Σύνδεση

View Full Version : Θεσσαλικό κλιμάκιο ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Elle
06/05/2010, 14:33
Εδώ και δύο περίπου μήνες λόγω μετακόμισης δεν έχω internet φίλοι μου, οπότε αραιά και
που παρακολουθώ τα θέματα. Ελπίζω όλοι καλά! :beer:

Σβουξ κρίμα για το εσβιάκι σου... Ελπίζω να πέσει σε καλά χέρια. Άντε με το καλό να πάρεις
το καινούριο!

Όσον αφορά κι εσένα ταπεινή μαϊμουδίτσα Konstanttinos, καλοτάξιδο και καλοκάπνιστο
το Tuono... Σάββατο αν όλα πάνε καλά, θα σε πάρω τηλέφωνο για να βγούμε βολτίτσα.
Θα είμαστε FZ1, FZ6, Gsxr750 κι εσύ... Ψήνεσαι;

George88, Project Breeze, Lariseos, Hell rider και λοιποί, ελπίζω να τα πούμε σύντομα και
να κανονίσουμε καφεδάκι. Κανονίστε κι έπειτα πάρτε με τηλ μιας που ίντερνετ δεν παίζει...
:wave2: :wave2:

SVX
06/05/2010, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
:blush: :blush: :blush: :blush:

197040

george88
06/05/2010, 18:56
Εδώ και δύο περίπου μήνες λόγω μετακόμισης δεν έχω internet φίλοι μου, οπότε αραιά και
που παρακολουθώ τα θέματα. Ελπίζω όλοι καλά! :beer:

Σβουξ κρίμα για το εσβιάκι σου... Ελπίζω να πέσει σε καλά χέρια. Άντε με το καλό να πάρεις
το καινούριο!

Όσον αφορά κι εσένα ταπεινή μαϊμουδίτσα Konstanttinos, καλοτάξιδο και καλοκάπνιστο
το Tuono... Σάββατο αν όλα πάνε καλά, θα σε πάρω τηλέφωνο για να βγούμε βολτίτσα.

George88, Project Breeze, Lariseos, Hell rider και λοιποί, ελπίζω να τα πούμε σύντομα και
να κανονίσουμε καφεδάκι. Κανονίστε κι έπειτα πάρτε με τηλ μιας που ίντερνετ δεν παίζει...

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :wacko: :wacko:

konsttanttinos
07/05/2010, 00:59

Ψηνομαι ασχημα να κερασω αφθονα lipton ica tea...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ενδιαφερον το σχημα σου.Θα περιμενω τηλ μωρη χαμενη:rotflmao:

george88
15/05/2010, 04:54
Καλημερα αδερφια απο γιαννενα..Μια φορα ειπα να ανεβω με τη μηχανη Γιαννενα και γαμ... ο καιρος :uplate:

ODYESE
16/05/2010, 15:28
Τι το ηθελες και εσυ!!!
Χαιρετησματα στα Γιαννενα.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

george88
16/05/2010, 16:32
:beer: :beer:

SVX
27/05/2010, 16:00
:o ΟΥαί κι ΑΛΙΜΟΝΟ ....Γραματείς Και Λαρισαίοι .... :o

....... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ... ......... πλησιαζει η Παλινορθωση του κλιμακιου.....εστειλα και τον Γεν.Γραμματεα για βελονισμο...

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ για Σαββατιατικο FrentoyTSINO μη σας ριξω ΟΛΟΥΣ ΦΟλα!!!

θα τα πουμε απο κοντα :winka:

project.breeze
28/05/2010, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:o ΟΥαί κι ΑΛΙΜΟΝΟ ....Γραματείς Και Λαρισαίοι .... :o

....... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ... ......... πλησιαζει η Παλινορθωση του κλιμακιου.....εστειλα και τον Γεν.Γραμματεα για βελονισμο...

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ για Σαββατιατικο FrentoyTSINO μη σας ριξω ΟΛΟΥΣ ΦΟλα!!!

θα τα πουμε απο κοντα :winka:

Τί ώρα αύριο τελικά; Σας περιμένουμε όλους,ελάτε όπως και να είστε,ακόμα και αξύριστοι

:rotflmao: :rotflmao:

199625

glargkatzis
29/05/2010, 02:04
όλο χιούμορ είστε..... εδώ ο κόσμος χάνεται , και το vstrom χτενίζεται !!!:a09: :a09: :a09:

DIM.K30
29/05/2010, 08:51
Λοιπον εχουμε καινουριο μωρο στην παρεα!

Εεεε προεδρε?

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΗΤΣΟ!:beer:

SVX
29/05/2010, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΗΤΣΟ!:beer:

Φχαριστω ρεμαλια....ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ Ν'Ακουω ΣΧΟΛΙΑ.... ΤΟ χρωματακι το πετυχαμε...!!!! :cool:

199726

Elle
29/05/2010, 15:18
Αγαπητά μέλη της Θεσσαλικής τραγωδίας... Επτωχεύσαμε;
Μήπως μας απαγόρευσε το ΔουΝουΤου να κάνουμε εξορμήσεις;
Μην είν΄ ο βενζινάς με τα 2 ευρώ το λίτρο;
Μην είν΄ το τσίπουρο το πολύ και δεν καβαλάτε μεθυσμένοι;
Μην είν΄ το καλοκαίρι και σας πειράζει ο ήλιος;

Κωσταντί άμα δε σε πάρω τηλ εσύ δεν παίρνεις, άντε να κάνουμε καμμιά βολτίτσα
απο τις δικές μας... Τώρα που θα μείνουμε όλοι άνεργοι θα έχουμε χρόνο να τα λέμε...
:lol: :rotflmao: :lol:
Βενζίνη βέβαια δεν θα έχουμε αλλά τι να την κάνεις άμα δεν έχεις φράγκο...
:cry:

Σβούξ βρήκες μηχανάκι;
Τασουιηλ πως πάει η χοληστερίνη;
:lol: :rotflmao:

Κανονίστε να πιούμε καφέ! Φτηνός είναι...
:wave2:

konsttanttinos
29/05/2010, 15:46
Κωσταντί άμα δε σε πάρω τηλ εσύ δεν παίρνεις, άντε να κάνουμε καμμιά βολτίτσα
απο τις δικές μας...

Αδειασε κανενα pm φιλαρακι.

Ρε'σεις επεσε κανενας ιταλικος ιος στο θεσσαλικο κλιμακιο??
Πολυ aprilia εχει πεσει και επεται συνεχεια....:winka:

Σβουξ καλοταξιδο και απο εδω φιλε.Παντα ορθιος.

dennis74
29/05/2010, 16:23
σβουξ καλοταξιδη η ιταλιδα κυρια

αντε φορτωσε τις βαλιτσες να παμε νοτιο αφρικη να δουμε μουντιαλ μιας και στο z ειναι naked και δεν παιρνει:a25: :a25: :a22: :a22: :smokin:

Hell_Rider
29/05/2010, 16:42
Καλοταξιδο Φιλος !!!!!!! Παντα Ορθιος !!!!!! πρεπει να αλλαξεις το Nick σου τωρα...τι λες για Capo ? :p :wave2: :beer:

project.breeze
29/05/2010, 16:43
Καλοτάξιδη η Ιταλίδα Μήτσο.Τώρα μένει να πας στο Βόρειο Ακρωτήρι να βγάλεις καμμία φωτογραφία με το Caponord σου να δέσει το γλυκό.Με 25lt ρεζερβουάρ θα φουλάρεις μία φορά στη Λάρισα και μία στην Σουηδία:rotflmao:

Hell_Rider
29/05/2010, 16:50

Μην είν΄ το τσίπουρο το πολύ και δεν καβαλάτε μεθυσμένοι;
Μην είν΄ το καλοκαίρι και σας πειράζει ο ήλιος;]

Elle μας θυμασε μια φορα στο 3μηνο και μας την λες ρε???? εμεις που ειμαστε ωρε???εχουμε γαμιθει στις βολτες...που εισαι εσυ????Βουργαρελι... :a28: , Λιμνη Πλαστηρα... :a28: Ελατοχωρι.. :a28: Καρπενησι... :a28: Ιωαννινα... :a28: + ποσες αλλες που μου διαφευγουν αυτη την στιγμη... :wave2:

ODYESE
29/05/2010, 16:52
Καλοταξιδο με πολλα χλμ και παντα ορθοιος.
Πολυ καλο μηχανακι, το εχει ενας φιλος.
:wave2: :beer: :beer:

faraway
29/05/2010, 17:00
καλορίζικο το capo ,

και γω δύο μήνες το χω το δικό μου ,

μη ξεχάσεις να μπεις στο aprilia bikers για τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο capo σου .....

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

dream
29/05/2010, 18:58
Καλορίζικο ρε φιλε και παντα όρθιος πολλα καλα και ασφαλη χιλιόμετρα (καλη επιλογή τελικά):beer:

the big boy
29/05/2010, 19:44
καλοριζικο.............παντα ορθιος, με ατελειωτα χιλιομετρα (θα το εχεις), ακουραστα (και αυτο θα το εχεις) και με πολλα-πολλα μπαγκαζια (σε υπερθετικο βαθμο αυτο :p )............ολα θα τα εχει αυτη η μοτοσυκλετα........:beer:

george88
30/05/2010, 04:56
Καλοταξιδο Μητσαρα.Παντα ορθιος!! :beer:

Το nick τωρα CAPOX :rotflmao:

artemis655
01/06/2010, 03:06
καλοταξιδο μητσο!!!!!!!!!!! αντε οργανωστε και καμια εκδρομη......εσενα περιμεναμε!!!!!!

johndoe
01/06/2010, 03:40
σβουξ πες την αληθεια τωρα.....

η κυρα το διαλεξε το μηχανακι ε?

αντε βρε!παντα ορθιος!

LARISEOS
02/06/2010, 11:00
reo xromataki re!!!

megia!!!!!

:beer:

the big boy
15/06/2010, 16:06
αγαπητα μελοι του θεσσαλικου κλιμακιου........ειστε επισημα προσκλεκλημενοι εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105816)

και εννοειτε κερναω τις πρωτες παρτιδες μπυρες :beer: :beer:

SVX
17/06/2010, 13:14
καφεδακι στο heart Rock σε 20' :smokin:

Jo.Da.
18/06/2010, 14:15
τι λέτε για αυτό (http://www.mybike.gr/topic/33849-%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B1/page__s__aa73e1eb4b84eaff23bc91bedec7ca5f)?

έχω και πρόταση για διαδρομή... :wacko:

201756

the big boy
19/06/2010, 18:31
αγαπητα μελοι του θεσσαλικου κλιμακιου help.......:D

οπως θα δειτε και εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=58416&perpage=15&highlight=%F0%EF%E4%E7%EB%E1%F4%E1&pagenumber=67) θελω να ασχοληθω με το ποδηλατο βουνου......ρωτησα σε ενα μεγαλο ποδηλαταδικο αλλα μου τα μασαγε, απο σεπτεμβριο και δεν ξερω σιγουρα κτλπ.............οποτε ρωτω και εσας........αν ξερετε ατομα που να ασχολουνται εδω στην περιοχη ωστε να με κατατοπισουν σχετικα με διαδρομες ή αν καποιος ψαχνει παρεα για βολτες θα σας ημουν υποχρεος........ευχαριστω.......

και για να μην ξεχνιομαστε..........:D

201857

LARISEOS
08/07/2010, 15:57
καλησπερα....

λοιπον επειδη βλεπω οτι οπου το τραβαμε πολυ στο τελος ξεχειλωνει.....ξανα κανω μια πρωσπαθεια για να ξανα υπαρχει μια συνεργασια και να μπορουναι να βρησκονται καποια ατομα για καφε κτλ....!

και καμια βολτουλα !

το ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ θα ειναι να περναμε καλα και οχι απλα να βρησκομαστε!

MitsosNaked
08/07/2010, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

και καμια βολτουλα !

Τσεκάρετε τη βολτίτσα που έβαλα στις Συναντήσεις/βόλτες για το Σάββατο!

glargkatzis
09/07/2010, 01:41
καλησπερα....

λοιπον επειδη βλεπω οτι οπου το τραβαμε πολυ στο τελος ξεχειλωνει.....ξανα κανω μια πρωσπαθεια για να ξανα υπαρχει μια συνεργασια και να μπορουναι να βρησκονται καποια ατομα για καφε κτλ....!

και καμια βολτουλα !

καλά , ας ξεκινήσουμε με το να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ μαζί (δηλ. ώρες-μέρος κτλ σχετικά βολικά για όλους κτλ ) και είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε και καλά , ούτως ή άλλως η λόξα περισσεύει....

σσ1. ετοιμάζεσαι για κροατία θηρίο ?
σσ.2 ίσως καταφέρω να συνοδεύσω μερικές μέρες, έχω 5-6 ,θα σε τηλ απο κοντα να συζητησουμι

LARISEOS
09/07/2010, 03:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
καλά , ας ξεκινήσουμε με το να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ μαζί (δηλ. ώρες-μέρος κτλ σχετικά βολικά για όλους κτλ ) και είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε και καλά , ούτως ή άλλως η λόξα περισσεύει....

σσ1. ετοιμάζεσαι για κροατία θηρίο ?
σσ.2 ίσως καταφέρω να συνοδεύσω μερικές μέρες, έχω 5-6 ,θα σε τηλ απο κοντα να συζητησουμι

ελα ρε παίζει να έρθεις, μεχρι που?

project.breeze
09/07/2010, 09:52
καλησπερα....

και καμια βολτουλα !

Τάσο εμείς βρισκόμαστε όπως ξέρεις κάθε Σάββατο στις 12 στο TeQuiero αλλά δεν μπορείς να έρθεις εκείνη την ώρα λόγω μαγαζιού.Πολλές φορές έχουμε βάλει συνάντηση για μπύρα αλλά δεν έρχεσαι,τί άλλο να κάνουμε;

LARISEOS
09/07/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τάσο εμείς βρισκόμαστε όπως ξέρεις κάθε Σάββατο στις 12 στο TeQuiero αλλά δεν μπορείς να έρθεις εκείνη την ώρα λόγω μαγαζιού.Πολλές φορές έχουμε βάλει συνάντηση για μπύρα αλλά δεν έρχεσαι,τί άλλο να κάνουμε;

αλλα ειμαι ολη την ωρα εξω.........!

ναι καπως πρεπει να βρουμε λύση.......και η λυση ειναι να καθησουμε να το συζητήσουμε μια μερα!

glargkatzis
10/07/2010, 03:30
νομίζω ότι η λύση είναι απλή όσο ήταν στην αρχή αυτής της παρέας. δηλαδή η ώρα και το μέρος να βολεύει όλο τον κόσμο.
( νομίζω ότι αξίζει έστω και για 2-3 άτομα να αλλάξει η ώρα του σαββάτου πχ. έχω έρθει και γω 10 φορές σκαστός από τη δουλειά για να σας δώ αλλά μία φορά δεν την πήγατε πχ 2-3 ώρες πίσω να έρθω μετά άνετος. Αυτό βέβαια από τη στιγμή που είμαστε στην ουσία 10 νοματαίοι, αν είμασταν 150 εντάξει δεν γίνεται να βολεύονται όλοι)

πιστεύω ότι όπως εγώ θυσίαζα 2 ώρες από τη δουλειά μου θα μπορούσε και η πλειοψηφία έστω μια-δύο φορές να αλλάξει την ώρα ή το μέρος. αν σκεφτούμε ότι και άλλοι τελειώνουν στις 3 , καλά θα ήταν να γίνει πχ ο καφές 4 .

όσον αφορά το μέρος δεν με απασχολεί, εγώ την παρέα θέλω να δω και να τα πούμε . αλλά η εμμονή σε ένα σημείο από την μία είναι καλό γιατί το κάνεις στέκι με όλα τα θετικά, αλλά ο τρόπος επιλογής εγείρει ερωτηματικά ή έστω επιλεχθηκε αυθαίρετα. και τέλος πάντων , άντε καλό το στέκι του καφέ , άντε καλό το στέκι της μπύρας, ας κάνουμε και καμιά κίνηση διαφορετική, καλοκαίρι είναι ...αντί να πιούμε μπύρες στο χιρτ ρόκ, υπάρχει και ο αγιόκαμπος , υπάρχουν άλλες 5 πλατείες στη λάρισα, ταβερνάκια στη φαλάνη-ροδιά-μελισσοχώρι,κάπου αλλού τεσπα

υπάρχουν άπειρες επιλογές να ψιλοβολεύονται όλοι...δεν γίνεται να κάνω 20 χλμ πήγαινε-έλα κάθε φορά και άλλοι να έρχονται με τις παντόφλες στο χιρτ ρόκ...

σσ1. όλα τα παραπάνω καλοπροαίρετα και έπρεπε να τα πούμε από κοντά σήμερα...αλλά δεν ξέρω αν θα σας προλάβω στον καφέ...
σσ2. πρέπει όλοι σε ένα τόσο μικρό σύνολο να θυσιάζουν κάτι για την συνάντηση είτε είναι χρόνος,χλμ,χρήμα δεν γίνεται μερικοί να τρέχουν για να έρθουν και άλλοι να είναι χαλαροί και να συνεχίζουν το ατομικό-οικογενειακό τους πρόγραμμα κανονικά....

LARISEOS
10/07/2010, 03:34
καλημερα λαρκα.... μηλας και για μενα και τα λες απλα κ ωραια!

εγω την κανω τωρα για βορεια ευβοια.....2ημερο!

πρεπει να βρεθουμε να μηλισουμε εμεις οι δυο μαν....οι μερες περνανε!

24-25 τι κανει??

εισαι να παμε στα αγραφα με τα παιδακια απο το μοτο? εγω εχω γαμο αλλα θα το σκεφτω!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=106931

LARISEOS
12/07/2010, 13:01
maki....pame ston larka gia kamia mpyritsa? kanenas allos?

na pame sto xwrio tou?

glargkatzis
13/07/2010, 04:04
την τετάρτη το βράδυ μάλλον παίζει live οι zeppelin στη γαλήνη !!!:D

θα σας ενημερώσω άμεσα να μαζευτούμε , τι έγινε σκορποχώρι γίνικε....

σσ. τασος χθές εκεί ήμουν μετά το γραφείο , μπυριτσα, δροσούλα..... η γαλήνη και η χαβάη....:uplate: και σουβλάκια από το διπλανό μαγαζί ....

LARISEOS
13/07/2010, 04:15
αμα ειναι αυριο βραδι να το κανονησουμε.......και μακης ψήνεται!!! αγρια!!!!

glargkatzis
13/07/2010, 08:35
το μεταφέρω όπως το έστειλε :

" στο καφέ πουρίτος στη γαλήνη , την τετάρτη 14/7/10 , έντεχνη-λαική βραδιά με τον μιχάλη (!!!) στα πλήκτρα και την παρέα του (:confused: ), έναρξη 22:30 "

σουβλάκια δεν έχει, άρα θα εξοπλιστούμε από τους γειτόνους ....

SVX
15/07/2010, 12:42
Μαμελουκοι........ :o

ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΑ..... :sun:

ΔιΨαω................ :a32:

Και το νερο ΕΔΩΔΑ ειναι Θολό! :yuck:

Παμε για καμια :beer: :beer: ?

LARISEOS
15/07/2010, 16:10
μόλις τελειώσαμε απο αλλαγη λαδιων στα αφρικα......γενικο service δλδ!

βασικα τωρα τελειώσαμε της μπυρες!

Hell_Rider
16/07/2010, 12:11
Ειναι κανεις μεσα για απογευματινο καφεδακι στον Αγιοκαμπο?????? να φυγουμε κατα τις 7:30...

the big boy
16/07/2010, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Ειναι κανεις μεσα για απογευματινο καφεδακι στον Αγιοκαμπο?????? να φυγουμε κατα τις 7:30...

πηγες μηπως και χτες εκει προς αγιοκαμπο το απογευματακι??.........ειδα στον γυρισμο ενα πορτοκαλι Ζ με εναν αναβατη με ποστοκαλι-μαυρο μπουφαν....... :beer:

Hell_Rider
16/07/2010, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
πηγες μηπως και χτες εκει προς αγιοκαμπο το απογευματακι??.........ειδα στον γυρισμο ενα πορτοκαλι Ζ με εναν αναβατη με ποστοκαλι-μαυρο μπουφαν....... :beer:

ναι εγω ειμουν....:p

glargkatzis
17/07/2010, 02:27
εσύ ήσουν ρε θηρίο ??? και άκουσα μια φασαρία έξω από την γαλήνη εκείνη την ώρα, σαν κατσαρόλες που τρέχουν ....:D :D :D

σσ. παίζει καφές σήμερα πρωινός ???

LARISEOS
17/07/2010, 03:15
μερα.....που εισαι giorg?

glargkatzis
17/07/2010, 04:08
έχεις πμ

είναι κανείς άλλος εδώ για πρωινό καφεδάκι ???

Hell_Rider
17/07/2010, 05:39
έχεις πμ

είναι κανείς άλλος εδώ για πρωινό καφεδάκι ???

Γιωργο το απογευμα μετα τις 6 εχει καφεδακι παραλια...μιλησα και με τον Νικο...θα μιλησω και με τον Προεδρο...:wave2:

SVX
17/07/2010, 10:59
Γιωργο το απογευμα μετα τις 6 εχει καφεδακι παραλια...μιλησα και με τον Νικο...θα μιλησω και με τον Προεδρο...:wave2:

Πσειφίστε ΤΩΡΑ ! που να παμε για καφε'ι'νη? Ειστε για κανα Φρουριο στις 6μιση να μας φυσηξει λιγο ?

:alien:

Hell_Rider
17/07/2010, 11:06
Πσειφίστε ΤΩΡΑ ! που να παμε για καφε'ι'νη? Ειστε για κανα Φρουριο στις 6μιση να μας φυσηξει λιγο ?

:alien:

ε παμε τι να κανουμε..να καθομαστε μεσα????που στο φρουριο???μουσικες?

SVX
17/07/2010, 11:13
ε παμε τι να κανουμε..να καθομαστε μεσα????που στο φρουριο???μουσικες?

ompounanai ....... τα υππολιππα μελη της Θεσσαλικης διμοιριας που ειναι?

Bigboy? Glark? nikkar? protzevriz?

Hell_Rider
17/07/2010, 11:18
ompounanai ....... τα υππολιππα μελη της Θεσσαλικης διμοιριας που ειναι?

Bigboy? Glark? nikkar? protzevriz?

τον Νικο θα τον τελ...ο Γιωργος αγνοητε..μαλλον καπου με τον Τασο...ο BigBoy καμια θαλασσα..και ο Ηρακλης στον Αγιοκαμπο μοστραρει την κορμαρα του στην παραλια....

the big boy
18/07/2010, 14:45
ο BigBoy καμια θαλασσα.....

ανταμωμα στο κατσικοχωρι μου :cool: επιξα στο "τινος εισαι συ αααα???" :p

υ.γ. και πρωτη δοκιμη για να γαντια SVX :beer:

glargkatzis
19/07/2010, 04:46
καλημέρα παίδες, είχα τρεχάματα το σκ (υγείας αλλά ευτυχώς οκ)....
να πιούμε κανένα μπυρόνι σήμερα αύριο....

giorlari
20/07/2010, 02:59
Hello guys!!

είμαι νέος εδώ αλλά σας διαβάζω καιρό.

Λαρισαίος με kle500...

με παίζετε κι εμένα??:smokin:

LARISEOS
20/07/2010, 03:09
καλημέρα παίδες, είχα τρεχάματα το σκ (υγείας αλλά ευτυχώς οκ)....
να πιούμε κανένα μπυρόνι σήμερα αύριο....

το απογευμα ειμαι μαγαζι.......καφε????

καλημερα σε ολους κ στους νεους!

glargkatzis
20/07/2010, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Hello guys!!

Λαρισαίος με kle500...

συνλαρισαίε, όπως θα διάβασες εδώ και καιρό, εδώ μέσα έχει πολλούς γλήγορους, πού πάς με το ΚΛΕ ???:winka:

το απόγευμα παίζει καφές ρεμάλια???

SVX
20/07/2010, 03:57
Hello guys!!

Λαρισαίος με kle500...

Να σε δουμε για καφεδακι αδερφε.... γιατι ολοι προθυμοι ειναι ... και μετα..

Ο ενας εχει να παει την γυναικα στο κομμωτηριο.... ο αλλος γυρναει τις λα'ι'κες να δει που εχει φτηνα καρπουζια... ο αλλος εχει ραντεβου με τον εξομολογο του.... κι ο τελευταιος παει να αλλαξει γραμμη στο χωραφι....

Στο τελος το κλιμακιο δουλευει με προσωπικο ασφαλειας να ουμε...

:a55: Καφεδακι πινουμε στο TE Quiero ( πρωην Χαβάη) και ΜπυΡόνια στο Heart Rock ....... :beer:

LARISEOS
20/07/2010, 04:07
Να σε δουμε για καφεδακι αδερφε.... γιατι ολοι προθυμοι ειναι ... και μετα..

Ο ενας εχει να παει την γυναικα στο κομμωτηριο.... ο αλλος γυρναει τις λα'ι'κες να δει που εχει φτηνα καρπουζια... ο αλλος εχει ραντεβου με τον εξομολογο του.... κι ο τελευταιος παει να αλλαξει γραμμη στο χωραφι....

Στο τελος το κλιμακιο δουλευει με προσωπικο ασφαλειας να ουμε...

:a55: Καφεδακι πινουμε στο TE Quiero ( πρωην Χαβάη) και ΜπυΡόνια στο Heart Rock ....... :beer:

μιτσο.....καφεδακι δεν πίνουμε μονο εκει......και αυτο το θεμα θα ήθελα να το συζητήσουμε κάποια στιγμή!

ο σκοπος του κλιμακίου ειναι να πηγαίνει παντου κ οπου να ναι! σε αυτα τα δυο σημεία 8α προτιμούσα οσοι θέλετε να το κάνετε να το κάνετε εκτος θεσσαλικού κλιμακίου!
υ,γ δεν εχω τπτ με τα δυο μαγαζιά μια χαρα
υ,γ προεδριλίκια , ταμίες και τα συναφή δεν ειναι για το κλιμακιο....οπιως θελει να ασχοληθεί παλι με τετοια ας βρει αλλον τομέα να το κάνει και αλλο κλιμακιο ( λυπαμαι αλλα αυτην ειναι η άποψη μου)!

το κλιμακιο ιδρύθηκε να περνάμε καλα και να γελάμε οχι να βρισκόμαστε μονο για να βρισκόμαστε!

τασος

τα αλλα θα τα πουμε απο κοντα!

giorlari
20/07/2010, 04:12
Παίδες ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Ο μονος προβληματισμος μου είναι ότι είμαι μάλλον λίγο "γέρος" κα8' ότι 35άρης πια...

Απ ότι είδα στα προφίλ σας,είστε νεαροί και όπως είπε ο παραπάνω, ΚΑΙ γρήγοροι...:eek:

Επίσης δουλέυω πολλέεεες ώρες,αλλά όχι τα Σάββατα...

Οσον αφορά το Te Quiero, δεν έχω επαφή κι ούτε ποτέ είχα...
Γενικά με τη Νεάπολη έχω ένα θέμα....

Επομένως, είδωμεν...:sun:

Hell_Rider
20/07/2010, 05:59
μιτσο.....καφεδακι δεν πίνουμε μονο εκει......και αυτο το θεμα θα ήθελα να το συζητήσουμε κάποια στιγμή!

ο σκοπος του κλιμακίου ειναι να πηγαίνει παντου κ οπου να ναι! σε αυτα τα δυο σημεία 8α προτιμούσα οσοι θέλετε να το κάνετε να το κάνετε εκτος θεσσαλικού κλιμακίου!
υ,γ δεν εχω τπτ με τα δυο μαγαζιά μια χαρα
υ,γ προεδριλίκια , ταμίες και τα συναφή δεν ειναι για το κλιμακιο....οπιως θελει να ασχοληθεί παλι με τετοια ας βρει αλλον τομέα να το κάνει και αλλο κλιμακιο ( λυπαμαι αλλα αυτην ειναι η άποψη μου)!

το κλιμακιο ιδρύθηκε να περνάμε καλα και να γελάμε οχι να βρισκόμαστε μονο για να βρισκόμαστε!

τασος

τα αλλα θα τα πουμε απο κοντα!

Τασο...τα προεδριλικια κλπ...τα λεμε για χαβαλε..κανεις δεν ειναι προεδρος η ταμιας η γραμματεας κλπ...τωρα οσο αφορα το να περναμε καλα....εμεις περναμε σουπερ.. τον χειμωνα και ανοιξη ειχαμε τρελαθει στις βολτες..ουτε σε μια δεν Ηρθες...τωρα εαν εμεις βρισκομαστε μονο για να βρισκομαστε εισαι λαθος....τωρα οσο αφορα για τα δυο μαγαζια..απλα κανονιζουμε εκει γιατι εχει απλα χωρο για να βαζουμε τα μηχανακια και να τα βλεπουμε κι ολας...δεν εχουμε προβλημα να παμε καπου αλλου..αρκει να βλεπουμε τα μηχανακια...αν εχεις να προτινεις κατι καλο μεσα...εσυ εχεις το μαγαζι και σε καταλαβενω δεν μπορεις να ερχεσαι για καφε τις ωρες που πηγενουμε..μπορουμε ομως να κανονισουμε για μπυριτσα κλπ...η τριτη και πεμπτη που εισαι κλειστα...για ολα υπαρχει λυση..αρκει να υπαρχει καλη θεληση...

:wave2: :beer:

LARISEOS
20/07/2010, 06:15
Τασο...τα προεδριλικια κλπ...τα λεμε για χαβαλε..κανεις δεν ειναι προεδρος η ταμιας η γραμματεας κλπ...τωρα οσο αφορα το να περναμε καλα....εμεις περναμε σουπερ.. τον χειμωνα και ανοιξη ειχαμε τρελαθει στις βολτες..ουτε σε μια δεν Ηρθες...τωρα εαν εμεις βρισκομαστε μονο για να βρισκομαστε εισαι λαθος....τωρα οσο αφορα για τα δυο μαγαζια..απλα κανονιζουμε εκει γιατι εχει απλα χωρο για να βαζουμε τα μηχανακια και να τα βλεπουμε κι ολας...δεν εχουμε προβλημα να παμε καπου αλλου..αρκει να βλεπουμε τα μηχανακια...αν εχεις να προτινεις κατι καλο μεσα...εσυ εχεις το μαγαζι και σε καταλαβενω δεν μπορεις να ερχεσαι για καφε τις ωρες που πηγενουμε..μπορουμε ομως να κανονισουμε για μπυριτσα κλπ...η τριτη και πεμπτη που εισαι κλειστα...για ολα υπαρχει λυση..αρκει να υπαρχει καλη θεληση...

:wave2: :beer:

χαβαλε ξε χαβαλέ δεν με ενδιαφερει κ δεν μαρεσει!

τελος παντων το περνάμε καλα ειναι υποκειμενικό.....στον καθένα!

project.breeze
20/07/2010, 07:14
χαβαλε ξε χαβαλέ δεν με ενδιαφερει κ δεν μαρεσει!

τελος παντων το περνάμε καλα ειναι υποκειμενικό.....στον καθένα!

Εμείς Τάσο περνάμε καλά και γι'αυτό βρισκόμαστε κιόλας.Δεν αναγκάζεται κανείς να έρθει με το ζόρι.Εγώ με τα παιδιά βρίσκομαι τουλάχιστον 2 φορές την βδομάδα και το επιδιώκω γιατί βγάζουμε γέλιο και είμαστε καλή παρέα.Εσυ μάλλον δεν περνάς καλά και γι'αυτό δεν έρχεσαι και είναι μαγκιά σου και δικαίωμα σου,αλλά δεν μπορείς να κρίνεις αν μία παρέα περνάει καλά ή όχι από την στιγμή που συνειδητά επέλεξες να μην είσαι μέρος αυτής της παρέας.Το πρόεδρος,γραμματέας κτλ όπως είπε και ο Βασίλης τα λέμε για χαβαλέ,το αν σου αρέσει ή όχι είναι δικό σου θέμα.Δεν προσβάλουμε κανέναν και δεν αναγκάζουμε κανέναν να συμμετέχει στον χαβαλέ μας όπως και εσύ δεν μπορείς να μας αναγκάσεις να το σταματήσουμε :beer:

glargkatzis
20/07/2010, 07:20
Παίδες ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Ο μονος προβληματισμος μου είναι ότι είμαι μάλλον λίγο "γέρος" κα8' ότι 35άρης πια...

Απ ότι είδα στα προφίλ σας,είστε νεαροί και όπως είπε ο παραπάνω, ΚΑΙ γρήγοροι...:eek:
:
συνονόματε αστειευόμουν για το γρήγοροι, άσε που γρήγοροι είμαστε στα παιδάκια και στις μπύρες (κοίτα μερικές σελίδες πίσω) , με τα vstrom,τα άφρικα και τα απρίλια :cool: δεν είμαστε και για css...(έχουμε και μερικά ψόφια 750 και 650 naked :D )
επίσης και γω 32άρισα και δεν νιώθω παππούς ... με αυτή την παρέα έχεις φτεραααααά...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

ΜΗΤΣΕ : αν ρυθμίζαμε τις ώρες ξανά ή αν τις εμπλουτίζαμε , θα μαζευόταν περισσότεροι ίσως...και άν επεκτείναμε και τις τοποθεσίες ...
BILLY : μετά το HEAVY METAL concert έχεις αγριέψει :a37: ...αφού σε άκουσα από το σπίτι μ' όταν περνούσες γαλήνη...
ΤΑΣΕ : πιο πολύ δίκιο έχεις αλλά και μερικό άδικο, γιατί .....---->>>

--->>> η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει στέκι για τον καφέ ή την μπύρα, αλλά το πρόβλημα νομίζω ότι είναι ο τρόπος επιλογής (δηλ. δεν μαζευτήκαμε όλοι και να αποφασίσουμε) και επίσης, η ευελιξία (δηλ. μπορούμε να το αλλάζουμε πχ το καλοκαίρι ή το χειμώνα κτλ κτλ).Άλλωστε καλά είναι να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη λάρισα.

Ψυχραιμία...Δώστε τα χέρια :a10: και πάμε για :beer: ....είναι κρίμα 10 νοματαίοι να μην μπορούμε να συννενοηθούμε....
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. Μόνο έτσι γίνομαστε ομάδα...
(γ@μω το κέρατό μου , μπάσκετ ή μπάλα δεν παίξατε , μόνο τέννις που είναι ατομικό?)

Hell_Rider
20/07/2010, 07:22
Απ'οτι βλεπω Ηρακλη μαλλον ο Τασος Θελει να κανει κουμαντο..γιαυτο και δεν του αρεσει....ο καθενας μπορει να λεει το μακρι και το κοντο του..εμεις κανουμε καλη παρεα και οποιοσ γουσταρει μπορει να ερθει μαζι μας..ποτε δεν ειπαμε σε κανεναν μην ερχεσαι..αντιθετως συνεχεια γραφουμε εδω μεσα για βολτες και για συναντησεις..αλλα οπως βλεπεις Ηρακλη μονο εμεις ειμαστε...ο Τασος βλεπεις εχει την αλλη Παρεα του και πηγενει μαζι τους...με εμας δεν γουσταρει να ερχεται..εμεις εχουμε ξεσκιστει στις βολτες..και οποιος θελει ας πει το αντιθετο...

Φιλικα Βασιλης...

project.breeze
20/07/2010, 07:25
συνονόματε αστειευόμουν για το γρήγοροι, άσε που γρήγοροι είμαστε στα παιδάκια και στις μπύρες (κοίτα μερικές σελίδες πίσω) , με τα vstrom,τα άφρικα και τα απρίλια :cool: δεν είμαστε και για css...(έχουμε και μερικά ψόφια 750 και 650 naked :D )
επίσης και γω 32άρισα και δεν νιώθω παππούς ... με αυτή την παρέα έχεις φτεραααααά...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

ΜΗΤΣΕ : αν ρυθμίζαμε τις ώρες ξανά ή αν τις εμπλουτίζαμε , θα μαζευόταν περισσότεροι ίσως...και άν επεκτείναμε και τις τοποθεσίες ...
BILLY : μετά το HEAVY METAL concert έχεις αγριέψει :a37: ...αφού σε άκουσα από το σπίτι μ' όταν περνούσες γαλήνη...
ΤΑΣΕ : πιο πολύ δίκιο έχεις αλλά και μερικό άδικο, γιατί .....---->>>

--->>> η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει στέκι για τον καφέ ή την μπύρα, αλλά το πρόβλημα νομίζω ότι είναι ο τρόπος επιλογής (δηλ. δεν μαζευτήκαμε όλοι και να αποφασίσουμε) και επίσης, η ευελιξία (δηλ. μπορούμε να το αλλάζουμε πχ το καλοκαίρι ή το χειμώνα κτλ κτλ).Άλλωστε καλά είναι να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη λάρισα.

Ψυχραιμία...Δώστε τα χέρια :a10: και πάμε για :beer: ....είναι κρίμα 10 νοματαίοι να μην μπορούμε να συννενοηθούμε....
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. Μόνο έτσι γίνομαστε ομάδα...
(γ@μω το κέρατό μου , μπάσκετ ή μπάλα δεν παίξατε , μόνο τέννις που είναι ατομικό?)

Γιώργο,όταν κάθε φορά μαζευόμαστε 4-5 άτομα για καφέ ή μπύρα λογικό είναι να κανονίσουμε μεταξύ μας που θα πηγαίνουμε.Δεν μπορούμε να αλλάζουμε κάθε φορά το σημείο συνάντησης επειδή θυμήθηκε ο Τάσος μετά απο ένα εξάμηνο να μπει στο Θεσσαλικό Κλιμάκιο να μας πει ότι διαφωνεί με όλα και με όλους.Δεν έχουμε πρόβλημα να αλλάξουμε τον τόπο συνάντησης,άλλωστε δεν έχουμε συμφέροντα,πάμε όπου θέλετε,αρκεί όσοι προτείνουν αλλαγές να τις τιμάνε κιόλας και να εμφανίζονται που και που.Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι...

SVX

Εμενα με βολευει GIANNOULI Stop....

απο κει και περα οσες φορες καναμε καφε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ για αυτους που Σαββατο δεν μπορουσαν... 1.Ηταν για μπανιο Αγιοκαμπο
2. Ειχαν γαμο-βαφτιση
3. Δεν ηθελαν να χαραμισουν την Κυριακη τους μαζι μας(μαγκια τους)
4. Ειχαν ραντεβου με την γκομενα....

Δεν υπαρχει κανενα καλουπι η συστημα επιλογης ...

Το που θα κατσουμε το συζηταμε απο τηλεφωνου και η αποφαση παιρνεται απο ολους μαζι....

LARISEOS
ο καθενας περνάει καλα με την παρεα του λογικό ειναι......οπως και εγω ετσι κ εσυ !

εγω δεν έκανα την παρεα μου θεσσαλικο κλιμάκιο αυτην ειναι η διαφορα και το βρίσκω λάθος !

η παρεα σας μπορει να υπαρχει κ χωρίς τον συντονισμό απο το θεσσαλικο κλιμάκιο ετσι δεν είναι?

εγω ειπα κατι....απο εκει κ περα θα εχουμε συνέχεια.......το κλιμακιο δεν ειναι κανενός και κανένας δεν εχει το δικαίωμα να χτίζει επανω σε αυτό!

Hell_Rider
20/07/2010, 07:27

απο κει και περα οσες φορες καναμε καφε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ για αυτους που Σαββατο δεν μπορουσαν... 1.Ηταν για μπανιο Αγιοκαμπο
2. Ειχαν γαμο-βαφτιση
3. Δεν ηθελαν να χαραμισουν την Κυριακη τους μαζι μας(μαγκια τους)
4. Ειχαν ραντεβου με την γκομενα....

Δεν υπαρχει κανενα καλουπι η συστημα επιλογης ...

Το που θα κατσουμε το συζηταμε απο τηλεφωνου και η αποφαση παιρνεται απο ολους μαζι....

Πεστα ρε ΠΡΟΕΔΡΕ !!!! :rotflmao:

project.breeze
20/07/2010, 07:29
ο καθενας περνάει καλα με την παρεα του λογικό ειναι......οπως και εγω ετσι κ εσυ !

εγω δεν έκανα την παρεα μου θεσσαλικο κλιμάκιο αυτην ειναι η διαφορα και το βρίσκω λάθος !

η παρεα σας μπορει να υπαρχει κ χωρίς τον συντονισμό απο το θεσσαλικο κλιμάκιο ετσι δεν είναι?

εγω ειπα κατι....απο εκει κ περα θα εχουμε συνέχεια.......το κλιμακιο δεν ειναι κανενός και κανένας δεν εχει το δικαίωμα να χτίζει επανω σε αυτό!

Η πρότασή σου συνεπώς είναι για φαί αστροφεγγιά και για καφέ στο milk Τάσο;Για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή...

Hell_Rider
20/07/2010, 07:29

Τασο αυτο λεμε ρε φιλε...εγω τα παιδια τα γνωρισα απο εδω μεσα...Τον Δημητρη , τον Ηρακλη , τον Γιωργο , τον Διονυση , τον Νικο , τον Δημητρη , Εσενα...ολους σασ γνωρισα απο εδω..δεν ηξερα κανεναν...χαρη στο Θεσσαλικο Κλιμακιο σας γνωρισα...δεν ηξερα κανεναν απο πριν..δεν εκανα την παλια μου παρεα Θεσσαλικο Κλιμακιο... εχει μεγαλη διαφορα...

LARISEOS
20/07/2010, 07:31
οσο για τα κουμαντα βασιλη δεν ειναι κατι που θέλω ........και δεν το έκανα ποτέ!

και οσες φορές είπαμε για κάπου αλλου δεν ηρθε κανένας...... ενω στην προκημενη περίπτωση την δικια σας ήρθαμε !

αλλα μεχρι ποτε?

LARISEOS
20/07/2010, 07:32
τελος παντων καντε οτι νομίζεται

Hell_Rider
20/07/2010, 07:33
οσο για τα κουμαντα βασιλη δεν ειναι κατι που θέλω ........και δεν το έκανα ποτέ!

και οσες φορές είπαμε για κάπου αλλου δεν ηρθε κανένας...... ενω στην προκημενη περίπτωση την δικια σας ήρθαμε !

αλλα μεχρι ποτε?

Τασο παντου πηγενουμε..απλα σου ειπα..να υπαρχει χωρος να βλεπουμε τα μηχανακια...δεν εχουμε προβλημα που θα παμε...οπου κατσει...

project.breeze
20/07/2010, 07:34

αλλα μεχρι ποτε?

Τάσο δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι.Όταν εξαφανίζεσαι για κανένα εξάμηνο κάνοντας βόλτες με το RM στον Κίσσαβο (μαγκιά σου και μπράβο σου κι εγώ γουστάρω) με άλλη παρέα,όταν σε όσες συναντήσεις κάναμε είτε για βόλτα,είτε για καφέ,είτε για φαί,είτε για μπύρα δεν εμφανίζεσαι δεν μπορείς να μπαίνεις ξαφνικά εδώ και να κάνεις παράπονα.Παραπονιέσαι για τί ρε Τάσο;Που δεν αλλάζουμε όλοι το πρόγραμμά μας ώστε να βολεύει εσένα;Ή επειδή δεν ερχόμαστε πάνω στην ταχυδρομείου στο milk να πιούμε καφέ επειδή έχεις εσύ δίπλα το μαγαζί;Το καταλαβαίνεις ότι είναι πολυ εγωιστικό να ζητάς τέτοια πράγματα;

Hell_Rider
20/07/2010, 07:34
τελος παντων καντε οτι νομίζεται

Τασο δεν κανουμε οτι Νομιζουμε...γιαυτο μπαινουμε εδω μεσα και γραφουμε...για να μαζευτουμε ΟΛΟΙ..αλλιως τα τηλεφωνα τα εχουμε μεταξυ μας..θα περναμε ο ενας τον αλλον και εδω μεσα δεν θα γραφαμε τπτ..ειναι απλα τα πραμματα...:wave2:

MitsosNaked
20/07/2010, 07:52
Χμμ.... Δέν είναι λοιπόν απορίας άξιον που δέν καταφέραμε να βρεθούμε πρίν δύο εβδομάδες.......:winka:

glargkatzis
20/07/2010, 07:52

γιατί εκεί μήτσε, το έχει ακόμα το βουλγάρικο...:winka: στο ταμείο ???

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

όταν πέσουν οι τόνοι και οι εντάσεις ένα να θυμάστε
...
...
...
...
...
...
...
τον glargkat γιατί έχει πήξει το μ@υνί του και θα με καταλάβετε όταν κάνετε πιτσιρίκο...

σσ1. αυτό το σάββατο δεν δουλεύω , αν κανονίσετε κάτι , στείλτε ένα sms στον μοναδικό λαρισαίο μπαμπά του κλιμακίου...
σσ2. την κυριακή έχω βάφτιση :D
σσ.3 όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες μπροστά σε αυτόν...(βλ.φωτό)

http://img69.imageshack.us/img69/4708/pict0598w.jpg (http://img69.imageshack.us/i/pict0598w.jpg/)

glargkatzis
20/07/2010, 07:56
δέχομαι προσκλήσεις από όλα τα υποκλιμάκια...:D :D :D

project.breeze
20/07/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Χμμ.... Δέν είναι λοιπόν απορίας άξιον που δέν καταφέραμε να βρεθούμε πρίν δύο εβδομάδες.......:winka:

Εσύ κι αν έχεις δίκιο...Σου δώσαμε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς.Είμαστε αδικαιολόγητοι κι εγώ προσωπικά σαν Ηρακλής σου εγγυώμαι πως την επόμενη φορά που θα έρθεις κερνάω καφεδάκι ή μπύρα ή και τα δύο με όλη μου τη καρδιά :beer:

glargkatzis
20/07/2010, 07:58

και επειδή μας πήρανε χαμπάρι, θα πρότεινα χωρίς να είμαι Mod, ή Pod ή οτιδήποτε , τα υπόλοιπα απωθημένα μας να τα πούμε από κοντά....ή με πμ για να εκτονωθεί η κατάσταση πριν τον καφέ...

MitsosNaked
20/07/2010, 08:03
Εσύ κι αν έχεις δίκιο...Σου δώσαμε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς.Είμαστε αδικαιολόγητοι κι εγώ προσωπικά σαν Ηρακλής σου εγγυώμαι πως την επόμενη φορά που θα έρθεις κερνάω καφεδάκι ή μπύρα ή και τα δύο με όλη μου τη καρδιά :beer:

Το Σάββατο μπορεί να ξαναπάω αμαλιάπολη αλμυρού(θα στείλω και στον konstanttino που ψηνόταν) οπότε θα σας πώ σίγουρα εντός της εβδομάδος και άν ψήνεστε έστω για το καφεδάκι και τη γνωριμία...... ΜΕΣΑ!:)

giorlari
20/07/2010, 08:04
Να προτείνω κάτι? Δεν ξέρω αν μπορώ,απλά το λέω ως υπόθεση εργασίας.

Θα γουστάρατε Παρασκευή βράδυ (που ειναι ολοι εδώ και δεν δουλεύετε) να πάμε κάπου για παϊδάκια?
Πλατύκαμπο,Δασοχώρι,Γιάννουλη,Νίκαια, όπου να'ναι.

Εκεί συζητήστε τις διαφορές σας (γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες...) και παράλληλα θα πιούμε και μπύρες... Θα χουμε όσο χρόνο θέλουμε και την άπλα μας και την δροσιά μας...

¨Οσοι ποιο πολλοί είμαστε,τόσο πιο εύκολα θα λυθούν οι παρεξηγήσεις και να ακουστούν όλοι οι σύνεδροι και συνέδρισσες (υπάρχουν???)....

Καταθέστε προτάσεις, εγώ είμαι μέσα πάντως (κι ας είμαι και παντρεμένος...):bigcry:

1. giorlari (new member)
2.
3.
4.

Hell_Rider
20/07/2010, 08:18

Θα γουστάρατε Παρασκευή βράδυ (που ειναι ολοι εδώ και δεν δουλεύετε) να πάμε κάπου για παϊδάκια?

1. giorlari (new member)
2.
3.
4.

Για παιδακια δεν ξερω γιατι με βρισκεις σε περιοδο διαιτας :lol: αλλα για μπυριτσα ειμαι μεσα....:wave2:

project.breeze
20/07/2010, 08:20
Για παιδακια δεν ξερω γιατι με βρισκεις σε περιοδο διαιτας :lol: αλλα για μπυριτσα ειμαι μεσα....:wave2:

Η μπυρίτσα είναι 100% διαιτητικό προιόν

glargkatzis
20/07/2010, 08:21
και γω μέσα είμαι για μπύρες.....

konsttanttinos
20/07/2010, 09:37

Το Σάββατο μπορεί να ξαναπάω αμαλιάπολη αλμυρού(θα στείλω και στον konstanttino που ψηνόταν)

Και μονο που με θυμηθηκες παρε :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ρε παιδια, επειδη πηζει το μ@@@ι μου καθε μερα - και τα σαββατοκυριακα - μολις βρω λιγο χρονο παιρνω το τουονο μονος και ξεσπαω, οτι μερα-ωρα και να'ναι.
Ρωτηστε τον svx ποσες φορες φορες ψαχνω να βρω μια γελοια αφορμη να ερθω στην Λαρισα,μεσα στον καυσωνα, ενω μενω 5 μετρα απο την παραλια (Αγρια Βολου), για να ερθω και να σας χαρω γιατι γουσταρω την παρεα σας.
Ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει.Μεχρι και ο ''ιδρυτης'' του κλιμαλιου, ο elle, εχει εξαφανιστει.Τι θα κανουμε δηλαδη, πρεπει να την λεμε στον καθενα για τις απουσιες?

Το κλιμακιο πρεπει να διατηρησει την χαλαροτητα του.
Οσοι πιστοι προσελθετε, οι υπολοιποι στο καλο και να γραφετε συχνα.:wave2:

vagelis24
20/07/2010, 12:21
Παιδια σκιστε και για μενα κανενα κοψιδι με μπυριτσα (διαιτης)

εχω σαλταρει εκλεισα τρεις μηνες ξαπλα ανασκελο :eyepop:

Konsttanttine μενεις σε ωραιο μερος τη ναρθεις εδω μεσα στην καψα

οταν ειμουνα ορθιος καθε δυο μερες κατεβαινα βολο ακομα και για καφε

Αντε γεια μας

:beer: :beer: :beer:

konsttanttinos
20/07/2010, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24

Konsttanttine μενεις σε ωραιο μερος τη ναρθεις εδω μεσα στην καψα

οταν ειμουνα ορθιος καθε δυο μερες κατεβαινα βολο ακομα και για καφε

Αντε γεια μας

:beer: :beer: :beer:

Γεια σου ρε βαγγελη:beer: :beer: :beer:

Η λαρισα ειναι καμινι αυτη την εποχη αλλα θελω να βλεπω και κανενα φιλαρακι.

project.breeze
20/07/2010, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Γεια σου ρε βαγγελη:beer: :beer: :beer:

Η λαρισα ειναι καμινι αυτη την εποχη αλλα θελω να βλεπω και κανενα φιλαρακι.

Η Λάρισα είναι καμίνι λόγω των καυτών παρουσιών του Θεσσαλικού Κλιμακίου.Κατάλαβες Κωνσταντίνε; :rotflmao: :rotflmao:

204383

sakisvolos
20/07/2010, 16:41
Ειρήνη στο κλιμάκιο λέμε!!!:beer: :beer: :beer:

project.breeze
20/07/2010, 17:16
Άλλη μία καυτή παρουσία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

204388

Hell_Rider
20/07/2010, 17:17
Άλλη μία καυτή παρουσία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

ODYESE
20/07/2010, 17:20
Βρε παιδια πολυ φαγωμαρα εχει πεσει. Ηρεμηστε λιγο. Το καλοκαιρι φταει? Εγω θελω να σας βρω να τα πουμε και απο κοντα και να γνωριστουμε, και ολο κατι συμβαινει και δεν μπορω!
Και εγω , οπως και ο φιλος ο Glargkatzis ειμαι παντρεμενος και εχω και μια κορη 18 μηνων και με την δουλεια, δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. Μαλλον απο Σεπτεμβριο και μετα που θα ηρεμησουμε και απο μπανια ισως βρεθουμε απο κοντα.

Mitsosnaked και Konsttanttinos το Σ/Κ μετα την δουλεια θα παω Πτελεο που θα εχω την οικογενεια εκει (η γυναικα ειναι απο εκει), αν εισται Μιτζελα (Αμαλιαπολη) να περασω να πιουμε εναν καφε και να γνωριστουμε! (θα ειμαι με το αυτοκινητο ομως).

Hell_Rider
20/07/2010, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Βρε παιδια πολυ φαγωμαρα εχει πεσει. Ηρεμηστε λιγο. Το καλοκαιρι φταει?

Δεν φταιει τπτ..ολα καλα...απλα γινονται παρεξηγησεις...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...

glargkatzis
21/07/2010, 02:08
αυτές οι καυτές παρουσίες που πήγαν ορέ...
http://img293.imageshack.us/img293/5263/pict0418s.jpg (http://img293.imageshack.us/i/pict0418s.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

giorlari
21/07/2010, 04:38

Εκεί συζητήστε τις διαφορές σας (γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες...) και παράλληλα θα πιούμε και μπύρες... Θα χουμε όσο χρόνο θέλουμε και την άπλα μας και την δροσιά μας...

¨Οσοι ποιο πολλοί είμαστε,τόσο πιο εύκολα θα λυθούν οι παρεξηγήσεις και να ακουστούν όλοι οι σύνεδροι και συνέδρισσες (υπάρχουν???)....

Καταθέστε προτάσεις, εγώ είμαι μέσα πάντως (κι ας είμαι και παντρεμένος...):bigcry:

1. giorlari (new member)
2.
3.
4.

Θα δηλώσετε συμμετοχή για το project "παϊδάκια την Παρασκευή" ??