View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!
BIKENEST
18/11/2009, 08:33
καιρος καλος ωραια ειμαστε γιαυτο την κυριακη ραντευου 9.30 περιπτερο χαιδαρη
για να παμε ΒΥΤΙΝΑ,ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και για καταπληκτικο φαι ΖΑΧΛΟΡΟΥ
και γυρισμο απο ΔΙΑΚΟΦΤΟ και πισω!!:beer: παρακαλω να ειστε στην ωρα σας αυστηρα
10 αναχωρηση!!:beer: :beer:
BIKENEST
18/11/2009, 08:38
πρωτη σταση για καφε και γαλακτομπουρεκο βυτινα!!!!
Τι ώρα πλοβλέπετε να είστε Καλάβρυτα ;;;;
Καλώς εχόντων...
Να σας βρώ εκεί.
Φτου ρε γαμωτο! Να ειχα μια V-Strom!
BIKENEST
18/11/2009, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Τι ώρα πλοβλέπετε να είστε Καλάβρυτα ;;;;
Καλώς εχόντων...
Να σας βρώ εκεί.
μεσημερακι μαλλον εξαρτατε απο ποση ωρα θα καφεδογαλακτομπουριαζουμε βυτινα!!!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
[B]μεσημερακι μαλλον εξαρτατε απο ποση ωρα θα καφεδογαλακτομπουριαζουμε βυτινα!!!!
OK. Τότε θα σας περιμένω εκεί για άλλο ένα γαλακτομπούρεκο στο σταθμό πριν πάτε για φαγητό.
Δεν θα σας πείραζε άλλο ένα έτσι;;;;;:lol:
BIKENEST
18/11/2009, 11:29
OK. Τότε θα σας περιμένω εκεί για άλλο ένα γαλακτομπούρεκο στο σταθμό πριν πάτε για φαγητό.
Δεν θα σας πείραζε άλλο ένα έτσι;;;;;:lol:
μα τη λες aperitif θα ειναι για την ορεξη!!!:beer:
μα τη λες aperitif θα ειναι για την ορεξη!!!:beer:
Παρασκευή τα λέμε για τις λεπτομέριες.
Sorry αλλά έπεσε δουλειά γαμωτ...
amyroukai
18/11/2009, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Φτου ρε γαμωτο! Να ειχα μια V-Strom!
Δηλαδή αν δεν έχεις στρώμα, δεν πας εκδρομή; Τι θέλει να πει ο ποιητής; ΟΚ με παπί μην έρθεις γιατί θα είναι ταλαιπωρία ότι και αν λέει ο Τζερόνιμο που πήγε Έβρο με το δικό του. Με οτιδήποτε άλλο έρχεσαι μιά χαρά. Ο andgeo ήρθε με monster προχτές. Αν έχεις κέφια για βόλτα, μην το σκέφτεσαι, πάρε την απόφαση!
Και γιατί να μην σταματήσουμε για ένα τσιγάρο που θέλετε εσείς οι καπνίζοντες στη Βυτίνα και να πάμε Καλάβρυτα να φάμε το γαλακτομπούρεκο με το συνάδελφο; Ή να έρθει ο zezes μέχρι Βυτίνα και να στρίψουμε μαζί μέχρι πίσω στα Καλάβρυτα να κάνει και αυτός τη βόλτα του ;) Η Βυτίνα πάντως μου φαίνεται λίγο "βιομηχανοποιημένη" τουριστική, είχα περάσει πέρυσι και ψιλοξενέρωσα. Σε σχέση με άλλα λιγότερο γνωστά χωριά της περιοχής εννοώ πάντα, μην παρεξηγηθεί κανείς!
Λοιπόν μέσα για την εκδρομή... Το με ποιά μοτοσικλέτα θα δείξει ανάλογα με το αν θα πάρω δεύτερο άτομο μαζί. Το Ζ έχει και μιά χαζομάρα με τη μεγάλη σκάλα, η βάση της λάμπας δεν είναι σωστή και δείχνει μία στον ουρανό και μία στο χώμα, πρέπει να πάω να πάρω μία... Αλλά τέλος πάντων, δεν μας ενοχλεί και τόσο.
Να 'μαι πάλι. Ουφ !!! Σου σπάνε τα νεύρα μερικοί!! !#@@#$!#@@^%&$#%@&.
Τες πα, όντως η Βυτίνα είναι κάπως έτσι τα τελευταία χρόνια. Βλέπεις το ένα χωριό μου (Δάρα) είναι δίπλα και πήγαινα συχνά πυκνά.
Τώρα όσο αφορά τη στάση σας στα Καλάβρυτα (επίσης βιομηχανοποιημένα επι δύο) μόνο στο σταθμό αξίζει να κάτσεις για όσο καιρό αντέξει και μείνει κλασικό. Εγώ θα είμαι στην γύρω περιοχή (Κάτω Βλασία) για δουλειές στο εξοχικό και δεν μπορώ να ξεμακρύνω πολύ.
Δεν πειράζει όμως αν δεν καταφέρουμε να γνωριστούμε απο κοντά αρκεί να ανεβάσετε φωτογραφίες μετά απο τα αγαπημένα μου μέρη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Δηλαδή αν δεν έχεις στρώμα, δεν πας εκδρομή; Τι θέλει να πει ο ποιητής; ΟΚ με παπί μην έρθεις γιατί θα είναι ταλαιπωρία ότι και αν λέει ο Τζερόνιμο που πήγε Έβρο με το δικό του. Με οτιδήποτε άλλο έρχεσαι μιά χαρά. Ο andgeo ήρθε με monster προχτές. Αν έχεις κέφια για βόλτα, μην το σκέφτεσαι, πάρε την απόφαση!
Ε που να πας με ss Καλαβρυτα? Ολα ωραια στην Εθνικη αλλα μετα τι να ευχαριστηθεις μεσα στα βουνα στο δρομο για Καλαβρυτα,θα πιαστουν χερια,ποδια,κωλος,μεση,θα σπασω και τη μηχανη σε καμια λακουβα! Ειναι κωλοδρομος απο εκει! Να ηταν απο Τριπολη να ανεβουμε Καλαβρυτα ναι,ειναι πιο ευκολη διαδρομη. Παντος ψηνομαι απο του χρονου να παρω κι ενα on-off να παιρνω και την οικογενεια μαζι που λεει ο λογος... :smilea:
amyroukai
18/11/2009, 12:26
Δεν είναι χάλια ο δρόμος, την άνοιξη που πήγα τελευταία φορά είχε και πολλά κομμάτια με καινούρια άσφαλτο. Δεν έχω οδηγήσει SS για απόσταση οπότε δεν ξέρω να σου πω, θα σε πιστέψω στο ότι κουράζει, όλοι αυτό λένε. Επιφυλάσσομαι μέχρι να το δοκιμάσω γιατί μου λείπουν μερικές βίδες και μπορεί να γουστάρω κιόλας :lol:
Είπα την επόμενη να την κάνουμε από Γαλαξίδι-Ιτέα-Αμφισσα που έχει πιο ανοιχτό δρόμο και στροφές... Εκεί ίσως να βολευτεί περισσότερο το εργαλείο.
τι μηχανές παίζουν?
δλδ θα'ναι πολεμική βόλτα ή σε νορμάλ ρυθμούς?
tzeronymo
18/11/2009, 15:34
Αμα ειμαι εγω ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ φιλε μου :) κοινως μπαρμπαδικη
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
...δλδ θα'ναι πολεμική βόλτα...
Καλως τον Ραμπο:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Αμα ειμαι εγω ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ φιλε μου :) κοινως μπαρμπαδικη
με παπί θα΄σαι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Καλως τον Ραμπο:D
:nono:
άμα έρθω θα'ναι με dr650
τέσπα Βυτίνα ποιά διαδρομή θ'ακολουθήσουμε?Ε.Ο μέχρι Αρτεμίσιο ή καμία πιο ενδιαφέρουσα?
amyroukai
18/11/2009, 17:36
τι μηχανές παίζουν?
δλδ θα'ναι πολεμική βόλτα ή σε νορμάλ ρυθμούς? Ζεύκα έχω ακούσει από την Vegas και τη Mystique, έλα να σε γνωρίσουμε και από κοντά :) Στα Bandit μπήκε η βόλτα, κυρίως Bandit παίζουν. Και λέω κυρίως γιατί ΟΛΟΙ οι καλοί χωράνε. Οι ρυθμοί είναι πάντα χαλαροί, ΟΚ αν βρούμε και μερικές στροφές και ανοίξουμε δεν ακολουθεί όλη η παρέα και πάλι δεν πάμε γυρεύοντας. Κατανάλωση 5-5.5 λίτρα στα 100χλμ, σου λέει κάτι; Ηρεμία. Το φαγητό δεν υπόσχομαι ότι θα γίνει με χαλαρούς ρυθμούς... Θα ακουμπήσω και αγκώνα λέμε!
Αν έχει νερά πουθενά, μερικοί θα μείνουν στο βουνό μέχρι να στεγνώσει :rotflmao: Ούτε αυτό μας πειράζει τους υπόλοιπους... :beer:
μάγκα μου κανένα πρόβλημα τότε.απλά εγώ θα'μαι με μονοκύλινδρο οπότε άμα πάμε από Αρτεμίσιο δεν θα το σκίσω.
άσε που την έχω βαρεθεί αυτή τη διαδρομή.Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη διαδρομή?
Δεν είναι χάλια ο δρόμος, την άνοιξη που πήγα τελευταία φορά είχε και πολλά κομμάτια με καινούρια άσφαλτο. Δεν έχω οδηγήσει SS για απόσταση οπότε δεν ξέρω να σου πω, θα σε πιστέψω στο ότι κουράζει, όλοι αυτό λένε. Επιφυλάσσομαι μέχρι να το δοκιμάσω γιατί μου λείπουν μερικές βίδες και μπορεί να γουστάρω κιόλας :lol:
Είπα την επόμενη να την κάνουμε από Γαλαξίδι-Ιτέα-Αμφισσα που έχει πιο ανοιχτό δρόμο και στροφές... Εκεί ίσως να βολευτεί περισσότερο το εργαλείο.
Θελω να έρθω & εγώ!Πιστευω να ξυπνήσω μετά το ''μπλέξιμο'' του Σαββατου!
amyroukai
18/11/2009, 18:00
Κοίτα, άμα είναι ρε φίλε να το κάνεις τόσο που να σου κοπούν τα πόδια... Καλά θα κάνεις! :rotflmao: Άν έχεις και το ζεστό μωρό δίπλα στο κρεββάτι που να τρέχεις με τους αξούριστους...
Κοίτα, άμα είναι ρε φίλε να το κάνεις τόσο που να σου κοπούν τα πόδια... Καλά θα κάνεις! :rotflmao: Άν έχεις και το ζεστό μωρό δίπλα στο κρεββάτι που να τρέχεις με τους αξούριστους...
Ολα τα προλαβαινω μην ανησυχεις!:rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
18/11/2009, 18:03
Αυτή η κουφάλα ο Ζαχαρίας όλο βόλτες είναι... Αλλά δεν τον βλέπω να έρχεται πουθενά. Ο Portis είναι και μπαμπάς που να φύγει όλη μέρα... Είδες το "οικογενειακό" μηχανάκι...
Ο bikenest έβγαλε γ@μάτη εκδρομή...Πρέπει να βρεθούμε!
άντε το μονοκύλινδρο σουτσούκι μου να τσαγιάσει τα τετρακύλινδρα σας :smokin:
amyroukai
18/11/2009, 18:26
Νέος! Αυθαδιάζουμε; Α δε στα μάθανε καλά στην Κω μου φαίνεται...
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
Επειδή βλέπω οτι έχετε κάποια παράπονα για την εθνική, σας προτείνω μια εξαιρετική διαδρομή που ίσως κάποιοι να την έχετε πάει.
Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως > Δεξιά για Νεμέα > Σκοτεινή > Κανδήλα > Λεβίδι > Δεξιά για Βυτίνα
και φτάσατε με υπέροχη διαδρομή μέσα στο έλατο και τον κάμπο της Κανδήλας. (Όσοι έχουν πάει ξέρουν) :a2:
amyroukai
18/11/2009, 18:30
Βαλτός είσαι; Το ένα έχει τελειωμένη ανάρτηση, το άλλο θα είναι δικάβαλο και με λάστιχα προϊστορικά... Ρε που έχω μπλέξει... Δεν πειράζει, πάμε από τις στροφές! :evil:
Pektis είμαστε 40κάτι νοματαίοι, πως καταλήγουμε κάθε φορά οι ίδιοι 3-4... Ο ληστής είναι για ταξιδάκια, βγείτε από την Αθήνα!
Εγώ είμαι με τακούνια αλλά μάλλον θα σας βρώ στην Βυτίνα αντί για καλάβρυτα ανάλογα με το χρόνο που θα έχω.
Έτσι θα πάμε σιγά έτσι ;;:a13: :D
Αν ειναι για πολεμο ειμαι μεσα,θα φερω και την ομαδα μου ζωσμενη με εκρηκτικα!
Νέος! Αυθαδιάζουμε; Α δε στα μάθανε καλά στην Κω μου φαίνεται...
Έκανα ντου στο στέκι σας κ σας πειράζει?:p :lol:
Πολλά ξέρεις για μένα...χμμ...
Εγώ είμαι με τακούνια αλλά μάλλον θα σας βρώ στην Βυτίνα αντί για καλάβρυτα ανάλογα με το χρόνο που θα έχω.
Έτσι θα πάμε σιγά έτσι ;;:a13: :D
κ εγώ τακουνάτος θα'μαι (πολλά τραβέλια μαζευτήκαμε χαχαχαχ)
Λοιπόν παίδες πάμε από τη διαδρομή που πρότεινε ο Ζέζες?
η είστε της ευθείας? :evil:
Ποια ειναι η διαδρομη τελικα?
amyroukai
18/11/2009, 19:09
Πολλά ξέρεις για μένα...χμμ...
Έχω τις πηγές μου.... Χαιρετίσματα από την Κατερινα :P Πρέπει να έχουμε βρεθεί και σε κάποιο ΔΣ και στο "original" Δέλεαρ.
Κάτσε να βάλω φουλ δέρματα να πάω Κολωνάκι για φρέντο... Φυσικά της ευθείας και της καφετέριας επίσης! :evil:
Δεν είμαστε ρατσιστές, όλα τα καλά τραβέλια είναι ευπρόσδεκτα στο σπίτι μας :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Ποια ειναι η διαδρομη τελικα?
Έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε, αλλά όσο λιγότερο Εθνική τόσο το καλύτερο! :) Μου φαίνεται θα βγάλω το χάρτη να το σχεδιάσω....
η είστε της ευθείας? :evil: [/B][/QUOTE]
Διόρθωση > Ζεζές
:a021:
Βρε Ζεζέ!!! Απο που θα παμε????
καλά ρε Ζέζε πως κανς έτσι? :lol:
λοιπόν με δημοκρατικές διαδικασίες που τις σέβομαι απόλυτα αποφασίζω(-ουμε) να ακολουθηθεί η διαδρομή που πρότεινε ο Ζέζες.
Ελπίζω να την ξέρει κανένας έ?:look: :rotflmao:
Ελπίζω να την ξέρει κανένας έ?:look: :rotflmao: [/B][/QUOTE]
Εύκολο, GOOGLE MAPS !!!!! :lol: :lol:
Ρίχτε μια ματιά γιατί δεν ξέρω να την επισυνάψω.:blush:
Να βαλουμε τις μεγαλες ροδες δηλαδη? Ρε τι πολεμος να γινει απο κει? Ρε ζευκα πες τιποτα!
Ελπίζω να την ξέρει κανένας έ?:look: :rotflmao:
Εύκολο, GOOGLE MAPS !!!!! :lol: :lol:
Ρίχτε μια ματιά γιατί δεν ξέρω να την επισυνάψω.:blush: [/B][/QUOTE]
ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!!
<http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=greece&sll=37.0625,-95.677068&sspn=31.839416,56.513672&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ll=37.766372,22.548752&spn=0.24806,0.703125&z=11>
Για δείτε εδώ !! Απο Νεμέα προς Λεβίδι (παρεπιπτόντος τρομερή η γουρνοπούλα εκεί :a33: )
Βαλτός είσαι; Το ένα έχει τελειωμένη ανάρτηση, το άλλο θα είναι δικάβαλο και με λάστιχα προϊστορικά... Ρε που έχω μπλέξει... Δεν πειράζει, πάμε από τις στροφές! :evil:
Pektis είμαστε 40κάτι νοματαίοι, πως καταλήγουμε κάθε φορά οι ίδιοι 3-4... Ο ληστής είναι για ταξιδάκια, βγείτε από την Αθήνα!
Κάτσε να δεις που θα είμαστε οι δυο μας πάλι & θα περιμένουμε...:lol: :lol:
amyroukai
18/11/2009, 19:33
Αν κατάλαβα καλά, ο ΖεζΕς προτείνει αυτό... Που μας περνάει κοντά και από Στυμφαλία, μιά παράκαμψη που την κάνω ευχάριστα να δω τη λίμνη.
http://freepicninja.com/view.php?picture=00041581
Αν το μικρύνω για να ανέβει στο φόρουμ, δεν θα διαβάζεται.
Και επειδή είμαι ΠΟΛΥ ανώμαλος λέμε, είδα και μιά μαγική λέξη από κάτω, Αχλαδόκαμπος... Αλλά με το γρουν στο στομάχι, χλωμούς μας βλέπω.
Και για να αποτελειώσω την παράνοια, το παγωτάκι στο Ιταλικό δίπλα από εκεί που πίναμε καφέ την Κυριακή, θα είναι τέλειο χωνευτικό.... Σκέψου τώρα κ@υL@ στροφές, γρουν, στροφές, παγωτάκι και μετά χαλαρή επιστροφή με όλους τους άλλους... Πάρε ρολό χαρτάκι Νώντα, εκείνο το λίγο δε θα σε φτάσει.... :)
Αν κατάλαβα καλά, ο ΖεζΕς προτείνει αυτό... Που μας περνάει κοντά και από Στυμφαλία
ΣΩΣΤΑ !!:a013:
Και επειδή είμαι ΠΟΛΥ ανώμαλος λέμε, είδα και μιά μαγική λέξη από κάτω, Αχλαδόκαμπος... Αλλά με το γρουν στο στομάχι, χλωμούς μας βλέπω.
ΛΑΘΟΣ !!! Αχλαδόκαμπος είναι απο την μεριά της Σπάρτης.
amyroukai
18/11/2009, 19:42
Κάτσε, ο γούγλης λέει Τρίπολη>Αχλαδόκαμπος>Ναύπλιο.....
καλά κοιτάτε όποια διαδρομή θέλετε.
Απλά εγώ δν πολυγουστάρω τις ευθείες.
:beer: :beer: :beer: :beer:
jimtarasxt660x
18/11/2009, 19:53
Ο Αχλαδόκαμπος είναι από εκεί που λέει ο amyroukai...
Όσο για το παγωτό στον Ιταλό στο Ναύπλιο σας το συστήνω ανεπιφύλακτα :wave2:
amyroukai
18/11/2009, 19:55
Λοιπόν... Πρόταση διαδρομής (αν και πιστεύω ότι το αρχικό πλάνο του 'nest ήταν για Τρίπολη>Εθνική Κορίνθου>Αθήνα) αλλά λέμε τώρα, αν είναι να γίνει η αμαρτία.....
http://freepicninja.com/view.php?picture=00041586
Μήπως να φύγουμε πιο νωρίς από τις 10;;;
Παιδες κατα πασα πιθανοτητα θα ακολουθησω και εγω δικαβαλος μαλλον:eyepop: Κανονιστε αξουριστοι να τρομαξουμε την κοπελα και να ακουω γκρινια μετα:bigcry: :bigcry: :lol: :rotflmao:
Μολις το επιβεβαιωσω θα ενημερωσω.
ΥΓ Οντως πρεπει να ξεκινησουμε πριν απο τις 10 γιατι θα αργησουμε πολυ μετα.:sun:
amyroukai
18/11/2009, 20:05
Νταξ έχει και πιο gay δρόμο για Ναύπλιο, να πάμε Τρίπολη>Εθνική μέχρι διασταύρωση προς Αργος>Αργος>Ναύπλιο.... Αν είναι να το φάμε ένα παγωτάκι που το σνομπάρατε την Κυριακή, γλιτώνουμε πολύ χρόνο, μην βραδιάσουμε εντελώς... Δεν ξέρω και πόσο "σιδερένια" είναι η κοπέλα!
jimtarasxt660x
18/11/2009, 20:17
Ο γνωστός "Κολοσούρτης" που θεωρείται η παλιά Ε.Ο. Αργός - Τρίπολη είναι και γα@ω τις διαδρομές με πολλά στροφίλικια και ωραίες ευθείες...αν θα πάτε από εκεί προσοχή στον δρόμο γιατί δεν είναι και ο καλύτερος αλλά και στις πέτρες που θα έχει στο δρόμο, όπως και κάτι κατσίκια που αμολάνε οι βοσκοί :wave2:
zvailakis
18/11/2009, 20:25
Παρόν !!!!!
Μετακόμισα, έκανα καινούργιο σπιτικό!
Θα προσπαθήσω να ξυπνήσω!!!
amyroukai
18/11/2009, 20:50
Αληταρά μηχανόβιε (τσαντάκια) δεν έρχεσαι και εσύ να γίνουμε περισσότεροι; :beer:
jimtarasxt660x
18/11/2009, 20:55
Αληταρά μηχανόβιε (τσαντάκια) δεν έρχεσαι και εσύ να γίνουμε περισσότεροι; :beer:
Ψηνόμουν αλλά έχω κάτι δουλίτσες που πρέπει να γίνουν...:( :( :(
Parasense
18/11/2009, 21:20
triumph dexeste stin parea ? :P
amyroukai
18/11/2009, 21:27
4κύλινδρα θα έχουμε, μονοκύλινδρο θα έχουμε, τρικύλινδρο δεχόμαστε, ένα δικύλινδρο κανείς να κάνουμε κέντα;;;;
Είσαι καταστροφή λέμε ...
Έχω κάτι προβληματάκια για την ώρα αλλά μέρα με τη μέρα θα τα ξεπεράσω ....
Αλλά έλεος , όχι άλλο Ναύπλιο . Από ΕΟ κατευθείαν ΛΕβίδι και μετά έξω από τη Βυτίνα στρίβουμε αριστερά περιμετρικά το Μαίναλο μέσω Ελάτης για Στεμνίτσα . Εκεί να δείτε διαδρομή , μετα επιστροφή από 2 ( 1η από ΚΑλάβρυτα μέσω Σπήλαιο Λιμνών σύντομη εκδοχή ~350 , η Δέυτερη συνεχίσουμε από Λιβάδια για Αρχαία ΟΛυμπία και πίσω από εθνική συνολικά ~450-500 Κμ)
Θα πρέπει να αναχωρήσουμε λιγάκι συντομότερα από το περίπτερο ... 8:30 ειναι καλά;
[B ένα δικύλινδρο κανείς να κάνουμε κέντα;;;; [/B]
Παρών !!!!!!:wave2: εξ'ου και τα τακουνια.
Ε ρε τοσοι που μαζευομαστε δεν νοικιαζουμε κανα βανακι να μας παει να εχουμε και ξεναγηση???:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry:
Συντονιστε ωρα και φροντιστε για καλο ντυσιμο. Θεριζει εκει πανω!!!
amyroukai
18/11/2009, 22:21
Ο Κάρτμαν θα την ακούσει με τά αθλητικά...
Andgeo εγώ είμαι μέσα, απλά θέλω να πάω μερικά χιλιόμετρα και να χαζέψω μέρη που δεν έχω πάει. Κάθε διαδρομή με δάσος και στροφές μου φαίνεται καλή!
Απλά το θέμα είναι να είναι στα μισά ή προς το τέλος το Λεβίδι για να φάμε το γρουν... ;) Όχι στην αρχή!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ψηνόμουν αλλά έχω κάτι δουλίτσες που πρέπει να γίνουν...:( :( :(
ολο δικαιολογίες εισαι ρε...
αντε μπας και πεισω τον nightstalker
Η διαδρομή Βυτίνα-Δημητσάνα-Στεμνίτσα-Λαγκάδια είναι όλα τα λεφτά!!
Δεν γίνεται & Ναύπλιο μαζί amyroukai θα λιώσουμε στα χιλιόμετρα...........:p
εγω ειχα κανονισει για θεσσαλονικη π-σ-κ αλλα δυστυχως μας καναν καλοκαιρινους εχθες(μεχρι και το αυτοκινητο μας πηραν) οποτε παίζει και να με δείτε...
amyroukai
18/11/2009, 22:41
glider μάλλον εννοείς σας έκλεψαν; Γμτ δεν ξέρω τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις... Καλή δύναμη; Ελπίζω να έρθεις και να ξεφύγεις λίγο, να ξεσκάσεις.
ναι φίλε μου μας εκλεψαν
ευχαριστω,να εισαι καλα
jimtarasxt660x
19/11/2009, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ολο δικαιολογίες εισαι ρε...
αντε μπας και πεισω τον nightstalker
έχεις που μου
Καλημέρα σας απο τη δουλειά :yuck:
Κάπου διάβασα για την διαδρομή Λεβίδι προς στεμνίτσα και αντιπροτείνω σαν local hero το εξής εύκολο αλλά πανέμορφο :
Φθάνετε πριν το Λεβίδι απο ΕΟ κλασικά. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πριν το χωριό κανά 3αρι χλμ, στρίβετε ΑΡΣ προς χιονοδρομικό Μαινάλου και ανεβαίνετε. Πηγαίνοντας όλο ευθεία διασχίζετε όλο το Βουνό κατά μήκος και φθάνετε Βυτίνα μέσα απο τα έλατα και καλή άσφαλτο με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας. Η διαδρομή είναι φανταστική :eyepop: Έχω να πάω 2 χρόνια απο'κει αλλά λόγω του καλοκαιρινού φεστιβάλ που γίνεται η άσφαλτος θα είναι εντάξει.
:a01:
jimtarasxt660x
19/11/2009, 07:59
Επισυνάπτω φωτό πριν το χιονοδρομικό Μαινάλου...ο δρόμος δεν είναι και τόσο καλός...έχει λακουβες, αλλά και ss περνάει από εκεί με λίγη προσοχή βέβαια...
και μετά το χιονοδρομικό είναι ακόμα πιο όμορφα, περνάτε κυριολεκτικά μέσα από το δάσος (έχει άσφαλτο lol: ) ...έχει και κάποιες στάσεις για να αράξετε και να ξεκουραστείτε λιγάκι...
181000
Metageitnion
19/11/2009, 08:17
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
Επειδή βλέπω οτι έχετε κάποια παράπονα για την εθνική, σας προτείνω μια εξαιρετική διαδρομή που ίσως κάποιοι να την έχετε πάει.
Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως > Δεξιά για Νεμέα > Σκοτεινή > Κανδήλα > Λεβίδι > Δεξιά για Βυτίνα
και φτάσατε με υπέροχη διαδρομή μέσα στο έλατο και τον κάμπο της Κανδήλας. (Όσοι έχουν πάει ξέρουν) :a2:
Πάρα πολύ ωραία διαδρομή την έκανα πριν από ενάμισυ μήνα περίπου και έχει φανταστικά τοπία αλλά σε κάποια σημεία λόγω βροχών έχουν μπει στο δρόμο μερικές πετρούλες οπότε δε λέει να τρέξεις:D
Από την άλλη θεωρώ ότι είναι μια καλή περίπτωση για να δεις κάτι διαφορετικό από κάποια πιο μονότονη διαδρομή.
Αν πάτε από εκεί καλά να περάσετε και προσοχή:wave2:
Τα τελευταία 3 χρόνια πηγαίνω κάθε χρόνο τουλάχιστον μία φορά με κουτί . Κάθε φορά το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να είχα τη μηχανούλα μου μαζί ... ΤΕΛΟΣ . Από Λεβίδι αριστερά δεν την γνωρίζω αν και υποψιάζομαι που καταλήγει .Εγώ λέω να φτάσουμε στην ΒΥτίνα αλλά δεν μπαίνουμε μέσα στο χωριό προχωράμε ευθεία και αφήνουμε τη Βυτίνα δεξιά και πίσω μας .Στον ΚΑΜΠΕΑ (περιοχή έξω από την Βυτίνα ) στρίβουμε αριστερά για Ελάτη-Στεμνίτσα - Δημητσάνα και ο δρόμος μέχρι και τον Αύγουστο που βρέθηκα εκεί είναι οκ .
Νομίζω για να αποφασίσετε την διαδρομή (και το λέω γιατί εγώ όπου σας βρώ θα ερθω απο Πάτρα) πρέπει να ξεκινήσετε απο το φαγητό :D που πρέπει να είναι σε σημείο με εύκολη και γρήγορη επιστροφή σας. Μετά βρίσκετε την διαδρομή. Το λέω γιατί ο φίλος πρότεινε για Δημητσάνα που όντως είναι πολύ όμορφα αλλά μήπως σας πέφτει λίγο μακριά;
Εκτός και αν είστε γρήγοροι και χλμφάγοι που το εύχομαι.
Εγώ απο την άλλη θα σας πετύχω κάπου στην Αχαία αν περάσετε απο 'δω.
Ρε παιδιά μην μαζευουμε πολλά χλμ. γιατι το βραδυ μετα την μασα δεν θα μποπουμε να γθρισουμε!!Εγω προτεινω τη διαδρομη Βυτινα-Δημητσανα-Λαγκαδια...:smilea:
zvailakis
19/11/2009, 11:38
Θα παμε να ξαπλάρουμε σε κάνα παχύ ίσκιο για καμιά ώρα και μετά θα είμαστε έτοιμοι!!!!
σοβαρή πιθανότητα συμμετοχής
:beer:
amyroukai
19/11/2009, 19:24
το έσβησα γιατί το διόρθωσα
και εγω (και παιζουν ακομα ενα hornet και ενα tdm μαζι μου αλλα δεν ειναι σιγουροι αυτοι)
amyroukai
19/11/2009, 19:28
Τελικά, πόσοι είμαστε για τη βόλτα;;; Μπερδεύτηκα! Μέχρι τώρα και διορθώστε με αν κάνω λάθος είναι σίγουροι:
Bikenest
amyroukai (πιθανόν με Κατερίνα...)
pektis (ΑΝ παίρνει τα πόδια του την Κυριακή)
cosgili + 1
zvailakis (ΑΝ ξυπνήσει)
andgeo
Τζερόνιμο
Ζεύκας
cocos08
Ges(σιδηρόδρομος nickname)
glider
Zezes Αχαϊκό Guest Star
spyro - το σκέφτεται ακόμα
Jim(σιδηρόδρομος nickname) χαμηλή πιθανότητα
Jimmy10 - δεν έχω καταλάβει...
Nightstalker - στο ψήσιμο, προσοχή μην τον κάψετε
Μαζευτήκαμε κάμποσοι! Μ' αρέσει!
Τελικά διαδρομή βγάλατε γιατί είμαι "επαρχιώτης" και καλό θα ήταν να μην σας ψάχνω κάπου στην
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!!
:rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
19/11/2009, 19:41
μέχρι την Κυριακή θα το βρούμε... :lol:
ε ναι μέχρι την Κυριακή θα ξέρω και για μένα και για τον nightstalker
Παίζει να έρθω (BMW R1200GS)? τα βουνά είναι η αδυναμία μου! Ας ορισθεί η τελική ώρα και ο τόπος εκκίνησης.
Ακόμα το συμβούλιο να βγάλει τα ωράρια και τη διαδρομή ;;
Ή έπεσε πολύ δουλειά. Ας δουλέψουμε και λίγο.....
Είμαι στη δουλειά και αισθάνομαι ότι φοράω τα πάντα για να φύγω..............
ΤΩΡΑ !!!!!!
:a2: :a2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nature
[B]Παίζει να έρθω (BMW R1200GS)?
Φυσικά λέω εγώ ο επαρχιώτης. Οι εμπνευστές ξέρουν καλύτερα. Πάντως ότι διαδρομή και να βγεί δεν νομίζω να μην μπορείς να ακολουθήσεις. :winka:
amyroukai
20/11/2009, 10:20
Είπαμε, όλες τις βόλτες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα -και δεν βλέπω γιατί αυτή να είναι εξαίρεση- τις έχουμε κάνει ΧΑΛΑΡΑ. Και δεν το λέω για πλάκα αυτό. ΧΑΛΑΡΑ. Καμμιά 150 στην Εθνική και ήρεμα στις στροφές. Ναι, ΟΚ, έχει τύχει και να πιέσουμε λίγο, αλλά καμμία σχέση με αυτούς που δαγκώνουν την ταυτότητα στην Επίδαυρο πχ... Και μετά από μερικές στροφές κόψαμε για να μην σπάει πολύ η παρέα. ΧΑΛΑΡΗ βόλτα. Για να τη χαρούμε και να χαρούμε και τις επόμενες. Εννοείται ότι το GS "χωράει" και στην παρέα και στο ρυθμό.
Θα παρω τηλ. τον 'nest να δούμε λίγο το πρόγραμμα... Γιατί είπε για 400-450 χιλιόμετρα ότι είχε στο μυαλό του να κάνουμε, δεν είναι λίγα για τέτοιο δρόμο.
Zezes επειδή μάλλον θα πάρω το Ζ την Κυριακή, αν δεν είχα δουλειά θα την έκανα με το Bandit σήμερα μιά βόλτα "αναγνώριση".... ΛΟΛ
amyroukai μπορώ να βοηθήσω λίγο εξ αποστάσεως ;;;
Έχω γυρίσει αρκετά την περιοχή καθότι παλιός δημότης Δάρα.
Αλλά πρέπει να ξέρω τί θέλετε να κάνετε. πχ. Το γαλακτομπούρεκο στην Βυτίνα είναι de facto ;;
Το φαγητό ;;;
Άν έχετε καταλήξει σε αυτά (ενδιάμεση στάση καφέ και στάση φαγητού) τότε οι επιλογές των
διαδρομών μειώνονται και γίνονται πιό εύκολα τα πράγματα.
Φιλικά πάντα.
:wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[ΧΑΛΑΡΑ. Καμμιά 150 στην Εθνική και ήρεμα στις στροφές.
150 ;;;;:eyepop: :eek:
Κοντά στην τελική μου δηλαδή !!! Πάλι καλά που το μοτεράκι είναι καλοσηντηρημένο για την ηλικία του.
ΧΑΛΑΡΑ ΛΕΜΕ !!!
:lol: :lol:
αν έρθω τελικά ..... θα είμαι με το έταιρο ήμισυ ..... :a9:
amyroukai
20/11/2009, 10:52
Τι σούπερσπορ είναι αυτό που θα σε κουράσει και δεν πιάνει 150? Aprilia 125? Άσε που αν είναι να έρθεις από Πάτρα, Εθνική που θα κάνεις εσύ;;;
Η διαδρομή που αρχικά πρότεινε ο Νώντας είναι αυτή:
http://freepicninja.com/view.php?picture=00041734
Kάνουμε και τις στροφές που είπες ;)
ΟΚ με τη διαδρομή; Βουνό όλη μέρα! :):):) Η επιστροφή είναι λίγο κάπως από τον δρόμο της Πάτρας, αλλά τι να κάνουμε... Θα περιμένουμε κάαααααποτε να γίνει ΕΟ και αυτό.
Αναχώρηση εγώ θα έλεγα να την κάνουμε απλά μισή ώρα νωρίτερα. Δλδ 9:30 να φεύγουμε από Περίπτερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
αν έρθω τελικά ..... θα είμαι με το έταιρο ήμισυ ..... :a9:
Τυχερέ!! Εμένα δεν μπορεί να ανέβει και έχει σκάσει.
Παρεπιπτόντως καλό είναι να έχεις ένα "κόφτη" μαζί εκτός αν συμπεριφέρεται σαν τη δικιά μου που της χρυπάω το κράνος να ξυπνήσει ακόμα και στα στροφιλίκια !!!! :a025:
Και μην πεί κανείς οτι πάω αργά ! (σας πρόλαβα:rotflmao: :rotflmao: )
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[B]Τι σούπερσπορ είναι αυτό που θα σε κουράσει και δεν πιάνει 150? Aprilia 125? Άσε που αν είναι να έρθεις από Πάτρα, Εθνική που θα κάνεις εσύ;;;
Ντεν εκο σούπερσπόρ καρντιά μου !! :nono: Δες την υπογραφή μου.ON-OFF είναι και για την ακρίβεια περισσότερο OFF. (ή ΟΥΦ !)
Η διαδρομή που αρχικά πρότεινε ο Νώντας είναι αυτή:
http://freepicninja.com/view.php?picture=00041734
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τι ώρα περίπου Βυτίνα για να ξέρω τι ώρα θα ξεκινήσω;;
Δηλαδή βγήκε η απόφαση?:eyepop:
Επιτέλους!!!!!:smilea:
BIKENEST
20/11/2009, 12:48
κατα της 11 με 11.30 θα ειμαστε βυτινα !!! ελα!!:beer:
amyroukai
20/11/2009, 12:51
Οπότε να πούμε Πέριπτερο κατά τις 9 να φύγουμε 9:30............
Οδηγίες για το πως πάμε Περίπτερο στο λινκ αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61366)
Η διαδρομή είναι αυτή (http://freepicninja.com/view.php?picture=00041734)
Συμμετοχές
Bikenest
amyroukai (σχεδόν σίγουρα με Κατερίνα... αλλά με το kawasaki γμτ)
pektis (ΑΝ παίρνει τα πόδια του την Κυριακή)
cosgili
zvailakis (ΑΝ ξυπνήσει)
andgeo
Τζερόνιμο
Ζεύκας
cocos08
Ges(σιδηρόδρομος nickname)
glider
Nature
Zezes Αχαϊκό Guest Star
spyro - το σκέφτεται ακόμα
Jim(σιδηρόδρομος nickname) χαμηλή πιθανότητα
Jimmy10 - Αναμονή απόφασης
Nightstalker - στο ψήσιμο, προσοχή μην τον κάψετε
Η διαδρομή που βλέπω δεν περιλαμβάνει τον περιφερειακό Μαινάλου για Δημητσάνα από Ελάτη . Για όποιον δεν την έχει κάνει ποτέ είναι εμπειρία ζωής ... όπου θα του :eyepop: :eyepop: !!! Όσο για το να μπούμε Βυτίνα για γλυκάκι , η απόσταση είναι μόνο 1 Km από τον Κεντρικό ερχόμενοι απο Λεβίδι . Επίσης για την περιφέρεια του βουνού υπολογίστε χοντρά χοντρά 60 Km κάτι λιγότερο από 1 ώρα και είμαστε πάλι πίσω στη Βυτίνα απ όπου μπορούμε ν'α ακολουθήσουμε το πρόγραμμα όπως έχει σχεδιαστεί .Τέλος δεν έχω πάει ποτέ από Νεμέα για Αρκαδία κάτω . Όποιος γνωρίζει κατάσταση δρόμου ας ενημερώσει ... ( όχι ότι με νοιάζει δλδ αλλά έτσι :yuck: ) :smokin: :wave2: αλλά δεν είμαστε και για on-off . Κάποιοι οδηγούν και μηχανές γεννημένες για πίστα :alien: :sun: :sun: :sun: :sun:
Η διαδρομή μέσω Νεμέας είναι ασφάλτινη αλλά θέλει κάποια προσοχή γιατι σε αρκετα σημεία έχει ψιλο χαλίκι και κάποια φαγωματα. Ο γυρος του Μαινάλου ειναι πολύ ενδιαφέρον αλλά απαιτεί πανω από 1 ώρα λόγω πολλων στροφών. Επειδή κατάγομαι έξω από τη Τρίπολη και τα έχω ξεσκονίσει όλα, νομίζω ότι η προτεινόμενη διαδρομή είναι αρκετά γεμάτη από ολες τις απόψεις.
κατα της 11 με 11.30 θα ειμαστε βυτινα !!! ελα!!:beer:
Θα σας περιμένω στην Πλατεία με την εκκλησία. (μία έχει :lol: )
Καλό δρόμο και με προσοχή στους μαλάκες της εθνικής. Στον επαρχιακό απο Νεμέα και μετά δεν ξερώ σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος αλλά γενικά η Αρκαδία έχει πολύ καλό οδικό δίκτυο.
tzeronymo
20/11/2009, 14:10
Να περναγαμε και απο το ΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ ειχε παει το VFR CLUB και ειχαν πει τα καλυτερα ξερει καποιος κατι ??????
amyroukai
20/11/2009, 14:17
Τζερόνιμο είναι όμορφη ιδέα, αλλά προσθέτει ένα χαλαρό διωράκι στη διαδρομή και καμμιά 120-150 χιλιόμετρα. Αυτό πιθανόν να είναι μια καλή εκδρομή αυτόνομο, να πάμε Εθνική μέχρι Τρίπολη και να μπούμε στον ορεινό δρόμο μετά. Για την Κυριακή... Μάλλον θα μας βγάλει στο φαγητό κατά τις 5 το απόγευμα!
Τζερόνιμο είναι όμορφη ιδέα, αλλά προσθέτει ένα χαλαρό διωράκι στη διαδρομή και καμμιά 120-150 χιλιόμετρα. Αυτό πιθανόν να είναι μια καλή εκδρομή αυτόνομο, να πάμε Εθνική μέχρι Τρίπολη και να μπούμε στον ορεινό δρόμο μετά. Για την Κυριακή... Μάλλον θα μας βγάλει στο φαγητό κατά τις 5 το απόγευμα!
Εχω πάει και συμφωνω με τα ανωτέρω