Σύνδεση

View Full Version : Εντουράδα στον Υμηττό 5/12/09

kordix
04/12/2009, 17:37
Αύριο με ένα φιλαράκι θα κάνουμε εντούρο στον Υμηττό ότι καιρό και να χει. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει μονοπάτι, μονοπάτι και ακόμα περισσότερο μονοπάτι. Ακόμα και να βρέχει δεν θα αποφύγουμε κανένα πέτρινο μονοπάτι. Στόχος μας είναι να κάνουμε πάνω από 80km σε ρυθμούς κανονικούς χωρίς πολλές στάσεις. Υπομονή και διάθεση για βοήθεια υπάρχουν.

Ραντεβού έχουμε στο πάνω πιστάκι Σακέτα, την ώρα θα την ποστάρω αργότερα.

Όποιος φίλος εντουράς θέλει να γνωρίσει τις ομορφιές του βουνού ας μου στείλει πμ.

(Σε περίπτωση καταιγίδας κατηφορίζουμε για καφεδάκι Καλοπούλα μέχρι να ηρεμήσει ο καιρός και μετά συνεχίζουμε.)

KaTaNaS
04/12/2009, 18:36
σε σκέψεις μας βάζεις! :rolleyes:

άν και ο καιρός δεν μας τα λέει (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=88) πολύ καλα!

Εχω και αυτα τα κωλολαστιχα που βλέπουν βρεγμένη πέτρα και ξερνάνε! :sad:

kordix
04/12/2009, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σε σκέψεις μας βάζεις! :rolleyes:

για δες (http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=261678&nDate=1)

kordix
05/12/2009, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
για δες (http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=261678&nDate=1)

Λόγω έντονης βροχόπτωσης το ραντεβού για τη βόλτα πάει στις 11,30 - 12,00 που μάλλον θα μαλακώσει ο καιρός.

marios8
05/12/2009, 19:50

Όποιος φίλος εντουράς θέλει να γνωρίσει τις ομορφιές του βουνού ας μου στείλει πμ.

Όποιος φίλος θέλει να σταματήσει το enduro εννοείς :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Δεν ξέρω τι κάνατε σήμερα στον Υμηττό αλλα η Πάρνηθα ήταν σουπερ. Δεν έχει μισή ώρα που γυρίσαμε .

Την επόμενη φορά να συντονιστούμε :beer: :beer:

kordix
05/12/2009, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Όποιος φίλος θέλει να σταματήσει το enduro εννοείς :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Δεν ξέρω τι κάνατε σήμερα στον Υμηττό αλλα η Πάρνηθα ήταν σουπερ. Δεν έχει μισή ώρα που γυρίσαμε .

Την επόμενη φορά να συντονιστούμε :beer: :beer:

Δεν καταφέραμε να κάνουμε τη βόλτα σήμερα. Πολύ βροχή, σύννεφα χαμηλά με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε τίποτα. Θα ξαναδοκιμάσουμε αύριο αφού ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Λοιπόν το πρόγραμμα λέει ότι αφού περάσουμε τα κλασσικά μονοπάτια από τη μεριά της Καισαριανής και του Παπαγου θα περάσουμε από τη πίσω μεριά του βουνού, θα πάμε στο πιστάκι δίπλα στα σκουπίδια από φλαταδούρες και offroad κομμάτια και μετά θα φτάσουμε ως το παλιό πιστάκι ΜΧ στα Βλάχικα Βάρης από νέα και παλιά μονοπάτια.

Υπερπαραγωγή μιλάμε :rotflmao:

naked
06/12/2009, 13:41
μπράβο Κώστα

έτσι έτσι
άντε να φτιάξει η μέση........μπας και ακολουθήσω και εγώ :beer:

KaTaNaS
06/12/2009, 15:05
:beer: :beer: :beer:
ηταν πολυ όμορφα, ευχαριστούμε Κώστα για την πλοήγηση :wave2:

sanguini
06/12/2009, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
μπράβο Κώστα

έτσι έτσι
άντε να φτιάξει η μέση........μπας και ακολουθήσω και εγώ :beer: ρε μητσε ακομη σακατης? :sad: :sad:περαστικα.

naked
06/12/2009, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
ρε μητσε ακομη σακατης? :sad: :sad:περαστικα.
ευχαριστώ , την παλεύω :a55:

Zid
06/12/2009, 20:27

Την επόμενη φορά να συντονιστούμε :beer: :beer: Super?:bigcry: ΔΕ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΒΡΟΧΗ>>>>>>>>>>>>>>:alien:

Πρέπει να ζυγιζα τουλάχιστον 4-5 κιλα παραπάνω ειχαμε μουσκεψει μέχρι τη....@!@#!@0 ασε που ειχα και κανα 2 λιτρα νερο σε καθε μπότα...... :mad:

kordix
06/12/2009, 21:13
:beer: :beer: :beer:
ηταν πολυ όμορφα, ευχαριστούμε Κώστα για την πλοήγηση :wave2:

Ηταν πολύ όμορφα σήμερα στον Υμηττό. Καλή παρέα και ιδανικός καιρός θα έλεγα (ενώ στην Βαρυμπόμπη έβρεχε ). Προσωπικά ευχαριστήθηκα εντούρο στο 100%.

Και παρότι βρεγμένα κάτω δεν είχαμε κολλήματα και παρόμοια σπαστικά. Περάσαμε και στην πίσω μεριά του βουνού σε απάτητα κομμάτια, κάναμε σχέδια για νέα μονοπάτια κλπ κλπ

Μόνο την επόμενη φορά να φύγουμε πιο νωρίς γιατί μας έπιασε η νύχτα πάνω στο βουνό.

και η κλασσική φωτό...

182555

kordix
06/12/2009, 21:17
μπράβο Κώστα

έτσι έτσι

Αντε να δούμε και το "αργαλείο" από κοντά.

marios8
06/12/2009, 21:47
Ηταν πολύ όμορφα σήμερα στον Υμηττό. Καλή παρέα και ιδανικός καιρός θα έλεγα (ενώ στην Βαρυμπόμπη έβρεχε ). Προσωπικά ευχαριστήθηκα εντούρο στο 100%.

Και παρότι βρεγμένα κάτω δεν είχαμε κολλήματα και παρόμοια σπαστικά. Περάσαμε και στην πίσω μεριά του βουνού σε απάτητα κομμάτια, κάναμε σχέδια για νέα μονοπάτια κλπ κλπ

Μόνο την επόμενη φορά να φύγουμε πιο νωρίς γιατί μας έπιασε η νύχτα πάνω στο βουνό.

και η κλασσική φωτό...

Μπράβο παίδες :beer: . Σταύρο επιτέλους γνώρισες τον Υμηττό με τον καλύτερο ξεναγό του βουνού :wave2:

$py
06/12/2009, 22:37
μπράβο Κώστα

έτσι έτσι

Ακολούθα στον Υμηττό, να πάρεις τη μέση στα χέρια μια και καλή :D

KaTaNaS
07/12/2009, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py

Σπύρο ανοιχτό γκάζι παντού! :lol: :lol: :lol:

Σταύρο επιτέλους γνώρισες τον Υμηττό με τον καλύτερο ξεναγό του βουνού

Μάριε ωραία μονοπάτια (αν και δεν ξεφευγεις πολυ απο το αστικο τοπίο μιας και βρισκεσαι πολυ κοντα σε δρομους ή απο κατω ή απο πάνω τους :lol: ) μεσα στο πράσινο και την βλαστηση και την πέτρα.

Πέτρα έχουμε κι εμείς στα μερη μου! Είπαμε ειμαστε Αθηναίοι γεννημένοι στην πετρα πάνω! :lol:

Μόνο η πάρνηθα μας σώζει!

kordix
07/12/2009, 21:19
Μάριε ωραία μονοπάτια (αν και δεν ξεφευγεις πολυ απο το αστικο τοπίο μιας και βρισκεσαι πολυ κοντα σε δρομους ή απο κατω ή απο πάνω τους :lol: ) μεσα στο πράσινο και την βλαστηση και την πέτρα.

Μόνο η πάρνηθα μας σώζει!

Δεν ανεβήκαμε στα μονοπάτια ψηλά στο βουνό από νωρίς γιατί ηταν βρεγμένα. Είπαμε μια και είχε ήλιο να κάνουμε τη βόλτα αρχικά στα χαμηλά για να στεγνώσουν τα ζόρικα αλλά ακόμα και στις 2,30 με 3 που περάσαμε τα δύσκολα μονοπάτια ήταν ακόμα βρεγμένα. Εκεί ξεφεύγει για τα καλά η διαδρομή από το αστικό τοπίο. Την επόμενη φορά θα ανέβουμε από νωρίς προς τα πάνω.

Για πρώτη φορά κανείς από τη παρέα δεν ανέβηκε ένα μονοπάτι, ομολογουμένως δύσκολο. Εντονο ανηφορικό, με βρεγμένη κυλιόμενη πέτρα και σαθρό χώμα και ενδιάμεσα πέρασμα τεχνικό μέσα από βράχια για κερασάκι στη τούρτα. Ο καλός ο εντουράς ξέρει πότε να λέει όχι, εμείς όχι :rotflmao:

Είχαμε και ένα ευτράπελο. Περάσαμε δύο από την παρέα πάνω από όπλο κυνηγού που το είχε παρατήσει μέσα στη μέση του δρόμου 100 μέτρα από κει που τον συναντήσαμε και πάνω σε στροφή. Ευτυχώς δεν έκανε μπαμ το όπλο να κατεβάσουμε καμμιά μπεκάτσα εν κινήσει :mad: τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας :evil:

Βέβαια το περιστατικό με το όπλο έδωσε άλλο αέρα στην βόλτα μας, αφού υαχές πολεμικές του στυλ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ αντίχησαν στις πλαγιές του Υμηττού :wacko:

kordix
07/12/2009, 21:25

Διαδώσεις :D

naked
07/12/2009, 22:10

Διαδώσεις :D

ίδωμεν

ο καιρός γαρ εγγύς :a024:

KaTaNaS
07/12/2009, 23:33
ίδωμεν
ο καιρός γαρ εγγύς :a024:

παππούκο , μηπως σου κανε τη ζημια το ducati σου και αδικως κατηγορεις τον υμηττο; :lol:

naked
07/12/2009, 23:44
παππούκο , μηπως σου κανε τη ζημια το ducati σου και αδικως κατηγορεις τον υμηττο; :lol:

μπαααααα η Ιταλίδα είναι καλή μαζί μου, η Σουηδέζα μου κάνει νάζια :rotflmao:

γιαυτό ξαναρχίζω τη σχέση μας σιγά σιγά :winka:

Zid
08/12/2009, 05:45

Μόνο η πάρνηθα μας σώζει! Μάλλον εμεις πρέπει να τη σώσουμε...:uplate:

Ειδικά προς βαρυμπόμπη θρακομακεδόνες είναι φοβερό να βλέπεις κομμάτια πυκνού δάσους περιφραγμένα γυρω γυρω με συρμα.... :mad:

Julius
18/12/2009, 14:46
gia na mhn toy xalasoume toy kosti to post.......

edo h synexeia http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=93471&perpage=15&pagenumber=1

kordix
18/12/2009, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
gia na mhn toy xalasoume toy kosti to post.......

edo h synexeia http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=93471&perpage=15&pagenumber=1

ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.