View Full Version : Χεράδες χουλιγκάνια!!!
MitsosNaked
10/12/2009, 11:56
http://www.youtube.com/watch?v=EYUgqHOjwrU&feature=related
:a8: :a8: :a8: :a8: :a2: :a2: :a25: :a23:
Ρε παιδια σας εχω πει μην ανεβαζετε υλικο απο τις προπονησεις μου χωρις να με ρωτησετε...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Ρε παιδια σας εχω πει μην ανεβαζετε υλικο απο τις προπονησεις μου χωρις να με ρωτησετε...:bigcry: :bigcry: :bigcry: fotografos eisai??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
fotografos eisai??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: Οχι ο οδηγος απο το βανακι που πηγε τις μηχανες για το γυρισμα:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
LOUKILOUK
10/12/2009, 13:58
Πππφφφ κουλομαρίες-επιδειξίες και ...Γάλλοι...:yuck: Ας έρθουν εδώ να τα κάνουν...
Άιντε να ουμε τώρα...
:rotflmao: :lol: :bawl:
:wave2:
Δεν ξερω αν προσεξε κανεις την ποιοτητα της ασφαλτου των εκει δρομων...
Σε καποια πλανα που η καμερα πλησιαζει το εδαφος φαινεται... :eyepop:
Γιατι να μην ειναι ετσι και εδω οι δρομοι???:sad: :sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν ξερω αν προσεξε κανεις την ποιοτητα της ασφαλτου των εκει δρομων...
Σε καποια πλανα που η καμερα πλησιαζει το εδαφος φαινεται... :eyepop:
Γιατι να μην ειναι ετσι και εδω οι δρομοι???:sad: :sad: :sad: XEREIS POSO KALYTTEROS ODHGOS EXEIS GINEI POY ODHGAS STH DIKH MAS ASFALTO?AYTOI EDO...THA PEFTANE STO PROTO GLISTRIMA..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
XEREIS POSO KALYTTEROS ODHGOS EXEIS GINEI POY ODHGAS STH DIKH MAS ASFALTO?AYTOI EDO...THA PEFTANE STO PROTO GLISTRIMA..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σα να εχεις ενα δικιο...:winka:
MitsosNaked
10/12/2009, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σα να εχεις ενα δικιο...:winka:
Πολύ δίκιο θα έλεγα....
Εδώ κυριολεκτικά παίζεις το κεφάλι σου παντού σε κλίση(και χωρίς αλλά μιλάω σε σχέση με τα τελειωμένα λάστιχα που έχουν στο εξωτερικό με το καλημέρα)!