Σύνδεση

View Full Version : Suomy SPEC Extreme Ben Bostrom

Juohmar1
24/11/2009, 19:13
Μόλις έβαλα την παραγγελία μου μέσω internet για το παραπάνω κράνος....
Καλό ε;
Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι μέσω internet και έχω λίγο άγχος...(νούμερο-γραφικά,γενικά αν θα μου στείλουν ότι έχω παραγγείλει)...
Αλλα δυστυχώς αναγκάστηκα...οι τιμές που μου ζητάγαν εδώ ήταν εξωφρενικές!!!!!!!
Και μια ερωτησούλα...Έχει κάποιος κράνος της ίδιας σειράς να μου πεί εντυπώσεις;;;

181413

agrotis11
18/01/2010, 11:53
Δεν το εχω φιλε ακομα. Εχω παραγγειλει κ γω το Spec 1R, προ 5 ημερου. Όταν ερθει θα στειλω. Εσένα ήρθε ή ακομα το περιμένεις? Εγώ το παρήγγειλα από www.fc-moto.de (http://www.fc-moto.de) .

Juohmar1
19/01/2010, 22:25
Και γω από το ίδιο site το πήρα....Ήταν άξογοι σε όλη τη διαδικασία της συναλλαγής.....Αν δε κάνω λάθος σε 9 ημέρες μου είχε έρθει.....Κάνενα πρόβλημα ούτε με το μέγεθος,ούτε με τα γραφικά...Τώρα όσον αφορά εντυπώσεις,ταξίδι δεν έχω βρεί χρόνο να κάνω,οπότε δεν μπορώ να σου πώ πώς λειτουργει σε υψηλές ταχύτητες...Και γενικότερα το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα,μέσα στη πόλη χρησιμοποιώ κάποιο άλλο...

agrotis11
28/01/2010, 00:04
Το κράνος έχει έρθει κ είναι φοβερό. Μέσα σε 6 μέρες μάλιστα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν κλείνουν οι αεραγωγοί, που είναι ένα μείον. Αλλά κατά τα άλλα είναι ένα καταπληκτικό κράνος.