PDA

View Full Version : ψιιιιιιιτττττ .. .. .. .. παίδες

jimbar
24/05/2005, 08:54
Καλημερούδιαααα ..

οι χθεσινές φωτό από το Δέλεαρ .. που είναι παίδες;;;;

μην κάνετε τους ψόφιους κοριούς και τις κρατάτε για την πάρτη σας ..

ακούς εκεί κάποιος κοντός και άσχημος έλαβε ζόλο μια μηχανή .. και .. και εμένα .. ζεν μου ζώσανε .. και .. σα κλάψω .. ουυυυυυυυυυυυυυααααααααααααααααααααα [κλαιω εγώ τώρα και καλά] ..

και είχαμε και στην παρέα μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ [σσσσσσσστ να μην τ' ακούσει η κόρη της] .. τι να σας πω. τι να σας πω. Όσοι δεν ήρθατε .. .. χάσατε. Μάλλον ερωτεύτηκα .. .. .. αχ αχ αχ .. άχ άτιμη ζωή. Βρε άτιμε κολλητέ [για τον Θεό μιλάω έτσι] όταν έχεις κέφια τη δημιουργείς .. .. .. ..

Είδα πολλούς και διάφορους, αλλά βρε παίδες, δεν είδα τον Peri .. τι να κάνει αυτί η ψυχή άραγε:confused: ..

Όσο για την Λίνα, δεν θα μαρτυρήσω:evil: ότι είναι .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. «Φωνο-Γκαζόβια».
Που να την δείτε πως το πάει το Modenάκι της στα σκοτεινά μεν αλλά σχεδόν άδεια δρομάκια δε της Αθήνας. Και καλά το TransAlp του «σκατόγαλλου» αλλά και το TDM900 με τους δύο παίδαρους που προσπαθούσαν να της ζητήσουν το τηλέφωνό της, να προσπερνά;;;;;; .. .. .. .. .. .. και δεν μπορούσαν να την φτάσουν από τους ελιγμούς της. Τελικά πάει καλά το Modenάκι. Τι Λίνα;; δεν έπρεπε να το πω;;; ουπς sorry

:winka: Για να μην μιλήσω και για μια άλλη «ψυχή» που κρατιόταν από το .. .. στήθος μου:eek: . Εκεί κατάλαβα το πώς νιώθουν οι γυναίκες όταν φοράνε «σουτιέν» .. .. .. .. και το πίεζε τόσο, που σίγουρα ήτανε Wonderbra η αίσθηση .. ξέρετε αυτά που τα ανασηκώνουν σαν να είναι αμυγδαλές .. .. .. ε, ένα τέτοιο πράγμα κάπως .. .. .. .. .. .. αφού δεν μπορούσα να καταπιώ το σάλιο μου ενα πράγμα βρε αδερφέ .. ..

Λοιπόν .. φωτό, θέλουμε να δούμε ..

Άντε μπράβο. Άντε μπράβο .. ..

Για κανονίστε οι πλούσιοι που είχατε ψηφιακές μηχανές να χαρούμε και εμείς οι .. .. .. πτωχοί αλλά πλην τίμιοι «Αλήτες Τσαντάκιδες Μηχανόβιοι» ..

Φιλιά
Τζίμης

angel-m
24/05/2005, 09:02
:eek: Τι έγινε ρε Δημήτρη ........ εμείς οι αποδώ… χάσαμε τα επεισόδια των αποκεί:look:

Καταραμένη απόσταση :lol: :lol: :wave2:

jimbar
24/05/2005, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m

φαντάσου ότι μας χώριζαν τουλάχιστον .. .. δυο ποτήρες μπύρας και μια μικρογραφία από ένα GSXR1300

angel-m
24/05/2005, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar

φαντάσου ότι μας χώριζαν τουλάχιστον .. .. δυο ποτήρες μπύρας και μια μικρογραφία από ένα GSXR1300

:confused:Τι θέλει να πει το ποιητή...... :uplate:

katy
24/05/2005, 09:28
:eek: Τι έγινε ρε Δημήτρη ........ εμείς οι αποδώ… χάσαμε τα επεισόδια των αποκεί:look:

Καταραμένη απόσταση :lol: :lol: :wave2:

Μπα?????
Τέλος Πάντων....

Όντως είμασταν πολλοί χτές... Γ@μ@τ@ ήτανε! Φαντάσου να κανονίσουμε και Beach Party!!!:cool:

Μικρή Μαρία ετοιμάσου να νιώσεις το μπουγέλωμα της ζωής σου!!!
:p

Βρε παλικάρια! Κανείς δεν ακούει τον κύριο Jimmy μας που θέλει φωτό???:confused:
(όχι τίποτε άλλο αλλά περιμένουμε κι εμείς τα μικρά και ταλαιπωρημένα εργαζόμενα!!!:rotflmao: )

:sun:

SF
24/05/2005, 09:29
Αργείς Μαράκι αργείς! :p Καφέ ήπιαμε? :D:D:D

Τζιμ, όλοι μα ΟΛΟΙ τον Άνκο περιμένουμε (φωτος)!!!!!

Ποιά απ'όλες τις γυναίκες του πόκερμον είπαμε ερωτεύτηκες? (Για να μη μπλεχτούμε δηλαδή :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

angel-m
24/05/2005, 09:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
[B]

Εσύ μικρό και ανόητο τράβα στο κλουβί σου, γιατί θα έρθει ο κακός ο λύκος:evil: :lol: :lol: :lol:

Μπουγέλο….δεν κακό :rolleyes: :winka:

katy
24/05/2005, 09:37
[B]

Εσύ μικρό και ανόητο τράβα στο κλουβί σου, γιατί θα έρθει ο κακός ο λύκος:evil: :lol: :lol: :lol:

Μπουγέλο….δεν κακό :rolleyes: :winka:

Είδες κανέναν μικρή Μαρία να με κάνει καλά χτες? Οπότε γιατί να φοβηθώ τον κακό τον λύκο???
Το πολύ πολύ να τον μπουγελώσω κι αυτόν!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:

Μικρή Λουλού
24/05/2005, 09:43
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕ.......:smokin:

angel-m
24/05/2005, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ :sad:

:lol: :lol: :lol: :lol:

katy
24/05/2005, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

Τώρα σώθηκες!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είδες σε ποιες απευθύνεσαι????:cool:

:rotflmao: :rotflmao:

bartlal
24/05/2005, 10:14
[B]

ποιος ειναι δηλαδη ο κακος λυκος???

:evil: :evil: :evil:

(φαινονται καλα τα κερατακια στα 3 σκιτσακια παραπανω??? :rotflmao: )

angel-m
24/05/2005, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
Τώρα σώθηκες!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είδες σε ποιες απευθύνεσαι????:cool:

:rotflmao: :rotflmao:

Κάτσε να του το πω πιο όμορφα:D

14862

free rider
24/05/2005, 10:17
εγω πάντως χάρηκα πολυ που σας είδα πάλι μαζεμένους ...

νάστε καλά..
:beer: :beer:

angel-m
24/05/2005, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ποιος ειναι δηλαδη ο κακος λυκος???

:evil: :evil: :evil:

(φαινονται καλα τα κερατακια στα 3 σκιτσακια παραπανω??? :rotflmao: )

:eek: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΟΟΟΟ :eek:

Το αφεντικό της katy :lol: :lol: :lol:

LINA
24/05/2005, 10:28

Καλημερούδιαααα ..

Όσο για την Λίνα, δεν θα μαρτυρήσω:evil: ότι είναι .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. «Φωνο-Γκαζόβια».
Που να την δείτε πως το πάει το Modenάκι της στα σκοτεινά μεν αλλά σχεδόν άδεια δρομάκια δε της Αθήνας. Και καλά το TransAlp του «σκατόγαλλου» αλλά και το TDM900 με τους δύο παίδαρους που προσπαθούσαν να της ζητήσουν το τηλέφωνό της, να προσπερνά;;;;;; .. .. .. .. .. .. και δεν μπορούσαν να την φτάσουν από τους ελιγμούς της. Τελικά πάει καλά το Modenάκι. Τι Λίνα;; δεν έπρεπε να το πω;;; ουπς sorry

Φιλιά
Τζίμης

Καλημερα βρε Δημητρη δεν σου χω πει να μην τα μαρτυρας ολα??? τωρα θα με αρχισουν στις προκλησεις για κοντριδια :cool: Καλα εσυ που εμεινες πισω δεν μπορουσες να παρεις απ'τους παιδαρους το τηλεφωνο τους να μου το δωσεις? εγω ημουν καπως γρηγορη για να με προλαβαιτε :wave2:

latris mixanis
24/05/2005, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Καλημερα βρε Δημητρη δεν σου χω πει να μην τα μαρτυρας ολα??? τωρα θα με αρχισουν στις προκλησεις για κοντριδια :cool: Καλα εσυ που εμεινες πισω δεν μπορουσες να παρεις απ'τους παιδαρους το τηλεφωνο τους να μου το δωσεις? εγω ημουν καπως γρηγορη για να με προλαβαιτε :wave2:

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΣ ΣΒΕΛΤΟ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

LINA
24/05/2005, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΣ ΣΒΕΛΤΟ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

οχι η MISS AVA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και σε αυτη την περιπτωση μαλλον MISS MODENAS !!! OF THE YEAR 2005 :rotflmao:
Κωστα , δεν πιστευω να πεις και συ οτι τρεχω??? :D :D :D

latris mixanis
24/05/2005, 10:38
οχι η MISS AVA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και σε αυτη την περιπτωση μαλλον MISS MODENAS !!! OF THE YEAR 2005 :rotflmao:
Κωστα , δεν πιστευω να πεις και συ οτι τρεχω??? :D :D :D

ΠΕΡΛΕ;;

LINA
24/05/2005, 10:38

:winka: Για να μην μιλήσω και για μια άλλη «ψυχή» που κρατιόταν από το .. .. στήθος μου:eek: . Εκεί κατάλαβα το πώς νιώθουν οι γυναίκες όταν φοράνε «σουτιέν» .. .. .. .. και το πίεζε τόσο, που σίγουρα ήτανε Wonderbra η αίσθηση .. ξέρετε αυτά που τα ανασηκώνουν σαν να είναι αμυγδαλές .. .. .. ε, ένα τέτοιο πράγμα κάπως .. .. .. .. .. .. αφού δεν μπορούσα να καταπιώ το σάλιο μου ενα πράγμα βρε αδερφέ .. ..

Φιλιά
Τζίμης

Α Τζιμη ημουν παρον και εχω να δηλωσω οτι δεν κρατιοτανε απ το στηθος σου αλλα απ τις σαμπρελιτσες σου δεξια και αριστερα απ την κοιλιτσα :D :D :D το ειδα με τα ματια μου σας λεω !!!!!:eyepop:

LINA
24/05/2005, 10:40
ΠΕΡΛΕ;;

λοιπον μου φαινεται θα το αλλαξω το nick mou σε MISS SVELTO ή σε GazoLina !!! αυτο το σκεφτηκα εχθες τι λετε?

latris mixanis
24/05/2005, 10:42
ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ........
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ):lol: :lol: ΚΡΑΤΙΩΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ.

latris mixanis
24/05/2005, 10:43
λοιπον μου φαινεται θα το αλλαξω το nick mou σε MISS SVELTO ή σε GazoLina !!! αυτο το σκεφτηκα εχθες τι λετε?

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΑΟΡΑΤΑ;;;
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ

bartlal
24/05/2005, 10:47
:eek: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΟΟΟΟ :eek:

Το αφεντικό της katy :lol: :lol: :lol:

αν ειναι ετσι, ΚΑΤΥ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ, οριστε μας, θελεις και μπουγελωματα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

14863

latris mixanis
24/05/2005, 10:48
ΚΑΤΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;;

GyPsy
24/05/2005, 10:51
ΤΖΙΜΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΣΕ ΧΟΥΦΤΟΝΕ ΠΑΛΙ?:lol: :lol: :lol:

jimbar
24/05/2005, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy

Μια φανταστική ψυχή με τρομεράάάάάά μάτια ..

Α Τζιμη ημουν παρον και εχω να δηλωσω οτι δεν κρατιοτανε απ το στηθος σου αλλα απ τις σαμπρελιτσες σου δεξια και αριστερα απ την κοιλιτσα :D :D :D το ειδα με τα ματια μου σας λεω !!!!!:eyepop:
ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ........
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ):lol: :lol: ΚΡΑΤΙΩΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ.

Δεν ήτανε σαμπρελάκια αλλά οι Show-Βίζ μου που απλά είχανε κάπως κρεμάσει λόγω του ότι δεν φόραγα τον κροκόδειλο. Διότι ως γνωστόν, τον κροκόδειλο τον φορώ μπροστά. Ρε 'σεις, λετε να το βάζω λάθος;;;;

Pokermon
24/05/2005, 11:17
Καλά ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι??????? Ακούς εκεί τις γυναίκες του Pokermon…….
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!! σνιφ σνιφ σνιφ σνιφ
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Pokermon
24/05/2005, 11:18
:D

Γεια σου ρε Angelina με το avatar σου……
:wave2: :wave2: :wave2:

angel-m
24/05/2005, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Γεια σου ρε Angelina με το avatar σου……
:wave2: :wave2: :wave2:

:blush: :D :D :wave2:

jimbar
24/05/2005, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!..

Βάγγο τι έχασα;;;

Είπα καμιά μαλακία;;

Αν ναι, sorry ρε φίλε .. δεν κατάλαβα τίποτα ..

παίδες, την πρόταση για μικρή βολτούλα το ΣΚ την έχετε δει ;;;;
για κάντε και μια βολτούλα εκεί .. και πείτε μου …

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=127472#post127472

Pokermon
24/05/2005, 11:45
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
[B][B][SIZE=2]Βάγγο τι έχασα;;;

Είπα καμιά μαλακία;;

Αν ναι, sorry ρε φίλε .. δεν κατάλαβα τίποτα ..
QUOTE]

:nono: :nono: :nono: Όχι ρε συ……πλακίτσα κάνουμε….. :wave2: :wave2: :wave2:

latris mixanis
24/05/2005, 12:22
MIA EINAI H ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η ΧΡΥΣΑ ΣΩΣΤΑ ΒΑΓΚ;;

GST
24/05/2005, 12:24
αρραβωνιαζετε κανεις:confused:

Pokermon
24/05/2005, 12:26
MIA EINAI H ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η ΧΡΥΣΑ ΣΩΣΤΑ ΒΑΓΚ;;

Ναι ναι ναι…..μια είναι……( αυτό πρέπει να ξέρεται εσείς )…………. :evil: :evil: :evil: :evil:

Μικρή Λουλού
24/05/2005, 13:20
ΜΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΕΙ,ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ....:bawl: :bawl:

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GTZ750
24/05/2005, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
αρραβωνιαζετε κανεις:confused:
αρραβωνιαζεται παντρεβεται!!!!:D

wolfman13
24/05/2005, 15:51
τι ειγινε ρε τζιμι και εχω χασει επισοδια?μαρια πιος ειναι ο κακος λυκος????χαχαχχααχ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: για κατιφοριστε προς πατρα κερναω μπυρες:beer: :beer:

Μήτσος1
24/05/2005, 16:05
Καλά πανικός έτσι???

Δεν πρόλαβα να γυρίσω σπίτι απο τη δουλειά και έχετε γεμίσει 3 σελίδες ρε άτομα ??? Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου. !!!!

Τέσπα. Κατά τ'άλλα να ευχαριστήσω κι'εγώ όλους τους παρευρισκόμενους στον χτεσινό καφέ. Επιτέλους ήταν πολύ διαφωτιστικό που μπόρεσα και έβαλα ένα πρόσωπο σε κάθε nick στη database του μυαλού μου. Βέβαια αυτό δεν θα γινόταν χωρίς τη βοήθεια της angel-m και του idi, οι οποίοι σε ρόλο μεταξύ ταξιθέτριας και Γεωργίας Βασιλειάδου μου σύστησαν όσουν μπόρεσαν.

Αυτά και στο επανειδείν.

ΥΓ1: Κάποιος είπε παραπάνω κάτι σχετικό με beach party αν δεν απατώμαι...

Μεσαααααααααααααα.........

ΥΓ2: Anco δεν ξεχάσαμε τις φωτογραφίες... Περιμένουμε !!!

bartlal
24/05/2005, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
τι ειγινε ρε τζιμι και εχω χασει επισοδια?μαρια πιος ειναι ο κακος λυκος????χαχαχχααχ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: για κατιφοριστε προς πατρα κερναω μπυρες:beer: :beer:

παντως πιστεψε με ΔΕΝ θελεις να κατηφορησει ολο το συναφι που μαζευτηκε κθες στο δελεαρ γιατι μονο βασικος μετοχος της αθηναικης ζυθοποιιας αν εισαι την βγαζεις καθαρη με μπυρες κερασι! :lol: :lol: :lol: :wave2: