View Full Version : Dl V 650 (2010) 7100????
ΑΞΙΖΕΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ??
http://www.naxter.gr/index.php?act=viewProd&productId=391
http://www.naxter.gr/images/uploads/SUZUKI_DL_ :confused:
182351
Translatoras
05/12/2009, 10:23
Αν δεν άξιζε δεν θα πούλαγε τόσο καλά.
Αν το ζητούμενο όμως είναι η χαμηλή τιμή του τότε μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο αντιπροσωπείας του 2009 με τα ίδια χρώματα με 6200-6800 ευρώ και 3Κ έως 5Κ χιλιόμετρα που θα έχουν και αξεσουάρ επάνω. Έτσι έκανα και εγώ.
Αν πάλι δεν θες μεταχειρισμένο τότε...καλοτάξιδο.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι πρόκειται για πολύ "γλυκό" μηχανάκι αλλά δεν έχει και κανένα τρελό γκάζι
Παραεισαγωγης ειναι νομιζω..
Για μενα δεν αξιζει να παρεις παραεισαγωγης λογω εγγυησης (θα σε ζαλιζουν καθε φορα που θα συμβαινει κατι)..Και η διαφορα στην τιμη ειναι κανα πεντακοσαρικο απο του αντιπροσωπου..Αν ηταν πανω απο χιλια ευρω διαφορα τοτε οκ..
Καιιιι φυγαμε για τα μοντελα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Translatoras
Αν το ζητούμενο όμως είναι η χαμηλή τιμή του τότε μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο αντιπροσωπείας του 2009 με τα ίδια χρώματα με 6200-6800 ευρώ και 3Κ έως 5Κ χιλιόμετρα που θα έχουν και αξεσουάρ επάνω. Έτσι έκανα και εγώ.
Αν πάλι δεν θες μεταχειρισμένο τότε...καλοτάξιδο.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι πρόκειται για πολύ "γλυκό" μηχανάκι αλλά δεν έχει και κανένα τρελό γκάζι
φιλε με παρεξηγησες .....το ξερω πριν απο μηνα εσπασα στην αττικη οδο, κ7 18000 κμ το ξερω το μοτορι και θελω να το ξαναγορασω ,αν αξιζει λεω παραεισαγωγη????εγγυησεισ και λοιπα
και σκεφτομαι μεταχειρο ...αλλα αυτο παει να πει πολυ φθηνοτερο απο καινουργιο οπωσ ειναι και φυσιολογικο...:cool: :cool:
Translatoras
05/12/2009, 15:54
Αααα, δεν ήξερα ότι έχεις ήδη....:)
Φαντάζομαι ισχύουν αυτά που λέει παραπάνω ο SPL.
αφού είναι μηχανάκι πουλημένο στην Ευρώπη κανονικά τότε η εντιπροσωπεία ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να σε καλύψει.
Δηλαδή αν πάρεις μηχανάκι από Σφακιανάκη και πάς Γερμανία και πάθεις ζημιά τότε τι θα σου πει ο Γερμανός Sfakianaken;;;
Μήπως ότι είναι παραεισαγωγής;;;;:) :) :)
Το θέμα είναι αν έχεις άντερα και πλάτες σε περίπτωση μεγάλης ζημιάς να φας τα μουστάκια σου με δαύτους!!!!
Φιλικά
Georgaras
05/12/2009, 22:55
Πολύ καλό και με καλά γκάζια για την κατηγορία του. Αξιόπιστο - οικονομικό- άνετο σε ταξίδια.
Με τις εγγυήσεις δεν ξέρω τι παίζει, για αυτό και εγω πήρα απο τον σφακ.
2010??? :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Translatoras
Όταν κάτι πουλάει, δεν συνάγεται αυτομάτως ότι αξίζει κιόλας.:wave2:
Filosofos
06/12/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από raicom1
ΑΞΙΖΕΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ??
http://www.naxter.gr/index.php?act=viewProd&productId=391
http://www.naxter.gr/images/uploads/SUZUKI_DL_ :confused:
Καταρχίν όπως είπε και ο φίλτατος Elle, δεν μιλάμε για k10, αλλά για κ9 (άρα 2009) φαίνεται στα χρώματα... (αν δεν έκανες τον κόπο να το δεις στο site κάτω στο κέντρο της σελίδας :P )
Δεύτερον όντως μιλάμε για παραεισαγωγής, αφού ο Naxter δεν ανήκει στο δίκτυο του Σφακιανάκη.
Όντως η τιμή από της αντιπροσωπίας δεν έχει μεγάλη διαφορά όπως προέβλεψε και ο SpL αφού ο Σφακιανάκης το δίνει 7600 και εδώ την παίρνεις 7100 χωρίς χαρτιά.
Όσο αναφορά τις εγγυήσεις, φίλε Translatora, δεν έχεις παρά να κάνεις 1 μικρό search στο google, και θα δεις τι απάντησαν από τη suzuki γερμανίας σε κάποιο member άλλου φόρουμ, που είχε την ίδια αποροία, αλλά έκανε τον κόπο να στείλει mail για να μάθει τι ισχύει.
Για χάριν ευκολίας και κάνοντας μια μικρή περίληψη από το θέμα στο γειτονικό φόρουμ θα πω ότι η suzuki δεν δίνει παν ευρωπαϊκή εγγύηση, αλλά κάθε επίσημος εισαγωγέας είναι υπεύθυνος για τις εγγυήσεις που εξυπηρετεί.
Έτσι λοιπόν, εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εγγύησης και έχεις αγοράσει τη μοτοσυκλέτα σου από έναν μη-εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή Suzuki, εάν κάτι μηχανικό χαλάσει στο χρόνο εγγύησης, πρέπει να έρθεις σε επαφή με το μη-εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή Suzuki. Καθώς η Suzuki Ελλάδας (βλέπε Σφακιανάκης) δεν είναι αρμόδια για τέτοιες ζημίες.
Ps: Τελικά αποφάσισα να παραθέσω link με το mail από το γειτονικό φόρουμ
http://scooterclub.14.forumer.com/a/_post5448.html
(αν ενοχλεί αυτό το link, η παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ θα παρακαλούσα να αφαιρεθεί από τους administratores, πράγμα που δεν πιστεύω να γίνει, αφού αυτή είναι η επίσημη θέση της suzuki, και θα έπρεπε να είναι γνωστή)
Φίλε raicom1 ελπίζω να σε βοήθησα για το θέμα της αξίας της μηχανής και της εγγύησης, αν είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις για 2 χρόνια για 500 ευρώ, η όχι το ξέρεις μόνο εσύ.
Τέλος τώρα, και ελπίζω να μην κούρασα πολύ, για το αν αξίζει σαν μηχανή όπως αναφέρθηκε από κάποιους άλλους, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις για test ride αν και το ότι είναι η Νο1 μοτοσυκλέτα άνω των 200 κυβικών στην ελλάδα σε πωλήσεις από το 2003 μέχρι σήμερα, λέει κάτι νομίζω :winka:
hailander7
07/12/2009, 07:40
το λοιπόν...Εγώ έχω ελεύθερης εισαγωγής v-strom 2009.To αγόρασα 6900? ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,τον Οκτώβριο.Ο γνωστός απατεώνας το είχε 7.730 ΜΕ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ.Εγγύηση έχω 2 χρόνια από το μαγαζί που το αγόρασα αν και μόνο αν:
1.Το συντηρώ σε δικό του συνεργείο.
ή
2.Το συντηρώ σε οποιαδήποτε συνεργείου του επίσημου δικτύου της suzuki.
Aν χρειαστεί αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού,Υπέθυνη είναι η αντιπροσωπία της χώρας από την οποία εισήχθη το μοτόρι: suzuki Γερμανίας ή Γαλίας.(μέσω του μαγαζιού που το αγόρασες φυσικά)Άντε τώρα να με πείσεις πως η suzuki Ελλάδας είναι πιο ''συνεργάσιμη'' σε θέμα εγγύησης από τις προαναφερθέντες για παράδειγμα.Τώρα μετά την πάροδο των 2 χρόνων προφανώς και μιλάμε για 2 ακριβώς ίδια μηχανάκια χωρίς απολύτως καμία διαφορά.Οπότε και το τελευταίο επιχήρειμα για την περιβόητη''τιμή μεταπώλησης'' καταρρίπτεται.Αυτά.Πιστεύω να βοήθεισα.