας και λέω βλακείες αλλά δεν θα ήθελα να χαλάσω τη διάθεση κανενός πηγαίνοντας εκτός προκαθορισμένου ρυθμού, οπότε αν είναι οκ το παραπάνω και καταφέρω να ξυπνήσω τότε count me in.....!
(Και θα συμφωνήσω με τον Μήτσο, βάρβαρες ώρες ρε παιδιά..............)
Ρε don't worry ρε :) Υπάρχουν και ανασυγκροτήσεις, κινητά κλπ... no problemo. Αν έρθει και ο rsp, θα έχεις και κάποιον να προσπερνάς ΧΑΛΑΡΑ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε don't worry ρε :) Υπάρχουν και ανασυγκροτήσεις, κινητά κλπ... no problemo. Αν έρθει και ο rsp, θα έχεις και κάποιον να προσπερνάς ΧΑΛΑΡΑ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφού είπαμε.... δεν μπορώ να έρθω γιατί είμαι εκτός Ελλάδος προς το παρόν.
Αλλά που θα πάει...... δεν θα έρθετε καμμιά βόλτα Κύπρο?!(όσο είμαι ακόμα εδώ κι όταν έχω ξαναπάρει κι άλλη μοτό)
Οδηγάνε κι ανάποδα. Έ ρε γλέντιαααααα!
Τελικά, τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα πάρω κι άλλο μοτόρι, αν θα έρθετε προς τα δω, ποτέ. Με τρακτερ θα πηγαίνω καλύτερα
! :lol: :lol:
Ic, ok! Αλήθεια τι σύνθεση έχουμε μέχρι τώρα? Τι μηχανάκια??? :)
Σταύρος! Ο ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ! ;)
Α και φέρνω και το προγραμματάκι που λέγαμε ε!
Ο απουσιολόγος φαίνεται να έχει δουλειά σήμερα! Τον χάσαμε!
:)
Το δελτίο καιρού δε μου αρέσει καθόλου!!!!!!!!!!
:sick:
Ναι είναι κάπως ανησυχητικό για νωρίς.............. Μήπως να ξεκινήσουμε πιο αργά???
:beer:
Ρε για κοιτα οι μουτσοι που γαμ....με εγιναν καπεταναιιο...Δεν φταιει κανεις αλλος εγω που δεν σε ξεφτιλιζα με το Βαραντερο για να μην σου μεινει κομπλεξ....
Πες μου μωρη συφιλιαζμενη θα ανεβετε μεχρι που απο Εθνικη και αν θα μπειτε απο Μπραλο?
Κάστρο-Ορχομενό ρε φούφουτε!
Κάτσε να δούμε και τα δελτία το βράδυ :(
Άσε που χάσαμε και τον Τίγκα!! :eek:
Τι επαθε ο Τιγκας?????
η σημερα ή αυριο εγω ανεβαινω χωριο και ελεγα μηπως βρεθουμε μπραλο η παμε παρεα αν βολευουν οι ωρες..
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι επαθε ο Τιγκας?????
Νομίζω τον είδα κάπου στο site αλλά από εδώ έχει χαθεί.......
road spirit
20/05/2005, 13:14
Φίλοι, καλημέρα
Είμαι νέος σε αυτό το forum, και νέος κάτοικος Αθηνών. Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν δεν έχω παρέες για γρήγορες βόλτες, όπως και δεν ξέρω διαδρομές. Θα ήθελα να σας ρωτήσω:
Δέχεστε νέα άτομα στην παρέα σας?
Μπορείτε να μου πείτε ορισμένες διαδρομές ? μέχρι τώρα έχω ακούσει για επιδαυρο, εύβοια, και δελφούς.
Σας ευχαριστώ, και συγνώμη που μπαίνω σφήνα με ένα ασχετο θέμα στη συγκεκριμένη συζήτηση.
Τι επαθε ο Τιγκας?????
η σημερα ή αυριο εγω ανεβαινω χωριο και ελεγα μηπως βρεθουμε μπραλο η παμε παρεα αν βολευουν οι ωρες..
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ??? ΠΟΙΟΝ ΜΠΡΑΛΟ??
ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ!!!! :cry: :cry: :ZZZ:
Μπράλος είπαμε το άλλο Σάββατο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Φίλοι, καλημέρα
Είμαι νέος σε αυτό το forum, και νέος κάτοικος Αθηνών. Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν δεν έχω παρέες για γρήγορες βόλτες, όπως και δεν ξέρω διαδρομές. Θα ήθελα να σας ρωτήσω:
Μπορείτε να μου πείτε ορισμένες διαδρομές ? μέχρι τώρα έχω ακούσει για επιδαυρο, εύβοια, και δελφούς.
Σας ευχαριστώ, και συγνώμη που μπαίνω σφήνα με ένα ασχετο θέμα στη συγκεκριμένη συζήτηση.
Φυσικά και δεχόμαστε καινούργια άτομα, αστειεύεσαι???
Όλοι νέοι είμαστε-είμασταν εξάλλου...............;)
Όσο για διαδρομές αυτές που είπες είναι καλές και από λένε και τα παιδιά εδώ και για Ναύπακτο επίσης είναι καλά.....!
Φίλοι, καλημέρα
Εννοείται βρε 7παγάκια! Δεν είναι Ekali Club εδώ :D:D:D
Κατ'αρχήν έλα από το Δέλεαρ τη Δευτέρα (θα δεις σχετικά ποστ), και σιγά σιγά θα δεις το φως το αληθινό.
Ως Χοντάκιας, τυγχάνεις ακόμα καλύτερης ...μεταχείρισης :)
(Μη βλέπεις το βρωμοσουζούκι στο προφιλ μου, χοντακιας κι εγω)
Pokermon
20/05/2005, 13:38
Φίλοι, καλημέρα
Είμαι νέος σε αυτό το forum, και νέος κάτοικος Αθηνών. Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν δεν έχω παρέες για γρήγορες βόλτες, όπως και δεν ξέρω διαδρομές.
welcome to our company...... :beer: :beer: :beer:
Βρήκες ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι……σε περιμένουμε στην βόλτα που…..κανονίστηκε…. :wave2: :wave2:
maintenance
20/05/2005, 13:45
ΤΙΓΚΑΣ COMES................................:wave2: :wave2: :wave2:
HELLO ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ SERVER
ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
Η ΒΟΛΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ MACDONALTS ΣΤΙΣ 9.30 21-5-05
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΝΑ km ΔΕΞΙΑ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ MOTO.GR ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΒΕΛΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΣΤΡΟ(ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ)-ΟΡΧΟΜΕΝΟ-ΙΤΕΑ(ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ+ΒΕΝΖΙΝΗ)
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
road spirit
20/05/2005, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Βρήκες ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι……σε περιμένουμε στην βόλτα που…..κανονίστηκε…. :wave2: :wave2:
Ευχαριστώ, :)
από οτι ειδα για τη βολτα που εχει κανονισθεί,ειναι κάπως νωρίς, αν καταφέρω να ξυπνήσω θα έρθω να σας βρω. Διαφορετικά, υποσχομαι για επόμενη βόλτα
Νωρίς? ΧΕΧΕ, σκέψου ότι αρχικά ήταν 9, ενώ του Χρήστου την προηγούμενη Κυριακή ήταν 8:30.
Ρε τίγκα, άλλαξε και το 1ο ποστ μη μπερδευτεί κανείς...
Pokermon
20/05/2005, 14:13
Ρε Τιγκα…..ακόμα δεν κανόνισες με τον τρισμέγιστο για τον καιρό και όλοι μιλάνε για βροχές….. :( :( :( :(
Εννοείται βρε 7παγάκια! Δεν είναι Ekali Club εδώ :D:D:D
Κατ'αρχήν έλα από το Δέλεαρ τη Δευτέρα (θα δεις σχετικά ποστ), και σιγά σιγά θα δεις το φως το αληθινό.
Ως Χοντάκιας, τυγχάνεις ακόμα καλύτερης ...μεταχείρισης :)
(Μη βλέπεις το βρωμοσουζούκι στο προφιλ μου, χοντακιας κι εγω)
Πρόσεχε τι λες για τα suzuk-ακια πιτσιρίκο γιατί αύριο με αυτό θα είσαι για να μας προλάβεις!!!!:p :p
Καλώς το παλικάρι!
