PDA

View Full Version : BMW S 1000 RR - Ξεκίνησε η διάθεση του στην Ελλάδα

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Stabak
31/03/2010, 12:41
τριμπουρδελο δεν το εβγαλε κανεις... και ολα τα αλλα που λες ειναι σαφεστατα συζητισιμα... αλλα απο την αλλη τα 180 δεν το κανουν πυραυλο.... πως να το κανουμε δηλαδη

απο κει και περα ενας ευθειακιας-καφετεριακιας σιγουρα θα ενθουσιαστει με αυτα τα μαρκετινιστικα τρυκ, ενας ομως γνωστης των αναγκων ξερει τι πρεπει να κανει και πως και με ποσα χρηματα...

ναφ σεντ

μπας και σας ελειψαν αλογα ποτε ρε μαγκες;:lol:

DUKASII
31/03/2010, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
τριμπουρδελο δεν το εβγαλε κανεις... και ολα τα αλλα που λες ειναι σαφεστατα συζητισιμα... αλλα απο την αλλη τα 180 δεν το κανουν πυραυλο.... πως να το κανουμε δηλαδη

απο κει και περα ενας ευθειακιας-καφετεριακιας σιγουρα θα ενθουσιαστει με αυτα τα μαρκετινιστικα τρυκ, ενας ομως γνωστης των αναγκων ξερει τι πρεπει να κανει και πως και με ποσα χρηματα...

ναφ σεντ

μπας και σας ελειψαν αλογα ποτε ρε μαγκες;:lol: οχι φιλε περι αλογων εγω ειμαι κατα των πανω απο 120 ειναι παπαριες μαντολες λες και τα παει κανεις...

αλλα το σουζουκι δεν νομιζω πως το ονομα κ τις πωλησεις τις εκανε για τις επιδοσεις του σε καμια πιστα...

απο καφε σε καφε λεμε εχει βγαλει το ονομα.

και κοιταμε...με τοσα λεφτα...εγω εγχειρηση αλλαγης φυλου θα κανα γιατι μου τα ζαλισατε λεμε..:lol: :bawl: :rotflmao:

DrIoannis
31/03/2010, 13:08
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ένθερμη κατηγορία σε μία νέα μοτοσυκλέτα που μόλις βγήκε στην παραγωγή χωρίς να έχει οδηγηθεί από τους επικριτές της.Δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής καμίας σχολής ή μάρκας και καταλαβαίνω ότι υπάρχει εξέλιξη συνεχής στα μοντέλα και στις εταιρίες.Σήμερα ΒΜW(είχα Suzuki), αύριο Triumph,Suzuki,Honda,Kawasaki,Ducati και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να έχετε οφέλη από τις εταιρίες όπως μετοχές,αντιπροσωπίες,συνεργεία κλπ.Εκεί πάω πάσο, ΦΩΝΑΖΕΤΕ όσο θέλετε υπάρχει και "κρίση":wave2: !
Προσωπικά έχω πει ότι BMW δεν θα έπαιρνα γιατί τα μοντέλα της δεν με εκφράζουν.Να που έβγαλε κάτι και έκανα την κίνηση.Αυτά που γράφω είναι καθαρά δική μου άποψη από την εμπειρία που έχω και την δική μου μηχανή, όσο αντικειμενικά γίνετε από έναν ιδιοκτήτη.

Επίσης για τους αγώνες SBK&Superstock που αναφέρθηκε πιο πάνω.Τα SBK δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτά που αγοράζουμε εμείς πέραν της εμφάνισης.Τα Superstock έχουν λιγότερες αλλαγές στα περιφερειακά και τον κινητήρα.Με άλλα λόγια τα Superstock είναι το πιο κοντινό στις δικές μας μηχανές πρωτάθλημα παγκοσμίου εμβέλειας.

THEOD
31/03/2010, 13:42
Απ’ ότι βλέπω πρέπει να πόνεσε πολύ που η ΒΜW χάλασε το πάρτι που είχαν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι οι κιτρινιάρηδες…
Και τους πόνεσε ακόμα πιο πολύ γιατί το έκανε σε έναν τομέα που υποτίθεται τον εξελίσσουν αδιάκοπα και πιστά επί μια 30ετία και ήταν κορυφαίοι σε αυτόν. Στον 4Κύλινδο εν σειρά και σε χρήση του σε σούπερ σπορ μηχανές…Τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν…
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά ένας κατασκευαστής με μηδενική παρουσία και εμπειρία στον χώρο και με την πρώτη μπιστολιά να τους κατεβάζει τα σώβρακα…Κάτι μου λέει ότι οι κάποιοι κώλοι έχουν πάρει φωτιά κατά Ιαπωνία μεριά…

Stabak
31/03/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Απ’ ότι βλέπω πρέπει να πόνεσε πολύ που η ΒΜW χάλασε το πάρτι που είχαν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι οι κιτρινιάρηδες…
Και τους πόνεσε ακόμα πιο πολύ γιατί το έκανε σε έναν τομέα που υποτίθεται τον εξελίσσουν αδιάκοπα και πιστά επί μια 30ετία και ήταν κορυφαίοι σε αυτόν. Στον 4Κύλινδο εν σειρά και σε χρήση του σε σούπερ σπορ μηχανές…Τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν…
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά ένας κατασκευαστής με μηδενική παρουσία και εμπειρία στον χώρο και με την πρώτη μπιστολιά να τους κατεβάζει τα σώβρακα…Κάτι μου λέει ότι οι κάποιοι κώλοι έχουν πάρει φωτιά κατά Ιαπωνία μεριά…

Δεν εχεις αδικο αλλα αμα συμπεριλαβεις την γενικοτερα οικονομικη κρίση και ιδίως τα ιαπωνικά εργοστάσια και ομίλους (ανακοινωνουν τρελες ζημιες και απολυσεις κλπ).. ισως αυτος ο πόλεμος ανταγωνιστικοτητας που ονειρευόμαστε ως πελάτες να μην ερθει ποτε... διοτι ποιος να ακολουθησει τον δαπανηρό δρόμο της μπε (ισως και εντυπωσιασμού) όταν ακομα και στην ΕΕ συζητανε για ορια 100hp ;

THEOD
31/03/2010, 13:53
Τώρα εσύ στα αλήθεια τι πιστεύεις ??? Ότι η BMW έκανε κάτι δαπανηρό και έβγαλε με την πρώτη 200 άλογα στο λίτρο ή ότι οι κιτρινιάρηδες τα είχαν τακιμιάσει και μας το πουλούσαν επανειλημμένα και κάθε φορά σε μικρές δόσεις ???

:D :D :D

THEOD
31/03/2010, 14:02
Αν θες την γνωμη μου και τα δυο. Το συμπερασμα ομως ειναι οτι το «θεμα» που συζηταμε δεν ειναι τοσο μηχανολογικο οσο σχολες marketing..

ΠιΕς : Τα αλογα δεν ειναι στραγαλια... ακου κει 200 :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΤΕ δεν ήταν μηχανολογικό....ΠΑΝΤΑ marketing ήτανε....Η τεχνολογία και το know-how υπάρχουν έτοιμα από τους αυτοκινητάδες της F1....η κοστολόγηση και ο ρυθμός που μας το πλασσάρουν είναι η μεταβλητή....
Και πάνω που οι κιτρινιάρηδες τα είχαν συμφωνήσει και είχαν βρεί την ρέγουλα να μας αρμέγουν κάθε χρόνο με δήθες εξωπραγματικές και "φρέσκιες" τενολογίες, μπήκε ξαφνικά σφήνα κάποιος και τους χάλασε την συνταγή...

Πας ένα στοιχηματάκι ότι σε 1 ή 2 το πολύ χρόνια ξαφνικά ΟΛΑ τα ss θα βρεθούν "ανέλπιστα" σε αυτό το νούμερο ιπποδύναμης ???

Stabak
31/03/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πας ένα στοιχηματάκι ότι σε 1 ή 2 το πολύ χρόνια ξαφνικά ΟΛΑ τα ss θα βρεθούν ξαφνικά σε αυτό το νούμερο ιπποδύναμης ???

Μα δεν λεει κατι αυτο... Αυτο συζηταμε και τσακωνομαστε οτι περαν του μαρκετινιστικου χαρτιου, τα 180 ροδα ερχονται ευκολα αν εχεις χρημα να δωσεις... πως να το πω δεν μου λεει κατι...

Stabak
31/03/2010, 14:12
για να καταλαβετε τι εννοω, καντε το εξης ερωτημα στον εαυτο σας. Αν το S1000 εβγαζε 160 άλογα και εκανε τα ιδια χρηματα (16200 δηλαδη οσο και ενα GS adventure στην απλη του μορφη και αυτο).... ειλικρινα ποιος θα το αγόραζε;

toyar
31/03/2010, 14:25
Είναι λάθος να κρίνεται μία μηχανολογική κατασκευή μόνο βάση απόδοσης. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όπως αξιοπιστία, διάρκεια στο χρόνο, ευκολία χρήσης, κόστος συντήρησης και επισκευής. Αυτές τις απαντήσεις θα τις δώσει η αγορά μετά από μερικά χρόνια πραγματικής χρήσης
και όχι τα περιοδικά και τα προωθητικά βίντεο

p@nos
31/03/2010, 14:32
και ρε παιδια μη λεμε οτι να ναι τωρα...

αμα ειναι να ανοιγουμε μοτερακια και να αλλαζουμε εκκεντροφορους, να αλλαζουμε χαρτογραφησεις εγκεφαλους εξατμισεις μονο ευκολα δεν ερχονται τα αλογα...δηλαδη δυσκολα πως ερχονται?:look:

φυσικα εγγυηση κλπ θα παει χαμενη(κατι που θα χρειαστει σιγουρα)

ο αλλος το δινει κομπλε στα ιδια λεφτα με τζαπαν, εχει και τετρις επανω, λαμπα ντισκο, περναει σουβλακι οτι κινειται στο δρομο, και εχει και προπελα να ψαρωνουν οι γκομενες με το κλειδακι στο τραπεζι οταν θα πινεις το φρεντοτσινο στη γλυφαδα

τωρα μη πειτε παλι για το μπουζουκι που ειναι φτηνο...ντιζα συμπλεκτη εχει, αλλα ελατηρια θελει, ενα νταμπερ στο τιμονι θελει, γιοσομουρια θελει, φρενα θελει πεταμα οτι εχει επανω και αλλαγη με αλλα...αλλα ειναι φτηνο και αμα εισαι τυχερος δε θα κοψει πλαισιο σε καμια σουζα...και με εκεντροφορους φιλτρα εγκεφαλο χαρτες πλησιαζει σε δυναμη το μπεμβε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
31/03/2010, 14:35
και επισης, τα αλογα αυτα δεν ερχονται για πλακα ελεος

τα 180+ ειναι ιπποδναμεις που μεχρι πριν μερικα χρονια επαιζαν μονο στα SBK...

εαν νομιζεται πως αν θελουν βγαζουν αυριο 200 πραγματικα ειστε γελασμενοι...

και αφου τα εχουν τοσο ευκολα τα αλογατα, γιατι η χοντα με τις σουπερ μοτερακλες τις εβγαλε 160 μετο ζορι και καιει και ενα σκασμο λαδια?

μηπως γιατι το εκανε να δουλευει σωστα με πανω απο 220 και στα 160 χαραμιζεται?

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

golis
31/03/2010, 14:43
Να το δυσκολέψω λίγο παραπάνω.
Στα 180 ρόδα που όπως διαβάζουμε μπορεί κάποιος πάμφθηνα και πανεύκολα
στον κήπο του σπιτιού του να προσθέσει στο πάμφθηνο και προ πάντων αξιόπιστο ΚΟΥΤΑΣ κιτρινιάρικο μοτο του,
πρέπει να υπολογίσουμε ίσως και μερικά έξτρα κοκοψίνια,π.χ
σωληνάκια υψηλής στο χρώμα του κουστουμιού για να σταματάει τα 180 ρόδα,
Megabazzar για χαρτογραφισεις,quicκ τρίφτερ,αμορτισεράκι για να μην σουμιάζει κ.ο.κ).
Το TC δεν το υπολογίζουμε στα χρειαζούμενα γιατί έχουμε χέρια και εμπειρία απο άλογα οπότε δεν.

Βέβαια για όλες αυτές τις αστείου ποσού αναβαθμίσεις ο συμπαθής κατα τ άλλα Γιαπονεζάκος έχει προβλέψει ότι πιθανόν θα γίνουν σε κάποιον κήπο άρα,
το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί εκ των προτέρων να αντέχει 50 παραπάνω άλογα κι ας μην στο δίνει με αυτά.
Για κινητήρα δεν γίνεται λόγος,αυτός βγάζει 200+ μαμά αλλά θέλει να σε δυσκολέψει λίγο και να το κάνεις φτιάχτο μόνος σου.

Πάμε άλλη μια την καραμεΛίτσα τώρα :

180 Τροχό ΜΑΜΑ,με όλα τα κοκοψίνια,με 17+ και κάτι ψιλά.Το πιο δυνατό μαμά παραγωγής 1000άρι.

toyar
31/03/2010, 15:07
Οι κατασκευαστές σήμερα μπορούν να βγάλουν ΟΣΑ άλογα θέλουν.
Ο ιάπων τα βγάζει στην αγορά λίγα-λίγα για 2 λόγους:
1. για να τα παίρνει συνέχεια
2. για να είναι σίγουρος για το προιόν του αφού έχει εσωτερικό ανταγωνισμό.
Αν εγώ ως χεράς απογοητευτώ από πχ ένα R1 θα πάρω GSXR και πάει λέγοντας. Ο κάτοχος BMW ως ανώτερη μοτοσυκλετιστική οντότητα θα προτιμήσει να πληρώνει πανάκριβα σέρβις και επισκευές κάθε τρεις και λίγο, να τρέχει για ανακλήσεις και να βαφτίζει τις παραξενιές χαρακτήρα αρκεί το κλειδί του να έχει έλικα πάνω.
Αφού λοιπόν η bmw είναι υπεράνω κριτικής η πρώτη της προσπάθεια στο χώρο θεωρείται ακαταμάχητη πριν ακόμα βγει στην αγορά
Ρωτείστε τους κατόχους της πρώτης Mercedes A-class και Μini(BMW) για τις εντυπώσεις τους

DUKASII
31/03/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Οι κατασκευαστές σήμερα μπορούν να βγάλουν ΟΣΑ άλογα θέλουν.
Ο ιάπων τα βγάζει στην αγορά λίγα-λίγα για 2 λόγους:
1. για να τα παίρνει συνέχεια
2. για να είναι σίγουρος για το προιόν του αφού έχει εσωτερικό ανταγωνισμό.
Αν εγώ ως χεράς απογοητευτώ από πχ ένα R1 θα πάρω GSXR και πάει λέγοντας. Ο κάτοχος BMW ως ανώτερη μοτοσυκλετιστική οντότητα θα προτιμήσει να πληρώνει πανάκριβα σέρβις και επισκευές κάθε τρεις και λίγο, να τρέχει για ανακλήσεις και να βαφτίζει τις παραξενιές χαρακτήρα αρκεί το κλειδί του να έχει έλικα πάνω.
Αφού λοιπόν η bmw είναι υπεράνω κριτικής η πρώτη της προσπάθεια στο χώρο θεωρείται ακαταμάχητη πριν ακόμα βγει στην αγορά
Ρωτείστε τους κατόχους της πρώτης Mercedes A-class και Μini(BMW) για τις εντυπώσεις τους ΣΤΙΚΥ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ..

Gi_4ce
31/03/2010, 16:08
Προσωπικα θα περιμενω να παει κανενα μεχρι 40000 χλμ για να πω την αποψη μου περι αξιοπιστιας...

Στα λεφτα παντως η BMW ακολουθησε πολυ καλο δρομο, αντιθετως π.χ. με την εξυπναδα που εκανε η Yami στο R1.

Απο κει και περα, ωραια τα αλογα.

Αντε και στοκ μηχανακια με την τραγικη διαφορα των 4 αλογων που εχει, θα τα περναει στην ευθεια και μετα θα μπορειτε να πατε και στο "ξυλινο" στην κηφισιας να φατε κανα σουβλακι σαν ανθρωποι διπλα απο το bastard busa (σορι Τακη, παραδειγμα φερνω)

Ομως τα TC, ABS και οι λοιπες παπατζες που ομολογουμενως δεν αρεσουν σε κανεναν μας, πιστευω οτι σε αυτα τα αλογατα πρεπει να ειναι πολυ απολαυστικα στους Ελληνικους δρομους.

Προσωπικα, απο τη BMW εχω απογοητευτει με ολα αυτα που εχω ακουσει και απο τον αρκουδα, αλλα και απο αλλους που κατα καιρουν τον παιρνουν τηλ και αναφερουν τα προβληματα τους.

Το συγκεκριμενο ομως, ισως να το επαιρνα. Ειναι και ανταγωνιστικο και γρηγορο.

Α, και τωρα που ειπα γρηγορο.

180 τροχατα δεν φερνουν ευχαριστηση. :rotflmao:

reinmeister
01/04/2010, 10:56
ας το συζητησουμε σοβαρα λοιπον...

πρωτον δεν υπαρχει καμια εμπαθεια...οταν μια εταιρεια βγαζει κατι αξιολογο ,πρωτος εγω το αναγνωριζω και δινω συγχαρητηρια...αδιαφορη η χωρα προελευσης...

ενω ειμαι χοντακιας,ασχολουμαι με σουζουκι μια και η χοντα την τελευταια 10 στα μηχανακια επιδοσεων τον παιζει...

στο δια ταυτα...

γιατι ειναι λοιπον το μοτερ του bmw μπουρδελο και κατ επεκτασιν ο γερμανος μαλακας...

τα Ι4 καλως η κακως ειναι τσιφλικι του ιαπωνα εδω και πολλα χρονια...και φυσικα δεν ειναι τυχαιο μια και βγαζει τα αποδοτικοτερα και πιο αξιοπιστα συνολα στην παραγωγη...

ερχεται λοιπον η bmw με την μηδενικη πειρα στο μοτερ Ι4 να τον χτυπησει στα ισια...

παραλληλα,για να μπορεσει να "χτυπησει" την αγορα, θα πρεπει αναγκαστικα να το κανει αισθητα δυνατοτερο απο τα αντιστοιχα τζαπαν σε στοκ μορφη...

η λυση λοιπον θα ηταν να χρησιμοποιησει τα δεδομενα των ιαπωνων,να ακολουθησει δηλαδη την πεπατημενη και παραλληλα να παει την αποδοση ενα βημα παραπερα...

απλα αδυνατον ως εκ των πραγματων...ο ιαπωνας εξελισσει τον ιδιο κινητηρα απο το 2000,δυναμωνοντας τον σταδιακα κι εχοντας δεδομενα 10 ετων κι ενος δισεκατομυριου χιλιομετρων δοκιμων απο τον εκαστοτε πελατη κι αλλα τοσα απο τα αγωνιστικα του...

πραγμα που σημαινει οτι εχει βρει τις ιδανικες αναλογιες διαμετρου-διαδρομης ,υλικα και κατεργασιες τους,ανοχες κι ολα τα συναφη ετσι ωστε το συνολο να βγαζει 220 αξιοπιστα αλογα αγωνα...

οπερ μεθερμηνευομενον,ειναι απλα αστειοτητα γι αυτον να βγαλει 160 καθημερινα και να προσφερει κι ενα προσιτο κιτ για τον ιδιωτη, αλλων 20-30 αξιοπιστων ιππων...

οποτε η bmw,για να μην τον στραγγιξει μεχρι το μεδουλι απο το σχεδιαστηριο, ακολουθησε τον δρομο που ειχε πειρα...αυτον της f1...μεγα λαθος κατ εμε...

η σχεδιαση,αποδοση,απαιτησεις αξιοπιστιας ειναι εντελως διαφορετικες απο αυτες της καθημερινοτητας...

παμε στο δια ταυτα...

κοβουμε λοιπον 4 απο τους 10 κυλινδρους της f1 ,τους πεταμε εναν 180αρη στροφαλο,τους κανουμε ενα detuning και ειμαστε κομπλε...

αμ δε...

το οτι δουλευουν αυτοι οι 4 ως τμημα συνολου 10 για 1 ωρα δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι μπορουν να αποδωσουν ως αυτονομο συνολο για 20-30 χλδ χλμ σε καθημερινη χρηση...

αλλες αρμονικες,τελειως διαφορετικη αναπνοη,αλλες απαιτησεις ροπης και ενα μυριο ακομη πραγματα...

σαφεστατα και τα ελαβε αυτα υπ οψιν ο γερμανος αλλα την πατησε θεωρωντας οτι ,εαν απο 350-360 αλογα που αποδιδουν οι 4 αυτοι κυλινδροι στην f1 ,τους κανει να αποδιδουν τα μισα,οτι θα αντεξουν...

παμε τωρα στα πρακτικα δεδομενα...

θαλαμος καυσης με βαλβιδες τιτανιου 34 mm εισαγωγης...κτηνη δηλαδη που δουλευουν αξιοπιστα σε ενα hayabusa στις 11.100 στροφες και ο γερμανος θελει να τις κανει να δουλεψουν στις 14.000...

τι σημαινει αυτο...θεοσκληρα ελατηρια επαναφορας για να αποφευχθει το valve float...αυτο ομως σημαινει μεγαλη φθορα στα εκκεντρα των εκκεντροφορων κι επισης φθορα στις ιδιες τις βαλβιδες απο το εντονο χτυπημα στις εδρες...

λυσεις....

πιο ελαφριες βαλβιδες τιτανιου με πολυ εξεζητημενες κατεργασιες σκληρυνσης...εδρες κραματος χαλκου πυριτιου που ειναι φιλικοτερες στις βαλβιδες...συστημα κινησης με κοκκορακια αντι για καπελοτοθηκες...εκκεντροφοροι με μεγαλυτεροι διαρκεια και μικροτερο βυθισμα ετσι ωστε οι ραμπες μεταβασης μεταξυ κυκλου βασεως και λοβου να ειναι ηπιοτερες και ο χρονος πληρους κυκλου ανοιγματος -κλεισιματος να ειναι μεγαλυτερος...

στις πρωτες δυο λυσεις τα κοστη ειναι πολυ μεγαλα για μοτο παραγωγης,οποτε ακολουθηθηκαν οι δυο τελευταιες...ενας ακομη λογος ειναι οτι οι εδρες copper silica δεν αντεχουν πολυ χιλιομετρικα...

για να καταλαβετε ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα σκεφτειτε οτι οταν απαγορεψαν το βυριλλιο ως μερους συνολου υλικων κατασκευης εδρων στην f1 τα μοτερ επρεπε να χασουν περιπου 200 αλογα για να μην γινουν χαρτοπολεμος και παλευαν μια ολοκληρη σεζον δοκιμων για να βρουν ακρη τα μεγαλυτερα μηχανολογικα μυαλα του πλανητη...ειδικα η mercedes που το χρησιμοποιουσε κατα κορον επαθε τρελλη ηττα...

παω εφορια...συνεχιζουμε αργοτερα...

:wave2:

Ιznogood
01/04/2010, 11:23
Αγαπητε Rein, με το κειμενο σου καταλαβαινω ποσο αφελεις ειναι οι γερμανοι μηχανικοι και απορω πως τολμισαν να κανουν κατι χωρις να σε λαβουν υποψη...:rotflmao:
Περα απο τη πλακα χωρις καμια εμπαθεια προς τα λεγομενα σου τα οποια δειχνουν να εχουν βαση εγω τα μεταφραζω ως υψηλο κοστος συντηρησης. Η αληθεια ειναι πως ρωτωντας σε καταστημα πωλησης για το κοστος δεν "καταφερε" να με ενημερωσει. Ας φροντισει τουλαχιστον ενας κατοχος να μας πει.

Cpt. Haddock
01/04/2010, 12:13
Ασχετο (δλδ όχι σπαμ :lol: )

Ρε ορκωτέ... αυτά που γράφεις για μοτέρ F1 που του έκοψαν το αριστερό κομματι με τους 4 κυλινδρους και το εβαλαν σε μια μηχανή, απο που το γνωρίζεις;

Εχει δημοσιευθεί; Εχει ανακοινωθεί; Εχεις ακρες στο R&D των βαυαρών; :look:

Μπορεί να ειναι όπως τα λές, αλλα μου (παρα)φαινεται απλοϊκό

:wave2: :beer: :wave2:

dimr1
01/04/2010, 12:24
Άν δεν κάνω λάθος η BMW δίνει 10000 χλμ για διάστημα ρύθμισης βαλβίδων που είναι σύντομο σε σχέση με τους Ιάπωνες όπου δίνουν 24000 και δεν πολυχρειάζονται κιόλας σε αυτά. Το θέμα αξιοπιστίας θα το δείξει ο καιρός καθότι ακόμη και η Honda που υποτίθεται έχει τα πιο αξιόπιστα μοτέρ, έχει κάνει κατά καιρούς στραβές σε αυτή τη κατηγορία.
Ωστόσο η S1000RR εκτός του πανίσχυρου κινητήρα είναι μια μηχανή που είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Άν δεν τύχουν χοντρές ανακλήσεις-βλάβες , πρόκειται για μια πολύ σημαντική μοτοσυκλέτα, που φέρνει κάτι νέο στο χώρο.

reinmeister
01/04/2010, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασχετο (δλδ όχι σπαμ :lol: )

Ρε ορκωτέ... αυτά που γράφεις για μοτέρ F1 που του έκοψαν το αριστερό κομματι με τους 4 κυλινδρους και το εβαλαν σε μια μηχανή, απο που το γνωρίζεις;

Εχει δημοσιευθεί; Εχει ανακοινωθεί; Εχεις ακρες στο R&D των βαυαρών; :look:

Μπορεί να ειναι όπως τα λές, αλλα μου (παρα)φαινεται απλοϊκό

:wave2: :beer: :wave2:

ρε σαμανε κνιτης εισαι?ποτε ειπα εγω για αριστερο κομματι?:rotflmao: :rotflmao:

εξυπακουεται οτι ειναι σχημα λογου το ολο κοψε ραψε...ο λογος που τεθηκε ετσι εχει να κανει με την σχεδιαση του μοτερ που φωναζει απο ενα μυριο μιλια μακρυα, "F1"...

τεραστιες διαμετροι,πολυ μικρες διαδρομες,κινηση βαλβιδων με κοκκορακια...

δεν εχω δει τις διαφημισεις αλλα σε παω στοιχημα οτι καπου θα λενε "f1 technology"...

μην σου φαινεται καθολου απλοϊκο διοτι μονο τετοιο δεν ειναι...το να βγαλεις ενα τετοιας σχεδιασης μοτερ παραγωγη θελει, η τεραστια @@, η τεραστιο θρασσος με μεγαλες δοσεις ηλιθιοτητας...

κλινω προς το δευτερο...

το χα πει και σε προηγουμενο ποστ...αν σε αυτο το μοτερ δεν πεσουν τονοι μαρκων σε επιπεδα τουλαχιστον Gp, δεν προκειται ποτε να αποδωσει τα αναμενομενα σε επιπεδα αγωνων...

ο λογος που εβαλαν κοφτη στις 9.000 για 1600 χλμ. ειναι καθαρα τακτικη κερδους χρονου...

να μην σκορπισουν δηλαδη και τα υπολοιπα μεχρι να βρουν ακρη...

και θα βρουν σιγουρα...η ριχνοντας λεφτα στο μοτερ με αλλα υλικα, η αν δεν προλαβουν-αντεξουν το κοστος- με μειωση στροφων μεχρι να αποφασισουν για την τελικη μορφη,με τετοιο τροπο ετσι ωστε να σωσουν μουρη...

η τελικη μοτοσυκλεττα θα ειναι αυτη της επομενης χρονιας ,η δευτερη γενια δηλαδη...

παντα λεω στον κοσμο να μην αγοραζει την πρωτη γενια γιατι ολο και καποια παιδικα προβληματα θα εχει,τα οποια λυνονται παντα στην δευτερη...

ποσο δε μαλλον οταν μιλαμε για μια εταιρεια με μηδενικη πειρα στον συγκεκριμενο στιβο...

@DrIoannis...ειλικρινεστα φιλε μου,μακαρι το δικο σου να αντεξει και να μην μπλεξεις με ανακλησεις,συνεργεια κλπ...στην θεση σου θα το πατουσα στον λαιμο ετσι ωστε οτι ειναι να βγαλει να το κανει συντομα,τωρα που ακομη ειναι ζεστο το θεμα και η εταιρεια θα κανει οτι μπορει για να διατηρησει καλο προφιλ...

οσοι αλλοι θελετε να το αγορασετε καλο ,κατ εμε, θα ηταν να περιμενετε τουλαχιστον εναν χρονο ακομη...

με το που βγηκαν στην δημοσιοτητα τα δεδομενα του κινητηρα ειχα γραψει οτι θα υπαρξουν προβληματα...ειδικα οταν βγηκε το βιντεο του κινητηρα εγραψα οτι ειναι δεδομενο οτι θα διαλυεται...δυστυχως επεσα μεσα...οπως ειχε γινει και με το r1 με τον crossplane...

το τεχνικο κομματι θα μπορουσε να συνεχιστει ,αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδιαιτερος λογος ,μια και ειμαι εγω εναντιων του r&d της bmw και ως εκ των πραγματων δεν νομιζω να δωσει κανεις ιδιαιτερη βαση στα δικα μου λεγομενα...

οποτε φιλακια...

:D

Cpt. Haddock
01/04/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
[...]παντα λεω στον κοσμο να μην αγοραζει την πρωτη γενια γιατι ολο και καποια παιδικα προβληματα θα εχει,τα οποια λυνονται παντα στην δευτερη...[...]

Εδώ συμφωνούμε :beer:

byron
01/04/2010, 13:38
το μοτερ δεν πεσουν τονοι μαρκων

Μάρκων? Γερμανικών μάρκων, Deutche Mark δλδ? :look:

? έχουν ρε ορκωτέ.πόσο καιρό έχεις να βγείς απ΄το σπίτι? :lol:

με το που βγηκαν στην δημοσιοτητα τα δεδομενα του κινητηρα ειχα γραψει οτι θα υπαρξουν προβληματα...ειδικα οταν βγηκε το βιντεο του κινητηρα εγραψα οτι ειναι δεδομενο οτι θα διαλυεται...δυστυχως επεσα μεσα...οπως ειχε γινει και με το r1 με τον crossplane...

εχουν σπάσει μοτέρ, ή για τον κόφτη μέχρι το στρώσιμο λέμε? :confused:

Cpt. Haddock
01/04/2010, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Νομίζω έμεινε ενα σε καποιο συγκριτικό (η δε θυμάμαι καλά :confused: )

reinmeister
01/04/2010, 14:29

3 εν ελλαδι μεχρι στιγμης...

εγραψα μαρκα για να το κανω πιο γερμανικο το πραμα...:p

byron
01/04/2010, 14:43

Σοβαρά? :confused: :look: :confused:

m@stermind
01/04/2010, 14:46

αυτο ειναι δημοσιευμενο που8ενα η ..?

boussias
01/04/2010, 15:32
...........και ως εκ των πραγματων δεν νομιζω να δωσει κανεις ιδιαιτερη βαση στα δικα μου λεγομενα...

οποτε φιλακια...

:D [/B]
Do not laugh at it... σε ακούνε...Εσένα διάβασα και τώρα τουμπανιάζω το SP2 ενώ θα μπορούσα να τα είχα χώσει σε BMW ή Aprilia...

Αντώνη για το RSV4 τι λές;
Me gusta ένα συγκριτικό μοτέρ απο σένα :beer: :beer:

reinmeister
05/04/2010, 13:16
η πηγη που μου το ειπε ειναι αξιοπιστη...ενα αγωνιστικο,ενα βορεια ελλαδα κι ενα αθηνα...λεπτομερειες δεν ξερουμε...

κωστακη συνεχισε με το sp2...βαλε χερι και μοτερ...:D

Tpap
05/04/2010, 13:31
Kαλά τα λέει ο Αντουάν...δυστυχώς.

Και μόνο να το ακούσεις να δουλεύει -αν καταλαβαίνεις 5 πράγματα- σχηματίζεις εικόνα γρήγορα για την ''μελέτη'' των μηχανικών τις μπεμβέ...

Κρίμα από μένα.

Σημ:
Υπερκοστολόγηση, προς προπλήρωση (σίγουρων) βλαβών εντός εγγυήσεως. Το αρ'εν'ντι στην πλάτη των πελατών.
Συφέρνει, λέμε....
Καλές αγορές.

boussias
05/04/2010, 16:08

κωστακη συνεχισε με το sp2...βαλε χερι και μοτερ...:D

Του χρόνου το μοτέρ. Προς το παρόν δίαιτα. Αναμένουμε κάτι μαγνήσια ...
τα υπόλοιπα απο κοντά...:beer:

Δεν κανονίζουμε Σουνιάδα το επομενο Σαββάτο;

194413

byron
05/04/2010, 16:21
Για να μείνουμε on topic, στο τελευταίο ΜΟΤΟ δοκίμασαν στις Σέρρες S1000RR,CBR1000RR & GSXR1000 K9.

ταχυτεροι γύροι

BMW. 1'26"315
Honda. 1'27"580
Suzuki. 1'28'431

Οδηγοί. Πατεράκης ,Μαλαμίδης, Μέντης

konsttanttinos
06/04/2010, 15:10
Βυρωνα το τζιξερ ειχε γυρισει σε 1'26''610 πριν λιγους μηνες σε συγκριτικο με το factory.
Βεβαια ειχε καλυτερο καιρο και η πιστα ηταν τελειως στεγνη.

byron
06/04/2010, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Βυρωνα το τζιξερ ειχε γυρισει σε 1'26''610 πριν λιγους μηνες σε συγκριτικο με το factory.
Βεβαια ειχε καλυτερο καιρο και η πιστα ηταν τελειως στεγνη.

Ε'ιχε θεματακι πάλι η πίστα. νερά στην Κ5 και στο εσάκι :wave2:

sniper
06/04/2010, 16:42
Για να μείνουμε on topic, στο τελευταίο ΜΟΤΟ δοκίμασαν στις Σέρρες S1000RR,CBR1000RR & GSXR1000 K9.

ταχυτεροι γύροι

BMW. 1'26"315
Honda. 1'27"580
Suzuki. 1'28'431

Οδηγοί. Πατεράκης ,Μαλαμίδης, Μέντης

Τώρα που το πήραμε απόφαση πάτωσε το σαράβαλο το σουζούκι; :sad:

DrIoannis
21/04/2010, 15:13
Λοιπόν δεν ξέρω τι να πω.Προσπαθώ για πάνω από 1 ώρα να σκεφτώ πώς να σας περιγράψω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το traction control σε συνδυασμό με τα γωνιόμετρα.Δεν μπορώ ακόμη να το περιγράψω με ακρίβεια αλλά δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!! Με το που τελειώσεις το quickturn και ανοίξεις το γκάζι, όσο και να το ανοίξεις και εφόσον είσαι πλαγιασμένος πάνω από το όριο των προκαθορισμένων μοιρών η μηχανή απλά επιταχύνει ντριφτάροντας όσο επιτρέπουν οι συνθήκες.Με το που το σηκώσεις πάνω από τις προκαθορισμένες μοίρες η επιτάχυνση απλά μεγαλώνει όσο επιτρέπουν πάλι οι συνθήκες και συνεχίζει ντριφτάροντας!Για εμένα είναι πρωτόγνωρο να γίνετε έτσι εύκολα και πραγματικά άφοβα για τον οδηγό.Όσο και να ανοίξεις το γκάζι απλά δεν πέφτεις,δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά...Είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικό και συνάμα τόσο ασφαλές που δεν μπορείς να το πιστέψεις:D

Ιznogood
22/04/2010, 07:32
...στο race mode ε?

DrIoannis
23/04/2010, 09:15
Για race mode μιλάμε βέβαια.

DUKASII
24/04/2010, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Λοιπόν δεν ξέρω τι να πω.Προσπαθώ για πάνω από 1 ώρα να σκεφτώ πώς να σας περιγράψω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το traction control σε συνδυασμό με τα γωνιόμετρα.Δεν μπορώ ακόμη να το περιγράψω με ακρίβεια αλλά δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!! Με το που τελειώσεις το quickturn και ανοίξεις το γκάζι, όσο και να το ανοίξεις και εφόσον είσαι πλαγιασμένος πάνω από το όριο των προκαθορισμένων μοιρών η μηχανή απλά επιταχύνει ντριφτάροντας όσο επιτρέπουν οι συνθήκες.Με το που το σηκώσεις πάνω από τις προκαθορισμένες μοίρες η επιτάχυνση απλά μεγαλώνει όσο επιτρέπουν πάλι οι συνθήκες και συνεχίζει ντριφτάροντας!Για εμένα είναι πρωτόγνωρο να γίνετε έτσι εύκολα και πραγματικά άφοβα για τον οδηγό.Όσο και να ανοίξεις το γκάζι απλά δεν πέφτεις,δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά...Είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικό και συνάμα τόσο ασφαλές που δεν μπορείς να το πιστέψεις:D ασε μας ρε φιλαρακι αφου σου λενε οι απο πανω οτι το μηχανακι δεν καλο..τι μας τσμαπουνας τωρα εδω περα.
αντε να στο "ακροαστουν" να σου πουν τι θα παθει..:uplate: :hypnotize

τραξιον κοντρολς κ μαλακιες...

Ζεύκας
26/04/2010, 01:16
στα superstock, ό,τι πιο κοντά σε χιλιάρια ss παραγωγής το BMW S1000RR δείχνει ποιός είναι το αφεντικό με διαφορά!

http://www.worldsbk.com/en/season/standings?p_S_Campionato=SST&p_Anno=2010&p_PilotiCostruttori=P

Thunderace
26/04/2010, 02:42
κριμα που δεν μπορω να αισθανθω τη δυναμη του κινητηρα γιατι ειναι για αρχαριο και κλειστο (μισο γκαζι) στη Γερμανια. Εγω απλα θα το εχω για 3 μηνες οσπου να βγαλει διπλωμα.
Αυτο που καταλαβα εως τωρα που εχω κανει 800χμ ειναι τα εξης.

Δεν ειναι το πιο ευελικτο αλλα ειναι πολυ σταθερο και ουδετερο. Εχει καλο ηχο (εως 9000 στροφες παντα) με εξατμιση σνιτσερ. Καλη θεση οδηγησης, για το γουστο μου ας ηταν τα κλιπ τιμονιου λιγο πιο εξω. Τα λαστηχα μαμα μετσελερ ρεις τεκ κ3 πολυ καλα. Καιει σχετικα πολυ, με 14 λιτρα παει 180χμ και αυτα με μισο γκαζι. Μουδιαζουν τα χερια αν πηγαινεις σταθερη ταχυτητα επαρχιακο δρομο με περιππου 100χμ απο του τριγμους που μεταδιδοντε στα κλιπ. Γενικα δουλευει αγρια το μοτερ (απο ρελαντι αν του δινεις σιγα σιγα στροφες λες και δουλευει σε 3,5 κυλινδρους) και μου εβγαλε ενα νεο τριγμο σαν σφιριγμα απο περιοχη κατω απο ντεποζητο...θα δειξει στο σερβις. Στο κατεβασμα ταχυτητων (εχει κουικσιφτ) λες και σκαλωνει η ντιζα ακουγετε, πρωτη φορα τρομαξα. Την νεκρα θελει πολυ μαλακο ποδι για να την βρεις. Γενικα εχω μια επιφυλαξη στο ποσο θα κρατησει το μοτερ. Δεν με εμπνεει οτι καποτε θα φτασει τα 40.000χλμ. χωρις επισκευες. Για το αβς δεν εχω να πω διοτι δεν εβρεξε εδω ακομα και η αφαλτος δε γλιστραει, καθως και για το τρακτςιον κοντρολ λογο οτι ειναι κλειστο απο δυναμη.

Οσο σκεφτομαι ομως τα εξτρα ασφαλειας που εχει ειναι μονοδρομος η μηχανη αν εχεις λεφτα και την αλαζεις ανα 2 με 3 χρονια ανταλασοντας την με καινουργια.

Φιλικα Γιαννης

T.R.E
26/04/2010, 11:26
Για το BMW δεν έχω να πω κάτι επι της ουσίας,μιας και μόνο το έχω δει αλλά δεν το έχω καβαλήσει... Αλλά θα μείνω λίγο στις συγκρίσεις με τα υπόλοιπα χιλιάρια και τις ιπποδυνάμεις τους... Στο ίδιο δυναμόμετρο,ας πούμε του Power Bikes για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης,το BMW ρίχνει 20-25 αλογάκια στους Γιαπωνέζους...

Για να τα πάρεις αυτά τα άλογα από 1 GSX-R,που είναι και ομολογουμένως αυτό που φτιάχνεται πιο εύκολα ή τελοσπάντων αυτό που φτιάχνουν οι περισσότεροι,θες ένα 4 χίλιαρο,στην καλύτερη... Εξαιρείται κάποιος που το φτιάχνει εντελώς μόνος του,αλλά έτσι δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση...

Θες εκκεντροφόρους,ολόκληρη εξάτμιση,φλάντζα,δουλειά στην κεφαλή,κάτι για να ρυθμίζεις το καύσιμο κτλ... Φτηνό δεν το λες,αν και υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το κάνεις... Και πως το είπατε αυτό? Αξιοπιστία στοκ? Με αυτούς τους εκκεντροφόρους? :lol:

Και όλα αυτά για να φτάσει στην ιπποδύναμη ενός στοκ BMW,το οποίο όταν αποφασίσει κάποιος σοβαρός εξατμισάς να του βγάλει μια καλή ολόσωμη θα είναι 190+... Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν μπορεί να βγάλει το gixxer 220 + ή το CBR με ολόκληρο το HRC κιτ... Γιατί για κάποιος ιδιώτη,ακόμα και το 200 θέλει να κάνει ότι ξέρει και δεν ξέρει για να το δει...

Tελοσπάντων,για μένα το BMW έδειξε το δρόμο... Όσοι το οδήγησαν μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν,για φρένα γκάζι,και ουδέτερο στήσιμο και όχι ακραίο... Το αντι-σούζα είναι εκνευριστικό μόνο...

Στο WSBK χθες δεν το είδα να υστερεί και ιδιαίτερα ... :)

DUKASII
26/04/2010, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Για το BMW δεν έχω να πω κάτι επι της ουσίας,μιας και μόνο το έχω δει αλλά δεν το έχω καβαλήσει... Αλλά θα μείνω λίγο στις συγκρίσεις με τα υπόλοιπα χιλιάρια και τις ιπποδυνάμεις τους... Στο ίδιο δυναμόμετρο,ας πούμε του Power Bikes για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης,το BMW ρίχνει 20-25 αλογάκια στους Γιαπωνέζους...

Για να τα πάρεις αυτά τα άλογα από 1 GSX-R,που είναι και ομολογουμένως αυτό που φτιάχνεται πιο εύκολα ή τελοσπάντων αυτό που φτιάχνουν οι περισσότεροι,θες ένα 4 χίλιαρο,στην καλύτερη... Εξαιρείται κάποιος που το φτιάχνει εντελώς μόνος του,αλλά έτσι δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση...

Θες εκκεντροφόρους,ολόκληρη εξάτμιση,φλάντζα,δουλειά στην κεφαλή,κάτι για να ρυθμίζεις το καύσιμο κτλ... Φτηνό δεν το λες,αν και υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το κάνεις... Και πως το είπατε αυτό? Αξιοπιστία στοκ? Με αυτούς τους εκκεντροφόρους? :lol:

Και όλα αυτά για να φτάσει στην ιπποδύναμη ενός στοκ BMW,το οποίο όταν αποφασίσει κάποιος σοβαρός εξατμισάς να του βγάλει μια καλή ολόσωμη θα είναι 190+... Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν μπορεί να βγάλει το gixxer 220 + ή το CBR με ολόκληρο το HRC κιτ... Γιατί για κάποιος ιδιώτη,ακόμα και το 200 θέλει να κάνει ότι ξέρει και δεν ξέρει για να το δει...

Tελοσπάντων,για μένα το BMW έδειξε το δρόμο... Όσοι το οδήγησαν μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν,για φρένα γκάζι,και ουδέτερο στήσιμο και όχι ακραίο... Το αντι-σούζα είναι εκνευριστικό μόνο...

Στο WSBK χθες δεν το είδα να υστερεί και ιδιαίτερα ... :) ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ!:beer:

T.R.E
26/04/2010, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ!:beer:

Και φαντάσου ότι έχω και Κ7 και το φτιάχνω... :(

konsttanttinos
26/04/2010, 12:47
...
...

Μενω σ'αυτο λιγακι.
Επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης, μην συγκρινεις τιμες κατασκευης εργοστασιου με τιμες aftermarket βελτιωσεων.Οταν -και αν- η suzuki βγαλει ενα αντιστοιχο παντοδυναμο εργαλειο τοτε θα μπορουμε να συγκρινουμε τιμες.

Δεν ειναι μονο η βελτιωση αλλα κυριως η αντοχη και η αξιοπιστια για ενα πολιτικο μηχανακι.
Οι περισσοτεροι επεσαν στην λουμπα των απολυτων αριθμων που σερβιρε η bmw.
Εβγαλε ενα παντοδυναμο μηχανακι (για την αξιοπιστια περιμενουμε), αλλα το φορτωσε με ενα καρο ηλεκτρονικα που ειναι απαραιτητα πλεον για να το πας και για να μην σε ξεφορτωσει στην πρωτη στροφη.Φανταστειτε να βγουνε ολα τα ηλεκτρονικα, θα εχει πολυ ενδιαφερον τοτε η ομοιογενεια και η φιλικοτητα του.
Ειμαι υπερ της εξελιξης, και συμφωνω με τους ηλεκτρονικους φυλακες που θα προστατεψουν τον οδηγο, κυριως τον απειρο, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τις πωλησεις και τις γνωμες αρκετων κατοχων μετα απο κανενα χρονο.Εχουμε κι ενα SBK για να δουμε τις πραγματικες του δυνατοτητες.

:beer:

T.R.E
26/04/2010, 13:12
Μενω σ'αυτο λιγακι.
Επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης, μην συγκρινεις τιμες κατασκευης εργοστασιου με τιμες aftermarket βελτιωσεων.Οταν -και αν- η suzuki βγαλει ενα αντιστοιχο παντοδυναμο εργαλειο τοτε θα μπορουμε να συγκρινουμε τιμες.

Δεν ειναι μονο η βελτιωση αλλα κυριως η αντοχη και η αξιοπιστια για ενα πολιτικο μηχανακι.
Οι περισσοτεροι επεσαν στην λουμπα των απολυτων αριθμων που σερβιρε η bmw.
Εβγαλε ενα παντοδυναμο μηχανακι (για την αξιοπιστια περιμενουμε), αλλα το φορτωσε με ενα καρο ηλεκτρονικα που ειναι απαραιτητα πλεον για να το πας και για να μην σε ξεφορτωσει στην πρωτη στροφη.Φανταστειτε να βγουνε ολα τα ηλεκτρονικα, θα εχει πολυ ενδιαφερον τοτε η ομοιογενεια και η φιλικοτητα του.
Ειμαι υπερ της εξελιξης, και συμφωνω με τους ηλεκτρονικους φυλακες που θα προστατεψουν τον οδηγο, κυριως τον απειρο, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τις πωλησεις και τις γνωμες αρκετων κατοχων μετα απο κανενα χρονο.Εχουμε κι ενα SBK για να δουμε τις πραγματικες του δυνατοτητες.

Konstantine,δεν τις σύγκρινα άμεσα... Απλά μιας και τέθηκε σαν άποψη,ότι αν πάρεις ένα gsxr σήμερα,το πας στα 185 φτηνά-εύκολα-αξιόπιστα,είπα ότι ούτε φτηνό είναι,ίσως εύκολο για κάποιους,αλλά ούτε και αξιόπιστο... Και όλα αυτά για να φτάσεις τι? Την δύναμη ενός στοκ BMW!

Που αν το πάμε έτσι και αυτό με λίγη δουλίτσα δεν τα πάει και άσχημα...

http://www.lkm.de/tuning%20kits/ueberblick.htm

http://www.youtube.com/watch?v=sOlDvIjIYgE&feature=player_embedded

Επίσης ηλεκτρονικούς περιορισμούς έχουν όλα τα Γιαπωνέζικα,βλέπε άλλους χάρτες αβάνς για τις χαμηλές ταχύτητες,2ες πεταλούδες που ελέγχονται απ'την ECU και όλα τα σχετικά...
Εγώ απλά ξέρεις τι λέω? Ότι δίνουμε δικαιολογίες στον εαυτό μας για να μην παραδεχτούμε την ανωτερότητα του BMW σε όλους τους τομείς,και χωρίς να κάνει όσο ένα 1098R ας πούμε...:a13: :a13:

Στο SBK δηλαδή,με τον Corser για οδηγό άσχημα πάει? :beer: :confused: Αν είναι να κοιτάμε τα SBK τότε οι Ντουντούκες γαμούν και δέρνουν... Συνολικά την τελευταία 10ετία λέω ε... :wacko:

DUKASII
26/04/2010, 13:14
Konstantine,δεν τις σύγκρινα άμεσα... Απλά μιας και τέθηκε σαν άποψη,ότι αν πάρεις ένα gsxr σήμερα,το πας στα 185 φτηνά-εύκολα-αξιόπιστα,είπα ότι ούτε φτηνό είναι,ίσως εύκολο για κάποιους,αλλά ούτε και αξιόπιστο... Και όλα αυτά για να φτάσεις τι? Την δύναμη ενός στοκ BMW!

Που αν το πάμε έτσι και αυτό με λίγη δουλίτσα δεν τα πάει και άσχημα...

http://www.lkm.de/tuning%20kits/ueberblick.htm

http://www.youtube.com/watch?v=sOlDvIjIYgE&feature=player_embedded

Επίσης ηλεκτρονικούς περιορισμούς έχουν όλα τα Γιαπωνέζικα,βλέπε άλλους χάρτες αβάνς για τις χαμηλές ταχύτητες,2ες πεταλούδες που ελέγχονται απ'την ECU και όλα τα σχετικά...
Εγώ απλά ξέρεις τι λέω? Ότι δίνουμε δικαιολογίες στον εαυτό μας για να μην παραδεχτούμε την ανωτερότητα του BMW σε όλους τους τομείς,και χωρίς να κάνει όσο ένα 1098R ας πούμε...:a13: :a13:

Στο SBK δηλαδή,με τον Corser για οδηγό άσχημα πάει? :beer: :confused: Αν είναι να κοιτάμε τα SBK τότε οι Ντουντούκες γαμούν και δέρνουν... Συνολικά την τελευταία 10ετία λέω ε... :wacko: μια χαρα τα λες..

konsttanttinos
26/04/2010, 21:28

..........

Γενικα δεν διαφωνω, αλλα πιστευω οτι η bmw προστατευει το προιον της με ηλεκτρονικα γιατι εχει ενα πλαισιο-περιφερειακα που δεν μπορει να διαχειριστουν τοσα αλογα....και το βρισκω λογικο γιατι ουτε την τεχνογνωσια των υπολοιπων εχει σε στησιμο ss ουτε ιδιαιτερη εμπειρια σε μοτερ Ι4.
Παραδεχομαι την bmw γιατι τολμησε να βγαλει το δυνατοτερο, αλλα σε πλαισιο και στησιμο εχει πολυ δρομο ακομη, και αυτο το εδειξε στην αμεση συγκριση με το factory στην πιστα, που μεσα στην στροφη, που ειναι και το ζητουμενο, υπολειπεται.

Ξερω οτι οι σχιστοματηδες παιζουν με χαρτες, πεταλουδες και ECU φιλε μου, αλλα εδω μιλαμε για R-ABS με DTC...να μου πεις πως αλλιως θα περασεις στον δρομο τετοιο σταυλο.Παραδεχομαι την bmw που εκανε καποιους να χασουν τον υπνο τους αλλα δεν νομιζω να καταφερνε κατι χωρις τα ηλεκτρονικα,που ομως ολοκληρη η φιλοσοφια κατασκευης του RR βασιζεται σε αυτα.

Πολυ θα μου αρεσε να δοκιμασω αυτο το μηχανακι σε πιστα, ετσι για να δω ποσο μπορει βοηθησει εναν μεσο αναβατη.Δεν με χαλαει ουτε η προοπτικη αποκτησης, αλλα με χαλαει η φιλοσοφια της εταιριας, συν το οτι δεν χρειαζεται ενας σκασμος αλογα για να διασκεδασεις.
Βλεπε factory.

T.R.E
26/04/2010, 21:59
Γενικα δεν διαφωνω, αλλα πιστευω οτι η bmw προστατευει το προιον της με ηλεκτρονικα γιατι εχει ενα πλαισιο-περιφερειακα που δεν μπορει να διαχειριστουν τοσα αλογα....και το βρισκω λογικο γιατι ουτε την τεχνογνωσια των υπολοιπων εχει σε στησιμο ss ουτε ιδιαιτερη εμπειρια σε μοτερ Ι4.
Παραδεχομαι την bmw γιατι τολμησε να βγαλει το δυνατοτερο, αλλα σε πλαισιο και στησιμο εχει πολυ δρομο ακομη, και αυτο το εδειξε στην αμεση συγκριση με το factory στην πιστα, που μεσα στην στροφη, που ειναι και το ζητουμενο, υπολειπεται.

Ξερω οτι οι σχιστοματηδες παιζουν με χαρτες, πεταλουδες και ECU φιλε μου, αλλα εδω μιλαμε για R-ABS με DTC...να μου πεις πως αλλιως θα περασεις στον δρομο τετοιο σταυλο.Παραδεχομαι την bmw που εκανε καποιους να χασουν τον υπνο τους αλλα δεν νομιζω να καταφερνε κατι χωρις τα ηλεκτρονικα,που ομως ολοκληρη η φιλοσοφια κατασκευης του RR βασιζεται σε αυτα.

Πολυ θα μου αρεσε να δοκιμασω αυτο το μηχανακι σε πιστα, ετσι για να δω ποσο μπορει βοηθησει εναν μεσο αναβατη.Δεν με χαλαει ουτε η προοπτικη αποκτησης, αλλα με χαλαει η φιλοσοφια της εταιριας, συν το οτι δεν χρειαζεται ενας σκασμος αλογα για να διασκεδασεις.
Βλεπε factory.

Για μένα το ζητούμενο είναι το ταχύτερο γυρολόγιο... Το κάθε μηχανάκι έχει τα δυνατά του σημεία έχει και τις αδυναμίες του... Κάποιο στήνεται για περισσότερη ταχύτητα μέσα στη στροφή κάποιο άλλο για να πέρνει νωρίτερα το γκάζι,το καθε ένα πρέπει να εκμεταλεύεται τα δυνατά του σημεία...
Αλλά το πάσχει από περιφερειακά είναι αστείο να το λέμε... :p

Τελοσπάντων,δες και τα σχόλια του Dr Ioannis για την λειτουργία των ηλεκρονικών... Προς τα εκεί πάει η εξέλιξη,είτε το θέλουμε είτε όχι... Όλοι όσοι ασχολούντε με αγώνες,ακόμα και με dragster,δες μόνο πόσα ηλεκτρονικά βοηθήματα έχουν για να πάρουν τα μέγιστα απ'το μηχανάκι...

Launch control,σίφτερ,σιφτ λάιτ κτλ... Αντίστοιχα στην πίστα τηλεμετρίες,τράκτιον κτλ... Δεν γίνεται διαφορετικά,εφόσον οι αγώνες τα απαιτούν...

DukasII σταμάτα να λες "καλά τα λες",δεν σε πιστεύω...

:lol:

devil's animal
26/04/2010, 22:50
θα δειξει ο χρονος...
:rolleyes:

αν βγει αμεση απαντηση απο τους Ιαπωνες με παρομοια "υλικα" τοτε θα παραδεχονται αμεσα οτι εχουν χασει το παιχνιδι μεσα στην εδρα τους...

αν περασουν 1-2 χρονακια και δουμε βεγγαλικα πανω απο τα Μεγαρα και τις Σερρες, τοτε θα ξερουμε για την "επιτυχια" των BMW.

παντως δεν μπορουμε να παρουμε και σαν δειγμα 1-2-3 μηχανακια που εχουν πουληθει. πρεπει να πουληθουν τουλαχιστον καμια 30αρια εκ των οποιων τα 10 να μπαινουν συχνα πιστα και να σκιζονται συστηματικα (οπως γινονται και με τα Ιαπωνικα) για να βγουν συμπερασματα.

αν του χρονουν δουμε καμια honda να βγαζει CBR με traction control και να ανακοινωνει 200 αλογα τοτε απλα τον εχουν πιει και πανε να κερδισουν το χαμενο εδαφος...:wacko:

T.R.E
26/04/2010, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

παντως δεν μπορουμε να παρουμε και σαν δειγμα 1-2-3 μηχανακια που εχουν πουληθει. πρεπει να πουληθουν τουλαχιστον καμια 30αρια εκ των οποιων τα 10 να μπαινουν συχνα πιστα και να σκιζονται συστηματικα (οπως γινονται και με τα Ιαπωνικα) για να βγουν συμπερασματα.

Την τελευταία φορά που βρέθηκα Μέγαρα,μαζί με τα τεστάδικα είδα καμιά 10αριά τουλάχιστο... :)

devil's animal
26/04/2010, 23:35
Την τελευταία φορά που βρέθηκα Μέγαρα,μαζί με τα τεστάδικα είδα καμιά 10αριά τουλάχιστο... :)

the more the better...
and as I said...time will kill us all...εεε,οχι αυτο ειναι το αμανικου!!:rotflmao: :rotflmao:

γενικα ο χρονος θα δειξει...
:beer: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
27/04/2010, 08:48
the more the better...
and as I said...time will kill us all...εεε,οχι αυτο ειναι το αμανικου!!:rotflmao: :rotflmao:

γενικα ο χρονος θα δειξει...
:beer: :beer: :beer: :beer: εδω δε σε πιανω..τι θα δειξει δηλαδης ο χρονος?οτι τι?
:confused:
δεν ουισκι και περιμενουμε να γινει για να το πουλησουμε..μηχανακι ειναι..κ σαφως οσοι ψαχνουν απο καπου να πιαστουν για να βγαλουν το μηχανακι μαπα,σαπακι..αναξιοπιστο κτλ..
θελουν το χρονο τους για να το χωνεψουν για αρχη..να το μειωσουν μετα με διάφορα..κ εν τελη να το βγαλουν αχρηστο.
μπας τα τζαπαν ..δε χαλανε δηλαδη?εδω η χοντα ενα μηχανακι με αξιολογη δυναμη εβγαλε και καιει πιο πολυ λαδι απο το nsr μου...

Stabak
27/04/2010, 09:07
Ποσοι απο δω το εχετε καβαλησει σε πιστα ρε παιδια το μηχανακι και ξερετε; :confused: :confused: :confused:

DUKASII
27/04/2010, 09:09
Ποσοι απο δω το εχετε καβαλησει σε πιστα ρε παιδια το μηχανακι και ξερετε; :confused: :confused: :confused: τι ξερουμε?

Stabak
27/04/2010, 09:11
ποσο αργο η γρήγορο ειναι και που καθως και ποια η πραγματική ωφελεια των ηλεκτρ/κών βοηθημάτων και που... αυτο εννοώ...

DUKASII
27/04/2010, 09:14
ποσο αργο η γρήγορο ειναι και που καθως και ποια η πραγματική ωφελεια των ηλεκτρ/κών βοηθημάτων και που... αυτο εννοώ... τι να σου πω τωρα..θες να με πεις οτι ξερεις καποιον που πανω απο 150 αλογα σε πιστα δε χρειαζεται βοηθηματα κτλ?

Stabak
27/04/2010, 09:20
Πολλούς... αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο...

DUKASII
27/04/2010, 09:25
Πολλούς... αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο... μπραβο σου..δεν εχω καταλαβει ομως ακομα τι θες να πεις.αν το ηλεκτρονικο βοηθημα που σου επιτρεπει να ανοιξεις νωριτερα το αρκουδαγκαζο χρειαζεται??

Stabak
27/04/2010, 09:40
Κατ' αρχας δεν πρεπει να μπλεκουμε στις κουβεντες SΒΚ και GP και δεν ξερω και γω τι, ουτε καν Σουπερστοκ μιας και οι διαφορετικοί οδηγοί και οι ομάδες με διαφορετικά μπατζετ και υποστήριξη διαφέρουν υπερβολικά και δινουν διαφορετικές προοπτικές σε ενα μηχανάκι... ποσο μαλλον οταν απο την μανα του ειναι και καλό ε;

Μετα θα πρεπει να προσδιορισουμε το αγοραστικό κοινο ενος SS... διοτι αλλο ο καφετεριακιας- κοντράκιας και άλλο ο μπισταδωρος... οκ;

Ωραια, αν εξαιρεσουμε τους πρωτους που μονο άλογα και δυναμη θελουν και τιποτε αλλο (συνεπως εδω το ζητουμενο το κερδιζει το μπεμπε εξ'ορισμου μαμα) όπου ομως και η βελτίωση εχει ενα άλλο δρόμο σχετικό με χρημα/ίππο (και εδω μπαινουμε στα λημέρια του rein οπου η διαρκεια, η αποδοση και τα περιθώρια βελτίωσης χριζουν αλλης κριτικής) .... θα πρέπει να αναζητήσουμε τι χρειάζεται ενα μηχανάκι για να παει σωστα και γρηγορα σε ενα ελεγχομενο περιβάλλον όπου ο χρόνος εχει τον πρώτο λόγο και όχι η δύναμη αποκλειστικά...

ε εδώ εχει να κάνει ακομα και με το επίπεδο του οδηγού και το τι χρειάζεται ο ίδιος για να παει καλύτερα.... σε αυτο το σημείο υπάρχουν εξεζητημένες λυσεις πολυ πριν βγει το μπε μπε, σαν βαση εκκινησης και διαφερει απο οδηγο σε χορηγό κλπ κλπ... συνεπως τα κριτήρια αλλάζουν και εδω, μπορει το τραξιον της μπεμπας να καθυστερει ενα γρηγορο οδηγο σε σημεια που τα ελέγχει καλυτερα εκεινος με το γκάζι του ή την διαχειριση των ελαστικών του... αρα επαναλαμβάνω εχει να κάνει με το επίπεδο του οδηγού...

Για να τελειωσω θα αναφερθώ στη κατηγορία τουριστο-κουλαντζας που εχει το μηχανάκι για να καλύψει πολλές ανάγκες και όχι ιδιαιτερα μοτ/κης φύσεως (οπου εδώ εμπιπτουμε σχεδόν ολοι μας). Ε σε αυτο το επίπεδο οι μηχανολογικές και οι ηλεκτρονικές βελτιώσεις δεν εχουν τόσο στοχο την καλυψη πραγματικών αναγκών οσο αλλες... οποτε παντε παρτε οτι γουσταρετε διοτι εχετε τα φραγκα και την θεληση να ειστε οτι αγοράζετε..... (αυτο δεν το κανει καλυτερο ή χειρότερο ομως...)

DUKASII
27/04/2010, 09:55
Κατ' αρχας δεν πρεπει να μπλεκουμε στις κουβεντες SΒΚ και GP και δεν ξερω και γω τι, ουτε καν Σουπερστοκ μιας και οι διαφορετικοί οδηγοί και οι ομάδες με διαφορετικά μπατζετ και υποστήριξη διαφέρουν υπερβολικά και δινουν διαφορετικές προοπτικές σε ενα μηχανάκι... ποσο μαλλον οταν απο την μανα του ειναι και καλό ε;

Μετα θα πρεπει να προσδιορισουμε το αγοραστικό κοινο ενος SS... διοτι αλλο ο καφετεριακιας- κοντράκιας και άλλο ο μπισταδωρος... οκ;

Ωραια, αν εξαιρεσουμε τους πρωτους που μονο άλογα και δυναμη θελουν και τιποτε αλλο (συνεπως εδω το ζητουμενο το κερδιζει το μπεμπε εξ'ορισμου μαμα) όπου ομως και η βελτίωση εχει ενα άλλο δρόμο σχετικό με χρημα/ίππο (και εδω μπαινουμε στα λημέρια του rein οπου η διαρκεια, η αποδοση και τα περιθώρια βελτίωσης χριζουν αλλης κριτικής) .... θα πρέπει να αναζητήσουμε τι χρειάζεται ενα μηχανάκι για να παει σωστα και γρηγορα σε ενα ελεγχομενο περιβάλλον όπου ο χρόνος εχει τον πρώτο λόγο και όχι η δύναμη αποκλειστικά...

ε εδώ εχει να κάνει ακομα και με το επίπεδο του οδηγού και το τι χρειάζεται ο ίδιος για να παει καλύτερα.... σε αυτο το σημείο υπάρχουν εξεζητημένες λυσεις πολυ πριν βγει το μπε μπε, σαν βαση εκκινησης και διαφερει απο οδηγο σε χορηγό κλπ κλπ... συνεπως τα κριτήρια αλλάζουν και εδω, μπορει το τραξιον της μπεμπας να καθυστερει ενα γρηγορο οδηγο σε σημεια που τα ελέγχει καλυτερα εκεινος με το γκάζι του ή την διαχειριση των ελαστικών του... αρα επαναλαμβάνω εχει να κάνει με το επίπεδο του οδηγού...

Για να τελειωσω θα αναφερθώ στη κατηγορία τουριστο-κουλαντζας που εχει το μηχανάκι για να καλύψει πολλές ανάγκες και όχι ιδιαιτερα μοτ/κης φύσεως (οπου εδώ εμπιπτουμε σχεδόν ολοι μας). Ε σε αυτο το επίπεδο οι μηχανολογικές και οι ηλεκτρονικές βελτιώσεις δεν εχουν τόσο στοχο την καλυψη πραγματικών αναγκών οσο αλλες... οποτε παντε παρτε οτι γουσταρετε διοτι εχετε τα φραγκα και την θεληση να ειστε οτι αγοράζετε..... (αυτο δεν το κανει καλυτερο ή χειρότερο ομως...) Ολα αυτα γιατι πρεπει να τα κανουμε ρε αδερφε?:eyepop:
γιατι τον ειπιαμε γενικως πες και αμα ηταν τζαπαν αυτο τωρα θα μαςταν στας εκκλησιας να δωξαζουμε τον κυριο που εδεησε να δωσει στον κιτρινιαρικο λαο τετοια τεχνογωσια και παπαρια μαντολες ξερω γω..

οπως τα λεγα.

reinmeister
27/04/2010, 10:02
Ολα αυτα γιατι πρεπει να τα κανουμε ρε αδερφε?:eyepop:
γιατι τον ειπιαμε γενικως πες και αμα ηταν τζαπαν αυτο τωρα θα μαςταν στας εκκλησιας να δωξαζουμε τον κυριο που εδεησε να δωσει στον κιτρινιαρικο λαο τετοια τεχνογωσια και παπαρια μαντολες ξερω γω..

οπως τα λεγα.

μια παρακληση...ασε το τεχνικο κατα μερος...

Stabak
27/04/2010, 10:03
ειναι καθαρα θεμα αντιμετώπισης οπως και μαρκετινγκ... το μπε μπε για μενα ειναι ειναι ενα φανταστικο συνολο για ιδιωτες που αν σου αρεσει και εχεις τα φραγκα να το παρεις οπως πρεπει ετσι (εχω αναφερει οτι οποιος το παρει χωρις τα ηλεκτρονικα για μενα ειναι άσχετος) μπορει να σε κάνει και μαγκα....

κατα τα αλλα κολοκυθόπις

τωρα αν καποιος σωνει και καλα πρεπει να το βγαλει υπερμηχανημα επειδη ευρωπαικως τον πινει τοσα χρονια απο τα κινέζικα... ε δεν ειμαι και ψυχολόγος..

DUKASII
27/04/2010, 10:10
μια παρακληση...ασε το τεχνικο κατα μερος... Για την εκκλησια λες?:rotflmao: :bawl:

DUKASII
27/04/2010, 10:12
ειναι καθαρα θεμα αντιμετώπισης οπως και μαρκετινγκ... το μπε μπε για μενα ειναι ειναι ενα φανταστικο συνολο για ιδιωτες που αν σου αρεσει και εχεις τα φραγκα να το παρεις οπως πρεπει ετσι (εχω αναφερει οτι οποιος το παρει χωρις τα ηλεκτρονικα για μενα ειναι άσχετος) μπορει να σε κάνει και μαγκα....

κατα τα αλλα κολοκυθόπις

τωρα αν καποιος σωνει και καλα πρεπει να το βγαλει υπερμηχανημα επειδη ευρωπαικως τον πινει τοσα χρονια απο τα κινέζικα... ε δεν ειμαι και ψυχολόγος.. κοιτα φιλε..εγω γενικως δε τον πινω..δε με καιει και στα παπαρια μου τα ψυχολογικα με τις μοτο σιδερα ειναι κ οποιο συναισθημα το ξεπερασα με τη πρωτη μοτο.

αλλα το ψυχολογικο αποτελεσμα της επιτυχιας του μπεεμβε με μια ματια σε αυτο το ποστ κανει μπαμ..

p@nos
27/04/2010, 11:05
το συγκεκριμενο,για την ωρα,ναι,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας...

το θεμα μας ειναι οτι δεν τιθεται θεμα τεχνολογιας-τεχνογνωσιας...απλως το εβγαλαν παραγωγη με τα πραγματα που δινουν οι αλλοι στα κιτ,για να μπορεσει να πουλησει...απλο ειναι...

το ιδιο ακριβως καναν και οι ιαπωνες με τα καινουρια του μοντελα παντα...

ως συνεπια , το καινουριο ηταν πιο δυνατο απο το προηγουμενο ψηλα, αλλα και πιο ψοφιο χαμηλα...

το εκαναν για να πουλησουν, γιατι στην ουσια δεν ηταν καινουρια μοτο, απλα ειχε αλλα πλαστικα...

και φυσικα τελευταιο και περιτρανο παραδειγμα το μπουσα...ολοι περιμεναν μια ρουκετα, και εβγαλαν το παλιο με το κιτ, καινουρια πλαστικα και καινουρια χρωματα...

γιατι ο γιαπωνεζος που βαζει τα κιτ ειναι μαγκας, και η bmw που με την πρωτη εβγαλε μοτερ τουμπανο(με κιτ οπως λες), ειναι οι μαλακες που κοροιδευουν?

και κατι ακομα...με το κιτ που δινει η bmw ποσα αλογα παει μετα?

T.R.E
27/04/2010, 12:31
το θεμα μας ειναι οτι δεν τιθεται θεμα τεχνολογιας-τεχνογνωσιας...απλως το εβγαλαν παραγωγη με τα πραγματα που δινουν οι αλλοι στα κιτ,για να μπορεσει να πουλησει...απλο ειναι...

Γιατί μήπως οι γιαπωνέζοι τι κάνουν τόσα χρόνια στα μηχανάκια τους? Ας πούμε για GSX-R,κάθε 2ετία 500-1000 στροφές παραπάνω και τους εκκεντροφόρους του κιτ στο επόμενο...

Και πάει λέγοντας...Όπως έκανε και στο Busa σχεδόν...

konsttanttinos
27/04/2010, 13:05
Για μένα το ζητούμενο είναι το ταχύτερο γυρολόγιο... Το κάθε μηχανάκι έχει τα δυνατά του σημεία έχει και τις αδυναμίες του... Κάποιο στήνεται για περισσότερη ταχύτητα μέσα στη στροφή κάποιο άλλο για να πέρνει νωρίτερα το γκάζι,το καθε ένα πρέπει να εκμεταλεύεται τα δυνατά του σημεία...
Αλλά το πάσχει από περιφερειακά είναι αστείο να το λέμε... :p

Aστειο ειναι επισης να συγκρινουμε την τεχνογνωσια της ohlins με τις αναρτησεις μιας εταιριας που μεχρι πριν 2 χρονια σπαταλουσε φαια ουσια σε paralaver και telelever. ΔΕν λεω οτι η sachs ειναι κακη, αλλα φυσικα στα 16κ+ υπαρχουν και καλυτερα.
Τα ηλεκτρονικα ηρθαν για να μεινουν, και ολοι θα φαμε στην μουρη - και θα μας αρεσει - καποια μερα, αλλα το RR δεν ειναι το απολυτο.Αν ηταν δεν θα καναμε συζητηση, απλα θα παραδεχομασταν την τελειοτητα του.

reinmeister
27/04/2010, 13:25
οταν γινει κατανοητο οτι το μονο που εκανε η bmw ηταν να βγαλει ενα κιταρισμενο μηχανακι στον δρομο,με τα οποια προβληματα προυποθετει αυτο,ισως καταφερουμε να συννενοηθουμε...

DUKASII
27/04/2010, 13:37
οταν γινει κατανοητο οτι το μονο που εκανε η bmw ηταν να βγαλει ενα κιταρισμενο μηχανακι στον δρομο,με τα οποια προβληματα προυποθετει αυτο,ισως καταφερουμε να συννενοηθουμε... χαλαει δηλαδη?:D (αντα παλι απο την αρχη τωρα..)

sapila racing
27/04/2010, 13:43
Aστειο ειναι επισης να συγκρινουμε την τεχνογνωσια της ohlins με τις αναρτησεις μιας εταιριας που μεχρι πριν 2 χρονια σπαταλουσε φαια ουσια σε paralaver και telelever. ΔΕν λεω οτι η sachs ειναι κακη, αλλα φυσικα στα 16κ+ υπαρχουν και καλυτερα.
Τα ηλεκτρονικα ηρθαν για να μεινουν, και ολοι θα φαμε στην μουρη - και θα μας αρεσει - καποια μερα, αλλα το RR δεν ειναι το απολυτο.Αν ηταν δεν θα καναμε συζητηση, απλα θα παραδεχομασταν την τελειοτητα του.

Δεν σπατάλησε και τόση φαιά ουσία όπως λές, μια και ηταν ήδη δοκιμασμένες λύσεις.
Απλά περίμενε να λήξουν οι πατέντες για να τις εφαρμόσει τζάμπα, και φυσικά να τις εξελίξει.
Αυτό είναι προς όφελός της φυσικά, και ειναι αυτη τη στιγμή η μόνη εταιρεία που ψάχνεται στον σχεδιασμό των μπροστινών της.
Το οτι η Ohlins φτιάχνει ισως το καλύτερο τηλεσκοπιπο πηρούνι, δεν λεει και πολλά, εφ όσον ειναι ενα σύστημα με πολλά σχεδιαστικά ατοπήματα, απλά το έχουμε συνηθίσει κι εμείς και οι αγωνιζόμενοι κι εχει γίνει καθεστώς.

Δεν μπορείς εύκολα να συγκρίνεις άμεσα ενα Duolever (Hossack στην ουσία) με ενα τηλεσκοπικό και να πεις ποιό είναι πιο καλό, το καθένα εχει τις ιδιομορφίες του.
Εφ όσον όμως εσυ τα συγκρίνεις, θα πρέπει να ξέρεις και τα πλεονεκτήματα του Duolever.
Τα γνωρίζεις?
Το οτι το RR εχει τηλεσκοπικό πηρούνι, και οχι Duolever, δεν ειναι τυχαίο...

reinmeister
27/04/2010, 13:46
χαλαει δηλαδη?:D (αντα παλι απο την αρχη τωρα..)

DUKASII
27/04/2010, 13:50

το θεμα μας ειναι οτι δεν τιθεται θεμα τεχνολογιας-τεχνογνωσιας...απλως το εβγαλαν παραγωγη με τα πραγματα που δινουν οι αλλοι στα κιτ,για να μπορεσει να πουλησει...απλο ειναι... μπραβο στη bmw Λοιπον..

devil's animal
27/04/2010, 13:51
εδω δε σε πιανω..τι θα δειξει δηλαδης ο χρονος?οτι τι?
:confused:
δεν ουισκι και περιμενουμε να γινει για να το πουλησουμε..μηχανακι ειναι..κ σαφως οσοι ψαχνουν απο καπου να πιαστουν για να βγαλουν το μηχανακι μαπα,σαπακι..αναξιοπιστο κτλ..
θελουν το χρονο τους για να το χωνεψουν για αρχη..να το μειωσουν μετα με διάφορα..κ εν τελη να το βγαλουν αχρηστο.
μπας τα τζαπαν ..δε χαλανε δηλαδη?εδω η χοντα ενα μηχανακι με αξιολογη δυναμη εβγαλε και καιει πιο πολυ λαδι απο το nsr μου...

τι δεν καταλαβες ρε δουκα??
ειπαμε στην πρωτη προσπθεια μιας εταιρειας να κανει κατι το οποιο δεν ειχε ξανακανει,πρεπει να υπαρχει και μια καποια δυσπιστια στην αρχη οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα για να μην παρουμε κανα οικοπεδο αγκαλια αν μπλοκαρει το αντισπιν ή καρφωθει καμια βαλβιδα στο στερνο ή οτιδηποτε αλλο.

αυτα δλδ που προαναφερθηκαν σαν "παιδικες αρρωστιες" απο τον rein.

εδω καινουργια windows βγαινουν και τα εγκαθιστουμε μετα απο ενα χρονο για να εχουν λυθει τα οποια προβληματα τους.
σιγουρα η δευτερη και η τριτη γενια των bmw θα ειναι πολυ καλυτερες και ολοκληρωμενες.

εγω παντως δεν θα εδινα τα λεφτα μου σε bmw τωρα και ας τα ειχα ολα κασερι.

θα προτιμουσα να πηγαινα σε Ιαπωνα που εχει 20 χρονια τεχνογωσια και 20 λιγοτερα αλογα παρα bmw.

και αλλο ενα τελευταιο παραδειγμα...
η triumph που ειχε μια προϊστορια με το 955 daytona και με το ΤΤ δεν επεισε εξ αρχης με το 675...

οταν περασαν 1-2 χρονακια και ειδαν οτι πηγαινε καλα, μοσχοπουλησε και ολοι βγηκαν και ειπαν ΜΠΡΑΒΟ στους εγγλεζους.

πρωτος εγω το εκθειασα το πραγμα οταν καταλαβα τι επαιζε και το οδηγησα αλλα οταν ημουν στο διλλημμα το 2005 να παρω 600αρι δεν το εμπιστευτηκα το triumph γιατι μολις ειχε πρωτοβγει και πηγα στον δοκιμασμενο μοτερ του 636 (που ειχε και κορυφαια περιφφερειακα)...

οταν προκειται για μια αγορα 18κ και σου λενε βγαζει η bmw ενα μοτερ χιλιαρι που στροφαρει στις 14, δεν το πολυπαιζεις το πραγμα...if you know what I mean...

sapila racing
27/04/2010, 13:51
οταν γινει κατανοητο οτι το μονο που εκανε η bmw ηταν να βγαλει ενα κιταρισμενο μηχανακι στον δρομο,με τα οποια προβληματα προυποθετει αυτο,ισως καταφερουμε να συννενοηθουμε...

Ας το κάνανε και οι άλλοι αν τους έπαιρνε.
Αυτη τη στιγμή ειναι το πιο γρήγορο, εχει τα πιο high ηλεκτρονικά, βοηθάει τον αναβάτη, κερδίζει στα Superstock, ειναι στην 5αδα στα WSB και το βλέπουμε πολύ συχνά ακόμα και στις Ελληνικές πίστες.

Κι αν χαλάσει θα εχει εγγύηση.

Σε οποιοδήποτε GSXRYZFZXRRCBRR κλπ κλπ κι αν ρίξεις ενα σκασμό λεφτά να το κιτάρεις να φτάσει το BMW, χωρίς φυσικά να μπορεί ο αναβάτης να ανοίξει μέσα στη στροφή και στη νέξοδο το γκάζι όπως το BMW, κινδυνευεις να το πάρεις στο χέρι και φυσικά θα τα πληρώνεις απο την τσέπη σου.

Προς το παρόν δεν εχουμε δεί να εκρύγνυνται τα S1000RR ανα τον κόσμο, και υπάρχουν ήση πολλά που τα λυσσάνε στις πίστες. :winka:

Πολύ φοβάμαι οτι θα πέσεις οικτρά εξω στις προβλέψεις σου αυτη τη φορά. :wave2:

Cpt. Haddock
27/04/2010, 13:53
:a014:

DUKASII
27/04/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αυτη τη στιγμή ειναι το πιο γρήγορο, εχει τα πιο high ηλεκτρονικά, βοηθάει τον αναβάτη, κερδίζει στα Superstock, ειναι στην 5αδα στα WSB και το βλέπουμε πολύ συχνά ακόμα και στις Ελληνικές πίστες.

Σε οποιοδήποτε GSXRYZFZXRRCBRR κλπ κλπ κι αν ρίξεις ενα σκασμό λεφτά να το κιτάρεις να φτάσει το BMW, χωρίς φυσικά να μπορεί ο αναβάτης να ανοίξει μέσα στη στροφή και στη νέξοδο το γκάζι όπως το BMW, κινδυνευεις να το πάρεις στο χέρι και φυσικά θα τα πληρώνεις απο την τσέπη σου.

Προς το παρόν δεν εχουμε δεί να εκρύγνυνται τα S1000RR ανα τον κόσμο, και υπάρχουν ήση πολλά που τα λυσσάνε στις πίστες. :winka:

Πολύ φοβάμαι οτι θα πέσεις οικτρά εξω στις προβλέψεις σου αυτη τη φορά. :wave2: σωστος ο γιαπωνεζος..τωρα αν θα πεσει εξω η μεσα η πεσει ταβλα ο ρειν δεν εχει σημασια παιδια για μηχανακια μιλαμε σιγα μη δε φαει κ το βραδι..

DUKASII
27/04/2010, 13:55
τι δεν καταλαβες ρε δουκα??
ειπαμε στην πρωτη προσπθεια μιας εταιρειας να κανει κατι το οποιο δεν ειχε ξανακανει,πρεπει να υπαρχει και μια καποια δυσπιστια στην αρχη οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα για να μην παρουμε κανα οικοπεδο αγκαλια αν μπλοκαρει το αντισπιν ή καρφωθει καμια βαλβιδα στο στερνο ή οτιδηποτε αλλο.

αυτα δλδ που προαναφερθηκαν σαν "παιδικες αρρωστιες" απο τον rein.

εδω καινουργια windows βγαινουν και τα εγκαθιστουμε μετα απο ενα χρονο για να εχουν λυθει τα οποια προβληματα τους.
σιγουρα η δευτερη και η τριτη γενια των bmw θα ειναι πολυ καλυτερες και ολοκληρωμενες.

εγω παντως δεν θα εδινα τα λεφτα μου σε bmw τωρα και ας τα ειχα ολα κασερι.

θα προτιμουσα να πηγαινα σε Ιαπωνα που εχει 20 χρονια τεχνογωσια και 20 λιγοτερα αλογα παρα bmw.

και αλλο ενα τελευταιο παραδειγμα...
η triumph που ειχε μια προϊστορια με το 955 daytona και με το ΤΤ δεν επεισε εξ αρχης με το 675...

οταν περασαν 1-2 χρονακια και ειδαν οτι πηγαινε καλα, μοσχοπουλησε και ολοι βγηκαν και ειπαν ΜΠΡΑΒΟ στους εγγλεζους.

πρωτος εγω το εκθειασα το πραγμα οταν καταλαβα τι επαιζε και το οδηγησα αλλα οταν ημουν στο διλλημμα το 2005 να παρω 600αρι δεν το εμπιστευτηκα το triumph γιατι μολις ειχε πρωτοβγει και πηγα στον δοκιμασμενο μοτερ του 636 (που ειχε και κορυφαια περιφφερειακα)...

οταν προκειται για μια αγορα 18κ και σου λενε βγαζει η bmw ενα μοτερ χιλιαρι που στροφαρει στις 14, δεν το πολυπαιζεις το πραγμα...if you know what I mean...
:wave2: φιλε ετσι ετσι..

τζαπαν αξιοπιστο..κ ξερο ψωμι..

reinmeister
27/04/2010, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Πολύ φοβάμαι οτι θα πέσεις οικτρά εξω στις προβλέψεις σου αυτη τη φορά. :wave2:

σαφεστατα και τους παιρνει...αυτη η αποδοση επιτυγχανεται χωρις καν να χρησιμοποιηθουν εμβολα και με εκκεντροφορους δευτερου σταδιου...και το κοστος ειναι μικροτερο απο την διαφορα τιμης τους...

δεν το εχουν κανει μεχρι στιγμης γιατι πουλανε και βγαζουν και τα εξτρα απο τα κιτς...

αν αισθανθουν πιεση,κι αυτο θα φανει απο τις πωλησεις του bmw,τοτε πιστεψε με ,θα το κανουν...

στο παγκοσμιο ,βρισκεται στην δευτερη χρονια του οπως το απριλια κι εχει πετυχει πολυ λιγοτερα...

εχουμε δει να διαλυονται 3 στην ελλαδα και καμποσα στον κοσμο,γι αυτο και η bmw προεβει στο κοψιμο των στροφων στο και καλα στρωσιμο...η πορεια του αλλωστε θα δειξει...

τα μηχανακι των 180-190 ιππων ροδα μια χαρα τα ανοιγαν τερμα οι αγωνιζομενοι εδω και χρονια ακομη και στην ελλαδα...ποσο δε μαλλον στο εξωτερικο...τα προβληματα ξεκινουν μετα τα 210...

θα το ξαναπω για μια ακομη φορα...η σχεδιαση του συγκεκριμενου μοτερ(formula 1) δεν κανει για sbk,αλλα για gp...κι οταν λεω δεν κανει εννοω απο πλευρας κοστους...αυτο το μοτερ για να αποδωσει τα αναμενομενα πρεπει να δουλεψει τουλαχιστον 15-16.000 rpms...για να δουλεψει ετσι πρεπει να πεσουν πανω του πακτωλοι χρηματων που δεν αρμοζουν στο μπατζετ των sbk...

τωρα αν οι γερμανοι αποφασισουν κατι τετοιο,θα φανει στο σχετικα κοντινο μελλον...

για την ωρα η αποδοση του στα sbk δειχνει προβληματα μεταφορας της δυναμης στον δρομο μια και περιοριζεται σε μικρο ευρος στροφων...

γι αυτο και στα 2 σκελη της ισπανιας ο corser εμεινε πισω μετα τα 2/3 του αγωνα,εχοντας ξεφτυλισει τα λαστιχα του...αλλωστε το ιδιο γινεται σε καθε αγωνα...

μακαρι να πεσω εξω στις προβλεψεις μου και να αναγκασοτυν οι ιαπωνες και ειδικα η χοντα να βγαλουν πυραυλο...

για την ωρα παντως,χωρις να μου λεει και κατι στο δια ταυτα, μια χαρα μεσα ειμαι...

T.R.E
27/04/2010, 15:59

τα μηχανακι των 180-190 ιππων ροδα μια χαρα τα ανοιγαν τερμα οι αγωνιζομενοι εδω και χρονια ακομη και στην ελλαδα...ποσο δε μαλλον στο εξωτερικο...τα προβληματα ξεκινουν μετα τα 210...

Να ρωτήσω κάτι μιας και το έθιξες? Υπάρχουν πολλά 1000άρια σην Ελλάδα που βγάζουν 210 ρόδα? :confused:

p@nos
27/04/2010, 16:06
και επισης γιατι εχουν σκαλωσει ολοι με την ιπποδυναμη?

ετσι κι αλλιως ειναι παντου καλυτερο απ'ολα τα υπολοιπα...

T.R.E
27/04/2010, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και επισης γιατι εχουν σκαλωσει ολοι με την ιπποδυναμη?

ετσι κι αλλιως ειναι παντου καλυτερο απ'ολα τα υπολοιπα...

Αυτό είναι που απασχολεί την πλειοψηφία των αγοραστών αυτής της κατηγορίας...

devil's animal
27/04/2010, 16:29
φιλε ετσι ετσι..

τζαπαν αξιοπιστο..κ ξερο ψωμι..

ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ή οντως δεν καταλαβαινεις (το οποιο ειναι λυπηρο για σενα)...:rolleyes:

πουθενα δεν ειπα τζαπαν και ξερο ψωμι...:nono:

εδω οι Ιαπωνες μετα απο 20 χρονια τεχνογνωσια εβγαλαν μηχανακι που εσπαγε πλαισιο. σκατα στα μουτρα τους.

το ιδιο και για τους αλλους που εβγαλαν το χιλιαρι διχρονο και για να πας μια καλη βολτα πρεπει να εχεις και το λιτρο λαδακι μεσα στο σακιδιο πλατης...:mad:

οποτε οταν μια εταιρεια που δεν ειχε σχεση πριν και κανει δειλα δειλα την εμφανιση της στον συγκεκριμενο χωρο (ss του λιτρου) βγαζει κατι που στροφαρει στις 14χιλ και αποδιδει 190 ειμαι επιφυλακτικος για την αξιοπιστια της και νομιζω δικαιως.

και ενα τελευταιο παραδειγμα...
η triumph με την προικα του 955 Daytona και του ΤΤ, οταν εβγαλε το 675 κανεις δεν ετρεξε να το παρει.
μετα αφου το μηχανακι εσπερνε ΟΛΟΙ παραδεχτηκαν οτι οι ιαπωνες νικηθηκαν στο ιδιο τους γηπεδο.

και εγω οταν ηταν να παρω 600αρι το 2005 δεν διαλεξα το 675 γιατι μολις ειχε πρωτοβγει και ημουν επιφυλακτικος και προτιμησα την δοκιμασμενη λυση του μοτερ του 636 (που προϋπηρχε απο το 03-04) και ειχε και κορυφαια περιφερειακα...

μολις το οδηγησα ομως και καταλαβα και τι παιζει φυσικα το παραδεχτηκα σαν μηχανακι. ολα αυτα ομως εγιναν 1-2 χρονια αφου πρωτοβγηκε.
ηταν αξιοπιστο μοτερ, ειχε τρομερο στησιμο, μικρο βαρος, φρεναρες, και ωραιο τρικυλινδρο τραβηγμα.

οταν λοιπον πας να δωσεις 18κ δεν παιζεις με το να αγορασεις οικοπεδο λογω κολλημενου αντισπιν ή καρφωμενης βαλβιδας στο στερνο...

μεχρι λοιπον να περασουν 1-2 χρονακια και να μαθω απο κατοχους οτι ολα καλα με την αξιοπιστια εγω δεν τα δινω τα μαρουλια. εσεις αμα θελετε δωστε τα και γινετε πειραματοζωα...
ολα αυτα φιλικα και απροκαλυπτα.

p@nos
27/04/2010, 16:41
Αυτό είναι που απασχολεί την πλειοψηφία των αγοραστών αυτής της κατηγορίας...

μα και στην ιπποδυναμη καλυτερο ειναι

:D

reinmeister
27/04/2010, 17:52
Να ρωτήσω κάτι μιας και το έθιξες? Υπάρχουν πολλά 1000άρια σην Ελλάδα που βγάζουν 210 ρόδα? :confused:

oxi...your point being?

Viking
27/04/2010, 18:31
Πάντως πολύ το κουράζουμε το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο DrIoannis το χει οδηγήσει και μπορεί να έχει άποψη (και φαίνεται και έμπειρος ο άνθρωπος...) όλοι οι άλλοι λέμε για να λέμε..:alien:

Ιznogood
28/04/2010, 01:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο DrIoannis το χει οδηγήσει και μπορεί να έχει άποψη (και φαίνεται και έμπειρος ο άνθρωπος...) όλοι οι άλλοι λέμε για να λέμε..:alien:

O Dr ειναι κατοχος και καποιοι απο μας το εχουμε οδηγησει. Οσοι το εχουμε κανει οπως βλεπετε δεν ασχολουμαστε πλεον με το θεμα.

DUKASII
28/04/2010, 02:54
ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ή οντως δεν καταλαβαινεις (το οποιο ειναι λυπηρο για σενα)...:rolleyes:

πουθενα δεν ειπα τζαπαν και ξερο ψωμι...:nono:

εδω οι Ιαπωνες μετα απο 20 χρονια τεχνογνωσια εβγαλαν μηχανακι που εσπαγε πλαισιο. σκατα στα μουτρα τους.

το ιδιο και για τους αλλους που εβγαλαν το χιλιαρι διχρονο και για να πας μια καλη βολτα πρεπει να εχεις και το λιτρο λαδακι μεσα στο σακιδιο πλατης...:mad:

οποτε οταν μια εταιρεια που δεν ειχε σχεση πριν και κανει δειλα δειλα την εμφανιση της στον συγκεκριμενο χωρο (ss του λιτρου) βγαζει κατι που στροφαρει στις 14χιλ και αποδιδει 190 ειμαι επιφυλακτικος για την αξιοπιστια της και νομιζω δικαιως.

και ενα τελευταιο παραδειγμα...
η triumph με την προικα του 955 Daytona και του ΤΤ, οταν εβγαλε το 675 κανεις δεν ετρεξε να το παρει.
μετα αφου το μηχανακι εσπερνε ΟΛΟΙ παραδεχτηκαν οτι οι ιαπωνες νικηθηκαν στο ιδιο τους γηπεδο.

και εγω οταν ηταν να παρω 600αρι το 2005 δεν διαλεξα το 675 γιατι μολις ειχε πρωτοβγει και ημουν επιφυλακτικος και προτιμησα την δοκιμασμενη λυση του μοτερ του 636 (που προϋπηρχε απο το 03-04) και ειχε και κορυφαια περιφερειακα...

μολις το οδηγησα ομως και καταλαβα και τι παιζει φυσικα το παραδεχτηκα σαν μηχανακι. ολα αυτα ομως εγιναν 1-2 χρονια αφου πρωτοβγηκε.
ηταν αξιοπιστο μοτερ, ειχε τρομερο στησιμο, μικρο βαρος, φρεναρες, και ωραιο τρικυλινδρο τραβηγμα.

οταν λοιπον πας να δωσεις 18κ δεν παιζεις με το να αγορασεις οικοπεδο λογω κολλημενου αντισπιν ή καρφωμενης βαλβιδας στο στερνο...

μεχρι λοιπον να περασουν 1-2 χρονακια και να μαθω απο κατοχους οτι ολα καλα με την αξιοπιστια εγω δεν τα δινω τα μαρουλια. εσεις αμα θελετε δωστε τα και γινετε πειραματοζωα...
ολα αυτα φιλικα και απροκαλυπτα.
:wave2: ειπες μονος σου 2 ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ για τη τεχνογνωσια και τα μπουρδελα μηχανακια που βγαλανε οι ιαπωνες..και εγω δε καταλαβαινω?:uplate: :hypnotize :look: και ειναι κ λυπηρο για εμενα?:lol: :bawl:

DrIoannis
18/05/2010, 15:06
Είπα σήμερα να το δυναμομετρήσω για να δω σε τι επίπεδα βρίσκετε η μηχανή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

198203

Stabak
18/05/2010, 15:14
:sun:

Sapadak
18/05/2010, 15:16
Πολυ ωραια η καμπυλη :)

Η ροπη θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη :p

Στοκ ειναι?

reinmeister
18/05/2010, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Είπα σήμερα να το δυναμομετρήσω για να δω σε τι επίπεδα βρίσκετε η μηχανή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

:beer: :beer: :beer:

DrIoannis
18/05/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

Στοκ ειναι?
Εντελώς...

nakedorange
18/05/2010, 15:57
Απιστευτη αποδοση απο στοκ χιλιαρι, αλλη μια φορα να το χαιρεσαι το πριονι σου φιλε!

@Παρεπιπτοντως,η δυναμομετρηση σου ειναι απολυτως συμφωνη με το γερμανικο Motorrad.

Comparison test: Aprilia RSV4, BMW S 1000 RR, Yamaha YZF-R1 (http://www.motorradonline.de/de/motorraeder/tests/vergleichstests/vergleichstest-superbikes-auf-der-landstrae/288912?mrdkampagne=rss_homepage)

πηγη.....> "Motorrad Online "

mankam
18/05/2010, 17:33
ωραιος ο γερμανος!:beer:

dimr1
19/05/2010, 10:00
Όταν κάποιοι είπαμε ότι ξυρίζει το μηχανάκι από κινητήρα, κάποιοι διαφώνησαν.

andgeo
19/05/2010, 10:24
από motograndprix.gr

"Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Συνιώρης πέτυχε πολύ γρήγορο χρόνο ταχύτερου γύρου με 1΄.19,8 δείχνοντας ότι παρά την απουσία του από τους αγώνες για δυο χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση." Με BMW S1000RR βεβαίως.

Δεν πάει καθόλου λέμε , άσε που δεν κάνει για πίστα !!!

reinmeister
19/05/2010, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Όταν κάποιοι είπαμε ότι ξυρίζει το μηχανάκι από κινητήρα, κάποιοι διαφώνησαν.

αστο ρε αγορι μου σε παρακαλω...μην το σκαλιζεις αλλο...

dimr1
19/05/2010, 10:34
Στα Superstock τι γίνεται;

nakedorange
21/05/2010, 09:33
Με Yoshimura R-77 Slip-On ,δειχνει ακομα πιο ομορφο.

:smokin:

198601