Σύνδεση

View Full Version : Service σε 990 που;

JOHNY_S
23/11/2009, 19:35
Ηρθε η ωρα για το service των 15.000 χλμ στο 990 και εχω πελαγωσει. Εχω διαβασει το παλιοτερο σχετικο θρεντ αλλα δεδομενου οτι αρκετα εχουν αλλαξει με τα επισημα και τους μαστορους, η δικη σας γνωμη ποια ειναι? Που γινεται εδω στην Αθηνα καλη και σωστη δουλεια?

KostasA
23/11/2009, 20:20
φιλε όπως λεέι και το άνω θρεντ εγω έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τον Ηλία στην Βουλιαγμένης. Βέβαια αυτά είναι και γούστα!

el patron
23/11/2009, 21:09
ο ηλιας ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος
:)

sapila racing
04/12/2009, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
ο ηλιας ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος
:)

Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?? :confused:

Τους εχεις δοκιμάσει ολους?
Μπορεί να είναι καλός αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι ο καλύτερος και σίγουρα αυτο που έγραψες ακούγεται άσχημα, αν με καταλαβαίνεις.

ΚΤΜ δεν έχω, αλλά φίλο εξουσιοδοτημένο μηχανικό ΚΤΜ έχω.

Οσο γοα τα νέα δεδομένα, είναι λίγο δύσκολα ειδικά για τα μικρά συνεργεία. Τους ζητάνε φωτό κλπ των χώρων των μαγαζιών τους, πρέπει να πληρώσουν αδρά το νέο μηχάνημα της KTM που θα τους χρειάζεται στα νέα μοντέλα κλπ κλπ...

R-1nas
04/12/2009, 09:44
Φιλος πηγαινε το SuperDuke αλλα και το RC8 που εχει τωρα. Εχω ακουσει μονο τα καλυτερα και οτι ειναι φιλοτιμος και συνεργασιμος. Τωρα απο τιμες δεν εχω ιδεα.... Φυσικα μιλαω για τον Ηλια στην Βουλιαγμενης.

Elesun
04/12/2009, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?? :confused:

Τους εχεις δοκιμάσει ολους?
Μπορεί να είναι καλός αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι ο καλύτερος και σίγουρα αυτο που έγραψες ακούγεται άσχημα, αν με καταλαβαίνεις.

Συμφωνώ.
Ο χαρακτηρισμός "καλύτερος" είναι σχετικός. Καθενος τα κριτήρια διαφέρουν.
Προσωπικά μιλώντας και έχοντας δοκιμάσει 2-3 από αυτούς θα σου πρότεινα να επισκεφτείς και τη Φραντζή μεριά...

el patron
04/12/2009, 19:38
ηθελα να πω κατα την γνωμη μου ειναι ο καλυτερος ,και το λεω αυτο εχοντας παει και σε αλλους και το συγκρινω .
σιγουρα ομως υπαρχουν καλοι μαστορες ,αλλα τοσα χρονια εμεις που εχουμε κτμ εχουμε αντιμετωπισει τα απιστευτα και αυτο ειναι κοινως γνωστο,οποτε αν βρεθει καποιος καλος γιατι
να μην το πουμε .
:wave2:

sapila racing
04/12/2009, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
ηθελα να πω κατα την γνωμη μου ειναι ο καλυτερος ,και το λεω αυτο εχοντας παει και σε αλλους και το συγκρινω .
σιγουρα ομως υπαρχουν καλοι μαστορες ,αλλα τοσα χρονια εμεις που εχουμε κτμ εχουμε αντιμετωπισει τα απιστευτα και αυτο ειναι κοινως γνωστο,οποτε αν βρεθει καποιος καλος γιατι
να μην το πουμε .

Κατάλαβα, κι εχεις το δίκιο σου. :wave2:

DrBig
04/12/2009, 20:26
για τα παιδια στην ηρωων πολυτεχνειου στην ηλιουπολη ξερουμε κατι?

KaTaNaS
04/12/2009, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
αλλα δεδομενου οτι αρκετα εχουν αλλαξει με τα επισημα και τους μαστορους?

και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερα με τους εξουσιοδοτημένους δυστηχώς!

Γενικότερα θα συμβούλευα να είμαστε πιο φειδωλοί με τις συστάσεις... γιατι η δουλεια ενος μηχανικου ειναι ψυχοτροπική( εκτός απο τις γνωσεις που θα πρέπει να έχει)

σε εμενα κανει καλη δουλεια και στον φίλο μου ξεχνάει ή αμελέι τα μισά, για αυτο καλύτερα να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

sanguini
23/12/2009, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Συμφωνώ.
Ο χαρακτηρισμός "καλύτερος" είναι σχετικός. Καθενος τα κριτήρια διαφέρουν.
Προσωπικά μιλώντας και έχοντας δοκιμάσει 2-3 από αυτούς θα σου πρότεινα να επισκεφτείς και τη Φραντζή μεριά... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ......ΦΡΑΝΤΖΗ:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 6945913500

nikolas1709
23/12/2009, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ......ΦΡΑΝΤΖΗ:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 6945913500

αν θεσ στειλε ενα πμ να μου πεις τι σημαινει

gefr
25/12/2009, 10:32
Πιστεύω οτι είναι πιό σωστό να λέγονται τα πράγματα ανοιχτά. Αν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποιους βασικούς κανόνες.
Προτείνω να μην αναφέρονται μισόλογα όπως το προηγούμενο, αλλά ξεκάθαρη περιγραφή γεγονότων. Έτσι θα μπορεί κάποιος που έχει άλλες εμπειρίες να τις αναφέρει, ώστε να διπλοτσεκάρεται η φήμη για ένα συνεργείο και να αποφεύγεται λασπολογία λόγω ανταγωνισμού.
Επίσης η ξεκάθαρη αναφορά γεγονότω χωρίς κρίσεις και υπονοούμενα θα μπορούσε να επιφέρει και δεύτρη γνώμη για ένα περιστατικό.
Γειά χαρά.

KaTaNaS
25/12/2009, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Πιστεύω οτι είναι πιό σωστό να λέγονται τα πράγματα ανοιχτά. Αν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποιους βασικούς κανόνες.
Προτείνω να μην αναφέρονται μισόλογα όπως το προηγούμενο, αλλά ξεκάθαρη περιγραφή γεγονότων. Έτσι θα μπορεί κάποιος που έχει άλλες εμπειρίες να τις αναφέρει, ώστε να διπλοτσεκάρεται η φήμη για ένα συνεργείο και να αποφεύγεται λασπολογία λόγω ανταγωνισμού.
Επίσης η ξεκάθαρη αναφορά γεγονότω χωρίς κρίσεις και υπονοούμενα θα μπορούσε να επιφέρει και δεύτρη γνώμη για ένα περιστατικό.
Γειά χαρά.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28026

Περι καταγγελιων για καταστηματα ....

συνεργεια του χωρου της μοτοσυκλεττας.

Διαδικασια:
Εαν εχετε προβλημα με καποια απο τα καταστηματα του ειδους που προανεφερα θα πρεπει να στειλετε ΠΜ σε εμενα η στον julius με τα εξης:

Τα στοιχεια σας
Τα στοιχεια του καταστηματος
και το προβλημα σας

Εμεις θα επικοινωνησουμε με το καταστημα θα γνωστοποιησουμε την καταγγελια σας και υστερα θα μπουμε στη διαδικασια να το βγαλουμε στο αερα..αφου εχουμε πιστοποιησει την ολη κατασταση

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ καμια καταγγελια για καταστηματα-συνεργεια χωρις την συμφωνη γνωμη του administration team

gefr
25/12/2009, 19:48
τότε το παρακάτω thread πώς βγήκε στον αέρα;;

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15488

KaTaNaS
25/12/2009, 20:11
τότε το παρακάτω thread πώς βγήκε στον αέρα;;

aporousa ki egw apo kairo (prin me kanoun mod) kai tha to syzhthsw me ton adm an prepei na katebei mias kai mou to thymises!

gefr
25/12/2009, 23:03
πάντα παρουσιάζονται τέτοια θρέντ, δεν μπορείς και να τα αποκλείσεις. Από την άλλη η χώρα μας είναι μικρή και άδικα-ή και δίκαια- σχόλια εύκολα καταστρέφουν έναν επαγγελματία.
Προσωπικά προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατό ακριβής σε όσα γράφω, έχοντας επίγνωση των παραπάνω... αλλά κάποιοι εκφέρουν γνώμη για τεχνικά θέματα που δεν γνωρίζουν, χωρίς κάν να έχουν πάει στο συγκεκριμένο συνεργείο που θάβουν ή που εκθειάζουν. Γι αυτό και υπάρχει κάποιο δίκιο στην ελεγχόμενη δυσφήμιση...
Αλλά κι εσείς τι θα κάνετε; θα μπείτε στη μέση; ο τάδε έχει παράπονα από το συνεργείο σου, τι σκοπεύεις να κάνεις για να αναπληρώσεις; ή θα επικοινωνείτε με τον συγκεκριμένο παθόντα για να διαπιστώσετε αν έχει δίκιο ή όχι;
Δύσκολα πράγματα... καλή τύχη

sanguini
29/12/2009, 15:10
Γειά χαρά. μηπως καλυτερα θες να ποσταρω και το εξωδικο που το εχει ο δικηγορος μου?(με παρακαλεσε συναδελφος του να μην το προχωρησω,πολυ πριν τους κοψουνε απο επισημους).θες φωτογραφιες μηπως απο τις μαλακιες που εκανε?η τα λαδια -νερο που εχω κρατησει?και πιστεψε με το εχω ξαναδει το εργο με αλλον ξεφτιλα(ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ πρωην aprilia)τουλαχιστον με εκεινον δικαιωθηκαμε(και προσωπικα) διωχνοντας τον απο το δικτυο.απλα δεν θελω να συγχηστω και αλλο θυμιζοντας μου τι θα παθαινε το μηχανακι μου και φυσικα η τσεπη μου:mad:

gefr
29/12/2009, 18:30
Επειδή με ενδιαφέρει τι μηχανικοί κυκλοφορούν, ναι θα με ενδιέφεραν όλα τα παραπάνω. Εγώ παρουσίασα τα παθήματά μου με σκοπό να έχουν οι συνάδελφοι μηχανόβιοι το νού τους και να ξέρουν από τι- ποιούς να προφυλάγονται.

PalLoukiLuke
20/05/2010, 10:35
Γραφω σε αυτο το θρεντ για να μην ανοιγω αλλο , μιας και εχει σχεση..
Με τα νεα δεδομενα , εχει κανεις σερβισ μεγαλο (15000-30000)?
Απο τιμη ποσο παιζουν?
Με ειπε ο μαστορας 350γιουργια?
:confused:
thank you!!!

g.kounoupis
20/05/2010, 10:42
στη θεσσαλονικη το καλοκαιρι εδωσα 400,00euro οποτε καλα εισαι