View Full Version : Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ (HUSABERG 650) EΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΧΘΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΕΙ (HUSABERG) ΤΟ ΜΥΑΛΟ (DUCATI STREETFIGHTER S):confused:
alexanderR6
27/02/2010, 11:36
poli kali mixani.
eidika to S me ta ohlins ..
alla einai polla ta lefta husby!
:wave2:
boldor900f
27/02/2010, 18:39
848 :beer:
TOLISTOLAROS
27/02/2010, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από husby
ΤΟ ΜΥΑΛΟ (DUCATI STREETFIGHTER S):confused:
:confused: Φίλε αγοράζεις streetfighter-ειδικά ducati- με το μυαλό;
ktman710
27/02/2010, 18:48
ακολουθεις την καρδια σου και παιρνεις husaberg! μονοκυλινδρη ευρωπαϊκη δυναμη! αυτο το 650 στη φωτο το χω μεγαλη καψουρα!
190334
κανονικα το αναποδο θα επρεπε να γινοταν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το στριτφαιτερ ειναι οτι πιο αρρωστο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε 2 ροδες, οσοι το εχουν οδηγησει περιγραφουν ιστοριες τρομου:lol: :lol: :lol:
το χουζαρμπεργκ σε σχεση με το στριτ ειανι σαν ποδηλατο(το οποιο βεβαια σε στροφιλικια σιγουρα παει πιο γρηγορα πολυ πιο ευκολα)
αν και ειναι ασχημο για μενα το streetfighter, ψαξε να βρεις να το κανεις βολτα και αποφασισε μετα...
Είναι λίγο διαφορετικές αυτές οι δύο δε νομίζεις? Εσύ τι θέλεις να κάνεις?
interista
02/03/2010, 13:18
ducati και τα μυαλα στα καγκελα. και αμα θες κατι πιο ηπιο (τροπος του λεγειν) παρε το hyper
Υπερβολικό για streetfighter, καλό για μούρη αλλά αμφιβάλω αν κάνει κάτι καλά (το έχουν πεί και έξω αυτό σεβαστοί συντάκτες), το μοτέρ του 848 σίγουρα θα του ταίριαζε καλύτερα αν ποτέ αποφασίσουν να το βάλουν πάνω (που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν κάποια στιγμή)
Στη κατηγορία υπάρχει και το speed triple ή sduke... τα οποία αξίζει να δείς. Αλλά. Αν θές κάτι διαφορετικό αγόρασε moto morini Corsaro veloce, η εταιρία σε αντίθεση μ’αυτά που έχουν γραφτεί υπάρχει ακόμα και δουλεύει κανονικά με στόχους σε νούμερα και πωλήσεις, η μοτοσυκλέτα είναι θεϊκή και η μοναδικότητα εξασφαλισμένη.
costas81
02/03/2010, 14:07
kai ego ducati psifizo!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Υπερβολικό για streetfighter, καλό για μούρη αλλά αμφιβάλω αν κάνει κάτι καλά (το έχουν πεί και έξω αυτό σεβαστοί συντάκτες), το μοτέρ του 848 σίγουρα θα του ταίριαζε καλύτερα αν ποτέ αποφασίσουν να το βάλουν πάνω
Ω ρε μαν μην ξύνεις πληγές γιατί δεν θα πάρω μηχανή ποτέ μου έτσι . Αυτό που λές το πιστεύω πάντως το έκαναν στο hyper 796 γιατί όχι και σε ένα μικρό sf ? Πάντως σαν σκέψη με αρρωσταίνει .Δεν μπορώ να περιμένω το 2011-2-3-4 για να πάρω νέα μηχανή .
παιδια πηρα το ντουκο τελικα, ειναι απο αλλο πλανητη το μωρο!!!Αλλα!!! το husaberg παραμενει οπλο θανατηφορο!!!!!!Εκτος απο εθνικη οδο για μενα ειναι ανικητο στα καταλληλα χερια!!!!!Το ducati απλα τα κανει ολα!!!!!Ειναι και τα δυο κορυφαια μωρα!!!!Μου λειπει ακομα ομως ο bergos μου!!!!:beer:
Kαλοριζικος
Φωτο φωτο φωτο :D
alexanderR6
03/03/2010, 19:17
bale photos!
παιδια πηρα το ντουκο τελικα, ειναι απο αλλο πλανητη το μωρο!!!Αλλα!!! το husaberg παραμενει οπλο θανατηφορο!!!!!!Εκτος απο εθνικη οδο για μενα ειναι ανικητο στα καταλληλα χερια!!!!!Το ducati απλα τα κανει ολα!!!!!Ειναι και τα δυο κορυφαια μωρα!!!!Μου λειπει ακομα ομως ο bergos μου!!!!:beer:
Ω ρε φίλε , το SF είναι πράγματι από άλλο πλανήτη . Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος . Και βάλε και καμιά φώτο για τα ματάκια μας !!!
φωτο συντομα!!!!!ευχαριστω για τις γνωμες σας!!
Allst@rf
08/03/2010, 20:06
σε μισώ ρε φίλε...:bigcry: :bigcry:
καλόριζικο και καλόστριφτο... :beer: