Σύνδεση

View Full Version : ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ,ΓΛΥΤΩΣΑ!!!!

AUFGEBRACHT
17/11/2009, 17:50
...Ακόμα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο τυχερός είμαι που γλύτωσα από τον γ@@@μένο δολοφόνο με το κωλοαυτοκίνητό του σήμερα και μου χάλασε διάθεση και τη βόλτα μου...Ήμαρτον ρε γαμώτο,αν βλέπατε πού έγινε...ΠΟΥΘΕΝΑ πλέον δεν είσαι ασφαλής,αφού γύρισα σπίτι,κοίταξα τη γυναίκα μου και αυθόρμητα της είπα ότι σκέφτομαι σοβαρά να την πουλήσω,το κακό έχει παραγίνει.Φοβάσαι να πας μια βόλτα με τους εν δυνάμει δολοφόνους που κυκλοφορούν,ΔΙΤΡΟΧΟΥΣ και ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟΥΣ.
Σήμερα το πρωί μου την έδωσε και λέω να πάω να δω κάτι φίλους στο Λουτράκι.Φτάνοντας όμως εκεί,βλέποντας τα Γεράνεια,είπα να κάνω τη διαδρομή Λουτράκι-Περαχώρα-Ηραίο-Πίσια-Σχοίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα-Βίλια μιας και η μέρα ήταν φανταστική για βόλτα.Κίνηση ΜΗΔΕΝΙΚΗ,σε όλη αυτή τη διαδρομή συνάντησα ειλικρινά 6-7 αυτοκίνητα.Στο γυρισμό, μετά το χωριό Πίσια πάνω σε μια τυφλή στροφή,βλέπω ένα φορτηγό να έρχεται....και ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ακριβώς μπροστά μου ο δολοφόνος με το κουτί, ο οποίος επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή προσπέραση και πήγαινε του σκοτωμού...Το ABS έβγαλε για πολλοστή φορά τα λεφτά του και ο ελιγμός που έκανα με γλύτωσε από τη μετωπική και με σταμάτησε ακριβώς δίπλα από το φορτηγό,ο οδηγός του οποίου ευτυχώς κινούμενος με μικρή ταχύτητα φρέναρε ακαριαία...Στα δέκατα του δευτερολέπτου που έγιναν όλα πρόλαβα και είδα ότι ο κ@@@@λης φόραγε στρατιωτική μπλούζα με επωμίδες και περνώντας από μπροστά μου τα έχασε λες και άλλοι δεν κυκλοφορούν εκεί.Αφού σταμάτησα σώος και ουρλιάζοντας βρισιές μέσα από το κράνος,γυρνάω το κεφάλι και βλέπω ότι έχει κόψει ταχύτητα και πάει να σταματήσει,νομίζοντας ότι έχω καταλήξει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.Η πρώτη μου αυθόρμητη κίνηση ήταν να γυρίσω και να τον κυνηγήσω και ειλικρινά σας το λέω αν τον έπιανα δε θα σταμάταγα να τον γρονθοκοπώ μέχρι οι κέβλαρ ενισχύσεις από τα γάντια να χώνονταν στο γ@@@@νο κεφάλι του...Μόλις είδε ότι πάω να γυρίσω ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε...Ευτυχώς η σύνεση επανήλθε πάραυτα και εγκατέλειψα τη σκέψη να τον ακολουθήσω αμέσως.Ο φορτηγατζής μου είπε πως όση ώρα τον είχε πίσω του,κόρναρε συνεχώς,του αναβόσβηνε τα φώτα και του έκανε νόημα να σταματήσει για να προσπεράσει...Ε,την προσπάθεια ο τρισμέγιστος της μαλακίας αποφάσισε να την κάνει στο πιο στενό σημείο μιας τυφλής στροφής.
Ακριβώς εκεί στη στροφή είναι ένα ξωκλήσι,ο Άγιος Βλάσιος, στον οποίο χρωστάω ένα κερί το λιγότερο!!!!

blueangel
17/11/2009, 17:57
Να πάς να το ανάψεις πάραυτα φίλε!!!Οχι μόνο αυτός αλλά και όλη την Αγια Τράπεζα με τα χερουβείμ και σεραφείμ είχες μαζί σου την προκειμένη στιγμή!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: Απίστευτο ρε γαμώτο δεν ξέρεις πια από που να κρυφτείς και πώς να προφυλαχθείς!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!!!:sick: :beer: :beer:

Leopsomo
17/11/2009, 18:09
Ποτε ξανα!!! Τυχερος που αντεδρασε ετσι κι ο φορτηγατζης. Και φυσικα να ναι καλα και το abs. :beer:

BLiTzER
17/11/2009, 18:22
Ποιος το γαμεί το ABS... Εδώ είχε τον άγιο βλάσιο.

Ποτέ ξανά, μεγάλε. Προσεκτικά :)

Gandalf dr685sm
17/11/2009, 19:12
Σε έσωσε αυτή η γαμ.. εμπειρία που έχουμε πλέον εντρυφήσει όλοι μας και είμαστε 100% σε ετοιμότητα ακόμα και αν κινούμαστε στην ίσια έρημο με τίποτα σε οπτικό πεδίο. Κάποιος βλάκας ακόμα και εκεί μπορεί να πέσει απο τον ουρανό.

Πολύ καλή και η κίνηση σου να σκεφτείς σοβαρότερα και να μην τον κυνηγήσεις και να είσαι σπίτι σου και εδώ τώρα και να λες ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ που έκανε την πανηλίθια κίνηση προσπέρασης.

Πάντως η βόλτα που περιγράφεις περικλείει δρόμους που είναι ιστορικοί λόγω της στενότητας τους, που οδηγούν σε δυστυχήματα σε συνδιασμό με την οδηγική άγνοια που έχουμε.

Gandalf

XJR_Billy
17/11/2009, 19:38
Τέλος καλό, όλα καλά!!:beer:

Οι τσακωμοί και τα δαρσίματα στο δρόμο μόνο κακή κατάληξη μπορούν να έχουν...

Έχοντας νοιώσει και γω πολλές φορές το ίδιο, μετά σκέφτομαι ότι έκανα καλά που κρατήθηκα ή ότι ευτυχώς που δεν τσάκωσα τον/την &#$%&#^%&@% γιατί θα είχαμε κακά ξεμπερδέματα...:evil: :mad:

Πάντα προσοχή ακόμα και στην έρημο που λέει κι ο μάγος...:sick:

akissakis
17/11/2009, 22:02
Κάτι τέτοιοι @@@@κες δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις μηχανές μας.
Μπράβο σου για την έγκαιρη αντιδρασή σου,και χίλια μπράβο στον φορτηγατζή,που κατάλαβε τι θα γινόταν.Όσο για τον άλλον...άσε δεν γράφω τίποτα καλύτερα,το αφήνω στους επόμενους.:a37: :a37: :a37:

epp1640
18/11/2009, 02:04
:mad: :mad: :mad:

Κλασικοί μαλάκες σε κλειστά στενά κομμάτια.. ξύνουν τα @@ τους μισή ώρα και μόλις φτάσει στροφή κάνουν τους καμικάζι..

Ευτυχώς είσαι καλά..

Προσοχή παιδιά..

zezes
18/11/2009, 09:18
Δόξα τον Αγ.Βλάσιο!!!!! Και το κερί να πάς να το ανάψεις οπωσδήποτε. Πιάνει αν πιστεύεις λιγάκι.
Στρατιωτικός ήταν ????? = Κομπλεξάρα του κερατά με τέτοια συμπεριφορά !

:a018: :a26:

Λεωνίδας
18/11/2009, 11:54
:eek: :eek: :eek:

sergiosm
18/11/2009, 12:12
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

και το κακό είναι ότι, θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να οδηγεί με τον ίδιο τρόπο...

kokos08
18/11/2009, 12:17
Να πας να αναψεις ενα κερι στον ABS! Καλα ρε καγκουρα,20 αλογα μηχανακι και εχεις και abs?:a9:

AUFGEBRACHT
18/11/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Όταν αυτή η χώρα έτσι που την ΕΧΟΥΜΕ καταντήσει παράγει μόνο σκουπίδια και καθόλου πολιτισμό, δυστυχώς θα συνεχίσει να παράγει δολοφόνους στην άσφαλτο...Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε κάποιος να καταδικάζεται σε ισόβια για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη για παράδειγμα;;;

ktmakis
18/11/2009, 12:52
Πάλι καλά που είχες την προσοχή σου στο δρόμο και ήσουν και τυχερός.
Δυστηχώς φτάνουμε σε σημείο να απαρνηθούμε τη μοτοσυκλέτα για λάθη 3ων.
Το κακό θέλει ένα 2λεπτο δυστηχώς να γίνει.

Στα 90km που κάνω καθημερινά δουλειά - σπίτι βλεπω καθημερινά τέτοιες συμπεριφορές από λογιών λογιών άτομα διαφορετικής ηλικίας και φύλου. Και παρακαλώ μέσα μου να μην γίνει κάτι και θρηνησουμε αθώους. Ακόμα και μέσα στο κουτάκι μου που νομίζω οτι είμαι ασφαλής έχω το άγχος του κακού των άλλων.

PalLoukiLuke
18/11/2009, 14:42
:uplate: :uplate:
Πηγαινε στο εκλησακι και αναψε κανα κερακι...εχει και πανεμορφη θεα, που ευτυχως δεν την¨"μετρησες " γιατι εχει γκρεμο απο κατω....
Μηπως προλαβες να δεις μαρκα αυτοκινητου? Ο κοσμος ειναι μικρος και το χωριο μικροτερο...
Περαστηκα και παντα ορθιος!
:wave2:

devil's animal
18/11/2009, 15:39
παλι καλα...:rolleyes:

zolotas
18/11/2009, 16:02
τον δικαιολογω τον στρατιωτικο ,δεν φταιει παιδια.

αυτος ο αλητης ο Τελλης ο κολομπαρας απαυτωνε την γυναικα του :lol:

LARISEOS
18/11/2009, 16:54
gamhsei pou 8elei aytos kai oloi ekei mesa!!!!

jimtarasxt660x
18/11/2009, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

+1000

Εύχομαι ποτέ ξανά και πάντα όρθιος :beer: :beer: :beer:

mivvo
18/11/2009, 17:07
Παλι καλα που γλυτωσες τα χειροτερα... :beer:

jimmy10
18/11/2009, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Να πάς να το ανάψεις πάραυτα φίλε!!!Οχι μόνο αυτός αλλά και όλη την Αγια Τράπεζα με τα χερουβείμ και σεραφείμ είχες μαζί σου την προκειμένη στιγμή!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: Απίστευτο ρε γαμώτο δεν ξέρεις πια από που να κρυφτείς και πώς να προφυλαχθείς!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!!!:sick: :beer: :beer:

τα 'πε ο ανθρωπος....

AUFGEBRACHT
19/11/2009, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
:uplate: :uplate:
Πηγαινε στο εκλησακι και αναψε κανα κερακι...εχει και πανεμορφη θεα, που ευτυχως δεν την¨"μετρησες " γιατι εχει γκρεμο απο κατω....
Μηπως προλαβες να δεις μαρκα αυτοκινητου? Ο κοσμος ειναι μικρος και το χωριο μικροτερο...
Περαστηκα και παντα ορθιος!
:wave2:

Δεν πρόλαβα να δω μάρκα αυτοκινήτου,ήταν πολυτέλεια εκείνη τη στιγμή...δε νομίζω πως ήταν ντόπιος όμως, πινακίδα προσπάθησα να δω κ αυτή σε κλάσματα δευτερολέπτου και άρχιζε απο Υ...

makis206
19/11/2009, 20:47
Ποτέ ξανά τέτοια εγκεφαλικά...:uplate:

johnnyestia
19/11/2009, 22:15
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ,ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ

Τον νού σας, με το που πάρετε χαμπάρι πως έρχεται μεγάλο όχημα από απέναντι, δεξιά όσο γίνεται και ΣΙΓΑ.

sober
20/11/2009, 12:52
:eyepop:

πωπω τρομαρα...!!Ποτε ξανα!!

GAS NICK
21/11/2009, 19:32
:eek: :eek: :eek:

project.breeze
30/11/2009, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε κάποιος να καταδικάζεται σε ισόβια για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη για παράδειγμα;;;

Αν γεμίσουν οι φυλακές ντελιβεράδες ποιός θα μας φέρνει πίτσες;