View Full Version : Θέλω τους φίλους μου να βρω
free rider
22/05/2005, 08:58
Σάββατο 3.00 μμ
ΟΡΕ,
Η ζωή είναι αναμφίβολα δύσκολη από μόνη της . Και είναι μια μάχη που δεν χρειάζεται να έχεις δίκαννο ,…είναι πολύ σκληρότερη και φυσικά δεν πιστεύω στους υπεράνθρωπους…Και φυσικά μέσα στο καθένα υπάρχει ένα μέρος που σπαράζει και ζητά βοήθεια .. Απλά η βοήθεια δεν είναι για όσα έχουν συμβεί, γι αυτά είναι too late..είναι για εκείνα που μπορεί να έρθουν και να είναι καλυτέρα από τα προηγούμενα.. Αλώστε κανένας αγώνας καμιά μάχη δεν χάνεται. Και οι φαινομενικά χαμένες μάχες είναι ένα μέστωμα ζωής είναι μια μνήμη για τον άνθρωπο και το χρέος του. Αυτό είναι το βάρος για όποιον δεν φοβάται να αναζητά τον έσχατο λόγο των πράξεών του όπου αναμετριέται όχι μόνο με την ύπαρξή του αλλά και με το ΧΡΕΟΣ της ύπαρξής του.
Κυριακή 09,30 μμ
Μου έχουν λείψει οι παρέες στο Δέλεαρ
Μου έχουν λείψει οι φίλοι που γνώρισα χωρίς κανένα προαπαιτούμενο με μόνη λογική ότι πλησιάζουμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε παρέα για να μιλήσουμε για την κοινή αγάπη μας τις μηχανές..
όσα διαβάζετε δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα καταλαβαίνει κανείς όταν
διαβάζει μόνο το κείμενο και δεν βλέπει εκείνον που γράφει...
τι στο καλό ..μπορεί να σου μιλήσει κάποιος με μια κακή έκφραση και επειδή τον βλέπεις να γελάσεις ...πίσω από το πληκτρολόγιο δεν βλέπεις την μούρη του άλλου που γράφει και εύκολα παρεξηγείσαι..
πάντα υπάρχει καλή θέληση για κακίες που εκτονώνονται όταν κάποιος είναι στην καρακοσμάρα του πίσω από το πληκτρολόγιο..
και δεν θα έπαιρνα και τόσο σοβαρά όσα γράφονται ιδίως αν τα διαβάσω μετά από καμιά δυο μέρες..
Αλήθεια μετά από δύο μέρες έχω ξεφύγει τελείως από την λογική του όσων γράφω πιο πριν.. μπορεί την μια στιγμή να γράφω και να «πυροβολώ» και την επόμενη μέρα να μην τρέχει τίποτα
την στιγμή εκείνη βγάζω τον κακό εαυτό μου και τον αφήνω ελεύθερο και αυτό είναι το λάθος μου…αυτό το freestyle fighting είναι καταστροφικό για την ψυχική ηρεμία όλων σας …εδώ είναι βέβαια και το ότι δεν μου φταίει κανένας να ταλαιπωρώ..
και δεν διεκδικώ κανένα τίτλο άψογης συμπεριφοράς ,αλλά τουλάχιστον υποστηρίζω το ότι σε όσα γράφω δεν κρατάω καμία μα καμία κακία σε κανέναν ..μπορεί την μια στιγμή να σκοτωνόμαστε αλλά την επόμενη τον νιώθω σαν φιλαράκι, γιατί μα γιατί καβαλάει μηχανή…και για μένα αυτό τα λέει όλα.. και έχω ανάγκη όλους και όλα τα παιδιά που οδηγάνε όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί σε εκείνους μπορώ να πω ότι ξέρεις καβάλησα το 600 και χάζεψα ..πως χαστουκιάζει…ε τώρα άμα πω σε κάποιον εκτός χώρου πως χαστουκιάζει θα με κοιτάει σαν ψυχασθενή…
πάντως με τσάκισε ο power με αυτό που έγραψε …κι ο χρήστος και ο ντιντις και όλοι τους..
ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ON OFF KAI STRHTADES ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ …
Προσωπικα παντα μιλωντας ...
Παντα δινω ενα χερι σε καποιον για να σηκωθει ... :smokin:
free rider
22/05/2005, 14:41
thanks mate...
:sun: :sun:
Περασμένα ξεχασμένα ....... :wave2:
Keep on rolling .....:smokin:
malon sto xeri sou einai na ksanagineis white sheep, an kai ksanaleo den ksero ti eipes (phges kai esbhses to post kai apo to bikenet....) kai etsi den tha matho pote mallon deikse kalh diagogh apo do kai pera kai tha se sugxoresoun mallon.... kala paidia einai kai "autoi" katalabainoun...
:wave2:
powerphot
22/05/2005, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Σάββατο 3.00 μμ
Κυριακή 09,30 μμ
Μου έχουν λείψει οι φίλοι που γνώρισα χωρίς κανένα προαπαιτούμενο με μόνη λογική ότι πλησιάζουμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε παρέα για να μιλήσουμε για την κοινή αγάπη μας τις μηχανές..
τι στο καλό ..μπορεί να σου μιλήσει κάποιος με μια κακή έκφραση και επειδή τον βλέπεις να γελάσεις ...πίσω από το πληκτρολόγιο δεν βλέπεις την μούρη του άλλου που γράφει και εύκολα παρεξηγείσαι..
πάντα υπάρχει καλή θέληση για κακίες που εκτονώνονται όταν κάποιος είναι στην καρακοσμάρα του πίσω από το πληκτρολόγιο..
και δεν θα έπαιρνα και τόσο σοβαρά όσα γράφονται ιδίως αν τα διαβάσω μετά από καμιά δυο μέρες..
Αλήθεια μετά από δύο μέρες έχω ξεφύγει τελείως από την λογική του όσων γράφω πιο πριν.. μπορεί την μια στιγμή να γράφω και να «πυροβολώ» και την επόμενη μέρα να μην τρέχει τίποτα
την στιγμή εκείνη βγάζω τον κακό εαυτό μου και τον αφήνω ελεύθερο και αυτό είναι το λάθος μου…αυτό το freestyle fighting είναι καταστροφικό για την ψυχική ηρεμία όλων σας …εδώ είναι βέβαια και το ότι δεν μου φταίει κανένας να ταλαιπωρώ..
και δεν διεκδικώ κανένα τίτλο άψογης συμπεριφοράς ,αλλά τουλάχιστον υποστηρίζω το ότι σε όσα γράφω δεν κρατάω καμία μα καμία κακία σε κανέναν ..μπορεί την μια στιγμή να σκοτωνόμαστε αλλά την επόμενη τον νιώθω σαν φιλαράκι, γιατί μα γιατί καβαλάει μηχανή…και για μένα αυτό τα λέει όλα.. και έχω ανάγκη όλους και όλα τα παιδιά που οδηγάνε όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί σε εκείνους μπορώ να πω ότι ξέρεις καβάλησα το 600 και χάζεψα ..πως χαστουκιάζει…ε τώρα άμα πω σε κάποιον εκτός χώρου πως χαστουκιάζει θα με κοιτάει σαν ψυχασθενή…
πάντως με τσάκισε ο power με αυτό που έγραψε …κι ο χρήστος και ο ντιντις και όλοι τους..
ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ON OFF KAI STRHTADES ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ …
Γιατί ρε Χρήστο τι έγραψε δηλαδή ο «power” και σε τσάκισα?:confused:
Καλά το λεω εγώ ότι, άμα δεν μιλάω μαζί μου τα βάζουν.
Κι άμα μιλάω πάλι μαζί μου τα βάζουν. Μήπως καλύτερα να μόνο να «μασάω»?:lol: :lol:
Όταν απαντάς σε κάποιον με χιούμορ και δεν το καταλαβαίνει,(αφού όπως είπες …πίσω από το πληκτρολόγιο….κλπ κλπ) γιατί τα πήρες στο κρανίο κι άρχισες αυτό που άρχισες?:rolleyes:
Όχι …..όχι μη μου απαντήσεις, ούτε κι εγώ θα το συνεχίσω όπως τότε τις….μαύρες μέρες…(.η μάλλον τις μπλε μέρες…μπλε δεν είναι το interface του bikenet?):lol: :lol: :lol:
που φρικάρισα μ’ αυτά που διάβαζα και δεν απάντησα ποτέ.
Προσωπικά μαζί σου δεν έχω κανένα πρόβλημα, όσο με ξέρεις σε ξέρω, όσο μου μιλάς θα σου μιλάω, όσο μου γράφεις θα σου γράφω, κι όσο με….γράφεις θα σε γράφω…:lol: :lol::lol:
Καλό θα ήταν τώρα που γράφουμε και διαβάζουμε όλα αυτά (όπως πολύ σωστά έγραψες πιο πάνω κι εσύ) να τα θεωρούσαμε από την αρχή δεδομένα κι όχι εκ των υστέρων, και να μην είχαν αυτό το σενάριο αλλά κάποιο άλλο, μια εκδρομή ας πούμε. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά, «Κάλιο αργά παρά ποτέ» έτσι?:smokin:
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ούτε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, ούτε κανέναν.
Αν, και όταν, βρεθούμε από κοντά τα λέμε χωρίς……..πληκτρολόγια….το δικό μου θα το αφήσω σπίτι.:D
Καταραμένο internet….. :evil:
Ραντεβού στο γνωστό μυστικό μέρος
όπως μου είπε κάποιος….:beer: :beer:
Ε άντε ρε Χρήστο, έλα Δέλεαρ αύριο να ησυχάσουμε! Ουφ!!! :D :wave2:
ΥΓ. Θα σε μάθω να βρίζεις και να θάβεις τον ΑΡ-ΕΣ-ΠΙ, και να μην τρέχει μία! :cool: :p
Rezeguet
22/05/2005, 15:52
τον αρ-ες-πι ρε??? :lol: :lol: :rotflmao:
14676
Σάββατο 3.00 μμ
ΟΡΕ,
Η ζωή είναι αναμφίβολα δύσκολη από μόνη της . Και είναι μια μάχη που δεν χρειάζεται να έχεις δίκαννο ,…είναι πολύ σκληρότερη και φυσικά δεν πιστεύω στους υπεράνθρωπους…Και φυσικά μέσα στο καθένα υπάρχει ένα μέρος που σπαράζει και ζητά βοήθεια .. Απλά η βοήθεια δεν είναι για όσα έχουν συμβεί, γι αυτά είναι too late..είναι για εκείνα που μπορεί να έρθουν και να είναι καλυτέρα από τα προηγούμενα.. Αλώστε κανένας αγώνας καμιά μάχη δεν χάνεται. Και οι φαινομενικά χαμένες μάχες είναι ένα μέστωμα ζωής είναι μια μνήμη για τον άνθρωπο και το χρέος του. Αυτό είναι το βάρος για όποιον δεν φοβάται να αναζητά τον έσχατο λόγο των πράξεών του όπου αναμετριέται όχι μόνο με την ύπαρξή του αλλά και με το ΧΡΕΟΣ της ύπαρξής του.
Κυριακή 09,30 μμ
αχα,ωστε αυτα λοιπον κρυβεις μεσα σου?
και διαλεγεις βρε να λες ολα τ'αλλα?
ειναι πολυ ομορφο να καταλαβαινεις καποιες φορες πως εσφαλες και να προσπαθεις να επανορθωσεις!μπραβο σου γι'αυτο!
θα μου πεις ποτε δεν φταιμε μονο εμεις κι αλλοι παρακινησαν πραγματα κι αλλοι συμπεριφερθηκαν λαθος κ.τλ. κ.τλ. και θα 'χεις δικιο.
το μονο ομως που εγω θα σου πω αν και τα ειπαμε λιγο κι απο κοντα ειναι πως οτι μπορεις να κανεις σ'αυτη τη ζωη ειναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!να μορφωθεις,να βελτιωθεις,να "καλυτερευσεις"οπως το κρινεις εσυ αυτο η να "χειροτερευσεις"...
αστο καθενα να μιλα,θα πληρωσουμε ολοι στο τελος τις επιλογες μας.εσυ λεγε αυτα που θες ποτε συγκρινοντας!και πραττε παντα παλι ετσι!
δεν εχω κανενα σκοπο να φανω συμβουλατορας σου(καθοτι πολυ μικροτερη:D ),ξεκινησα απλα για να επικροτησω αυτο που εγραψες.
κι επειδη το εκανα πολυ σοβαρο...
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑΑΑΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψίτ, Χρήστε, και που'σαι... άλλαξε κι αυτό το ρημάδι το avatar σου μέχρι αύριο το πρωί, γιατί είναι δράμα! :D:D
Ορίστε μερικές προτάσεις:
14696
4
Αυτό είναι συμβολικό!! ;) ;) ;)
14699
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
3
Το "3" μηπως μπορεις να το βαψεις λιγο προς το μαυρο του ???
:lol: :rotflmao: :lol:
Αν βαλεις αυτό το αβαταρ κατι γίνεταi... :smokin: :smokin: :smokin:
14700
adam_tsouk
22/05/2005, 21:52
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι'ναι τούτοι!
Το κερατο σας,τι τσακωνεστε ρε?
Αφου ολοι αγαπαμε τις μοτοσυκλετες και τις καβαλαμε για να πηγαινετε απο πισω μου και να βλεπετε την ουρα μου....
.
.
.
.
.
.
.
.:lol: :rotflmao:
:wave2: :beer:
Μικρή Λουλού
23/05/2005, 08:06
well come back bro..:smokin:
afrotwin
23/05/2005, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Προσωπικα παντα μιλωντας ...
Παντα δινω ενα χερι σε καποιον για να σηκωθει ... :smokin:
pou isouna re toso kero na tin tripsis ligo tou papou na tou siko8i... plirone kiolas mexri ke xorafaki 8a konomouses...
ala tora ton xasame......
ke den kseroume pou mas epese
ΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΜΗΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
23/05/2005, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
well come back bro..:smokin:
den mou les esi to back me tin kali enia?
giati den to diefkrinizis....
free rider
23/05/2005, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pou isouna re toso kero na tin tripsis ligo tou papou na tou siko8i... plirone kiolas mexri ke xorafaki 8a konomouses...
ala tora ton xasame......
ke den kseroume pou mas epese
οτι και να λές ...
εγω ξέρω οτι μας αγαπάς και μας σκέφτεσαι..
σορυ για την πουστια..ΑΑ.
το μάζεψα καθόλου??
το μαύρο πρόβατο..
afrotwin
23/05/2005, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΜΗΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....
mpimpiko na sou po:blush:
8es na er8is spiti mou na akousoume diskakia.....:blush:
eftiakse ke i mama mou mia peopita
8a sou dikso ke ta kenouria vrakakia me ta maintana pou mou pire i mama....
ke 8a enosoume tis sevietes mas na adelfopioi8oume
na imaste kolites gia panta.....:hypnotize
8elis?????
afrotwin
23/05/2005, 08:42
οτι και να λές ...
εγω ξέρω οτι μας αγαπάς και μας σκέφτεσαι..
σορυ για την πουστια..ΑΑ.
το μάζεψα καθόλου??
το μαύρο πρόβατο..
s'agapao ala xrostas tris mines sidromi ke exo pedakia na megaloso
min to xesoume to zitima
filoi filoi sou g@m0 ke to kantili...:rotflmao: :rotflmao:
o afro agapai tous pantes gia afto tous gami..
ine sines8imatikos den tou aresoun i erotes xoris es8ima....
:lol: :lol:
pare tora mia pistosi xronou as afisoume tin isixia na kani tin doulia tis
ke tis dio rodes pou kavalame na mas taksidepsoun makria apo ka8e ti asximo
pao na stipso tin kilota mou giati mouskepse....
.....................
pao na stipso tin kilota mou giati mouskepse....
Καταλαβα ... :rolleyes:
Παλι ΔΕΝ πηγες πουθενα το ΣΚ κι εχεις οιστρο !!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Μικρή Λουλού
23/05/2005, 08:47
..and i think to my self,what a wonderfull world..:sun: :sun:
το "χαρουμενο πιεστικο" μιλησε..:smokin:
afrotwin
23/05/2005, 08:49
Καταλαβα ... :rolleyes:
Παλι ΔΕΝ πηγες πουθενα το ΣΚ κι εχεις οιστρο !!!
min to 8igis to 8ema etsi.....:mad:
ante giati tragoudao afto pou leei
ke afou kanenan den miso sto kosmo na skotoso
fovame min kamia fora to strepso ston eafto mou......
episis pistevo pos eprepe na stiloun stin giourovizion afto to palio tragoudi pou elege
xoris dekara pos 8a pantreftoume manolio mou....
to 8imase geroksoura?
free rider
23/05/2005, 08:52
ντάξει ρε
και δεν τα αντέχω ολα αυτά,...
ειμαι σε επικύνδινη ηλικία...
:wave2:
.................
xoris dekara pos 8a pantreftoume manolio mou....
to 8imase geroksoura?
"... με αγαπη ποιος περναει? Οταν πειναει?"
Εγω αν το θυμαμαι ρε ???
Παντως το χωματακι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9259) που καναμε, ηθελε μονο 6 ευρα βενζινα κι ηταν πανεμορφο ... :D
afrotwin
23/05/2005, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
..and i think to my self,what a wonderfull world..:sun: :sun:
το "χαρουμενο πιεστικο" μιλησε..:smokin:
re si kati egine apo x8es ke mas egkatelipse olous mia asximi ke epi8etiki tasi pou ixame
ke tora exoume ksenerosi oloi ke imaste glikoulides
to paratirisate?
i ego xalasa?:eyepop:
panagia mou ginome eves8itos:eyepop: :eyepop:
oxi den 8a to antekso :bawl: :bawl:
mou tin dini na ime eves8itos:bawl:
den 8eloooooooooooooooooo:bawl:
8elo tin kakia mou piso:sad:
piso re xamene oxi apo piso amesos:mad:
ana xa8is pia
afrotwin
23/05/2005, 08:58
"... με αγαπη ποιος περναει? Οταν πειναει?"
Εγω αν το θυμαμαι ρε ???
Παντως το χωματακι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9259) που καναμε, ηθελε μονο 6 ευρα βενζινα κι ηταν πανεμορφο ... :D
kala re ise telios
helloooooooooooooooooooooooo
edo leme oti pezoume xarakiri me logariasmous trapezon deko ke ego den ksero ti alo
ke oloi i elada ine to mavro tis to xali ikonomika
den milao mono gia mena
na mou pis ama den xrostas den iparxis
ine ke afto sosto
pantos min anisixis den imaste se toso asximi katastasi kouventa kanoume
:lol: :lol: :lol:
.......................
pantos min anisixis den imaste se toso asximi katastasi kouventa kanoume
:lol: :lol: :lol:
Μια χαρα ειμαστε !!!
Δεν εχουμε αναγκη τιποτα!
Εχουμε λεφτα λεμε ... :D
:rolleyes:
Τ' απογευμα παντως θα πιω δυο μπυρες λιγοτερες, μπας και βγαλω τα εξοδα ... :dizzy:
free rider
23/05/2005, 09:08
κερασμένες ...
afrotwin
23/05/2005, 09:22
Μια χαρα ειμαστε !!!
Δεν εχουμε αναγκη τιποτα!
Εχουμε λεφτα λεμε ... :D
:rolleyes:
Τ' απογευμα παντως θα πιω δυο μπυρες λιγοτερες, μπας και βγαλω τα εξοδα ... :dizzy:
den poulas ke ta kapakia gia sidero olo ke kati 8a vgalis