PDA

View Full Version : Thumper Talk

Σελίδες : [1] 2

DUKASII
07/12/2009, 10:33
ego odigisa to tenere ti paraskeyi..

k to mono poy exo na po einai..pos..

EXETE POLY PLAKA RE PALIKARIA...MA PARA POLY PLAKA..:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

TOSO XIOYMOR EXETE RE MPAGASHDES K DE TO XERA..
:lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

gliout
07/12/2009, 10:43
Ναι ναι είναι για να περνάμε καλά, και να γελάμε!!!!!!!!!!:beer: :beer:

Vstrommer71
07/12/2009, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

Η οτι η ΚΤΜ δεν θα μπορουσε να φτιαξει ενα μηχανακι με 45 αλογα με φτηνοτερα περιφερειακα και χωρις να καιει λαδακι??

Το 690 εχει πολυ φυσιολογικη καταναλωση λαδιου,οπως το εχω δει
Τωρα για τα φτηνοτερα περιφερειακα θα εκπλαγεις αν δεις οτι το ΚΤΜ εχει ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ανταλλακτικα και περιφερειακα απο το Tenere
(Nα μην πω για το παπι το Address που εχω που πληρωνω τακακια ακριβοτερα απο το 690 :eyepop: )
Ως προς την αξιοπιστια ειναι κατι που θα το δουμε.Ας μιλησουνε κατοχοι ΧΤ660 με πολλα χλμ να μας πουνε

gliout
07/12/2009, 18:28
Παιδιά, ο ανθρωπος ζήτησε ολοκληρωμένη άποψη για το Tenere. Δεν ζήτησε συγκριτικό για το Tenere με άλλα μηχανάκια.

Οπότε καλό είναι να ελαττώσουμε τα συγκριτικά.
Επίσης καλό είναι ο καθένας να οδηγήσει οτι μηχανή θέλει να πάρει, να σταθμίσει το τι θέλει απο την μηχανή και τότε να την πάρει (την μηχανή ε,,, μην παρεξηγηθώ!!!!)

peskandritsos
07/12/2009, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: Αν το ειχες οδηγησει Σαββατο θα ειχες αλλη εντυπωση!!!

peskandritsos
07/12/2009, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Το 690 εχει πολυ φυσιολογικη καταναλωση λαδιου,οπως το εχω δει
Τωρα για τα φτηνοτερα περιφερειακα θα εκπλαγεις αν δεις οτι το ΚΤΜ εχει ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ανταλλακτικα και περιφερειακα απο το Tenere
(Nα μην πω για το παπι το Address που εχω που πληρωνω τακακια ακριβοτερα απο το 690 :eyepop: )
Ως προς την αξιοπιστια ειναι κατι που θα το δουμε.Ας μιλησουνε κατοχοι ΧΤ660 με πολλα χλμ να μας πουνε Το ΧΤ δεν μου ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ καταναλωση λαδιου οπως και το τενερε.
Αν τα WP ειναι φτηνα τοτε να παρω δυο-τρια να εχω και ανταλλακτικα.
Αξιοπιστια οπως λες θα δειξει ο χρονος για το ΚΤΜ γιατι το ΧΤ νομιζω την εχει αποδειξει ηδη.
Αληθεια αυτο το ΚΤΜ το εντουρο δεν το βλεπω συχνα στο δρομο, μη πω και καθολου.
Ολο κατι δουκες (τους παλιους)βλεπω και κατι 990 και 950.
Δεν το θεωρει ο κοσμος καλη ευκαιρια να το αγορασει σοριδων??

alex k8
07/12/2009, 19:20

EXETE POLY PLAKA RE PALIKARIA...MA PARA POLY PLAKA..:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

χωρις συγκριση γιατι ολοι ξερουμε!

θα το επαιρνες για τα λεφτα του ?

αν ναι γιατι,αν οχι γιατι?

dimitris_a
07/12/2009, 20:24

έτσι είναι.
είναι τυχαίο που όλοι οι κάτοχοι tenere είναι χαβαλετζήδες?
είναι τυχαίο που σπάμε πλάκα?
Όχι.
Πήραμε το tenere και γίναμε όλοι χαβαλετζήδες και περνάμε καλά......
Αυτό μάλλον σημαίνει πως είναι καλή επιλογή...... χα χα χα χα

Vstrommer71
08/12/2009, 01:00
Το ΧΤ δεν μου ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ καταναλωση λαδιου οπως και το τενερε.
Αν τα WP ειναι φτηνα τοτε να παρω δυο-τρια να εχω και ανταλλακτικα.
Αξιοπιστια οπως λες θα δειξει ο χρονος για το ΚΤΜ γιατι το ΧΤ νομιζω την εχει αποδειξει ηδη.
Αληθεια αυτο το ΚΤΜ το εντουρο δεν το βλεπω συχνα στο δρομο, μη πω και καθολου.
Ολο κατι δουκες (τους παλιους)βλεπω και κατι 990 και 950.
Δεν το θεωρει ο κοσμος καλη ευκαιρια να το αγορασει σοριδων??
Δεν υπαρχει μονοκυλινδρο που να μην τσιμπαει λιγο λαδακι,ειδικα τα καλοκαιρια με τις ψηλες θερμοκρασιες.Τα μοτερ της ΚΤΜ τσιμπανε και λιγο παραπανω γιατι δουλευουν 100% συνθετικο.Οποτε μια καταναλωση της ταξεως των 200-300ml στα 1000χλμ ειναι αναμενομενη.
Ως προς την αξιοπιστια επαναλαμβανω περιμενω να ακουσω ιδιοκτητες 660 με αρκετα χλμ.Το ΧΤ το παλιο ηταν οντως αξιοπιστο(αλλα πολλα εκαιγαν ενα κουβα λαδι)
Το 690 ειναι αναμενομενο να μην ειναι δημοφιλες στα 9000ευρω.Στα ιδια χρηματα παιζει και το SM το οποιο για τον πολυ κοσμο που δεν παει χωμα ειναι πιο καταλληλο.
Το 690 enduro ειναι μηχανακι που απευθυνεται στον αγοραστη που ψαχνει ενα πραγματικο 50-50 χωμα-ασφαλτο μηχανακι.
Επειδη ομως αυτοι ειναι λιγοι,γι'αυτο δεν πουλαει.Οι περισσοτεροι βολευονται με κατι πιο street.
Ο πολυς λαος βεβαια εχει αγορασει τα 950-990 γιατι ειναι πιο καταλληλα για ταξιδι αλλα και...καφετεριες(βασικο κριτηριο αγορας του Ελληνα)
Γι'αυτο εγω τοποθετω το Tenere και το 690 χοντρικα στην ιδια κατηγορια.Θυμηθειτε τα παλια ΧΤ,τα Dominator ή τα DR650.Που ειναι αυτη κατηγορια σημερα?

peskandritsos
08/12/2009, 06:25
Δεν υπαρχει μονοκυλινδρο που να μην τσιμπαει λιγο λαδακι,ειδικα τα καλοκαιρια με τις ψηλες θερμοκρασιες.Τα μοτερ της ΚΤΜ τσιμπανε και λιγο παραπανω γιατι δουλευουν 100% συνθετικο.Οποτε μια καταναλωση της ταξεως των 200-300ml στα 1000χλμ ειναι αναμενομενη.
Ως προς την αξιοπιστια επαναλαμβανω περιμενω να ακουσω ιδιοκτητες 660 με αρκετα χλμ.Το ΧΤ το παλιο ηταν οντως αξιοπιστο(αλλα πολλα εκαιγαν ενα κουβα λαδι)
Το 690 ειναι αναμενομενο να μην ειναι δημοφιλες στα 9000ευρω.Στα ιδια χρηματα παιζει και το SM το οποιο για τον πολυ κοσμο που δεν παει χωμα ειναι πιο καταλληλο.
Το 690 enduro ειναι μηχανακι που απευθυνεται στον αγοραστη που ψαχνει ενα πραγματικο 50-50 χωμα-ασφαλτο μηχανακι.
Επειδη ομως αυτοι ειναι λιγοι,γι'αυτο δεν πουλαει.Οι περισσοτεροι βολευονται με κατι πιο street.
Ο πολυς λαος βεβαια εχει αγορασει τα 950-990 γιατι ειναι πιο καταλληλα για ταξιδι αλλα και...καφετεριες(βασικο κριτηριο αγορας του Ελληνα)
Γι'αυτο εγω τοποθετω το Tenere και το 690 χοντρικα στην ιδια κατηγορια.Θυμηθειτε τα παλια ΧΤ,τα Dominator ή τα DR650.Που ειναι αυτη κατηγορια σημερα? Επαναλαμβανω λαδι ΚΑΘΟΛΟΥ και βλεπω ακομα πολυ καλα.
Και αν τοποθετεις το τενερε σε αυτη την κατηγορια τοτε το XTR που το τοποθετεις??
Αυτο δεν ειναι καθαροαιμο 50-50??
Η γιαμαχα ειναι χαζη να πουλαει δυο ιδια μηχανακια?
Το ΚΤΜ ειναι πολυ καλο δεν αμφιβαλω αλλα και τρια χιλιαρικα πιο πολλα απο το ΧΤR ειναι σεβαστο ποσο στις μερες μας.
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν μηχανη 50-50 οπως γραφεις.
Απλα εχουν προτιμησει XTR-DRZ απο το να δωσουν 9.000 :eyepop: :eyepop:
Και η κατηγορια προσπαθεινμα ανεβει ξανα με κατι τενερε κατι ΒMW και οταν αποφασισει και η πορτοκαλι ομαδα κανενα adv.:beer:

DUKASII
08/12/2009, 08:26
ego xanaleo poly plaka...exete..

thimithika pali to xt beneton to 89 ari...toy mpamia idia apodosi..idia periferiaka..
DIPLASIO OMOS BAROS..axristos ogos...
skata frena...
soymiedes fysika anartiseis..

kai mono poy anaferthike i lexi ktm edo mesa..eprepe na xei katedafistei to post..:evil:

XJR_Billy
08/12/2009, 08:45
Φίλε Vstrommer, έχω 36000χλμ στην XT660R, σε ενάμιση χρόνο λειτουργίας της.
Ξέρω ότι δεν είναι πολλά σαν χλμ αλλά είναι αρκετά για ενάμιση χρόνο. Μέχρι τώρα (χτύπα ξύλο), από λάδι δεν έχει κάψει τίποτα.

Εγώ βασικά ήμουν έτοιμος να πάρω την ΧΤ600Ε, αλλά άργησα λόγω προβλημάτων να κάνω την αγορά, και δεν ήθελα μεταχειρισμένη. Άργησα για την 600 κι έτσι πήρα την XTR.

Ανέφερες ιστορικές μηχανές, Dominator, DR, XT600...:beer:
Αυτές είναι μηχανές γενικές χρήσης, γνήσιες on-off, αξιόπιστες, φιλικές...

Ενδεικτικά να αναφέρω το βάρος τους.

DR650 - 147 κιλά άδεια.
Dominator 650 - 164 κιλά άδεια
ΧΤ600E - 177 κιλά πλήρης υγρών.
ΧΤ660R - 181 κιλά πλήρης υγρών.

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι αερόψυκτοι, καρμπυρατεράτοι κινητήρες είναι πολύ πιο εύκολοι και οικονομικοί στη συντήρησή τους. Και για τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες ανταλλακτικά βρίσκεις παντού και φτηνά.

Η κίνηση της Yamaha να βγάλει την XTR ψεκαστή και υδρόψυκτη, συζητήθηκε πολύ. Η υγρόψυξη ήταν θέμα μεγάλης αντιπαράθεσης. Οι πιο κλασικοί αντέδρασαν έντονα, ενώ κάποιοι άλλοι επικρότησαν αυτή την κίνηση. Το ίδιο συνέβη και με τον ψεκασμό. Και με την παρουσία δύο βαριών εξατμίσεων στη μηχανή. Οι γνώμες είναι ακόμα μοιρασμένες.

Κατά τη γνώμη μου πάντα, η Yamaha δεν ξέφυγε από τον on-off προσανατολισμό των ΧΤ,ΧΤΖ που είχαν αγαπηθεί από πολύ κόσμο. Αντίθετα, η υδρόψυξη συμβάλλει στην καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα σε όλες τις συνθήκες. Οι λίγοι ίπποι παραπάνω της 660, δεν μου λένε τίποτα. Μου λέει όμως η ακτίνα δράσης που είναι πάνω από 300χλμ με ήπια χρήση, (450+ για την ΧΤΖ), η δυνατότητα άνετου ταξιδίου με δύο άτομα, η πολύ καλή σταθερότητα στο δρόμο ακόμα όταν πηγαίνεις με 160+, και η διατήρηση των δυνατοτήτων της μηχανής στο χώμα και η αξιοπιστία της.

Για να μην παρεξηγηθώ με τη λέξη χώμα, νομίζω ότι κάποιος μπορεί να συμπεράνει για το τι εννοώ χώμα.;)

Η νέα Τενερέ έχει όλα τα παραπάνω, με αυξημένη ακτίνα δράσης, καλύτερη προστασία από τον αέρα, ίσως πιο άνετη θέση ταξιδίου, στροφόμετρο, καλύτερα φρένα κλπ...

Ο προσανατολισμός της σειράς ΧΤ δεν είναι ο ίδιος με την ΚΤΜ.
Φυσικά και η ΚΤΜ είναι αλλού στο θέμα επιδόσεις, στήσιμο κλπ.
Όπως και η Yamaha στο θέμα τιμή, αξιοπιστία, άνεση κλπ.

Μιλάμε πάντα για τις μεγάλες μονοκύλινδρες. Η ΧΤ660 πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τους Ολυμπιακούς το 2004. Στα 5+ χρόνια σκισίματος που έχει φάει στους Ελληνικούς δρόμους διατηρεί την αξιοπιστία της και, κακά τα ψέματα, ποιος έχει δει 660 μοτάρντ να πηγαίνει χαλαρά?:lol: Γιατί να μην πει λοιπόν αυτός ο κινητήρας στην Τενερέ?

Επαναλαμβάνω ότι ο καθένας έχει τις ανάγκες του και ευτυχώς έχει ποικιλία σε μηχανές για να διαλέξει αυτή που του ταιριάζει. Και δεν ψαρώνω με το "adventure" που μας πουλάνε οι εταιρείες. Το βασικό είναι να έχει κατασταλάξει ο αγοραστής τι είναι αυτό που χρειάζεται από μιά μηχανή και τι θέλει να κάνει με αυτή. Εμείς καθορίζουμε τι είναι adventure.

Φιλάκια μάγκες!!:beer: :beer: :wave2:

peskandritsos
08/12/2009, 08:46
kai mono poy anaferthike i lexi ktm edo mesa..eprepe na xei katedafistei to post..:evil: Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου.:lol:
Οπου αναφερεται αυτη η λεξη ολο και κατι χαλαει...:rotflmao: :rotflmao: :smokin: :evil:

DUKASII
08/12/2009, 08:55
Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου.:lol:
Οπου αναφερεται αυτη η λεξη ολο και κατι χαλαει...:rotflmao: :rotflmao: :smokin: :evil: nai ok..xero..

xalaei i diathesi soy molis se pleyrizei sto dromo..
kai tora mono k mono poy to akoys soy xalaei i mera file..xero asta..kai ego tora me to suzuki poy exo xemeinei..akoyo ktm k dakrizo..:sad:

peskandritsos
08/12/2009, 09:04
nai ok..xero..

kai tora mono k mono poy to akoys soy xalaei i mera file..xero asta..kai ego tora me to suzuki poy exo xemeinei..akoyo ktm k dakrizo..:sad: Ασε, καλυτερα τωρα τον χειμωνα να μην εχεις γρηγορη μηχανη γιατι θα κρυωνεις.
Παμε το καλοκαιρι να παρουμε δυο, να μας κανουνε και καλυτερη τιμη.:rotflmao:

XJR_Billy
08/12/2009, 09:07
nai ok..xero..

kai tora mono k mono poy to akoys soy xalaei i mera file..xero asta..kai ego tora me to suzuki poy exo xemeinei..akoyo ktm k dakrizo..:sad:

Πούλα το ρημάδι και χτύπα ένα ρε φίλε!!:lol:

gliout
08/12/2009, 10:25
Είμαστε όλοι φοβεροί πάντως.....

XJR_Billy
08/12/2009, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Είμαστε όλοι φοβεροί πάντως.....

Έτσι είναι ρε φιλαράκι !! Ένας κι ένας !! :lol: :lol:

Πάντως εγώ προτείνω να πουλήσει ο γατούλης το χρέπι του, να τσοντάρουμε κι εμείς κάτι, να πάρει ένα περτικαλί που'το'χει καημό το παλληκάρι..:D :lol: :lol:

DUKASII
08/12/2009, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έτσι είναι ρε φιλαράκι !! Ένας κι ένας !! :lol: :lol:

Πάντως εγώ προτείνω να πουλήσει ο γατούλης το χρέπι του, να τσοντάρουμε κι εμείς κάτι, να πάρει ένα περτικαλί που'το'χει καημό το παλληκάρι..:D :lol: :lol: ante re paidia nai..:D

XJR_Billy
08/12/2009, 10:56
ante re paidia nai..:D

Αλλά όχι την Duke 690R...:lol: :beer: :beer:

DUKASII
08/12/2009, 10:57
Αλλά όχι την Duke 690R...:lol: :beer: :beer: oxi re k me to smt 990 mia xara tha ti palepso ok..:rotflmao: :lol:

peskandritsos
08/12/2009, 11:22
Ρε τους φουστηδες με τα ΚΤΜ.
Μπηκα για χαβαλε στα παιδικα τα ποδηλατα τους και το πιο φτηνο ξεκιναει απο 300 ευρω περιπου.:eyepop: :eyepop: :eyepop:

(Τελικα ουτε στον γιοκα μου δεν θα παρω μου φαινεται τετοια μαρκα):rotflmao: :rotflmao:

XJR_Billy
08/12/2009, 12:05
Μπηκα για χαβαλε στα παιδικα τα ποδηλατα τους και το πιο φτηνο ξεκιναει απο 300 ευρω περιπου.:eyepop: :eyepop: :eyepop:

(Τελικα ουτε στον γιοκα μου δεν θα παρω μου φαινεται τετοια μαρκα):rotflmao: :rotflmao:

Εεεεε, ακόμα και τα ποδήλατα ΚΤΜ βγάζουν πιο πολλά άλογα..:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

DUKASII
08/12/2009, 12:11

(Τελικα ουτε στον γιοκα μου δεν θα παρω μου φαινεται τετοια μαρκα):rotflmao: :rotflmao: ktm podilato mi toy pareis tha se pernaei apo pano me to tenere soy..:smokin:

peskandritsos
08/12/2009, 12:17
ktm podilato mi toy pareis tha se pernaei apo pano me to tenere soy..:smokin: Δεν πειραζει, γιοκας μου ειναι, ας με περναει...:D :D :D

DUKASII
08/12/2009, 12:18
Δεν πειραζει, γιοκας μου ειναι, ας με περναει...:D :D :D gia ayto to leo re man..se pernane oloi oi alloi sto dromo..ebriskes ti parigoria soy sto aima soy..
ase astona me kana ideal.:lol:

Anty12
08/12/2009, 18:57
Ως προς την αξιοπιστια ειναι κατι που θα το δουμε.Ας μιλησουνε κατοχοι ΧΤ660 με πολλα χλμ να μας πουνε

http://www.russolivant.blogspot.com/

gliout
08/12/2009, 19:51
Τα δίνουμε ολοι όσοι έχουμε Τενερε, και πέρνουμε ss ή αλλά ανω των 1500cm3 για να ταξιδεύουμε απροβλημάτιστα με 260χιλ/ωρα!!!!!

Τι μου λέτε τώρα εσείς......... Νεα Υόρκη, Λονδίνο, Ζιμπάμπουε.....

Και επειδή στους δρόμους-πίστες μας περνάνε όλοι, να κάνουμε και χαρακίρι!!!!!!!

kostasfazer
08/12/2009, 23:30
.....κάποια στιγμή ο μικρός Γιωργάκης αγόρασε ένα ποδήλατο με 18 ταχύτητες και πήγαινε πιο γρήγορα από τα άλλα παιδάκια, ώσπου τον πέρασε ένα παπάκι c50….μετά πούλησε το ποδήλατο και πήρε ένα κατοστάρι παπάκι για να περάσει αυτόν με το C50. Για κακή του τύχη όμως τον πέρασε ένας με ένα xt600, στενοχωρημένος ο Γιωργάκης που δεν ήταν ο πιο γρήγορος πούλησε το κατοστάρι του και πήρε ένα χιλιαρι για να είναι ο πιο γρήγορος από όλους μπας και βγάλει και καμία γκόμενα…..βέβαια δεν είχε υπολογίσει ότι υπάρχουν και τα 1300 που πάνε πιο γρήγορα από το 1000αρι του κτλ κτλ κτλ ……..
Σε όλη αυτή την ατέρμονη διαδικασία ο πρωταγωνιστής μας έχασε την ουσία του μοτοσικλετισμου κυνηγώντας επιδόσεις, μόστρα, καλύπτοντας άλλες υποβόσκουσες τάσεις (κατωτερότητας, κομπλεξισμου, αγαμίας κ.α), αφήνοντας τους άλλους με τα υποδεέστερα μηχανήματα να χαίρονται τις εκδρομές, τις βόλτες, την παρέα……:smokin:

Υγ. Ο Ηλίας πήγε με ένα 250 στην Ινδία, ο Βασίλης με μια γέρικη αφρικανα έχει γυρίσει την μισή μέση ανατολή,2 μάγκες με 2 γιαμαχακια 125 κυβικών γυρνάνε τον πλανήτη http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng, χιλιάδες ποδηλάτες κάνουν το γύρο του πλανήτη με τα πετάλια τους (…και 100 κιλά κοχονες)

Υγ2. Πάντα θα είσαι(είμαι) πιο αργός, λιγότερο χεράς και εν γένει λιγότερο ιππότης της ασφάλτου από τον κατεστραμμένο καγκουρα του διακοποδάνειου που δεν του κάθονται οι γκόμενες και ξεσπάσει στα φανάρια και στις μπουρναζοπλατείες με ότι όχημα και αν οδηγά……
:beer: :beer: :beer:

Vstrommer71
09/12/2009, 01:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
http://www.russolivant.blogspot.com/
Απο μια γρηγορη ματια που εριξα μονο το μοτερ δεν διαλυθηκε,ολα τα αλλα τα ψαχνανε:lol:
ΟΚ,δεν κανουμε αντιπαραθεση.Να σας δουμε ομως και καμμια φορα στα βουνα:beer:
Το σημαντικο ειναι το ταξιδι κι οχι το μεσο....

XJR_Billy
09/12/2009, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
.....κάποια στιγμή ο μικρός Γιωργάκης αγόρασε ένα ποδήλατο με 18 ταχύτητες και πήγαινε πιο γρήγορα από τα άλλα παιδάκια, ώσπου τον πέρασε ένα παπάκι c50….μετά πούλησε το ποδήλατο και πήρε ένα κατοστάρι παπάκι για να περάσει αυτόν με το C50. Για κακή του τύχη όμως τον πέρασε ένας με ένα xt600, στενοχωρημένος ο Γιωργάκης που δεν ήταν ο πιο γρήγορος πούλησε το κατοστάρι του και πήρε ένα χιλιαρι για να είναι ο πιο γρήγορος από όλους μπας και βγάλει και καμία γκόμενα…..βέβαια δεν είχε υπολογίσει ότι υπάρχουν και τα 1300 που πάνε πιο γρήγορα από το 1000αρι του κτλ κτλ κτλ ……..
Σε όλη αυτή την ατέρμονη διαδικασία ο πρωταγωνιστής μας έχασε την ουσία του μοτοσικλετισμου κυνηγώντας επιδόσεις, μόστρα, καλύπτοντας άλλες υποβόσκουσες τάσεις (κατωτερότητας, κομπλεξισμου, αγαμίας κ.α), αφήνοντας τους άλλους με τα υποδεέστερα μηχανήματα να χαίρονται τις εκδρομές, τις βόλτες, την παρέα……:smokin:

Υγ. Ο Ηλίας πήγε με ένα 250 στην Ινδία, ο Βασίλης με μια γέρικη αφρικανα έχει γυρίσει την μισή μέση ανατολή,2 μάγκες με 2 γιαμαχακια 125 κυβικών γυρνάνε τον πλανήτη http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng, χιλιάδες ποδηλάτες κάνουν το γύρο του πλανήτη με τα πετάλια τους (…και 100 κιλά κοχονες)

Υγ2. Πάντα θα είσαι(είμαι) πιο αργός, λιγότερο χεράς και εν γένει λιγότερο ιππότης της ασφάλτου από τον κατεστραμμένο καγκουρα του διακοποδάνειου που δεν του κάθονται οι γκόμενες και ξεσπάσει στα φανάρια και στις μπουρναζοπλατείες με ότι όχημα και αν οδηγά……

Μαζί σου Κώστα !!!:a013: :a10:
Άσε τον Γιωργάκη να ψάχνεται !!

:beer: :beer: :beer: :beer:

gliout
09/12/2009, 07:26
Αντε, τώρα μιλάμε σωστά σιγά σιγά.......

DUKASII
09/12/2009, 08:08

:beer: :beer: :beer: ARA DE XORA SIZITISI...

to tenere mi to pareis loipon file pare mia afrika toy 96.

de xriazete tipota perissotero sti zoi ante k soyleo afrika e??mi se rixo sta 125 h ta 250 aria..kai ena mpoykali oysia.:a3:

:uplate:

XJR_Billy
09/12/2009, 09:02
ARA DE XORA SIZITISI...

to tenere mi to pareis loipon file pare mia afrika toy 96.

de xriazete tipota perissotero sti zoi ante k soyleo afrika e??mi se rixo sta 125 h ta 250 aria..kai ena mpoykali oysia.:a3:

:uplate:

Γατούλη μην τρελαίνεσαι.
Νομίζω κατάλαβες το σκεπτικό με το οποίο έγραψε ο φίλος.

Το ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα χωρίς να έχουμε τα TOP εργαλεία.

Ο Ηλίας πχ, που πήγε Ινδία με την XR250, λες να αισθάνεται μειωμένος που δεν έκανε το ταξίδι με μιά 990 adventure ας πούμε? Χωρίς να αμφισβητώ καθόλου την αξία της 990.

Άλλες ανάγκες, άλλες μηχανές, το αποτέλεσμα μετράει.:beer: :beer:

DUKASII
09/12/2009, 09:09
Γατούλη μην τρελαίνεσαι.
Νομίζω κατάλαβες το σκεπτικό με το οποίο έγραψε ο φίλος.

Το ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα χωρίς να έχουμε τα TOP εργαλεία.

Ο Ηλίας πχ, που πήγε Ινδία με την XR250, λες να αισθάνεται μειωμένος που δεν έκανε το ταξίδι με μιά 990 adventure ας πούμε? Χωρίς να αμφισβητώ καθόλου την αξία της 990.

Άλλες ανάγκες, άλλες μηχανές, το αποτέλεσμα μετράει.:beer: :beer: oxi de to katalaba..na to xe kanei aytos..na to anefere...tora apo do pan k alloi..
an aytos brike oysia se ayta..alloi briskoyn oysia exontas mia moto poy toys kanei na xamogelane..apo ta gazia toys..ta frena toys..k otidipote allo diaforetiko apo aytin tin oysia poy lete.
alloi ti briskoyn diaforetika..alla gia ton typo..

einai kagoyres k oti alli papardela egrapse.

PAPARDELA TELEIOS OMOS E?
i oysia einai na pas me 250 opoy pas..kai an exei kaneis kalitero motori kai to protimise giati KAYLONEI RE PAIDI MOY ME TH PARTI TOY..einai komplexikos trimalakas...

an eixate re paidi moy oloi ekatomyria..oooooooooxi...ekei me to tenere tha sastan..kai me ta xt.
:lol: :rotflmao: :lol:

ela ti kano apo to post ayto..giati poly oysia mazeytike kai de moy teriazei emena toy kagoyra komplexikoy poy de gamao..poy xo mikro poyli k anasfaleies..kai gia ayto thelo kaliteres moto.

ixaaaaaa!

XJR_Billy
09/12/2009, 09:32
oxi de to katalaba..na to xe kanei aytos..na to anefere...tora apo do pan k alloi..
an aytos brike oysia se ayta..alloi briskoyn oysia exontas mia moto poy toys kanei na xamogelane..apo ta gazia toys..ta frena toys..k otidipote allo diaforetiko apo aytin tin oysia poy lete.
alloi ti briskoyn diaforetika..alla gia ton typo..

einai kagoyres k oti alli papardela egrapse.

PAPARDELA TELEIOS OMOS E?
i oysia einai na pas me 250 opoy pas..kai an exei kaneis kalitero motori kai to protimise giati KAYLONEI RE PAIDI MOY ME TH PARTI TOY..einai komplexikos trimalakas...

an eixate re paidi moy oloi ekatomyria..oooooooooxi...ekei me to tenere tha sastan..kai me ta xt.

ela ti kano apo to post ayto..giati poly oysia mazeytike kai de moy teriazei emena toy kagoyra komplexikoy poy de gamao..poy xo mikro poyli k anasfaleies..kai gia ayto thelo kaliteres moto.

ixaaaaaa!

Δεν ξέρω, με έχεις ακούσει ποτέ να κατηγορήσω κάποιον ότι έδωσε τσάμπα παραπάνω λεφτά για να πάρει κάτι, που στο κάτω-κάτω, αυτός τα έδωσε, αυτός και απολαμβάνει αυτό που τον φτιάχνει. Σκέψου να υπήρχαν 2-3 μοντέλα για να διαλέξεις.

Εκεί που διαφωνούμε είναι ο τρόπος σκέψης ότι αν είχα τα εκατομμύρια δεν θα αγόραζα πχ την ΧΤ μου. Δεν μιλάω για παιδάκια που πληρώνει ο μπαμπάς. Σου λέω ότι εκεί που βάζεις ένα δάνειο πχ 200 ευρώ για να πάρεις μιά μηχανή, βάζεις 300, και χτυπάς αυτό που γουστάρεις, αυτή που σε φτιάχνει.

Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που σε σένα φαίνεται γελοίο μπορεί να είναι το όνειρο του άλλου? Εγώ, όταν είδα την ΧΤ μου, έλυωσα. Μου άρεσε τρομερά εμφανισιακά, λες και φτιάχτηκε για μένα, και επειδή είμαι και κουλάδι, δεν αξιοποιώ ούτε το 50% των δυνατοτήτων της. Που για σένα είναι γελοίες:lol: , εμένα όμως με υπερκαλύπτουν.

Εγώ πάντα ήμουν της άποψης να ακούμε την καρδιά μας.
Γιατί η μηχανή περί αυτού πρόκειται.
Αν σκεφτόμασταν λογικά, δεν θα καβαλούσαμε, να τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε μέρα. Χέστηκες για τη γνώμη του άλλου όταν καβαλάς και έχεις αυτό το ηλίθιο χαμόγελο αποτυπωμένο στο πρόσωπο!

Πάρε ένα ΚΤΜάκι να κάνεις κεφι ρε αδερφέ!!:winka::D

LOUKILOUK
09/12/2009, 10:57

Πίξαμε πάλι :a31:

κρεμάστε πάλι τις ταμπέλες στον καθένα ανάλογα με το όχημα που καβαλάει...

Βάση λοιπον όσων αναφέρονται εγώ(Γιωργάκης...) που ξεκίνησα από παπί στα 18, 250 στα 20, 640 στα 27 και 990 στα 34 είμαι αρωγός της ατέρμονης αυτής διαδικασίας που γλαφυρότατα περιγραφεται απο τον "συναδελφο" παραπάνω...Ταυτόχρονα δε, είμαι και μαλάκας (δις) μιας και αγόρασα 2 φορές κολλητά ΚΤΜ παρά τα όσα άκουγα (αλλά δεν είδα... :confused: :eyepop: :a03: )...
Πλάκα μας κάνεται ρε παιδια...τι σχέση έχει το θέμα του θρεντ με όλα αυτα που γραφεται?
Κάποιος ζητησε την γνωμη μας για το Τενερέ και καταλήξατε σε κοινονιολογική μελέτη βάση των κυβικών που καβαλάμε :confused:
Αν δηλαδη ο Ηλίας αποφασίσει το επόμενο "μπάρκο" του να το κάνει με κάτι μεγαλύτερο μπαινει στην ατέρμονη διαδικασία? Όσοι τενεράκηδες πάρουν το "μεγάλο" μόλις κυκλοφορήσει, το ίδιο? όσοι έχουν φράγκα και αγοράζουν απο την αρχη 1000άρι σε ποια κατηγορία μπαίνουν ρε παιδιά? για πείτε μου να ξεστραβωθώ και εγώ...:cool:
Οι απόψεις είναι ως γνωστον σαν τις κολοτρυπίδες, όλοι έχουν και από μία και αυτό δεν αλλάζει, αλλά τουλάχιστον ας διατυπώνονται απόψεις σχετικές με το θέμα που κάθε φορά κουβεντιάζουμε....

Σχετικά με το τενερέ ακουστηκαν αρκετά και μάλλον αντικειμενικά...νομίζω ότι ένα καλό τεστ ride θα ξεδιάλυνε τα πράγματα...

Άντε και καλή τύχη μάγκες

υ.γ. Δεν θεωρώ οτι αυτά που γράφει ο kostasfazer δεν παίζουν, αλλά σίγουρα δεν ισχύουν για όλους και πολύ περισσότερο δεν έχουν σχέση με το παρόν θρεντ:beer: :wave2:

gliout
09/12/2009, 11:41
Πολλά από όσα γράφτηκαν δεν έχουν σχέση....

kostasfazer
09/12/2009, 12:04
Φίλε Δούκα δεν ξέρω για ποιο λόγο πήρες προσωπικά τους χαρακτηρισμούς του ποστ μου δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό (ενδεχομένως εσύ ξέρεις καλύτερα).

Η συνομοταξία των προαναφερθέντων αυτοφυών παράσιτων του μοτοσικλετιστικου --και όχι μονό- κόσμου (οι καγκουρες) δεν επιλέγουν συγκεκριμένο είδος και μάρκα μηχανής οπότε δεν μπορείς να μου πεις ότι στοχοποίησα κάποια εταιρία η κάποιο είδος μηχανής.
Η ουσία του ποστ είναι ότι όταν αυτοσκοπός οδήγησης ενός οχήματος είναι να υπερέχεις κάποιου άλλου και ακόμα χειρότερα να χλευάζεις την επιλογή του χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο το επέλεξε, είναι καθαρός κομπλεξισμος και έχει ποικίλες αιτίες ύπαρξης….
Το ζητούμενο όπως πολύ εύστοχα λες είναι το χαμόγελο που σου αφήνει το όχημα που καβαλάς είτε αυτό οφείλεται στην άνεση μέσα στην πόλη, σε μικρές αποδράσεις στο βουνό, στα 0-200 σε 6sec, σε ΣΚ στο Ναύπλιο, στα 300κιλα νίκελ μιας χαρλευ η ακόμα και σε ταξίδια μέχρι την Κασπία, αρκεί να μην γίνεται για τον προαναφερθέντα αυτοσκοπό…

Για τις παπαρδέλες που υποστηρίζεις ότι λέω μπορώ να σου προτείνω μια πολύ νόστιμη συνταγή με μανιτάρια και βασιλικό !!!

Φιλε LOUKILOUK τι σχέση έχουν τα ktm με αυτά που γράφω, από πού προέκυψε η στοχοποίηση της ktm?? Και εγώ από daxaκι ξεκίνησα και με 800 κατέληξα αναλόγως των εκαστοτε αναγκών.

Σορρυ αν ξέφυγα από το κεντρικό θέμα του thread, η επόμενη μου απάντηση θα είναι παρμένη από κάποια λίστα με τεχνικές προδιαγραφές ή από τις ευφάνταστες περιπέτειες που διηγούνται οι rossi του φραπε ώστε να επανορθώσω και να είναι όλοι χαρούμενοι……..

DrBig
09/12/2009, 12:26
Νομιζω η συζητηση εχει εκτραχυνθει. Το τενερε κανει πολυ καλα αυτα που υποσχεται, δεν χωραει συζητηση. Και ταξιδι κανει, και χωμα παει και δε χαλαει.

Ειμουνα ο πρωτος που το αμφισβητησε το τενερε στο θρεντ αλλα η οποια αντιρρηση μου δεν ειχε να κανει με τα παραπανω. Ανεφερα το 690 σαν παραδειγμα και μονο, μιας διαφορετικης φιλοσοφιας, την οποια εφαρμοζει η ΚΤΜ σε ολα της τα μοντελα, την οποια μετα απο 20 χρονια οδηγησης μηχανων και εχοντας εμπειρια σε ολα τα ειδη (πλην χαρλευ και ΜΧ) εχω αρχισει να ΕΚΤΙΜΩ αφανταστα. Αυτη η φιλοσοφια εχει να κανει με ενα κυριως στοιχειο και ολα τα παραγωγα του.

Αυτο το στοιχειο ειναι το οτι χρησιμοποιει περιφερειακα, πλαισιο και κινητηρα επιλεγμενα και εξελιγμενα με τετοιο τροπο ωστε να προσφερουν οδηγικη απολαυση. Σε μηχανολογικους ορους, αυτο κοστιζει πολυ.

Με αυτο και μονο το σκεπτικο, το τενερε που κανει 7500ευ δεν αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με το 690 που κανει 9000. Τα 1500 παραπανω ευρω του 690, κρυβουν τεχνολογια και R&D που το τενερε απλα δεν εχει.

Ακομα και με νστρομ να το συγκρινεις, η τρανσαλπ η το δικυλινδρο BMW παλι βλεπεις οτι ο μοναδικος λογος που πουλαει το τενερε (που τελικα δε πουλαει και τοσο πολυ) ειναι οτι απλα κανεις αλλος δε βγαζει αυτη τη στιγμη μεγαλο μονοκυλινδρο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ον-οφ.

Οποτε, ναι το τενερε κανε αρκετα πραγματα, ναι το τενερε ειναι μοναδικο στο ειδος του, αλλα οχι, το τενερε δεν αξιζει τα εφταμιση χιλιαρικα του, την στιγμη που το 2010 μπορεις να παρεις ωστρομ με τα ιδια χρηματα, η 650 δικυλινδρο BMW η και τρανσαλπ. Οι αγγλοι εχουν την εκφραση 'a lot of bike for the money'. Τενερε is a good bike, but it is not a lot of bike for the money.

DUKASII
09/12/2009, 12:28
Φίλε Δούκα δεν ξέρω για ποιο λόγο πήρες προσωπικά τους χαρακτηρισμούς του ποστ μου δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό (ενδεχομένως εσύ ξέρεις καλύτερα).

Η συνομοταξία των προαναφερθέντων αυτοφυών παράσιτων του μοτοσικλετιστικου --και όχι μονό- κόσμου (οι καγκουρες) δεν επιλέγουν συγκεκριμένο είδος και μάρκα μηχανής οπότε δεν μπορείς να μου πεις ότι στοχοποίησα κάποια εταιρία η κάποιο είδος μηχανής.
Η ουσία του ποστ είναι ότι όταν αυτοσκοπός οδήγησης ενός οχήματος είναι να υπερέχεις κάποιου άλλου και ακόμα χειρότερα να χλευάζεις την επιλογή του χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο το επέλεξε, είναι καθαρός κομπλεξισμος και έχει ποικίλες αιτίες ύπαρξης….
Το ζητούμενο όπως πολύ εύστοχα λες είναι το χαμόγελο που σου αφήνει το όχημα που καβαλάς είτε αυτό οφείλεται στην άνεση μέσα στην πόλη, σε μικρές αποδράσεις στο βουνό, στα 0-200 σε 6sec, σε ΣΚ στο Ναύπλιο, στα 300κιλα νίκελ μιας χαρλευ η ακόμα και σε ταξίδια μέχρι την Κασπία, αρκεί να μην γίνεται για τον προαναφερθέντα αυτοσκοπό…

Για τις παπαρδέλες που υποστηρίζεις ότι λέω μπορώ να σου προτείνω μια πολύ νόστιμη συνταγή με μανιτάρια και βασιλικό !!!

Φιλε LOUKILOUK τι σχέση έχουν τα ktm με αυτά που γράφω, από πού προέκυψε η στοχοποίηση της ktm?? Και εγώ από daxaκι ξεκίνησα και με 800 κατέληξα αναλόγως των εκαστοτε αναγκών.

Σορρυ αν ξέφυγα από το κεντρικό θέμα του thread, η επόμενη μου απάντηση θα είναι παρμένη από κάποια λίστα με τεχνικές προδιαγραφές ή από τις ευφάνταστες περιπέτειες που διηγούνται οι rossi του φραπε ώστε να επανορθώσω και να είναι όλοι χαρούμενοι……..
:beer: :beer: :beer: file ela apopse poy ponaoooooooo

koita me petixes diana exo mikro poyli polla komplex logo ayttoy...anasfaleies toy kerata mias k opote katoyrao to blepo..
koita kostaki kali i eironia ..alla papardeles les akoma.

DUKASII
09/12/2009, 12:43
episis na to grapso mias k to katharo sas myalo mallon de to katalabe..
EGO XLEYAZO THN OPOIADHPOTE SYGRISH TOY TENERE ME TO KTM..POY EGINE APO ESAS..

DE MPHKE KAPOIOS ME KTM K EIPE XAFNIKA ASE RE ME TH MPAXATELA...

kai ayto to leo AFOY ODHGHSA TH MPAXATELA..KAI XANALEO..SA TO 89ARI TO BENNETON EINAI ALLA PIO BARY..
k graftikan tosa kala kai kalytera ..

to giati k to pos kai ta goysta toy kathenos de ta xleyazo kala kanete k sas aresei ..kai sas kanei..kai einai oti kalytero blepete se 2 rodes gia esas..alla mexri ekei.

suzuki exo..poy einai gia to peos kai an bgo k to sygrino me to rsv4 1000 ths aprilia eimai gia gelia..
k nai an kapoios to xei to aprilia..k me kraxei de paei na pei oti ton exei kai aytos mikro kostaki e?
ektos an edo mas les oti opoios den symfonei mazi sas..kai exei alli telios apopsi gia tis motosykletes..einai komplexismos..mikrotsoytsoynismos..k oti alli PAPARDELA ME VASILIKO K MANITARIA exeis na mas peis.kathoti oxi mono tis les..alla exeis dimioyrgisei kai diafores paralages oste na mi bariomaste.
les k opoios pire tenere tora..poy nai k kanoyrio modelo..ara tora to pirate oloi fresko fresko..prin eixan TA TOYMPANA XERO GO..alla katalaban tin oysia tis motosykletas...

peskandritsos
09/12/2009, 13:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Δεν εγινε ποτε πρωτα απο εμας (αφου δεν μας συμφερει)

Αυτο δεν ειναι χλευασμος???

kai ayto to leo AFOY ODHGHSA TH MPAXATELA..KAI XANALEO..SA TO 89ARI TO BENNETON EINAI ALLA PIO BARY..
Αυτο μηπως??????????

to giati k to pos kai ta goysta toy kathenos de ta xleyazo kala kanete k sas aresei ..kai sas kanei..kai einai oti kalytero blepete se 2 rodes gia esas..alla mexri ekei.
Συμφωνω!!!

suzuki exo..poy einai gia to peos kai an bgo k to sygrino me to rsv4 1000 ths aprilia eimai gia gelia..
Αυτο το λες πολυ καιρο.
Γιατι δεν το αλλαζεις το κουκουναρι αφου δεν σου κανει και χλευαζεις εμας που στο κατω κατω εχουμε αυτο που γουσταρουμε και δεν το βριζουμε????

ektos an edo mas les oti opoios den symfonei mazi sas..kai exei alli telios apopsi gia tis motosykletes..einai komplexismos..mikrotsoytsoynismos..
Ειπα εγω κατι τετοιο???

k oti alli PAPARDELA ME VASILIKO K MANITARIA exeis na mas peis.kathoti oxi mono tis les..alla exeis dimioyrgisei kai diafores paralages oste na mi bariomaste.
les k opoios pire tenere tora..poy nai k kanoyrio modelo..ara tora to pirate oloi fresko fresko..prin eixan TA TOYMPANA XERO GO..alla katalaban tin oysia tis motosykletas... Και εσυ που εχεις καταλαβει την ουσια για πες την μας να την καταλαβουμε και εμεις???

Φιλικα παντα
peskandritsos

:rolleyes: :ninja: :beer:

DUKASII
09/12/2009, 13:18
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Δεν εγινε ποτε πρωτα απο εμας (αφου δεν μας συμφερει)

Αυτο δεν ειναι χλευασμος???

Αυτο μηπως??????????

Συμφωνω!!!

Αυτο το λες πολυ καιρο.
Γιατι δεν το αλλαζεις το κουκουναρι αφου δεν σου κανει και χλευαζεις εμας που στο κατω κατω εχουμε αυτο που γουσταρουμε και δεν το βριζουμε????

ektos an edo mas les oti opoios den symfonei mazi sas..kai exei alli telios apopsi gia tis motosykletes..einai komplexismos..mikrotsoytsoynismos..
Ειπα εγω κατι τετοιο???

k oti alli PAPARDELA ME VASILIKO K MANITARIA exeis na mas peis.kathoti oxi mono tis les..alla exeis dimioyrgisei kai diafores paralages oste na mi bariomaste.
les k opoios pire tenere tora..poy nai k kanoyrio modelo..ara tora to pirate oloi fresko fresko..prin eixan TA TOYMPANA XERO GO..alla katalaban tin oysia tis motosykletas... Και εσυ που εχεις καταλαβει την ουσια για πες την μας να την καταλαβουμε και εμεις???

Φιλικα παντα
peskandritsos

:rolleyes: :ninja: :beer: prota apo esas egine me tis times ipon k ropis stis tade strofes ana lepto....TO TENERE EINAI OTI PIO GRIGORO KYKLOFOREI ...OTAN OLA EINAI STO RELANTI.AYTO HTAN TO SYMPERASMA..
PAM PARAKATO..

EGO LEO OTI EINAI SAN 89ARI ME PERISSOTERO BAROS..AN AYTO TO THEOREIS XLEYASMO DE MPORO NA KANO KATI..AYTO ENIOSA OTAN TO ODHGHSA! APOPSH MOY.89 EXEIS ODHGHSEI?:lol:
TH MPAXATELA TO EBALA TORA MASTORA..AN SE XALAEI EINAI APLA H APOPSH MOY.FAE MONO TIS PATATES LOIPON.

STA ALLA DEN APANTAO GIATI DEN APANTHSA GIATI EIPES KATI ESY..STO MPOTRINI APANTHSA POY XEREI APO OYSIA MOTOSYKLETAS ...

i oysia tis motosykletas???pote anaferthika EGO se ayti..kai poia einai kai ta loipa re??

mpas na pate se kana giatro oloi mazi edo mesa giati mallon eseis exete to komplex mi poyne kati gia to tenere..
afoy eseis ti brikate me ti yamaha ti tenere...oi alloi einai mikrotsoytsoynoi ok.:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

peskandritsos
09/12/2009, 13:38
prota apo esas egine me tis times ipon k ropis stis tade strofes ana lepto....TO TENERE EINAI OTI PIO GRIGORO KYKLOFOREI ...OTAN OLA EINAI STO RELANTI.AYTO HTAN TO SYMPERASMA..
PAM PARAKATO..

EGO LEO OTI EINAI SAN 89ARI ME PERISSOTERO BAROS..AN AYTO TO THEOREIS XLEYASMO DE MPORO NA KANO KATI..AYTO ENIOSA OTAN TO ODHGHSA! APOPSH MOY.89 EXEIS ODHGHSEI?:lol:
Οχι αλλα μπορω να βρω πολλα που κυκλοφορουν γιατι δεν χαλανε.:p

DUKASII
09/12/2009, 13:40
Οχι αλλα μπορω να βρω πολλα που κυκλοφορουν γιατι δεν χαλανε.:p mpaaaa poy de xalane...

2 fores kollise..

κουλός
09/12/2009, 13:42
Καθε Τριτη Μαστορα!!!!:wave2:

DUKASII
09/12/2009, 13:44
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

k meta lete toys alloyskomplexikoys..

byron
09/12/2009, 13:45
χαλαρααααά.......:rolleyes:

DUKASII
09/12/2009, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
χαλαρααααά.......:rolleyes: eida xthes..to rsv4...me akrapa....

to xe enas mikrotsoytsoynidis..:sad:

κουλός
09/12/2009, 13:48
φιλε μην τρελενεσαι,δες την ενοτητα με τα KTM,ολα ειναι πανεμορφα και δεν χαλανε....:D :rotflmao:

κουλός
09/12/2009, 13:50
http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=57 εκει ειναι τα aprilia!!!!:beer:

DUKASII
09/12/2009, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από κουλός
φιλε μην τρελενεσαι,δες την ενοτητα με τα KTM,ολα ειναι πανεμορφα και δεν χαλανε....:D :rotflmao: xalane eipame..oson den exoyne..

vstrider
νεύρα!

πολλά νεύρα!!

βουρ για χώμαααα λεμεεεεε....!!!!

byron
eida xthes..to rsv4...me akrapa....

to xe enas mikrotsoytsoynidis..:sad:

Πουλάνε ένα με 700χλμ, 17.000?. Δεκτές και ανταλλαγες με 750 Κ4.....:lol:

peskandritsos
09/12/2009, 13:53
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι θα παει αντιπαραθεσεις και στο τελος (οπως παντα) θα γινουμε φιλοι και θα συμφωνησουμε σε ολα.

DUKASII
09/12/2009, 13:55
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι θα παει αντιπαραθεσεις και στο τελος (οπως παντα) θα γινουμε φιλοι και θα συμφωνησουμε σε ολα. ego symfono mazi soy se ola..to xereis..

na mpenei o kathenas na leei ti papardela toy kai na blepo apo kato eyge ayta einai etsi eimaste emeis..tis oysias ktl..

κουλός
09/12/2009, 13:56
tenere ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

DUKASII
09/12/2009, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από κουλός
tenere ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε perastika reeeeeeeeeee

LOUKILOUK
09/12/2009, 14:01
Κώστα είσαι ο μόνος που δεν είπε κάτι για το τενερέ (καλό ή κακό δεν έχει σημασία...), παρά αναλώθηκες σε "ατερμωνες" κοινωνιολογικές απόψεις...Απόψεις που απλά τσουβαλιάζουν μοτοσυκλετιστές με μεγάλη ευκολία...
Αν με ξαναδιαβάσεις με λίγη περισσότερη προσοχή θα καταλάβεις ότι, ένα κομμάτι από τα κλισέ που γράφεις σχολιάζω και το συνδυάζω με άλλα κλισέ που γράψαν άλλοι πριν από σένα...
To να μένουμε κόντα στο θέμα βοηθάει... αν έχεις κάτι να πεις διαφορετικό και άσχετο είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις και εσύ ένα θρεντάκι...
Anyway γυρίζοντας στο θέμα μας και επειδή είχε περάσει και από το δικό μου μυαλό το τενερέ, κατέληξα ότι θα το ήθελα σιγουρα δυνατότερο (60 αλογάκια τροχό), ελαφρύτερο (μέχρι 180 κιλά) και θα εκτιμούσα καλύτερες αναρτήσεις... μου άρεσε η σέλα, το μεγάλο τεπόζιτο, η θέση οδήγησης, το ύψος του, η εργονομία του...με χάλασε λίγο ο θόρυβος που έκανε... :sad:
Αυτή την στιγμή δεν κυκλοφορεί κάτι αντίστοιχο που να μπορείς να αγοράσεις κούτα και αν με το καλό κυκλοφορήσει το ΚΤΜ 690 Adv θα είναι σαφώς ανώτερο και ακριβότερο με βασικό του μειονέκτημα πάντα οτι θα είναι ΚΤΜ... (για κάποιους "ειδήμονες" βεβαίος - βεβαίος .... :bigcry: :lol: :hypnotize :uplate:)

:beer: :wave2:

Anty12
09/12/2009, 14:07
Απο μια γρηγορη ματια που εριξα μονο το μοτερ δεν διαλυθηκε,ολα τα αλλα τα ψαχνανε:lol:

Ξαναρίξε μια καλύτερη.......ο σπασμένος άξονας δεν είναι της Yamaha.....

Το link δεν μπήκε για να δείξει αν αντέχει ή όχι ο κινητήρας.
By the way...... το Thread έγινε @ώλος....άλλα ρώτησε ο άνθρωπος

byron
09/12/2009, 14:09
By the way...... το Thread έγινε @ώλος....

Και ποιός να το μαζέψει.....:D

XJR_Billy
09/12/2009, 14:13

Ο Alexk8 που ρώτησε ο άνθρωπας για την Τενερέ, θα τα'χει δει όλα !!:eek: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

Anty12
09/12/2009, 14:14

Το 'βαλες αμέτι-μουχαμέτι να με χωρίσεις εσύ.....

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.........

182752

Vstrommer71
09/12/2009, 14:48
Τουλαχιστον αμα ειναι να κανουμε καμμια διαμαχη της προκοπης
(Τωρα βεβαια τι διαμαχη μπορει να υπαρξει μεταξυ Tenere και 690 αυτο ειναι αλλη ιστορια :lol: )
Ολοι στις καφετεριες ειστε,κανονιστε καμμια βολτα:beer:
(Τωρα που ηρθαν τα TKC80,αντε να τα δοκιμασουμε)

LOUKILOUK
09/12/2009, 14:50
By the way...... το Thread έγινε @ώλος....άλλα ρώτησε ο άνθρωπος [/B][/QUOTE]

Οι κώλοι δεν είναι κατ ανάγκη άσχημοι...:winka: :rotflmao:
:wave2:

υ.γ. Νομίζω ότι παρόλες τις δυσκολίες απαντήσεις δώθηκαν...

peskandritsos
09/12/2009, 15:30
Τουλαχιστον αμα ειναι να κανουμε καμμια διαμαχη της προκοπης
(Τωρα βεβαια τι διαμαχη μπορει να υπαρξει μεταξυ Tenere και 690 αυτο ειναι αλλη ιστορια :lol: )
Ολοι στις καφετεριες ειστε,κανονιστε καμμια βολτα:beer:
(Τωρα που ηρθαν τα TKC80,αντε να τα δοκιμασουμε) Εγω παντως τα εβαλα.
Κατσε να σιαξει λιγο η μεση και θα ανεβω στο βουνο.
Προς το παρον καφετεριακιας.:D :D :D

182755

Vstrommer71
09/12/2009, 16:28
Οποτε(επειδη οντως το thread εγινε κ@λος) ας το διαχωρισουνε οι φιλτατοι διαχειρισται σε ''συζητηση για μονοκυλινδρα thumpers'' ή κατι τετοιο,ετσι ωστε να μπουνε στην παρεα μας κι αλλα παιδια με ΧΤ,DR κλπ στο μονοκυλινδρον καφενειον:beer:

alex k8
09/12/2009, 20:36
πραγματι παιδια δεν παιζομαστε!!!!!ειμαστε οοοολοι αρρωστοι!!!!!!μπορει και ολοι οι αλλοι ειναι αρρωστοι:D παρακολουθω τοσες μερες και πραγματικα τα εχω δει ολα:eek: ειμαστε ολοι το ιδιο κ στανταρ ειναι οτι ολοι καβαλαμε αλογα κ αισθανομαστε ιπποτες τωρα αν το ενε ειναι ασπρο κ το αλλο ειναι μαυρο δεν τρεχει τιποτα οπιο χρωμα του αρεσει του καθενος!

gliout
10/12/2009, 00:21
Αυτή είναι η μαγεία....Και άυριο εγώ με το Τενερε θα πάω βόλτα με τον τύπου που έχει το GTR και τον άλλον με το GS...!!!!

echoplex
10/12/2009, 00:56
αφου @μηθηκε το θεμα, ας σπαμαρω και γω λιγο!:a2: :rotflmao:

182831

XJR_Billy
10/12/2009, 07:32
Companionship !!!:beer: :beer: :beer:

Την καλημέρα μου big thumpers !!:D :wave2:

VALES
10/12/2009, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
πραγματι παιδια δεν παιζομαστε!!!!!ειμαστε οοοολοι αρρωστοι!!!!!!μπορει και ολοι οι αλλοι ειναι αρρωστοι:D παρακολουθω τοσες μερες και πραγματικα τα εχω δει ολα:eek: ειμαστε ολοι το ιδιο κ στανταρ ειναι οτι ολοι καβαλαμε αλογα κ αισθανομαστε ιπποτες τωρα αν το ενε ειναι ασπρο κ το αλλο ειναι μαυρο δεν τρεχει τιποτα οπιο χρωμα του αρεσει του καθενος!

Ρε ΄συ alex k8... ρώτησες για ΚΤΜ, δεν σου ''βγήκε'' για διάφορους λόγους.
Ρώτησες για TENERE, έγινε της Πόπης.
Μήπως να κοιτάξεις για κανένα ΑFRIKA TWIN, να σε αναλάβει ο LARISAIOS να τελειώνουμε ?

Anty12
10/12/2009, 09:14
Τώρα μάλιστα ...εδώ μπορούμε να ξεκατινιαστούμε σαν άνθρωποι.....:D

Άιντε ρε με τους ντενεκέδες σας....... που από πρώτη αντί για δευτέρα, βάζετε Πέμπτες και Παρασκευές ...
εν έτη 2009 δεν μπορούν να φτιάξουν έναν μαμημένο άξονα που να είναι ίσιος και μια τσιμούχα που να μην παίρνει σκόνη και άμμο...κουδουνίστρες.......:mad:

182844

byron
10/12/2009, 09:33
Τώρα μάλιστα ...εδώ μπορούμε να ξεκατινιαστούμε σαν άνθρωποι.....:D

Άιντε ρε με τους ντενεκέδες σας....... που από πρώτη αντί για δευτέρα, βάζετε Πέμπτες και Παρασκευές ...
εν έτη 2009 δεν μπορούν να φτιάξουν έναν μαμημένο άξονα που να είναι ίσιος και μια τσιμούχα που να μην παίρνει σκόνη και άμμο...κουδουνίστρες.......:mad:

Ρε συ Αντυ.....έτσι από περιέργεια.

Όταν καρυδώνεις το γκάζι, νοιώθεις καμμιά διαφορά ή μόνο ο ήχος αλλάζει? :look:

Ζεύκας
10/12/2009, 09:41

ουουουου τα μισά να μου'λεγε...:eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anty12
10/12/2009, 09:56

Εγώ με σένα σε κόντρα δεν μπαίνω.......:D
Όταν μου την λές , περνάω σε safe mode.... ......σαν τα Dorso ένα πράμα......:evil:

SVX
10/12/2009, 10:05
:rolleyes: TA λεγομενα Thumpers παντως ταχουν σε πολυ μεγαλυτερη υποληψη στο εξωτερικο.... και ΑΥΤΑ & τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ τους..... Τωρα εδω γιατι ειμαστε τοσο "επιλεκτικοι" :(

Cpt. Haddock
10/12/2009, 10:11

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

peskandritsos
10/12/2009, 10:17
Μη μου πειραζετε τον προεδρα ρε σεις.

Θα πεσει φωτια να σας καψει!!!:evil: :evil: :evil:

Cpt. Haddock
10/12/2009, 10:19
Μη μου πειραζετε τον προεδρα ρε σεις.

Θα πεσει φωτια να σας καψει!!!:evil: :evil: :evil:

Η φωτιά θα πέσει απο τις καυτές ανάσες των δεκάδων ίππων του Τενερε; :bawl:

peskandritsos
10/12/2009, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η φωτιά θα πέσει απο τις καυτές ανάσες των δεκάδων ίππων του Τενερε; :bawl: ΟΟΟΧΙΙ.
Απο τα καμενα μοτερ των ΚΤΜ.:ninja: :ninja: :ninja: :alien: :alien:

dirtbird
10/12/2009, 10:23
oxi re k me to smt 990 mia xara tha ti palepso ok..:rotflmao: :lol:

ti to thes to touristadiko??? :confused: :confused: :confused: :confused:

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

DUKASII
10/12/2009, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ti to thes to touristadiko??? :confused: :confused: :confused: :confused:

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: a nai ..poly toyristas..
\
to thelo gia to super market re file...me to buzuki..(ektos oti to buzuki einai ontos kathe triti H tetarti mastora-simera as poyme to xanapiga..) de ti paleyo allo me tis sakoyles re file..sto allo tha tis petao sti mpagaziera.:smokin:

dirtbird
10/12/2009, 10:33
na matheis na tis kremas sta xeria.....

kovei ka toys kradasmoys sto timoni...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
10/12/2009, 10:34
na matheis na tis kremas sta xeria.....

kovei ka toys kradasmoys sto timoni...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: file k sta xeria..
kai sta manitaria..!!!alla de paei allo.

dirtbird
10/12/2009, 11:03
file k sta xeria..
kai sta manitaria..!!!alla de paei allo.

mazi me tankbag.
Vazeis mesa ta varia (gatotrofes, konserves, galata ktl) kai kremas st xeria ta ogkodi kai elafria (psomia, makaronia, kalson ktl.)

An mperdeyteis kai ta valeis anapoda, antilamvanesai allios ti xrisimotita toy stabilisater...:bigcry: :bigcry:

KaTaNaS
10/12/2009, 11:05
mazi me tankbag.
Vazeis mesa ta varia (gatotrofes, konserves, galata ktl)

sto xw pei! symferei na kaneis paidia... akoma kai oi panes kai skones gala einai pio elafra apo ta gatofaga :p

XJR_Billy
10/12/2009, 11:08
mazi me tankbag.
Vazeis mesa ta varia (gatotrofes, konserves, galata ktl) kai kremas st xeria ta ogkodi kai elafria (psomia, makaronia, kalson ktl.)

An mperdeyteis kai ta valeis anapoda, antilamvanesai allios ti xrisimotita toy stabilisater...:bigcry: :bigcry:

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

byron
10/12/2009, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
sto xw pei! symferei na kaneis paidia... akoma kai oi panes kai skones gala einai pio elafra apo ta gatofaga :p

Μη λες μλκς Κατάνα και έχω γάτα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=92627) να αποκαταστήσω....:evil: :mad: :evil:

DUKASII
10/12/2009, 11:36
RE DE XEREIS LEME..OTI EIPES + GYNAIKA PISO ME TSANTES STA XERIA..+ TSANTES ANAMESA MAS AN K EKEI SINITHOS FOLIAZEI TO KOLOXARTO...

MILAME READY TO RACE EIMAI..:lol: :bawl: :ninja:

biglebowski
10/12/2009, 11:48
a nai ..poly toyristas..
\
to thelo gia to super market re file...me to buzuki..(ektos oti to buzuki einai ontos kathe triti H tetarti mastora-simera as poyme to xanapiga..) de ti paleyo allo me tis sakoyles re file..sto allo tha tis petao sti mpagaziera.:smokin:

Μα ποσο μπαγλαμας μπορει να εισαι για να θαβεις τοσο καιρο το μηχανακι σου?
Τι διαολο....η πεθερα σου στο επεβαλλε?
Στη θεση του,θα σε ειχα ξεμπαζωσει σε κανα χωραφι...αντε σε κανα ktm LC4 junkyard στη καλυτερη
:beer:

DUKASII
10/12/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Μα ποσο μπαγλαμας μπορει να εισαι για να θαβεις τοσο καιρο το μηχανακι σου?
Τι διαολο....η πεθερα σου στο επεβαλλε?
Στη θεση του,θα σε ειχα ξεμπαζωσει σε κανα χωραφι...αντε σε κανα ktm LC4 junkyard στη καλυτερη
:beer: malakas eisai?den exo pethera..

kai de moy to epebale kaneis..to agorasa gia parti moy ...tora to oti xala pio syxna apo otidipote allo eixa pote...

exei na kanei me tin axiopistia to japan mallon..

ti tha pei giati to krazo??giati nai gia to poytso de soy ftanei?

biglebowski
10/12/2009, 12:26
Ρε μηπως δε ξερεις να το πας?
Το πουλας ενα χιλιαρικακι?
Να γλυτωσεις μωρ'αδερφακι μου,σου'χει μαυρισει την ψυχη..
Παιρνεις κ'ενα σετακι μπρελοκ-αναπτηρα-ανοιχτηρι-φανελιτσα-πετσετα μπανιου,παραλιας-μασχαλινη απ'τη σειρα KTM-ADVENTURE-MOTO-EXTREME-SERIES-ADVENTURE(δις) ειδικα σχεδιασμενου για το smt990 σ'αυτα τα λεφτα.Δωρο κ μια σακουλα οργανων SKLAVENITIS για τις βροχερες μερες. ;)
Κι'οταν βρεις κ πεθερα,θα χαρει κ αυτη :)

DUKASII
10/12/2009, 12:28
Ρε μηπως δε ξερεις να το πας?
Το πουλας ενα χιλιαρικακι?
Να γλυτωσεις μωρ'αδερφακι μου,σου'χει μαυρισει την ψυχη..
Παιρνεις κ'ενα σετακι μπρελοκ-αναπτηρα-ανοιχτηρι-φανελιτσα-πετσετα μπανιου,παραλιας-μασχαλινη απ'τη σειρα KTM-ADVENTURE-MOTO-EXTREME-SERIES-ADVENTURE(δις) ειδικα σχεδιασμενου για το smt990 σ'αυτα τα λεφτα.Δωρο κ μια σακουλα οργανων SKLAVENITIS για τις βροχερες μερες. ;)
Κι'οταν βρεις κ πεθερα,θα χαρει κ αυτη :) de xero na to pao k xalaei les?
oles kato den einai re?

DUKASII
10/12/2009, 12:31
de xero na to pao k xalaei les?
oles kato den einai re? na soy po..sa na xeis dikio...
teleytaia..exoyme allaxei roloys..
anti na me pigainei ayto..to pao ego..

synergio.

ase tora pali kala eixa parea..
pige k ena filaraki moy to zx10r toy poy anapse lampaki fi ..kati..kai to psaxnoyne k ayto kamia bdomada..
axiopistia leme..

japan..
mallon de xanale sta logia mono ayta..

DUKASII
10/12/2009, 12:32
re sy tora to da...
1 xiliarikaki den kako..ta thes ola metrita?:rotflmao: :lol:

DUKASII
10/12/2009, 12:43
efyge???ELA RE THA KANO MIA PROSPATHEIA NA STA DOSO OLA MAZI..:lol: :rotflmao: :lol:

biglebowski
10/12/2009, 13:00
Ρε,εισαι αλλου λεμε...ο εμπορας που σου φυτεψε το ρημαδι πουλαει κ ουσιες??
θα το ξανασκεφτω για το χιλιαρικακι...φοβαμαι πως θα μπλεξω μαζι σου..

DUKASII
10/12/2009, 13:06
Ρε,εισαι αλλου λεμε...ο εμπορας που σου φυτεψε το ρημαδι πουλαει κ ουσιες??
θα το ξανασκεφτω για το χιλιαρικακι...φοβαμαι πως θα μπλεξω μαζι σου.. thes na soy doso parapano re sy????