motzin
17/11/2009, 20:08
παει στο γιατρο ενας που δεν ηταν και πολυ καλα ηταν αρπαγμενος - γκαγκα - χαζος.
–γιατρε δεν ειμαι καλα χτυπησα στο χερι και ποναω.
–μην φοβασαι, λεει ο γιατρος, θα σου γραψω ενα φαρμακο να πας στο φαρμακειο να το αγορασεις.
–α γιατρε οχι, πες μου ποιο ειναι θα το θυμαμαι και να φυγω.
–καλα του λεει ο γιατρος, σουλφαμιδολ λεγεται να πας στο φαρμακειο να το παρεις.
φευγει χαρουμενος και στο δρομο για να το θυμαται ελεγε συνεχεια σου-λφα-μι-δοοολ σου-λφα-μι-δοοολ σου-λφα-μι-δοοολ (τραγουδιστα) φτανει στο φαρμακειο μπαινει μεσα: θελω ενα…
-περιμενετε τη σειρα σας λεει ο φαρμακοποιος.
μετα απο λιγο που φτανει η σειρα του...
-τι θελετε; λεει ο φαρμακοποιος
–θελω ενα…..... το ξεχασα θα παω να ρωτησω το γιατρο και θα ξαναρθω.
παει στο γιατρο:
-γιατρε μπορειτε να μου πειτε ποιο φαρμακο μου ειπατε πριν το ξεχασα.
–ναι θα σου το γραψω για να μην το ξαναξεχασεις
–α γιατρε τι εννοεις οτι ειμαι χαζος; θα σε καταγγειλω , πες μου ποιο ειναι θα το θυμαμαι.
–ενταξει ηρεμησε σουλφαμιδολ λεγεται να θυμασαι.
φευγει παλι και στο δρομο ελεγε σου-λφαα-μι-δοοολ σου-λφαα-μι-δοοολ φτανει στο φαρμακειο μπαινει γεματο κοσμο ηταν.
–αμαν τι κανω τωρα; σου-λφαα-μι-δοοολ σου-λφαα-μι-δοοολ συνεχισε να λεει.
φτανει η σειρα του,
-εσεις κυριε τι θελετε; λεει ο φαρμακοποιος
–θέλω ενα....… φτου το ξεχασα παλι, μισο λεπτο παω να ρωτησω το γιατρο τι μου ειπε και θα ξαναρθω.
–γιατρε επειδη ξεχασα πως λεγεται το φαρμακο που μου ειπατε θα μου το ξαναπειτε;
-ναι θα σου το γραψω να μην ξαναρχεσαι
–γιατρε τι λες οτι ειμαι χαζος και δεν μπορω να το θυμαμαι; θα σε καταγγειλω στο συλλογο γιατρε. πες μου ποιο ειναι και θα το θυμαμαι δεν θα ξαναρθω.
–καλα καλα ηρεμησε σουλφαμιδολ να θυμασαι.
φευγει στο δρομο παλι ελεγε σου-λφαα-μι-δοοολ σου-λφαα-μι-δοοολ φτανει στο φαρμακειο αδειο ηταν.
–α ελατε κυριε εσας περιμενα λεει ο φαρμακοποιος τι θελετε να σας δωσω;
-....δεν θυμαμαι τι... αλλα παει καπως ετσι να-να-να-ναα-αααα να-να-να-νααα-ααααα....
–γιατρε δεν ειμαι καλα χτυπησα στο χερι και ποναω.
–μην φοβασαι, λεει ο γιατρος, θα σου γραψω ενα φαρμακο να πας στο φαρμακειο να το αγορασεις.
–α γιατρε οχι, πες μου ποιο ειναι θα το θυμαμαι και να φυγω.
–καλα του λεει ο γιατρος, σουλφαμιδολ λεγεται να πας στο φαρμακειο να το παρεις.
φευγει χαρουμενος και στο δρομο για να το θυμαται ελεγε συνεχεια σου-λφα-μι-δοοολ σου-λφα-μι-δοοολ σου-λφα-μι-δοοολ (τραγουδιστα) φτανει στο φαρμακειο μπαινει μεσα: θελω ενα…
-περιμενετε τη σειρα σας λεει ο φαρμακοποιος.
μετα απο λιγο που φτανει η σειρα του...
-τι θελετε; λεει ο φαρμακοποιος
–θελω ενα…..... το ξεχασα θα παω να ρωτησω το γιατρο και θα ξαναρθω.
παει στο γιατρο:
-γιατρε μπορειτε να μου πειτε ποιο φαρμακο μου ειπατε πριν το ξεχασα.
–ναι θα σου το γραψω για να μην το ξαναξεχασεις
–α γιατρε τι εννοεις οτι ειμαι χαζος; θα σε καταγγειλω , πες μου ποιο ειναι θα το θυμαμαι.
–ενταξει ηρεμησε σουλφαμιδολ λεγεται να θυμασαι.
φευγει παλι και στο δρομο ελεγε σου-λφαα-μι-δοοολ σου-λφαα-μι-δοοολ φτανει στο φαρμακειο μπαινει γεματο κοσμο ηταν.
–αμαν τι κανω τωρα; σου-λφαα-μι-δοοολ σου-λφαα-μι-δοοολ συνεχισε να λεει.
φτανει η σειρα του,
-εσεις κυριε τι θελετε; λεει ο φαρμακοποιος
–θέλω ενα....… φτου το ξεχασα παλι, μισο λεπτο παω να ρωτησω το γιατρο τι μου ειπε και θα ξαναρθω.
–γιατρε επειδη ξεχασα πως λεγεται το φαρμακο που μου ειπατε θα μου το ξαναπειτε;
-ναι θα σου το γραψω να μην ξαναρχεσαι
–γιατρε τι λες οτι ειμαι χαζος και δεν μπορω να το θυμαμαι; θα σε καταγγειλω στο συλλογο γιατρε. πες μου ποιο ειναι και θα το θυμαμαι δεν θα ξαναρθω.
–καλα καλα ηρεμησε σουλφαμιδολ να θυμασαι.
φευγει στο δρομο παλι ελεγε σου-λφαα-μι-δοοολ σου-λφαα-μι-δοοολ φτανει στο φαρμακειο αδειο ηταν.
–α ελατε κυριε εσας περιμενα λεει ο φαρμακοποιος τι θελετε να σας δωσω;
-....δεν θυμαμαι τι... αλλα παει καπως ετσι να-να-να-ναα-αααα να-να-να-νααα-ααααα....