View Full Version : Bangy Jumping 4-5 Iουνίου Ισθμός!!!
b_bong12
10/05/2006, 13:36
δεν καταλαβες
Δεν ειναι για το αν κοπει το σχοινι ή οχι.Αυτα δεν κοβωνται
Ειναι θεμα ελαστικοτητας.
Γιάυτο παει αναλογα με το βαρος
Λεωνίδας
10/05/2006, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
(...)γιατι θα σκασει σαν σακι στον πυθμενα της θαλασσας. Μην αγχώνεσαι, δεν έχει θάλασσα στην Αράδαινα :lol:
makis206
10/05/2006, 14:00
Τα σχοινια τα αλλαζουν ρε ή πηδανε αβερτα με το ιδιο σχοινι.
Οργανωση ΕΛΛΑΣ:sad: :sad:
Οργανωμένα πράγματα !:a013:
Αλίμονο αν δεν είχαν προβλέψει τα πάντα όταν πάει κάποιος να πηδήξει στα 138 μέτρα πάνω απο ένα ποτάμι που έχει στερέψει !:uplate:
:beer: :lol: :beer:
Λεωνίδας
10/05/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Οργανωμένα πράγματα !:a013:
Αλίμονο αν δεν είχαν προβλέψει τα πάντα όταν πάει κάποιος να πηδήξει στα 138 μέτρα πάνω απο ένα ποτάμι που έχει στερέψει !:uplate:
:beer: :lol: :beer: Ενώ αν έχει νερό... το πολύ πολύ να βραχεί, ε;
makis206
10/05/2006, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ενώ αν έχει νερό... το πολύ πολύ να βραχεί, ε;
Τα βράχια απο την ηλιοφάνεια έχουνε...
...
...
...ξεραθεί και πονάει πιο πολύ !!
:lol: :lol: :beer: :lol:
Έχουν όντως πολλές κατηγορίες σχοινιών ανάλογα με τα κιλά του καθενώς και για συγκεκριμένες χρήσεις προληπτικά πάντα.
Αλλωστε η Liquid Team είναι στις 3 πιο καταξιωμένες στον ελληνικό χώρο και έχει και εμπειρία απο event στο εξωτερικό.
periklisk
10/05/2006, 15:02
δεν καταλαβες
Δεν ειναι για το αν κοπει το σχοινι ή οχι.Αυτα δεν κοβωνται
Ειναι θεμα ελαστικοτητας.
Γιάυτο παει αναλογα με το βαρος
Άμα ξεραθούν κόβονται. Αλλά παρέλειψα να γράψω πως χρησιμοποιούν διαφορετικό λάστιχο ανάλογα με το βάρος :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Λοιπόν λέμε να μαζευτούμε να πάμε στην Αράδαινα :
http://www.bungee.gr/sites.asp
ή στις 9-10-11-12 Ιουνίου Το τετραήμερο του Αγίου πνεύματος
ή στις 15-16 Ιουλίου
ή στις 12-13-14-15 Αυγούστου
ή όποτε άλλοτε θέλουμε και μαζευτούμε άνω των 10 ατόμων
ή όποτε έχουν με όχι ανακοινωμένη ημερομηνία (συνήθως μόνο ΣΚ)
Το ποστ έγινε για να δούμε αν θα μαζευτούμε, και πόσοι ενδιαφερόμαστε... (εγώ έτσι και αλλιώς θα πάω και πιθανότατα και όταν πάω διακοπές κάτω...)
Αν γίνει σε ένα ΣΚ μπορούμε να:
φύγουμε το βράδυ της Παρασκευής απο εδώ με το πλοίο στις 20:00 (πρέπει να μαστε κατα τις 19:15 Πειραιά οπότε νομίζω βολεύει όλους που δουλεύουν)
κάνουμε την βόλτα μας , να πιούμε τον καφέ μας και το ποτό μας και να διανυκερεύσουμε το Σάββατο στα Χανιά,(αν μαζευτούμε αρκετοί Χανιώτες μπορεί και να βολευτούνε και οι μη αντι για ξενοδοχείο μεταξύ μας για ύπνο)
να ξυπνήσουμε με την ησυχία μας το πρωί να ξεκινήσουμε για Αράδαινα που θα ναι και πολύ ωραία διαδρομή, να κάνουμε χαλαρά την βουτιά στο κενό μας, να αράξουμε Μαρμαρά για φαί και να γυρίσουμε μετά Σούδα ψιλοψόφιοι για να πάρουμε πάλι το πλοίο στις 21:00.Και να μαστε φρεσκότατοι στην Αθήνα μετά...
Τα έξοδα έτσι όπως τα υπολογίζω εγώ θα είναι:
41,70? κατάστρωμα (με ένα sleeping bag μια χαρά πάνω σε καναπέ) ή 83,50? καμπίνα εσωτερική μετ επιστροφή (δηλ.Πειραιάς - Χανιά - Πειραιάς)
Δίκυκλα μετ'επιστροφής 32,90? (ανω των 250cc)
Κόστος άλματος εφόσον θα έχουμε κάνει κράτηση 70? (παίζει αν μαζευτούμε να του ζητήσουμε και καμιά καλύτερη τιμή , όπως είχαμε κάνει και γλυτώσαμε νομίζω ένα 5άρι στα 50? στον Ισθμό...);)
Ότι χαλάσουμε:φάμε , πιούμε, λογικά για το δι-τριήμερο υπολογίζω το πολύ 60?+20? βενζίνες το πολύ!!!
και διανομή αν είμαστε λίγοι, ή αν έχουμε και άλλους Χανιώτες στην παρέα κάπου θα βολευτούμε....:wacko: :wave2:
Τώρα αν σας φαίνεται υπερβολικό να κατέβουμε Κρήτη για 2ημέρες...
μπορούμε να κατέβουμε και παραπάνω μέρες αρκεί ή να ισχύουν τα παραπάνω για την διαμονή ή να βρούμε οικονομικό ξενοδοχείο αν μαζευτούμε πολλοί....
Εγω έριξα τις ιδέες μου , πείτε και εσείς τις δικιές σας... :D
Δεν έγινε τελικά ....
λόγω του ότι ο αρχι-ποσταδόρος δεν κατέβηκε φέτος Κρήτη για ανώτερους λόγους...
όμως γίνεται μια διοργάνωση εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=491705#post491705
και του χρόνου θα κανονιστεί απο νωρίς για να έχουμε χρόνο να ψήσουμε τις συμμετοχες για Αράδαινα!
bungee????
apapa den eimai ego gia tetoia pramata...
:a024: :a024: :a024:
Λοιπόν λέμε να μαζευτούμε να πάμε στην Αράδαινα :
http://www.bungee.gr/sites.asp
18,19 Αυγουστου 2007???
ή
31Αυγούστου-02 Σεπτεμβρίου???
Το ΣΚ 25-26 Αυγουστου δεν μπορώ μπορώ όμως Παρασκευή 24...
Το ποστ έγινε για να δούμε αν θα μαζευτούμε, και πόσοι ενδιαφερόμαστε... (εγώ έτσι και αλλιώς θα πάω και πιθανότατα και όταν πάω διακοπές κάτω...)
Κόστος άλματος 100? εφόσον θα έχουμε κάνει κράτηση ή και θα πάμε περισσότερα άτομα σαν γκρουπ πέφτει... ;)
Εγω έριξα τις ιδέες μου , πείτε και εσείς τις δικιές σας... :D
99633
είναι και κοντά.... :beer: :beer: :beer:
99635
makis206
16/08/2007, 20:20
είναι και κοντά.... :beer: :beer: :beer:
Ναι αλλά είναι και ψηλάααα...:uplate: :uplate:
Nikoskazer2000
16/08/2007, 23:34
ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΡΕΠΟ 20-21-22 ΚΑΙ 25-26-27!!!!! :a26: :a26: :a26: :a26:
Πάρε με τηλ. να κανονίσουμε αύριο το πρωί!!!!!!!!!!!
vangelis 64
17/08/2007, 00:12
Μια που είναι στα Χανιά,ρίχτε ρε παιδιά το μηχανάκι τού DimMitsous.....αλλά χωρίς σχοινί.
.......δεν πάει που δεν πάει......στον γκρεμό το βλέπω να γράφει 300+ με το βάρος που έχει.:lol: :lol: :lol:
fantacid
17/08/2007, 01:35
θελω κ γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl:
Nikoskazer2000
17/08/2007, 01:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
θελω κ γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl:
ε τότε ελα και 'συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