Σύνδεση

View Full Version : ParkingΣπατα

DeusEx
20/11/2009, 15:17
Τι θα κανατε ρε παιδες,

εαν πηγαινατε με την καλη σας στο αεροδρομιο, την παρκαρατε νομιμα και ωραια στο long-parking που εχει, φευγατε ταξιδι για ευρωπη για μια μερα και γυρνουσατε πισω την επομενη, λιγο μετα τις 00,10 η ωρα με την καρτουλα σας, την βαζατε στο αυτοματο να πληρωσετε και αντικριζατε το ομορφο νουμερο

οχι 5ε

οχι 10ε

οχι 15ε

οχι 20ε

αλλα 24ε !!! για παρκινγκ μηχανης για μια ημερα !!!

Τι θα κανατε ? Ε ?

Πειτε μου ...

:mad:

:bawl:

vangelis 64
20/11/2009, 15:19
This is Spata.:sick:

devil's animal
20/11/2009, 15:24
δεν εχει τιμοκαταλογο που αναγραφει λεπτομερως τις χρεωσεις?:confused:

avlihos
20/11/2009, 15:26
ξεβιδώνεις πινακίδα και :wave2: σας!!!

DeusEx
20/11/2009, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
ξεβιδώνεις πινακίδα και :wave2: σας!!!

κάμερες ?

Leopsomo
20/11/2009, 15:49
και το parking (ο χωρος μαλλον) που εχει στις αφιξεις στην αρχη και στο τελος του κεντρικου κτιριου ειναι καλος.Ειναι δωρεαν, και κατ εμε πιο ασφαλης απο το μακρας διαρκειας που ειναι λιγο απομονωμενο. Εχει συνεχως κοσμο, ταριφες, τσουσμπα...

Το εχω αφησει αρκετες φορες και εχω δει μεχρι και κρανος αφημενο πανω στο τιμονι. (αν το βρηκε οταν γυρισε δεν ξερω...)

Αρκει να βρεις θεση γιατι ειναι συνηθως πηχτρα. :beer:

2stroker
20/11/2009, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
κάμερες ?

ειναι τιγκα στις καμερες,οποτε δεν θα συνιστουσα κατι τετοιο:nono:
το γνωριζω καλα επειδη δουλευα στο αεροδρομιο
:beer:

cityfly
20/11/2009, 16:44
Τι θα κανατε ρε παιδες,

εαν πηγαινατε με την καλη σας στο αεροδρομιο, την παρκαρατε νομιμα και ωραια στο long-parking που εχει, φευγατε ταξιδι για ευρωπη για μια μερα και γυρνουσατε πισω την επομενη, λιγο μετα τις 00,10 η ωρα με την καρτουλα σας, την βαζατε στο αυτοματο να πληρωσετε και αντικριζατε το ομορφο νουμερο

οχι 5ε

οχι 10ε

οχι 15ε

οχι 20ε

αλλα 24ε !!! για παρκινγκ μηχανης για μια ημερα !!!

Τι θα κανατε ? Ε ?

Πειτε μου ...

να σου πω
πριν αρχίσω τη μουρμούρα θα είχα φροντίσει να κάνω διάφορα πραγματάκια
1ον τσεκάρεις το σάιτ εκεί θα μάθαινες ότι έχει χώρο για τις μηχανές δωρεάν
2ον πριν μπεις στο πάρκιν μπορείς να δεις τις τιμές άρα τις ξέρεις και από πριν
και
3ον εμένα οι τιμές του μακράς διαρκείας μου φαίνουνται πάρα πολύ φτηνές ειδικά αν θες να λείψεις πολύ, έχεις παρκάρει ποτέ σε αεροδρόμιο στην αγγλία ή σε σταθμό τραίνου εκεί να δεις αν θα τραβάς τα μαλιά σου

BLiTzER
20/11/2009, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
έχεις παρκάρει ποτέ σε αεροδρόμιο στην αγγλία ή σε σταθμό τραίνου εκεί να δεις αν θα τραβάς τα μαλιά σου

Στην Αγγλία έχει δωρεάν καροτσάκια αποσκευών, εγκαταστάσεις της προκοπής, άψογα ΜΜΜ και υπηρεσίες που δουλεύουν.

Επίσης, πληρώνεις ακόμα και το κατούρημα στις δημόσιες τουαλέτες.

:P

cityfly
20/11/2009, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Στην Αγγλία έχει δωρεάν καροτσάκια αποσκευών, εγκαταστάσεις της προκοπής, άψογα ΜΜΜ και υπηρεσίες που δουλεύουν.

Επίσης, πληρώνεις ακόμα και το κατούρημα στις δημόσιες τουαλέτες.

:P

τι έχει;

καλό ανέκδοτο
εκτός και εννοείς άψογο το λεοφωρείο που έρχεται σχεδόν στην ώρα του αλλά το πληρώνεις σχεδόν λίρα το χιλιόμετρο, αν είνα 3 άτομα περισσότερο συμφέρει να πάρεις ταξί παρά λεοφωρείο

επίσης έχει τρένα που αν φυσάει πολύ ή έχει φύλλα στις ράγες έχει καθυστερήσεις
άσε που αν δεν κλείσεις από νωρίς το εισητήριο θα πληρώσεις 45 λίρες για 160 χιλιόμετρα
(όσο για να πας Αθήνα Θεσσαλονίκη δηλαδή με το ιντερσίτι)

επίσης και μιας και μιλάμε για αεροδρόμια το heathrow ψηφίστηκε, συγγνώμη ΞΑΝΑφηφίστηκε ως το χειρότερο αεροδρόμιο του κόσμου και είναι το νούμερο ένα στον κόσμο σε απώλειες αποσκευών οπότε μην γενικέυουμε, τα σπάτα αντίθετα είναι από τα καλύτερα

όχι ότι δεν έχει καλά αεροδρόμια στην αγγλία αλλά μην τρελαθούμε κιόλας

να σου πω και ένα παράδειγμα για τα τρένα τους;
ξέρεις τι είναι να έχεις αγοράσει εισητήριο ηλεκτρονικά κανονικά και να πας να το πάρεις να ταξιδέψεις να μην υπάρχει πουθενά στο σύστημα και η μόνη λύση να είναι να ξαναγοράσεις εισητήριο; αν δεν έχεις άλλο όριο στην πιστωτική (δεν μιλάω να μην έχει πιστωτική πρέπει να την έχεις γιατί χρειάζεται για να πάρεις το εισητήριο) τι θα κάνεις;
και αφού ταξιδεύεις να σου έρχεται ένα mail που να δηλώνει ότι λόγω προβλήματος στο σύστημα τους άλλαξαν τον κωδικό τους και το κλασσικό sorry for any inconvenienve και καθάρισαν;
και το mail να έρχεται 22 ώρες ΜΕΤΑ την ώρα του ταξιδιού σου;
εντάξει θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω αλλά αυτό είναι άψογες υπηρεσίες; αυτό είναι μπάχαλο
μην λέμε πια ότι όλα στην ευρώπη λειτουργούν άψογα ή τουλάχιστον όταν το λέμε να μιλάμε για σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες όχι για την αγγλία

LOUKILOUK
20/11/2009, 19:44
Πέστα ρε Μάνο "Άγγλε ασθενή" ή μήπως να πω "κρητικό αρρωστάκι"...
και τσίμπα και μια πίντα να δροσιστείς γιατί από ότι κατάλαβα έχεις φουντώσει με αυτά που διαβάζεις...:beer: :wave2:

cityfly
20/11/2009, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πέστα ρε Μάνο "Άγγλε ασθενή" ή μήπως να πω "κρητικό αρρωστάκι"...
και τσίμπα και μια πίντα να δροσιστείς γιατί από ότι κατάλαβα έχεις φουντώσει με αυτά που διαβάζεις...:beer: :wave2:

το πέτυχες το ασθενή (μην μου ανησυχείς από υγεία καλά είμαι απλά με έχουν τρελάνει τελευταία εδώ μέσα) α και το περιστατικό που περιγράφω με τα τρένα έτυχε σε μένα δεν το άκουσα από κάπου

πρόσφατα οδήγησα κιόλας αγγλία για πρώτη φορά (αυτοκίνητο) κάναμε κάνα 1000αρι χιλιόμετρα
ήταν στιγμές που ένοιωθα άνετα και απολύτως ασφαλής και στιγμές που μου κάναν το ένα αψυχολόγητο μετά το άλλο

και ξέρεις βασικά δεν θέλω να βγάλω όλα τα πράγματα στην αγγλία σκάρτα αλλά και το ό,τι δεν πάει καλά στην ελλάδα έξω είναι άψογο ε δεν το μπορώ

τέσπα Γιώργο δεν ασχολούμε
όλα καλά στο νησί; παίζει να βρεθείς καθόλου αθήνα τα χριστούγεννα; 22 θα είμαι κάτω:beer: :wave2:

Lazio
20/11/2009, 23:02
τι έχει;

καλό ανέκδοτο
εκτός και εννοείς άψογο το λεοφωρείο που έρχεται σχεδόν στην ώρα του αλλά το πληρώνεις σχεδόν λίρα το χιλιόμετρο, αν είνα 3 άτομα περισσότερο συμφέρει να πάρεις ταξί παρά λεοφωρείο

άσε που αν δεν κλείσεις από νωρίς το εισητήριο θα πληρώσεις 45 λίρες για 160 χιλιόμετρα

επίσης και μιας και μιλάμε για αεροδρόμια το heathrow ψηφίστηκε, συγγνώμη ΞΑΝΑφηφίστηκε ως το χειρότερο αεροδρόμιο του κόσμου και είναι το νούμερο ένα στον κόσμο σε απώλειες αποσκευών οπότε μην γενικέυουμε, τα σπάτα αντίθετα είναι από τα καλύτερα

όχι ότι δεν έχει καλά αεροδρόμια στην αγγλία αλλά μην τρελαθούμε κιόλας

ξέρεις τι είναι να έχεις αγοράσει εισητήριο ηλεκτρονικά κανονικά και να πας να το πάρεις να ταξιδέψεις να μην υπάρχει πουθενά στο σύστημα και η μόνη λύση να είναι να ξαναγοράσεις εισητήριο; αν δεν έχεις άλλο όριο στην πιστωτική (δεν μιλάω να μην έχει πιστωτική πρέπει να την έχεις γιατί χρειάζεται για να πάρεις το εισητήριο) τι θα κάνεις;
και αφού ταξιδεύεις να σου έρχεται ένα mail που να δηλώνει ότι λόγω προβλήματος στο σύστημα τους άλλαξαν τον κωδικό τους και το κλασσικό sorry for any inconvenienve και καθάρισαν;
εντάξει θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω αλλά αυτό είναι άψογες υπηρεσίες; αυτό είναι μπάχαλο
μην λέμε πια ότι όλα στην ευρώπη λειτουργούν άψογα ή τουλάχιστον όταν το λέμε να μιλάμε για σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες όχι για την αγγλία

Ετσι ειναι φιλε οπως τα λες .......... τους εχουν φαει κ αλλοι τους Αγγλαρες στη μαπα για 5 χρονακια.....ξεχασες να πεις ποσο ευκολο ειναι να παρεις λαθος τρενο και τελικα αν παρεις λαθος .....τι θα σου κοστισει να γυρισεις πισω ..... το μονο που ειναι φτηνο στο κωλονησι ειναι το μετρο :wave2:

BLiTzER
21/11/2009, 00:34
τι έχει;

καλό ανέκδοτο

Πλάκα κάνεις, έτσι? Ταξί συμφέρει μόνο όταν δεν υπάρχει άλλο μέσο. Πλήρωνα πάνω από 20ε για απόσταση 5 χιλιομέτρων. Και τα λεωφορεία είναι συχνότατα και ανθρώπινα. Εδώ είσαι ευτυχισμένος αν περιμένεις μόνο 30 λεπτά, έχει λιγότερα από 300 άτομα και οι 190 είναι αλβανοί.

Όσο ήμουν εκεί, το εισιτήριο είχε 1.4 λίρες για ολόκληρη τη διαδρομή. Μην κρίνεις βάσει ελληνικού μισθού.

Δες παραπάνω περί μισθών. Αυτό για τα φύλλα δεν το σχολιάζω.

Μμμ ναι, φαντάζεσαι γιατί συμβαίνει αυτό (αν συμβαίνει δηλαδή, που αμφιβάλλω..)? Εδώ μπορώ να floodάρω το σύμπαν με "λολ"? To Heathrow έχει 5 τερματικά. Ξέρεις πόσα έχει το Βενιζέλος? 1. Ένα. ΕΝΑ.

Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι είναι το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον ΚΟΣΜΟ. Έχεις ιδέα για τι αριθμό επιβατών μιλάμε? Ξέρεις πόσους εξυπηρετεί το Βενιζέλος? Μη συγκρίνουμε τις βούρτσες.

Μμμ ναι εντάξει. Ένα τέτοιο περιστατικό σε ένα άτομο δε λέει και πολλά. Λάθη συμβαίνουν παντού. Στην Ελλάδα θα το ξεκαθάριζες γρηγορότερα και πιο ανώδυνα? :P

Μου χει τύχει να καταθέσω λεφτά (αρκετά) στην τράπεζα, να παίρνω απόδειξη για λιγότερα (αρκετά, λάθος του ταμία και μαλακία δική μου), να βλέπω το λάθος ποσό στο λογαριασμό μου και, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να έχω τα λεφτά μου κανονικά στο λογαριασμό μου την επόμενη ημέρα. Δε θέλω καν να φανταστώ πως θα ξεμπέρδευα από παρόμοιο σκηνικό εδώ.

Ένιγουει, δε με πληρώνουν ή κάτι, αλλά θεωρώ τραγικό να συγκρίνεται η Ελλάδα με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Ούτε καν κοντά. Και έχω δει αρκετές.

cityfly
21/11/2009, 12:10
Πλάκα κάνεις, έτσι? Ταξί συμφέρει μόνο όταν δεν υπάρχει άλλο μέσο. Πλήρωνα πάνω από 20ε για απόσταση 5 χιλιομέτρων. Και τα λεωφορεία είναι συχνότατα και ανθρώπινα. Εδώ είσαι ευτυχισμένος αν περιμένεις μόνο 30 λεπτά, έχει λιγότερα από 300 άτομα και οι 190 είναι αλβανοί.

Όσο ήμουν εκεί, το εισιτήριο είχε 1.4 λίρες για ολόκληρη τη διαδρομή. Μην κρίνεις βάσει ελληνικού μισθού.

όταν, πήγαινε τώρα λονδίνο και μπες μετρό το φθηνότερο με την oyster ειναι 1,60 για μία σταση από γενάρη ακριβαίνει λεοφωρείο στη 1 στις άλλες πόλεις το λεοφωρείο είναι φαρμακείο

Δες παραπάνω περί μισθών. Αυτό για τα φύλλα δεν το σχολιάζω. [/QUOTE]
αυτό με τα φύλλα γιατί δε το σχολιάζεις; θες να σου τραβήξω φωτογραφία την ανακοινωση στα matrix τους για την αιτία της καθυστέρησης;

Μμμ ναι, φαντάζεσαι γιατί συμβαίνει αυτό (αν συμβαίνει δηλαδή, που αμφιβάλλω..)? Εδώ μπορώ να floodάρω το σύμπαν με "λολ"? To Heathrow έχει 5 τερματικά. Ξέρεις πόσα έχει το Βενιζέλος? 1. Ένα. ΕΝΑ.

Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι είναι το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον ΚΟΣΜΟ. Έχεις ιδέα για τι αριθμό επιβατών μιλάμε? Ξέρεις πόσους εξυπηρετεί το Βενιζέλος? Μη συγκρίνουμε τις βούρτσες.
[/QUOTE] τι θα πει έχει 5; είναι μάπα αεροδρόμιο ή όχι; στην ευρώπη δεν ξέρω που είναι αλλά στον κόσμο δεν είναι ούτε στα 30 κι έπειτα αυτό δεν είναι δικαιολογία

Μμμ ναι εντάξει. Ένα τέτοιο περιστατικό σε ένα άτομο δε λέει και πολλά. Λάθη συμβαίνουν παντού. Στην Ελλάδα θα το ξεκαθάριζες γρηγορότερα και πιο ανώδυνα? :P [/QUOTE]

στην ελλάδα ο υπάλληλος θα είχε το φιλότιμο να βοηθήσει δε θα μου δινε μια ξερή φόρμα και έξω από την πόρτα και κατά τα άλλα δεν γνωρίζω τίποτα πάρε εκεί τηλέφωνο - το οποίο είναι 0845 και πάει λεπτό και μισή λίρα και βάλε - κάνουν τη μαλακία τους πληρώνεις κι από πάνω

Μου χει τύχει να καταθέσω λεφτά (αρκετά) στην τράπεζα, να παίρνω απόδειξη για λιγότερα (αρκετά, λάθος του ταμία και μαλακία δική μου), να βλέπω το λάθος ποσό στο λογαριασμό μου και, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να έχω τα λεφτά μου κανονικά στο λογαριασμό μου την επόμενη ημέρα. Δε θέλω καν να φανταστώ πως θα ξεμπέρδευα από παρόμοιο σκηνικό εδώ.[/QUOTE]
σου χει τύχει το ανάποδο στην ελλάδα;

Ένιγουει, δε με πληρώνουν ή κάτι, αλλά θεωρώ τραγικό να συγκρίνεται η Ελλάδα με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Ούτε καν κοντά. Και έχω δει αρκετές. [/QUOTE]

ούτε εμένα με πληρώνει κανείς αλλά έγγραψα και πιο πάνω αυτό το έξω όλα είναι αγγελικά πλασμένα μου σπάει τα νεύρα γιατί απλά δεν ισχύει, ποτέ δεν ισχυε και ποτέ δε θα ισχύσει
όλες οι χώρες έχουν συν και πλην καμία δεν είναι τέλεια

και μη μου γενικεύεις με αφορμή ένα σχόλιο για την τιμή του πάρκινγκ ενός ελληνικού αεροδρομίου και ενός αγγλικού

ledz
21/11/2009, 15:02
cityfly δις ιζ φορ γιου

εντζοϊ (http://www.youtube.com/watch?v=FYVJSOFZxDE)

BLiTzER
21/11/2009, 15:05
ούτε εμένα με πληρώνει κανείς αλλά έγγραψα και πιο πάνω αυτό το έξω όλα είναι αγγελικά πλασμένα μου σπάει τα νεύρα γιατί απλά δεν ισχύει, ποτέ δεν ισχυε και ποτέ δε θα ισχύσει
όλες οι χώρες έχουν συν και πλην καμία δεν είναι τέλεια

και μη μου γενικεύεις με αφορμή ένα σχόλιο για την τιμή του πάρκινγκ ενός ελληνικού αεροδρομίου και ενός αγγλικού

Δε θα το τραβήξω άλλο γιατί βαριέμαι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αλλά δεν υποστήριξα πουθενά ότι τα πάντα είναι τέλεια έξω. Απλά οι δημόσιες υπηρεσίες, τα ΜΜΜ και γενικά το κράτος λειτουργούν πολύ πιο σωστά. Γνώμη μου. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς. Όσοι έχουν ζήσει έξω ξέρουν.

Άσε που δεν είχα σκοπό να φτάσω ως εδώ. Το πρώτο μου ποστ ήταν ελαφρώς σαρκαστικό. Μεταξύ άλλων, ανέφερα την τιμή για το κατούρημα, που δεν κολακεύει ιδιαίτερα τους βρετανούς ;)

byron
21/11/2009, 15:19
Μου χει τύχει να καταθέσω λεφτά (αρκετά) στην τράπεζα, να παίρνω απόδειξη για λιγότερα (αρκετά, λάθος του ταμία και μαλακία δική μου), να βλέπω το λάθος ποσό στο λογαριασμό μου και, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να έχω τα λεφτά μου κανονικά στο λογαριασμό μου την επόμενη ημέρα. Δε θέλω καν να φανταστώ πως θα ξεμπέρδευα από παρόμοιο σκηνικό εδώ.

Είσαι λάθος σ΄αυτό. Και ψάξιμο τρελλό πέφτει, και ένα κάρο χαρτούρα έχει (που δεν τη θέλει κανένας), και δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν για να μην ανοίξει η όρεξη κανενός ταμία, και ενημέρωση υπάρχει του πελάτη ακόμα και σε προβλήματα που δεν ήταν παρόν άλλος όταν έκανε την κατάθεση (ΑΤΜ). Αυτα.... :wave2:

vangelis 64
21/11/2009, 16:32
Και τα λεωφορεία είναι συχνότατα και ανθρώπινα. Εδώ είσαι ευτυχισμένος αν περιμένεις μόνο 30 λεπτά, Θα πρέπει να εννοείς το 040(το πράσινο που λέγαμε)μετά τίς 3 το πωί.:rolleyes:

BLiTzER
21/11/2009, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαι λάθος σ΄αυτό. Και ψάξιμο τρελλό πέφτει, και ένα κάρο χαρτούρα έχει (που δεν τη θέλει κανένας), και δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν για να μην ανοίξει η όρεξη κανενός ταμία, και ενημέρωση υπάρχει του πελάτη ακόμα και σε προβλήματα που δεν ήταν παρόν άλλος όταν έκανε την κατάθεση (ΑΤΜ). Αυτα.... :wave2:

Σίγουρα υπάρχουν όλα αυτά. Εξάλλου, μιλάμε για τράπεζες, όχι ψιλικατζίδικα. Ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα. Αλλά... αλλά...

Δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι. Δε με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν έχω το παραμικρό όφελος. Αν πιστεύετε ότι εδώ είναι καλύτερα ή έστω το ίδιο, καλώς για εσάς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Θα πρέπει να εννοείς το 040(το πράσινο που λέγαμε)μετά τίς 3 το πωί.:rolleyes:

Μπορώ να σου μιλήσω με σιγουριά για τη συγκοινωνία του Κορυδαλλού. Τη χρησιμοποιούσα συχνά για αρκετά χρόνια και μέχρι το 2001 που έπαψα να χρησιμοποιώ ΜΜΜ. Τα 5-6 λεπτά των αγγλικών γραμμών δεν τα έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Δε με θυμάμαι ποτέ να περιμένω κάτω από 20 λεπτά. Και η αναμονή είχε φτάσει και 1.5 ώρα. Δε χρησιμοποίησα ποτέ νυχτερινά λεωφορεία στην Ελλάδα :P

ΥΓ: Το "ήταν 8 χρόνια πριν" δεν αποτελεί σπουδαίο επιχείρημα, γιατί την ίδια περίοδο ζούσα Αγγλία.

DrBig
21/11/2009, 18:16
agapo agglia...

Gandalf dr685sm
22/11/2009, 09:51
Παιδιά παντού υπάρχουν προβλήματα.. το θέμα ειναι το πόσο συχνά γίνονται και βέβαια αν μετά διορθώνονται. Στον δημόσιο τομέα της Ελλάδος καλύτερα να το αφήσουμε όπως το γνωρίζουμε όλοι.... δηλαδή σε ημιλειτουργία.

Το Ελ.Βενιζέλος δεν είναι όμως δημόσιο ... είναι σε ιδιωτικό έλεγχο με επίβλεψη δημοσίου. Άρα η λειτουργία και οι διαδικασίες είναι δημιουργημένες απο ιδιώτες. Για το θέμα parking το ποσό που μπήκε αρχικά μου κάνει κάπως πολύ... μήπως δεν ήσουν στο long parking και ήσουν σε άλλο χώρο; Διότι Ι.Χ. που είχα αφήσει δεν είχα δώσει πάνω απο 12 ευρώ για 24 ώρες...

Όσον αφορά την Αγγλία ,... 1. έχουν άλλους μισθούς που είναι πολύ σημαντικό --- 2. Τα ΜΜΜ τους δεν συγκρίνονται με τα εδώ ότι και να λέμε σε υπηρεσίες. Παρόλο που οι Άγγλοι γενικά είναι κάφροι σαν και εμάς. Απλά εκεί τρέχουν και τα καθαρίζουν συνεχώς. ---3. Το Ηeathrow είναι το 2ο αεροδρόμιο σε κόσμο μετά το JFK στις ΗΠΑ. Οπότε αναλογικά και μόνο είναι αναμενόμενο να υπάρχουν και προβλήματα, πολύ περισσότερα σε αριθμό με την Ελλάδα και το Ελ.Βενιζέλος που σαφώς δεν δέχεται τόσο όγκο κόσμου.

Απο εκεί και πέρα.. όπως είπα.. κάθε χώρα έχει και τα προβλήματα της. Ειδικά στην Βρεττανία τώρα με την προετοιμασία για το 2012 και τους Ολυμπιακούς , έχουν ακόμα πιο πολλά και αφορούν κυρίως την αναδιοργάνωση των ΜΜΜ καθώς και το θέμα ασφαλείας του κόσμου, αφού η Βρεττανία είναι ο υπ'αριθμόν 2 στόχος μετά τις ΗΠΑ για κάθε διεθνές χτύπημα εξτρεμιστών/τρομοκρατών.

Gandalf

vangelis 64
22/11/2009, 18:16
[B]
Μπορώ να σου μιλήσω με σιγουριά για τη συγκοινωνία του Κορυδαλλού. Τη χρησιμοποιούσα συχνά για αρκετά χρόνια και μέχρι το 2001 που έπαψα να χρησιμοποιώ ΜΜΜ. Τα 5-6 λεπτά των αγγλικών γραμμών δεν τα έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Δε με θυμάμαι ποτέ να περιμένω κάτω από 20 λεπτά. Και η αναμονή είχε φτάσει και 1.5 ώρα. [B] Έπεσες στην περίπτωση.Η Λαμπράκη δεν έχει λεωφορειολωρίδα και,μια φορά που χρειάστηκε να την περάσω σε ώρα αιχμής,γύρισα σπίτι αξύριστος.:lol:

Τέλος πάντων,μιάμιση ώρα είναι απίστευτη καθυστέρηση αλλά και σπάνια.:beer:

FestoNero
22/11/2009, 18:31
Τι θα κανατε ρε παιδες,

24ε !!! για παρκινγκ μηχανης για μια ημερα !!!
http://www.aia.gr/parking_calculator.asp?langid=1&pageid=2492

Συνολική διάρκεια στάθμευσης:
1 ημέρα
Χρέωση:
Χώρος Στάθμευσης Μικρής Διάρκειας Ρ1 & Ρ2: 24,00?
Χώρος Στάθμευσης Μακράς Διάρκειας P3: 12,00?
Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης: 37,00?

Έκανες λάθος πάρκινγκ.

BLiTzER
22/11/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έπεσες στην περίπτωση.Η Λαμπράκη δεν έχει λεωφορειολωρίδα και,μια φορά που χρειάστηκε να την περάσω σε ώρα αιχμής,γύρισα σπίτι αξύριστος.:lol:

Τέλος πάντων,μιάμιση ώρα είναι απίστευτη καθυστέρηση αλλά και σπάνια.:beer:

Δε με πειράζει η 1.5 ώρα μια φορά το μήνα, αλλά τα καθημερινά μισάωρα αναμονής.

Κανένα από τα λεωφορεία που χρησιμοποιούσα δεν περνάει από Λαμπράκη (Α17, Β17, 809, 810) :P

DeusEx
23/11/2009, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
http://www.aia.gr/parking_calculator.asp?langid=1&pageid=2492

Συνολική διάρκεια στάθμευσης:
1 ημέρα
Χρέωση:
Χώρος Στάθμευσης Μικρής Διάρκειας Ρ1 & Ρ2: 24,00?
Χώρος Στάθμευσης Μακράς Διάρκειας P3: 12,00?
Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης: 37,00?

Έκανες λάθος πάρκινγκ.

:confused:

Στο P3 πηγα και πληρωσα 24ε

Το πιο πιθανο ειναι να μου χρεωσε 2η μερα επειδη το πηρα 00,10 τα μεσανυχτα

και για να καταλαβω δηλαδη ... αν πηγαινα για μικρης διαρκειας για 1 μερα θα με χρεωνε 24ε ??? Δηλαδη αν το επαιρνα 00,10 απο το P1 kai P2 ποσο θα μου επαιρναν δηλαδη? 48ε ???

Γιατι λαθος παρκινγκ ? Σε ποιο να πηγαινα ?

Gandalf dr685sm
23/11/2009, 10:27
Την ημέρα απο όσο θυμάμαι την χρεώνουν ημερολογιακά και οχι μετρώντας άφιξη και αναχώρηση Ι.Χ. στο μακράς διαρκείας... εξού και πληρώνεις σταθερό ποσό και οχι ανά ώρα όπως είναι στο Μικρής διάρκειας που απο όσο θυμάμαι πάει με την ώρα ...

Gandalf

Akatanomastos
24/11/2009, 01:58
εδω τα παρκινγκ στου ψυρρή πληρωνεις 10 ευρω για τρεις ωρες στο παρκινγκ-χωραφι,:lol: τα 25 για μερα μια χαρα ειναι

sergiosm
24/11/2009, 12:14
Εγώ πάντως που πήγα Πολωνία από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Πήγα με τη μηχανούλα μου,
την πάρκαρα ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ,
την έδεσα,
έδεσα και το κράνος μου πάνω της και
ΔΕΝ πλήρωσα ούτε ένα ευρώ...

:wave2: