View Full Version : ΒΜW Funduro 650
Ας μπω κατ'ευθειαν στο θεμα...
εχω βρει ενα Funduraki του 99 με 71,000 χλμ. ειναι απο εισαγωγη το 2004
επειδη ψηνομαι να το παρω θα ηθελα τη γνωμη απο τους κατοχους ή τους γνωστες για το κοστος χρησης, σερβις, ανταλλακτικων κλπ.
Επισης τα χιλιομετρα αυτα ειναι πολλα γι'αυτον τον κινητηρα? τι νομιζετε?
πρεπει να κοιταξω κατι συγκεκριμενο? ξερω οτι ποναει σε κομπλερ μιζας και ανορθωτη αλλα πως μπορει καποιος να το τσεκαρει αυτο?
Ευχαριστω εκ των προταιρων....
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
28/11/2009, 11:35
Καλημέρα. Ειχα ενα φουντουράκι απο τα πρώτα (ακόμα το πλαίσιο έλεγε made in italy :lol: )
Το πήρα με 50,000 χλμ, το πούλησα με 91,000, έχει περάσει τα 100,000 κι ακόμα πάει.
Ευκολο μηχανάκι, απλός κινητήρας, φτηνό στη συντήρηση, δεν εχει πολλά μπλιμπλικια, κανεις κ μονος πολλές δουλειες.
Στην πόλη παπί, για βόλτες άνετο, ταξιδάκι θα σε πάει (με σχετικους περιορισμούς).
Απο ανορθωτή όλα πάσχουν, ρώτα εάν τον εχει αλλάξει (πολύ πιθανον) οπότε θα σε βγάλει κι εσένα
Δες γενικά για φθορές, τσμούχες, φλάντζες, πλαστικά, σέλα, σε τι κατάσταση είναι. Και πόσο το δίνει;
:beer: :beer: :beer:
klebouras
28/11/2009, 17:00
Genika kala mixanakia ap oso kserw,egw den eixa pote!Alla giati na pas na pareis mixanaki pou borei na sou vgalei provlima kai na mi pas se kapoio pio axiopisto?
Από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Μοναδικό πρόβλημα ο ανορθωτής, ο οποίος καίγεται εξαιτίας της υπερθέμανσης από τη θέση που βρίσκεται. Αλλάζεις λοιπόν τη θέση του και όλα οκ.
Αν η μοτοσυκλέτα έχει συντηρηθεί σωστά & η τιμή είναι καλή, τότε θα έλεγα χτύπα το.
:wave2:
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. :beer: :beer:
Το μηχανακι το εχω βρει στα 1500 ευρω και πιστευω οτι ειναι καλη ευκαιρια.
η σελα του ειναι σε μετρια κατασταση κι εχει αρχισει να σπαει λιγο, αλλα απο πλαστικα, φλατζες κλπ φαινεται απειραχτο... η βιδες στον κινητηρα ειναι σα να μην τις αγγιξε ποτε κανεις...
το μονο που θελει ειναι 1 ζευγαρι λαστιχα
μαλλον θα το χτυπησω και βλεπουμε... ουτε παπι δεν παιρνεις με αυτα τα χρηματα
glargkatzis
29/11/2009, 08:08
φίλε το είχα για δύο χρόνια εκ εισαγωγής .τα περισσότερα που κυκλοφορούν σήμερα είναι προσεγμενα και συντηρημένα. το δικό μου με 35000 αληθινά χλμ ήταν 1997 , εισάχθηκε το 2003 απο την αντιπροσωπία και το έδωσα πρόσφατα 2000 φούλ έξτρα.
σέλα καινούρια με 79 ευρώ φτιάχνει το luxusmoto στη θεσσ/νίκη. καλή δουλειά , εξυπηρετικοί, και άμεσοι μέσω κτελ αποστολή.
λάστιχα με 220 έβαλα τα καλύτερα που ένιωσα πάνω της για on χρήση μόνο όμως.pirelli scorpion trail τα καινούρια. γενικώς λίγη συντήρηση και έκανα σχεδόν τα πάντα μονος .ψάξε και για το manual clymer, αναλυτικότατο σε όλα.
ο λόγος που το έδωσα ήταν η κακή αεροδυναμική του σε ταξιδάκια.μέχρι τα 120 πάντως ταξιδεύεις άνετα με μια ψηλότερη ζελατίνα.
Multijohn
29/11/2009, 08:23
Είχα κι εγώ ένα αλλά και φίλους που το έχουν ή το είχαν.
Πολύ προσοχή στο κομπλέρ της μίζας. Η αλλαγή του πάει κανά 500ρικο και τα funduro έχουν ''θέμα'' εκεί.
Πως μπορει καποιος να τσεκαρει τυχον σφαλμα στο κομπλερ?
δινει τιποτε ενδειξεις?