View Full Version : Πως βγαινουν γαμ@@#@$$@#@???
Κατω απο το φτερο εχει πιασει κατι μαυρακια το πλαστικο και δεν βγαινουν με τιποτα,ετριβα μια ωρα και καταφερα να κανω μια τρυπα στο νερο! Ειναι και λευκο και φαινονται πολυ!
Δεν μπορω να καταλαβα απο τι ειναι αυτα,απο το λαστιχο? πισσα? Τι να ριξω να φυγουν? ποντικοφαρμακο? Εχει κανεις καμια ιδεα?:dizzy:
power hornet
13/11/2009, 17:04
μηπως ειναι τα γρασσα σου απο την αλυσιδα σου και τα πεταει?γιατι εμενα μου τα πεταει πισω στα πλαγια της ουρας γμτ
GIXXERAKIAS
13/11/2009, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Κατω απο το φτερο εχει πιασει κατι μαυρακια το πλαστικο και δεν βγαινουν με τιποτα,ετριβα μια ωρα και καταφερα να κανω μια τρυπα στο νερο! Ειναι και λευκο και φαινονται πολυ!
Δεν μπορω να καταλαβα απο τι ειναι αυτα,απο το λαστιχο? πισσα? Τι να ριξω να φυγουν? ποντικοφαρμακο? Εχει κανεις καμια ιδεα?:dizzy:
Κατω απο το φτερο?Ειπαμε καθαριζουμεαλλα οχι κι ετσι....:rolleyes:
Δοκιμασε με wd40 η καποιο αλλο αντισκουριακο (η ακομα και ελαιολαδο).:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
wd40
Ψιτ φιλαρακι μας κλεβεις τους πελατες...:mad:
:rotflmao: :rotflmao:
Ποιος πουλαει ελαιολαδο και ποιος wd40???
Για να καταλαβω δηλαδη...:)
Παντος γρασσο απο την αλυσιδα δεν ειναι!
Τελικα τι ειναι αυτα τα μαυρακια,οσο τα ξυνω με το νυχι μαλιστα μουτζουρωνουν και γινονται ακομα χειροτερα!
Το wd40 δεν κανει κακο στο χρωμα ελπιζω ε?
Οσο για το ελαιολαδο αληθεια λετε ή με δουλευετε και θα γελαει ολη η γειτονια?
παραφινέλαιο απο φαρμακείο:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
παραφινέλαιο απο φαρμακείο:wave2:
Ευχαριστω! :beer:
devil's animal
13/11/2009, 17:45
Τελικα τι ειναι αυτα τα μαυρακια,οσο τα ξυνω με το νυχι μαλιστα μουτζουρωνουν και γινονται ακομα χειροτερα!
πως ειναι δυνατον να ΜΗΝ ειναι γρασσο απο αλυσιδα και οσο τα τριβεις να μουτζουρωνουν?
απλως ειναι ξεραμενο και οχι φρεσκο.
λογικα λοιπον ειναι απο την αλυσιδα, εκτος αν πατησες τιποτα σκατα...
:wave2:
koko ειναι γρασα απο αλυσιδα ρε συ...
Κ εμενα οι εξατμισεις απο το ΚΤΜ ετσι γινονται...
Αν τα σκουπισεις αμεσως καθαριζουν πολυ ευκολα.Αν τα αφησεις,ξερενονται και γινονται σαν πετρα:mad:
WD40 και τριψιμο με παλια φανελα και θα εισαι οκ.Αν εχεις και κανενα πιστολακι μαλλιων ζεστανε τα λιγακι να μαλακωσουν:winka:
GIXXERAKIAS
13/11/2009, 17:45
Ποιος πουλαει ελαιολαδο και ποιος wd40???
Για να καταλαβω δηλαδη...:)
Το wd40 δεν κανει κακο στο χρωμα ελπιζω ε?
Οσο για το ελαιολαδο αληθεια λετε ή με δουλευετε και θα γελαει ολη η γειτονια?
Οτιδηποτε εχει λαδι μεσα (αντισκουριακο,λαδι μηχανης συνθετικο η μη,ελαιολαδο,παραφιναελαιο κτλ) εχει την ιδιοτητα να διαλυει πισσα,γρασσα,βρωμιες και καταλοιπα απο οδοστρωμα χωριςνα καταστρεφει το χρωμα..:wave2:
Μαλιστα....thanks guys!
Παντος οσο εβαζα Belray στην αλυσιδα δεν ειχα τετοιο προβλημα,μια φορα εβαλα motul προχθες και μαλιστα εμεινε και ενα 24ωρο,δεν δικαιολογειται να μην ειχε στεγνωσει,τι στο διαολο,χαλια τα εκανε γαμω το μπελα μου!
Από την αλυσίδα πρέπει να είναι. (και στο δικό μου τα ίδια....). Εγώ τα βγάζω με παραφινέλαιο :wave2:
pilotos_xtreme
13/11/2009, 21:02
με φτυσιμο δοκιμασες φιλαρακ?:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
με φτυσιμο δοκιμασες φιλαρακ?:smokin:
:lol: :lol: :lol:
THEMISMOTO
13/11/2009, 23:31
motul moto wosh και τελος μιγακια λαδια κτλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δοκιμασε με wd40 η καποιο αλλο αντισκουριακο (η ακομα και ελαιολαδο)
Ρε φιλε με τρελανες! ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ! Απιστευτη δουλεια! Το εκανα με ενα πανακι και λιγο ελαιολαδο και εφυγαν αμεσως,ουτε καν το ετριψα! Αυτα ειναι! Θα ελεγα να σε φιλισω αλλα ασε,θα παρεξηγηθουμε,Σωτηρα μου!!! Ευχαριστω! :wave2:
GIXXERAKIAS
14/11/2009, 23:43
Ρε φιλε με τρελανες! ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ! Απιστευτη δουλεια! Το εκανα με ενα πανακι και λιγο ελαιολαδο και εφυγαν αμεσως,ουτε καν το ετριψα! Αυτα ειναι! Θα ελεγα να σε φιλισω αλλα ασε,θα παρεξηγηθουμε,Σωτηρα μου!!! Ευχαριστω! :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αφου εισαι ευχαριστημενος ενα γεμισμα με 100αρα στην καλη μου που ειναι ιδια με την δικια σου και ειμαστε οκ.:winka:
ps:Φυσικα και κανω πλακα για το γεμισμα αλλα δεν θα με χαλαγε ακριβηνε πολυ η 100αρα ρε πστ μου!:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αφου εισαι ευχαριστημενος ενα γεμισμα με 100αρα στην καλη μου που ειναι ιδια με την δικια σου και ειμαστε οκ.:winka:
ps:Φυσικα και κανω πλακα για το γεμισμα αλλα δεν θα με χαλαγε ακριβηνε πολυ η 100αρα ρε πστ μου!:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: Τραβα στο βενζιναδικο και πες του βενζινα πληρωμενα απο μενα...ακους εκει 100σταρα! Εσυ εισαι πλουσιος ρε!
2stroker
16/11/2009, 09:53
με ελαιολαδο επισης βγαινει και το ρετσινι ακομα και αν εχει μεινει πολυ καιρο κολημενο
για απλα σημαδια απο λαδια γρασσα κλπ wd40 και μετα πλυσιμο στα καπακια
με wd40 εχω βγαλει λαδια-γρασσα ακομα και πανω απο ρουχα,παπουτσια:beer: