PDA

View Full Version : Προσοχή...γλιστράειειειει...

JAD
11/12/2009, 08:10
Σειρά μου λοιπόν να γράψω και εδώ....

Κατεβαίνοντας την λεωφ. Πετρουπόλεως (στην Πετρούπολη) κύριος αποφασίζει να κάνει αριστερά για να προλάβει το λεωφορείο που ερχόταν απ'την απέναντι μεριά....
Έλα όμως που ήμουν δίπλα του....Το διάστημα από την ενεργοποίσηση του φλάς του,μέχρι και την στροφή ήταν κάτι msec...
Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα (σημείωση: ΔΕΝ ήμουν πάνω στη διαχωριστική)παρά να πατήσω φρένα. Μπλόκαρε το μπροστινό (έίναι και τα φρένα του Agility δυνατά) και......... κάτω

Τα χλμ ήταν λίγα (30-40 περίπου) και ο εξοπλισμός full... ΚΑΙ παντελόνι Bering με προστασίες, κάτι που αποδήχθηκε σωτήριο, γιατί το δεξί γόνατο χτύπησε ελαφρά στην άσφαλτο. Ευτήχώς το κεφάλι δεν βρήκε πουθενά.
Το Agility εκτός από μια μικρή γραντζουνιά στο καπάκι της εξάτμισης, και στην μπαγκαζίερα δεν έπαθε τίποτα...

Δεν έχω παράπονο από τον άνθρωπο,σταμάτησε (πόσο παράξενο μας φαίνεται έ..?) προσφέρθηκε να με πάει για εξετάσεις, κάναμε φιλική δήλωση κλπ

Ορίστε και μια φώτο απ το παντελόνι, και το γάντι. Μηδαμινές φθορές, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν φορούσα πχ .τζιν...

Προσοχή παίδες....γλιστράειειειειειειειει
Καλημέρα σε όλους

182914

JAD
11/12/2009, 08:12
Γάντι...

182915

LsKostas
11/12/2009, 08:13
Περαστικα :beer: :beer: :beer:

οντως γλυστραει σαν σαπουνι

XJR_Billy
11/12/2009, 08:19
Ευτυχώς δεν χτύπησες φίλε. Φτηνά τη γλύτωσες!!
Και συ και το Agility.

:beer: :beer: :beer:

ledz
11/12/2009, 08:54
Εχουμε φτασει σε τετοια κατασταση που μου'ρχετε να σου γραψω να του κανεις και δωρο χριστουγεννων...

Ποτε ξανα, ακομα και τοσο "φτηνα" :wave2:

Gandalf dr685sm
11/12/2009, 09:59
Για αυτό φοράμε εξοπλισμό... για να λέμε οτι μας συνέβη κάτι απλά στον δρόμο και να συνεχίζουμε μετά την μέρα μας.

Αφού δεν έπαθες κάτι... περαστικά φίλε.

Gandalf

SVX
11/12/2009, 10:04
περαστικα ρε φιλε..... και μονο η τρομαρα φτανει .....

μαλλον ο τυπος εστριψε αναβοντας φλας.....η αναψε φλας στριβοντας :sick: το να αναψε ΠΡΩΤΑ φλας και ΜΕΤΑ να εστριψε..... εχει μικρο ποσοστο

ΠΟΛΕΜΟΣ & ΖΟΥΓΚΛΑ μαζι.....

προστασια στα γονατα στην καθημερινη μετακινηση ε? Ωραιος.... εσωσες την ακεραιοτητα σου..... στην κυριολεξια....το γονατο ειναι δυσκολη περιπτωση.....

ποτε ξανα ... :beer: :beer: :beer:

οι διαχωριστικες λωριδες , οι "ενωσεις" στις γεφυρες - οδοστρωμα και οι πασαλλειμενες παλιες προσωρινες διαχωριστικες ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ... sos!

Εχετλαίος
11/12/2009, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για αυτό φοράμε εξοπλισμό... για να λέμε οτι μας συνέβη κάτι απλά στον δρόμο και να συνεχίζουμε μετά την μέρα μας.

+άπειρο

Περαστικά και από εμένα :wave2:

JAD
11/12/2009, 10:59
Ευχαριστώ παιδιά, να 'στε καλά!!

penta
11/12/2009, 11:50
Περαστικα σου ειναι και αυτος ενας κωλοδρομος.Εγω πλεον πετρουπολη με μηχανη ποτε ξανα.

BlackAdder
11/12/2009, 14:01
Μια ερώτηση...

Τα ελαστικά τα έχεις αλλάξει ή όχι;

Γιατί αν δεν το έχεις κάνει, είναι απολύτος φυσιολογικό που το έχασες...

Το είχα διαπιστώσει απο πρώτο χέρι το καλοκαίρι (είχα πεί να τα αλλάξω απο Σεπτέμβρη) όταν έριξε μια βροχή και σε φρενάρισμα για να στρίψω (απλό μαλακό φρενάρισμα με 20-30χιλ.) συνέχισε να πηγαίνει ευθεία προς μια κολόνα, ευτυχώς πήγαινα τόσο σιγά που ανέβηκα στο πεζοδρόμιο και συνέχισα μέχρι να σταματήσω!!!

Πέτα τα μαμά λάστιχα τώρα, βάλε τα feelfree και θα καταλάβεις τεράστια διαφορά,άλλο μηχανάκι.

Σημ. Είναι προφανές νομίζω απο αυτά που γράφω αλλά για να είμαστε σωστοί αναφέρω ότι έχω και εγώ agility (150).

spyro
11/12/2009, 14:20
περαστικά σου φιλε μου... :(

Πετρουπόλεως .... τσ τσ τσ ... τό όνειρο κάθε "αναποδάκια" κάποτε ξεκινάγανε τα παλληκάρια με τα φτιαγμένα fj 1100 απο στάση Φαρμακείου και μεχρι την πλατεία ανέβαιναν όλο με ανάποδα.... και μιλάμε για τρελά ανάποδα όχι π@π@ριες... απο την μια ακρη του δρόμου μεχρι την άλλη.

κολλούσαν και μαξιλαράκια στο ντεπόζιτο γιατί τους έκαναν σημάδια τα grips απο το τερμάτισματα του τιμονιού.

Απο εκείνες τις εποχές (προ 20ετιας) οπού η άσφαλτος ήταν ήδη γυαλί .. (για αυτό την γουστάραν για τα ανάποδα) ... το οδόστρωμα δεν έχει αλλάξει!!! :D

JAD
11/12/2009, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Μια ερώτηση...

Τα ελαστικά τα έχεις αλλάξει ή όχι;

Γιατί αν δεν το έχεις κάνει, είναι απολύτος φυσιολογικό που το έχασες...

Το είχα διαπιστώσει απο πρώτο χέρι το καλοκαίρι (είχα πεί να τα αλλάξω απο Σεπτέμβρη) όταν έριξε μια βροχή και σε φρενάρισμα για να στρίψω (απλό μαλακό φρενάρισμα με 20-30χιλ.) συνέχισε να πηγαίνει ευθεία προς μια κολόνα, ευτυχώς πήγαινα τόσο σιγά που ανέβηκα στο πεζοδρόμιο και συνέχισα μέχρι να σταματήσω!!!

Πέτα τα μαμά λάστιχα τώρα, βάλε τα feelfree και θα καταλάβεις τεράστια διαφορά,άλλο μηχανάκι.

Σημ. Είναι προφανές νομίζω απο αυτά που γράφω αλλά για να είμαστε σωστοί αναφέρω ότι έχω και εγώ agility (150).

Όχι δεν τα έχω αλλάξει....πριν 2 μήνες το πήρα....και να σκεφτεις ότι πριν το αγοράσω, είχα ψάξει στο forum για απόψεις κτλ, και είχα δει το post που είχες βάλει για τα μαμα ελαστικά...
Τώρα το διαπίστωσα, και θα φύγουν πάραυτα....
Ναι, το 150 έχω και εγώ
:beer:

devil's animal
11/12/2009, 14:49
ολα καλα λοιπον...

JAD
11/12/2009, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολα καλα λοιπον...

Ήσουν στους Αγίους Αναργύρους κατά τιις 08:00 σήμερα το πρωί? Γιατί είδα ένα 636 ίδιο με το δικό σου...

sapila racing
11/12/2009, 14:55
Ωραίος, μακάρι να ηταν ετσι όλες οι τούμπες! :beer:

GAS NICK
11/12/2009, 19:32
τελος καλο ολα καλα:sun: