PDA

View Full Version : Μαριχουανα

pepenaxos1
21/05/2005, 17:47
Δυο νεαροι φυλακιζονται στις φυλακες ανηλικων...
μετα απο δυο μηνες περιπου ο δικαστης τους φωναζει και τους λεει: Εμαθα οτι στην φυλακη δειξατε παραδειγματικη συμπεριφορα γιαυτο θελω να σας δωσω μια καλη ευξαιρια να βγειτε... θα πατε εξω για μια εβδομαδα και θα προσπαθησετε να πεισετε αλλα παιδια οτι τα ναρκωτικα ειναι επικινδυνα και πρεπει να τα κοψουν. Οντως οι δυο νεαροι βγηκαν και μετα μια εβδομαδα γυρισαν στον δικαστη. "Τι εγινε λοιπον παιδια?" ρωταει ο δικαστης... Απαντει ο ενας: εγω κυριε δικαστα καταφερα και επεισα τρεις φιλους μου και το κοψανε. Μπραβο, του λεει και πως εγινε αυτο? Να τους ζωγραφισα σε ενα χαρτι ενα μεγαλο κυκλο και ενα πολυ μικροτερο και τους ειπα: παιδια αυτος ο μεγαλος κυκλος πριν αρχισετε τα ναρκωτικα ειναι το μυαλο σας και ο πολυ μικροτερος κυκλος ειναι το μυαλο σας οπως καταστρεφεται απο την μαριχουανα... και λεει ο δικαστης "Μπραβο, εισαι ελευθερος!. Εσυ παιδι μου τι εκανες?" λεει στον αλλο... Εγω κυριε καταφερα να πεισω 156 ατομα με τον ιδιο τροπο... "???" "Μπραβο παιδι μου, μενω εκπληκτος αλλα πως εγινε αυτο? και λεει ο νεαρος: "και εγω ζωγραφισα σε ενα χαρτι εναν μεγαλο κυκλο και εναν πολυ μικροτερο και τους ελεγα:
"παιδια αυτος ο πολυ μικροτερος κυκλος πριν μπειτε στην φυλακη... ειναι η κωλοτρυπιδα σας...":beer:

devil's animal
22/05/2005, 15:07
:lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol: :lol:

johnpagr
22/05/2005, 15:34
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
22/05/2005, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
"παιδια αυτος ο πολυ μικροτερος κυκλος πριν μπειτε στην φυλακη... ειναι η κωλοτρυπιδα σας...":beer:

ούτε μπύρα, ούτε μπύρα!:hypnotize :hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tai
22/05/2005, 17:52
:nono: :nono: :nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
23/05/2005, 09:27
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ούτε καν 157