View Full Version : Βάρεσε μπιέλα το honda Astrea Grand
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ti έγινε πάλι? Χάλασε και η κόρνα? :confused:
Οχι δεν χαλασε ....:rotflmao: εγω νομιζω πως ολα θα φτιαχτουν εννοω τα 3 προβληματα που παραμενουν!!! θα πληρωσω δεν εχω προβλημα...υγεια να εχουμε!!!και να μην κανουμε τα ιδια λαθοι..θελω να πυστευω πως μετα απο ολη την επισκευη οτι το μηχανακι μετα απο ενα καλο στρωσιμο θα ειναι τζι τζι...και οτι θα βγαλει καποια χρονια...
ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ!!!γιαυτο μου ηρθανε καποιες σκεψεις να το πουλησω...
Σκεφτομαι να αλλαξω και κυλινδρο ή να βαλω διπλη φλατζα πισω για να ειμαι εντελως οκ...
υπαρχει περιπτωση να κοπανει το πιστονι επειδη αφησαμε τον ιδιο κυλινδρο???
Αρχικά δημιουργήθηκε από billfil
ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ!!!γιαυτο μου ηρθανε καποιες σκεψεις να το πουλησω...
Σκεφτομαι να αλλαξω και κυλινδρο ή να βαλω διπλη φλατζα πισω για να ειμαι εντελως οκ...
Billara.....οι εδω μέσα που σ΄έχουν φάει σου είπαν με την βεβαιότητα του μέντιουμ τι θα συμβεί με τον φίλο "μάστορα". Ασε τα πειράματα για κανέναν άλλο και πήγαινε το μηχανάκι σε κάποιον που ξέρει. Το μηχανάκι είναι δεμένο λάθος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Billara.....οι εδω μέσα που σ΄έχουν φάει σου είπαν με την βεβαιότητα του μέντιουμ τι θα συμβεί με τον φίλο "μάστορα". Ασε τα πειράματα για κανέναν άλλο και πήγαινε το μηχανάκι σε κάποιον που ξέρει. Το μηχανάκι είναι δεμένο λάθος.
Ενταξει δεν αντιλεγω οντως εγιναν λαθοι απο τον φιλο μου..και ολοι εδω μεσα μου το ειχαν πει! Του φιλου μου του τα ειπα Face to face...Μαλιστα δεν του δινω τπτ επειδη εκανε οτι εκανε... (ειχα σκοπο να του δωσο και κανα ευρω αν πηγαιναν ολα ενταξει)ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΠΤ...
τεσπα το μηχανακι το αφησα στο συνεργειο του ploiarxou και του ειπα να το ελενξει ολο να δει τη εχει γινει σωστα και τη λαθος,καθως και να φτιαξει αυτα τα 3 εμφανη προβληματα και οτι αλλο βρει...
Αυτος πυστευω πως ειναι ο καθ' ύλην αρμόδιος ...ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!
Τελος τα πειραμα καλα λες byron...
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΠΙ !!!
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ASTREA....
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΟΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΠ
ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΣΕΝΕΡΓΕΙΟ!!!
Ο ΔΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
ΤΕΣΠΑ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ PLOIARXOY ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!
ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΚΙΝΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΩ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΖΙ ΤΖΙ...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...
notakos600
26/11/2009, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να προτείνω κάτι οικονομικό?
Βάλε ένα μοτεράκι LIFAN 110cc και με 240 ευρώ είσαι άρχοντας, με το τιμολόγιο αγοράς σε περίπτωση που κάνουν κάποιον έλεγχο.
Από την πρώτη κιόλας σελίδα σου είχα προτείνει την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση.
Πόσα χάλασες, πόσα θα χαλάσεις και πάλι μηχανάκι όπως πρέπει δεν θα έχεις.
Δεν ξέρετε τα βασικά κάποιοι, δεν ακούτε κιόλας .
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Από την πρώτη κιόλας σελίδα σου είχα προτείνει την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση.
Πόσα χάλασες, πόσα θα χαλάσεις και πάλι μηχανάκι όπως πρέπει δεν θα έχεις.
Δεν ξέρετε τα βασικά κάποιοι, δεν ακούτε κιόλας .
Εχω χαλάση 290 ανταλλακτικα μαζι με το HELICOIL!!!στανταρ τα 240 που εχει το μοτερ lifan τα εχω περασει...ε υπολογιζω κανα 100 ευρω ακομη συν πλην φυσικα...ενταξει γιατι λες οτι δεν θα εχω μηχανακι οπως πρεπει ???αφου θα γινει γενικος ελενχος κλπ απο τον ploiarxo...διορθωματα κλπ!!!επειδη θα ειναι το μοτερ απο γενικη επισκευη (εννοω οτι λυθηκε)....δεν νομιζω πως λεει κατι αν εχουν γινει ολα οπως πρεπει φυσικα!!!γνωμη μου...
devil's animal
26/11/2009, 18:22
Καλα τεσπα...δεν ειπα οτι παθαινεις κατι...Δεν καταλαβα αλλα γενικα εννοουσα οτι θελεις πυστευε για την επισκευη που εκανα στο παπι μου κλπ Ενδιαφερον αν και δεν ηξερα οντως τη σημαινει ουτε ειχα ξανακουσει ποτε στην ζωη μου αυτη την λεξη!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ONZwtSUnROI
:D :D
devil's animal
26/11/2009, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(αλλά με έχουν ξετρελάνει οι κοιλιακοί του και δεν μπορώ να του θυμώσω ...) :blush:
:blush: :blush: :blush:
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
http://www.youtube.com/watch?v=ONZwtSUnROI
:D :D :ZZZ:
θελω να πυστευω πως μετα απο ολη την επισκευη οτι το μηχανακι μετα απο ενα καλο στρωσιμο θα ειναι τζι τζι...και οτι θα βγαλει καποια χρονια...
μιας που βλέπω οτι έχετε αρκετή όρεξη εσείς εδώ μέσα, δε λέτε στο παιδί πως γίνεται και το "σωστό" στρώσιμο? :p :p
sakisvolos
27/11/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα έχει δίκιο το παλικάρε(ι) ρε devils animal ... :smokin:
Αντώνη................σε σύγχυσαν πολύ και άρχισες τα ορθογραφικά!!! :eyepop: :lol:
:wave2: :wave2:
ploiarxos
30/11/2009, 18:04
πολλα λαθη μεσα στο μοτερ....παρα πολλα!!!!
ploiarxos
30/11/2009, 18:07
σκαμπιλιζει γιατι ειναι μικροτερο φιλε μου,δεν ειναι οτι βρισκει καπου....απλα σε κιλινδρο 50,50 δε βαζεισ πιστονι 50,00
Οχι δεν χαλασε ....:rotflmao: εγω νομιζω πως ολα θα φτιαχτουν εννοω τα 3 προβληματα που παραμενουν!!! θα πληρωσω δεν εχω προβλημα...υγεια να εχουμε!!!και να μην κανουμε τα ιδια λαθοι..θελω να πυστευω πως μετα απο ολη την επισκευη οτι το μηχανακι μετα απο ενα καλο στρωσιμο θα ειναι τζι τζι...και οτι θα βγαλει καποια χρονια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
πολλα λαθη μεσα στο μοτερ....παρα πολλα!!!!
Αστα να πανε....τεσπα οτι εγινε εγινε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
σκαμπιλιζει γιατι ειναι μικροτερο φιλε μου,δεν ειναι οτι βρισκει καπου....απλα σε κιλινδρο 50,50 δε βαζεισ πιστονι 50,00
Εσυ ξερεις συγουρα καλυτερα ploiarxos...εγω ειμαι ασχετος!!!
:rotflmao: CLOSED - ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!merry christmas...
menelaos46
01/08/2020, 10:16
Ψάχνω παπί κατά προτίμηση Χόντα σε χαμηλή τιμή, υπάρχει κάτι;;;
Ψάχνω παπί κατά προτίμηση Χόντα σε χαμηλή τιμή, υπάρχει κάτι;;;
Και το ψάχνεις σε θρεντ 10ετίας για χτυπημένο μοτέρ;:lol:
menelaos46
02/08/2020, 14:26
Αυτά τα παλιά ωραία θρεντ είναι κάτι σα τις σειρές της τηλεόρασης... Θέλω πάντα να μάθω τη συνέχεια!!!
nassosxlvbros
03/08/2020, 11:26
Αυτά τα παλιά ωραία θρεντ είναι κάτι σα τις σειρές της τηλεόρασης... Θέλω πάντα να μάθω τη συνέχεια!!!
Eμ κάτι ξέρω που τα ξεθάβω.... :D