View Full Version : Suzuki, Honda H Bmw??
PSILOS195
24/11/2009, 03:53
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΓΝςΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
1)ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ
2) ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΣ 1.95 , 85Κ.
3)ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: SUZUKI V STROM 650, HONDA TRANSALP 700, BMW 650
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ (ΥΨΟΣ-ΒΑΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ-ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΣ,ΟΔΗΓΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ..
PSILOS195
24/11/2009, 04:10
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
1)ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ
2) ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΣ 1.95 , 85Κ.
3)ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: SUZUKI V STROM 650, HONDA TRANSALP 700, BMW F650GS
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ (ΥΨΟΣ-ΒΑΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ-ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΣ,ΟΔΗΓΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ..
V-strom μεταχειρισμένο πάρε και δεν χαλάει και είναι αξιόπιστο και φτηνά σέρβις εχει (σε σύγκριση με BMW)
αυτά βέβαια σε περίπτωση που δεν σε ενοχλεί η ασχήμια του (πρωσοπική γνώμη αυτή) και το γεγονός ότι σε κάθε φανάρι που θα σταματάς θα είσαστε 3 παπάκια, 1 TDM και 5 V-STROM
shadow.gr
24/11/2009, 07:41
χαχαχαχα σωστος και εγω στρομα εχω......χααχαχ:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
σε κάθε φανάρι που θα σταματάς θα είσαστε 3 παπάκια, 1 TDM και 5 V-STROM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
Test ride σε όλες και διαλέγεις...
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:11
Τεστ ράιντ ναι, αλλά εαν δεν έχει και πολύ εμπειρία δε θα του πει και πολλά πράγματα.
Μεταξυ Βεστρώμ κ Τρανσαλπ θα 'λεγα λόγω value for money
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τεστ ράιντ ναι, αλλά εαν δεν έχει και πολύ εμπειρία δε θα του πει και πολλά πράγματα.
Μεταξυ Βεστρώμ κ Τρανσαλπ θα 'λεγα λόγω value for money
ειναι 1,95 και ψαχνει μηχανη οχι παπι.
το ΤΑ αποριπτεται :wave2:
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Θωμά τι ύψος έχεις είπαμε; :bigcry:
Θωμά τι ύψος έχεις είπαμε; :bigcry:
Με τακούνια ή χωρίς;
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Με τακούνια ή χωρίς;
Όπως πας στη δουλειά :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Όταν γίνεσαι τόσο απόλυτος είσαι σκέτη κ***α ρε Γιώργη :rotflmao: ...
Όπως πας στη δουλειά :p
Το πρωί ή το βράδυ :rotflmao: ;
Όταν γίνεσαι τόσο απόλυτος είσαι σκέτη κ***α ρε Γιώργη :rotflmao: ...
θωμα δε σε γαμω μη κανεις χαρες!!!
Λοιπόν, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά γιατί ο φίλος είναι καινούριος και δε μας ξέρει...
Από τις 3 επιλογές, με κριτήριο το ύψος και μόνο το V-Strom κερδίζει.
Σε σχέση αξιοπιστίας και κόστους συντήρησης, όλα λίγο πολύ το ίδιο είναι, με το BMW να υστερεί λιγάκι λόγω ακριβότερων service.
Από εκεί και πέρα, μιλάει η προσωπική αισθητική και αίσθηση πάνω στη μηχανή.
Εμένα π.χ. το V-Strom δε μου αρέσει και το BMW μου φαίνεται λίγο "petite".
Το Transalp, πέρα από το προσωπικό απωθημένο, ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία...
road spirit
24/11/2009, 10:40
..., με το BMW να υστερεί λιγάκι λόγω ακριβότερων service... αυτή η καραμέλα με τα ακριβά σερβις BMW πρέπει να σταματήσει :smokin:
Cpt. Haddock
24/11/2009, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αυτή η καραμέλα με τα ακριβά σερβις BMW πρέπει να σταματήσει :smokin:
Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων να μη μιλάνε :smokin:
αυτή η καραμέλα με τα ακριβά σερβις BMW πρέπει να σταματήσει :smokin:
Είπα υστερεί ΛΙΓΑΚΙ...
Απ' ότι ίσως έχεις καταλάβει ψηλέ (1,95 ζωή νά 'χεις παληκάρι μου) άκρη εδώ μέσα δε θα βγάλεις με 'μάς ρεμάλια...
Οπότε πιάσε :beer: , πάρε αυτό που γουστάρεις εσύ και μόνο και από 'κεί και πέρα άσε τους άλλους να λένε...
PSILOS195
24/11/2009, 12:15
DEN ME XALAEI AN EIMAI ME ALLOUS 10 STO FANARI...KSEXWRIZW EGW..XAXAXAXA OK THANKS FILE GIA TIN APOPSI SOU.. ME TO YPSOS MOU THA ANTIMETOPOISW PROVLIMA? (ME THESI ODIGISIS-AERA-ANESI?)?
Cpt. Haddock
24/11/2009, 12:19
Αυτά που γράψαμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=91946) (εξαιρουμένου του σπαμ) δε σε καλύψαν; :confused:
shadow.gr
24/11/2009, 12:20
δεν νομιζω να εχεις προβλημα....μπες στο http://vstromhellas.forumotion.com και θα βρεις ολες τις απαντησεις που ψαχνεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
DEN ME XALAEI AN EIMAI ME ALLOUS 10 STO FANARI...KSEXWRIZW EGW..XAXAXAXA OK THANKS FILE GIA TIN APOPSI SOU.. ME TO YPSOS MOU THA ANTIMETOPOISW PROVLIMA? (ME THESI ODIGISIS-AERA-ANESI?)?
αμα δε σε χαλάει go for it είναι το καλύτερο κατα την άποψη μου value for money on-off μηχανάκι.
Το transalp είναι πάλι πολύ καλό αλλά έχει 2 πολύ μεγάλα μειονεχτήματα
1ον είναι ακόμα πιο άσχημο και από τον Καραγκούνη
2ον Σαρακάκης με ότι αυτό συνεπάγεται
Μεταξύ των 3ων που αναφέρεις εγώ το bmw θα προτιμούσα και μάλλον το 800 όχι το 650 αλλά και αυτό είναι πανάκριβο πανάθεμα το και τσούζει το servise
Ότι και να πάρεις ψηλέ φίλε καλορίζικό να είναι και πάντα όρθιος σου εύχομαι
:wave2: :beer: :beer: :beer:
PSILOS195
24/11/2009, 12:30
PE FILARES WRAIA H PLAKA SAS ALLA VOHTHISTE KAI ME KANENA EPIXEIRIMA..TOULAXISTON ANAMESA STO V-STROM KAI TO TRANSALP ?, KAINOURIO H METAXIRISMENO? TRANSALP 650 H 700?TI POVLIMATA THA EXW ME TON AERA-THESI ODIGISIS..? AN DEN VARIESTE PEITE MOU.. THANKS AA EIMAI KAI TRELO42ARIS AN LEEI KATI AFTO EKTWS APO TO 1,95 MOU...
PSILOS195
24/11/2009, 12:35
THANKS
PE FILARES WRAIA H PLAKA SAS ALLA VOHTHISTE KAI ME KANENA EPIXEIRIMA..TOULAXISTON ANAMESA STO V-STROM KAI TO TRANSALP ?, KAINOURIO H METAXIRISMENO? TRANSALP 650 H 700?TI POVLIMATA THA EXW ME TON AERA-THESI ODIGISIS..? AN DEN VARIESTE PEITE MOU.. THANKS AA EIMAI KAI TRELO42ARIS AN LEEI KATI AFTO EKTWS APO TO 1,95 MOU...
Αν πας για Transalp 700, στο ύψος σου θα χρειαστείς την ψηλή ζελατίνα της Honda (μην κάνεις βλακεία και πάρεις άλλη aftermarket, θα το μετανοιώσεις) και αποστάτες 20mm για το τιμόνι για να έρθει πιο ψηλά.
Από εκεί και πέρα, δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο...
650άρι θα βρίσκουν τα γόνατά σου στις γωνίες των πλαϊνών fairing και δε θα έχεις την αίσθηση πως "κουμπώνεις". Λύνεται με χαμηλότερα / ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αλλά θα τα ξύνεις εύκολα στις στροφές.
PSILOS195
24/11/2009, 12:47
SWSTOS..!! THANKS... ME TA TAKSIDIA KANENA LIGO MAKRINO PWS TA PAEI? - METAXIRISMENO H KAVLOKAINOURIO? AKSIZEI NA PLIRWSEIS TIN DIAFORA?
TELIKA EIMAI GIA TRANSALP 700 H V-STROM GIA TEST RIDE..
ME TA TAKSIDIA KANENA LIGO MAKRINO PWS TA PAEI?
Θα σε πάει παντού ξεκούραστα και απροβλημάτιστα, αλλά δεν ταξιδεύει με 180άρες...
Αν θες να καταπίνεις εθνικές στα γρήγορα, πάρε sport touring.
METAXIRISMENO H KAVLOKAINOURIO? AKSIZEI NA PLIRWSEIS TIN DIAFORA?
Το 700άρι είναι μοντέλο των τελευταίων 2 ετών.
Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.
Από εκεί και πέρα, είναι προσωπικό θέμα...
φευ.... καταντήσαμε να ρωτάμε αν το ΤΑ είναι καλό μηχανάκι.... 2009......
vangelis 64
24/11/2009, 13:00
Αυτά που γράψαμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=91946) (εξαιρουμένου του σπαμ) δε σε καλύψαν; :confused: Ε είπε να πάρει μία δεύτερη γνώμη.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...και μη χειρότερα Νίκο.
Cpt. Haddock
24/11/2009, 13:05
...είπε ο ανθρωπος που η μοτοσυκλετιστική του διαδρομή ξεκίνησε απο τα γράμματα CB και στην πορεία το μονο που κάνει ειναι να προσθέτει R...
:evil: :smokin: :evil:
PSILOS195
24/11/2009, 13:16
METAXIRISMENO H KAVLOKAINOURIO GIA PRWTO? AKSIZEI H DIAFORA?
Εγώ σου προτείνω μεταχειρισμένο από ιδιώτη που να το έχει προσέξει, θα βρεις με πολύ καλές τιμες αν ψάξεις.
PSILOS195
24/11/2009, 13:22
SORRY RE PAIDIA AN GELATE ME TIS APOREIES MOU ALLA EIMAI ASXETOS..EIPA THA EINAI H PRWTI MOU MHXANH META TIS PAPIES.. KALITERA MIA XAZI ERWTISI PARA KAMIA ERWTISI ..ETSI DEN EINAI!! PANTWS OTI MOU PEITE TO AKOUW ME XARA..
road spirit
24/11/2009, 13:26
SORRY RE PAIDIA AN GELATE ME TIS APOREIES MOU ALLA EIMAI ASXETOS..EIPA THA EINAI H PRWTI MOU MHXANH META TIS PAPIES.. KALITERA MIA XAZI ERWTISI PARA KAMIA ERWTISI ..ETSI DEN EINAI!! PANTWS OTI MOU PEITE TO AKOUW ME XARA.. μη σκάς, όλοι όσοι σου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα είναι γνωστοί αστειάτορες του φλόρουμ...
πάρε όποιο μηχανάκι σου κουμπώσει καλύτερα (πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάτσε πάνω)
ΥΓ : μη γράφεις με κεφαλαία και greeklish, πληηηζ
PSILOS195
24/11/2009, 13:33
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΕΣ..ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ..ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ Μ...... ΟΚ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ
μη σκάς, όλοι όσοι σου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα είναι γνωστοί αστειάτορες του φλόρουμ...
πάρε όποιο μηχανάκι σου κουμπώσει καλύτερα (πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάτσε πάνω)
ΥΓ : μη γράφεις με κεφαλαία και greeklish, πληηηζ
Εσύ πως και δεν προτίνεις κανα pegaso? :lol:
road spirit
24/11/2009, 13:41
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΕΣ..ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ..ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ Μ...... ΟΚ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ διαφορές υπάρχουν και όχι απαραίτητα υποκειμενικές, αλλά σαν ομοιογενή σύνολα και τα 3 κάνουν καλά αυτό για το οποίο έχουν σχεδιασθεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
και σαν αρχάριος σε μεγάλες μοτό, θεωρώ ότι δεν μπορέσεις να εκμεταλευτείς στο έπακρο τα όποια πλεονεκτήματα θα σου δίνει η μία έναντι της άλλης, οπότε πάρε αυτό που σου κάθετε καλύτερα
για το τυπικό της υπόθεσης πάντως :
στα μείον του τρανσαλπ: ο ασθενέστερος κινητήρας του σε σχέση με τους άλλους δυο (υποθέτω αναφερόμενος στο bmw μιλάς για το δικύλινδρο F650GS ?)
στα συν του ΒΜW : η απίστευτα μικρή κατανάλωση (δε θα ξεπεράσει τα 4,5 λιτ/100 σε αστικό κύκλο)
road spirit
24/11/2009, 13:43
Εσύ πως και δεν προτίνεις κανα pegaso? :lol: μας τελείωσε :alien: :wacko:
PSILOS195
24/11/2009, 14:29
ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΟΠΛIΣΜΟ ? ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΣΤΑ 42ΜΟΥ?? ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ.
( ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ VSTROM 650, TRANSALP700. BMW F650GS).
kawazoyras
24/11/2009, 14:33
mini moto bike:nono: :nono: :nono:
αν κ δέν είμαι πατέρας σου!!!!!
Δεν χρειάζεται να ανοίγεις παντού συζητήσεις. Τα θέματα σου και οι απαντήσεις τους συγχωνεύτηκαν στο παρόν.
PSILOS195
24/11/2009, 14:54
ΟΚ ΣΟΡΥ..ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..
ΟΚ ΣΟΡΥ..ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..
Κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει σε πολλούς στην αρχή. Μετά παίρνουν Vstrom και μας κοιτάνε αφ΄υψηλού...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει σε πολλούς στην αρχή. Μετά παίρνουν Vstrom και μας κοιτάνε αφ΄υψηλού...:sad:
O φίλος και μπόμπο να πάρει αφ' υψηλού θα σε κοιτάει :rotflmao: ...
PSILOS195
24/11/2009, 15:17
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ..ΧΑΧΑΧΑ
ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ? ΠΟΣΑ ΕΥΡΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ?
Cpt. Haddock
24/11/2009, 15:20
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ..ΧΑΧΑΧΑ
ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ? ΠΟΣΑ ΕΥΡΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ?
Χοντρικά (κόστος μέσου εξοπλισμου)
Κράνος: 250 - 300 ευρώ
Μπουφάν: 200 ευρω
Μποτες: 150 ευρώ
Γάντια: 100 ευρώ
Αυτά για αρχή (και χειμώνα). Καλοκαίρι πάμε γι' αλλα
:lol:
Κράνος 300 - 400 Ευρώ.
Μπουφάν 200 - 300 Ευρώ.
Γάντια 50 - 70 Ευρώ.
Μπότες 100 - 150 Ευρώ.
PSILOS195
24/11/2009, 15:31
ΩΧ 7-9 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 2 ΣΕ 1 ΔΗΛΑΔΗ... ΚΑΛΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ..
ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ..
Δανεικά μη ζητήσεις, κι από υποστήριξη όση θες...
PSILOS195
24/11/2009, 16:04
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΡΝΤΑΣΙ) ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ(ΜΗΧΑΝΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ...
PSILOS195
24/11/2009, 16:07
ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΡΝΤΑΣΙ) ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ(ΜΗΧΑΝΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ...
Να προτιμήσεις αγορά από ιδιώτη και όχι από έμπορο. Ψάξε στο car, έχει μπόλικα μηχανάκια στη Θεσσαλονίκη στα μοντέλα που σ' ενδιαφέρουν.
Για εξοπλισμό, ξεκίνα από το παλιό 424 στην Εγνατία ποδαράτος και με κατεύθυνση προς Χαλκιδική έχει αρκετά μαγαζιά (colori, agio, motomarket, Νικητάκης κτλ). Επίσης, υπάρχει και μια αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή στη Σίνδο.
Για σέρβις, ανάλογα τι θα πάρεις...εδώ θα 'μαστε:wave2: