PDA

View Full Version : once more.. αν είδε κανείς κάτι

epp1640
12/11/2009, 16:57
Μεσημέρι.. Στέκομαι στο φανάρι στον Κόμβο στο ΤΕΙ και περιμένει να ανάψει πράσινο να στρίψω δεξιά. Ανάβει πράσινο, επειδή γνωρίζω πόσο ζώα είναι, περιμένω 1-2".. κοιτάω αριστερά.. σταματάνε όλοι.. αριστερα μου έρχεται ένα παπί και ξεκινάμε μαζί.. εγώ από την εσωτερική.. το παπί λίγο πιο πίσω και αριστερά.. Και ακριβώς την ώρα που έχω πλαγιάσει και στρίβω (κατηφόρα) με 5 χλμ.. με την άκρη του ματιού μου βλέπω ένα μικρό κόκκινο seicento να έχει σημαδέψει τα πόδια μου και να έχει πάρει φόρα.. προφανώς παραβιάζοντας το κόκκινο...πατάω φρένο.. και ΕΥΤΥΧΩΣ πέφτω μόνος μου χωρίς να με πετάξει αυτός 10 μέτρα πέρα.. το αμάξι του καριόλη περνάει κυριολεκτικά 20 εκατοστά από μένα.. καταλαβαίνει τι έγινε και γκαζώνει και την κοπανάει.. Εγώ έχω σκάσει με τον ώμο και το γόνατο και η μηχανή έχει κάτσει στον αστράγαλο μου και δεν μπορώ να σηκωθώ και κοιτάζω πάνω και πίσω οπότε πινακίδες δεν μπόρεσα να δω και του μουνί έφυγε έτσι.. ένα παπί αφού βεβαιώθηκε ότι είμαι εντάξει πήγε να τον πιάσει αλλα ο καριόλης καταλαβαίνοντας τι έκανε την κοπάνησε από τον εθνικό..

Απίστευτος θυμός.. Αν σταματούσε δεν θα του έκανα τπτ.. αν όμως τον πετύχαινα μετά παρακάτω θα είχα εγώ την μύνηση.. :yuck:

Θράσσος.. Το χαρακτηριστικό του Έλληνα (της πλειοψηφίας).. Έχει παντού κάτι @@ να! αλλά όταν είναι να αναλάβει ευθύνες... :yuck: Ε ρε καριόλη.. να εύχεσαι να μην σε ψιλιαστώ καμιά μέρα σε φύτεψα..

Εν τέλει πήγα ιατρείο, ο ώμος/γόνατο πονάνε αρκετά παρότι φορούσα μπουφάν.. το μηχανάκι κλασσικά πράγματα στραβό τιμόνι, 1 πλαστικό, φαινομενικά τίποτα άλλο αλλά θα το κοιτάξω για καλό και για κακό..

Είχε άπειρα αμάξια εκεί αλλα κανένας ως δια μαγείας δεν είδε πινακίδες.. Αν.. που αποκλείεται αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία είδε πινακίδα θα ήμουν υπόχρεος.. όχι για τον ώμο, ή τα 50 ευρώ ζημιά στο ybr.. αλλά για να του δώσω ένα καλό μάθημα..

jimtarasxt660x
12/11/2009, 17:05
Περαστικά και ταχεία ανάρρωση...

τι ελεεινοί άνθρωποι κυκλοφορούν ρε γαμώτο...:( :( :(

XJR_Billy
12/11/2009, 17:12
Περαστικά φιλαράκι.
Ακτινογραφίες έβγαλες έτσι?

Τι να πώ...:(

Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά.
Γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι.

epp1640
12/11/2009, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Περαστικά φιλαράκι.
Ακτινογραφίες έβγαλες έτσι?

Τι να πώ...:(

Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά.
Γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι.

Δεν έβγαλα.. πήγα στο ιατρείο της μονάδας του πατέρα μου.. μου μάζεψε κάτι εκδορές.. και μου έδωσε μυοχαλαρωτικό παυσίπονο... αλλά με κόβω αύριο ακτινογραφίες.. ευτυχώς κεφάλι δεν βρήκα.. και όχι τίποτα άλλο.. μου γάμησε και το κινητό που είχα στην τσέπη.. :a29:

Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά.. Βοηθάει την ψυχολογία.. Ξέρεις ότι δεν οφελεί.. αλλά τουλάχιστον νιώθεις καλύτερα όταν το λες σε άνθρώπους που σε νιώθουν/ έχουν περάσει τα ίδια..

Gares'
12/11/2009, 17:30
Αν χρειαστείς τπτ το τηλεφωνο το έχεις...

Περαστικά Ανδρέα...

Την Π*****α τους!!!!!!:mad: :mad:

XJR_Billy
12/11/2009, 17:31
Μην το αφήνεις.
Πήγαινε βγάλε ακτινογραφίες καλού-κακού. Δεν ξέρεις...

Και ΟΧΙ στον Ευαγγελισμό...

Είχα πάει με σπασμένο αστράγαλο και με έδιωξαν με "διάστρεμα"...:rolleyes: :a04: :a31: :a31:

Gares'
12/11/2009, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μην το αφήνεις.
Πήγαινε βγάλε ακτινογραφίες καλού-κακού. Δεν ξέρεις...

Και ΟΧΙ στον Ευαγγελισμό...

Είχα πάει με σπασμένο αστράγαλο και με έδιωξαν με "διάστρεμα"...:rolleyes: :a04: :a31: :a31:

Εδώ δεν έχουμε Ευαγγελισμό...Ηράκλειο

epp1640
12/11/2009, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares

Ναι εδώ έχουμε Βενιζέλειο.. :rolleyes: :dizzy:

Εχετλαίος
12/11/2009, 18:43
Περαστικά και αγύριστα μωρέ Ανδρέα...τι να πω πια, τι....;
Αφού εγάιρες ζωντανός και γερός στο σπίτι σου τέλος καλό όλα καλά.
Υγεία!

XJR_Billy
12/11/2009, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares

Πιστέψτε με... δεν χάνετε και τίποτα...

MikeG
12/11/2009, 18:57
Αντρέα περαστικά.
Πάρε τώρα τη τροχαία και πήγαινε κάνε μήνυση κατά παντός..

Ποτέ ξανά...:wave2:

devil's animal
12/11/2009, 19:28
περαστικα.
:wave2:

lice13
12/11/2009, 19:46
Δήλωσέ το στη τροχαία και κάπου θα τον πετύχεις! Κόκκινο seicento στο Ηράκλειο... Όλο κ κάπου θα τον πάρει το μάτι σου.... Περαστικά σου!

Akatanomastos
12/11/2009, 19:47
περαστικα αντρικο:beer:

arxaios
12/11/2009, 19:53
Περαστικά Εππάκο ......... ότι χρειαστείς πάρε τηλ. !!! (το εννοώ) :wave2: :wave2: :wave2:

vangelis 64
12/11/2009, 20:55
Περαστικά σε σένα και πιο πολύ στο ηλίθιο δίποδο.

epp1640
12/11/2009, 20:58
Μπορώ να πάρω εκ των υστέρων τροχαία να κάνω μύνηση κατά παντώς υπευθύνου? Δυστηχώς seicento κόκκινο δεν βρίσκεται παρά μόνο αν ως εκ θαύματος υπήρχε μάρτυρας που διαβάζει μοτό.. μόνο τα ενοικιαζόμενα να βάλεις..

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη και Στέλιο και Κώστα και Βαγγέλη, και Devils, και Νίκο, και Ακατονόμαστε (Τα πμ σου ανεπρόκοπε)..

Η αλήθεια είναι ότι τώρα πονάει πιο πολύ από όσο περίμενα ότι θα πονούσε..

:blush: Αλλά δεν πονούν τα παλικάρια.. :lol:

ΥΓ Το ξέρω Κώστα ότι το εννοείς.. :winka:

MikeG
12/11/2009, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μπορώ να πάρω εκ των υστέρων τροχαία να κάνω μύνηση κατά παντώς υπευθύνου? Δυστηχώς seicento κόκκινο δεν βρίσκεται παρά μόνο αν ως εκ θαύματος υπήρχε μάρτυρας που διαβάζει μοτό.. μόνο τα ενοικιαζόμενα να βάλεις..

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη και Στέλιο και Κώστα και Βαγγέλη..

Η αλήθεια είναι ότι τώρα πονάει πιο πολύ από όσο περίμενα ότι θα πονούσε..

:blush: Αλλά δεν πονούν τα παλικάρια.. :lol:

Μπορείς να κάνεις.
Πήγαινε ανέφερε το. & δήλωσε εγκατάλειψη και τραυματισμό. Αν κάποια στιγμή τον πετύχεις θα δικαιωθείς πλήρως με τη μήνυση που θα έχεις κάνει.

:wave2:

Εχετλαίος
12/11/2009, 21:01
Μπορώ να πάρω εκ των υστέρων τροχαία να κάνω μύνηση κατά παντώς υπευθύνου;

Φυσικά!
Ξανά περαστικά! :wave2:

makis206
12/11/2009, 22:30
Εύχομαι να βρεθεί Αντρίκο, για το γαμώτο δηλαδή να βρεθεί..

Περαστικά κι αγύριστα να είναι φίλε :beer:

nobody
12/11/2009, 22:40
περαστικα και ταχεια αναρρωση κι απο μενα!

LsKostas
12/11/2009, 23:11
Περαστικα commando και παντα ορθιος στο εξης :beer:

Akatanomastos
13/11/2009, 01:57
και Ακατονόμαστε (Τα πμ σου ανεπρόκοπε)..

ανοιξαμε και σας περιμενουμε:D

(μην πιεσεις ουτε ωμο ουτε γονατο για κανενα λογο, ξεκουραση να περασει ο πονος:wave2: )

EVI
13/11/2009, 02:02
επ..περαστικα

liakaros
13/11/2009, 02:44
Καλη αναρρωση ρε Αντρικο...παλι καλα να λες...

Για τον @ρχιδα τι να πει κανεις...με καλυψαν οι υπολοιποι...:rolleyes:

akissakis
15/11/2009, 01:19
με την άκρη του ματιού μου βλέπω ένα μικρό κόκκινο seicento να έχει σημαδέψει τα πόδια μου και να έχει πάρει φόρα.. προφανώς παραβιάζοντας το κόκκινο...πατάω φρένο.. και ΕΥΤΥΧΩΣ πέφτω μόνος μου χωρίς να με πετάξει αυτός 10 μέτρα πέρα..

Ευτυχώς φιλαράκι τον πήρες χαμπάρι.....

Πάντα το'λεγα και θα το λέω.Σε κάθε διασταύρωση,περιμένει κι ένας παπάρας να κάνει την μαλακία του.

epp1640
15/11/2009, 01:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
με την άκρη του ματιού μου βλέπω ένα μικρό κόκκινο seicento να έχει σημαδέψει τα πόδια μου και να έχει πάρει φόρα.. προφανώς παραβιάζοντας το κόκκινο...πατάω φρένο.. και ΕΥΤΥΧΩΣ πέφτω μόνος μου χωρίς να με πετάξει αυτός 10 μέτρα πέρα..

Ευτυχώς φιλαράκι τον πήρες χαμπάρι.....

Πάντα το'λεγα και θα το λέω.Σε κάθε διασταύρωση,περιμένει κι ένας παπάρας να κάνει την μαλακία του.

Ευτυχώς δεν λες τπτ.. τώρα διάβαζα την είδηση για το παλικάρι στην Κατεχάκη που από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το ένα του πόδι και η ζωή του δεν θα είναι ποτέ η ίδια.. μέσα σε μια στιγμή ένα..δεν έχω λόγια να τον περιγράψω στέρησε από αυτό το παιδί τα όνειρα.. γιατι? γιατί του έδωσαν ένα πιστόλι που ζυγίζει 1000 κιλά, του έμαθαν πως δουλεύει ο συμπλέκτης αλλά δεν του έδωσαν ΠΑΙΔΕΙΑ. :yuck:

Pardalotzatziki
15/11/2009, 10:52
Περαστικα να ειναι....

Μη μιλας καθολου....φτηνα την γλυτωσες

:wave2: :wave2:

gixxerpap
15/11/2009, 11:32
περαστικά & αγύριστα να είναι!
αν δεν είναι νοικιάρικο, τότε πιθανότατα να κάνει το ίδιο δρομολόγιο κάθε μερα, ειδικά αν ήταν πρωι & καθημερινή ...

αν ήταν νοικιάρικο, παίρνεις σβάρνα τα γραφεία της περιοχής, ψάχνεις ποιά έχουν κοκκινα seicento, και απο αυτά ποιά ήταν νοικιασμένα τη συγκεκριμένη μέρα! ποτέ δεν ξέρεις.... ο κόσμος είναι πολύ μικρός ...;)

μήπως στον εθνικό που λές ότι βγήκε, υπάρχει καμια καμερα?πόσα κοκκινα seicento μπορεί να περασανε απο κει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ...

epp1640
15/11/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
περαστικά & αγύριστα να είναι!
αν δεν είναι νοικιάρικο, τότε πιθανότατα να κάνει το ίδιο δρομολόγιο κάθε μερα, ειδικά αν ήταν πρωι & καθημερινή ...

αν ήταν νοικιάρικο, παίρνεις σβάρνα τα γραφεία της περιοχής, ψάχνεις ποιά έχουν κοκκινα seicento, και απο αυτά ποιά ήταν νοικιασμένα τη συγκεκριμένη μέρα! ποτέ δεν ξέρεις.... ο κόσμος είναι πολύ μικρός ...;)

μήπως στον εθνικό που λές ότι βγήκε, υπάρχει καμια καμερα?πόσα κοκκινα seicento μπορεί να περασανε απο κει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ...

99% το κάνει.. αλλά πως θα αποδείξεις ότι είναι αυτό? πινακίδες δεν είδα, αυτοκόλλητα δεν είδα.. δυστηχώς δεν είδα ούτε οδηγό.. ένα κόκκινο πράγμα με την άκρη του ματιού μου είδα και μετά ήμουν ανάποδα με την μηχανή από πάνω.. :mad: το παιδί που το πάλεψε μου είπε ότι ήταν seicento.. και δυστηχώς επαέ στο τέξας.. όταν μπαίνουν κάμερες.. τις σπάνε ή τις κάνουν ψησταριές.. γενικά δεν υπάρχουν.. :rolleyes:

TROOPER
15/11/2009, 15:48
περαστικα.

GAS NICK
15/11/2009, 18:37
περαστικα ρε φιλε:)