Σε περιμένουμε κι εσένα αύριο....βάλε πολλά ξυπνητίρια ... Άντε μπας και γίνουμε πολλοί και λυπηθεί ο Θεούλης να μας χαλάσει τη βόλτα!!!
:hypnotize
Και κάτι ελπιδοφόρο, για να ανέβει λίγο το ηθικό...
http://weather.yahoo.com/forecast/GRXX0004.html
Pokermon
20/05/2005, 15:51
Μόνο ο adam_tsouk μας σώζει παιδία…..μπας και φάει τα σύννεφα και γλιτώσουμε την βροχή....... :bigcry:
Βρε καθυστερημενε ΣΦ γιατι δεν παει ο δρομος του Μπραλου Ναυπακτο??? Μηπως παει και εχει και την ωραια διαδρομη τη βουνισια??? Αλλα που αν δεις κλειστο στροφιλικι εσυ παιρνεις το 400 γιατι τρεμουν τα χερακια σου..
johnpagr
20/05/2005, 17:36
Βρε καθυστερημενε ΣΦ γιατι δεν παει ο δρομος του Μπραλου Ναυπακτο??? Μηπως παει και εχει και την ωραια διαδρομη τη βουνισια??? Αλλα που αν δεις κλειστο στροφιλικι εσυ παιρνεις το 400 γιατι τρεμουν τα χερακια σου..
:D :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Ρε όργιο ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ, κατ'αρχάς απαγορεύεται να γράφεις σε ποστς τα οποία δε σε αφορούν.
Επιτρέπεται να γράφεις μόνο στο:
- Ποστ "νεο μοτορι", όπου σε ξεχέζω.
- Τοπικ "Στραβά και Ανάποδα", γιατί μόνο τέτοια μπορείς.
Αλλιώς οι μοδεράτωρζ θα σε διαγράψουν και θα σου φορμάρουν και το σκληρό σου.
Αν είναι να κανουμε λοιπον 800 χλμ αύριο, εγώ ΜΠΟΡΩ! ΕΣΥ???
Αλλά αν πρόσεξες (ουυυ) ο Τίγκας (του οποίου το μηχανάκι προσβάλεις έχοντας ανάλογο) είπε για μικρή βολτούλα.
ΕΛΑ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΥΧΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έλα εσύ Μακ Δόναλδς αύριο, και θα σου παραγγείλω καφέ "τύπου Κολωνακίου". ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΡΕ!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
14621
Ντρέπομαι που μεταφέρω τα νέα του φλώρου, αλλά τέλος πάντων... μόνο και μόνο επειδή έχει Χόνδα.
Λοιπόν, σοβαρά, τρελλή βροχή και μποφόρια λέει έφαγε από δω μέχει εκεί! Οπότε το επανεξετάζουμε στο θέμα στο ΜακΝτό. Εκτός αν είναι σκατά οπότε θα πέσει ένα ακυρωτικό ποστ κατά τις 8 και κάτι.
:bigcry: :bigcry:
("εκεί"=Στυλίδα)
EAN EINAI ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ "ΕΚΕΙ ", ΣΤΑ ΜΑΚ 10 ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΓΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ.
ΑΚΥΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΒΡΕΧΕΙ
Λοιπον για αρχη αν και εχετε στη παρεα τον αρχη φλωρο ΣΦ θα σας πω οτι εγω εφαγα τρελο χαλαζι και αερα απο Αθηνα μεχρι Λαμια σημερα οποτε σκεφτητε το...απο εκει και περα αυριο οποιος γουσταρει ερχετε στα μερη μου για τσιπουρακι και γενικα εγω αυριο το απογευμα αν δεν βρεχει θε ειμαι κανα δυωρο στο μπραλο για προπονησουλα...
Πολύ μαυρίλα ρε γμτ έξω..............
Τι λέτε?
Από την άλλη όμως.......
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=35
Ρε παληκαρια ...
Μηχανοβιοι δεν ειστε? :sick:
Βαλτε ρε τα αδιαβροχα σας και βουρ! :cool:
Ειμαστε "παντος καιρου" λεμεεεε ... :smokin:
Οκ....! :)
Ας τσιμπήσω κάτι (2-3 τοστάκια), ας κάνω και ένα καφέ με 3 καφέ να ξυπνήσω και ανεβαίνω!
Χαζή ερώτηση..........Μιλάμε για τα πρώτα διόδια προς Λαμία, σωστά??????
Αμέσως μετά είναι τα Mac, ε?????
:look: :wacko: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Οκ....! :)
Ας τσιμπήσω κάτι (2-3 τοστάκια), ας κάνω και ένα καφέ με 3 καφέ να ξυπνήσω και ανεβαίνω!
Χαζή ερώτηση..........Μιλάμε για τα πρώτα διόδια προς Λαμία, σωστά??????
Αμέσως μετά είναι τα Mac, ε?????
:look: :wacko: :look:
Εγω ΔΕΝ ερχομαι μαζι σας ... :wacko:
Μην σε παρασυρω ...
Για σας λεω που θα πατε ...
:lol: :rotflmao: :lol:
ΜΑΥΡΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.............. :(
(Καλημέραααα)
(Stako hold your horses)
TA ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΜΑΚ ΣΤΙΣ 9.30 ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ
Είναι τρελλός! Άντε τα λέμε...
Ε ναι, στη χειρότερη να πάμε Mac και το συζητάμε αν δεν λέει...........
'Αντε cu και ελπίζω να είναι εκεί που είπα γιατί αλλιώς θα με περιμένετε πολύυυυυυυυ...........
:rotflmao:
Είναι όντως τρελλός.
Τεσπα, φάγαμε το ψιλονεράκι μας, και γυρίσαμε σαν τα καλά παιδιά! :D
:wave2: :(
maintenance
21/05/2005, 09:58
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ;;:wave2:
SaraMaritis
21/05/2005, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ;;:wave2:
Οχι..."ισχυει ακομα" !!! :p
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ MAC, ΣΤΙΣ 9:00, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/5/2005 !!! :rotflmao:
Υγ.Εεε...ΠΛΑΚΑ ειναι ετσι ???...(ελπιζω να μην ξεκινησει κανενας, πριν διαβασει το υστερογραφο) :rotflmao: :wave2:
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
maintenance
21/05/2005, 10:29
ΤΑ ΄ΛΕΓΑ...............
ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:lol:
ΑΝΕΥ maintenance ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΔΡΟΜΗ;;;
ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;:confused:
ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Παρακαλώ να παγώσει το θρέντ.
Μην παίζετε με τον πόνο μας :(
Pokermon
21/05/2005, 11:09
Έλα για καφέ ρε Κωστή……να με βοηθήσεις να δούμε για εξοπλισμό από εξωτερικό ρεεεεεεεε
SaraMaritis
21/05/2005, 11:14
...να παγώσει το θρέντ.
...
Νααα...γινει "ασορτι" με τους παραλιγο-συμμετεχοντες δηλαδις !!! :rotflmao:
(οι οποιοι βεβαιως-βεβαιως "φτηνα" τη γλιτωσανε οφειλω να ομολογησω :dizzy: )
Χεχε...σορυ φιλε μου...νεξτ-ταϊμ (ή νεξτ-γιαρ ή λαστ-γιαρ :confused: )
Τεσπα...εμεις να'μαστε καλα (οσο για τους αλλους...)
:beer: :beer: :beer:
Αμ το άλλο που το βάζεις? 80 μηνύματα σε thread βόλτας που τελικά δεν έγινε!!!! :D:(:D:(
Την επόμενη φορά... ΒΟΥΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Εντάξει, τουλάχιστον ξεσκούριασε λίγο το "μωρό" στην Εθνική, μια βδομάδα σκεπασμένο ήταν.............:)
Πάντως βροχή δεν έπεσε μέχρι το σημείο συνάντησης, κάτι πολύ ψιλά αλλά πολύυυυυυυυυυυυ μαυρίλα!!!
Όμως........... Αφού γύρισα είπα να πάω βόλτα να δω για δεύτερο κράνος σε κανά μαγαζί και εκεί δεν την γλίτωσα...............την έφαγα την βροχούλα.............:)
Και αύριο μέρα είναι πάντως!
Τουλάχιστον εμείς την πήγαμε τη βολτούλα μας. Μπορεί να φάγαμε το νερό με τη μάνικα μέχρι να φτάσουμε στα Mac, αλλά τουλάχιστον μετά βγήκε ο Λιάς (Ήλιος) και πήγαμε για μια καφεδιά στο Σούνιο.
Όπως είπε και ο Stako, και αύριο μέρα είναι, αλλά έχει και Μέγαρα... Θα δούμε...
Μετά τη σημερινή νίλα, αν έχει λιακάδα ή ελαφριά συννεφιά, πικρό καφεδάκι στο Stork αύριο. Πρωινό καφεδάκι ε? ;)
Ο καιρός αύριο θα είναι super αλλά..............μου έχουν περάσει χειροπέδες.............:(
Γίνεται μάχη προς το παρόν, για να δούμε ποιός θα επικρατήσει..............:)
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=12
http://www.forecasts.gr/RTMap.asp?FID=200505220600
http://www.forecasts.gr/RTMap.asp?FID=200505221200
Φαντάζομαι αν είναι να κάνει κανείς τίποτα θα ποστάρει σήμερα ή αύριο?
στο Stork αύριο. Πρωινό καφεδάκι ε? ;)
;)
Stako, mitsos, pokermon: ΑΠΟΥΣΙΑ!
Ασε που δυο παπάδες με τίγκα τάγκα βιντεοσκόπησαν και ολίγη Επίδαυρο :):):)
:dizzy:
WELCOME ABOARD
ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙ ΤΙΓΚΑ
14703
ΟΥΠΣ TECHNICAL ERROR PLEASE HOLD ON
14704
ΕΔΩ Ο <ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ> ΚΩΣΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΠΛΑΝΑ
14705
Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ DIRECTOR ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΟ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ
14706
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ REST PLACE - NO SE
14707
Ο κ. Πολεμικός Σκηνοθέτας ετοιμάζει μια ακόμα παραγωγή... :D
14721
Ωραίες φωτό παίδες. Άντε το καλοκαίρι έρχεται. Εμπρός βήμα ταχύ. Μας περιμένουν οι χαρές της θάλασσας, της καθαρής θάλασσας... κλπ-κλπ-κλπ
SAINT JOHN ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΤΣΕ
Δεν πήγα ούτε σήμερα εγώ ρε Σταύρο, γιατί το Σαββάτο μας έβγαλε ένας φίλος στο ENVY για τη γιορτή του, και γύρισα σπίτι μετά τις 6 το πρωί, οπότε καταλαβαίνεις...
Απ'ότι μου είπαν όμως οι άλλοι που πήγαν, πέρασαν μια χαρά. Άντε την επόμενη φορά να έρθεις κι'εσύ μαζί.
Stako, mitsos, pokermon: ΑΠΟΥΣΙΑ!
Ασε που δυο παπάδες με τίγκα τάγκα βιντεοσκόπησαν και ολίγη Επίδαυρο :):):)
:dizzy:
Τι να κάνω ρε παιδιά, αφού σας είπα, μου είχαν περάσει χειροπέδες............. Πολύ γκρίνια, τι να κάνω! Και η γνωστή ατάκα το πρωί (στις 11 μετά τον ύπνο):
"Μα γιατί δεν πήγες με τα παιδιά? Αφού σου είπα να πας αν θες!"
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate: :uplate: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τα γνωστά.....................
PS. Τελικά μου φαίνεται μόνιμη σχέση και SS ΔΕΝ ταιριάζουν, οπότε μάλλον πρέπει να αφιερωθώ αποκλειστικά στο μωρό μου............ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ:
14738
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΛΟ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ:winka:
Pokermon
23/05/2005, 08:39
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΛΟ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ:winka:
Ρε Τίγκα αφού σου έχω πει…..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ…….
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol: