View Full Version : Μηχανοβιος ή ........
Διαβαζω κατα καιρους και ακουω βεβαια και βλεπω εξω οτι ο πραγματικος μηχανοβιος δεν μασαει πουθενα,περνει την μηχανη του με χιονια,με βροχες,με καταιγιδες,και παει βολτα γιατι η μηχανη ειναι παθος και μονο αυτος που δεν κολαει στα καιρικα φαινομενα ειναι αληθινος μηχανοβιος!
Ολοι οι αλλοι γι αυτον ειναι φλωροι....
Τελικα αυτος που βγαινει με την μηχανη στην βροχη, εφοσον εχει και την ενναλακτικη του αυτοκινητου παντα, ειναι αληθινος μηχανοβιος ή αληθινος ΜΑ@@@ΑΣ! ???
Άντε πάλι...
Ρε αγόρι μου σου αρέσει να καβαλάς μηχανές; Είσαι μηχανόβιος! Τέλος!
Το κόλλημα της ταμπέλας ξανά....Πάμε άλλη μιαααα :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=DYi2wNKkv8A
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Διαβαζω κατα καιρους και ακουω βεβαια και βλεπω εξω οτι ο πραγματικος μηχανοβιος δεν μασαει πουθενα,περνει την μηχανη του με χιονια,με βροχες,με καταιγιδες,και παει βολτα γιατι η μηχανη ειναι παθος και μονο αυτος που δεν κολαει στα καιρικα φαινομενα ειναι αληθινος μηχανοβιος!
Τελικα αυτος που βγαινει με την μηχανη στην βροχη, εφοσον εχει και την ενναλακτικη του αυτοκινητου παντα, ειναι αληθινος μηχανοβιος ή αληθινος ΜΑ@@@ΑΣ! ???
Μ@λ@κ@ς ειναι αυτος που οσες εναλακτικες και να εχει κανει αυτο που ΔΕΝ γουσταρει, το οποιο για πολλους "μηχανοβιους" ειναι να παιρνουν το αυτοκινητο.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Άντε πάλι...
συμφωνω
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
συμφωνω και εδω....α και χρονια πολλα :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Μ@λ@κ@ς ειναι αυτος που οσες εναλακτικες και να εχει κανει αυτο που ΔΕΝ γουσταρει, το οποιο για πολλους "μηχανοβιους" ειναι να παιρνουν το αυτοκινητο.
:beer: :beer:
devil's animal
06/12/2009, 16:31
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τα αυτοκίνητα όπως και η μοτοσικλέτες είναι μέσα μεταφοράς.
Όπως βολεύετε κανείς.
Η οδηγοί μοτοσικλέτας και η οδηγοί αυτοκινήτων είναι οι ίδιοι άνθρωποι.
Μαλάκες υπάρχουν παντού, και καλοί οδηγοί επίσης.
Είμαι 34 δεν έχω αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ μου και εύχομαι να μην έχω.
Με βροχή κρύο χιόνια ζέστη, τόσα χρόνια έχω συνηθίσει.
Δεν το παίζω έξυπνος (Μηχανόβιος) ούτε κατηγορώ του άλλους για τις επιλογές τους
απλά έτσι με βολεύει.
Πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα είναι υπεράριθμα δεν χωράνε άλλα
γιατί να πάρω ένα και να ταλαιπωρώ εμένα και τους γύρο μου αφού μπορώ να κάνω την δουλειά μου με μότο.
Παράλληλα φυσικά και κάνω την κ@βλ@ μου και επέλεξα μια μότο μεγάλου κυβισμού.
Εσύ μαλών την έχεις δει κάπως με τους μηχανόβιους.
Η μαλών πείρες μότο μόνο για καφέ???????
Α ξέχασα για καφέ και με λιακάδα. :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
Τα αυτοκίνητα όπως και η μοτοσικλέτες είναι μέσα μεταφοράς.
Όπως βολεύετε κανείς.
Η οδηγοί μοτοσικλέτας και η οδηγοί αυτοκινήτων είναι οι ίδιοι άνθρωποι.
Μαλάκες υπάρχουν παντού, και καλοί οδηγοί επίσης.
Είμαι 34 δεν έχω αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ μου και εύχομαι να μην έχω.
Με βροχή κρύο χιόνια ζέστη, τόσα χρόνια έχω συνηθίσει.
Δεν το παίζω έξυπνος (Μηχανόβιος) ούτε κατηγορώ του άλλους για τις επιλογές τους
απλά έτσι με βολεύει.
Πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα είναι υπεράριθμα δεν χωράνε άλλα
γιατί να πάρω ένα και να ταλαιπωρώ εμένα και τους γύρο μου αφού μπορώ να κάνω την δουλειά μου με μότο.
Παράλληλα φυσικά και κάνω την κ@βλ@ μου και επέλεξα μια μότο μεγάλου κυβισμού.
Εσύ μαλών την έχεις δει κάπως με τους μηχανόβιους.
:wave2: :rotflmao: :rotflmao:+1000
Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
Ειπα εφοσον υπαρχει και αυτοκινητο,απο την στιγμη που καποιος δεν εχει αυτοκινητο καλα κανει και παει με τη μηχανη και με χιονια και με βροχες και με ολα. :beer:
Και δευτερον....Ναι,για καφε και με λιακαδα παω βολτα...:sun:
Εχω μηχανη,ειμαι μηχανοβιος,βλεπω τσοντες,ειμαι τσοντοβιος,μου αρεσουν τα πιπινια,ειμαι πιπινολατρης και παει λεγοντας....:beer:
nasos-hyper
06/12/2009, 19:00
μην ξεχναμε την παραμετρο οτι ο μηχανοβιος ακομα κ αμαξι να εχει θελει να βγει εξω να στριψει.
makis206
06/12/2009, 20:25
Προβληματισμοί..:wave2:
LOUKILOUK
07/12/2009, 14:51
Είναι ευδιάκριτο ότι τώρα που έπιασαν οι βροχές, εσύ έπιασες το αμάξι και κάποιοι σε χρακτήρισαν γιαλαντζή μηχανόβιο...Οπότε και άρχισες να αμφιβάλεις για τον αδιαμφσβήτητο ανδρισμό σου (μηχανόβιος = ανδρας), τον οποίο ομως σε καμία περίπτωση δεν θες να στον αμφισβητούν... Έρχεσαι λοιπόν και μας ρωτάς μπας και βρεις και άλλους που κάνουν το ίδιο ώστε να νοιώσεις καλύτερα και οχι μειονεκτικά...Λοιπόν... χαλάρωσε, είστε πολλοί (για να μην πω οι περισσότεροι....) που χρησημοποιούν την μηχανή μόνο με λιακάδες. Αυτό δεν θα το θεωρούσα καθόλου υποτιμητικό για τον κάθε μηχανόβιο, αλλά το να θεωρεί "μαλάκα" αυτόν που δεν χρησημοποιεί αυτοκίνητο αντί για μηχανη όταν βρέχει θα το θεωρουσα τουλάχιστον κομπλεξισμό...
Από εκει και πέρα αν κάποιοι είναι περισσότερο ή λιγότερο μηχανόβιοι ανάλογα με την χρήση που κάνουν στην μηχανή τους, τα χιλιόμετρα που διανύουν μέσα στον χρόνο, τις οδηγικές τους ικανότητες, τις μηχανολογικές τους γνώσεις, τα ταξίδια ή τις κόντρες (όχι στο ξυρισμα...) που κάνουν, την κατηγορία μηχανης που καβαλάνε, είναι μια κουβέντα που πρέπει να πάει κατευθείαν στις αντιπαραθέσεις για πολυ γέλιο, αλλά και πολλα ποπ-κορν... :winka: :lol:
Άντε γεια μας :beer: :wave2:
υ.γ. Δεν έχω αυτοκίνητο (επιλογή μου...) και οδηγώ μηχανή 15 χρόνια περίπου με κάθε καιρό καθημερινά...δεν μπορώ να πω αν είμαι μηχανόβιος(...αλήτης, τσαντάκιας κτλ...:lol: ) αλλά πιστέυω ότι δεν ειμαι μαλάκας...λίγο μαζόχας είμαι, το παραδέχομαι... :winka: :lol: :bigcry:
nihristo
07/12/2009, 15:20
υπάρχει και η παράμετρος του κινδύνου όμως...Άμα έχεις μηχανάκι με 8 άλογα τροχό τι να φοβηθείς αφού ούτε με βροχή γλιστράει ούτε με χιόνι! :D
Άμα έχεις supersport 1000 όμως θα θελα να δω να είσαι με πρώτο ψιλόβροχο-συνεπιβάτη κλπ και να παλεύεις σε δρόμους γλίτσα-γυαλί μεγαλούπολης (βλέπε εκκινήσεις σε φανάρια, διαβάσεις, διαγραμμίσεις)
Ακραία παραδείγματα μπατ γιου γκετ δε πόιντ :winka:
Άρα μηχανόβιος παντώς καιρού θέλει κ την ανάλογη μοτό (που μπορεί να μην γουστάρεις κατά βάθος)
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
υπάρχει και η παράμετρος του κινδύνου όμως...Άμα έχεις μηχανάκι με 8 άλογα τροχό τι να φοβηθείς αφού ούτε με βροχή γλιστράει ούτε με χιόνι! :D
Άμα έχεις supersport 1000 όμως θα θελα να δω να είσαι με πρώτο ψιλόβροχο-συνεπιβάτη κλπ και να παλεύεις σε δρόμους γλίτσα-γυαλί μεγαλούπολης (βλέπε εκκινήσεις σε φανάρια, διαβάσεις, διαγραμμίσεις)
Ακραία παραδείγματα μπατ γιου γκετ δε πόιντ :winka:
Άρα μηχανόβιος παντώς καιρού θέλει κ την ανάλογη μοτό (που μπορεί να μην γουστάρεις κατά βάθος)
άκυρο.
δεν παίζουν ρόλο τα άλογα στην επικινδυνότητα.
nihristo
07/12/2009, 15:34
άκυρο.
δεν παίζουν ρόλο τα άλογα στην επικινδυνότητα.
Όχι μόνο τα άλογα, γενικώς το στήσιμο και οι επιδόσεις του μοτοσακού. Βέβαια μπορεί εγώ να μαι κουλός! :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Όχι μόνο τα άλογα, γενικώς το στήσιμο και οι επιδόσεις του μοτοσακού. Βέβαια μπορεί εγώ να μαι κουλός! :eyepop:
στη βροχή (κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντα) πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα λάστιχα και η αυτοσυγκράτηση του οδηγού.
όλα τ'άλλα έπονται.
reinmeister
07/12/2009, 15:48
εμενα μου αρεσουν εξισου αυτοκινητο και μηχανακι...
καθε ενα εχει τις δικες του χαρες...
βεβαια σε καθημερινη βαση,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων χρησιμοποιω μηχανακι...αν δεν ετιθετο ομως θεμα κινησης,στανταρ θα χρησιμοποιουσα αυτοκινητο τον χειμωνα...οπως αλλωστε κανω τα χειμωνιατικα βραδυα...
επισης ευχαριστιεμαι εξισου ενα καλο στροφιλικι ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι...
Το να οδηγεις με βροχη ειναι τραγικα επικινδυνο,και εμπειρος αναβατης να εισαι μπορει να φας τα μουτρα σου για πλακα.....
Αν δεν υπαρχει η λυση του αυτοκινητου οκ αλλα με προσοχη, αν υπαρχει ειναι μαλακια να το ρισκαρεις....
Πολυ καλα κανετε κατα καιρους και γκαριζετε για κρανος και το ποσο σημαντικο ειναι για να μαθαινουν και οι νεοτεροι. Για πειτε ομως να μαθαινουν επισης πως αν πατησεις καμια διαγραμμιση με βροχη δεν θα προλαβεις ουτε Α να κανεις...
Ειναι βλακεια να καυχιεται καποιος γιατι ειναι μαγκας μηχανοβιος και παει βολτα με βροχες και πανιγυρια...δεν ειναι μαγκια,ρισκο ειναι!
Ρε Κοκο08 (κατά πολλούς) τραγικά επικίνδυνο είναι να οδηγείς γενικά μηχανή!
Τι μας αραδιάζεις? Στην αρχή αναρωτιέσαι αν είναι μηχανόβιος κάποιος που δεν οδηγάει τη μηχανή του στη βροχή ή απλά μαλάκας όποιος το κάνει,και τώρα μας το παίζεις κατηγορηματικός ότι είμαστε βλάκες που οδηγάμε υπό βροχή?
πες το μας από την αρχή ότι έχεις αυτή την άποψη να σου απαντήσουμε αναλόγως!
Λοιπόν,άμα δεν θες ή δεν μπορείς να οδηγάς στη βροχή σεβαστό, αλλά πρέπει να έχεις σκατά στο κεφάλι σου για να μας λες μαλάκες όλους όσους οδηγάμε μηχανή υπό βροχή!!
Ο καθένας πράττει κατά πώς κρίνει και καταλαβαίνει.
Δεν υπάρχουν σταθερές.
μπορεί να μην γουστάρει ΑΛΛΑ μπορεί να αναγκάζεται...άλλος ένας μαλάκας λοιπόν.
ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ θα πάψετε να κολλάτε ΤΑΜΠΕΛΕΣ...?
λιγότερο/περισσότερο μηχανόβιοι,
κουτάκηδες,
καφετεριάκηδες,
παντός καιρού,
παντός καλού καιρού,
ρίσκο ή μαλακία,
ορκισμένοι μηχανόβιοι που μισούν κουτάκηδες/και δεν ξεκαβαλάνε ΠΟΤΕ,
που καβάλλα παν'στην εκκλησιά,
καβάλα προσκυνάνε.....κλπ,κλπ
Και κάποιο "δίκιο" να είχες (αν κατάλαβα καλά αυτό που πας να πεις), έτσι όπως έθεσες τον προβληματισμό σου, για μένα είσαι φάουλ.
Καταρχάς, το μόνο που σώζει εμένα και κάποιους άλλους που βγαίνουν με τη μηχανή στη βροχή από τον χαρακτηρισμό ΜΑ@@@ΑΣ είναι το ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο; Υπάρχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εκεί κόλλησες; Πέστους μαλ@κες όλους.. :sick:
Το ότι η οδήγηση υπό βροχή είναι επικίνδυνη και ειδικά στους δρόμους εδώ, με τις διαγραμμίσεις που γλιστράνε σαν διάολος, είναι γνωστό. Επίσης, είναι ένας λόγος για να προσέξεις και να προσαρμόσεις την οδήγησή σου στις συνθήκες. Με τη λογική σου, θα έπρεπε να είμαστε ήδη όλοι μαλ@κες που οδηγούμε σε τέτοια άσφαλτο κακής ποιότητας με ένα σωρό λακούβες που παραμονεύουν. Οπότε, η οδήγηση στη βροχή είναι για μαλ@κες.. με περικεφαλαία. :wacko:
Και από πότε το αντιδιαμετρικό του ΜΑ@@@ΑΣ είναι ο "αληθινός μηχανόβιος" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και τούμπαλιν; :confused:
GIXXERAKIAS
07/12/2009, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βεβαια σε καθημερινη βαση,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων χρησιμοποιω μηχανακι...αν δεν ετιθετο ομως θεμα κινησης,στανταρ θα χρησιμοποιουσα αυτοκινητο τον χειμωνα...οπως αλλωστε κανω τα χειμωνιατικα βραδυα...
επισης ευχαριστιεμαι εξισου ενα καλο στροφιλικι ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι...
+1000 στον αγαπητό Αντουάν... :beer: :beer:
Βρεξει χιονισει με το σκουτερ ολη μερα....οταν θελω να παω βολτα με την μηχανη θελω να την ευχαριστηθω με λιακαδα η εστω στεγνο οδοστρωμα.:winka:
Στριβω εξισου καλα και με τα δυο 2τροχο και τετρατροχο και το ευχαριστιεμαι το ιδιο.Το τετρατροχο καλως η κακως εχει κι αυτο την χαρη του και την αναγκη πολλες φορεςς να πας καπου σαν ανθρωπος και οχι σαν αστακος.:wave2:
Το να οδηγεις με βροχη ειναι τραγικα επικινδυνο,και εμπειρος αναβατης να εισαι μπορει να φας τα μουτρα σου για πλακα.....
Αν δεν υπαρχει η λυση του αυτοκινητου οκ αλλα με προσοχη, αν υπαρχει ειναι μαλακια να το ρισκαρεις....
Πολυ καλα κανετε κατα καιρους και γκαριζετε για κρανος και το ποσο σημαντικο ειναι για να μαθαινουν και οι νεοτεροι. Για πειτε ομως να μαθαινουν επισης πως αν πατησεις καμια διαγραμμιση με βροχη δεν θα προλαβεις ουτε Α να κανεις...
Ειναι βλακεια να καυχιεται καποιος γιατι ειναι μαγκας μηχανοβιος και παει βολτα με βροχες και πανιγυρια...δεν ειναι μαγκια,ρισκο ειναι!
κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι μαγκιά να οδηγείς με βροχή.... είναι όμως μαγκιά (με την καλή έννοια) να μπορείς (και να ξέρεις) να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και να συνεχίσεις να οδηγάς με ασφάλεια ότι καιρό και να έχει....
σε τελική ανάλυση, είναι απλά θέμα τι επίπεδο ρίσκου είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο καθένας μας και αν έχει την γνώση και την εμπειρία να το διαχειριστεί....
:wave2: :beer:
υγ: το πόστ σου, μου κάνει λίγο σε απωθημένο;...σε κόμπλεξ;...δεν ξέρω...
δεν είναι κακό να ''φοβάσαι'' να κάνεις κάτι....φυσιολογικό είναι... κακό είναι να (κατα)κρίνεις όσους δεν ''φοβούνται'' ως ''βλάκες''....live & let live που λένε...:winka:
reinmeister
07/12/2009, 21:08
και με βροχη οδηγω μηχανακι πολυ συχνα και εννιοτε γουσταρω και με χιονι εχω οδηγησει και με οτι σκατα συνθηκες θελετε εδω και 20 χρονια...το ιδιο εχω κανει και με το αμαξι,τα ιδια χρονια...κι επισης γουσταρω...
οπως εχω γαμοσταυρισει το μηχανακι οταν εχω κουβαλησει χιλιες δυο μαλακιες(τα της γυναικας) και αντιστοιχως το αμαξι σε κινηση...
χαρακτηριζομαι μηχανοβιος η κουτακιας?
ειλικρινεστατα στ @@ μου...
ποτε δεν με απασχολησε το ζητημα...
και με βροχη οδηγω μηχανακι πολυ συχνα και εννιοτε γουσταρω και με χιονι εχω οδηγησει και με οτι σκατα συνθηκες θελετε εδω και 20 χρονια...το ιδιο εχω κανει και με το αμαξι,τα ιδια χρονια...κι επισης γουσταρω...
οπως εχω γαμοσταυρισει το μηχανακι οταν εχω κουβαλησει χιλιες δυο μαλακιες(τα της γυναικας) και αντιστοιχως το αμαξι σε κινηση...
χαρακτηριζομαι μηχανοβιος η κουτακιας?
ειλικρινεστατα στ @@ μου...
ποτε δεν με απασχολησε το ζητημα...
Ωραιος .....:beer:
road spirit
07/12/2009, 22:02
reinmeister και div400 :beer:
+1000.
Εγω προσωπικα εχω σταματησει εδω και ακνενα 3μηνο να κυκλοφορω μεσα στην Αθηνα με μηχανη και ναι οντως μου λειπει αλλα σταματησα να παθαινω 2 εγκεφαλικα και 3 καρδιακα με τον καθε μαλακα κουτακια που παει να με κανει αλοιφη.Πλεον μονο μαχιμες βολτες και πιστα παντα με φουλ εξαρτηση.-
και οχι δε συχναζω σε καφετεριες, τα μηχανακια μου ειναι μονιμως απλυτα οποτε δεν εχω κατι να μοστραρω:lol:
και ναι νιωθω πολυ μηχανοβια:wave2:
Ακόμη κι ανάμεσα στους μηχανόβιους υπάρχουν διάφορες φυλές όπου καμία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέχει όλη την αλήθεια κι αυθεντικότητα της μοτοσυκλέτας, ακριβώς γιατί το θέμα μηχανή είναι πολύ μεγάλο για να εκπροσωπηθεί από μια κάστα. Ας αφήσουμε λοιπόν τις ταμπέλες, ο καθένας από τους αληθινούς μηχανόβιους δεν τις χρειάζεται.
Άντε πάλι...
Ετσι ακριβως! :beer:
kostas9070
19/12/2009, 04:56
pragmatikos mixanobios einai aytos pou den mpori na fantasti ti zwi tou xoris moto kai den exartate apo to idos tou moto kai pos ti xrisimopoi
Να πω και γω τη βλακεία μου!!! Έχω και μηχανή και ένα αμάξι μικρό 1000cc. Πάντα είμαι με τη μηχανή ΕΚΤΟΣ απο όταν βρέχει. Με τους βρεγμένους δρομους δε τα παω καλα... Πες το κουλαμάρα, πες το φόβο, πες το όπως θες...
Έιχα φάει και κανα δυο σαβούρες μικρός με το σκουτεράκι με βροχη (λες να είναι ψυχολογικό τελικα? :hypnotize ) Αλλά για να μην κάνω κακό σε μένα και στους γύρω μου, όταν βρέχει είμαι με το αμάξι. Το νιώθω ρε παιδί μου οτι με βροχη δεεεε.... Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις είμαι με τη μηχανή ακόμα και με -5 βαθμους. Καλό είναι να ξέρουμε τα όριά μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.:beer:
belvedere
19/12/2009, 12:24
και γω ανήκω στους στεγνούς μηχανοβιους χρόνια τωρα από τότε που η κατάρα μιας τσιγκάνας που πήγε να μου φάει ένα πεντοχίλιαρο στην πατησίων με στειλε εμένα, κείνο το δίχρονο και μια επαρχιώτισσα συμφοιτήτρια να κάνουμε τσουλήθρα σε βρεγμένη κατηφόρα...και λίγο πριν στο φανάρι μας έλεγε πως θα παντρευτούμε η σκασμένη
Allst@rf
20/12/2009, 10:23
οταν λεμε οτι χαραμιζονται τα SS στην ελλαδα ειναι περα για περα αληθινο.και υστερα απο το συγκεκριμενο ποστ θα το υποστηριζω ακομα πιο πολυ.
kokos08 απο οτι ξερω το ss που καβαλας εχει επιλογη χαρτογραφησης Α B C.που σημαινει οτι αναλογος τις συνθηκες (ΒΡΟΧΗ,γλυστερο οδοστρωμα,μποτιλιαρισμα κτλ)του οδοστροματος επιλεγεις τη ιπποδυναμη θα εχει το (δυνατο) σου μηχανακι ωστε να περναει πιο ανθρωπινα την δυναμη του στο δρομο.αν πραγματικα σου αρεσει η μοτοσυκλετα σου ,αν πραγματικα αισθανεσαι ενα μαζι της οποτε καβαλας πανω της δεν σε νοιαζει τι καιρο κανει.προσαρμοζεσαι στις συνθηκες.
η μηχανη μπορει ,ο αναβατης θελει?
ολοι δεν θελουμε να βρεχομαστε ,ουτε να γεμιζει νερα η καλη μας.τα παιδια σου εχουν απαντησει οτι για ορισμενους ειναι το μοναδικο μεσο μεταφορας.η δικια μου εμπειρια ειναι οτι παλαιοτερα δεν γουσταρα να οδηγαω με βροχη αλλα οταν εφαγα μερικα νερα στο κεφαλι,τωρα μου αρεσει κιολας να οδηγαω νε βροχη.στην περιπτωση μου τωρα , ο αναβατης θελει αλλα το μηχανακι δεν μπορει(βαζει νερα ο πινακας οργανων,ζητω η ΚΤΜ που μας προσεχει μην κρυωσουμε).
το συμπερασμα που βγαζω (και απο οτι φαινεται το βγαζουν πολυ κυριοι/κυριες εδω μεσα) ,οπως λεει και η VANDA ,ειναι οτι βγαζεις στη φορα μικροκομπλεξισμους.και για να μην πεις οτι ειμαι προκατειλημενος μαζι σου ,δεν σου παει να τους βγαζεις ,γιατι κατα καιρους σε πολλα θρεντ οι απαντησεις σου ειναι και εξυπνες και με χιουμορ.:wave2: :wave2:
Ναι ετσι ειναι,γι αυτο ειναι η χαρτογραφηση,το Α ειναι για ηλιοφανεια,το Β για για βροχες και το C για τα χιονια για να πεταγεσαι και μια στα χιονοδρομικα.
Ρε τι ασχετοσυνη υπαρχει. :lol:
Αντε γεια!:wave2:
γιατι μαλωνετε παλι ρε μηχανοφλωραντζες????? :smokin:
183676
SVX δικο σου το εργαλειο?:a13:
Allst@rf
20/12/2009, 17:20
Ναι ετσι ειναι,γι αυτο ειναι η χαρτογραφηση,το Α ειναι για ηλιοφανεια,το Β για για βροχες και το C για τα χιονια για να πεταγεσαι και μια στα χιονοδρομικα.
Ρε τι ασχετοσυνη υπαρχει. :lol:
Αντε γεια!:wave2:
εμενα δε με νοιαζει δεν εχω μηχανακι με επιλογη χαρτογραφησης.απο φιλους που εχουν gsxr σαν το δικο σου και μου λενε οι ιδιοι που χρησιμοποιουν τον επιλογεα,που παρεπιπτωντος κανουν και τα τριπλασια χλμ απο σενα και απο μενα και χρησιμοποιουν τα ss ακομα και για ταξιδια ανα την ελλαδα.
επισης σαν καλος ασχετος που ειμαι πιστευω σαν το βλαμενο τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου που λενε αυτο το πραγμα που σου λεω(για την χαρτογραφηση) οποτε κατα τα λεγομενα σου μαλλον ασχετοι ειναι και αυτοι.
και τελικα σε τι χρησιμευει ο επιλογεας της χαρτογραφησης?μηπως για να λες στους φιλους σου "κοιτα μεγαλε εμενα εχει και επιλογεα χαρτογραφησης σαν τα αγωνιστικα"?
σαν τον αλλο που πηρε το καινουριο R1 και καμαρωνε σε μια παρεα οτι το μηχανακι του εχει συμπλεκτη ολισθησης...λες και θα του χρησιμευσει ποτε ,που το παει καφετερια σπιτι και αναποδα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=1482012
EDIT: Τα είπε ο τρισμεγιστος!!!
z.k.a.p.
21/12/2009, 09:47
ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Π...Α ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ........ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΤΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΡΧΙΑ-ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΖΩΗ-ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
Allst@rf
21/12/2009, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Π...Α ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ........ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΤΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΡΧΙΑ-ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΖΩΗ-ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
:nono: :nono: :nono:
z.k.a.p.
21/12/2009, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΗΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.:a9:
Aggelos_SV
21/12/2009, 17:09
Κι έτσι πάμε στη βροχή να ούμ...ολ γουέδερ ραίντερ που λεν' κι στου χουριό μ'
183752
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Κι έτσι πάμε στη βροχή να ούμ...ολ γουέδερ ραίντερ που λεν' κι στου χουριό μ'
Κάνει μόνο για κίνηση σε ράγες πλέον :D
takis-kk
21/12/2009, 18:30
Γεια σας .
Σας παρακολουθώ καιρό και έχω μάθει απο σας αρκετά.
Ειμαι παλιός.
Συνφοιτητης του εκδότη του ΜΟΤΟ (ένα χρόνο μεγαλύτερος).
Γεια σου Χρήστο ....
Τις δεκαετίες του 70 και του 80 έκανα τα περισσότερα χιλιόμετρα, με νιτσεράδες ψαράδικες,αγορασμένες απο το μοναστηράκι,και εξοπλισμό της πλάκας, κατασκήνωσα σε ερημιές, χειμώνα καλοκαίρι,μέρη που σήμερα δεν πέφτει καρφίτσα,γεμάτα κόσμο και "rooms to let".
Η μηχανή μου έδωσε μεγάλες χαρές, με ελάχιστο κόστος, γυρισα όλη τη Χώρα 2 και 3 και 4 και 5 φορές.
Ταξίδεψα σε απίθανα μέρη , γνώρισα φίλους αλλά και τις καλύτερες γκόμενες , έκανα έρωτα κάτω απο έλατα , γεφύρια πετρινα , και ακρογιαλιές δυσπρόσιτες .
Οταν χρειάστηκε, για επαγγελματικούς λόγους , η μηχανή μου φορτώθηκε σαν γαιδούρι και γύρισε το λεκανοπέδιο 2 και 3 φορές την ίδια μέρα , χειμώνα καλοκαίρι με κίνηση καύσωνα ή παγωνιά ... μέχρι που με ξελάσπωσε οικονομικά.
Εχω ενα απωθημένο . Κάποτε να φτιάξω στο σπίτι μου ενα μεγάλο δωμάτιο με μοναδικό περιεχόμενο ενα bar με λίγα εκλεκτά που μου αρέσουν ... ενα στερεοφωνικό για τις μουσικές μου και στους τοίχους αντι για πίνακες να υπάρχουν 5 - 6 εσοχές - γυάλινες προθήκες όπου φωτισμένες με κατάλληλο φωτισμό να αναπαύονται 5 - 6 αντίστοιχα αγαπημένα μοντέλα μηχανών. Εστω και ακίνητες πιστεύω θα με ταξιδεύουν.
Τελευταία δεν πολυκαβαλάω ....
Πότε κρυώνω πότε πονάει λιγο η μέση...
Γιαυτό και αναρωτιέμαι.
Είμαι ακόμη μηχανόβιος ???
Στην κρίση σας.........
Με αγάπη και πάντα στο 80% των ορίων σας . (Ξέρετε πολύ καλα τι εννοώ)
Γεια σου Τάκη καλώς ήρθες. Ας μην κολάμε στις ταμπέλες, όπως αισθάνεται ο καθένας. Έχει κανείς να αποδείξει τίποτα και σε ποιούς? Νά μαστε καλά και να φορτώνουμε απροβλημάτιστα χλμ:beer:
pakosgemistos
21/12/2009, 20:03
δηλαδή αυτοι που φορτωώνουν τη μηχανή τους σε τρέιλερ και τις πηγαίνουν στο βουνό ή την πίστα με το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι μηχανόβιοι???πρέπει να την καβαλάνε?
αμάν,και τους θαυμάζα που εγω δεν μπορούσα να πάω με τη δική μου!!!
απογοητεύτηκα!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
μην ανησυχείς!!!!!!!στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!!!!!
:beer: :wave2: :rotflmao: :lol:
είτε το δηλώσεις με ήλιο:sun: είτε με βροχή και χιόνι!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Είμαι ακόμη μηχανόβιος ???
Στην κρίση σας.........
Απλά συμφωνώ με τον αποκάτω σου περί ταμπελών.
Αλλά άν πραγματικά θές απάντηση, μάλλον θα κάνεις πλάκα...
Πώς μπορούμε να κρίνουν οι άκαπνοι έναν μπαρουτοκαπνισμένο παλαιόν...?
Τάκη, καλώς ήλθες.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πραγματικά χαίρομαι όταν μπαίνουν παλιοί μηχανόβιοι στο φόρουμ...;)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
takis-kk
24/12/2009, 00:04
Ευχαριστώ για τις μπυρες.
Τις ηπια όλες στη υγειά σας.
Δεν θεωρώ τον εαυτο μου μπαρουτοκαπνισμένο.. Τυχερό ναι! γιατι δεν είχα ποτε ατύχημα.
Βέβαια κάποιες φορές .. Τον είδα ... και φαντάρο και ναυτη και αεροπόρο.... αλλά είπαμε , μεχρι στιγμής τουλάχιστον φάνηκα τυχερός.
Ούτε παρελθοντολάγνος είμαι.
Μη μασάτε, σήμερα τα νέα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι οδηγοί και λιγότερες καγκουριές βλέπω στον δρόμο και τα μηχανάκια είναι απείρως καλύτερα , όσο για τον εξοπλισμό, κρανη ,μποτες, μπουφάν, κλπ τότε απλά δεν υπήρχαν ή υπήρχαν για πολύ λιγους. (εντάξει κρανη υπήρχαν αλλά οι περισσότεροι δεν τα φορούσαν).
Δεν ντρέπομαι να πώ ότι εγινα καλύτερος οδηγός μαθαίνοντας απο τους διαλόγους σας και τον ειδικό τύπο βεβαίως άλλα και καβαλώντας νέες σύγχρονες μηχανές που στρίβουν , φρενάρουν και πλαγιάζουν καταπληκτικά.
Ξέχασα να αναφέρω την μεγαλύτερη βελτίωση, κατα τη γνώμη μου, τα λάστιχα !
Αυτά ! Και μην ακούτε εκφράσεις όπως "Α τον παλιό εκείνο τον καιρό κλπ κλπ". Τώρα είναι καλύτερα κι'εσείς είστε καλύτεροι και οι μηχανές σας καλύτερες και τα κορίτσια σας ακόμα πιο καλύτερα... (άσχετο αλλά είμαι και ζηλιάρης).
Εύχομαι καλές γιορτές καλή χρονιά, υγεία,και τύχη και να θυμάστε όταν οδηγείτε πως αυτη είναι η σημαντικότερη ενέργεια της μέρας γιατί αν κάτι πάει στραβά ακυρώνει τις υπόλοιπες...
Allst@rf
24/12/2009, 09:04
Δεν θεωρώ τον εαυτο μου μπαρουτοκαπνισμένο.. Τυχερό ναι! γιατι δεν είχα ποτε ατύχημα.
Βέβαια κάποιες φορές .. Τον είδα ... και φαντάρο και ναυτη και αεροπόρο.... αλλά είπαμε , μεχρι στιγμής τουλάχιστον φάνηκα τυχερός.
Μη μασάτε, σήμερα τα νέα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι οδηγοί και λιγότερες καγκουριές βλέπω στον δρόμο και τα μηχανάκια είναι απείρως καλύτερα , όσο για τον εξοπλισμό, κρανη ,μποτες, μπουφάν, κλπ τότε απλά δεν υπήρχαν ή υπήρχαν για πολύ λιγους. (εντάξει κρανη υπήρχαν αλλά οι περισσότεροι δεν τα φορούσαν).
Δεν ντρέπομαι να πώ ότι εγινα καλύτερος οδηγός μαθαίνοντας απο τους διαλόγους σας και τον ειδικό τύπο βεβαίως άλλα και καβαλώντας νέες σύγχρονες μηχανές που στρίβουν , φρενάρουν και πλαγιάζουν καταπληκτικά.
Αυτά ! Και μην ακούτε εκφράσεις όπως "Α τον παλιό εκείνο τον καιρό κλπ κλπ". Τώρα είναι καλύτερα κι'εσείς είστε καλύτεροι και οι μηχανές σας καλύτερες και τα κορίτσια σας ακόμα πιο καλύτερα... (άσχετο αλλά είμαι και ζηλιάρης).
Εύχομαι καλές γιορτές καλή χρονιά, υγεία,και τύχη και να θυμάστε όταν οδηγείτε πως αυτη είναι η σημαντικότερη ενέργεια της μέρας γιατί αν κάτι πάει στραβά ακυρώνει τις υπόλοιπες...
ευχαριστω φιλαρακι που μου εφτιαξες τη μερα με την αισιοδοξη ματια σου στη ζωη.καλες γιορτες.:wave2: :wave2: :wave2:
Μπράβο Τάκη ! Συμφωνούμε απόλυτα. Καλές γιορτές και βόλτες. Άντε κι άλλη μια μπύρα :beer:
greekgenius
30/12/2009, 16:39
Αυτοκινητο=μακρινες αποστασεις τον χειμωνα
Μηχανη=Τα παντα και παντου
Εκτος αν διαφωνειται??Κατεβειτε κεντρο με το αμαξι καψτε εναν κουβα βενζινη και σπαστε τα α@@@@@ σας για μερικες ωρες...Παρτε μηχανη πατε οπου θελετε χαλαρα η οχι νιωστε τον αερα να σας χτυπαει και εχετε γεματες τις τσεπες.Χαλαζι να ριχνει δεν κατεβαινω κεντρο με αυτοκινητο.Μονο για ταξιδια μεγαλα και οταν εχει κακοκαιρια ειναι προτιμοτερο.
:a19: :a18: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τσίμπα μερικές ακόμη για το παραπάνω...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
thanasiss
31/12/2009, 16:01
μου εφτιαξες την διαθεση να σαι καλα...... πρωτα ο Θεος 5μηνες μου μεινανε για να παρω την klxαρα μου να οργωσω τα βουνα και γενικα οπου δεν μπορω να παω με το κουτι:sun: :sun: