View Full Version : re to elafi
http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V3319
Akatanomastos
24/11/2009, 03:03
fake :D
LARISEOS
24/11/2009, 07:59
giati einai fake?
πιστεύεις πως δεν πηδάει η δεν περνάει το δρομο ετσι το ελαφι? το ζαρκαδι κτλ?
τα περισσότερα ατυχήματα σε χώρες οπως η σουηδια που ξερω εγω οφείλονται σε αυτά!
Και ακριβώς με αυτον τον τροπο περνάγανε τους δρομουσ, σαλτο απο την μια μερια στην αλλη.........επισης πολλες φορές ακολουθουν και τα μικρα απο πίσω γιαυτο μεγάλη προσοχη!!!
το χειμώνα εκει που πας κανονικα στον δρομο ειναι ο τάρανδος στην μεση του πουθενα και γλυφει το αλατι απο τον δρόμο......και ξερεις ο τάρανδος ειναι πιο μεγάλος απο το αλογο , να μην βάλουμε και τα κερατα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ελαφι? το ζαρκαδι κτλ?
ακολουθουν και τα μικρα απο πίσω γιαυτο μεγάλη προσοχη!!!
ειναι ο τάρανδος στην μεση του πουθενα και γλυφει το αλατι απο τον δρόμο......και ξερεις ο τάρανδος ειναι πιο μεγάλος απο το αλογο , να μην βάλουμε και τα κερατα!!!
ελαφι, ζαρκαδι, ταρανδος, αλογο..... εγω βαζω στοιχημα πως μπορεις να τα εκδικηθεις ολα αμα τα σερβιρουν στην αστροφεγγια με ρετσινα..... :wacko:
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
LARISEOS
24/11/2009, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ελαφι, ζαρκαδι, ταρανδος, αλογο..... εγω βαζω στοιχημα πως μπορεις να τα εκδικηθεις ολα αμα τα σερβιρουν στην αστροφεγγια με ρετσινα..... :wacko:
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
les na mas ekdhkountai ayta????
miscelano
24/11/2009, 08:26
το αλογο ειναι πολυ νοστιμο παντως!!!το καλητερο κρεας!!!!και σηκωταρια απο ζαρκαδι δεν υπαρχει λεμε!!!!:wave2: :wave2: :wave2:
DimChios
24/11/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
fake :D
μην παιρνεις και ορκο! (οκ το συγκεκριμενο ισως)
Μου εχει συμβει στην Παρνηθα και οχι μονο σε μενα!
Υπαρχουν πολλοι μαρτυρες μαλιστα!
Απο πανω απο τα κεφαλια μας περασε!
:wave2:
Akatanomastos
24/11/2009, 09:32
το συγκεκριμενο μου φαινετε fake ρε παιδια, με την κινηση του ελαφιου σε σχεση με την ταχυτητα της μηχανης,
μπορει να ναι και αληθινο, δεν το ανελυσα και καρε καρε:lol:
sergiosm
24/11/2009, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
giati einai fake?
πιστεύεις πως δεν πηδάει η δεν περνάει το δρομο ετσι το ελαφι? το ζαρκαδι κτλ?
τα περισσότερα ατυχήματα σε χώρες οπως η σουηδια που ξερω εγω οφείλονται σε αυτά!
Και ακριβώς με αυτον τον τροπο περνάγανε τους δρομουσ, σαλτο απο την μια μερια στην αλλη.........επισης πολλες φορές ακολουθουν και τα μικρα απο πίσω γιαυτο μεγάλη προσοχη!!!
το χειμώνα εκει που πας κανονικα στον δρομο ειναι ο τάρανδος στην μεση του πουθενα και γλυφει το αλατι απο τον δρόμο......και ξερεις ο τάρανδος ειναι πιο μεγάλος απο το αλογο , να μην βάλουμε και τα κερατα!!!
+1
ζαρκαδι με δαμασκηνα παιδες!!!!!!
παντος τον τυπο με το κοκκινο το μπλουζακι δεν τον ειδα κ να τρομαζει κ καθολου(η μηπως ειναι ιδεα μου???)
:dizzy: :dizzy:
και κουκουβαγια με καρυδια
αλλα δεν πηδαει ετσι