View Full Version : Κραδασμοί των oriental dancers...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ολοι ευχαριστημένοι? :wave2:
:rolleyes:
Προφανώς όχι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rolleyes:
Προφανώς όχι...
Θέλεις διαγράμματα και παραβολικές καμπύλες των αρμονικών 4ης τάξης, γλύκα ..?? :blush:
(δεν έχεις διαπιστώσει εμπράκτως ότι άλλο αποτέλεσμα έχει ο αυνανισμός φορώντας ρολόι και άλλο χωρίς ...???) :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(δεν έχεις διαπιστώσει εμπράκτως ότι άλλο αποτέλεσμα έχει ο αυνανισμός φορώντας ρολόι και άλλο χωρίς ...???) :smokin: :eek: :eek:
PAO NA DOKIMASOOOOOOO!!!
Θέλεις διαγράμματα και παραβολικές καμπύλες των αρμονικών 4ης τάξης, γλύκα ..??
Εγώ ρε θείο;
Οι άλλοι κάθονται και γράφουν κατεβατά και προσπαθούν να αποδείξουν το αυταπόδεικτο.
(δεν έχεις διαπιστώσει εμπράκτως ότι άλλο αποτέλεσμα έχει ο αυνανισμός φορώντας ρολόι και άλλο χωρίς ...???) :smokin:
Παραθέτω trick από παλιά ταινία:
Μπορείς να κάτσεις πάνω στο χέρι σου μέχρι να μουδιάσει και μετά νομίζεις πως στην παίζει άλλος...
:a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:eek: :eek:
PAO NA DOKIMASOOOOOOO!!!
Δεν χρειάζεται...
Εσύ Μπίμπη έχεις πετύχει το υπέρτατο αποτέλεσμα παίρνοντας Suzuki ...!!! :winka:
παραβολικές καμπύλες των αρμονικών
:eyepop:
gixxerpap
03/12/2009, 11:33
Δεν χρειάζεται...
Εσύ Μπίμπη έχεις πετύχει το υπέρτατο αποτέλεσμα παίρνοντας Suzuki ...!!! :winka:
αποφευγουμε με τρόπο να πάρουμε θέση στο θέμα θείε?
με απογοητεύεις ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
:eyepop:
Σαν την γκόμενα με τα φίδια που χόρευε στο "From Dask till Dawn" (πριν γίνει βρυκόλακας, εννοείται...) :winka:
προσπαθούν να αποδείξουν το αυταπόδεικτο.
Είπε με αποτροπιασμό και απέχθεια τραβώντας την μπέρτα του ο κάτοχος Trans Alp....:(
reinmeister
03/12/2009, 12:04
Εσείς τώρα μαλώνετε, κορίτσια..?? :smokin:
σιγα μην μαλωσω με τον ασχετο καραφλα...tuono εχει ρε συ...ποσο παραπανω να τον χτυπησει κανεις...?:rotflmao: :rotflmao:
εδω ρε φιλε δεν μας νοιαζουν οι τριτης ταξης αρμονικες,με τις 4ης θα ασχοληθουμε?:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε περίπτωση που εχεις καιρό να κοιτάξεις, υπάρχουν και αλλού τρίχες :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a07:
Μιλαμε τοτε για αρμονικες καμπυλες των παραβολων!
Α γειά σου ...!!!
(τό ήξερα ότι θα βγάζαμε άκρη..) :beer:
Αν πρόσεξες την συγκεκριμένη γκόμενα - πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλω διόλου - θα διαπίστωσες ότι τα φίδια δεν παίζαν μόνο διακοσμητικό ρόλο...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο χορογράφος τα είχε κανονίσει να κινούνται σε ρόλο "αντίβαρου" ώστε, να επιτυγχάνεται η αρμονική κίνηση των γοφών της εν λόγω δεσποινίδος σε συνάρτηση με την απαραίτη αποφυγή (απόσβεση, επί το ορθότερον) των ανεπιθύμητων κραδασμών οι οποιοι θα οδηγούσαν στην ανατροπή και ρήξη των ποτηριών των θαμώνων (καθώς και στην διασκόρπιση του περιεχόμενου εντός αυτών όξους).
Οι δε κινήσεις της κεφαλής του μέλανος όφεως - πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη - ήταν άκρως μελετημένες ώστε να αντισταθμίζουν (επιτυχώς, οφείλω να ομολογήσω...) τις εγκάρσιες δονήσεις τις οποίες προκαλούσε η περιοδική ταλάντωση του στήθους της καλιτέχνιδος και οι οποίες πλησιάζαν επικίνδυνα την ιδιοσυχνότητα θραύσης του - όχι μαλακού πλέον - μορίου των θαμώνων.
Υ.Γ.
Τώρα πάλι, μπορεί να κανω και λάθος... :beer:
Α γειά σου ...!!!
...
Υ.Γ.
Συνομήλικος με τη συγκεκριμένη κυρία, ε;
Αφού δεν ξέρεις για ποια κυρία μιλάμε ρε Λάκη...
(δεν σ'αφήνει η γυναίκα σου να βλέπεις τέτοιες ταινίες...) :smokin:
Υ.Γ.
Πες στην μαγισαούλα ότι δεν έχω τίποτε εναντίον της, "νταξ" ..??? :a07: :beer:
Και για όσους δεν είδαν τη σκηνή...
http://www.youtube.com/watch?v=albIAvi6zag
:eyepop: :eyepop:
Μια και το εφερε η κουβεντα....Personal Quotes της Σαλμα Χαγιεκ:
"I keep waiting to meet a man who has more balls than I do."
"What worries me the most is that most men are so weak. Because of that they act like they don't care and like machos - because they are too fragile inside. They're scared of confrontation and afraid of so many things. And because of this they build up their life so they have to deal with their feelings as little as possible. I find feminine men unbelievably sexy. But most men are completely incapable of getting in touch with their feminine side. What am I supposed to talk about with a man who doesn't know what it's like to be a woman?"
:smokin:
MvGyver κράτααααα γερά ρεεεεε !!! Κάποια στιγμή το μέλλον θα μας σκίσεις τον μΠάτο με το ΤΑ...
Με αυξήσεις ιπποδύναμης της τάξης των 10bhp/10ετία με βλέπω να φτάνω στα (πολλά) χρόνια του Oldman μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο...
Αφού δεν ξέρεις για ποια κυρία μιλάμε ρε Λάκη...
Συγγνώμη, νόμιζα πως λέγατε για τη Σαλώμη...
"I keep waiting to meet a man who has more balls than I do."
Τρούπηηη .....!!! :winka:
What am I supposed to talk about with a man who doesn't know what it's like to be a woman?"
Τρούπηηηη...!!! :winka:
reinmeister
03/12/2009, 12:27
The art of simplicity and minimal design :a31: :a31:
ακριβωςς...και παει και παραπερα στο θεμα αποδοσης αυτο αν θες...
Εεεε πέστο μας ρε φίλε να περιμένουμε 8 δεκαετίες ακόμα. Απ΄τα 40 άλογα του VF του 1984 μέχρι τα 65 του Devuile του 2008 έχει φάει χοντρό τουμπάνιασμα το μοτέρ....
Φιλλιπινέζοι ψαράδες να το βελτίωναν, πιο πολλά άλογα θα έβγαζε μετά από 25 χρόνια.
MvGyver κράτααααα γερά ρεεεεε !!! Κάποια στιγμή το μέλλον θα μας σκίσεις τον μΠάτο με το ΤΑ...
εδω βαζουμε ενα στοιχηματακι αν γουσταρεις...φτιαχνω το bros του παπ ατμοσφαιρα ετσι ωστε να σου σκιζει τον πατο αξιοπιστα μεχρι τα 240...ψηνεσαι?:D
Ελα ρε....Αμα αντέχει 200% αύξηση ιπποδύναμης ΜΕ ΜΑΜΑ στρόφαλο, μασας στο να στροφάρει λίγο πιο γρήγορα με ελαφρωμένο βολάν. Με τέτοια αντοχή ρε φίλε, και βολή με 20mm πυροβόλο να κάνεις πάλι θα δουλεύει.
Τι πίνεις ρε πρωινιάτικα?
ρε καραμουρτζουφλη...το θεμα μας δεν τοσο η αξιοπιστια ,οσο η αποδοση...απο την αρχη το παμε αυτο...επισης αν το συνολο ειναι ζυγισμενο,δεν μασαει απο κραδασμους ακομα και 300 αλογα να παει...για αλλους λογους θα σπασει...
reinmeister
03/12/2009, 12:29
πισω απο την σαλμα κοριτσια...την αγαπω απο τοτε που ζουσε μεξικο...:blush:
reinmeister
03/12/2009, 12:33
παρατηρω εδω και ωρα το εξης παραδοξο...οι απλοι χρηστες γραφουν σοβαρα (που λεει ο λογος ε) και ο μοντερειτορ της κατηγοριας εχει γαμηθει στο σπαμ...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
παλι καλα που ειναι για την σαλμα...:smilea: η οποια παρεμπιπτοντως εχει παντρευτει τον εντουαρντ νορτον ο οποιος εχει τα χαλια του...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εδω βαζουμε ενα στοιχηματακι αν γουσταρεις...φτιαχνω το bros του παπ ατμοσφαιρα ετσι ωστε να σου σκιζει τον πατο αξιοπιστα μεχρι τα 240...ψηνεσαι?
Ναι!
παλι καλα που ειναι για την σαλμα...:smilea: η οποια παρεμπιπτοντως εχει παντρευτει τον εντουαρντ νορτον ο οποιος εχει τα χαλια του...:sad:
αφου άλλα ψάχνει (η άλλωτε Frida) λέμε...
Με τα 680 του ΤΑ μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Μόνο το HRC μπορεί να βοηθήσει αγόρι μου....Είναι ήδη over-tuned :( :sad:
road spirit
03/12/2009, 12:36
Ναι! (σου λέει, ίδιος κινητήρας με το τρανσβεστάλπ είναι, άμα πιάσει στο μπρος θα έχω έτοιμη τη μοντίφα)
:lol:
devil's animal
03/12/2009, 12:37
:a014:
Μόνο το HRC μπορεί να βοηθήσει αγόρι μου....Είναι ήδη over-tuned :( :sad:
:a35: :a35: :a35: :a35: :a35: :a35: :a35: :a35:
Πάω να παίξω με το Σωτήρη και τους υδραυλικούς συμπλέκτες αδρανείας...
reinmeister
03/12/2009, 12:38
Πες μου οτι μιλάς για το srx σε παρακαλώ...μόνο αυτό :smokin:
για το tuono λεω...οπως ειναι τωρα ομως...ψηνεσαι?? λεγε τωρα που γυριζει...:D
για το tuono λεω...οπως ειναι τωρα ομως...ψηνεσαι?? λεγε τωρα που γυριζει...:D
Βγάζεις γλωσσίτσα μικρέ, και σε κόβω να φας τέτοιο παλτό που μέχρι και τα TDM θα σου δίνουν 2?ρα στα φανάρια....:wave2:
Βγάζεις γλωσσίτσα μικρέ, και σε κόβω να φας τέτοιο παλτό που μέχρι και τα TDM θα σου δίνουν 2?ρα στα φανάρια....:wave2:
Και μετά θα πας Καλάβρυτα, ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε, γιατί το γαμήσατε @τσι το φρεντάκι...? :confused:
Μπήκα φορτσάτος να διαβάσω 6 σελ τεχνικά από ρέιν κ όλντ και ασχολείστε με τον πάτο της γριάς χάγιεκ...?
εμ, ό γέρος με τί θα ασχολούντΑν...? με κανά μωρό τΣι προκοπής...? :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μπήκα φορτσάτος να διαβάσω 6 σελ τεχνικά από ρέιν κ όλντ και ασχολείστε με τον πάτο της γριάς χάγιεκ...?
εμ, ό γέρος με τί θα ασχολούντΑν...? με κανά μωρό τΣι προκοπής...? :rotflmao:
Αν προσέξατε φίλτατε, είμαι ο ΜΟΝΟΣ που ασχολήθηκε Τεχνικά με τον εν λόγω πάτο ... :winka:
(ο Θωμούκος θα πετάξει τώρα: Αφού δεν μπορείς να ασχοληθείς και με κανένα άλλο τρόπο...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε, γιατί το γαμήσατε @τσι το φρεντάκι...?
Θα μπει στην σειρά για το Καθαρτήριο, μην αγχώνεσαι...
(τον Δάντη να βρούμε εύκαιρο...)
η περιστροφικη εισαγει φυγοκεντρες δυναμεις σε ενα αξονα
Τώρα θα μας πάρει ο (γερο)διάολος...
Τώρα θα μας πάρει ο (γερο)διάολος...
μακαρι, μπας και ξεχασει τη Σαλμα!
Α γειά σου ...!!!
Αν πρόσεξες την συγκεκριμένη γκόμενα - πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλω διόλου - θα διαπίστωσες ότι τα φίδια δεν παίζαν μόνο διακοσμητικό ρόλο...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο χορογράφος τα είχε κανονίσει να κινούνται σε ρόλο "αντίβαρου" ώστε, να επιτυγχάνεται η αρμονική κίνηση των γοφών της εν λόγω δεσποινίδος σε συνάρτηση με την απαραίτη αποφυγή (απόσβεση, επί το ορθότερον) των ανεπιθύμητων κραδασμών οι οποιοι θα οδηγούσαν στην ανατροπή και ρήξη των ποτηριών των θαμώνων (καθώς και στην διασκόρπιση του περιεχόμενου εντός αυτών όξους).
Οι δε κινήσεις της κεφαλής του μέλανος όφεως - πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη - ήταν άκρως μελετημένες ώστε να αντισταθμίζουν (επιτυχώς, οφείλω να ομολογήσω...) τις εγκάρσιες δονήσεις τις οποίες προκαλούσε η περιοδική ταλάντωση του στήθους της καλιτέχνιδος και οι οποίες πλησιάζαν επικίνδυνα την ιδιοσυχνότητα θραύσης του - όχι μαλακού πλέον - μορίου των θαμώνων.
Υ.Γ.
Μετά απ΄την παραπάνω μελέτη και εμπεριστατωμένη ανάλυση, νομίζω ότι η πρόσληψη (http://hr.leeds.ac.uk/jobs/ViewJob.aspx?m=all&JId=785) σου στο Πανεπιστήμιο του Leeds, αποτελεί μονόδρομο....:winka:
Μετά απ΄την παραπάνω μελέτη και εμπεριστατωμένη ανάλυση, νομίζω ότι η πρόσληψη (http://hr.leeds.ac.uk/jobs/ViewJob.aspx?m=all&JId=785) σου στο Πανεπιστήμιο του Leeds, αποτελεί μονόδρομο....:winka:
Γιατί το φερες εδώ ρε Αντωωωωνννννν? Φοβάσαι μη σου τσιμπήσει κανείς τη δουλειά? :lol: :smokin:
makis206
04/12/2009, 10:41
Nέος παιδί μου, νέος...:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
Άμα είχατε τις ταχύτητες σύνδεσης που έχω .... :smokin:
makis206
04/12/2009, 10:48
Έχουμε ενσύρματα ποντίκια...!:D