View Full Version : Eξατμιση για hornet 08
georgefr
12/11/2009, 19:39
Καλησπερα σας!Μετα το στρωσιμο του hornet μου σκεφτομαι να βαλω εξατμιση!Θελω να βαλω μονο τελικο και αυτο για ηχο!Θελω ομως να μπαινει και να βγαινει σιγαστηρας ετσι ωστε να την ταπωνω αν θελω και μου περνει τα αυτια!Εχω βρει μια ixil σε τελεια τιμη!Μετα σκεφτομαι για arrow η για mivv gp style η για μια gpr!Εχω μπερδευτει παρααα πολυ!Σε ηχο ολες το ιδιο ακουγονται??Τι μου προτεινετε να βαλω??
georgefr
13/11/2009, 16:20
Πραγματικα ειναι απο τα λιγα φορουμ που δεν υπαρχει συζητηση!Ρωταμε κατι και περνουμε μια απαντηση και αν!Ημαρτον!
power hornet
13/11/2009, 17:45
αναλογ ατην τσεπη σου φιλε.εγω π.χ εγω βαλει ακραπα.καλες ειναι και η arrow οπως και mivv αν και οι δευτερες εχω ακουσει οτι χανουν απο τα πριτσινια
LogOutGoRide
13/11/2009, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgefr
Πραγματικα ειναι απο τα λιγα φορουμ που δεν υπαρχει συζητηση!Ρωταμε κατι και περνουμε μια απαντηση και αν!Ημαρτον!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mivv Suono
Απο ήχο λίγα πράγματα και απο απόδοση ακόμη λιγότερα ,απο αισθητικής άποψης όμως (μιας και αυτό είναι το ζητούμενο ) είναι τελικά η πιο όμορφη.
Τώρα βέβαια έχω akrapovic carbon και μπορώ να πω οτι η mivv ήταν λιιιιιιγο ομορφότερη και με αφαιρούμενο db killer
Ότι και να αποφασίσεις να την τοποθετήσεις με τρόπο που να μην βγαίνει εύκολα βάζοντας ειδικές βίδες ή οτι άλλη πατέντα θες, γιατί κάνουν ''φτερά'' πανεύκολα σε χρόνο μηδέν
georgefr
13/11/2009, 22:43
Τωρα με φοβησατε πολυ!!!Υπαρχει περιπτωση να ξεβιδωθει η εξατμιση???
Μηπως μπορειτε να μου πειτε και ποιες εξατμισεις εχουν db killer??Γιατι το θελω οπωσδηποτε να εχει αλλα και να βγαινει οποτε θελω!
georgefr
13/11/2009, 23:31
http://www.youtube.com/watch?v=5hslY_yDVRw&feature=related
Γι αυτην εδω την εξατμιση τι εχετε να πειτε??Την εχω βρει σε ευκαιρια και ειναι πολυ ομορφη!Απλα δεν εχει db killer και θα σηκωνει τον τοπο!!
power hornet
14/11/2009, 08:04
μπα ψιλομουφα ειναι η εξατμιση φιλε.αμα θες θορυβο βαλε mivv αμα θες ποιοτητα βαλε ακραπα.
georgefr
14/11/2009, 16:07
Θελω μια εξατμιση για ηχο πανω απ ολα εμφαλιση αλλα να ειναι κ οικονομικη στην αγορα!Σε πολυ καλη τιμη στο ιντερνετ βρηκα αυτην που εδειξα πιο πανω και μετα arrow!Οποτε μαλλον για arrow με κοβω γιατι με τη mivv παω αλλα 100 ευρα πανω!!
georgefr
14/11/2009, 20:25
Και κατι αλλο!Για να αλλαξω μονο τελικο στο hornetaki μου πρεπει να αφαιρεθει και ο καταλυτης η μονο το τελικο??
power hornet
14/11/2009, 22:08
Και κατι αλλο!Για να αλλαξω μονο τελικο στο hornetaki μου πρεπει να αφαιρεθει και ο καταλυτης η μονο το τελικο??
λογικα πρεπει να σου δινει και καταλυτη,η ακραποβιτς παντος σου δινει δικο της καταλυτη μαζι με το τελικο.
georgefr
14/11/2009, 22:37
Δεν νομιζω η arrow να δινει καταλυτη μαζι με το τελικο!Ασχετα με αυτο ο μαμα καταλυτης βγαινει??Αν δεν βγει ο ηχος δεν αλλαζει?Sorry γι αυτες τις αποριες αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα και θελω να ξερω πριν την παρω!
LogOutGoRide
15/11/2009, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
λογικα πρεπει να σου δινει και καταλυτη,η ακραποβιτς παντος σου δινει δικο της καταλυτη μαζι με το τελικο.
Μιλάς για σκέτο τελικό ή ολόσωμη :confused:
Δεν νομιζω η arrow να δινει καταλυτη μαζι με το τελικο!Ασχετα με αυτο ο μαμα καταλυτης βγαινει??Αν δεν βγει ο ηχος δεν αλλαζει?Sorry γι αυτες τις αποριες αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα και θελω να ξερω πριν την παρω!
Η leo vince βγάζει ολόσωμη, την βρήκα με 860 ευρώ απο ebay Ιταλίας
link (http://www.youtube.com/watch?v=VCw9pKnd1PA)
power hornet
15/11/2009, 05:36
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
[B]Μιλάς για σκέτο τελικό ή ολόσωμη :confused:
για σκετο τελικο μιλαω.ο alx84 που εχει βαλει στο χορνετ του ακραπα του εδινε και το δικο της καταλυτη μιλαμε για χορνετ 06-07
LogOutGoRide
15/11/2009, 09:09
Εγώ έβαλα το καλοκαίρι την καρμπον και δεν είδα πουθενά καταλύτη (για στο 07). Αν είχε θα είχα δύο καταλύτες πάνω στο μηχανάκι ; :rotflmao:
Με μπέρδεψες λίγο.
power hornet
15/11/2009, 09:20
το καταλυτη της ακραπας το περνεις προερετικα δηλαδη το πληρωνεις.
μπορει να κανω λαθος στο μοντελο να ειναι για 05-06.
δηλαδη αυτο που εχει την εξατμιση ψηλα στα πλαγια της ουρας και οχι κατω που εχει το καινουργιο
LogOutGoRide
15/11/2009, 09:49
Τα μοντέλα έως το 2006 δεν έχουν καμία σχέση με τα 2007 και έως σήμερα ,αυτό το γνωρίζεις ήδη .
Μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες γιατί στο κουτί της ακράπας δεν είχε κάτι σχετικό.
:wave2:
georgefr
15/11/2009, 18:16
Αυτο που δεν μου ειπατε και δεν μου λυσατε ακομη την απορια ειναι εαν σε περιπτωση(που οπως και συμβαινει)εχει μονο τελικο αφαιρειται ο καταλυτης η παραμενει πανω ο μαμα??
LogOutGoRide
15/11/2009, 18:19
Αυτο που δεν μου ειπατε και δεν μου λυσατε ακομη την απορια ειναι εαν σε περιπτωση(που οπως και συμβαινει)εχει μονο τελικο αφαιρειται ο καταλυτης η παραμενει πανω ο μαμα??
Όταν αλλάζεις τελικό στο χορνετ ,ο καταλύτης παραμένει στην θέση του.
Αν κατάλαβα καλά το ερώτημά σου :wave2:
georgefr
15/11/2009, 22:57
Aπλα νομιζα οτι βγαινει ο καταλυτης αλλιως δεν εχει διαφορα στον ηχο!Γιατι και στο er6n που ειχα και ειχα αλλαξει εξατμιση ειχε βγει ο καταλυτης και σκοτωνε απο ηχο!Γι αυτο ρωταω και για το hornet!
Βάλε ένα τελικό...Δεν θα χρειαστεί κάποια ρύθμιση στα μίγμα κλπ,κλπ (εφόσον το χρησιμοποιείς με το dbkiller) είναι σχετικά φτηνό (από το να πάρεις ολόκληρη εξάτμιση) και πετυχαίνεις και τον βασικό σκοπό σου που είναι η αισθητική αλλαγή...αμα θες ήχο...ο καταλύτης πρέπει να πει :wave2:
εγώ θα σου έλεγα να βάλεις ixil
φωτο (http://www.echappementmoto.com/IMAGES/echappementmoto/HONDA/CB%20600%20Hornet%202007/HONDA%20CB600F%20HORNET%202007%20IXIL%20HYPERLOW.JPG)
με γεια...:wave2:
georgefr
16/11/2009, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Βάλε ένα τελικό...Δεν θα χρειαστεί κάποια ρύθμιση στα μίγμα κλπ,κλπ (εφόσον το χρησιμοποιείς με το dbkiller) είναι σχετικά φτηνό (από το να πάρεις ολόκληρη εξάτμιση) και πετυχαίνεις και τον βασικό σκοπό σου που είναι η αισθητική αλλαγή...αμα θες ήχο...ο καταλύτης πρέπει να πει :wave2:
εγώ θα σου έλεγα να βάλεις ixil
φωτο (http://www.echappementmoto.com/IMAGES/echappementmoto/HONDA/CB%20600%20Hornet%202007/HONDA%20CB600F%20HORNET%202007%20IXIL%20HYPERLOW.JPG)
με γεια...:wave2:
Θα εχω κανενα προβλημα αν βγαλω τον καταλυτη??Ειτε με τον νομο ειτε με τη μηχανη??Γιατι για να κερδισω ηχο πρεπει να βγει απο οτι μου λες!H ixil απλα δεν εχει db killer σε περιπτωση που με κουρασει ο ηχος!Κατα τ αλλα φαινεται πολυ μουρατη και απο ηχο τελεια!
Παρατηρησα και το αλλο απο τη σελιδα της arrow!Ενω ολα τα αλλα street κερδιζουν μονο με τελικο 2 αλογακια η δικια μας μηχανη δεν κερδιζει τιποτα!!Μπειτε στην arrow και δειτε το αν ειναι!Αφηστε που μαμα την εχουν δυναμομετρημενη ως την πιο αδυναμη με μονο 92 αλογα ενω το gsr το χει 96 και το fazer 94!
Θα εχω κανενα προβλημα αν βγαλω τον καταλυτη??Ειτε με τον νομο ειτε με τη μηχανη??Γιατι για να κερδισω ηχο πρεπει να βγει απο οτι μου λες!H ixil απλα δεν εχει db killer σε περιπτωση που με κουρασει ο ηχος!Κατα τ αλλα φαινεται πολυ μουρατη και απο ηχο τελεια!
Παρατηρησα και το αλλο απο τη σελιδα της arrow!Ενω ολα τα αλλα street κερδιζουν μονο με τελικο 2 αλογακια η δικια μας μηχανη δεν κερδιζει τιποτα!!Μπειτε στην arrow και δειτε το αν ειναι!Αφηστε που μαμα την εχουν δυναμομετρημενη ως την πιο αδυναμη με μονο 92 αλογα ενω το gsr το χει 96 και το fazer 94!
βασικά, στην Ελλάδα ζεις...για να έχεις πρόβλημα με το νόμο, θα πρέπει να σκοτώσεις κάποιον...ή καλύτερα να ρίξεις μία βόμβα στο μετρό και να σκοτωθούν καμιά 40ρια άτομα...Από εκεί και πέρα...εάν βγάλεις τον καταλύτη...υπάρχουν αρχικά ηθικά θέματα...για την μόλυνση που προκαλείται στο περιβάλλον...και κατ 'επέκταση στους ανθρώπους γύρω σου και εσένα τον ίδιο...και βέβαια...εάν πέσεις σε κάποιο κλιμάκιο της τροχαίας και διαπιστωθεί με κάποιο τρόπο η μη ύπαρξη καταλύτη...(ενώ θα έπρεπε να υπάρχει...) θα πληρώσεις το προστιματάκι σου...Ενώ φυσικά με την αφαίρεση του καταλύτη θα χρειαστείς και κάτι τύπου power commander οπωσδήποτε για να πηγαίνει καλά το μηχανάκι...
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα..με την χρήση μόνο ενός τελικού, όχι μόνο να μην κερδίζεις τίποτα, αλλά και να χάνεις κιόλας...δηλαδή το γεγονός ότι σε ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών παρατηρείται μία αύξηση στην ιπποδύναμη, δεν σημαίνει ότι η μηχανή πάει καλύτερα, γιατί χαμηλά μπορεί να ψοφάει (ας πούμε)
Κατά τη γνώμη μου το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή τελικού είναι καθαρά το αισθητικό μέρος...Βάλε αυτό που σου αρέσει (οπτικά ή κάνει τον καλύτερο θόρυβο κλπ,κλπ)
Ό,τι και να πάρεις, καλοφόρετο:beer:
kostasiour
17/11/2009, 22:31
http://www.youtube.com/watch?v=7KK__HKzqP8
http://www.youtube.com/watch?v=IHSIY_XUdgw
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: