View Full Version : Xιλιαρογαμοσαυρος ο ασφαλτωδης
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
στην καθομιλουμενη το hayabusa λεγεται κι αλλιως χιλιαρογαμοσαυρος ο ασφαλτωδης...
Wow. Μηχανάκι των 1300cc που γαμάει (μετά τα 280) εκείνα των 1000cc? Μπράβο του !!!!!!!!!!!!1111
reinmeister
22/11/2009, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Wow. Μηχανάκι των 1300cc που γαμάει (μετά τα 280) εκείνα των 1000cc? Μπράβο του !!!!!!!!!!!!1111
ειτε πηδηξεις την γκομενα στο 5λεπτο,ειτε στο μισαωρο,το πηδημα παραμενει γεγονος...
Tomahawk
22/11/2009, 13:32
Reinmeister καλό θα ήταν να συγκρίνεις όμοια πράγματα και όχι hayabusa με 1000αρια...
Ξέρεις πολύ καλά το πλεονέκτημα των 300cc (πλέον 340cc)...
ειτε πηδηξεις την γκομενα στο 5λεπτο,ειτε στο μισαωρο,το πηδημα παραμενει γεγονος... Eγω καθε φορα που βαζω κοντρα το χιλιαρι μου με hayabusa θετω τον ορο το haya να εχει φορεμενη την τριπλετα του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Reinmeister καλό θα ήταν να συγκρίνεις όμοια πράγματα και όχι hayabusa με 1000αρια...
Ξέρεις πολύ καλά το πλεονέκτημα των 300cc (πλέον 340cc)... Ακριβως, tomahawk, τα 1000cc μου κανουν για μοτο. Τα 1300cc μου φαιρνουν στο μυαλο αυτοκινητακι!
reinmeister
23/11/2009, 00:32
τα χουμε πει ενα εκατομυριο φορες...εαν εξαιρεσετε το περιβαλλον μιας πιστας ,οπουδηποτε αλλου το μπουσα ειναι καλυτερο απο τα 1000...γεγονος...χωνεψτε το καποια στιγμη...και μην το κοροιδευετε αναφορικα με το στριψιμο,γιατι καποια φορα ,καποιος με χερια θα σας κανει πελατες και θα κλαιτε...
μιλαμε παντα για κλειστα κομματια,γιατι φυσικα στα ανοιχτα ειναι σαν να κλεβουμε καραμελες απο μωρο...
:wave2:
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :a54: :a54: :a54:
τα χουμε πει ενα εκατομυριο φορες...εαν εξαιρεσετε το περιβαλλον μιας πιστας ,οπουδηποτε αλλου το μπουσα ειναι καλυτερο απο τα 1000...γεγονος...χωνεψτε το καποια στιγμη...και μην το κοροιδευετε αναφορικα με το στριψιμο,γιατι καποια φορα ,καποιος με χερια θα σας κανει πελατες και θα κλαιτε...
μιλαμε παντα για κλειστα κομματια,γιατι φυσικα στα ανοιχτα ειναι σαν να κλεβουμε καραμελες απο μωρο...
επειδη πολυ γωσσα βγαζεις...θες να πεις το ποτε και να διαλεξω το που, να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος?
:smokin:
devil's animal
23/11/2009, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επειδη πολυ γωσσα βγαζεις...θες να πεις το ποτε και να διαλεξω το που, να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος?
ωπα!! πλακωσανε οι χεραδες!!:look: :blush:
Tomahawk
23/11/2009, 10:43
Πάλι τα ίδια :rolleyes:
Το θέμα είναι να συγκρίνεις 2 μηχανάκια με βάση έναν οδηγό όχι 2 μηχανάκια με 2 διαφορετικούς οδηγούς. :winka:
Σε μια τέτοια σύγκριση αναπόφευκτα το Hayabusa μένει πίσω όσον αφορά το στρίψιμο και δη σε κλειστά κομμάτια.
Έκαστος στο είδος του.
REIN..ego an eixa busa de tha to vaza pote me 1000 ari..mou kanei sa na exo 1000 kai na ta vazo me 750...;)
reinmeister
23/11/2009, 11:18
ας μεταφερει καποιος το κομματι του σπαμ αντιπαραθεσεις να παιξουμε...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ωπα!! πλακωσανε οι χεραδες!!:look: :blush:
και καταπως βλεπω με το που σκανε οι χεραδες ερχονται και οι κωλοι να θωπευθουνε !!!!
:lol: :lol: :lol:
devil's animal
23/11/2009, 11:31
και καταπως βλεπω με το που σκανε οι χεραδες ερχονται και οι κωλοι να θωπευθουνε !!!!
προσεξε μην θωπευσεις πολυ εσυ και σου μαραθει η μπαμια...:a43: :a43:
προσεξε μην θωπευσεις πολυ εσυ και σου μαραθει η μπαμια...:a43: :a43:
αστοχο :wave2:
sapila racing
23/11/2009, 11:53
Κόοψε κάτι κόοοοψε κάτι κόοοοοοψε κάτι κόοοοοοψεεε!!!
:lol: :lol:
Kαλά στην πίστα εχει γέλιο, σφηνώνουνε και τα περνας απ εξω, αλλά εννοείς οτι σε κλειστό στροφιλίκι στο βουνό ολα ΟΚ ε?
Μπα..... για ρώτα και το φίλο σου.
road spirit
23/11/2009, 12:04
ειτε πηδηξεις την γκομενα στο 5λεπτο,ειτε στο μισαωρο,το πηδημα παραμενει γεγονος... ναι αλλά στη πρώτη περίπτωση απλά το φχαριστιέται (δεν παίρνουμε όρκο κίολας :lol: ) ενώ στη 2η δεν θα μπορεί να κλείσει τα σκέλια της μετά απο το ξεπάτωμα... :lol:
τελικά δε κατάλαβα, το 1000αρι σε ποια περίπτωση αντιστοιχεί ? στο 5λεπτο? και η μπούσα στο μισάωρο? ή τούμπαλιν? :smokin:
reinmeister
23/11/2009, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Kαλά στην πίστα εχει γέλιο, σφηνώνουνε και τα περνας απ εξω, αλλά εννοείς οτι σε κλειστό στροφιλίκι στο βουνό ολα ΟΚ ε?
δεν χρειαζεται να ρωτησω κανεναν...ο ρωσσος δυο βηματα ειναι κοριτσια...θα κανονισω με αλλα δυο μπουσα κι ελατε να δουμε τι θα γινει...:D
devil's animal
23/11/2009, 12:07
δεν χρειαζεται να ρωτησω κανεναν...ο ρωσσος δυο βηματα ειναι κοριτσια...θα κανονισω με αλλα δυο μπουσα κι ελατε να δουμε τι θα γινει...:D
ε,αμα ειναι για Ρωσσο να ερθω να παιξω και εγω με το ταπεινο μου 600..:D
Και μετά μπαίνετε σε άλλα θέματα και κράζετε περί ασφάλειας αυτούς που πάνε τέζα στους δρόμους και τώρα λέτε για κοντρίτσες στον άγιο :smokin:
devil's animal
23/11/2009, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Και μετά μπαίνετε σε άλλα θέματα και κράζετε περί ασφάλειας αυτούς που πάνε τέζα στους δρόμους και τώρα λέτε για κοντρίτσες στον άγιο :smokin:
ποιος μιλησε για κοντρα?:confused:
απλα θα ξεκινησουμε ολοι μαζι και ο τελευταιος που θα φτασει θα'ναι κουλος.:rotflmao:
μπορεις να το πεις και φιλικο ανοιγμα...
ποιος μιλησε για κοντρα?:confused:
απλα θα ξεκινησουμε ολοι μαζι και ο τελευταιος που θα φτασει θα'ναι κουλος.:rotflmao:
μπορεις να το πεις και φιλικο ανοιγμα...
Βρε πες το όπως θες,το νόημα ίδιο παραμένει όμως ;)
devil's animal
23/11/2009, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Βρε πες το όπως θες,το νόημα ίδιο παραμένει όμως ;)
πλακα κανουμε αδερφε.
:beer:
κανεις δεν κανει τετοια πραγματα...
:a05:
κανεις δεν κανει τετοια πραγματα...
:a05:
Φυσικά :rotflmao:
Πάντως εσείς με τα πολλά κυβικά και άλογα το νου σας στον άγιο μη σας κεράσει Lipton κανα 600ρακι ε? :rotflmao: :rotflmao:
konsttanttinos
23/11/2009, 12:27
Τι μαλακες που ειναι στα SBK....βαλτε ρε τα μπουσα στις πιστες γαι να κατσαρωσει η ασφαλτος.
:a2: :a2:
Τα ΖΧ12 εγιναν ΖΖR1400, τα CBR XX προσφατα εγιναν VFR 1200+ οποτε ειναι θεμα χρονου τα GSXR Hayabusa να γινουν GSFr 1600 FF... και δωρο το navigator για τα ταξιδακια και να βρισκει τους φιλους με τα χιλιαρια( τα κυαλια καταργηθηκαν...)
H.A.Balafoutre
23/11/2009, 16:14
Πολύ άλογο τα hayabusa...αλλά μάλλον βρήκε αντίπαλο...από μόνον 999cc.
Performance
measured on SuperFlow Cycle Dyn
Max. rear wheel power (HP / rpm)
Stock 185.53 / 13119
Akrapovic 188.10 / 13175
Max.Increased power 2.8 / 13260
Πηγή...www.akrapovic.com.
Μου φαίνοντε λίγο υπερβολικά....αλλά έτσι έγραψαν μόνον με τελικό.
pilotos_xtreme
23/11/2009, 17:56
re ti ithela kai rotisa to paidi k ekana up to thread ,stis antiparatheseis kataliksame pali :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ante kanoniste kontra busa vs 1000cc na goustaroume:lol:
ειτε πηδηξεις την γκομενα στο 5λεπτο,ειτε στο μισαωρο,το πηδημα παραμενει γεγονος...
Ρώτα και την γκόμενα... :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
23/11/2009, 19:12
και γιατί δε με ρωτάς εσύ ...
δε θυμάμαι να πήγαινες πουθενά πιο γρήγορα ... πηγαίναμε απλά σβέλτα οι δυο μας όταν ξεκόβαμε απο τα άλλα γκρουπ νομίζω ... ακόμα και όταν ήσουν μπροστά και γω ακολουθούσα, δε θυμάμαι να ξέφυγες πουθενά ....
να σημειωθεί, ότι η διαδρομή για την οποία συζητάμε ήταν δυο φορές πιο κλειστή απο τον αι γιαννη και ο αρουλης είχε ερθει με καρατιμόνα και όχι κλιπον ...
παππούλη πάρε κλιπονάτο και έλα με φόρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η Υμηττου ειναι μισο βημα,θα κανονισω με μια φιλη μου, απ'την ντροπη ομως μην βγητε σε καμια εξοδο ομως και σας ψαχνουμε, οπως εκανα εγω.:sad:
Κουλαδια ,4 χρονια χρηστης ,πληρωνω κανονικοτατα την συνδρομη μου και μια κοντρα δεν ειδα.:a31: :a03:
reinmeister
23/11/2009, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Η Υμηττου ειναι μισο βημα,θα κανονισω με μια φιλη μου, απ'την ντροπη ομως μην βγητε σε καμια εξοδο ομως και σας ψαχνουμε, οπως εκανα εγω.:sad:
Κουλαδια ,4 χρονια χρηστης ,πληρωνω κανονικοτατα την συνδρομη μου και μια κοντρα δεν ειδα.:a31: :a03:
η περιφερειακη ειναι ψιλοανοιχτο των 230-250...για κλειστα μιλαμε...κοντρες δεν κανουμε εμεις...φιλικα ανοιγματα μονο...
αποψε κατα τις 23.30-24.00 θα μαστε στην γνωστη οδο :D
Rein, πολυ υγρασια,το νου σας,θα ρχομουν αλλα νυσταζω.:ZZZ:
pilotos_xtreme
23/11/2009, 20:01
αποψε κατα τις 23.30-24.00 θα μαστε στην γνωστη οδο :D [/B][/QUOTE]
να φερω καμερα?:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:nono:
Είναι θρυλική-και τραγική- ή κόντρα του Εκλεκτού με ένα 636 πριν 2 χρόνια στη Β.Ελλάδα... ;)
η περιφερειακη ειναι ψιλοανοιχτο των 230-250...για κλειστα μιλαμε...κοντρες δεν κανουμε εμεις...φιλικα ανοιγματα μονο...
Μπορούμε να μάθουμε κι εμείς λεπτομέρειες, που δεν ξέρουμε τα κόλπα?
Ακούς εκεί 230-250... Αυτό είναι παράνομο.
reinmeister
24/11/2009, 08:58
τραγικη η υγρασια τελικα,οποτε εν αναμονη "ξερου" κρυου...δεν "πανε" τα μηχανακια καλα με πανω απο 40% νερο στον αερα...:sad:
οποτε και η βαρκιζα καλη ηταν για βολτακι...:D
να δουμε αν θα μας κανει την χαρη αποψε...
τραγικη η υγρασια τελικα,οποτε εν αναμονη "ξερου" κρυου...δεν "πανε" τα μηχανακια καλα με πανω απο 40% νερο στον αερα...:sad:
οποτε και η βαρκιζα καλη ηταν για βολτακι...:D
να δουμε αν θα μας κανει την χαρη αποψε...
Ρε μαν, σε λίγο θα μας πεις ότι κατεβαίνεις και στο πρωτάθλημα Trial με το μαστόδοντο. Ήμαρτον λέμε...
reinmeister
24/11/2009, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε μαν, σε λίγο θα μας πεις ότι κατεβαίνεις και στο πρωτάθλημα Trial με το μαστόδοντο. Ήμαρτον λέμε...
μωρε λες? δεν το ειχα σκεφτει καθολου...
sapila racing
24/11/2009, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και γιατί δε με ρωτάς εσύ ...
δε θυμάμαι να πήγαινες πουθενά πιο γρήγορα ... πηγαίναμε απλά σβέλτα οι δυο μας όταν ξεκόβαμε απο τα άλλα γκρουπ νομίζω ... ακόμα και όταν ήσουν μπροστά και γω ακολουθούσα, δε θυμάμαι να ξέφυγες πουθενά ....
να σημειωθεί, ότι η διαδρομή για την οποία συζητάμε ήταν δυο φορές πιο κλειστή απο τον αι γιαννη και ο αρουλης είχε ερθει με καρατιμόνα και όχι κλιπον ...
παππούλη πάρε κλιπονάτο και έλα με φόρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πήγαινα πιο γρήγορα Γιωργο το ίδιο πηγαίναμε και πάντα μέσα στα όρια της λογικής, αλλα χρησιμοποιούσα μόνο 1 λωρίδα δρόμου ενω εσύ αναγκαστικά χησιμοποιούσες και τις 2 λωρίδες. :winka:
Μα για κλειστά κομμάτια δεν λέει το θέμα μας?
Στα ανοιχτα δεν το συζητάμε εφ όσον μπορεσεις να το ανοίξεις έφυγες.
Δεν πήγαινα πιο γρήγορα Γιωργο το ίδιο πηγαίναμε και πάντα μέσα στα όρια της λογικής, αλλα χρησιμοποιούσα μόνο 1 λωρίδα δρόμου ενω εσύ αναγκαστικά χησιμοποιούσες και τις 2 λωρίδες. :winka:
αντιπαραθεσεις ειμαστε αρη.ριχτου του μαλακα κανα μπινελικι να γουσταρουμε.
παπ αι γαμησου ρε κουλομαρια.σε πατησε ο μπαρμπα μπριλιος και ζητας και ρεστα!
παπ αι γαμησου ρε κουλομαρια.σε πατησε ο μπαρμπα μπριλιος και ζητας και ρεστα!
και που να ΄ταν ο μπαρμπα απρίλιος εκεί να δεις γέλια :D
gixxerpap
24/11/2009, 09:45
ραντεβού στην ετήσια μικρέ ....:lol:
olo meli eiste alla tiganita tipota akomi..:smokin:
gixxerpap
24/11/2009, 09:48
και που να ΄ταν ο μπαρμπα απρίλιος εκεί να δεις γέλια :D
αστο φιλαράκι, είχαμε αλλάξει νομό, δε σε παίρνει να απομακρύνεσαι τόσο ...
reinmeister
24/11/2009, 09:49
αν ο ρωσσος σας πεφτει μακρυα κοριτσια,τα λιμανακια διπλα ειναι...:lol:
gixxerpap
24/11/2009, 09:50
είναι αυτό που λένε ...
κάτσε να στο βάλω εγώ -να, τόσο λίιιγο- και μετά βγές και πες ότι δε σε γ@*ησα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
olo meli eiste alla tiganita tipota akomi..:smokin:
εσυ θα πας να δεις τη φαση με αμαξι ? :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
εσυ θα πας να δεις τη φαση με αμαξι ? :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: ego to ftiaxa agorina kai toy allaxa kai lastixa..toy vala kai olokliro allo mprostino...
me allagmena ola ta entosthia..
ego to ftiaxa agorina kai toy allaxa kai lastixa..toy vala kai olokliro allo mprostino...
me allagmena ola ta entosthia..
ξανα πηρες KTM ρε ανθρωπε???:lol: :lol: :lol:
ξανα πηρες KTM ρε ανθρωπε???:lol: :lol: :lol: an eixa parei ktm..tora tha moyn edo na milao mazi sas re potapoi giaponezoi?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αστο φιλαράκι, είχαμε αλλάξει νομό, δε σε παίρνει να απομακρύνεσαι τόσο ...
Ρε φιλαράκι για μια ψιλή βολτίτσα σε στριφτερό κομμάτι είπαμε. Αμα εσύ χρειάζεσαι 2-3 νομούς μέχρι να περάσεις κάποιον, γάμα το....:sick:
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:02
:a014:
Επιτέλους ενα σωστό θρεντ. Αντε να μπει κι o sniper ν' αρχίσει τα " :smokin: "
an eixa parei ktm..tora tha moyn edo na milao mazi sas re potapoi giaponezoi?
οχι ρε στογκαραζ θα ησουνα :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
οχι ρε στογκαραζ θα ησουνα :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: sto aigiani tha moyna kai tha perimena na stamatisete ti polylogia na sas peraso ena ena soyvlaki re me ta rimadia sas poy tha pate na stripsete k se kleisto...
me 5 oloi mesa..mi tixon kai anoixete parapano gazi k sas psaxnoyme anamesa sta poyrnaria..
sto aigiani tha moyna kai tha perimena na stamatisete ti polylogia na sas peraso ena ena soyvlaki re me ta rimadia sas poy tha pate na stripsete k se kleisto...
me 5 oloi mesa..mi tixon kai anoixete parapano gazi k sas psaxnoyme anamesa sta poyrnaria..
ΣΠΥΡΟ....................
ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΠΥΡΟ....................
ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: re malaka nomizo pos eisai o monos anthropas poy ontos me katalaveneis edo mesa?
single?:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a014:
Επιτέλους ενα σωστό θρεντ.
Μπήκε και ο γΛήγορος με την μάρκα κιλότας :smokin:
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:12
Μπήκε και ο γΛήγορος με την μάρκα κιλότας :smokin:
Πότε είπα εγώ οτι ειμαι γΛήγορος; :confused:
:lol: :bawl: :rotflmao: re malaka nomizo pos eisai o monos anthropas poy ontos me katalaveneis edo mesa?
single?:blush:
I DO !!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
24/11/2009, 10:17
Πότε είπα εγώ οτι ειμαι γΛήγορος; :confused:
το σκεφτηκες ομως:D
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
το σκεφτηκες ομως:D
Μπά...
Έχω σκεφτεί διάφορα κατα καιρούς, οτι είμαι έξυπνος, ωραίος, ψηλός, γκέη, πλούσιος, αλλα γΛήγορος ποτέ :wacko:
(άσε που δε μ' ενδιαφέρει :wave2: )
:beer:
makis206
24/11/2009, 10:22
Μπά...
Έχω σκεφτεί διάφορα κατα καιρούς, οτι είμαι έξυπνος, ωραίος, ψηλός, γκέη, πλούσιος, αλλα γΛήγορος ποτέ :wacko:
(άσε που δε μ' ενδιαφέρει :wave2: )
Σ'αυτό το "γκέη" δεν διέκρινα κάποια ιδιαίτερη αδιαφορία...:D
dirtbird
24/11/2009, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σ'αυτό το "γκέη" δεν διέκρινα κάποια ιδιαίτερη αδιαφορία...:D
makis - captain
Μην αποπροσανατολίζετε το thread, pls....:( :(
Δεν βλέπουμε συχνά Para-Olympics on Suzuki....
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
makis206
24/11/2009, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
makis - captain
Μην αποπροσανατολίζετε το thread, pls....:( :(
Δεν βλέπουμε συχνά Para-Olympics on Suzuki....
Ένα δίκιο κι ένα άδικο:
-Δίκιο στο ότι κάναμε λάθος για τον αποπροσανατολισμό και ζητάμε ταπεινά συγνώμη
-Άδικο στο ότι... σιγά το σπάνιο φαινόμενο!:rotflmao:
Έχω σκεφτεί διάφορα κατα καιρούς
έξυπνος
Είσαι...
ωραίος
Καλός είσαι μωρέ...
ψηλός
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γκέη
Ποτέ δεν είναι αργά...
πλούσιος
Αν γίνεις, θέλω ποσοστά...
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:53
Μη σπαμάρετε ρε :smokin:
Μη σπαμάρετε ρε :smokin:
Είπε ο άνθρωπος με το 5ψήφιο νούμερο spam posts...
GIXXERAKIAS
24/11/2009, 11:10
Ρε μ@λ@κες?????:eyepop: :eyepop:
Που ημουν εγω ρε πστ μου οταν εγινε η κουβεντα??Ααααα χθες ε???Ενα μπουσα με παρακαλαγε να ανοιξουμε...again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again.....
του αρεσε το φυστικωμα φαινεταις...:look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Ρε γαμωτο να μη δω εγκαιρα το ποστ....ποτε θα ξανακανονισετε φιλικο ανοιγμα λοιπον????
:smilea:
reinmeister
24/11/2009, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Ρε γαμωτο να μη δω εγκαιρα το ποστ....ποτε θα ξανακανονισετε φιλικο ανοιγμα λοιπον????
:smilea:
αποψε...
GIXXERAKIAS
24/11/2009, 15:00
αποψε...
...σημερα και χθες...
:look:
kalgeorge
24/11/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
...σημερα και χθες...
:look:
oles oi portes ein klistes
5 +20 re sayridia ola sas rantevoy sta diodia peri.ymitoy. ta prota eisodos apo kaisariani katexaki.
ainte kotes lyrates oles...
y.g: feygo gia vraxati meta ti doyleia opote opoios erthei tha moy kanei parea mexri na katalabei poy pao..:rotflmao: :lol: :bawl:
ρε εκει που θα πατε...προσεχτε μη σκασει κανα πορσικο και σας περασει σουβλακι ολους απο εξωτερικη
:evil: :smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε εκει που θα πατε...προσεχτε μη σκασει κανα πορσικο και σας περασει σουβλακι ολους απο εξωτερικη
:evil: :smokin: :smokin: :smokin: xereis an pernaei apo braxati aytos o porse mpas me parei k afiso k ti moto?
xereis an pernaei apo braxati aytos o porse mpas me parei k afiso k ti moto?
Par' ti tha se afisei ayti...
xereis an pernaei apo braxati aytos o porse mpas me parei k afiso k ti moto?
ρε δουκα, επειδη εχω μεινει και χωρις μηχανακι...να σου δωκω μια διευθυνση να πας να αφησεις το τριπαρταλο το gsxr με τα κλειδια πανω?
:D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Par' ti tha se afisei ayti... olo ayto ginete teleytaia...eipa na allaxoyme ligo..:lol: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε δουκα, επειδη εχω μεινει και χωρις μηχανακι...να σου δωκω μια διευθυνση να πας να αφησεις το τριπαρταλο το gsxr με τα κλειδια πανω?
:D :D :D molis moy valeis se ena logariasmo diko moy 4500 e erxome k sto afino kai sti porta soy file..:D
molis moy valeis se ena logariasmo diko moy 4500 e erxome k sto afino kai sti porta soy file..:D
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol:
molis moy valeis se ena logariasmo diko moy 4500 e erxome k sto afino kai sti porta soy file..:D
Να σου δώσω εγώ τα 500 και τα υπόλοιπα όταν πάρει μπροστα; :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να σου δώσω εγώ τα 500 και τα υπόλοιπα όταν πάρει μπροστα; :lol: :lol: :lol: ela de thelo tetoia..to mixanaki bgike toympano service megalo allagi tps..katharisma mpek..olo new leme..
new lastixa..alisidogranaza...
new mprostino...
ela agelies tha to kano edo..poy einai o dim??:rotflmao: :lol: :bawl:
up !! :rotflmao: :lol: :rotflmao:
up !! :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Φιλαράκι απαγορεύονται τα UP!
Που είναι αυτοί οι mods ρε γαμώτο? :lol: :lol:
ela de thelo tetoia..to mixanaki bgike toympano service megalo allagi tps..katharisma mpek..olo new leme..
new lastixa..alisidogranaza...
new mprostino...
ela agelies tha to kano edo..poy einai o dim??:rotflmao: :lol: :bawl:
Δεν το έβαφες και πορτοκαλί και να του κόλλαγες κανένα αυτοκόλλητο ΚΤΜ επάνω μπας και χαρείς λιγο; :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν το έβαφες και πορτοκαλί και να του κόλλαγες κανένα αυτοκόλλητο ΚΤΜ επάνω μπας και χαρείς λιγο; :rotflmao: :rotflmao:
Τι νομίζεις οτι είχε κάνει και έκλασε το σύμπαν στο gsxr ? :rotflmao: :rotflmao:
Τι νομίζεις οτι είχε κάνει και έκλασε το σύμπαν στο gsxr ? :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
181398
aaxaxaxxaaaaaxaxaaaaxxxxx :rotflmao: :lol: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:
kalgeorge
24/11/2009, 19:44
y.g: feygo gia vraxati meta ti doyleia opote opoios erthei tha moy kanei parea mexri na katalabei poy pao..:rotflmao: :lol: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και σε μενα αρεσει πολυ εμφανησιακα...αλλα αυτο φυσικα ειναι θεμα γουστου...αυτο που δεν χωραει αμφισβητηση ειναι το οτι το μπουσα στριβει...
ενας απο τους λογους που εφτιαξα αυτο το θρεντ ειναι και αυτος...:D
Ρε άνθρωπε του θεού, αν αλλάξεις αναρτήσεις, ψαλίδι, φρένα, ζάντες και αφαιρέσεις καμμιά 30αριά κιλά σύνολο, και σε varadero να τα κάνεις θα ξύνει ψυγεία.
Στρίβει λέει σε στενά, σκιερά και ανήλιαγα κομμάτια.... :look: στρίβει δεν είπε κανείς ότι δεν στρίβει. Κ@λοδάχτυλα σε SS δεν κάνει. Πώς να το κάνουμε δηλαδή? :rolleyes:
το μηχανακι κερδισε την κατηγορια του στο ιαπωνικο πρωταθλημα και κερδισε και στο 8ωρο της σουζουκα ,συναγωνιζομενο με r1 και zx9...
στα δοκιμαστικα βρισκοταν πισω απο το yzf του haga και τελικα στον αγωνα τερματισε 12ο γενικης...
Δεν το κατάλαβα το παραπάνω. Κέρδισε στον 8ωρο, ή ήταν 12ο? :confused:
ΥΓ: περιττό να αναφέρω ότι είναι το ποιό όμορφο Busa που υπάρχει. :blush:
LogOutGoRide
25/11/2009, 13:09
Ρε άνθρωπε του θεού, αν αλλάξεις αναρτήσεις, ψαλίδι, φρένα, ζάντες και αφαιρέσεις καμμιά 30αριά κιλά σύνολο, και σε varadero να τα κάνεις θα ξύνει ψυγεία.
Στρίβει λέει σε στενά, σκιερά και ανήλιαγα κομμάτια.... :look: στρίβει δεν είπε κανείς ότι δεν στρίβει. Κ@λοδάχτυλα σε SS δεν κάνει. Πώς να το κάνουμε δηλαδή? :rolleyes:
Ακριβώς ότι σκεφτόμουν το έγραψε ο byron
Διαφωνώ με το Υ.Γ. μιας και νομίζω οτι δεν υπάρχει όμορφο busa ,αλλά αυτό είναι υποκειμενικό
λινκ 1 (http://www.motoracing-japan.com/result/index.html)
λινκ 2 (http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuka_8_Hours#History)
Δεν μπορώ να βρώ το busa .Υπάρχουν κάπου τα αποτελέσματα των αγώνων και πληροφορίες για τα υπόλοιπα μηχανάκια που έτρεχαν ;
Cpt. Haddock
25/11/2009, 13:11
[...]στα δοκιμαστικα βρισκοταν πισω απο το yzf του haga και τελικα στον αγωνα τερματισε 12ο γενικης...
μετα την επιτυχια αυτη [...]
Ή έτρεχαν 256 μηχανάκια στη γενική ή κάτι δεν έχω καταλάβει :wacko:
reinmeister
25/11/2009, 13:21
μιλαμε για αγωνιστικο μηχανακι επιπεδου superbike φιλε...δηλαδη του εκαναν οτι ακριβως κανουν και σε ενα 1000αρι...και μπορουσε κι επαιζε αξιοπρεπεστατα σχεδον στα ισια...
σε στοκ μορφη,με ελαφρωμα μονο απο εξατμιση,σετ απ ακομη και των εργοστασιακων αναρτησεων και λιγη δουλεια στα φρενα,στριβει καταπληκτικα για τον χαρακτηρα του...κωλοδαχτυλο δεν θα κανει ,αλλα θα ειναι κοντα...ο μπουστας με παλιο,εντελως στοκ μπουσα,εχει κανει 1.30 στις σερρες...επιβεβαιωσε το αν θες αυτο...ειναι γεγονος...
κανενα αλλο πλοιο δεν το κανει αυτο...μονο το μπουσα...μιλαμε για κλειστα κομματια παντα...
διοτι αν δεν εχεις σκελετο και μοτερ για να υποστηριξουν τετοια χρηση,οτι και να κανεις απο περιφερειακα δεν θα στριψει αξιοπρεπως ποτε...
φυσικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο μια και το hayabusa εχει σκελετο ΟΛΟΪΔΙΟ με gsxr 750 srad ,απλως πιο ογκωδη κι ενισχυμενο για να αντεξει τις εξτρα καταπονησεις των κυβικων και ΟΛΟΪΔΙΟ μοτερ,απλα μεγαλωμενο στα 1299...αν δεις φωτο και των δυο γυμνων,νομιζεις οτι ειναι το ιδιο μηχανακι...
οπως ξερεις το srad 750 ηταν αξιοπρεπεστατο superbike που πηρε ακομη και νικες στα χερια του chili...
υ.γ. το x racer hayabusa κερδισε στην κατηγορια του (formula x) στο 8ωρο της suzuka και ηταν 12 γενικης...
:beer: :beer:
reinmeister
25/11/2009, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Ακριβώς ότι σκεφτόμουν το έγραψε ο byron
Διαφωνώ με το Υ.Γ. μιας και νομίζω οτι δεν υπάρχει όμορφο busa ,αλλά αυτό είναι υποκειμενικό
λινκ 1 (http://www.motoracing-japan.com/result/index.html)
λινκ 2 (http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuka_8_Hours#History)
Δεν μπορώ να βρώ το busa .Υπάρχουν κάπου τα αποτελέσματα των αγώνων και πληροφορίες για τα υπόλοιπα μηχανάκια που έτρεχαν ;
δυστυχως καποια τα δεδομενα που εγραψα τα εχω σε παλιο διαφημιστικο εντυπο της yoshimura κι οχι Online...το μονο που μπορεσα να βρω με μια προχειρη ματια που εριξα και που μπορει να θεωρηθει εγκυρο ειναι αυτο...κι απο οτι ειδα λεει σχεδον ακριβως οτι εγραψα...
http://www.motorcyclistonline.com/features/122_0009_yoshimura_suzuki_hayabusa_x1/index.html
LogOutGoRide
25/11/2009, 13:30
υ.γ. το x racer hayabusa κερδισε στην κατηγορια του (formula x) στο 8ωρο της suzuka και ηταν 12 γενικης...
:beer: :beer:
Συγνώμη που επιμένω αλλά δεν γράφεις με ποιες άλλες μηχανές έτρεχε
'Ηταν όλα busa;
Μήπως ήταν αγώνας κουλουβάχατα ; δηλαδή έτρεχαν cbr100rr μαζί με hornet 600 , jog και πατίνι και στην κατηγορία του κέρδισε το jog ;
Υ.Γ. κουβέντα κάνουμε έτσι;:beer:
reinmeister
25/11/2009, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Συγνώμη που επιμένω αλλά δεν γράφεις με ποιες άλλες μηχανές έτρεχε
'Ηταν όλα busa;
Μήπως ήταν αγώνας κουλουβάχατα ; δηλαδή έτρεχαν cbr100rr μαζί με hornet 600 , jog και πατίνι και στην κατηγορία του κέρδισε το jog ;
Υ.Γ. κουβέντα κάνουμε έτσι;:beer:
σου εβαλα λινκ παραπανω...δεν παρεξηγουμαι,απλως μου κανει εντυπωση το οτι αμφισβητειτε τα ιστορικα δεδομενα που εγραψα...ειναι δυνατον να κατεβασα τετοιο λεπτομερες στορυ απο το μυαλο μου μονο και μονο για να αποδειξω το οτι το μπουσα στριβει:confused:
σου εβαλα λινκ παραπανω...δεν παρεξηγουμαι,απλως μου κανει εντυπωση το οτι αμφισβητειτε τα ιστορικα δεδομενα που εγραψα...ειναι δυνατον να κατεβασα τετοιο λεπτομερες στορυ απο το μυαλο μου μονο και μονο για να αποδειξω το οτι το μπουσα στριβει:confused:
Άμα είσαι κατά φαντασία στρίφτης, μπορούμε να υποθέσουμε τα πάντα :a22: ...