PDA

View Full Version : σκεφτομαι να αγορασω cb400 sf

ilias_patra
05/12/2009, 18:23
λεω να παρω μια cb 400SF θα ειναι η πρωτη μου μηχανη,και θελω να μου πειτε την γνωμη σας,τι πρεπει να προσεξω,και αν βρισκω ευκολα ανταλλακτικα γιατι εχω ακουσει οτι δεν υπαρχουν πλεων επειδη ειναι παλιο μοντελο!

Road67
05/12/2009, 19:14
Καλύτερα CB500, τουλάχιστον σε πλαίσιο πιο ''φρέσκο'' και όχι τόσο ξεσκισμένα όσο τα σουπερφοράκια :wave2:

lice13
07/12/2009, 17:32
Πάρτο... Θα το ερωτευθείς ακομα και με τις παραξενιές του. Προσοχή όμως υπάρχουν πολλά σκισμένα όντως... Απλά θέλει να ξέρεις 5 πράγματα και να μη βιαστείς... Εγώ να δω πότε θα το ξεπονέσω να το δώσω...:sad: :cry: :sad: :sad:

MG
07/12/2009, 23:08
προσεχε στις αδειες και στα μοντελα...

εννοω οτι σαν 400αρι ειναι παραεισαγωγη και το μοντελο δεν ειναι σιγουρα η 1η αδεια κυκλοφοριας.

τα ανταλλακτικα δεν ειναι δυσκολο να τα βρεις αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα.

για παλιο μοντελο, δηλαδη για 1η αδεια πριν το 2000 μη δωσεις πανω απο 1500 γιατι θα ειναι ληστεια....

:wave2:

lice13
08/12/2009, 00:39
Α και στην τιμή που θα σου πούνε βάλε +300 ευρώ για τακάκια, αλυσσίδα γρανάζια κλπ κλπ άλο κ κάτι θα χρειάζεται. Πιστεύω με 2 χιλιαρικα βρίσκεις ένα καλοδιατηρημένο μηχανακι. :beer:

cachilleas
11/12/2009, 16:11
με 2.000 να βρει το καλυτερο στην ελλαδα πρεπει παιδια. για μενα 1.500 ευρω ειναι ΥΠΕΡαρκετα για αυτη τη μηχανη. Δεδομενου οτι η αδεια κυκλοφοριας ΔΕΝ ειναι η πρωτη ημερομηνια που κυκλοφορησε η μηχανη , οπως επισης και και ΑΓΝΩΣΤΟ παρελθον της!!! και ΜΗΝ κοιτας χιλιομετρα σαν παραγοντα της αγορας σου. ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ. ΕΛΕΟΣ. 15 ΕΤΩΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100.00 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ??? ΚΟΡΟΙΔΙΑ....

antonis22260
29/01/2010, 01:49
Φιλαρακι δεν ξερω εαν το πηρες τελικα ή αγορασες κατι άλλο, εχω να σου πω τις καλυτερες εντυπωσεις, το εχω στα χερια μου 3 μηνες τωρα. Υπολογισε οντως +300ευρω για ενα καλο σερβακι στα χερια σου, μπουζι-λαδια-φιλτρα-τακακια-, πιστευω στα 1700 ευρω βρισκεις καλο μηχανακι. Και θα δεις οτι ειναι πολυ φθηνο διοτι ειναι ασπαστο, ακουραστο, αδιαφορο για ογκο χιλιομετρων, ανεξοδο, με σιδερο πλαισιο και πολυ καλο κεντρο βαρους. Ποδηλατο στην πολη. Αυτα, καλη επιτυχια.

Fournaris
14/02/2010, 10:40
Ξερει κανεις να μου πει ποσο κανει μια αλλαγη δισκακια συμπλεκτη σε σουπερφορ. Ανταλλακτικα και εργασια κομπλε;

bu32
09/03/2010, 01:35
kai egw pantos pou exw cb sf egw kai enan xrono eimai arketa euxaristimenos

iosif
09/03/2010, 09:22
BEST VALUE FOR THE MONEY ΣΤΑ 2.000 €

XJR_Billy
09/03/2010, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Καλύτερα CB500, τουλάχιστον σε πλαίσιο πιο ''φρέσκο'' και όχι τόσο ξεσκισμένα όσο τα σουπερφοράκια :wave2:

+660

Δικύλινδρη, πανέμορφη, υγρόψυκτη ΚΑΙ με ABS-CBS :winka:

Φοβερές οι SF, καλές, άσπαστες αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ για την ηλικία τους και την κατάστασή τους...

Dumah
28/04/2010, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Το έγραψα και σε άλλο θρεντ και θα το ξαναγράψω...

Το 500άρι δε μου ερέσει καθόλου...
Σκέτη πλαστικούρα...
Ένα καλοσυντηριμένο SF είναι όλα τα λεφτά!
Και η μηχανή του ξυρίζει...

...Όντως πρέπει να φανείς τυχερός για να βρεις κάτι που να μην έχει χάσει τα μισά του άλογα!

cachilleas
28/04/2010, 18:21
μαζι σου. καλοσυντηρημενο που σκοπευεις να βρεις? ποιος απο τους προηγουμενους 10 ιδιοκτητες λες να εκανε την καλυτερη συντηρηση?:D

ενταξει πλακα κανω, σε καλη κατασταη θα βρεις...αλλα να εισαι ετοιμος να κανεις υποχωτησεις αφου θελεις να παρεις μηχανη 15ετιας.... αλλα μην νομιζεις οτι θα βρεις μαμα, παιζει να μην υπαρχει καν, ριγμενα χλμ καμια αλλαγμενη εξατμηση και οργνανα ειναι στανταρ.... θελει πολυ ψαξιμο. πολυ ομορφη μηχανη , κ εγω για 400 ηθελα αλλα αφου ειδα κανα δυο αλλαξα γνωμη....... αμα παρεις το 400 θα βλεπεις το cbf250 στο δρομο και θα λες τι παπι ειναι αυτο ... κανα ninja χτυπα αν θελεις 250αρι, αλλη φαση εντελως γιατι μαλλον θελεις στρογγυλοφαναρες καταστασεις αλλα ειναι καλο 250 το ninja:cool: κ

Dumah
28/04/2010, 19:10
Δε ξέρω αν γνωρίζεις το Honda Bros...είναι λίγο πιο μικρό από τη CB 400 SF, είναι γύρω στα 35 άλογα, έχει πολύ καλό και στιβαρό πλαίσιο, που σημαίνει ότι μπαίνει πιό εύκολα στη στροφή από την CB και είναι και πολύ ευκολο για την πόλη. Συν ότι θα δώσεις λιγότερα χρήματα για αρχή και αργότερα ανεβαίνεις...

Άν σε ενδιαφέρει, πάτησε εδώ για να δεις την αγγελία μου. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101512)

cachilleas
29/04/2010, 06:02
:) ευχαριστω φιλε αλλα ειμαι κατοχος του cb500!
ΚΑΙ bros ειχα κοιταξει πριν παρω το 500 ... πολυ ομορφο μηχανακι, αλλα δυστυχως πολυ παλιο... δεν θελω να μεινει στα δικα μου χερια ακομα και αν το εβρισκα 800 ευρω τοτε.

αλλα αν ειναι για ενα χιλιαρικο παραπανω(οσο περιπου εδωσα εγω) να παρω μια μηχανη με ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΕΕΙ , να εχει τις φθορες ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ και οχι αλλες που δεν φαινονται, και να ειναι 10 χρονια νεοτερη τοτε το προτιμω το 500 και ας υπολειπεται σε εμφανιση και στα δικα μου ματια , αν και πλεον.... μ αρεσει πολυ!
ευχαριστω παντως :winka:

196277

dimzan
25/05/2010, 20:09
Καλησπερα. το πρωτο μου ποστ εδω μεσα ;)

Λοιπον επειδη σκεφτομαι κι εγω να αγορασω cb-400 εχω μια δυο ερωτησεις. Ξερω οτι λιγο πολυ ειναι ολα σκισμενα και με γυρισμενα χλμ και αλλαγμενα κοντερ και εξατμισεις αλλα δε με νοιαζεια υτο.

Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι :

πως μπορω να τσεκαρω απ τον αριθμο πλαισιου την ημερομηνια κατασκευης?

τι αλλο να προσεξω γενικως...?

ειδια ενα σημερα αλλα μου φανηκε ειχε σκουρια.. ο τυπος το δινε παμφθηνα. Αλλα ηθελε οπωσδηποτε βαψιμο και κοντερ. ΠΟσο παει το κοντερ?

http://img185.imageshack.us/img185/10/25052010108.jpg

cachilleas
25/05/2010, 20:37
φιλε ασχετο, Νικο σε λενε??γιατι αμα σε λενε νικο, εμενα με λενε αχιλλεα και μαλλον καταλαβες ηδη ποιος ειμαι:rotflmao:

στις εωτησεις που κανεις καλυτερα να σου απαντησουν παιδια με μεγαλυτερη εμπειρα.
επισης βρες εναν μηχανικο σωστο που να τον εμπιστευεσαι και να τα βλεπετε μαζι.... μονος σου τι να καταλαβεις περα απο τα βασικα?

dimzan
26/05/2010, 02:52
οχι δε με λενε νικο :D γιατι..?

akaposto
26/05/2010, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan

ειδια ενα σημερα αλλα μου φανηκε ειχε σκουρια.. ο τυπος το δινε παμφθηνα. Αλλα ηθελε οπωσδηποτε βαψιμο και κοντερ. ΠΟσο παει το κοντερ?

Το συγκεκριμένο μηχανάκι της φωτό είναι το τελευταίο pb1 που βγήκε το 1995.

Όργανα απο ebay μαιμού γύρω στα 2 κατοστάρικα.
Γνήσια honda νομίζω 400+

ναι,δεν πιστεύω να σου πέφτει μακριά ε; :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101303&highlight=cb400

dimzan
26/05/2010, 05:23
Ευχαριστω για τη διευκρινηση και τις απαντησεις...

Η κρητη μου πεφτει λιγο μακρυα αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο.

Η αληθεια ειναι πως θελω το στρογγυλοφαναρο, εχω φαει ενα κολληματακι

Μιας και ξερεις μπορεις να μου πεις πως ξεχωριζω τα μοντελα αναλογα τις χρονολογιες?

Επισης εχω δει διαφορες τιμες. Απο 800 μεχρι 2000 ευρω. Γιατι τετοιες διαφορες ρε παιδια?

catmaster
26/05/2010, 05:27
Πολύ γερά μηχανάκια αλλά τα περισσότερα έχουν πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη τους πλέον και είναι και πολύ αδικημένα από λαμόγια μηχανικούς ... ίσως λίγο καλύτερο το cb-1 λόγω γραναζοκίνησης .... θέλει αρκετό ψάξιμο να βρείς κάποιο καθαρό πάντως

προχτές άνοιξα ενα και είχε τρελά νούμερα στα διάκενα .... μπορεί να ηταν και καπελώτα πρώτης τοποθέτησης λέμε ... μηχανάκι 18 ετών ... αλλά οι εκκεντροφόροι ήταν εντός προδιαγραφών ....

199212

akaposto
26/05/2010, 05:28
εχω φαει ενα κολληματακι
και καλά κάνεις!!!

Μιας και ξερεις μπορεις να μου πεις πως ξεχωριζω τα μοντελα αναλογα τις χρονολογιες?

ο πιο ασφαλής τρόπος είναι το factbook της honda
http://www.honda.co.jp/factbook/motor/index.html

dimzan
26/05/2010, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
και καλά κάνεις!!!

ο πιο ασφαλής τρόπος είναι το factbook της honda
http://www.honda.co.jp/factbook/motor/index.html

Ευχαριστω φιλος!

Καιρτος ηταν να εξασκησω και τα ιαπωνεζικα μου :D

Ελπιζω να κανει καλη δουλεια το google translate

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Πολύ γερά μηχανάκια αλλά τα περισσότερα έχουν πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη τους πλέον και είναι και πολύ αδικημένα από λαμόγια μηχανικούς ... ίσως λίγο καλύτερο το cb-1 λόγω γραναζοκίνησης .... θέλει αρκετό ψάξιμο να βρείς κάποιο καθαρό πάντως

προχτές άνοιξα ενα και είχε τρελά νούμερα στα διάκενα .... μπορεί να ηταν και καπελώτα πρώτης τοποθέτησης λέμε ... μηχανάκι 18 ετών ... αλλά οι εκκεντροφόροι ήταν εντός προδιαγραφών ....

Το cb-1 ολοι μου λενε οτι ειναι καλυτερο αλλα δε μ αρεσει...

Προφανως εννοεις τα διακενα στις βαλβιδες? Βαρανε νομιζω οταν ειναι αρυθμιστες, η εστω ακουγονται ειδικα οταν ειανι κρυο.

Απ οτι ξερω στα super four δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας στον κινητηρα, περα απο κατι λαστιχακια στο καρμπυρατερ που φθειρονται. Το θεμα ειναι να μην ζηταει το μηχανακι σε περιφερειακα απο δω κι απο κει. Ειπαμε στο παλιο δεν κολλαω, στο ιαπωνεζικο κολλαω γι αυτο κι εχω civic vtec :D

Μια τελευταια ερωτηση. Απο καταναλωση πως παει το μηχανακι? Ψαχνωστας στο νετ ειδα ντεποζιτο 18 και 12 λιτρα. Ποιο ισχυει? Τα βγαζει 200χλμ στην πολη η οχι? Με νορμαλ κινηση και οχι κοφτες μιλαω.

Edit τωρα το ειδα 18λιτρα εχουν ολα.

costas106
26/05/2010, 12:47
Το δικό μου εντός πόλης μου βγάζει 200-220 χλμ το τεπόζιτο.
:)

dimzan
26/05/2010, 13:17
ΟΚ πλεον ειμαι αρκετα ενημερωμενος (θελω να πιστευω).

Αν ξερετε καποιο αξιολογο εντος αττικης και σε λογικη τιμη πειτε το μου. Ειμαι στο ψαξιμο, εχω δει μερικα αλλα ιετε ειναι πανακριβα, ειτε ειναι σε μετρια κατασταση

dimzan
29/05/2010, 19:24
λοιπον. Επανερχομαι με νεες ερωτησεις. Εχω βρει 2 μηχανακια που φαινονται της προκοπης.

Το 1ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/752052/ το οποιο φαινεται προσεγμενο και δεν εχω παρει τηλ να μαθω τι και πως. Επισης απο εσας που ξερετε ειναι οντως του 99 η μιλαμε για παλαιοτερο..? δεν εχω βγαλει ακρη με τα κοντερ και τα πλαινα καλυματα για να ξεχωριζω ημερομηνιες..

Το 2ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/445689/ αλλα δε μου φαινεται για μηχανακι του 1999 . Φοραει το παλιο κοντερ η μου φαινεται?? Επισης ειπα στον τυπο να το φερει στο μηχανικο μου και ειπε οτι δεν το κυκλοφορει πλεον επειδη του χει ληξει η ασφαλεια. Παιζει απο την αστυνομια να παρουμε καποια προσωρινη ασφαλεια μονο για τη μερα του ελεγχου?

ftsmf
31/05/2010, 21:06
λοιπον. Επανερχομαι με νεες ερωτησεις. Εχω βρει 2 μηχανακια που φαινονται της προκοπης.

Το 1ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/752052/ το οποιο φαινεται προσεγμενο και δεν εχω παρει τηλ να μαθω τι και πως. Επισης απο εσας που ξερετε ειναι οντως του 99 η μιλαμε για παλαιοτερο..? δεν εχω βγαλει ακρη με τα κοντερ και τα πλαινα καλυματα για να ξεχωριζω ημερομηνιες..

Το 2ο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/445689/ αλλα δε μου φαινεται για μηχανακι του 1999 . Φοραει το παλιο κοντερ η μου φαινεται?? Επισης ειπα στον τυπο να το φερει στο μηχανικο μου και ειπε οτι δεν το κυκλοφορει πλεον επειδη του χει ληξει η ασφαλεια. Παιζει απο την αστυνομια να παρουμε καποια προσωρινη ασφαλεια μονο για τη μερα του ελεγχου?

εγω με την εμπειρια που εχω απο 3 cb400(το ενα ειναι cb-1) σου προτεινω το λευκο... εχει δεικτη βενζινης 1ον και δευτερον εχει ηλεκτρονικο αισθητηρα γκαζιου οποτε ειναι απο τα τελευταια απλα super four(πριν απο τα hyper v-tec αν δεν κανω λαθος)... επιπλεον ο τυπος φαινεται οτι το εχει προσεγμενο...και ειμαι της αποψης οτι αν δεν προσεχει καποιος εξωτερικα το μηχανακι του τοτε ειναι αμφιβολο το αν το προσεχει μηχανικα... επεισης εχει ζελατινα που θα σου χρησιμευσει αφανταστα σε γυμνο μηχανακι οποτε σε γλιτωνςι απο εξοδα.. η σχαριτσα θα ερθει η ωρα που θα σου χρειαστει και η εξατμιση απο τις καλυτερες και με ωραιο ηχο....
τελευταιο πραγμα ειναι η πολυ πιο λογικη του τιμη σε σχεση με το αλλο που εχει 2000-χωρις φωτογραφιες-χωρις ασφαλεια(μαλλον αποφευγει τον μηχανικο μιας και αν ειναι παρατημενο οπως λεει θα θελει και μαζεματα μηχανικα περα απο εμφανισιακα)....

Υ.Γ. παρτο και αν το βαρεθεις πουλα το σε μενα...

edit: το πρωτο το λευκο εχει και ωραιο aftermarket τιμονακι....

dimzan
01/06/2010, 15:21
Ευχαριστω για την απαντηση!

Το κιτρινο το ειδα απο κοντα.... Τρελο λαμογιο ο τυπος.. Το βααλ μπρος, εκανε αρκετα μπερδεματα και μου ειπε οτι δεν εχει ασφαλεια οποτε να ερθει εδω ο μηχανικος μου να το δει. @ @ κοινως. Μετα απο λιγο ειδα μπροστα στα σωληνακια των φρενων οτι εγραφε "κατι" του 93 και του λεω ρε φιλε το μηχανακι ειανι του 93. Ε και εκνευριστηκε ο τυπος και μου λεει τι θες να συο πω ποιημα?? Το σβηνω, του λεω ειρωνικα τα χλμ ειναι πραγματαικα? και απανταει ναι ναι.. κι εφυγα.

Το αλλο δεν το ειδα ουτε πηρα τηλ. Βρηκα ομως ενα cb400 version r 96 μοντελο πραγματικο σε καλη κατασταση απο εναν απ τη δουλεια που δεν τον ηξερα. Ο τυπος εψαχνε ανταλλαγη σε μαντρα για να παρει το χορνετ. Του λεω αν συμφωνεις να το δει ο μηχανικος μου και οτι πει. Ο μηχανικος ειναι γνωστος και του πα αν ειναι μαπα πες το μου μετα. Το συμφωνησαμε στα 1200 οποτε και συντομα θα παμε για μεταβιβαση + οσο μου κοστισει το σερβις και τα λαστιχα.

Το ασπρο θα θελα να το δω αλλα ο τυπος εινια μακρυα και μιας και βρηκα το αλλο ειπα να μην το ψαξω..

cachilleas
01/06/2010, 15:32
ωραιος.....αντε μακαρι να σου βγει κομπλε.... ανεβασε φωτογραφιες μετα να το χαζεψουμε :winka:

dimzan
01/06/2010, 15:41
Κοιτα ο τυπος που μου το πουλαει ειναι ο μονος που μου μιλησε ανοιχτα και μου πε τι να προσεξω οταν θα παρω τετοια μηχανη.

Εξηγουμαι: ειμια στην εταιρεια και πετυχαινω στην αποθηκη εναν με cb400 και του πιανω την παρλα. ΜΟυ λεει να δεις πως βλεπεις την ημερομηνια, ειναι ολα εισαγωγης, εχουν ολα χλμ πολλα κι ας λενε ολοι μουφες και γενικα μου μιλσηε ανοιχτα. Του λεω ρε μπας και το πουλας? Μου λεει θα το πηγαινα αλλαγη για το χορνετ. Παιρνω τηλ το μηχανικο μου, το κοιταει και μου δινει το οκ.

Για να μιλαμε και σωστα θελει ενα καλο σερβις, δηλαδη λαδια φιλτρα μπουζι (ισως) και καθαρισμο καρμπυρατερ γιατι κανει κατι μικρες αρρυθμιες ψηλα (10κ-11κ σαλ). Το παζαρεψα και λιγο μηπως ειναι καμια μεμβρανη απο αυτες τις πανακριβες αλλα μου εριξε κι αυτος την τιμη λογω του οτι δεν εχει λαστιχα. 1200 καλα δεν ειναι..? Ο δασκαλος της οδηγησης που το δε μου πε οτι ειναι σωστο. Ε δεν εχω και καποιον αλλο να ρωτησω. Οποτε το κλεισα ;)

Το ξερω οτι παιρνω παλιο μηχανακι και οτι το μεταχειρισμενο εινια λαχειο. Οταν ξεπερασω το budget των 2000 ευρω τοτε θα πω οτι δεν αξιζε :p

Εν αναμονη λοιπον

ftsmf
01/06/2010, 19:22
εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα στο να το πάρεις.... Ούτως ή άλλως λάδια φίλτρα μπουζι καρμπς θα ήταν η πρώτη σου κίνηση σε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο... Αν ο μηχανικός σου το άκουσε σωστό το μηχανάκι τότε μη ρε απασχολεί.. Σκύλος είναι το καημένο το σιμπι... Και 1200 είναι μια πολύ φυσιολογική τιμή για το μηχανάκι... Άντε περιμένουμε φωτό.. :beer:

cachilleas
01/06/2010, 21:40
κ εχω χωρις να ξερω πολλα πολλα βεβαια(νεος κ εγω βλεπεις) πιστευω οτι ειναι μια σωστη αγορα. 1.200 μια λογικη τιμη για τοσο παλια μηχανη(οσο σκυλι και αν ειναι). ειναι οτι πρπει. σχετικα γνωστος ο τυπος. ανοιχτος στο να σου μιλησει. ουτε να σου πουλησει μαγκιες και υφος που ειναι πολλοι απο τους επιδοξους..πωλητες.... ο μηχανικος αφου τον εμπιστευεσαι μια χαρα. ε τι αλλο να κανεις.........

καλοριζικη.

αααα και να ξερεις οτι τη μηχανη που εσυ θα την παρεις 1.200 ............

θα εβαζε καινουργια λαστιχακια και 2.200 θα την πουλουσε ο μαντρας που θα την πηγαινε ο τυπος για ανταλλαγη.......

και στο κατω κατω αμα τη βαρεθεις και την πουλησεις λεω εγω.... ασχετα αν ειναι εποχες που ο κοσμος ζοριζεται και δεν αγοραζει και με καινουργια λαστιχακια....ποσο πιο κατω απο τα 1.200 να τη δωσεις..... ?? και μη νομιζεις τα καλα SF ολο και φευγουν.........

οποτε απο ολες τις αποψεις εισαι κομπλε

αντε στην υγεια μας
:beer:

dimzan
04/06/2010, 15:20
Λοιπον το πηρα τελικα!

Πρωτη μηχανη και κρυφα απ τους δικους μου οποτε ενα αγχος το εχω :p

Εντυπωσεις πολυ καλες. Ωραια στρωτη λειτουργια για τοσο παλιο μοτερ και στροφαρισμα honda :D νταξει vtec δεν ειναι αλλα εχει και μια εξατμησουλα racetech πανω και βουιζει ωραια. Ελπιζω να μη μου σπαει μετα τα νευρα ο ηχος.

Στα μειον οτι θελει ενα καθαρισματακι το καρμπυρατερ γτι κανει κατι μπερδεματακια ψηλα και οτι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ λαστιχα. Μιλαμε πρωτη δευτερα στον αερα. Ωραια αισθηση το σπινιαρισμα αλλα για αρχη ας το αποφυγουμε.

Ποσο πανε λαστιχα γι αυτο ρε παιδια?? Υπολογιζω 200αρι.

ΓΙα σερβις ποσο θα μου παει περιπου..? Λαδια φιλτρα οπωσδηποτε ισως και κανα μπουζι + το καθαρισμα.

Επισης η ασφαλεια ποσο θα βγει..? Ελπιζω μαξιμουμ 100 !

PS ο κοφτης στις 13500 ειναι λες και ακους αγωνιστικο!

200470

mars696
04/06/2010, 15:39
Kαλοριζικο και παντα ορθιος!
Τιμες για λαστιχα,εξαρταται ποια θα παρεις και απο που θα τα παρεις(Ελλαδα-εξωτερικο)
:beer: :beer:

dimzan
04/06/2010, 15:51
ενα νορμαλ λαστιχακι για μενα που ειμαι αρχαριος και δεν το κυνηγαω ακομα τοσο ποσο παει..?

μηπως να πατησω το search :D ?

απ εξω ξερω ενα αγγλικο site αλλα για αυτοκινητα..

mars696
04/06/2010, 15:59
Απο τιμες ελλαδα δεν ξερω να σου πω,δεν εψαξα και πολυ.
Παντως επειδη ετυχε να παρω αυτες τισ μερες λαστιχα απο αγγλια θα σου πω οτι οι τιμες ειναι μεχρι και μισες...

πχ http://www.mandp.co.uk/products/Tyres

cachilleas
04/06/2010, 22:14
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

akaposto
07/06/2010, 07:31
Λοιπον το πηρα τελικα!
Ποσο πανε λαστιχα γι αυτο ρε παιδια?? Υπολογιζω 200αρι.
ΓΙα σερβις ποσο θα μου παει περιπου..? Λαδια φιλτρα οπωσδηποτε ισως και κανα μπουζι + το καθαρισμα.
Επισης η ασφαλεια ποσο θα βγει..? Ελπιζω μαξιμουμ 100 !

Μεγείες και καλοτάξιδος.
Ανάποδα,ασφάλεια ανάλογα τι θα κάνεις μπορείς να βρείς απο 80 και ανεβαίνει.
Λάδια φίλτρο,αν τα πας σε μάστορα και δεν τα κάνεις μόνος,
4*12-15 περίπου 50-60 λάδια
10-15 φίλτρο

Λάστιχα να βάλεις τις προκοπής,το 200αρι ξέχνα το.
Προτείνω pirelli diablo το οποίο θα το βρείς απο 260-280 θεωρώ.

Και μια μικρή παρατήρηση,επιδή το μηχανάκι είναι πολύστροφο,μην το πηγαίνεις με λίγες στροφές,
αν δεν σου σπάει τα νεύρα μην το ρολάρεις με κάτω απο 5000rpm (γιατί δεν φορτίζει και η μπαταρία,και τα μπουζί μαυρίζουν)

dimzan
07/06/2010, 14:44
Ασφαλεια τελικα εβαλα με 120 επειδη ειμαι νεος οδηγος σε μηχανη δεν το γλυτωνω το 30% πανω για 1 χρονο.

Λαστιχα θα βαλω οντως κατι καλο γιατι και χθες που το κινησα εχω την αισθηση οτι σπινιαρε παντου...

Τα υπολοιπα αυριο που θα παει στο μαστορα.

Κουτσα στραβα 1200 την πηρα θα φαω κι ενα 500αρι για να μαι σωστος.

Dumah
08/06/2010, 00:06
Καλοτάξιδη...:beer: :beer: :beer:

Στο Service, δε του λες να κοιτάξει και τα καπελότα;

iosif
08/06/2010, 03:32
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

Οποιος πηρε SF ακομα και αν την εδωσε μετα πανατα την θυμαται με ωραιες αναμνησεις.

πολυ τιμιο μηχανακι,ομορφο και στο δρομο παντα την χαζευω και λεω "ας την κραταγα ρε γμτο"...

dimzan
08/06/2010, 09:22
Τα καπελωτα ειναι οκ. Θα ακουγοντουσαν αν ηταν.

Το μηχανακι ειναι οντως ομορφο, σε μας δηλαδη που αρεσουν τα στρογγυλοφαναρα.

Ολοι με ρωτανε αν ειναι 600αρι.

Στα μειον του οτι εινια λιγο βαρυ...

Στα + οτι του χω βαλει 10 ευρω και ακομα να τα φαει εχοντας γραψει 70 χλμ οχι πολυ χαλαρα :D

dimzan
09/06/2010, 13:45
μολις βγηκε απο το σερβις.

φιλτρα λαδια τακακια καθαρισματα ιστοριες...

το καλο ειναι πως και απο μεσα που το ειδε ο μηχανηκος μου πε πως ειναι προσεγμενο.

αυριο να μπουν και λαστιχα γιατι τωρα που καθαρισε και τα καρμμπυρατερ μετα τις 8000 η προσφυση αρνειται να δωσει σημαδια υπαρξης..

Επισης μολις ανακαλυψα οτι 400cc ειναι πολλα για πρωτο μηχανακι...

Παιδια το πατησα μια πρωτη και μου θυμησε το τραβηγμα απο ενα impreza με μπολικα αλογα..

Δηλαδη τα ss πως σκατα τα οδηγανε?

Giorgos19
09/06/2010, 14:04
μολις βγηκε απο το σερβις.

φιλτρα λαδια τακακια καθαρισματα ιστοριες...

το καλο ειναι πως και απο μεσα που το ειδε ο μηχανηκος μου πε πως ειναι προσεγμενο.

αυριο να μπουν και λαστιχα γιατι τωρα που καθαρισε και τα καρμμπυρατερ μετα τις 8000 η προσφυση αρνειται να δωσει σημαδια υπαρξης..

Επισης μολις ανακαλυψα οτι 400cc ειναι πολλα για πρωτο μηχανακι...

Παιδια το πατησα μια πρωτη και μου θυμησε το τραβηγμα απο ενα impreza με μπολικα αλογα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Welcome to the other side!!

Δημητρη, εγω στα ειπα στη σχολη, στα λεω και εδω. Καλοταξιδος, με ομορφα και "ορθια" χιλιομετρα και με συναιση!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

dimzan
09/06/2010, 14:19
Ελα ρε γιωργο :wave2:

Τα ακουσα και τα βαζω καλα στο μυαλο μ ;) δε γινεται κι αλλιως

ilias integra R
09/06/2010, 15:09
Καλοριζικο,καλοταξιδο και παντα ορθιος Δημητρη.......καλως ορισες στον μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας και εκανες πολυ καλη επιλογη για πρωτη μηχανη!!!!!

Με θυμασε?

dimzan
09/06/2010, 17:45
ο ηλιας με το civic B18?

Dumah
09/06/2010, 17:55
...
...Επισης μολις ανακαλυψα οτι 400cc ειναι πολλα για πρωτο μηχανακι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγώ θυμήθικα κάτι παλικάρια που λένε...θέλω να πάρω την πρώτη μου μηχανή...Τα 600 είναι καλά ή να πάω στα 750;
(Ένας ρώταγε για 1000άρι)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ilias integra R
09/06/2010, 19:39
ο ηλιας με το civic B18?

NAI!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

freethan
02/07/2010, 13:29
Ασφαλεια τελικα εβαλα με 120 επειδη ειμαι νεος οδηγος σε μηχανη δεν το γλυτωνω το 30% πανω για 1 χρονο.

Λαστιχα θα βαλω οντως κατι καλο γιατι και χθες που το κινησα εχω την αισθηση οτι σπινιαρε παντου...

Τα υπολοιπα αυριο που θα παει στο μαστορα.

Κουτσα στραβα 1200 την πηρα θα φαω κι ενα 500αρι για να μαι σωστος.

Καλορίζικη και καλοτάξιδη η κούκλα :beer:
1200! Πολύ καλή τιμή, σημάδι των καιρών ... :cool:

dimzan
04/07/2010, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από freethan
Καλορίζικη και καλοτάξιδη η κούκλα :beer:
1200! Πολύ καλή τιμή, σημάδι των καιρών ... :cool:

Σχετικο ειναι αυτο φιλε μου. Μονο λαστιχα-φιλτρα-λαδια-μπουζι-τακακια και ρυθμισμα καρμπυρατερ φτανεις το 500αρικο.

Οποτε απο τα 1200 φτανουμε στα 1700 ετσι απλα. Απ την αλλη αν βρεις καποιο στα 1700 δε σου εγγυαται κανεις οτι δε θα χρειαστεις αναλωσιμα. Και οπως βλεπεις μονο σε αναλωσιμα το φαγα το 500αρι. Και φυσικα δε γινεται να μην κανεις το σερβις. Ειδικα με τα λαστιχα δεν παιζεις.

Και μιας και ειαμι νεος οδηγος θελω να χω το κεφαλι μου ησυχο οτι τα κανα σωστα ολα ;)

pipe_smoker
04/07/2010, 10:51
Σχετικο ειναι αυτο φιλε μου. Μονο λαστιχα-φιλτρα-λαδια-μπουζι-τακακια και ρυθμισμα καρμπυρατερ φτανεις το 500αρικο.

Οποτε απο τα 1200 φτανουμε στα 1700 ετσι απλα. Απ την αλλη αν βρεις καποιο στα 1700 δε σου εγγυαται κανεις οτι δε θα χρειαστεις αναλωσιμα. Και οπως βλεπεις μονο σε αναλωσιμα το φαγα το 500αρι. Και φυσικα δε γινεται να μην κανεις το σερβις. Ειδικα με τα λαστιχα δεν παιζεις.

Και μιας και ειαμι νεος οδηγος θελω να χω το κεφαλι μου ησυχο οτι τα κανα σωστα ολα ;)

Τώρα που το πήρες και το σενιάρησες κιόλας μήπως ψήνεσαι να το πουλήσεις????:D :rotflmao:

Γ@μω το car μου μέσα και τις αγγελίες που είναι ξεχασμένες 2 μήνες ενώ έχουν πουληθεί οι μηχανές...

Οι άλλοι μισοί είναι στην κολοπειτινίτσα, κι άλλοι ζητάνε 2+χιλιάρικα για μοντέλα 97-99.:bigcry:

Άντε να δω τι άκρη θα βγάλω...:bawl:

Καλορίζικο και καλοτάξιδο μαν και πάντα όρθιος!:beer:

dimzan
04/07/2010, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Τώρα που το πήρες και το σενιάρησες κιόλας μήπως ψήνεσαι να το πουλήσεις????:D :rotflmao:

Γ@μω το car μου μέσα και τις αγγελίες που είναι ξεχασμένες 2 μήνες ενώ έχουν πουληθεί οι μηχανές...

Οι άλλοι μισοί είναι στην κολοπειτινίτσα, κι άλλοι ζητάνε 2+χιλιάρικα για μοντέλα 97-99.:bigcry:

Άντε να δω τι άκρη θα βγάλω...:bawl:

Καλορίζικο και καλοτάξιδο μαν και πάντα όρθιος!:beer:

Το μονο μου κινητρο να το δωσω το μηανακι ειναι γιατι θα καθεται το καλοκαιρι που θαλειπω αρκετα. Αλλα το σεπτεμβρη θα βρω cb400 ετσι?

freethan
05/07/2010, 06:20

Ναι σίγουρα όλα σχετικά είναι, αλλά αν σκεφτείς οτι πέρσυ τέτοια εποχή με 1200 μόνο τρακαρισμένο έπαιρνες, ή cb1 σκισμένο κάτι λέει.

Εννοείται οτι με το που παίρνεις μεταχειρισμένο ζυγίζεις και το σουλούπωμα που θα χρειαστεί. Και 1700 για να έρθει στα ίσια, πάλι καλά είναι πιστεύω για τέτοια μηχανή.

Να την χαίρεσαι, με σωστή συντήρηση θα σε συνοδέψει πολλά χλμ :beer:

dimzan
05/07/2010, 07:45
Ειναι πολυ καλα φιλε μου δε γκρινιαζω :)

Με τοσα μηχανακια που ειχα δει κι εγω απογοητευτηκα. Τα περισσοτερα που ειναι σκισμενα μπερδευουν και χτυπανε βαλβιδες.

Επειδη ειναι παλιο το μηχανακι θελει πολυ κοιταγμα. Εγω ομολογω οτι τη γλυτωσα καπου διοτι δεν ηξερα να κοιταξω τα παντα αλλα ημουν και τυχερος διοτι αυτα που δεν κοιταξα ηταν οκ.

Επισης στα 1700 προσθεσε και μια 80αρα για μια μεμβρανη που την ξεχασα και θα αλλαχτει κι αυτη. Αυτο με τις μεμβρανες στα 4πεταλουδα μας ειναι πολυ επιφοβο. Βρες πχ ενα μηχανακι που σου φαινεται καλο και δεν καταλαβαινεις οτι θελει 2 μεμβρανες.. Τσιμπας τα 160 και μετα λες αξιζε τελικα..??

Απλα πλεον ξερουμε πως δεν ειναι εφικτο 1200 για τετοια μηχανη κομπλε.

BornToBeWild
08/07/2010, 09:30
εκ μερους των κατοχων cb super four σε καλωσοριζω κ εγω!
παντα ορθιος κ καλοταξιδος!
καλη επιλογη εκανες μη μασας, κοιτα να το προσεχεις για να σε προσεχει...:beer:

pipe_smoker
29/07/2010, 08:11
Παλικάρια το χτύπησα κι εγώ το Cb 400, αλλά έχω κάποιες απορίες περί βενζίνης.

Πόσα λίτρα χωράει το ντεπόζιτο? (χωρίς τη ρεζέρβα)

Πόσα χωράει η ρεζέρβα?

Και τέλος, υποθέτουμε ότι τελειώνει η βενζίνη στο ντεπόζιτο. Γυρνάμε το διακόπτη στο res και συνεχίζουμε το δρόμο μας. Μόλις βρούμε βενζινάδικο ο διακόπτης πού πρέπει να είναι για να βάλουμε βενζίνη? Αν έχει καταναλωθεί μία ποσότητα καυσίμου από τη ρεζέρβα, πρέπει να το έχουμε στο res για να μπει βενζίνη και στη ρεζέρβα ή και στη νορμάλ θέση και πάλι μπαίνει?

freethan
29/07/2010, 09:47
Καλωσόρισες, και καλοτάξιδος!
Έχω την εντύπωση πως είναι 17+1 το τεπόζιτο.
Μόλις φτάσεις βενζινάδικο μπορείς να γυρίσεις το ρουμπινέτο στην κανονική του θέση. Δεν παίζει ρόλο στο γέμισμα. Ουσιαστικά είναι δυο σωληνάκια το ένα ψηλότερο απο το άλλο, δεν έχει ξεχωριστό διαμέρισμα για την ρεζέρβα.

:beer:

pipe_smoker
29/07/2010, 10:03
Για το 18άρι το έχω ξανακούσει. Απλά νόμιζα πως θα ήταν 15+3. 1 λίτρο για ρεζέρβα πολύ λίγο δεν είναι?

Για το θέμα του διακόπτη με διαφώτισες. Εγώ φανταζόμουν αυτό που απέκλεισες, ότι δηλαδή είναι ξεχωριστά διαμερίσματα.

Έχει χαλασμένο το μερικό χιλιομετρητή ρε γαμώτο, και το δεικτάκι της βενζίνης είναι με τις ώρες του, οπότε κάπως θα πρέπει να συνηθίσω να υπολογίζω.

Ευχαριστώ πάντως μαν!!!:beer:

SF
29/07/2010, 15:39
15+3!!! 100%!

Αν πας οικονομικά βγάζεις ανετα 50χλμ στη ρεζέρβα.

pipe_smoker
29/07/2010, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
15+3!!! 100%!

Αν πας οικονομικά βγάζεις ανετα 50χλμ στη ρεζέρβα.

Ευχαριστώ μαν!!!

Σχετικά με τη θέση του διακόπτη στο γέμισμα να υποθέσω συμφωνείς με τον φίλο από πάνω?

Α, και κάτι άλλο. Πόσα χλμ βγάζει περίπου το ντεπόζιτο? Νορμάλ οδήγηση, ανέβασμα σχέσης στις 6 χιλιάδες σαλ. (τουλάχιστον αυτό εννοώ εγώ ως νορμάλ που είμαι νεούδι:D )

SF
29/07/2010, 17:02
Αυτονομία 200 χλμ τα έχεις άνετα. Αν όχι, σημαίνει ότι χρειάζεται μαστόρεμα.
Mια χαρα τα λεει ο φίλος απο πάνω :)

pipe_smoker
29/07/2010, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Αυτονομία 200 χλμ τα έχεις άνετα. Αν όχι, σημαίνει ότι χρειάζεται μαστόρεμα.
Mια χαρα τα λεει ο φίλος απο πάνω :)

Λίγο μου ακούγεται....

8-9 λίτρα για 100χλμ πιο πολύ για κατανάλωση αυτοκινήτου μου κάνει παρά μηχανής και μάλιστα 400cc.

Τέσπα, αρχή είναι θα τα μάθω σιγά σιγά!

Thanks και πάλι μαν!!!:beer:

freethan
30/07/2010, 09:19
Σωστός ο SF για την χωρητικότητα, thanx για την διόρθωση.

Τώρα σχετικά με την αυτονομία χεεχεεχε. Με K&N φίλτρο αέρα, και Remus εξάτμιση στο Version S βγάζω 260+ km, και ακόμα έχω κανά λίτρο, 1/2 λίτρο στο τεπόζιτο. Χτες π.χ. που ήρθα με ρεζέρβα κάτω απο τα κόκκινα στην δουλειά (λόγω της απεργίας), γέμισα σε βενζινάδικο και είχα κάνει 264km απο το τελευταίο full γέμισμα.

Φυσικά ο δείκτης βενζίνης παίζει από κόκκινο μετά το τέλος της ρεζέρβας (αρχή του δείκτη δλδ) μέχρι και μέσα στο κόκκινο (δλδ μέσα στο "R").

Η διαδρομή έχει μετακίνηση στην πόλη (με κίνηση), ανηφόρες/κατηφόρες , ροπιάσματα που και που, και αρκετά δικάβαλα.

Το φίλτρο και την εξάτμιση τα αναφέρω γιατί λογικά αυξάνουν την κατανάλωση.
Έχω παρατηρήσει οτι ο δείκτης είναι αρκετά απαισιόδοξος. Καλού κακού πάντως ανοίγω το τεπόζιτο για να σιγουρεύομαι :beer: :cool:

I'am...u are?
08/08/2010, 08:38
Επειδή ψάχνομαι και εγω με το καλο αλλα οι τιμες ειναι τσιμπημένες βλέπετε καποιο απο δω που να αξίζει;
Έστω με το μάτι..
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?c=e&ot=sale&ca=v&ma=&va=CB+400&bpr=&tpr=2500&so=dm&or=d&bre=&tre=2011&rg=3&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=&hi=&ag=

dimzan
08/08/2010, 11:53
Αν δεν πας σε μηχανικο δεν αξιζει κανενα.

Απο τα πρωτα που κοιτας ειναι λαστιχα-αλυσιδα-φρενα.

Αν ειναι κρυο βαλτο μπρος και παρατηρησε αν κανει μπερδεματα. Σε τετοια περιπτωση καλυτερα να το ξεχασεις αμεσως το μηχανακι. Αν οχι οδηγησε το και δες αν ανεβαζει σωστα.

Επισης στο car.gr επειδη το παρακολουθω κυκλοφορουν πολλες μουφες τελευταια. Πολλα ειναι ξαναβαμενα και βγαζουν ματι διοτι δεν εχουν βαλει καν τα σωστα αυτοκολητα.

Τελος θα σου ελεγα να αποφυγεις 2 μηχανακια: Υπαρχει ενα στο car που μπροστα εχει μονο δισκοφρενο και το πουλαει εμπορος. Μιλαμε για τρελη μαιμουδια, μαλλον τρακαρισμενο. Επισης οταν εψαχνα ειχα δει ενα κιτρινο στην καλλιθεα. Ο τυπος τραγικος, μαζι και το μηχανακι. Ειναι του 92 εκεινο κι ας λεει οτι θελιε αυτος.

Τελος πιο παλια που εψαχνα ειχα βρει κανα δυο που ειχαν χαλασμενο κοντερ. Ουτε να διανοηθεις να παρεις τετοιο κι ας σου λεει ο αλλος οτι φτιαχνεται για πλακα. Στο ebay εχουν πανω απο 200 ευρω τα οργανα + το μηχανικο που θα στα βαλει.

Αυτα απο μενα ελπιζω να σε κατατοπισα

ΥΓ: Και μη σου πει κανενας λιγοτερα απο 100.000χλμ και το πιστεψεις. Ειναι προφανες το γιατι. Μιλαμε για μηχανακι 10-15 χρονων στην καλυτερη. Ποιος κανει λιγοτερα απο 8000χλμ το χρονο?

I'am...u are?
08/08/2010, 12:15
dimzan ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Σίγουρα πρεπει να το δει μάστορας προτού το αγοράσω.
Τα χιλιόμετρα αποτι κατάλαβα ολοι τα εχουν μηδενίσει δηλαδή βλέπω κατι 30.000 ε εγω υπολογίζω και τα προηγούμενα.
Το θεμα ειναι να πηγαίνει η μηχανή και δυστυχώς αθηνα ειναι 1-2 οι επιλογές που βλέπω.
Δεν ξερω φοβάμαι αρκετά μη κατσει κανενα μπαρούτι.

Αυτο φαίνεται καλο συντηρημένο αλλα ....
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/766316/
Δεν ξερω ζηταει αρκετα απο την αλλη με αυτα τα χρήματα που ζητάει
Παίρνω αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/748071/ και κρατάω το 500ασαρικο για service που στάνταρ θα θελει..
:confused: :hypnotize :sick: ολα τα σκεφτομαι :cry: και η φάση ειναι οτι έλεγα για ninjaki αλλα τα θελει τα 3500...
Οπότε παω για cb που το γουστάρω αλλα πρέπει να βρεθει το κατάλληλο...
Πάντως χρόνο εχω ελπίζω και τυχη...

dimzan
08/08/2010, 12:31
κοιτα εχω βρεθει κι εγω στην ιδια φαση με σενα. εψαξα και τελικα πηρα ενα απο γνωστο μου. Εχω φαει ομως ηδη 600ευρω σε λαστιχα-σερβις. Δες μερικα ποστ πιο πισω.

Οποτε ανεβαινω ομως στη μηχανη τα ξεχναω ολα. Εχω τρελα με τα 4κυλ και τον ηχο τους. Ηδη μαζευω λεφτα για το hornet.

Σε αυτα τα δυο που κοιτας το 1500 θα λεγα οχι. Του 93 ειναι πολυ παλιο. Μπορεις να βρεις και πιο καινουριο κιας δωσεις παραπανω.

Το αλλο ειναι λιγο περιεργο γτι εχει αισθητηρα θεσης γκαζιου στο καρμπυρατερ χωρις να ειναι το version-r. Απ την αλλη εχει αναρτησεις απλες και οχι ρυθμιζομενες που εχει το R. Επισης φαινεται βαμμενο. Δεν ειναι απαραιτητα κακο και ειανι και συζητησιμη τιμη.

Το νινταζκι ωραιο αλλα οχι 3500. Επισης σε σχεσημε το cb δεν εχει επιδοσεις και απο ηχο κανει σαν παπακι..

I'am...u are?
08/08/2010, 12:38
πωπω φιλε με ζάλισες :rotflmao: πραγματικά ομως εγω μονο εμφάνιση κοιτάω δεν εχω ιδεα απο αυτα δυστυχώς..
Λες να χτυπήσω ενα τηλ για το 1ο;
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/740930/ αυτο αξίζει τα χρήματα του;
Ρωτάω ρωτάω το ξερω αλλα είμαι άσχετος 1αρης.
Απο αθηνα είσαι;
Αν ναι απο που περίπου;
:p

Εδιτ καλοπροαίρετα με ζάλισες μη παρεξηγηθείς :nono:

dimzan
08/08/2010, 12:41
καλη τιμη το δινει αλλα σιγουρρα αν το παρεις να πας με μηχανικο

προσωπικα το 500 δε μ αρεσει καθολου. Μικρες οι διαφορες στην πρωτη ματια πολλες στα δικα μου ματια.

Αθηνα ναι

I'am...u are?
08/08/2010, 12:56
ειναι ποιο νέο κλασσικό και έτσι...
Δεν ξερω..
Θα παρω τηλ καποια στιγμη αυριο να δω τι παίζει...
Εισαι νεα Φιλαδέλφεια κοντά μήπως; Η καμιά σχεση;

dimzan
08/08/2010, 12:56
ν ηρακλειο μενω :)

διπλα ειμαστε

I'am...u are?
08/08/2010, 13:01
ν ηρακλειο μενω :)

διπλα ειμαστε
αχαχαχαχα πολυ ωραία :sun: :sun: :sun:

Θες να κανονίσουμε όποτε εχεις χρόνο για σκότωμα;
Ανεβαίνω εγω αν ειναι :P κερναω και καφέ :beer:
Αν ναι στείλε μου το κινητό σου ή να σου στείλω εγω το δικό μου με pm :p
Δεν με βιάζει γενικά ακόμα 1000ρικο πρέπει να μαζέψω για max τα 2000 οποτε εχουμε χρονο..:)

pipe_smoker
08/08/2010, 13:11
Ο Dim έτρεξε να βοηθήσει!!!:D

(Thank you μαν γι'αυτά που είχαμε πει! Όλα εντάξει. Πρόσεξα όσα μου είπες και κωλοφάρδισα και βρήκα καλη περίπτωση εν τέλει!!!! φτου φτου μην το ματιάσω.....)

Να παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου.....

Είχα λιώσει να ψάχνω στο car. Πήγα είδα δύο που μου γέμιζαν το μάτι στις φωτό, αλλά από κοντά μου άδειασαν και το μάτι και το ντεπόζιτο υπομονής.

Χάζεψα και στο μοτοτρίτη μπας και βρω καμιά φωτοαγγελία..... Λύσσαξα στα τηλέφωνα και πάλι τίποτα.....:bawl: :bawl:

Τι έμενε??? Απλές αγγελίες της χρυσής ευκαιρίας.

CB400 αβίαστα αβάδιστα στο χώρο σας κι έτσ'.

Δύο λογάκια, χρονολογία, χρωματάκι και τέλος. Ούτε φωτό ούτε αναλυτικές περιγραφές.

Έλα όμως που αυτό έμελλε να με ξελασπώσει. Μία αγγελία μου τράβηξε το μάτι. Πήρα τηλ το παλικάρι, πήγα είδα τη μοτο, σε δυο ώρες την είχαμε πάει στο μάστορα, και την επόμενη μέρα, μεταβίβαση, την καβάλησα κι έφυγα.:sun:

Ο μάστορας την είδε κομπλέ για τα χρόνια της, λάστιχα από Φθινόπωρο και βάλε, λάδια ξύδια, αλυσίδες, τακάκια ήταν μια χαρά.

Που θέλω να καταλήξω????

Πουθενά συγκεκριμένα, που θα έλεγε κι ο Τζιμμάκος.

Απλά να επισημάνω ότι ναι μεν σε προδιαθέτει ευχάριστα να μπορείς να δεις φωτό της υποψήφιας μέλλουσας κοπελιάς, αλλά μερικές φορές, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς (σαν κι εμένα :smokin: ), και ανοίγεις το σακί και βλέπεις μια χαρά γουρούνι εν αντιθέσει με αυτό που έχει μπουκ με φωτό στο νετ, αλλά από κοντά είναι φύγε να γλιτώσεις.....:beer:

I'am...u are?
08/08/2010, 13:16
Εχεις δικιο αλλα στο car.gr γιατι κάποιος δεν θα ανεβάσει φωτο ενω μπορεί;:o
:D μάλλον γιατι.....;)
Απο χρυσή ευκαιρια κοίταξα πάνω κάτω οι ίδιες παίζουν.
θελει υπομονή οπως λετε αλλα και εμπειρία σε αυτα που εγω δυστυχώς δεν την εχω :bigcry:

pipe_smoker
08/08/2010, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από I'am...u are?
Εχεις δικιο αλλα στο car.gr γιατι κάποιος δεν θα ανεβάσει φωτο ενω μπορεί;:o
:D μάλλον γιατι.....;)
Απο χρυσή ευκαιρια κοίταξα πάνω κάτω οι ίδιες παίζουν.
θελει υπομονή οπως λετε αλλα και εμπειρία σε αυτα που εγω δυστυχώς δεν την εχω :bigcry:

Και τύχη μαν!!! Και τύχη!!!

Πάντως ετοιμάσου να αρχίσεις τις επισκέψεις να βλέπεις μηχανές. Από μακριά άκρη δε θα βγάλεις. Μόλις βλέπεις κάτι που σου κάνει σε φωτό, τράβα να το δεις κι από κοντά.

Τσέκαρε τα βασικά που σου είπε κι ο dim (λάστιχα, μπέρδεμα κινητήρα) κι ό,τι μπορείς τέλος πάντων. Κι αν τελικά σου κάνει, πας σε μάστορα.

Απλά, επειδή κι εγώ πήγαινα με τρελά στάνταρ στο κεφάλι μου, μην περιμένεις να βρεις κανα αψεγάδιαστο μηχάνημα.

Είναι 15ετίας όλα, όλο και καμιά τούμπα θα έχουν φάει, όλο και κανά βάψιμο θα έχει πέσει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Η δικιά μου ήταν σε γκαράζ ούτε και ξέρω πόσα χρόνια (φαινότανε από το χρώμα της) αλλά και πάλι κάποιους τζόγους τους είχε.

dimzan
08/08/2010, 14:34
παντως το διχιλιαρο να το υπολογιζεις χαλαρα ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις κομπλε μηχανη.

Αν βρεις καποιο με 2000 η εκει κοντα να απαιτησεις να εχει ολα τα αναλωσιμα αλαγμενα γτι κοστιζουν. Λαστιχα-αλυσιδα-τακακια και 4 μπουζι κοστιζουν χοντρικα 450 ευρω

I'am...u are?
09/08/2010, 08:21
Πήρα τηλ τον τυπο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/740930/ και αυτος το εχει πουλήσει μα καλα δεν μπορούν σαν έμποροι να ενημερώσουν την αγγελία τους;
Το ιδιο ακριβώς με εναν που πούλαγε ενα cb-1 στο ν. ηράκλειο.....
Τα νεύρα μου!!!:yuck: