View Full Version : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΟΥ
pilotos_xtreme
30/11/2009, 23:33
λεει αυτος ο δρομος τπτ ?
το βραδυ εχει φωτα ο δρομος? σκεφτομαι για καμια βολτιτσα
Αυτό Προβληματισμός δεν είναι σίγουρα.....
Εκτός αν προβληματίζεσαι αν μπορεί να παρομοιαστεί με πίστα...
Που να το στείλω τώρα... Γενικές, Αντιπαραθέσεις ή στο Λυκόφως.....
pilotos_xtreme
30/11/2009, 23:41
δεν ειπα φιλε μου να παρομοιαστει για πιστα, ρωτησα αμα λεει τιποτα ο δρομος για βολτα. εχει μεγαλη διαφορα.
θελω να παω 1 μου φορα και αμα ειναι να μην εχει φωτα η να ειναι σκατα ο δρομος ,καλυτερα να τον αποφυγω για αυτο ρωταω.
στειλτο οπου θες :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
δεν ειπα φιλε μου να παρομοιαστει για πιστα, ρωτησα αμα λεει τιποτα ο δρομος για βολτα. εχει μεγαλη διαφορα.
θελω να παω 1 μου φορα και αμα ειναι να μην εχει φωτα η να ειναι σκατα ο δρομος ,καλυτερα να τον αποφυγω για αυτο ρωταω.
στειλτο οπου θες :wave2:
Οκ, δεν έχω απάντηση στην ερώτηση σου, όμως νομίζω στις Γενικές θα βρεις. Ελπίζω όντως να θες βολτίτσα:winka:
:wave2:
μια χαρα φωτισμο εχει η Α.Ο. σε όλο της το μηκος
και η περιφερικακη το ιδιο...
pilotos_xtreme
30/11/2009, 23:45
οκ φιλε μου ,κανενα προβλημα , αυτες οι περιοχες εκει πανω λενε πολυ για βολτα βραδακι χαλαρα ;)
mc talas ευχαριστω για την πληροφορια.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
οκ φιλε μου ,κανενα προβλημα , αυτες οι περιοχες εκει πανω λενε πολυ για βολτα βραδακι χαλαρα ;)
mc talas ευχαριστω για την πληροφορια.:beer:
το νου σου στους συνδεσμους στις γεφυρες με την υγρασια που εχει τωρα, γλυστρανε πολυ!!
+1
Ειδικά στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, η επόμενη στροφή μετά την έξοδο της Α.Ο. με τους συνδέσμους που αναφέρεις είναι ότι πρέπει για σαβούρα αν δεν την ξέρεις... και ειδικά βράδυ με την υγρασία!
Και η Κ4 (η αριστερή στο tunnel της εξόδου για Αγ. Παρασκευή) θέλει λίγη προσοχή γιατί έχει bumps στην έξοδο και σου χαλάει τη γραμμή εισόδου στην Κ5 (αριστερή κι αυτή)...
Από Κ5 και μετά είναι σχετικά ανοιχτό κομμάτι, με λίγη ίσως δυσκολία στην Κ9 (αριστερή, πριν τη έξοδο του Παπάγου) που θέλει να εκμεταλλευτείς όλο το πλάτος (εξαιρουμένης της Λ.Ε.Α.) για να μπεις σωστά στην Κ10 (δεξιά).
Επίσης προσοχή στην Κ13 (ανηφορική αριστερή στο τελείωμα για Καισαριανή) γιατί στη δεξιά λωρίδα εχεί πολύ έντονα σαμαράκια.
Αυτά κινούμενος από Αεροδρόμιο προς Βύρωνα.
Τώρα, κινούμενος αντίστροφα (από Βύρωνα προς Αεροδρόμιο)...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω έχω ένα θέμα με τις αριστερές...
manhunter
01/12/2009, 08:21
Να προσέχεις μετά τα πίτς, γιατί έχει μαζέψει χώμα το άπεξ από την παρακείμενη αμμοπαγίδα.
Ειδικά όταν περνάς μπροστά απο το γκρίντ,πρόσεξε γιατί γλυστράνε οι διαγραμίσεις....
:a21: :a011:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Να προσέχεις μετά τα πίτς, γιατί έχει μαζέψει χώμα το άπεξ από την παρακείμενη αμμοπαγίδα.
Μόνο όταν φυσάει νοτιάς ρε Κίμωνα...
dodos 900
01/12/2009, 08:25
Στήν Κ13 η αριστερή νομίζω έχει τα σαμαράκια,η δεξιά πρέπει να είναι καλή!:D
dirtbird
01/12/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
......
Αυτά κινούμενος από Αεροδρόμιο προς Βύρωνα.
........ Καλά -νομίζεις ότι- τα λες με την βασική διαφορά ότι από αεροδρόμιο προς Βύρωνα (southbound γενικά) είναι .......κατηφόρα. Αν δεν με πιστεύεις κοίτα και στο χάρτη.....:smokin: :D
Είπαμε να κάνεις downsizing σε μοτό αλλά το να σε κάνει το ΤΑ να νομίζεις τις κατηφόρες , ανηφόρες μόνο χαρά μας δίνει για το οδηγικό σου επίπεδο......
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Καλά -νομίζεις ότι- τα λες με την βασική διαφορά ότι από αεροδρόμιο προς Βύρωνα (southbound γενικά) είναι .......κατηφόρα. Αν δεν με πιστεύεις κοίτα και στο χάρτη.....:smokin: :D
Είπαμε να κάνεις downsizing σε μοτό αλλά το να σε κάνει το ΤΑ να νομίζεις τις κατηφόρες , ανηφόρες μόνο χαρά μας δίνει για το οδηγικό σου επίπεδο......
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
H Κ1, Κ2 (μέχρι το apex) και Κ13 είναι ανηφορικές, με elevation (σύμφωνα με το GPS) της τάξης του 8,34% (μέσος όρος)...
reinmeister
01/12/2009, 09:13
παιδια δεν ειναι σωστο να τρεχετε σε δημοσιους δρομους...μας τρομαζετε,το καταλαβαινετε...?
manhunter
01/12/2009, 09:23
Μόνο όταν φυσάει νοτιάς ρε Κίμωνα...
To ξέχασα:blush:
My bad...:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παιδια δεν ειναι σωστο να τρεχετε σε δημοσιους δρομους...μας τρομαζετε,το καταλαβαινετε...?
συμφωνω...μην τρομάξετε κανα παπού, καμμιά κοπελίστα, κανεναν αφηρημένο... ειναι που ειναι στον κόσμο τους, ξαφνικά τυφλώνονται και απο φώτα μεσα στα τουνελ , ακούνε και το βουητό της εξατμισης και θα νομισουν πως γίνεται καταρευση σήραγγος (daylight με stallone κι ετσι... )
dirtbird
01/12/2009, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
συμφωνω...μην τρομάξετε κανα παπού, καμμιά κοπελίστα, κανεναν αφηρημένο... ειναι που ειναι στον κόσμο τους, ξαφνικά τυφλώνονται και απο φώτα μεσα στα τουνελ , ακούνε και το βουητό της εξατμισης και θα νομισουν πως γίνεται καταρευση σήραγγος (daylight με stallone κι ετσι... )
Εσύ καλό θα ταν να αρχίσεις εντουρο και στα χωματα, όχι μόνο στους δρόμους και τις μπαριέρες.... :D :D
κρίνοντας από τα αβαταρ σου τον τελευταίο καιρό....:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
κρίνοντας από τα αβαταρ σου τον τελευταίο καιρό....:lol: :lol: :lol:
το αβαταρ ειναι μεταβατικο! :lol: :wave2:
Λεωνίδας
01/12/2009, 10:01
κάγκουρες... :alien:
menelaos46
01/12/2009, 15:40
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μα ποιος ειπε πως τρεχουμε?
οτι γλυστραει με την υγρασια ειπαμε... και αυτο στα σημεια συνδεσης των γεφυρων.
:winka:
reinmeister
01/12/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
μιλαω γι αυτους που απλως τρεχουν...εγω πεταω χαμηλα οποτε δεν τιθεται ζητημα...:lol: :lol:
φιλε "πιλοτος εξτριμ" δεν ξερω αν εγραψες το θρεντ για πλακα ή αν οντως περιμενεις σοβαρες απαντησεις.
οπως και να 'χει εγω θα σου απαντησω ειλικρινα και πολυ σοβαρα.μετα τις 23:00 το μερος απλα γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!!!
Απιστευτες στροφες με απιστευτη ορατοτητα (εκτος απο μια) , απιστευτη ασφαλτος, ελαχιστη ως καθολου κινηση, εχει φωτα.
ναι τωρα το χειμωνα εχει υγρασια και θελει πολλη προσοχη.
εχω μαρτυρες τον ντεβιλς και τον ζεφυρ1, για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου οποτε μπορει να μην του αρεσουν οι ανοιχτες στροφες, του Παναγιωτη ομως σιγουρα του αρεσουν:winka:
αν κανονισετε τιποτα για τεταρτη βραδυ, ειμαι μεσα:wave2:
gixxerpap
01/12/2009, 16:44
ναι, φανταστικές στροφές όντως ..... καταρχάς δεν κινδυνεύεις να τραυματιστείς ακόμα και αν κάνεις μαλακία..... πας κατευθείαν, δίχως πόνο ...
menelaos46
01/12/2009, 16:50
μιλαω γι αυτους που απλως τρεχουν...εγω πεταω χαμηλα οποτε δεν τιθεται ζητημα...
Πιλοτος κι εσυ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου
Προσπαθώ να διαλέξω μία από τις άπειρες μ@λ@κίες που μου έρχονται στο μυαλό για να postάρω αλλά αδυνατώ :sad: ...
Cpt. Haddock
01/12/2009, 17:24
Προσπαθώ να διαλέξω μία από τις άπειρες μ@λ@κίες που μου έρχονται στο μυαλό για να postάρω αλλά αδυνατώ :sad: ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pilotos_xtreme
01/12/2009, 17:27
φιλε "πιλοτος εξτριμ" δεν ξερω αν εγραψες το θρεντ για πλακα ή αν οντως περιμενεις σοβαρες απαντησεις.
οπως και να 'χει εγω θα σου απαντησω ειλικρινα και πολυ σοβαρα.μετα τις 23:00 το μερος απλα γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!!!
Απιστευτες στροφες με απιστευτη ορατοτητα (εκτος απο μια) , απιστευτη ασφαλτος, ελαχιστη ως καθολου κινηση, εχει φωτα.
ναι τωρα το χειμωνα εχει υγρασια και θελει πολλη προσοχη.
εχω μαρτυρες τον ντεβιλς και τον ζεφυρ1, για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου οποτε μπορει να μην του αρεσουν οι ανοιχτες στροφες, του Παναγιωτη ομως σιγουρα του αρεσουν:winka:
αν κανονισετε τιποτα για τεταρτη βραδυ, ειμαι μεσα:wave2:
καταρχας καλησπερα κοπελια. το θρεντ το γραψα σοβαροτατα. επειδη τυνγχανει να πηγαινω συχνα νεα μακρη ,εχω εξοχικο εκει, εψαχνα να βρω ενα δρομο για να μη περναω ολο το κεντρο για να βγω μαραθωνος. και βρηκα την περιφεριακη. ρωτησα εδω τα παιδια αμα ειναι καλος ο δρομος ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ αν κ αυτο ειναι δικαιωμα μου καθαρα ,απλα δε γουσταρω να οδηγαω σε δρομο χωρις φωτα η με καλουβες κ κακης ποιοτητας ασφαλτο.
τωρα το πως το πηρε ο καθενας εδω μεσα ,δε με απασχολει καν ,ας σπαμαρουνε κ ας κανουν οση πλακα θελουνε μερικοι.
τον δοκιμασα κ οντως ειναι μια χαρα δρομος. τον ντεβιλς κ το ζεφυρ δε τους ξερω προσωπικα ,αμα ομως θελετε η θελεις ,κανονιζουμε για την τεταρτη βολτουλα.
περιμενω πμ ;)
υ.γ. απο υγρασια αλλο τιποτα ,ξεπαγιαζεις λεμε!
για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου...
:eyepop:
Καλά ρε παίδες, Έλληνας δεν είναι ο Ντέβιλ...? :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Να υποθεσω οτι σπαμαρετε τωρα ε?
τελοσπαντων θα το παιξω ξανθια και θα απαντησω σοβαρα.... λεγοντας "παιδι του Ρωσσου " εννοουσα οτι πηγαινει συχνα βολτα στον γνωστο Αι Γιαννη τον Ρωσσο.....τουλαχιστον αυτο μου ειπε στη μια και μοναδικη βολτα που ειχαμε παει περ. υμηττου παλαιοτερα.
Cpt. Haddock
01/12/2009, 23:06
Πως γίνεται να θεωρείτε βόλτα κάτι που κρατάει 5 λεπτά; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ναι, φανταστικές στροφές όντως ..... καταρχάς δεν κινδυνεύεις να τραυματιστείς ακόμα και αν κάνεις μαλακία..... πας κατευθείαν, δίχως πόνο ...
οσο μακαβριο κι αν σου φαινεται προτιμω να παω μια κ εξω παρα να μεινω αναπηρος, παραλυτος, ακρωτηριασμενος.....κατα τη γνωμη μου παντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αμα κανεις 3-4 πανω κατω μια χαρα βολτα ειναι και πας και νωρις σπιτι σου για υπνο:smilea:
Cpt. Haddock
01/12/2009, 23:31
αμα κανεις 3-4 πανω κατω μια χαρα βολτα ειναι και πας και νωρις σπιτι σου για υπνο:smilea:
Και μπαινοβγαίνετε απ' τα διόδια; (εκτός εαν μιλάτε για το νότιο κομμάτι (ανηφόρα Καρέα - Καισαριανή)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι από άλλο πλανήτη αλλά που να ξέρεις...
Και μπαινοβγαίνετε απ' τα διόδια; (εκτός εαν μιλάτε για το νότιο κομμάτι (ανηφόρα Καρέα - Καισαριανή)
Γιατί ρε τσίπη; σΕ είπαμε να μας τα δώκεις;
:smokin:
ναι αλλα φοραμε την μπερτα που μας κανει αορατους....
τουλαχιστον αυτο μου ειπε στη μια και μοναδικη βολτα που ειχαμε παει περ. υμηττου παλαιοτερα.
Καλα βρε συ φιλεναδα, δωσ'του αλλη μια ευκαιρια του παιδιου...:lol:
1. 4x2x1.30
2. 5x2x1.30
Μουμπλε, Μουμπλε...χμ..
λέω να πάω για καμια
:beer:
gixxerpap
02/12/2009, 00:44
εσύ δλδ, γιατί θεωρείς ότι κάνεις .....μπα δεν το γράφω ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι μ΄εχει πιάσει σήμερα ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για την ενημέρωσή σας, στο λούνα παρκ πληρώνετε μόνο στα διόδια της Κατεχάκη.
Μετά κάνετε αναστροφή στα βενζινάδικα της ΕΚΟ (Alpha)...
Εχω λιωσει στο γελιο, ειχα καιρο να μπω στις γενικες του moto.gr και θυμηθηκα παλιες καλες μερες που ειχα χρονο και ελιωνα με το χιουμορ ορισμενων.....:D
οσο μακαβριο κι αν σου φαινεται προτιμω να παω μια κ εξω παρα να μεινω αναπηρος, παραλυτος, ακρωτηριασμενος.....κατα τη γνωμη μου παντα...
Τωρα περα απο τη πλακα, παλικαρι βρισκεται σε νοσοκομειο αρκετες μερες ακρωτηριασμενος και πολλα αλλα απο την περιφεριακη..........και δε το συνεχιζω μη γινει περισσοτερο μακαβριο και γραφικο τελικα......:wave2:
Χειμωνιατικο βραδυ, λιγο πριν φυγω απο το ανθοπωλειο στην Ηλιουπολη.
-Πας Πολιτεια μια συνθεση;
-Παω το $#@% μου! Πεφτει και ενα φιλοδωρημα.
ΑΧ-1 250 κυβικα ξεχυνονται στις στροφες, κανεις δεν με περναει η γλαστρα πισω μοιαζει με αεροτομη σε Χιουνται, παγωτο χερια ποδια κρανος ΟΛΑ.
Η συνθεση-γλαστρα εφτασε χυμενη στη μπαγκαζιερα και την ανασυνθεσα, αναδομησα ισως...
Συμπερασμα: Η περιφερειακη ειναι για αυτους που πανε για δουλεια, για διασκεδαση, για το σπιτι τους.Γιατι δεν πατε σε πιστα;:wave2:
panagis83
03/12/2009, 08:50
Προσοχη γιατι στον περιφεριακο κυκλοφορουν βραδιατικα και κατι φορτηγα και ισως λεω τωρα εγω μερικοι να μην προλαβουν να τα αποφυγουν!!!
Λιγο spam ... Στα παιχνιδια πχ Need for Speed τελευταια μετα ή και πριν το εισαγωγικο βιντεακι βαζουν ενα μηνυμα: προσοχη στους δρόμους και αν θελετε να τρεξετε "go to your LOCAL TRACK".. προφανως δεν ξερουν απο Ελλαντα!!! αλλα αυτο το local track εχει γινει ατακα!!!
Να παω σε πιστα να τρεξω με ασφαλεια οκ ... που; Μεγαρα! 10 το βραδυ;;;
Να κατεβουμε στους δρομους και να απαιτησουμε LOCAL TRACKS !!!!! Μια ωραια μορφη διαμαρτυριας ειναι για μια βδομαδα να σταματησουμε τη διηθηση!!!!
sapila racing
03/12/2009, 09:38
Για την ενημέρωσή σας, στο λούνα παρκ πληρώνετε μόνο στα διόδια της Κατεχάκη.
Μετά κάνετε αναστροφή στα βενζινάδικα της ΕΚΟ (Alpha)...
Nα και κάτι χρήσιμο.
To ίδιο ισχύει και την αλλη ΕΚΟ, στον Ασπρόπυργο, (εξοδος4, μπαίνεις στον Γρηγόρη και βγαίνεις απ την άλλη).
zephyr μην τρως αλλά ποπ κορν ρε, δεν θα πηγαίνει μία το παπί! :lol: