View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Σε είδα ηλίθιε κουτάκια με μαύρο Opel Astra που σήμερα το πρωί στη Γέφυρα του Κηφισού στο Περιστέρι πετάχτηκες από στενό με τη μία στη μεσαία λωρίδα για να πας αριστερά στο φανάρι και κόντεψες να με ξαπλώσεις κάτω.
Ευτυχώς που έκανα ελιγμό πανικού και σε γλύτωσα από το ξύπνημα του ύπνου που χες πάρει...:ZZZ:
:sick:
pocahondas
03/02/2010, 19:20
σε είδα ρε γαμι@λη αυτοκινητόβιε πριν λίγο, που πήγες μας να πατήσεις εμένα και τον σκυλάκο μου, ενώ ήταν κόκκινο για σένα κι εμείς περνούσαμε τον δρόμο και με κοιταξες κιόλας καλά καλά λες κι
έφταιγα εγώ!! είσαι μ@λάκας, τέλος..
chr1s_86
04/02/2010, 20:45
Σε είδα με το SUV να κάνεις αναστροφή στην πειραιώς πάνω από τη νησίδα ! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
LiakosVstrom
05/02/2010, 08:36
παλιό Uno "κωλο"φτιαγμένο (δείξε μου το αμάξι σου να σου πω ποιός είσαι).... χωμένο μέσα σε χαντάκι που έχουν σκάψει για έργα. με σήμανση κανονικά το χαντάκι για προσοχή.
παρκαρισμένο αυτοκίνητο μετά από στροφή.... χωμένες και οι 2 πλαϊνές πόρτες μέσα και ο δρόμος γεμάτος γυαλιά.. κάποιος έπεσε πάνω του το βράδυ.
α ρε ελληνάρα... άμα δε γίνεις σούρα δε μπορείς.
Σουροπέμπτη χθες... :rolleyes: :rolleyes:
mparmpanik
07/02/2010, 11:45
Σε ειδα να καβαλας το σκουτερ να αναστεναζεις τις αναρτησεις του και να φορας το μινι,
όταν και πεντε τοπια υφασμα δεν θα φτανανε για να καλυψουν την εκταση των μεσογειακων σου οπισθιων.
Βρε συ, δεν εισαι πια ουτε εικοσιπεντε χρονων ουτε πενηντα κιλα.
Εισαι καμμια πενηνταρια χρονων και εχεις παρει εικοσιπεντε κιλα.
Μπορει να ακουγεται περιπου το ιδιο, αλλα πιστεψε με, δεν είναι.
Το μινι χαρα μου, ευδοκιμησε στην μακρινη βραζιλια.
Το νομιζεις τυχαιο αυτό?
Πιστευεις ότι θα μπορουσε να ευδοκινησει και στα κοντινα σουρμενα?
Δηλαδη πιστευεις ότι δεν εχει σχεση το γεγονος ότι στην μακρινη βραζιλια
παραγονται γυναικες διμετρες που ακουνε στο ονομα Μουλατα?
Κι αυτό τυχαιο γεγονος το θεωρεις?
Κανεις ένα μικρο λαθος και παραβλεπεις τον κανονα που λεει
Ότι η Μουλατα επιβαλεται να φορεσει το μινι, η μουλαρα όχι.
Εσυ αρχισε να φορας κρανακι κι ασε το μινι για τις Μουλατες
που οτι καβαλανε, του αναστεναζουν μεν τις αναρτησεις, αλλα όχι από το βαρος.
junkier6
07/02/2010, 19:59
ΣΕ ΕΙΔΑ:
πουτ@ν@ μπαταρια που πηγες να μου χαλασεις τη σημερινη βολτα με το μωρο αλλα δεν τα καταφερες :a43:
χαζοβιολα που βγηκες απο στοπ ενω ημουν 5 μετρα μακρυα σου κ καπακια στα 3 μετρα θυμασαι να στριψεις χωρις να βγαλεις φλας...εισαι τυχερη που πηγαινα μονο με 40,πιο τυχερη που ειχες μαζι σου την κορουλα σου κ τη σεβαστηκα κ δε σε αρχισα σε τιποτα π@ν#γιες.η φαση ειναι οτι εσυ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ μπαζο,ε μπαζο.την αλλη φορα ομως :a26:
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ:
σταυρους κ στεφανια στις ακρες των δρομων...ρε παιδια της κυπρου,βαλτε κανα κρανος...δεν ειναι ντροπη...καθε μερα πεθαινει κ απο ενας.φορα το,το gamimeno και μολις φτασεις στην καφετερεια το βγαζεις κ σε βλεπουν ολοι.αν οχι για εσας για τις μαναδες σας κ τις γυναικες σας ρε ζωα.αλλα ξεχασα:το κεφαλι σας ειναι πιο σκληρο απο το δρομο :a31:
Σε είδα και με είδες :D
Ήσουν κούκλα στο περτικαλί Ζ750 με το φλώρο που οδηγούσε στις τρύπες...
Ήμουν με τα μαύρα richa και το κράνος με τον taz πάνω στη μαύρη vfr....
Ήμασταν στο φανάρι όταν σου έκλεισα το μάτι και μου χαμογέλασες...
ΥΓ Πες στον π@παροκέφαλο να σου πάρει ένα κρανάκι γιατί έχεις εξαίσιο κεφάλι :blush: α κι ελπίζω να τα ματαξαναπούμε άνευ φλώρου :sun:
mparmpanik
07/02/2010, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
..εισαι τυχερη που πηγαινα μονο με 40,
εγω νομιζω οτι δεν ηταν αυτη η τυχερη που πηγαινες μονο με 40..
Diablito
08/02/2010, 22:20
Σε είδα πριν από κανα 2ωρο στην Κηφισίας με το 7 πάνω στη γαλάζια Suzuki....
Μπααααααα μάλλον απ'την πολλή μπόρα που έφαγα έχω παραισθήσεις:eyepop:
σε ειδα με το fazer στο πειραια .... αμαξι ειχε βγαλει αλαρμ να παρκαρει πισω του αλλο ενα αμαξι περιμενε για να συνεχησει την πορεια του...και εσυ σε ενα στενακι με 2πλοπαρκαρισμενα και φουλ βροχη αποφασισες να κανεις ζιγκ ζαγκ αναμεσα τους οταν ο μπροστινο εκανε οπισθεν για να παρκαρει με δυσκολια μιας που ειχε ουτε μισο μετρο απο τα παρκαρισμενα.....τρομαξαν και τα 2 αμαξια και κοκαλοσαν....αν δεν το ειχαν κανει θα ειχες γινει σαντουιτς .... αν επρεπε να πατησεις φρενα θα ειχες πεσει απο τη λιγδα του δρομου λογο βροχης.Απορω γιατι...καποιος ειπε γιατι βρεχοσουν....καλυτερα να βραχεις παρα....
LiakosVstrom
09/02/2010, 09:22
με είδα... να την πατάω σαν τον μ@λ@κ@ που τσιγκουνέφτηκα τα 5 λεπτά από το χρόνο μου για να βάλω τα αδιάβροχα και γύρισα σπίτι μουσκίδι...
:cry: :cry:
(τι κ@υλα πάντως να κάνεις τη μηχανή jet ski στις λίμνες του Πειραιά!! :a2: :a2: )
Leonebmw
11/02/2010, 08:43
σε είδα στην συμβολή αλεξάνδρας-κηφισίας με το χαρλεάδικο κράνος, το μούσι, το δερμάτινο μπουφάν, το δερμάτινο παντελόνι με τα κρόσια (?!?!?!), τις καουμπόικες μπότες με την σιδερένια μύτη, τα κρόσια να ανεμίζουν απο τα grips...και ναι, όπως καταλάβατε οδηγούσε
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
ένα scooter aprilia!!
Σημερα κατα τις 2:30 στην Λ.Αλεξανδρας
Πηγες να με πεταξεις κατω με την σφηνα σου, και μετα οχι μονο δεν ζητησες συγνωμη παλιοκαγκουρακο, αλλα ανοιξες και το γκαζι επιδεικτικα για να τελειοποιησεις την λ@κ@μια που εχεις μεσα στο κεφαλι
Δεν χρεαιζεται να γραψω τι θα κανω οταν θα σε βρω, γιατι θα σε βρω, αυτο ειναι σιγουρο
ποσοι εχουν BUELL????ρε μηπως ηταν ο billgeo?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Aυτο ειναι το θεμα
Οταν θες να κανεις λακαμιες, διαλεγεις ενα πιο κοινο μηχανακι
Ενα GSXR ή ενα v-strom για παραδειγμα
:lol:
Μεταφερόμαστε στο "σε είδα"..
188700
Αρχικά δημιουργήθηκε από before
Δεν χρεαιζεται να γραψω τι θα κανω οταν θα σε βρω, γιατι θα σε βρω, αυτο ειναι σιγουρο
:D
188701
Αρχικά δημιουργήθηκε από before
Aυτο ειναι το θεμα
Οταν θες να κανεις λακαμιες, διαλεγεις ενα πιο κοινο μηχανακι
Ενα GSXR ή ενα v-strom για παραδειγμα
σωστα δεν ειπες μηχανη....πρεπει να πεις και μηχανη τι οδηγουσε πες xaxaxaxaxaxax
:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
σε είδα στην συμβολή αλεξάνδρας-κηφισίας με το χαρλεάδικο κράνος, το μούσι, το δερμάτινο μπουφάν, το δερμάτινο παντελόνι με τα κρόσια (?!?!?!), τις καουμπόικες μπότες με την σιδερένια μύτη, τα κρόσια να ανεμίζουν απο τα grips...και ναι, όπως καταλάβατε οδηγούσε
ένα scooter aprilia!!
χαχαχαχαχαχαχ τωρα το ειδα αυτο :lol:
LiakosVstrom
12/02/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
...
ένα scooter aprilia!!
μήπως ήταν και ξανθός;
γιατί έχω δει παρόμοιο τύπο στην Πειραιώς (το τζίν μέσα από τη μπότα παρακαλώ) αλλά καβάλαγε το κλασικό παλιό παπί της Honda το 50άρι!
που ξέρεις μπορεί να έκανε αναβάθμιση... :rotflmao:
Βασικα δεν θελω να του πω ''Σε ειδα'', γιατι αμα ΘΑ τον δω, θα του σχισω τα κωλοβαρδουλα
:D
Σε είδα καρ...λη στη πλατεία στο αιγάλεω να κοιτας πια μηχανάκια δεν ειναι κλειδωμένα.Βρήκες ένα παλιό 50άρι κ έκατσες επάνω κ κοιτούσες αν σε έβλεπε κανείς.Με είδες που σε κοιτούσα κ έφυγες.Εύχομαι την επόμενη φορά να μη με δεις κ να δοκιμάσω πόσο καλό είναι το κράνος μου....Κ μη ξεχάσω...Ασημί μπουφάν με κουκούλα κ χακί παντελόνι...:a017: :a017: :a015: :a015: :a016: :a66: :a66: :a29: :a29:
Σας είδα όλους εσάς τους οδηγούς του Σ/Κ που κοντέψατε να με ρίξετε καμιά εικοσαριά φορές σήμερα. Όσους κινδύνους αντιμετωπίζω σε μια βδομάδα τους αντιμετώπισα σε μια μέρα μονοκοπανιά. :mad:
Σε είδα χτες το απόγευμα για τελευταία φορά... Έβγαλα το ταπ μου από τα κλειδιά, και σε είδα να σε καβαλάει άλλος μετά από 4 χρόνια μαζί. Καλούς δρόμους να έχετε και μακάρι να προσφέρεις στον καινούργιο σου ιδιοκτήτη τις συγκινήσεις και τις χαρές που περάσαμε μαζί... :D
188758
junkier6
14/02/2010, 21:30
ΕΥΤΥΧΩΣ σε :eyepop: ο σκευος ρε κακομοιρο σκυλακι στην κορυφη της στροφης κ σε κοπανισε μονο με 50 χλμ χωρις να πεσει... τωρα για το ποδι σου δεν ξερω...
ΕΥΤΥΧΩΣ μας ειδες κ τους τρεις κωλογατο (τελευταια στιγμη παντα) κ το ξανασκεφτηκες να περασεις το δρομο αλλιως... εσυ στο χωμα ... και εμεις ... στου χαντακ' !!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ:
σε ειδα αλογο μες στην εθνικη να γυρνας ελευθερο
:eyepop: :hypnotize :uplate:
ειπαμε να παμε καμια βολτα για λιγο καφριλικι σημερα κ καταληξαμε στο ζωολογικο κηπο... οτι να ναι!!!
Σε είδα, κωλόζωο, με την καρότσα γεμάτη πλαστικά καφάσια να χάνεις τουλάχιστον δύο, λόγω αέρα/νοητικής καθυστέρησης, στην εθνική, προς Πειραιά. Ευτυχώς, κατάφερα να τα δω/αποφύγω εγκαίρως... Μείνετε στα χωριά σας, ζώα.
LiakosVstrom
16/02/2010, 09:00
στην Εθνική από Πειραιά το Σάββατο αργά το μεσημέρι "γλήγορε" με το Fazer 600 (ή 1000.. δεν πολυπρόσεξα)...
με πέρασες ξυστά από δεξιά επειδή τόλμησα να είμαι αριστερή λωρίδα με το ταπεινό μου v-strom (με 120)... τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να κάνω δεξιά για να μπω στη μεσαία αφού σε είχα δει από τον καθρέφτη που πέρασες τον μπάρμπα με το κουτί πιο πίσω... από δεξιά και κολλητά... πήγα να σου κάνω χώρο αλλά όχι.. εσύ έπρεπε να το παίξεις μάγκας και να με περάσεις κολλητά κι όλας... σε άδειο δρόμο.
για κακή σου τύχη όμως σε πέτυχα στο φανάρι Π.Ράλλη και Κηφισού κάτω από τη γέφυρα.
όταν σε ρώτησα αν περνιέσαι για μάγκας που με προσπέρασες έτσι εσύ μου είπες απλά... "έχεις κανένα πρόβλημα"? εκεί ήσουν πραγματικά τυχερός που είχα την κοπέλα μου πίσω. γιατί ήξερες ότι έχεις κάνει μαλακία (εξού και η απάντηση σου) αλλά συνέχιζες να το παίζεις μάγκας.
ελπίζω μετά να κατάλαβες τι μαλακία έκανες όταν το "συζητάγαμε" εν κινήσει.. και τα 1000 συγνώμη που ζήτησες αν έκανες (όπως έλεγες - που έκανες) τέτοια μαλακία να τα εννοούσες.
γιατί αν θες εσύ να φας το κεφάλι σου... άντε φάτο μόνος σου.
γιατί μπορεί την επόμενη φορά ο άλλος να μην τσεκάρει συχνά τους καθρέφτες του..
Σε ειδα βλακα να καμαρωνεις διπλα στην ασχετη που σε εβγαλε βολτα με το γυαλιστερο του-του, που μαλλον χρεωθηκες εσυ να της το παρεις, για να της εκφρασεις την απεριοριστη μαλακια που περηφανα σε δερνει...
webassasin
17/02/2010, 00:25
Σε ειδα... βαρελι με ελιες χυμενο στο δρομο,στη Λακωνικης στην Καλαματα. Πηρα ενα κονο απο κατι εργα παραπερα και τον εβαλα μπροστα.. Ενημερωσα την τροχαια, κατα ποσο θα τους νοιαξει δεν ξερω.. Ελπιζω να μην τσακιστει κανεις...
giannis113
17/02/2010, 01:14
σε ειδα με το v strom μεσα στην πολη ξεκρανοτως να κανεις καγκουριες..
βασικα ουτε η μηχανη σου ειναι για τετοια,
αλλα ουτε και συ.. βλακς..
:nono:
Cpt. Haddock
17/02/2010, 06:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από OWEN
Σε ειδα βλακα να καμαρωνεις διπλα στην ασχετη που σε εβγαλε βολτα με το γυαλιστερο του-του, που μαλλον χρεωθηκες εσυ να της το παρεις, για να της εκφρασεις την απεριοριστη μαλακια που περηφανα σε δερνει...
Γιατί χαρακτηρίζεις καποιον και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, επειδή τον είδες μια στιγμή; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί χαρακτηρίζεις καποιον και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, επειδή τον είδες μια στιγμή; :confused:
Κληρονομικό χάρισμα. Orelly 09096696969 επτασέγγονο του Νοστράδαμου καιτς.....:rolleyes:
σε ειδα φιλαρακο με το κτμ κατω απο το βανακι που οδηγουσε αλλος ενας επιδοξος φονιας και εκανε αναστροφη χτες στη πειραιως.εκατσα μαζι σου μεχρι να ερθουν εκαβ και τοτα.ελπιζω τελικα η ζημια σου να ειναι απλα κακωσεις και οχι καταγματα στα πλευρα η κατι χειροτερο.το κρανος εκανε τη δουλεια του παντως.
περαστικα και σκιστον.
DimChios
17/02/2010, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα φιλαρακο με το κτμ κατω απο το βανακι που οδηγουσε αλλος ενας επιδοξος φονιας και εκανε αναστροφη χτες στη πειραιως.εκατσα μαζι σου μεχρι να ερθουν εκαβ και τοτα.ελπιζω τελικα η ζημια σου να ειναι απλα κακωσεις και οχι καταγματα στα πλευρα η κατι χειροτερο.το κρανος εκανε τη δουλεια του παντως.
περαστικα και σκιστον.
:eyepop: παλι καλα το παιδι!
:rolleyes:
εφτασες μετα ή ησουν παρων στο σκηνικο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:eyepop: παλι καλα το παιδι!
:rolleyes:
εφτασες μετα ή ησουν παρων στο σκηνικο?
ακριβως 2 λεπτα μετα το μπαμ εφτασα.
Σε ειδα βλακα!!(μαλλον πολυ κοντα όμως)
με το αμαξι σου έκανες σμπαριαλια
το δικο μου πριν 4 μήνες!Δεν ξέρεις όμως
οτι τελικα δεν με πείραξε και τοσο!
Με τα λεφτα απο το τρακο πηρα μηχανη τελικα....
Κρίμας παντως, το αμαξακι πήγαινε μια χαρα!!!
ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!
Υ.Γ Το καλοκαιρι πάντως μια χαρα με βλέπω!!!!:lol:
σε ειδα με το μαυρο Ζ 750 S στο φαναρι μετα απο εκεινο της ιερας,επι της πειραιως κατα τις 6 χτες.μαυρο κρανος ξανθο μαλι (νομιζω) και αυτοκολητο στη πισω πλευρα του κρανους ΜΟΤΟ.γρ.
σου κορναρα και χαιρετησα.μαλλον δεν το καταλαβες.ποιος/α αραγε???
Εχετλαίος
19/02/2010, 08:54
Σου πετούσα τα φώτα με μεγάλη αγωνία γιατί πήγαινες μαλιοκούβαρα (και δεν πρόλαβα να πολυκαταλάβω και τι τούμπανο οδηγούσες) και στην επόμενη στροφή ήταν ένα μεγάλο κλαδί από αλμυρίκι κάθετα μέσα στο δρόμο λίγο πριν την καντίνα στην "εθνική" στο Καλάμι...
Εύχομαι να πρόλαβες και να το απέφυγες...
:wave2:
Σε είδα φίλε με το κόκκινο R1 στο φανάρι στη Χαλκίδα γυρνώντας από Μαντούδι-Λίμνη και τα είπαμε
για λίγο..δυστυχώς όπως είχες μάθει ήδη, το παληκάρι με το GSXR το μαύρο χτύπησε θανάσιμα.. :(
μου είπες τον ήξερες..γμτ..όλοι στο γνωστό καφέ στο ποτάμι γιαυτό μιλούσαν..
Είπαμε ο ένας στον άλλο καλό δρόμο..
Να σαι καλά..
Σε είδα μεγάλε, με το παπί ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ χθες το βράδυ στη Μουδανιών. Πήγαινες προς Θεσσαλονίκη, ελπίζω να μην έγινες στατιστικό στοιχείο...:eyepop: :sick:
Σε είδα χθες στην έξοδο από Πρέβεζα ,
ξεκράνωτος με το μπλε cbf να πετάγεσαι κάθετα στο δρόμο ,
την ώρα που περνούσα φυσικά ,
και όταν σε κοίταζα έκανες το κινέζο,
να το ξανακάνουμε άλλη μία αυτό ,
αλλά να μην είμαι με το xt ,
αλλά με το αγροτικό το πεθερού μου!!!! if you know what i mean βλάκα ????:a36:
koulis19
21/02/2010, 10:29
Σε ειδα στην Βουλιαγμενης στο υψος του Αγιου Ιωαννη στον Νεο κοσμο.Οδηγουσες honda glx και το επαιζες μαγκακι και αλητακος.Ξεκινησες με μεγαλη επιταχυνση πριν αναψει πρασινο και ενω οι πεζοι δεν ειχαν διασχισει το οδοστρωμα.Επρεπε να σε πετυχω στο επομενο φαναρι ηλιθιε..........ε ηλιθιε.
Σε ειδα την Παρασκευη το μεσημερι στην Πειραιως ομορφη ξανθουλα με το μαυρο σου το NINJA.Ωραιο το ροζ κρανακι,αλλα γιατι στι χερι?:nono: :wave2:
Σας ειδα σημερα και σας χαρηκα στην Επιδαυρο.2 cbr,1 xt,1 fazer κι 1 Ζ.Και πολλα kawasaki σ'ολη την διαδρομη.Παντα τετοια....:beer: :wave2:
junkier6
21/02/2010, 20:39
πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που πηγα βολτουλα και...
...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
:a08:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dark1n
.δυστυχώς όπως είχες μάθει ήδη, το παληκάρι με το GSXR το μαύρο χτύπησε θανάσιμα.. :(
μου είπες τον ήξερες..γμτ..όλοι στο γνωστό καφέ στο ποτάμι γιαυτό μιλούσαν..
καλό ταξίδι στο Μπάμπη που ένας ασυνείδητος παππούς με αγροτικό μπήκε στο ρεύμα του για να στρίψει σε παράδρομο χωρίς να τον δει :confused: στην ευθεία του 1χλμ στο χωριό Προκόπι....
πάρτε τα διπλώματα και κλείστε τους δολοφόνους μέσα....κλείνουν σπίτια.....:mad:
Καλό ταξίδι στον Μπάμπη το ταξιτζή της περιοχής που πήγαινε τα παιδιά του χωριού στο σχολείο....
και ήταν πιτσιρικάς ρπμ
webassasin
21/02/2010, 22:45
Σας ειδα το πρωι στο Γυθειο, στην καφετερια που περασατε διπλα μας και σας πειραξαμε. Φοραγατε και οι 2 ποδηλατικα κολαν και γυαλια. Σας πετυχα μετα να ανεβαινετε το λοφο με τα ποδηλατακια σας, με τη γλωσσα εξω. Σας ξαναπετυχα μετα στο δρομο για Σπαρτη, θαυμασα τα γυμνασμενα κωλ...κια σας και επειδη δεν δουλευει η κορνα σας χαιρετησα με το γκαζι μου. Ελπιζω να μη σας τρομαξα.
Σας ειδα και εσας με τα 2 μαυρα ΒΜW αν δεν κανω λα8ος, στις αμυκλες,πηγαινατε προς το Γυθειο και χαιρετηθηκαμε. Ελπιζω η εκδρομη σας να ηταν οσο καλη ηταν και η δικη μου.
Σας ειδα και εσας μηχανοβιοι της Λεσχης Μεσσηνιας. Οι μισοι ειχατε κατι κοιλιες πιο μεγαλες απο τα τεποζιτα σας και μου φοραγατε κολλητα μπλουζακια. Περαστικα σας..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
[B]καλό ταξίδι στο Μπάμπη που ένας ασυνείδητος παππούς με αγροτικό μπήκε στο ρεύμα του για να στρίψει σε παράδρομο χωρίς να τον δει
----------------------------------------------------------------------------
Πάντως απ'ότι έλεγαν εκεί γύρω, βγήκε με πολλά το παληκάρι στην ευθεία..150-200χλμ
είναι πολλά για εκεί..πάρα πολλά..
Σε ειδα σημερα στην εθνικη στην Πατρα στο υψος της ΚΤΜ...
Με το μαυρο ΧΤ ψιλοφτιαγμενο,το κρανος(shoei ανθρακι) σου και τον μπουφαν(dainese) σου:beer:
ΚΑθησαμε διπλα διπλα και στο πρασινο ξεκινησαμε εσυ με σουζα και εγω στους κοφτες..:winka:
Στο επομενο φαναρι μιλησαμε λιγακι και μου ειπε οτι το ΚΤΜ ειναι τουμπανο:D
Να εισαι καλα και παντα ορθιος:beer: :wave2:
Cpt. Haddock
22/02/2010, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
[...]
"Σας είδαμε σήμερα στην εθνική στην Πάτρα στο ύψος της ΚΤΜ, ενα ΧΤ φτιαγμένο κι ενα ΚΤΜ τουμπανο να ξεκινατε με κοφτες και σουζες. Εχουμε τις πινακιδες σας.
Τροχαία Πατρών"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Σας είδαμε σήμερα στην εθνική στην Πάτρα στο ύψος της ΚΤΜ, ενα ΧΤ φτιαγμένο κι ενα ΚΤΜ τουμπανο να ξεκινατε με κοφτες και σουζες. Εχουμε τις πινακιδες σας.
Τροχαία Πατρών"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ΕΛπιζω να εισαι γκαντεμης μονο στις βροχες:p :p :p
Cpt. Haddock
22/02/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΕΛπιζω να εισαι γκαντεμης μονο στις βροχες:p :p :p
:a021:
:a021:
:a10: :a10: :a10: :a10: :a10: :a10: :a22: :a22: :a22:
webassasin
22/02/2010, 16:53
Σε ειδα αγαπημενη μου με ενα ραγισμα στο πλαισιο,διπλα στο τεποζιτο. Κοιτωντας απο την αλλη πλευρα,ειδα αλλο ενα ραγισμα. Συγγνωμη αγαπημενη μου, εδω χωριζουν οι δρομοι μας...
2stroker
22/02/2010, 18:06
σε ειδα βλακα με το μπορντο Tdm σημερα το μεσημερι στην βουλιαγμενης στο υψος της Η.Ηλιου να πηγαινεις ταπα μεσ'την κινηση και ολα αυτα μολις με ειδες,για να αποδειξεις τι ρε καραγκιοζη οτι το μπουρδελο σου ειναι πιο γρηγορο απο το klx μου?σωπα δεν το ξεραμε,και σε καθε φαναρι εριχνες ξερογκαζιες και με κοιταζες.Αστα διαλααα!!!!
υ.γ-και ολα αυτα ενοειτε με το κρανος στον αγκωνα,απορω βεβαια πως και ειχες κρανος με τετοιο μηχανακι:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σε ειδα βλακα με το μπορντο Tdm σημερα το μεσημερι στην βουλιαγμενης στο υψος της Η.Ηλιου να πηγαινεις ταπα μεσ'την κινηση και ολα αυτα μολις με ειδες,για να αποδειξεις τι ρε καραγκιοζη οτι το μπουρδελο σου ειναι πιο γρηγορο απο το klx μου?σωπα δεν το ξεραμε,και σε καθε φαναρι εριχνες ξερογκαζιες και με κοιταζες.Αστα διαλααα!!!!
υ.γ-και ολα αυτα ενοειτε με το κρανος στον αγκωνα,απορω βεβαια πως και ειχες κρανος με τετοιο μηχανακι:lol: :lol: :lol: :lol:
Ποσοι καμμενοι ποια πρεπει να κυκλοφορουν εκει εξω????
μηπως σε γουσταρε ρε και σε κοιταγε?αλλη φορα στα φαναρια να τους λες <<τι με κοιτας ρε?με γουσταρεις?μηπως θες να τα φτιαξουμε κιολας?>> η <<ασε ρε φιλε δεν κλεβω εκκλησιες>> :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
pocahondas
22/02/2010, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ποσοι καμμενοι ποια πρεπει να κυκλοφορουν εκει εξω????
μηπως σε γουσταρε ρε και σε κοιταγε?αλλη φορα στα φαναρια να τους λες <<τι με κοιτας ρε?με γουσταρεις?μηπως θες να τα φτιαξουμε κιολας?>> η <<ασε ρε φιλε δεν κλεβω εκκλησιες>> :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
έλεος ρε!! μπουαχχαχ :a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
έλεος ρε!! μπουαχχαχ :a029:
α ναι!!!!ειπε ελεος η ποκα που κυνηγαγε με το XR τα Tuono στα λιμανακια :bigcry: :lol:
:p
και εγω ημουν με το ταιφουν....ωραια....ενα ταιφουν κυνηγαγε ενα xr που κυνηγαγε κατι tuono
χικ! αντε γεια μας :beer: :lol: :rotflmao: :lol:
Σε ειδα φιλαρακι με το movistar στην καβαλας, 'νταξ ωραιο μηχανακι εχεις, αλλα οταν σε χαιρετανε δεν ειναι ντροπη να ανταποδωσεις...
Σε ειδα φιλε με το ΧΤ μπλε, κρανακι Μπλε, πιγαμε μαζι ολη την χαμοστερνας, την ηλια ηλιου, την βουλιαγμενης, Στο τελος ειδα πως ειχες αυτοκολητο μοτο πανω στο κρανος, αλλα δεν μπορεσα να σε χαιρετησω, καλους δρομους να εχεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Σε ειδα φιλαρακι με το movistar στην καβαλας, 'νταξ ωραιο μηχανακι εχεις, αλλα οταν σε χαιρετανε δεν ειναι ντροπη να ανταποδωσεις...
1000 ή 600?
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
1000 ή 600?
600 δικαβαλο.
Opisthogonia
22/02/2010, 23:45
ligo kathisterimena ..alla se eida to savato me to didimaki (gsxr rizla k8) pigenes fourgiozos sthn kavalas ....se eftasa kitaxes piso k se xeretisa ...me eides ...kai aplos girises brosta xoris ena nemva.....
eleos teleftea xeretas k den se xeretai kanis ...edaxi eipa an oxi alla mixanakia toulaxiston osi exoume gsxr mirazomaste ena idio moter gnefte k ligo .........
pocahondas
23/02/2010, 07:56
α ναι!!!!ειπε ελεος η ποκα που κυνηγαγε με το XR τα Tuono στα λιμανακια :bigcry: :lol:
και εγω ημουν με το ταιφουν....ωραια....ενα ταιφουν κυνηγαγε ενα xr που κυνηγαγε κατι tuono
:blush: ούφο ε ούφο!!:p :a38:
Φίλε μου με το 1200gs και το καφέ δερμάτινο μπουφανάκι, που πήγαινες Πειραιά το πρωΐ κατά τις 9 παρά δέκα, δεν χρειάζεται τόσος κομπλεξισμός προς τα μικρότερα μηχανάκια.
Σκέψου ότι ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα αν πέσεις θα σε πατήσει κανένα σκούτερ....
Άντε καλημέρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
:blush: ούφο ε ούφο!!:p :a38:
Και μετά βγήκε τ' ανέκδοτο με το περιπολικό 326 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97621)...
LiakosVstrom
23/02/2010, 08:56
σε είδα από τον καθρέφτη, τρελό αγόρι με το χρέπι το XT στη γέφυρα της Π.Ράλλη μετά το Ρουφ, να έρχεσαι πατημένος.... έκανα στην άκρη να περάσεις και τρελάθηκα με αυτό που είδαν τα ματάκια μου.... αυτό το χαμηλοκάβαλο τζιν που αποκάλυπτε την σεξυ τριχωτή σου κωλοχωρίστρα κάτι μου προκάλεσε πρωί πρωί....
:a32: :bigcry: :bigcry: :a04:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Και μετά βγήκε τ' ανέκδοτο με το περιπολικό 326 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97621)...
:bigcry: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol:
Σε είδα.... μικρέ Νικολάκη (ήσουν δεν ήσουν τριών χρονών) σήμερα στην καφέτερια στον Χολαργό όταν είδαν τα ματάκια σου το κράνος μου πάνω στο σκαμπό ακουμπησμένο να φεύγεις απο την μαμά σου τρέχοντας και να έρχεσαι να το πάρεις αγκαλιά...
Δικός μας θα γίνεις και εσύ και ξεκινάς και με σωστά βήματα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από tselos
Σε είδα.... μικρέ Νικολάκη (ήσουν δεν ήσουν τριών χρονών) σήμερα στην καφέτερια στον Χολαργό όταν είδαν τα ματάκια σου το κράνος μου πάνω στο σκαμπό ακουμπησμένο να φεύγεις απο την μαμά σου τρέχοντας και να έρχεσαι να το πάρεις αγκαλιά...
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tselos
:rotflmao:
θυμήθηκα πιτσιρικάς (8 χρονών η και μικρότερος) είχαμε πάει σε ένα πανυγήρι με τους δικούς μου...και κλασσικά υπήρχαν οι πάγκοι με τα παιχνίδια...ε εγώ ζήτησα και μου πήραν ένα πλαστικό κόκκινο κράνος που είχε πάνω του αυτοκόλλητα τα φτερά της χόνδα...:wacko:
το φορούσα στο ποδήλατο, αλλά δεν το αποχωριζόμουν εύκολα ακόμα και μέσα στο σπίτι...και θυμάμαι τι μάνα μου να λέει στον πατέρα μου...''Βασίλη φαντάζεσαι να γίνει ματατζής :look: ή μηχανόβιος ...? :wacko:
κι αφού είμαστε στο ''Σε είδα''...
Σε είδα και ανταπέδωσα το χαιρετισμό (με το χέρΙ) φίλε με το 1200 GS, Κυριακή απογευματάκι στις στροφές του Δομοκού (μετά την πηγή του Αχιλλέα)...:sun:
Σε είδα κυρά με το σκούτερ χθες το μεσημέρι στην Αρύββου στο Παγκράτι με το ένα πόδι στον αέρα γιατί είχες από κάτω το σκυλάκι σου... Και χωρίς κράνος φυσικά ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό... Αν γίνει τίποτα δε θα στενοχωρηθώ για σένα αλλά για το καημένο το σκυλάκι που κόντευε να κατουρηθεί από το φόβο του στην ανηφόρα!!!
σε ειδα κροοκη :evil:
και με ειδες και συ :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα σου κανω δηλωση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε είδα χτες μετά το γήπεδο άμοιρε με το παπάκι στη Βασιλέως Γεωργίου να έχεις πέσει και να έχεις σηκωθεί στη μικρή τομή που είχαν κάνει τα συνεργεία του Δήμου για επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης , ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά , με λίγες γρατζουνιές μόνο και το παλληκάρι με το GS1200 Adventure edition να σε βοηθάει . Μετά από λίγο φεύγει σφαίρα και πάει στους εργάτες του Δήμου που βρισκόταν μερικά μέτρα πιο κάτω πριν τη στροφή για τη Ριγγίλης και να τους βάζει χοντρό χέρι γιατί δεν είχαν φροντίσει να βάλουν προειδοποιητικά πριν την τρύπα που είχαν ανοίξει . Μπράβο του δις και εύχομαι περαστικά σε σένα.
Διάβασα το παραπάνω και θυμήθηκα ένα παλιό δικό μου.
Σε είδα λοιπόν σε ένα στενό στα Άνω Ιλίσια να προσπαθείς να κρατήσεις όρθιο ένα 1150 που είχε γύρει ενώ ήσουν επάνω. Όπως πέρναγα μου είπες: "Μεγάλε μπορείς να βάλεις ένα χεράκι;" Εσπρωξα την αγελάδα και τελικά ισορρόπησες.
:beer:
webassasin
24/02/2010, 13:49
Σε ειδα κοπελια με το τακουνι το 8ποντο πανω στην παπια να ξεκινας με το stand ανοιχτο. εφτασα στα καπακια διπλα σου και στο ειπα. Δεν ειπες ουτε ενα ευχαριστω.
Στα επομενα 10 μετρα ερχεσαι διπλα μου στο φαναρι. Γυρισα να σε κοιταξω αλλα η μυτη σου ηταν πολυ ψηλα εκεινη τη στιγμη.
ΚΑΡΙΟΛΑ,επρεπε να σε αφησω να τσακιστεις.
ευτυχώς δε είδα "επαγγελματία οδηγέ" και έκοψα έγκαιρα πριν σκάσω στην πόρτα σου!!! και μετά είδα το πλάσμα που άνοιξες την πόρτα για να βγει :eyepop: :cool:
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στην Πανόρμου, στο φανάρι που βγαίνει Αλεξάνδρας, με το κίτρινο SV να σταματάς δίπλα στο αμάξι μου και να δίνεις headbanging ακούγωντας τους Motorhead που άκουγα εκείνη την στιγμή.
Rock on! \m/
2stroker
24/02/2010, 18:08
σε ειδα φιλε με το dt την ωρα της βροχης σημερα στην Ηλια Ηλειου και μιλησαμε λιγο
εφυγες μπροστα μετα και με χαιρετησες ανταπεδωσα αλλα δεν ξερω αν με ειδες
καλους δρομους να χεις:beer:
Georgaras
24/02/2010, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα κοπελια με το τακουνι το 8ποντο πανω στην παπια να ξεκινας με το stand ανοιχτο. εφτασα στα καπακια διπλα σου και στο ειπα. Δεν ειπες ουτε ενα ευχαριστω.
Στα επομενα 10 μετρα ερχεσαι διπλα μου στο φαναρι. Γυρισα να σε κοιταξω αλλα η μυτη σου ηταν πολυ ψηλα εκεινη τη στιγμη.
:lol: :lol: :lol: :lol:
olaeinai_dromos
24/02/2010, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σε είδα από τον καθρέφτη, τρελό αγόρι με το χρέπι το XT στη γέφυρα της Π.Ράλλη μετά το Ρουφ, να έρχεσαι πατημένος.... έκανα στην άκρη να περάσεις και τρελάθηκα με αυτό που είδαν τα ματάκια μου.... αυτό το χαμηλοκάβαλο τζιν που αποκάλυπτε την σεξυ τριχωτή σου κωλοχωρίστρα κάτι μου προκάλεσε πρωί πρωί....
:a32: :bigcry: :bigcry: :a04: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
:lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
25/02/2010, 15:19
σε ειδα βρε ηλιθιε :lol: πριν λιγο στην Παπαγου στου Ζωγραφου, απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου μου να ερχεσαι πατημενος με το βαραντερο σου, εβγαλα φλας οτι θα κανω δεξια να εχεις χωρο να περασεις...μου αναψες τα φωτα (και καλα "τελειωνε") και καπακι, επειδη οι επομενοι απο μενα πηγαιναν μες στη μεση, μπηκες σφαιρατος στο αντιθετο ρευμα (σημειωτεον οτι χωριζεται με νησιδα), χωρις να κοψεις ΚΑΝ, και ξαναχωθηκες στο κανονικο οπου και ξαναμπλόκαρες!
Μαλιστα πατωντας στο πεζοδρομιο με το αριστερο σου ποδι παραλιγο να χασεις την ισοροπια σου να αρχισω να γελαω!
γελασα παντως με την ηλιθιοτητα σου!
Καρμπον κρανακι UVEX μαλλον στο κεφαλι, πάλι καλα!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Σε είδα να κάνεις αναστροφή στην αμαρουσίου- χαλανδρίου σε σημείο που απαγορεύεται και ενώ με είδες να έρχομαι και έκατσες κάθετα κλείνοντας τον δρόμο.
Εννοείται ότι:
α)ήσουν 50άρα ξανθιά-πλατινέ
β)οδηγούσες μερσεντέ κάμπριο
γ)πάλευες να στρίψεις το τιμόνι κρατώντας το κινητό
δ)όταν σου έκανα παρατήρηση με κοίταξες όπως κοιτάμε το παπούτσι μας μόλις πατήσουμε σκατά
συγνώμη που πέρναγα από το σημείο:bigcry: :bigcry: :bigcry:
...και σε είδα και σε φωτογράφησα κοπελιά συνεπιβάτιδα σε παπί στο Σύνταγμα, να φοράς το τύπου jet κράνος σου ΑΝΑΠΟΔΑ!
Προσωρινά ψάρωσα :confused: αλλά τελικά δεν κρατήθηκα και σε φωτογραφησα... Sorry!
Ρε 'συ πως τα κατάφερες? :rolleyes:
Και για του λόγου το αληθές δειτε την φωτό:
190117
προς admins:
Την έκανα την λ@λ@κία μου... Sorry!
Μεταφέρτε please αυτό to post στο "Σε είδα"
pocahondas
25/02/2010, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
:a32: :bigcry: :bigcry: :a04:
μπουάχαχαχα :a029:
Τωρα που το βλεπω ταιριαζει πιο ωραια μπαινουν και τα γυαλια ηλιου και δεν χτυπαει στο εμπρος κρανος:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε γμτ επρεπε να της ζητησεις να το βγαλει να δουμε εαν εχει ξανθο μαλλι
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
σε ειδα φιλε μηχανοβιε στην ν.ερυθραια στς κρεπες εκατσα μιλησαμε λιγο για κρανη αλλα την εκανα γιατι βιαζομουν...
παντα ορθιος φιλε:beer: :beer:
DimChios
26/02/2010, 08:15
σε ειδα το πρωι με το πολυ προσεγμενο σου CBR900 Fireblade κίτρινο κι εσενα τουμπανο ντυμενο στο φαναρι!
Με ειδες που σε ειδα! :winka:
Leonebmw
26/02/2010, 08:53
ΘΕΑ, μόνο αυτό έχω να πω!!:lol: :lol:
:lol: καλα...η8ελα να ηξερα ο οδηγος γιατι δεν της ειπε τιποτα??
LiakosVstrom
26/02/2010, 09:02
μας είδα να κάνουμε καγκουριές στην Π. Ράλλη :p :p
• varadero
• ένα γυμνό της aprilia ή ducati ..σε γκρι... (δεν θυμάμαι καλά γιατί η συγκίνηση ήταν μεγάλη που ξεπέρασα με το v-stromάκι τα 90 χλμ/ω)
• v-strom650 (τα κάνει όλα και συμφέρει)
(όλοι με κρανάκι :) )
:beer: :beer: :beer:
ΚΑΙ ο κάγκουρας με το "βελτιωμένο" GP800 (ακράνωτος φυσικά και με λευκό πουπουλοτό μπουφανάκι ίδιο χρώμα με το μηχανάκι του).
Ιστοριες του δρομου ?!? μηπως να παει στα ανεκδοτα καλυτερα ???? Εγω παντως εκλ@σ@ στο γελιο οταν το ειδα
Allst@rf
26/02/2010, 10:36
ευτυχως που δεν της εδωσε να φορεσει κανα fullface γιατι παιζει να ειχε παθει ασφυξια...
σε ειδα το πρωι με το πολυ προσεγμενο σου CBR900 Fireblade κίτρινο κι εσενα τουμπανο ντυμενο στο φαναρι!
Με ειδες που σε ειδα! :winka:
Κοπέλα ή αγόρι ήταν ρε, δεν κατάλαβα.... :confused:
ΥΓ: μήτσε βάλε στην υπογραφή σου και τους νέους κανόνες αγγελειών. Δεν τους βλέπω πουθενά. :rotflmao: :bigcry:
DimChios
26/02/2010, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κοπέλα ή αγόρι ήταν ρε, δεν κατάλαβα.... :confused:
ΥΓ: μήτσε βάλε στην υπογραφή σου και τους νέους κανόνες αγγελειών. Δεν τους βλέπω πουθενά. :rotflmao: :bigcry:
"κι εσενα τουμπανΟ ντυμένο" γραφω όχι τουμπανΗ!!!!
:evil:
"κι εσενα τουμπανΟ ντυμένο" γραφω όχι τουμπανΗ!!!!
:evil:
άμα ήντανε μωράκι έτσι δεν θάλεγες...? :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ευτυχως που δεν της εδωσε να φορεσει κανα fullface γιατι παιζει να ειχε παθει ασφυξια... :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :a20: :a20:
Παίζει μήπως να είναι νέα μόδα; Όπως αυτή που φοράμε τα All Star με λυμένα κορδόνια?
:rotflmao: :rotflmao: