Σύνδεση

View Full Version : Ψάθα-Λίμνη Βουλιαγμένης-Λουτράκι Κυριακή 13/12/09

antsoar
12/12/2009, 08:11
Ξέρει κανείς την διαδρομή Μάντρα, Παλαιοκούντουρα, Ψάθα, Αλεποχώρι, Μαυρολίμνη,

Λίμνη Βουλιαγμένης, Λουτράκι ?

Το Μετεο δεν λέει καμιά τρομερή βροχή, στο κρύο δεν μασάμω, οπότε λέω για κοντινό

καφεδάκι.

Δεν έχω κάνει αυτή διαδρομή, είναι εντάξει για street μηχανάκι? και τέλος

Υπάρχει κανείς θαραλέος για παρέα :wave2:

EDIT

Λοιπόν το κάνω πιο συγκεκριμένο

Αύριο Κυριακή, στην έξοδο της Αττικής οδού στην παλια Εθνική προς Μάντρα 9:45 με 10:00

πάμε για χαλαρό καφεδάκι

1 antsoar
2 spyro
3 Costas KLE
4 Elefsina (θα προσπαθήσει)
5 ...

KaTaNaS
12/12/2009, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

Δεν έχω κάνει αυτή διαδρομή, είναι εντάξει για street μηχανάκι? και τέλος

ειναι ενταξει για στρητ, θελει προσοχη για τυχων τρυπες στο οδοστρωμα και βεβαια δεν ειναι διαδρομη για μεγαλες ταχυτητες, το πρασινο παντως θα σε αποζημιωσει! :beer: :wave2:

giospy
12/12/2009, 09:02
Εχω σπιτι εξω απο τα Βιλλια,η διαδρομη ειναι καταπλητικη.Εχε το νου σου στις στροφες, ειδικα μετα τα Βιλλια και προς Αλεποχωρι,ειναι πολυ αποτομες. Εμπειρικα σου λεω οτι η θερμοκρασια στην περιοχη των Βιλλιων ειναι παντα 4 με 5 βαθμους χαμηλοτερη απο της Αθηνας.

Τυχερε,σε ζηλευω.

Με τι μηχανη θα το κανεις αν επιτρεπεται?

jpag
12/12/2009, 09:10
θα εχει πολλες υγρασιες και ας μην βρεχει
εκει κραταει αρκετα υγρασια και εχει πολλες παγιδες οποτε μην παρασυρθεις και ανοιξεις
σαν διαδρομη ειναι πολυ ομορφη και την εχω στα υποψιν για τωρα κοντα

devil's animal
12/12/2009, 09:32
απο τις αγαπημενες μου διαδρομες και πιστευω η καλυτερη στριφτερη που ειναι τοσο κοντα στην Αθηνα.
πας με οτι μηχανακι θες.ωραιες στροφες, σε καποια σημεια φρεσκοστρωμενη ασφαλτος και φοβερα τοπια.
κατεβα μεχρι το Πορτο Γερμενο και αγναντεψε την θαλασσα και μετα παρε τον δρομο μεσα απο τα βουνα για Ψαθα και Αλεποχωρι.
περνοντας και αυτα σκας Περαχωρα και Λουτρακι...
αν την επιστροφη την κανεις και απο την παλια εθνικη θα αποζημιωθεις πληρως για ολες σου τις επιλογες....
:beer: :beer: :beer: :beer:

EVI
12/12/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ειναι ενταξει για στρητ, θελει προσοχη για τυχων τρυπες στο οδοστρωμα και βεβαια δεν ειναι διαδρομη για μεγαλες ταχυτητες, το πρασινο παντως θα σε αποζημιωσει! :beer: :wave2:

ακριβως αυτο....φοβερη διαδρομη αλλα με ενα σμ η ον οφ το πας ποιογρηγορα ειδικα στο κατεβασμα προς αλεποχωρι

καλα να περασεις :beer:

antsoar
12/12/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από giospy

Τυχερε,σε ζηλευω.

Με τι μηχανη θα το κανεις αν επιτρεπεται?

Γιατί να μην επιτρέπεται κρυφό είναι :lol:

Ένα Hornet 600 έχω, και κάθε περέα για καφέ είναι ευπρόσδεκτη:wave2:

antsoar
12/12/2009, 13:22

Αύριο Κυριακή, στην έξοδο της Αττικής οδού στην παλια Εθνική προς Μάντρα 9:45 με 10:00

πάμε για χαλαρό καφεδάκι

riddle
12/12/2009, 14:31
Συναδελφε οικογενειαρχη θα ερχομουν ευχαριστως αλλα εχω μπαταρισμενο αριστερο χερι και δεν μπορω,μαλιστα δεν ξερω και ποσο θα μου παρει.Οταν ισιωσω κανονιζουμε κατι.Ευχωμαι καλη βολτα σε 'σενα και σε οποιον βγει με το μοτορι του αυριο.

spyro
12/12/2009, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

πάμε για χαλαρό καφεδάκι

τα λεμε εκεί ...

:beer:

Costas KLE
12/12/2009, 14:39
Ότι πρέπει για την μηχανή μου CU there :D

antsoar
12/12/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από riddle
Συναδελφε οικογενειαρχη θα ερχομουν ευχαριστως αλλα εχω μπαταρισμενο αριστερο χερι και δεν μπορω,μαλιστα δεν ξερω και ποσο θα μου παρει.Οταν ισιωσω κανονιζουμε κατι.Ευχωμαι καλη βολτα σε 'σενα και σε οποιον βγει με το μοτορι του αυριο.

Περαστικά για το χέρι σου, κοίτα να ξεμπερδέυεις με αυτό και για βόλτες εδώ είμαστε:wave2:

panosER5
12/12/2009, 17:16
Για πιο εξτρημ καταστάσεις, παίζει και η (ασφάλτινη) ανάβαση στον Κιθαιρώνα (πάνω από τα Βίλλια). Η φωτό τραβήχτηκε ακριβώς πριν 2 εβδομάδες.

183048

riddle
12/12/2009, 19:12
Σε ευχαριστω Antsoar και ελπιζω να κανονισουμε κατι συντομα.

Elefsina
12/12/2009, 20:44
Θα προσπαθησω να ερθω κι εγω ρε μαγκα!!!!
Ωραια θα ειναι.
Μονο που εχω ενα transalp και δεν πλακωνομαι στο γκαζι, αν ειναι για γρηγορα
πες το να κανω περα.
Για οτιδηποτε σχετικο στειλε πμ.

jimmy10
12/12/2009, 20:58
ααααχχχχ ......

παιδες καλα να περασετε

δυστυχως και ενω θα ηθελα να ερθω ...ανωτερα βια (:a52: δουλεια)

antsoar
12/12/2009, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elefsina
Θα προσπαθησω να ερθω κι εγω ρε μαγκα!!!!
Ωραια θα ειναι.
Μονο που εχω ενα transalp και δεν πλακωνομαι στο γκαζι, αν ειναι για γρηγορα
πες το να κανω περα.
Για οτιδηποτε σχετικο στειλε πμ.

Την βόλτα μας πάμε να κάνουμε, να περάσουμε ωραία, να πιούμε τον καφέ μας, και να γυρίσουμε με ασφάλεια σπίτι μας

Όλοι οι καλοί χωράνε:wave2: :smokin:

amyroukai
12/12/2009, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Για πιο εξτρημ καταστάσεις, παίζει και η (ασφάλτινη) ανάβαση στον Κιθαιρώνα (πάνω από το Βίλλια). Η φωτό τραβήχτηκε ακριβώς πριν 2 εβδομάδες.
Τι είπες τώρα, έχει και άλλο γαλάζιο Bandit??? 3 χρόνια δεν έχω δει κανένα! Magic... Χαιρετίσματα στο αδερφάκι!

Έφαγα τρελλή βρόχα σήμερα και πάγωσα και στη σκέψη τώρα φρικάρω... Αλλά μέχρι αύριο ελπίζω να συνέλθω γενικώς και να πάρω το μοτόρι και να έρθω. Και για τα άσχετα παιδάκια όπως εγώ, δλδ μπαίνουμε Αττική, βγαίνουμε έξοδο μάνδρα και σας βρίσκουμε;

Elefsina
13/12/2009, 05:06
Ακριβως!!!!!!!!!!!!
Μετα το νοσοκομειο θριασιο και την εξοδο του, ειναι η εξοδος της
μανδρας.
:) :) :) :)

amyroukai
13/12/2009, 09:15
τέλεια μέρα... και γμτ μόλις ξύπνησα, δεν θα προλάβω... Καλά να περάσετε :rolleyes:

zvailakis
13/12/2009, 12:54
γαμώτ' το είδα τώρα...και ξύπνησα με όρεξη για βόλτα!

σούπερ η διαδρομή? για πειτε όταν γυρίσετε!

antsoar
13/12/2009, 15:07
Ο ορισμός της χαλαρής βόλτας :cool:

Και με την υγρασία που είχε παντού, δεν έλεγε για πιο γρήγορους ρυθμούς.

Φανταστικό τοπίο, μια ανάσα από την Αθήνα.

Κρύο (ο Κιθαιρώνας έχει χιόνια) αλλά χωρίς βροχή, :sun:

Καλή παρέα :beer: :beer: και μηδέν κίνηση

Υ.Γ.1 Σόρρυ που άφησα την παρέα νωρίτερα αλλά ...υποχρεώσεις

Υ.Γ. 2 Σπύρο ελπίζω να ξεμπέρδεψες με την μπαταρία:confused: :wave2:

Υ.Γ. 3 amyroukai ήμουνα στη βόλτα με τα Bandit, μπορεί και να μιλήσαμε αλλά δεν θυμάμε τα

nick :wave2:

Costas KLE
13/12/2009, 17:37
Πίσω και εγώ, αφού συνεχίσαμε, μετά την Ψάθα κάτσαμε Πίσσια όπου βρήκαμε μια απίστευτη ταβέρνα και τελειώσαμε με καφεδάκι στο Λουτράκι, άψογη χαλαρή βόλτα με ζεστή παρέα, παιδιά χάρηκα για την γνωριμία :beer:

Elefsina
13/12/2009, 18:33
Χωρις πολλα λογια ηταν τρομερα!!!!!!!!!!!!
Παρτε δυο δειγματα.
Κωστα καλο το βετουλι φιλαρακο το χωνεψα εν ρηπη οφθαλμου
:lol: :lol: :lol: :lol:

183089

Elefsina
13/12/2009, 18:37
Κι αυτο!!!!!!!!!!!
Χαρηκα μαγκες πολυ, και ελπιζω να ξαναγινει.
Κωστα, Αντωνη ,Γιωργο να στε καλα και περιμενω την επομενη!!!

183090

giospy
14/12/2009, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Για πιο εξτρημ καταστάσεις, παίζει και η (ασφάλτινη) ανάβαση στον Κιθαιρώνα (πάνω από το Βίλλια). Η φωτό τραβήχτηκε ακριβώς πριν 2 εβδομάδες.

Φιλε ολα τα λεφτα η διαδρομη.Εχω σπιτι απεναντι απο τον Κιθαιρωνα, η θεα απο κει πανω ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.Βεβαια με τετοια ομιχλη,δν εβλεπες τπτ!

spyro
14/12/2009, 10:32
την είχα φορτίσει πριν απο 2 εβδομάδες αλλά τελικά ήθελε άλλαγμα. :(

next time ..

Elefsina
15/12/2009, 05:01
Αυτη η υπογραφη σου ρε Σπυρο ολα τα λεφτα!!!!!!!!!
:a23: :a23: :a23: :a23:

spyro
15/12/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elefsina
Αυτη η υπογραφη σου ρε Σπυρο ολα τα λεφτα!!!!!!!!!
:a23: :a23: :a23: :a23:

:D

καιρός να την βγάλω... το μοτο.γρ ηρέμησε πια εμφανέστατα και έχει καταντήσει λίγο άδικη η υπογραφή μου.

everest
15/12/2009, 09:24
Αρε μαγκεσ ολα τα λευτα η ταβερνα ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ καμμια πιτα φαγατε εχω να παω 5 χρονια

KaTaNaS
15/12/2009, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από everest
Αρε μαγκεσ ολα τα λευτα η ταβερνα ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ καμμια πιτα φαγατε εχω να παω 5 χρονια

πραγματι ειναι αλλού η τοποθεσία της ταβερνας χειμωνα καλοκαιρι!
και ο ιδιοκτήτης τύπος ωραιος με χιουμορ
μονο οι τιμες ακολουθούν καπως το ύψος του παρακειμενου Πλάτανου, αλλα ετσι ειναι αυτα!

Costas KLE
15/12/2009, 09:46
Σπανακόπιτα και κολοκυθόπιτα τιμήσαμε με την δεύτερη να θυμίζει προκάτ. :D

Όντος 17€ το άτομο για αυτά που φάγαμε ήταν αρκετά χρήματα, αλλά χαλάλι άλλου τρώμε περισσότερα

giospy
15/12/2009, 12:32
Που ειναι ο Πλατανος ρε παιδια??

Gandalf dr685sm
15/12/2009, 13:11
ωραία ταβέρνα αλλά θέλει αίτηση του Ν.105 και 2-3 ώρες αναμονή για να αδειάσει τραπέζι έτσι και πέσεις στην μέρα...

Ειδικά το καλοκαίρι που πετάει το καρπουζάκι στην πηγή είναι απίστευτα.

Gandalf

ggs
15/12/2009, 13:19
Φιλε ολα τα λεφτα η διαδρομη.Εχω σπιτι απεναντι απο τον Κιθαιρωνα, η θεα απο κει πανω ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.Βεβαια με τετοια ομιχλη,δν εβλεπες τπτ!

Κοντα στην κορυφή του Κιθαιρώνα , εκεί που είναι το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο (?) και τώρα το χρησιμοποιούν σαν στάνη , εξακολουθούν να βαρανε σκοπιά 4-5 «χαριτωμένα» τσοπανόσκυλα ?
Πάντως , οι θέα από την κορυφη τα σπάει …σαν να είσαι σε αεροπλάνο…

Επίσης , να ρωτήσω κάτι αν το ξέρετε…

Από το πόρτο Γερμενο , αν συνεχίσεις την παραλία αριστερα , βγαίνεις σε ένα χωματοδρομο (παντα παραλιακο). Στην αρχη είναι βατος , αλλα μετα από μια καλη ανηφορα γινεται πολύ σαθρος και στενος … ξερει κανείς που και αν καταλήγει ???
(Το έκανα μέχρι εκεί , αλλά η δυσκολία του και η μοναξιά μου με απέτρεψαν να συνεχίσω…)

950dim
15/12/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
...Πάντως , οι θέα από την κορυφη τα σπάει …σαν να είσαι σε αεροπλάνο…

...H KTM...

183285

ggs
15/12/2009, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
...H KTM...

tzeronymo
15/12/2009, 19:06
Που ειναι ο Πλατανος ρε παιδια?? Φευγοντας απο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και ανηφοριζοντας προς ΠΕΡΑΧΩΡΑ περναμε και παμε στο χωριο ΠΙΣΙΑ οπου μεσα στο χωριουδακι εχει πινακιδες ρωτησετε για την ταβερνα Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ειναι ολα τα λεφτα, και μετα αμα συνεχισετε την διαδρομη παμε για ΣΧΟΙΝΟ - ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ -ΨΑΘΑ γνωμη μου να την κανετε αναποδα :) Υ.Γ. εχει πολλες υγρασιες προσοχη

giospy
16/12/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Κοντα στην κορυφή του Κιθαιρώνα , εκεί που είναι το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο (?) και τώρα το χρησιμοποιούν σαν στάνη , εξακολουθούν να βαρανε σκοπιά 4-5 «χαριτωμένα» τσοπανόσκυλα ?
Πάντως , οι θέα από την κορυφη τα σπάει …σαν να είσαι σε αεροπλάνο…

ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,ΚΕΡΒΕΡΟΙ, Κ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ...!!!

Επίσης , να ρωτήσω κάτι αν το ξέρετε…

Από το πόρτο Γερμενο , αν συνεχίσεις την παραλία αριστερα , βγαίνεις σε ένα χωματοδρομο (παντα παραλιακο). Στην αρχη είναι βατος , αλλα μετα από μια καλη ανηφορα γινεται πολύ σαθρος και στενος … ξερει κανείς που και αν καταλήγει ???
(Το έκανα μέχρι εκεί , αλλά η δυσκολία του και η μοναξιά μου με απέτρεψαν να συνεχίσω…)

Εννοεις μετα τον κολπο του Σκλαβουνου,που εχει μια αριστερη στροφη ανηφορικος δρομος...Μετα απο λιγα μετρα,φτανεις στην στανη του κυρ-Γιωργου, ενος τσοπανη της περιοχης.