Σύνδεση

View Full Version : ΚΤΜ Hellas... αλλαγές τοπίου!

KaTaNaS
03/12/2009, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
αλλα δεδομενου οτι αρκετα εχουν αλλαξει με τα επισημα και τους μαστορους?

και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερα με τους εξουσιοδοτημένους δυστηχώς!

DrBig
03/12/2009, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Γενικότερα θα συμβούλευα να είμαστε πιο φειδωλοί με τις συστάσεις... γιατι η δουλεια ενος μηχανικου ειναι ψυχοτροπική( εκτός απο τις γνωσεις που θα πρέπει να έχει)

σε εμενα κανει καλη δουλεια και στον φίλο μου ξεχνάει ή αμελέι τα μισά, για αυτο καλύτερα να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

+990 που λεει κι ο λαος.

Μπορεις να εξηγησεις λιγο το 'δυστυχως'?

KaTaNaS
03/12/2009, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Μπορεις να εξηγησεις λιγο το 'δυστυχως'?

αναμενεται συντομα να δημοσιοποιηθεί απο την εταιρεία... ο,τι αλλο ειναι ανεπίσημο και μπορει να χαρακτηρισθει φημη προς το παρων :wave2:

THANOS_KTM
04/12/2009, 09:21
αναμενεται συντομα να δημοσιοποιηθεί απο την εταιρεία... ο,τι αλλο ειναι ανεπίσημο και μπορει να χαρακτηρισθει φημη προς το παρων :wave2:

O Σπανός έχει μπεί πολύ αγριεμένος στα τεκτενόμενα της ΚΤΜ.:rolleyes:

Black Mamba
04/12/2009, 09:40

Γενικότερα θα συμβούλευα να είμαστε πιο φειδωλοί με τις συστάσεις... γιατι η δουλεια ενος μηχανικου ειναι ψυχοτροπική( εκτός απο τις γνωσεις που θα πρέπει να έχει)

σε εμενα κανει καλη δουλεια και στον φίλο μου ξεχνάει ή αμελέι τα μισά, για αυτο καλύτερα να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

Πραγματι θα πεσουν κεφαλια, το ακουσα και εγω...
Η ΚΤΜ θα βαλει χερι και στα πορτοφολια των συνεργειων για να τα αναβαθμισουν.
Βεβαια θα μεταφερθει το κοστος και στην παροχη υπηρεσιων των συνεργειων προς τους πελατες.
Λιγοι θα μεινουν ορθιοι...
Οπως διαβασα στο ΜοτοΤριτη μπηκε μεσα κοντα στα 82(!) εκατομμυρια ευρω απο το X-bow
αρα καποιος πρεπει να τα πληρωσει.
Στου κασιδη το κεφαλι, κοινως:bigcry:

Black Mamba
04/12/2009, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Οσο γοα τα νέα δεδομένα, είναι λίγο δύσκολα ειδικά για τα μικρά συνεργεία. Τους ζητάνε φωτό κλπ των χώρων των μαγαζιών τους, πρέπει να πληρώσουν αδρά το νέο μηχάνημα της KTM που θα τους χρειάζεται στα νέα μοντέλα κλπ κλπ...

Kαι οχι μονο...
Τα παντα ολα τα θελουν ΚΤΜ.
Απο γραφεια, καρεκλες μεχρι ραφια.
Εννοειται απο την τσεπη τους, αλλιως...:bigcry:

el patron
04/12/2009, 19:42
Κοπηκε και το hellinstore στον πειραια ,οπως και πολλοι αλλοι που εχουν σειρα
:dizzy:

CAPPO
05/12/2009, 18:07
kαλο θα ειναι να τους βαλουν λιγο χερι!!!!

KostasA
05/12/2009, 20:08
καλό είναι, γιατί ακουσα κατι 300 για πρώτο σερβις (1000χλμ) απο εξουσιοδοτημένα. Δεν πειράζει να πέσει και κάνα κεφάλι

KaTaNaS
07/12/2009, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasA
καλό είναι, γιατί ακουσα κατι 300 για πρώτο σερβις (1000χλμ) απο εξουσιοδοτημένα. Δεν πειράζει να πέσει και κάνα κεφάλι

φιλε μαλλον δεν καταλαβες... τα κεφαλια που θα πεσουν πολυ πιθανων να κανουν τους υπο εγγυηση να κλαινε με μαυρο δακρυ

αλλα ας μην προλογιζουμε και ας κανουμε υπομονη

LOUKILOUK
08/12/2009, 14:14
Αυτό που κατάλαβα με λίγα λόγια είναι οτι η επίσημη ΚΤΜ θα ζητήσει μεγαλύτερο νταβατζιλίκι από τα εξουσιοδωτημένα και το μάρμαρο θα το πληρώσουμε εμείς...
Σωστά παλικάρια ?

υ.γ. ακόμα και τα γνωστά ημερολόγια των συνεργείων στα εξουσιοδωτημένα θα είναι ΚΤΜ (και όχι τσάμπα...:bigcry: :confused: )

Black Mamba
08/12/2009, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Αυτό που κατάλαβα με λίγα λόγια είναι οτι η επίσημη ΚΤΜ θα ζητήσει μεγαλύτερο νταβατζιλίκι από τα εξουσιοδωτημένα και το μάρμαρο θα το πληρώσουμε εμείς...
Σωστά παλικάρια ?

υ.γ. ακόμα και τα γνωστά ημερολόγια των συνεργείων στα εξουσιοδωτημένα θα είναι ΚΤΜ (και όχι τσάμπα...:bigcry: :confused: )

Οπως τα λες...:bigcry:

ARISPEED1
08/12/2009, 15:06
Εμπορικές πολιτικές ξένων εταιρειών ..................πληρώνοντας την νύφη ...............το σύνολο των Ελλήνων αναβατών ......................:a017: :a022:

dirtbird
08/12/2009, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Εμπορικές πολιτικές ξένων εταιρειών ..................πληρώνοντας την νύφη ...............το σύνολο των Ελλήνων αναβατών ......................:a017: :a022:

Tώρα πραγματικά θα αρχίσω να κλαίω.....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

KostasA
09/12/2009, 05:41
ρε παιδια εγω δεν ακουσα αυτο. Εμαθα οτι η ΚΤΜ θα προσπαθησει να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο με τις ακριβες τιμες και να κανει ενα πιο συμπαγες δικτυο. Με σκοπο να μην συζηταμε εμεις τωρα αν ι Κωστας ειναι καλυτερος απο τον Μητσο σαν μαστορες. Μπορει να κανει και αισθητικη αναβαθμιση στα μαγαζια αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αυτο το ζητουμενο! Μαλλον θελει να εχει μια 'ισια' αντιμετωπιση απο ολα τα σερβις προς τον πελατη.

Black Mamba
09/12/2009, 07:56
Tο "αστειο" ειναι οτι περιμενει αυξηση των πωλησεων κατα 40%(!) μεσα στο 2010,
χωρις ουσιαστικα καινουργια μοντελα και με κλειστες τις κανουλες απο μετρητα
και δανεια, με σκοπο να ψησει τους συνεργειατζιδες να επενδυσουν
στις , αισθητικες κατα βαση αλλα και λειτουργικες, αναβαθμισεις των συνεργειων τους.
Παντως αυτο το Σαββατοκυριακο θα ξεκαθαρισει το θεμα και απο Δευτερα (λογικα)
θα ακουστουν τα νεα...:smokin:
Ο καιρος γαρ εγγυς:rotflmao:

Ριχτε και μια ματια εδω για να καταλαβετε...

http://www.ktmhellasclub.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=1787

sapila racing
10/12/2009, 12:49
Oσοι νομίζουν οτι το ξεκαθάρισμα είναι για καλό, είναι γελασμένοι και θα το καταλάβουν οταν θα βάζουν βαθειά το χέρι την τσέπη, πολύ πιο βαθειά απο οτι σήμερα.

Για να ειναι ΟΚ το μαγαζί σύμφωνα με τα νέα κριτήρια (που έθεσε η ΚΤΜ ωστε να αγοράσει ενα συγκεκριμένο ποσοστό απο τον εδω αντιπρόσωπο) θα πρέπει το κάθε μαγαζί να χώσει γύρω στα 20.000 Ευρω σε ταμπέλες, ράφια κλπ όλα πανάκριβα αλλά με τη βούλα της ΚΤΜ.
Τα επίσημα συνεργεία θα γίνουν 8 απο 18 και δεν είναι για το καλό σας.
Εγω δεν εχω ΚΤΜ, αλλά εχω φίλο μηχανικό που ξαφνικά θα μείνει απ εξω.

Το αποτέλεσμα θα είναι να πηγαίνετε τα μηχανάκια σας στην τεραστια μαγαζάρα όπου θα το φτιάχνει ο βοηθός του βοηθού και να πληρώνετε και παραπάνω απο σήμερα φυσικά.
Ποιος θα πληρώσει τις ταμπέλες ικαι τα ράφια ε? :winka:

camen
10/12/2009, 14:34
Για αυτο ξεχαστε τις εγγυησεις και βρειτε κανενα μαστορα της προκοπης να κανετε την δουλεια σας σωστα .....:lol: :lol: :lol: :lol:

Η μην περνετε ΚΤΜ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

DUKASII
10/12/2009, 14:38
gia mena den isxiei ayto.
pas to mixanaki soy kapoy k soy pernei osa soy pernei.
epidi ekane anabathmisi sto synergio ti tha soy pei??akribine i ergasia moy?

paparia.

VALES
10/12/2009, 14:53
Πολύ πικραμένος ο φίλος σου (μηχανικός) ρε Σαπίλα!!Βάλε αν θέλεις μια φωτό από το συνεργείο του να δούμε κι εμείς σε τι κατάσταση είναι.Και θα βάλω κι εγώ μία από το δικό μου εξουσιοδοτημένο.

Ούτως η άλλως κορόϊδα έχουμε πιαστεί από την αγορά ενός ΚΤΜ και μόνο.
Δώσαμε ένα κάρο λεφτά για ένα μηχανάκι που σπάει από καινούριο, που είναι κάθε Τρίτη στον μάστορα κ.τ.λ.
Τα λίγα παραπάνω θα μας πειράξουν ?

Εν έτη 2010, πας να περάσεις ΚΤΕΟ το αμάξι σου και μπορείς να πιεις καφέ, να παίξεις PS3, μόνο γυναίκες δεν μοιράζουν, και εμείς θα πηγαίνουμε τα μοτόρια μας για σέρβις σε μουτζούρικα ?
Αυτά είναι για να φτιάχνουν τίποτα παπιά, ΧΤ και Άφρικα.

:lol:

sapila racing
10/12/2009, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Εν έτη 2010, πας να περάσεις ΚΤΕΟ το αμάξι σου και μπορείς να πιεις καφέ, να παίξεις PS3, μόνο γυναίκες δεν μοιράζουν, και εμείς θα πηγαίνουμε τα μοτόρια μας για σέρβις σε μουτζούρικα ?
Αυτά είναι για να φτιάχνουν τίποτα παπιά, ΧΤ και Άφρικα.

Δεν το πιασες ρε Vale.
Ο φίλος μου μια χαρά θα είναι, δεν θα χάσει και πολλούς πελάτες αφού είναι γνωστός στον χώρο κι οι πελάτες του θα παρεμεινουν ως επι το πλείστον.
Απλα δεν θα είναι εξουσιοδοτημένος αφού δεν τον συμφέρει να δώσει 20.000 Ευρω ετσι για πλάκα ειδικά αυτην την δύσκολη εποχή.

Τελικά θέλετε συνεργεία η καφετέριες?

Duka ποιός λες εσυ να τα πληρώσει τα σπασμένα, εγω που δεν εχω ΚΤΜ? :rotflmao:

DUKASII
10/12/2009, 15:26
Δεν το πιασες ρε Vale.
Ο φίλος μου μια χαρά θα είναι, δεν θα χάσει και πολλούς πελάτες αφού είναι γνωστός στον χώρο κι οι πελάτες του θα παρεμεινουν ως επι το πλείστον.
Απλα δεν θα είναι εξουσιοδοτημένος αφού δεν τον συμφέρει να δώσει 20.000 Ευρω ετσι για πλάκα ειδικά αυτην την δύσκολη εποχή.

Duka ποιός λες εσυ να τα πληρώσει τα σπασμένα, εγω που δεν εχω ΚΤΜ? :rotflmao: opa katse...eisai esy o mastoras anagastikes na doseis 20 k gia to magazaki soy...
kai erxome ego o kathe triti mastora..poy exoyme ginei kollitaria diladi..
kathe triti leme..
kai soyleo service..
moy les ok

kai erxome na to paro..kai moy les 50 e + giati niotheis ton aera tis allagis???APLA DE PAIZEI KI PISTEYO NA TO XEREIS K ESY...POY DEN EXEIS KTM.

sapila racing
10/12/2009, 15:38
Kαταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά πολύ φοβάμαι οτι σύντομα δεν θα υπάρχει εξουσιοδοτημένο ΚΤΜ με 'κολλητούς', θα είναι μαγαζάρες όπου θα καθεσαι στον καναπε να πίνεις εσπρέσο και μετα θα τον πληρώνεις κι αυτόν χρυσό.

Η ΚΤΜ Αυστρίας αποφάσισε να αγοράσει μερίδιο της ΚΤΜ Hellas, αλλά πρωτα πρεπει να γίνουν καποια πράγματα και τα καταστήματα να είναι όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Φυσικό κι επόμενο είναι να γίνουν και οι τιμές σαν της υπόλοιπης Ευρώπης. :winka:

DUKASII
10/12/2009, 15:39
Kαταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά πολύ φοβάμαι οτι σύντομα δεν θα υπάρχει εξουσιοδοτημένο ΚΤΜ με 'κολλητούς', θα είναι μαγαζάρες όπου θα καθεσαι στον καναπε να πίνεις εσπρέσο και μετα θα τον πληρώνεις κι αυτόν χρυσό.

Η ΚΤΜ Αυστρίας αποφάσισε να αγοράσει μερίδιο της ΚΤΜ Hellas, αλλά πρωτα πρεπει να γίνουν καποια πράγματα και τα καταστήματα να είναι όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Φυσικό κι επόμενο είναι να γίνουν και οι τιμές σαν της υπόλοιπης Ευρώπης. :winka: :rolleyes: ayto tora einai kako???????

VALES
10/12/2009, 15:39
Δεν το πιασες ρε Vale.

Duka ποιός λες εσυ να τα πληρώσει τα σπασμένα, εγω που δεν εχω ΚΤΜ? :rotflmao:

Εγώ προσωπικά θέλω να πηγαίνω σε ένα συνεργείο, όπου θα μου προσφέρουν καφεδάκι, θα απαγορεύεται το κάπνισμα,δεν θα φοβάμαι να ακουμπίσω οπουδήποτε για να μην λερωθώ, οι χρόνοι τους θα είναι αυτοί που μου έχουν πει από την αρχή, θα μου δίνουν μηχανάκι να γυρίσω σπίτι μου όταν τους αφήσω το δικό μου, και γενικά θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Κάτι σαν αυτό που πάω και τώρα δηλαδή.:wave2:

sapila racing
10/12/2009, 15:43
Ολα καλά λοιπόν!

μεγειασας.

Εκτός κι αν ο μάστορας σας δεν είναι στους 8 που θα ανακοινωθούν την Δευτέρα....οπότε θα πάτε κάπου αλλού να σας τον πιάσουν καλύτερα. :lol:

KostasA
10/12/2009, 15:59
Oσοι νομίζουν οτι το ξεκαθάρισμα είναι για καλό, είναι γελασμένοι και θα το καταλάβουν οταν θα βάζουν βαθειά το χέρι την τσέπη, πολύ πιο βαθειά απο οτι σήμερα.

Για να ειναι ΟΚ το μαγαζί σύμφωνα με τα νέα κριτήρια (που έθεσε η ΚΤΜ ωστε να αγοράσει ενα συγκεκριμένο ποσοστό απο τον εδω αντιπρόσωπο) θα πρέπει το κάθε μαγαζί να χώσει γύρω στα 20.000 Ευρω σε ταμπέλες, ράφια κλπ όλα πανάκριβα αλλά με τη βούλα της ΚΤΜ.
Τα επίσημα συνεργεία θα γίνουν 8 απο 18 και δεν είναι για το καλό σας.
Εγω δεν εχω ΚΤΜ, αλλά εχω φίλο μηχανικό που ξαφνικά θα μείνει απ εξω.

Το αποτέλεσμα θα είναι να πηγαίνετε τα μηχανάκια σας στην τεραστια μαγαζάρα όπου θα το φτιάχνει ο βοηθός του βοηθού και να πληρώνετε και παραπάνω απο σήμερα φυσικά.
Ποιος θα πληρώσει τις ταμπέλες ικαι τα ράφια ε? :winka:

μήπως είσαι λίγο υπερβολικός. εγώ είχα μια κουβέντα με τον μηχανικό μου που είναι εξουσιοδοτημένος και έχει και πινακίδες και ρούχα και είναι και καθαρός και το βασικό ΔΕΝ σε ξυρίζει (μικρό σερβις 120 μεγάλο 280). Μου είπε λοιπόν ο άνθρωπος οτι με το ξεκαθάρισμα θα πάψουν τα φαινόμενα σερβις στα 1000χλμ ίσον 300 ευρώ. Οπότε μην βιάζεσαι να φέρεις τρομοκρατία. Δεν φαντάζομαι οτι οι Αυστριακοί είναι τόσο μλκς και δεν θα διασφαλίσουν αυτα που λές. Καθώς αν κάθε σερβις ειναι και ένας μισθός θα πάψουν να πουλάνε ΚΤΜ οπότε .....

sapila racing
10/12/2009, 16:06
παω πάσο.

Οταν βγάλετε συμπεράσματα πείτε τα, δεν είχα σκοπό να τρομοκρατήσω κανέναν, εξ άλλυ για να εχετε ΚΤΜ ειστε ατρόμητοι! :wave2:

:lol: :rotflmao:

VALES
10/12/2009, 16:20
Γίναμε...δεν είμασταν :lol: :lol:

camen
10/12/2009, 17:03
Για εμενα παντως επιγραμματικα και απλα ισχυει το εξης:

Τακτοποιημενο+καθαρο συνεργειο=γαματος μαστορας!

Οταν περναω απο κατι συνεργεια που τα εργαλεια ειναι σωρο στους παγκους και στο πατωμα κανεις πατιναζ απο τα λαδια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...:evil: :mad:

stefanos
10/12/2009, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

.:evil: :mad:

Μάλλον σημαίνει μάστορας που αντί να φτιάχνει το μηχανάκι σου την ώρα που εσύ πληρώνεις τακτοποιεί το μαγαζί του. :p

camen
10/12/2009, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μάλλον σημαίνει μάστορας που αντί να φτιάχνει το μηχανάκι σου την ώρα που εσύ πληρώνεις τακτοποιεί το μαγαζί του. :p

Μαλλον δειχνει μαστορα προσεκτικο που του αρεσει η ταξη και η καθαριοτητα...:winka:
Για εμενα ειναι παρα πολυ σημαντικο αυτο...

:p :wave2:

stefanos
10/12/2009, 18:37
Μαλλον δειχνει μαστορα προσεκτικο που του αρεσει η ταξη και η καθαριοτητα...:winka:
Για εμενα ειναι παρα πολυ σημαντικο αυτο...

:p :wave2:

Ναι αυτό εκτίμησε και η γυναίκα του όταν τον πήρε, αλλά δεν νομίζω να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις.

camen
10/12/2009, 19:09
Ναι αυτό εκτίμησε και η γυναίκα του όταν τον πήρε, αλλά δεν νομίζω να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις.

Δεν μαζευει τα εργαλεια και το μαγαζι ο μηχανικος ΑΛΛΑ ο βοηθος του...
Για αυτο ειναι οι βοηθοι και ΟΧΙ για να βαζουν χερι στα μηχανακια...:winka: :winka: :winka:

Η δουλεια του μηχανικου ειναι να βρισκεται πανω απο το μηχανακι και να δουλευει...
Η δουλεια του βοηθου ειναι να φερνει/παιρνει τα εργαλεια,να τα σκουπιζει απο τα λαδια και να διατηρει καθαρο το μαγαζι(πατωμα,ραμπες κλπ)...

Τουλαχιστον,εκει που παω εγω ετσι ειναι το συστημα...:winka:

sapila racing
10/12/2009, 19:13
Για εμενα παντως επιγραμματικα και απλα ισχυει το εξης:

Οταν περναω απο κατι συνεργεια που τα εργαλεια ειναι σωρο στους παγκους και στο πατωμα κανεις πατιναζ απο τα λαδια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...:evil: :mad:

Εννοειται οτι πρέπει να υπάρχει τάξη στο συνεργείο και φυσικά και σχετικη καθαριότητα.

Τι σχέση έχει αυτό που λες με το οτι ερχεται μια μερα και σου κοστολογεί πχ μια ραφιέρα ΚΤΜ 1000 Ευρω οταν την ιδια την παίρνεις με 100. :winka: Και πρέπει να τις αγορασεις κι αυτες και τα σηματα και τις καρέκλες και όλο το συνεργείο να είναι ΚΤΜ original.
Για να συνεχίσεις να είσαι εξουσιοδοτημένος λοιπόν θα χωσεις 20.000 με τη μία.

Αν νομίζετε οτι θα την γλυτώσετε είστε γελασμένοι :rotflmao:

ARISPEED1
10/12/2009, 19:18
Εργατώρες Γερμανίας σε πορτοκαλί κυρίες .......................
Ψωροκόσταινα που πάς .................
δεν την βλέπεις την χλαπάτσα που θα φάς ...............
γκάζι ,μπάντα κ σούζα .................
καλύτερα πάμε για ούζα ..............
Κ άθε Τ ετάρτη Μ άστορα ........
χώσε γκάζια ασφαιρα ............:a9:

el patron
10/12/2009, 19:24
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρελενεστε ετσι, παει να γινει κατι καλο ναμπει μια ταξη γενικα και να βελτιωθει το δικτυο ,εσας δηλαδη σας αρεσε με τα συνεργεια ποντικονες και τα ανυπαρκτα εργαλεια.
δηλαδη ο καθε εξουσιοδοτημενος που δεν θελει να παρει τον καινουριο εγκεφαλο της κτμ
τι περιμενη να γινει ,καποια πραγματα ειναι στανταρ και ετσι πρεπει να ειναι
επειδη ο κολλητος μου ειναι ντηλερ της κτμ και ξερω καποια πραγματα απο μεσα σας λεω οτι σε επιπεδο service αλλα και σε μαγαζια που εμπορευνται κτμ τα πραγματα θα γινουν πολυ καλυτερα.
θα ξεκινησουν να γινονται σεμιναρια πιο τακτικα,θα διδονται δωρεαν μαθηματα οδηγησης
με καθε αγορα κτμ ,και αλλα.
τοσα χρονια γκρινιαζαμε για το δικτυο και τωρα παλι γκρινιαζουμε επειδη παει να μπει μια ταξη:sick:

camen
10/12/2009, 19:25
Εννοειται οτι πρέπει να υπάρχει τάξη στο συνεργείο και φυσικά και σχετικη καθαριότητα.

Τι σχέση έχει αυτό που λες με το οτι ερχεται μια μερα και σου κοστολογεί πχ μια ραφιέρα ΚΤΜ 1000 Ευρω οταν την ιδια την παίρνεις με 100. :winka: Και πρέπει να τις αγορασεις κι αυτες και τα σηματα και τις καρέκλες και όλο το συνεργείο να είναι ΚΤΜ original.
Για να συνεχίσεις να είσαι εξουσιοδοτημένος λοιπόν θα χωσεις 20.000 με τη μία.

Αν νομίζετε οτι θα την γλυτώσετε είστε γελασμένοι :rotflmao:

Δεν εχω εγγυηση=παω σε δικο μου μαστορα και τελος....:lol: :lol: :lol: :wave2:
Ας χρεωνουν οτι θελουν στα συνεργεια τους...

Στα ανταλλακτικα να μην ανεβουν οι τιμες μονο:evil: :evil: :evil:

Παρολα αυτα,θα συμφωνησω με το DUKA οτι ΔΕΝ ειναι δυνατον αλλα να χρεωνει στο ΣΕΡΒΙΣ πριν κ μετα την ανανεωση του μαγαζιου...
Αλλα εδω Ελλαδα ειναι κ ολα τα περιμενω...:yuck:

alex-kos
11/12/2009, 21:49
για να πουλησει η κτμ η μαμα απο την αυστρια στην ελλαδα περισσοτερα τεμαχια ας ριξει για αρχη τις τιμες στα μοτο τα ανταλλακτικα
δευτερον το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ας παρει το κεφαλι της ελληνμοτο και της κτμ ελλας γιατι εχουν μεγαλο μεριδιο
ευθυνης στην αποτυχια και να τους επιβαλει τα standards που υπαρχουν στις αλλες χωρες γιατι εδω οι τυποι πολυ την εχουν δει με την ολιγομονοπωλιακη κατασταση και σε βαθος χρονου φανηκε....
τωρα οι δυο παραπανω απλα να εφαρμοσουν τα αυτα που τους εχει πει η μαμα αυστρια για τις εγχωριες εκθεσεις ακι συνεργεια

οχι αλλο χαιδεμα στα αυτια και βολεμα ....!

ο μονος χαμενος ειναι ο ελληνας καταναλωτης και αυτος την πληρωνει
ομοως και οελληνας καταναλωτης ειναι αυτος που...κρινει
σεβασμος στον καταναλωτη

θα δοθμε και θα κρινουμε παντως για την επομενη 5ετια japan-italy

DrBig
11/12/2009, 22:19
Η ταπεινη μου γνωμη (και ελπιδα) ειναι οτι σε τετοιους δυσκολους καιρους η ΚΤΜ θα πρεπει να δωσει κινητρα στον καταναλωτη. Η αναδιοργανωση των σερβις με αυξηση των τιμων, δεν ειναι κινητρο.
Μεχρι στιγμης, το μονο δεδομενο ειναι οτι αναδοργανωνεται η εταιρεια. Κατα την γνωμη μου δυο σεναρια παιζουν:

1) οι τιμες σερβις μενουν ως εχουν
2) Αυξανονται κατα,τι ωστε να βγαλουν οι συνεργειαδες τα σπασμενα, αλλα ταυτοχρονα μειωνονται οι τιμες των καινουργιων.

Ολα αυτα με την λογικη οτι η ΚΤΜ Ελλαδος ειναι ανχαπι με τις πωλησεις καινουργιων μοτοσυκλετων, διοτι αν ειναι χαπι και απλα θελει να βελτιωσει τα σερβις, τοτε βραστα χαραλαμπε.

μπορει φυσικα να λεω βλακειες.

Vstrommer71
12/12/2009, 01:35
Και-με το συμπαθειο δηλαδη-για το δικο μου μηχανακι δεν παρατηρησα τιποτα ακριβες τιμες στα ανταλλακτικα,ισα ισα κινουνται σε λογικα επιπεδα.Σκεφτειτε οτι πχ η Suzuki ζηταει 45? για τον -εναν!-καθρεφτη στο DRZ ενω στο ΚΤΜ εχει 20? ο ενας.Αλλα και σε αλλα πραγματα,λογικες τιμες ειδα.
Τωρα ως προς το θεμα του κοστους service ειναι κατι που θα το δουμε στην πραξη.Ας δουμε που θα παει η δουλεια κι αν ειναι απαραιτητο,ας κραξουμε τοτε

notakos600
12/12/2009, 08:04
Να δείτε που τα λόγια του sapila θα είναι προφητικά...

Allst@rf
13/12/2009, 16:38
σαν φιλος της πορτοκαλι εταιρειας,εχω να πω οτι,σε πολλες περιοχες της (γ)ελλαδας δεν εχει ουτε επισημο ντυλερ ουτε επισημο και εξουσιοδοτημενο συνεργειο.πρωτα πρεπει να κινηθει να εχει εκπροσοπηση οσο πιο πανελλαδικα γινεται, γιατι ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα.
δε ξερω τη εχει σκοπο να κανει η ΚΤΜ αλλα ξερω οτι πρεπει να προσεξει πολυ τις κινησεις της γιατι απο οτι διαβαζω στον ειδικο τυπο δεν παει και πολυ καλα,τωρα με την οικονομικη κριση...
και για να κανω την αυτοκριτικη μου,μπορει το ΚΤΜ που αγορασα να το πηρα απο χερι ,αλλα μάρεσει η ιδεα να γινω εξάρχην πελατης της ΚΤΜ ,με αγορα καινουριου.και ετσι αν η ΚΤΜ απο σκληροπυρινικη που ηταν με τα σερβις της γινει ακομα ποιο δυσκοιλια ,μαλλον θα παρω απο αλλου "πορτοκαλια"...

ducpilot
13/12/2009, 18:34
Ολα αυτα μεχρι να ληξει η εγγυηση,μετα ενα καλο συνεργειο και κανεις την δουλεια σου.

spyro
14/12/2009, 11:04
Με αφορμή αυτο το thread ρώτησα και εγω γνωστούς στο χώρο της ΚΤΜ και μου μεταφέρθηκαν οι ίδιες ανησυχίες που εξέφρασε o Sapila.

Βέβαια οι γνωστοί μου το προσωποποίησαν λίγο περισσότερο για το ποιος ξεκίνησε τις ιστορίες αυτές και απο πότε, αλλά δημόσιο μοτοσυκλετιστικό φόρουμ είναι εδω οπότε δεν μπορούμε να λέμε και πολλά. Πάντως οι καινούργιες εμπορικές πολιτικές για το δίκτυο δεν είναι μόνο αποφάσεις της μαμα ΚΤΜ απο την Αυστρία.

KostasA
14/12/2009, 16:14
ναι ρε παιδιά αλλά ρωτάω το εξής. Το κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά προέκταση είναι συνεργάτης της ΚΤΜ, από εκεί τρώει ψωμί. Αν ξαφνικά τα σέρβις αντί να πέσουν πάνε στον θεό τότε ποιός θα τα αγοράζει ???? άρα απο πού θα ζούνε αυτοί?? Αν ξαφνικά οι Αυστριακοί δούνε τις πωλήσεις να πιάνουν πάτο τι θα κάνουν?????

Βέβαια στην τελική είναι στο χέρι του κάθε αγοραστή να στείλει ένα γράμμα στην Αυστρία με παράπονα, δεν φαντάζομαι οτι θα το αγνοείσουν.

Ferro
14/12/2009, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Βέβαια οι γνωστοί μου το προσωποποίησαν λίγο περισσότερο για το ποιος ξεκίνησε τις ιστορίες αυτές και απο πότε

Για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,μήπως έφυγε νύχτα πριν τρία χρόνια από τη διεύθυνση της BMW ; Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μη μας περνάνε για μ#$%^%$ μερικοί και νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Black Mamba
14/12/2009, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,μήπως έφυγε νύχτα πριν τρία χρόνια από τη διεύθυνση της BMW ; Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μη μας περνάνε για μ#$%^%$ μερικοί και νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

...και λεω και εγω, αργοτερα αν δεν αποδοσει τα αναμενωμενα η ολη καινουργια
πολιτικη της εταιρειας να ειναι ο αυτος, ο γνωστος αγνωστος, που θα την πληρωσει
τρωγοντας ποδι?
Το ταμειο θα δειξει...

spyro
14/12/2009, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro

γκουχου γκουχου

Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
...και λεω και εγω, αργοτερα αν δεν αποδοσει τα αναμενωμενα η ολη καινουργια
πολιτικη της εταιρειας να ειναι ο αυτος, ο γνωστος αγνωστος, που θα την πληρωσει
τρωγοντας ποδι?
Το ταμειο θα δειξει...

αυτός μισθωτός είναι φίλε μου.

Και πόδι να πάρει όπως ξαναπήρε στο παρελθόν δεν λεέι τίποτα. Το βιογραφικό του φτιάχνει. Σιγα μην την πληρώσει αυτός. Άλλοι θα την πληρώσουν

frappe rider
14/12/2009, 21:50
γκούχου γκούχου Νο2 :lol:

Είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας.Τώρα τι σχέση έχει αυτό με μανατζεριλίκια κλπ κλπ δεν μπορώ να καταλάβω :lol:
Αλλά θα μου πείς τόσοι και τόσοι στην Ελλάδα έχουν σχέση με αυτό που κάνουν,με πρώτους και καλύτερους τους κυβερνώντες :yuck:

Με λίγο ψάξιμο στο off-road.gr βρήκα αυτό --->Επίσης η συνεργασία περιλαμβάνει την υλοποίηση Προγραμμάτων Εκπαίδευσης & Αναψυχής για τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών ΚΤΜ και όχι μόνο.

νάτο το τυράκι λοιπόν :lol: :lol:

http://www.off-road.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1560

Αν δεν κάνω λάθος η ΚΤΜ έχει και street μοτοσυκλέτες στη γκάμα της ε ;

:a13:

KaTaNaS
14/12/2009, 22:06
Να υπενθυμισω στους παλιούς και να ενημερωσω τους νεοτερους οτι ειναι και μελος του φορουμ μας!

http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=19734

Black Mamba
15/12/2009, 07:49
Να υπενθυμισω στους παλιούς και να ενημερωσω τους νεοτερους οτι ειναι και μελος του φορουμ μας!

http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=19734

Eπειδη εχει αναφερθει πολλες φορες το ονομα του
μηπως θα επρεπε να μας γραψει την δικη του αποψη, για να μη λεμε οτι θεμε?

Μπορει να γκρινιαζουμε λιγο, αλλα δεν δαγκωνουμε (ακόμα...)!:smokin:

spyro
15/12/2009, 09:11
οχι άλλο κάρβουνο

sapila racing
15/12/2009, 09:12
Δεν τις παίρνει ο Σπανός αυτές τις αποφάσεις, εκτελεστικό όργανο είναι.

KaTaNaS
15/12/2009, 09:40
Δεν τις παίρνει ο Σπανός αυτές τις αποφάσεις, εκτελεστικό όργανο είναι.

+1 , μην λέμε ότι θέλουμε...

spyro
15/12/2009, 10:36
μακάρι να σας είχα μαζί για μια συζήτηση περι τουτου μαζι με μια μπυρίτσα και όχι εδω μέσα που ομολογουμένως είναι άκομψο να κατηγορείτε κάποιος απο κάποιους που κρύβονται πισω απο ενα nicname. Επ’ ουδενί δεν θέλω να είμαι σαν το troktiko που σπηλώνει ονοματα ετσι απλά.

Αλλά... (υπάρχει και ένα αλλά) :p

σε επιχειρηματικό και εταιρικό επίπεδο, το ποιος παίρνει τις αποφάσεις δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι οταν χαράσσετε μια πολιτική που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις αρμοδιότητες μιας θέσης τότε και τα "μπράβο" αλλά και τα "γιουχαΐσματα" συνδέονται με αυτήν την θέση και μόνο.

Με άλλα λόγια όταν έχεις αλλαγές στην γραμμή παραγωγής ενός προϊόντος τοτε συγχαίρεις τον project manager ειτε τις πήρε τις αποφάσεις αυτός είτε όχι, γιατι υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη κίνηση είναι η "θέση" του.

stefanos
15/12/2009, 10:55
Ασχετο αλλά 690 πουλάνε ρε παιδιά καθόλου γιατί δεν έχω προσέξει και πολλά.

dirtbird
15/12/2009, 11:03
Ασχετο αλλά 690 πουλάνε ρε παιδιά καθόλου γιατί δεν έχω προσέξει και πολλά.
Θέλεις τα ακριβή νούμερα ή κατά προσέγγιση?:smokin: :smokin:

stefanos
15/12/2009, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θέλεις τα ακριβή νούμερα ή κατά προσέγγιση?:smokin: :smokin:

Περίπου για να ξέρω να το πάρω η να πάρω χτ.

Gallos
15/12/2009, 12:17
Στην μικρή μας χώρα πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι λίγοι, έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το πάθος που εκτρέφουμε εμείς οι πολλοί.Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε το ίντερνετ.Σπέσιαλ παρτ και ότι ανταλλακτικό επιτρέπεται το παίρνω απο ίντερνετ.Σέρβις κάνω σε μικρούς και σωστούς εξουσιοδοτημένους και αν ποτέ τους κλείσουν όλους, θα γραφτώ σε νυχτερινά μαθήματα μηχανολογίας :rotflmao: Άμα σταματήσουν να τα οικονομάνε ίσως και να αναρωτηθούν τι γίνεται.Ως τότε όμως θα μα δίνουν λίγα και θα χάνουμε πολλά.

ΥΓ:Την μέρα που θα με σεβαστείτε ως καταναλωτή θα σεβαστώ ανάλογα τις επιχειρήσεις σας!

DUKASII
15/12/2009, 12:32
Περίπου για να ξέρω να το πάρω η να πάρω χτ. de poylane poly akoma..giati pane k ta kanoyn test ride kati koyladia sa k sena..

kai foboynte k tsimpane to xtaki..

opote mi peis sto kopo..na xaramiseis allo ena mixanaki..
pare trikiklo. mp3.:evil:

stefanos
15/12/2009, 12:33
Πάντως όλα αυτά περιγράφονται στο site της μαμάς ktm και μάλιστα υπάρχουν και on line αιτήσεις στην περίπτωση που γουστάρετε να γίνεται dealer ktm.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζετε ντόπια στελέχη.

okipouros
15/12/2009, 14:32
Εγώ έστειλα στην hellinmoto email και ποτέ δεν μου απαντήσανε.

Μετά έστειλα στην μαμά ktm αυστρίας, μου απαντήσανε την επόμενη να στείλω περισσότερες λεπτομέρειες (πλαίσιο dealer κλπ) και μετά από 2 μέρες μάλον πρέπει να τους έβαλε ένα κολόχερο από εδώ μέχρι την Αυστρία γιατί με πήραν και ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί

Ωπότε αν δεν σας αρέσει κάτι τι να κάνεται:

1) Επικοινωνία με τον dealer/service
2) αν δεν μείνεται ικανοποιημένοι email στην Hellinmoto
3) Αν και πάλι δεν ήστε 100% ικανοποιημένοι, στείλτε στο customerservice@ktm.at

Αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος και αποδοτικός

Allst@rf
16/12/2009, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Στην μικρή μας χώρα πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι λίγοι, έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το πάθος που εκτρέφουμε εμείς οι πολλοί.Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε το ίντερνετ.Σπέσιαλ παρτ και ότι ανταλλακτικό επιτρέπεται το παίρνω απο ίντερνετ.Σέρβις κάνω σε μικρούς και σωστούς εξουσιοδοτημένους και αν ποτέ τους κλείσουν όλους, θα γραφτώ σε νυχτερινά μαθήματα μηχανολογίας :rotflmao: Άμα σταματήσουν να τα οικονομάνε ίσως και να αναρωτηθούν τι γίνεται.Ως τότε όμως θα μα δίνουν λίγα και θα χάνουμε πολλά.

ΥΓ:Την μέρα που θα με σεβαστείτε ως καταναλωτή θα σεβαστώ ανάλογα τις επιχειρήσεις σας!

+990

gefr
28/12/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros

1) Επικοινωνία με τον dealer/service
2) αν δεν μείνεται ικανοποιημένοι email στην Hellinmoto
3) Αν και πάλι δεν ήστε 100% ικανοποιημένοι, στείλτε στο customerservice@ktm.at

Αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος και αποδοτικός

Εγώ με αυτήν ακριβώς τη μέθοδο έχω πετύχει:
σε 950Α
αντικατάσταση συμπλέκτη
αντικατάσταση πλαισίου