View Full Version : Κοπρόσκυλα του κερατά...
Δεν είμαι εχθρικός με τα ζώα (εκτός από τα δίποδα...) και γενικά τα αγαπάω - ειδικά τα σκυλιά. Σε διάφορες περιόδους της ζωής μου μαλιστα ήμουνα και ιδιοκτήτης 2 σκυλιών για αρκετά χρόνια...
Κάτι τέτοια όμως μου τη δίνουν...
Συγκεκριμένα...
Πρωί Σαβάτου και λέω μετά από κανένα 15νθήμερο να βγάλω την μηχανή για καμμιά κοντινή.... Φεύγω προς την κορφή του Υμηττού μέσω Καλοπούλας για να βρώ έναν φίλο που είχε ξεκινήσει προς τα εκεί 3 λεπτά νωρίτερα... 3-4 στροφές μετά το Δημοτικό περίπτερο της Καλοπούλας συναντάω δε-αρ του δρόμου μια αγέλη 5-6 σκυλιών - συνηθισμένο για την περιοχή....
Χωρίς να πάει το μυαλό μου στο κακό και για να μην τα τρομάξω κόβω ταχύτητα και περνάω ανάμεσά τους αργά-αργά με 10-15 χιλιόμετρα...Ένα εξ' αυτών είχε αρχίσει ήδη να μου γαυγίζει πριν το φτάσω, αλλά επειδή η εμπειρία μου έλεγε ότι θα μείνει στο γαύγισμα δεν έδωσα σημασία, ούτε το θεώρησα σημαντικό....
Μόλις φθάνω δίπλα του και χωρίς να το περιμένω ξαφνικά το κοπρόσκυλο παίρνει ανάποδες και με βουτάει από το πόδι... Τρομαγμένος και ξαφνιασμένος τινάζω το πόδι μου για να το απελευθερώσω από τα σαγόνια του...Προς στιγμήν τα καταφέρνω αλλά με 2η προσπάθεια μου το ξαναβουτάει και αρχίζει μανιασμένα να το τραβάει δε-αρ.... Λίγο ακόμα και θα με τσάκιζε κάτω στα καλά καθούμενα...
Πανικόβλητος και νοιώθοντας τα δόντια του ακόμα και μέσα από το μποτάκι, παλεύω με όλη μου την δύναμη από την μία να κρατήσω την μηχανή να μην σκάσει κάτω και από την άλλη να απελευθερωθώ....Τελικά τα καταφέρνω και ανοίγω το γκάζι για να ξεφύγω...Με πήρε μερικά μέτρα στο κυνήγι και μετά τα παράτησε...
Ευτυχώς που φορούσα το μοτο-μποτάκι γιατί με κονονικό παπούτσι θα είχα αποκτήσει μερικές ωραίες τρύπες στο πόδι μου....Σαν κι αυτές που απόκτησα στο παντελόνι... :bigcry:
Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα χωρίς καμμία αφορμή εκ μέρους μου... Αφού δεν με έριξε κάτω πάλι καλά...την άλλη φορά θα είμαι προετοιμασμένος ....:a016:
Τα νεύρα μου.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
183011
thePrince
12/12/2009, 13:39
Μου'χει τύχει κι εμένα αλλά στο κέντρο της Αθήνας, σταματημένος σε φανάρι! Το φουκαριάρικο, δεν μου γαύγισε καν, απλώς κοιταχτήκαμε (...) και μόλις γύρισα απ' την άλλη με δάγκωσε. Ευτυχώς φορούσα τις μπότες και «απελευθερώθηκα» σχετικά εύκολα!
devil's animal
12/12/2009, 13:53
σε ολους εχει τυχει λιγο πολυ παρομοιο σκηνικο.
εγω οποτε την ψυλλιαζομαι σηκωνω το ποδι απ'το μαρσπιε και ετοιμαζομαι για κλωτσια...
:wave2:
kalogeros
12/12/2009, 13:55
Μου έχει τύχει τρεις φορές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την μία από τις τρεις φορές το πέσιμο το γλίτωσα από θαύμα, ενώ την τρίτη φορά που μου συνεύει υπήρχαν δίπλα ακριβώς δύο ζητάδες οι οποίοι είδαν το σκηνικό αλλά στ Rχίδια τους.
Για εμένα φίλε μου δεν φταιν τα σκυλια, καθώς το θεωρούν παιχνίδι αυτό που κάνουν χωρίς όπως είναι φυσιολογικό να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο. Φταιν οι ιδιοκτήτες τους (αν έχουν) και αν είναι αδέσποτα φταιν οι δήμοι. Βέβαια όταν κατά καιρούς κάποιοι δήμοι προσπάθησαν να απαλαγούν από αυτά, όρμηξαν οι φιλοζωικές να τους φάνε. Και εγώ είμαι φιλόζωος, αλλά όταν απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα, χέστηκα και για τα σκυλιά και για τα γατιά και για όλα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δω και να ακούσω έναν φιλόζωο αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο.
GiannisBlessed
12/12/2009, 13:55
3 φορες....ασε....
την μια δεν με αφηνε και το εσυρα 10 μετρα...
και το προβλημα δεν ειναι ο πονος αλλα η τυχων μολυνση...
ενας φιλος ειχε κλωτσησει μια φορα στα μουτρα ενα στην γειτονια μου(αυτο που με εχει δαγκωσει 2 απο τις 3 φορες)δεν τον ξανα γαβγησε εκεινον...θα τρομαξε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
σε ολους εχει τυχει λιγο πολυ παρομοιο σκηνικο.
εγω οποτε την ψυλλιαζομαι σηκωνω το ποδι απ'το μαρσπιε και ετοιμαζομαι για κλωτσια...
Οδηγάω μηχανές πάνω από 20 χρόνια....
Μου έχουν γαυγίσει άπειρα σκυλιά (αλλά έμειναν εκεί...).
Άλλες φορές με έχουν απλώς πάρει στο κυνήγι...
Να με βουτήξει όμως έτσι στα ξαφνικά και με τέτοια μανία δεν μου είχε ξανατύχει... :rolleyes:
jimtarasxt660x
12/12/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Φταιν οι ιδιοκτήτες τους (αν έχουν) και αν είναι αδέσποτα φταιν οι δήμοι. Βέβαια όταν κατά καιρούς κάποιοι δήμοι προσπάθησαν να απαλαγούν από αυτά.
Συμφωνώ με αυτό που λες για τους δήμους ή τους ιδιοκτήτες...αλλά όταν λες ότι προσπάθησαν να απαλλαγούν από αυτά τι εννοείς?
kalogeros
12/12/2009, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Συμφωνώ με αυτό που λες για τους δήμους ή τους ιδιοκτήτες...αλλά όταν λες ότι προσπάθησαν να απαλλαγούν από αυτά τι εννοείς?
Εννοώ μάντρωμα, στείρωση για να μην αναπαραχθούν και άλλα τέτοια. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ θάνατωση, όπως πιθανον να κατάλαβες.
jimtarasxt660x
12/12/2009, 14:10
Εννοώ μάντρωμα, στείρωση για να μην αναπαραχθούν και άλλα τέτοια. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ θάνατωση, όπως πιθανον να κατάλαβες.
Ναι μόνο που ζούμε στην Ελλάδα και για να γίνει κάτι τέτοιο το θεωρώ απίθανο... :wave2:
Θυμάμαι παλιά είχα δει στην ΤV σε ένα ρεπορτάζ υπήρχε μια γριούλα η οποία ότι σκυλί έβρισκε στο δρόμο το μάζευε και είχε φτιάξει μια μάντρα και τα έβαζε εκεί....ποιος? ένας απλός άνθρωπος...
Και οι ελεεινοί (ξέρετε για ποιους μιλώ) δεν μπορούν να φτιάξουν έναν οργανισμό:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Να με βουτήξει όμως έτσι στα ξαφνικά και με τέτοια μανία δεν μου είχε ξανατύχει... :rolleyes:
ρε THEOD τα πόδια τα ειχες πλύνει??:lol:
μπας και τον πήρε η ποδαρίλα και στράβωσε?:rotflmao: :rotflmao:
Εννοώ μάντρωμα, στείρωση για να μην αναπαραχθούν και άλλα τέτοια.
Σωστός
κλασική συνταγή που την εφαρμόζουν κάποιοι κάπου καπου κάποτε
αλλα δεν φτάνει αν δεν γενικευτεί
Akatanomastos
12/12/2009, 15:11
παιδια και γω το παθει μερικες φορες αυτο,
η μονη λυση ειναι ή να του κανεις προσποιηση οτι θα το κλωτσησεις ωστε να τραβηχτει,
και να την φαει δεν θα παθει και τιποτα, απο το να πεσεις ή να σε σκισει καλυτερο
και η αλλη λυση αν εισαι σε ελεγχομενο περιβαλλον, ειναι με το που πλησιασει ανοιγεις γκαζι αποτομα και συγχρονος εχεις σηκωσει και το ποδι..
παντα προσπαθεις να το χεις στο πλαι το σκυλι, και οχι μπροστα σου, αφου αυτο δεν θα χτυπησει γιατι θα προλαβει να ξεφυγει απο τον τροχο, αλλα εσυ θα πεσεις προσπαθωντας να μην το χτυπησεις,
με τζιν συνηθως δεν σου κανει πληγη στο ποδι απλα λιγο σημαδι, οποτε δεν εχεις προβλημα αν πχ ειναι λυσασμενο η δεν ξερω τι αλλο.
Λευκάδιος
12/12/2009, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και η αλλη λυση αν εισαι σε ελεγχομενο περιβαλλον, ειναι με το που πλησιασει ανοιγεις γκαζι αποτομα και συγχρονος εχεις σηκωσει και το ποδι..
φαντασου να εχεις 50αρι παπι και να'σαι σε ανηφορα :bawl: το'χω παθει :lol:
Akatanomastos
12/12/2009, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
φαντασου να εχεις 50αρι παπι και να'σαι σε ανηφορα :bawl: το'χω παθει :lol:
εκει ρε φιλε δεν σε σωζει ουτε ο μπόγιας της γειτονιας:rotflmao: :bigcry:
Παρομιο σκηνικο ετυχε και σε εμενα στον πειραια με αποτελεσμα σημαδια απο τα δοντια του στο ποδι μου. Δεν ηταν κατι το σοβαρο, οπως και του φιλου theod αλλωστε, αλλα πηγα στα καπακια για αντιτετανικο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μιας και μιλαμε για αδεσποτο σκυλι.
Παρ' ολα αυτα δεν κρατω καμια κακια στο ζωο... εξαλλου χειροτερο ζωο απο τον ανθρωπο δεν υπαρχει:winka:
Παντως σε ολες τις περιπτωσεις αυτοαμυνας, ειναι αυτονοητο νομιζω, οτι κανουμε τα παντα ωστε να εξασφαλισουμε την σωματικη μας ακεραιωτητα.
ΥΓ. Δεν ξερω κατα ποσο το να σηκωσεις το ποδι θα εχει αποτελεσμα μιας και αυτο ισως να τσιτωσει το σκυλι περισσοτερο
Οταν εκανα ντιλιβερι μου πεταχτηκε ενα λυκοσκυλο με μποι ισα με τον τρουπερ.Το τρομαχτικο ηταν οτι πεταχτηκε πισω απο ενα καδο μεσα στο σκοταδι.Την ειχε στημενη στα μηχανακια κι ηταν το αγαπημενο του παιχνιδι.Απο την τρομαρα μου παταω φρενο και ταυτοχρονα του βαζω τις φωνες.Ευτυχως τρομαξε πιο πολυ απο μενα και μαζευτηκε.
:rotflmao: :rotflmao:
Εψαχνα τον ιδιοκτητη (τον εδωσε στεγνα ενας γειτονας) αλλα ο τυπος ειχε κλεισει τα φωτα και λουφαζε.:evil:
Akatanomastos
12/12/2009, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οταν εκανα ντιλιβερι μου πεταχτηκε ενα λυκοσκυλο με μποι ισα με τον τρουπερ.Το τρομαχτικο ηταν οτι πεταχτηκε πισω απο ενα καδο μεσα στο σκοταδι
μηπως δεν ηταν σκυλος?:alien:
μηπως δεν ηταν σκυλος?:alien:
Λυκοσκυλο λεμε,μεγαλο σε μεγεθος και ηλικια και τσαμπουκαλεμενο.
Ρε συ λες να ηταν ο τρουπερ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
12/12/2009, 16:38
εμοιζε καθολου με αυτον?
183021
Ρε ακατονομαστε αυτο που εβαλες τι σχεση εχει με τα λυκοσκυλα?(εκτος απο τα γυαλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Akatanomastos
12/12/2009, 16:47
Ρε ακατονομαστε αυτο που εβαλες τι σχεση εχει με τα λυκοσκυλα?(εκτος απο τα γυαλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) εχει σχεση με τον τροοπερ:lol:
Tώρα αν σου πω ότι το ίδιο σκέφτηκα ................. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άσχετο αλλά ..........
βράδυ κοντά 2.00 - επιστροφή από Εκάλη προς κέντρο .......... κατουριέμαι που να κοντεύω να σκάσω !!!
Εντοπίζω μάντρα κήπου (περίπου 2μ ψηλή)........... σκοτεινή και εκτός πεδίου όρασης των διερχομένων και αποφασίζω να την ......... ποτίσω !!!
Ανοίγω φερμουάρ και με ένα βαθύ αναστεναγμό ........ ξεκινά η ανακούφιση !!!
Ξαφνικά αισθάνομαι να με κοιτάζζζουν και ταυτόχρονα αισθάνομαι μια ζεστή αύρα στο πρόσωπό μου ...........
Σηκώνω το βλέμμα και βλέπω 4 μάτια να με κοιτάνε μοχθηρά .......... μαζί έφθασε στα αυτιά μου το απειλητικότατο γρρρρρρρρρρρρ ........... από δύο κατάμαυρα βέλγικα λυκόσκυλα .........
Τι να σου λέω μετά .............
Akatanomastos
12/12/2009, 16:48
σου χω και αλλα, αλα τροοπερ
αμανικο:winka:
183022
σου χω και αλλα, αλα τροοπερ
αμανικο:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ου μωρη λουλου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
12/12/2009, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
απλώς κοιταχτήκαμε (...)
Μην κοιτάτε ζώα κατευθείαν στα μάτια,το λαμβάνουν ως ένδειξη επιθετικότητας και επιβολής
gregorgeous89
13/12/2009, 00:00
1.Αν έχουμε ανοιχτό δρόμο μπροστά μας φεύγουμε γρήγορα και δεν βασιζόμαστε στις φιλάνθρωπες προθέσεις του σκύλου.
2. Αν δεν μπορούμε, καλύτερα να ακινητοποιήσουμε την μηχανή και να περιμένουμε να φύγουνε. Είναι απίστευτο πόσο ηρεμούν όταν η μηχανή δεν κινείτε.
Γενικά έχουν ένα θεματάκι με τις μηχανές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Γενικά έχουν ένα θεματάκι με τις μηχανές.
Δεν νομιζω οτι εχουν θεμα ειδικα με τις μηχανες!
Αρκετες φορες εχω δει σκυλια να γαβγιζουν και να κυνηγουν να δαγκωσουν τα λαστιχα των κουτιων επισης... θα ελεγα οτι μαλλον οι κινουμενοι τροχοι γενικοτερα, ειναι αυτο που τα τσιτωνει (για να παιξουν) :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
μαλλον οι κινουμενοι τροχοι γενικοτερα, ειναι αυτο που τα τσιτωνει (για να παιξουν) :winka:
Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε ότι ήθελε να ...παιξει... :mad:
makis 71
13/12/2009, 18:57
μη μασατε .σιγα σιγα τα συνηθηζει κανεις.μιλαω εκ πειρας.ταχυδρομος ειμαι με μηχανακι.αν επαιρνα 1 ευρω για καθε φορα που μου ορμουσαν σκυλια θα ημουνα εκατομυριουχος
Μου εχουν επιτεθει απειρες φορες σκυλια και ποτε δεν με δαγκωσε κανενα...
Αυτο που κανω ειναι, δεν δινω σημασια στο σκυλι , το αφηνω να γαυγιζει, κοβω λιγο ταχυτητα - αλλα οχι παρα πολυ , οταν ερθει στο πλαι ανοιγω το γκαζι αποτομα κ φευγω ...
Αν ειναι πολλα τα σκυλια κ με κλεισουν κ αναγκαστω να σταματησω , κοιταω τον σκυλο στα ματια, κουναω κ το χερι προς το μερος του απειλητικα και το μαλωνω με βροντερη(!) φωνη . Συνηθως κραταει μια μικρη αποσταση κ συνεχιζει κ γαυγηζει. Μετα ανοιγω γκαζι κ φευγω ... κιαυτο με κυνηγαει απο πισω
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν σηκωνω το ποδι για να το κλωτσησω, ή εστω να προσποιηθω οτι το κλωτσαω ειδηκα αν πηγαινω με χαμηλη ταχυτητα...
το περνει σαν απειλη επιθεσης, και κατα δευτερον του δινει την ευκολια να στο δαγκωσει χωρις να χτυπησει σε καποιο σημειο της μηχανης, αρα θα το κανει πιο ευκολα.
και η πρωην κοπελα μου, και ο αδερφος μου, ετσι την φαγανε την δαγκωματια στο ποδι, με δηθεν κλωτσια ...
κοντα τα ποδια στην μηχανη
2stroker
14/12/2009, 12:25
οσες φορες μου εχει τυχει,τα ποδια σηκωμενα μπροστα στο υψος του ντεποζιτου γκαζι και φυγαμεεε!!!
SnakeMJK
14/12/2009, 12:51
1. τα πλησιάζω σιγά-σιγά κ ανοίγω απότομα όταν με πλησιάσουν
2. πάντα σηκωμένα τα πόδια
αυτά είναι τα στάνταρ...
το κακό είναι όταν σου πετάγονται εκεί που δεν τα περιμένεις! ήμουν σταματημένος κ περιμένα κάποιον να κατέβει κ σκάει ο σκύλος με απειλητικές διαθέσεις απ το πουθενα. εγώ με αναμένο το μοτόρι, αλλά με βγαλμένο κράνος-γάντια, μιας κ περίμενα, οπότε δεν μπορούσα να γκαζώσω κ να φύγω. οπότε με το που πλησίασε του βάζω μια φωνή κ έφυγε αμέσως :p
άλλο περιστατικό που μου έχει συμβεί πολλές φορές είναι όταν βρίσκω πολλά σκυλιά κοντά στην παρκαρισμένη μου μηχανή κ να πρέπει να φύγω! εκεί συνήθως την τσουλάω σβηστή για 5-6 μέτρα κ μετά μιζιά, συμπεκτιά, γκαζιά, τα λέγαμε παλιοσκυλάκια :lol:
nihristo
14/12/2009, 14:34
από όσο γνωρίζω το να τρέξεις προκαλεί το κυνηγητικό ένστικτο του σκύλου. Η δυνατή φωνή έχει περισσότερες πιθανότητες να το τρομάξει παρά μια άστοχη κλωτσιά. Κανονικά έπρεπε να έχουμε video από αυτά τα σκηνικά, γόνατα να ξύνουν έχω βαρεθεί να βλέπω..
2stroker
15/12/2009, 12:02
απο οτι εχω ακουσει οι σκυλοι κυνηγανε αυτοκινητα και μηχανες γιατι κατι παθαινουν βλεποντας τους τροχους να γυριζουν.
Σχεδόν κάθε πρωί την ώρα που περνώ απ τον δρόμο για την δουλειά εβερι ντέι τυγχάνει να καθαρίζει οδοκαθαριστής του Δήμου.
Αυτός έχει 2 αδέσποτους κόπρους(ίσως για παρέα,ή για προστασία :wacko: ) μόνιμα να τον ακολουθούν.
Βλέποντας με (μυρίζοντας με,κοιτάζοντας την ώρα δε ξέρω)απο κάποια απόσταση να έρχομαι με το παπί ο ένας απ αυτούς,
ο κανέλος :lol: έρχεται με τα όσα καταπάνω μου γαβγίζοντας.
Κάθε φορά κάνω το ίδιο πράγμα όταν τον βλέπω να μου χυμάει :
Κατεβάζω σταντ,κατεβαίνω κάτω και τον αρχίζω στο κυνήγι.Απο κυνηγός θήραμα.
Για 20-30 μέτρα όχι παραπάνω.Ότι πρέπει για πρωινή γυμναστική. :rotflmao:
Βάζει την ουρά στα σκέλια και τρέχει να κρυφτεί.Ο κολλητός του στο μεταξύ κάθεται και παρατηρεί απο απόσταση ασφαλείας.
Αφου του ρίξω και μερικά μπινελίκια,ανεβαίνω στο ργαλείο και ξεκινάω με το βλέμα πάντα καρφωμένο στον κανέλο.
Αφου απομακρυνθώ,τον βλέπω απ τις καθρέπτε να ξεκινάει το κατόπι αλλά απο απόσταση ασφαλείας πλέον.
Κάθε μέρα το ίδιο.Γαβ,σταντ,σκέλια,γαβ.
Ο μαυρούλης δεν μετέχει στην ιεροτελεστία,
ίσως να συνδέεται η αποχή του απ το παιχνίδι με την στραπατσαρισμένη (απο παλαιότερη μάχη ίσως)μουσούδα του.
Μόνο ο φίλος μου ο κανέλος με περιμένει πως και πως να με δαγκάσει. :D
Έχει αρχίσει να γίνεται ρουτίνα η καθημερινή αθλοπαιδιά σε σημείο που,όταν δεν τυχαίνει να τον συναντήσω,
περιμένω κάτι να μου πεταχτεί ανάμεσα απ τα κουτάκια. :look:
Για τα σκυλιά το κυνήγι είναι ενα παιχνίδι,επικύνδυνο μεν και για τους δύο,αλλά εάν δεν εκπαιδευτούν δεν μπορούν να το κόψουν.
Πόσο μάλλον τα αδέσποτα.
Και συνήθως το κόβουν μια και καλή. :sad:
Ελάτε όμως και στην θέση τους.Περνάει ο τούμπανος με το παπί και την καραμούζα για εξάτμιση,κόρνες φασαρία κουτάκια κτλ.
Δεν φταίνε τα δόλια τα σκυλιά,εμείς τα ΖΩΑ φταίμε. :wave2:
m@stermind
15/12/2009, 21:19
αφηστε....καποιοι αν8ρωποι ειναι ποοολυ μαλακες δεν εχουν το 8εο τους γενικα εχουν βλαβη στον εγκεφαλο
σημερα το πρωι ο διευ8υντης του σχολιου μου βαρεσε 3ις φορες 2 στο κεφαλι και 1στη πλατη ενα σκυλακι το οποιο ειναι αδεσποτο και ερχετε που και που στο προαυλιο του σχολειου μου..παιζουμε μαζι του,το χαιδευουμαι και τετοια. υποψην οτι ουτε καν εχει γαυγισει σε κανενα απο τα παιδια και ποτε δεν εχει διμιουργησει το παραμικρο επειδοδιο...ενα παιδι φρικαρε οταν ειδε τι εγινε και αντεδρασε πολυ ιπια μπορω να πω..(δεδομενου οτι οταν δουμε μια τετοια εικονα δε μπορουμε να ξερουμε πωσ 8α αντιδρασουμε) και του ειπε πας καλα?εκεινοσ πηγε στο μερος του,του βαρεκξε το καπελο και τ ειπε οτι 8α τον διωξει απο το σχολειο.Απο οτι ακουγετε 8α κανουν αυριο συμβουλιο για τον αν διωξουν (οχι οχι λα8ος μαντεψατε οχι το διευ8υντη)το συμμα8ητη μου απο το σχολειο...
και ετσι μια γενικη εικονα για τον Κυριο διευ8υντη μας...ανοιγει το σχολιο στισ 8 και 20 μετα φευγει παει για ψαρεμα παει γυμναστηριο κανει ψωνια και γενικα τισ δουλειες του και κατα τις 2 επιστρεφει σχολειο με τη συζηγο την οποια εχει διορισει ως κα8αριστρια..... τα σχολια δικα σας:dizzy: :dizzy:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣ!!! :evil:
m@stermind
15/12/2009, 22:44
Ε ?
mparmpanik
15/12/2009, 23:30
Μου έχει τύχει τρεις φορές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την μία από τις τρεις φορές το πέσιμο το γλίτωσα από θαύμα, ενώ την τρίτη φορά που μου συνεύει υπήρχαν δίπλα ακριβώς δύο ζητάδες οι οποίοι είδαν το σκηνικό αλλά στ Rχίδια τους.
δηλαδη τι ακριβως επρεπε να κανουν οι ζηταδες?
να περασουν χειροπεδες στο σκυλο?
dirtbird
16/12/2009, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
Ε ?
Ti ε?
Ο trooper είναι ΑΤΡΙΧΟΣ!!!!!!
:smokin: :smokin: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ti ε?
Ο trooper είναι ΑΤΡΙΧΟΣ!!!!!!
:smokin: :smokin: :lol: :lol: :lol:
:a26:
Ε ?
ξερουν αυτοι φιλαρακι :winka:
TOLISTOLAROS
16/12/2009, 11:02
σημερα το πρωι ο διευ8υντης του σχολιου μου βαρεσε 3ις φορες 2 στο κεφαλι και 1στη πλατη ενα σκυλακι το οποιο ειναι αδεσποτο και ερχετε που και που στο προαυλιο του σχολειου μου..παιζουμε μαζι του,το χαιδευουμαι και τετοια.
Φίλε δεν χαϊδεύεις κανένα αδέσποτο.Δεν ξέρεις αν έχει τσιμπούρια ή και γω δεν ξέρω τί άλλο.
Το ξέρεις ότι αν το σκυλάκι κολλήσει κάποιον από σας τσιμπούρια και οι γονείς του ζητάνε τα ρέστα ο διευθυντής θα τρέχει;
και του ειπε πας καλα?
Κουβέντα είναι αυτή που του είπε;Είναι δυνατόν να μιλάει έτσι;
dodos 900
16/12/2009, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Φίλε δεν χαϊδεύεις κανένα αδέσποτο.Δεν ξέρεις αν έχει τσιμπούρια ή και γω δεν ξέρω τί άλλο.
Το ξέρεις ότι αν το σκυλάκι κολλήσει κάποιον από σας τσιμπούρια και οι γονείς του ζητάνε τα ρέστα ο διευθυντής θα τρέχει;
Κουβέντα είναι αυτή που του είπε;Είναι δυνατόν να μιλάει έτσι;
Γιατί;Πρέπει να σέβεται έναν άνθρωπο που χτύπησε ένα ζώο;Άσε που όλοι δηλαδή αυτό θα σκεφτήκανε αλλά δέν μιλήσανε.
liakaros
16/12/2009, 12:49
Kαλα λεει...ωραιο παραδειγμα εδωσε ο @ρχιδας ο διευθυντης στα πιτσιρικια...:yuck: :yuck:
m@stermind
16/12/2009, 16:33
για κλαματα η κατασταση..:(
παλι σημερα τα ιδια...τουλαχιστον πηραμε τη φιλοζωικη και το πηρε.....
m@stermind
16/12/2009, 16:40
tolistolaros
αν βλεπεις αυτη την εικονα δε ξερεις πως 8α αντιδρασεις εγω πιστευω αν ημουν μπροστα 8α αντιδρουσα πολυ χειροτερα...(απλα φαντασου την εικονα)
ειχα δυο σκυλους και ξερω ποτε ενας σκυλος ειναι ενταξει και ποτε οχι..(εννοω τσιμπουρια και τετοια...), τωρα με την γριπη το σχολειο ειναι γεματο αντισηπτικα οποτε οταν καποιος τον χαιδευε μετα εβαζε κατευ8ειαν..
δεν ειπα οτι ειναι σωστο να ειναι σχολειο μας ενα αδεσποτο σκυλακι αλλα οκ μπορουσε να κινη8ει με καποια φιλοζωικη οχι να το βαραει με ενα μεγαλο ξυλο με ολη του τη δυναμη...:(
menelaos46
16/12/2009, 17:17
Και ο διευθυντης δηλαδη βγηκε απο το γραφειο του να κοπανησει το σκυλο??
Εμας εβγαινε μονο να δει αν καπνιζουμε και παλι εκανε και τα στραβα ματια λιγο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξερουν αυτοι φιλαρακι :winka:
Ποιος σε πειραξε παλουκαρι μου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
m@stermind
16/12/2009, 19:26
και εγω απορω πως βρε8ηκε σχολειο....συνη8ως ερχεται για 10 λεπτα και φευγει..εχει πολλες δουλειες βλεπεις ψαρεμα,γυμναστηριο κ.α.:rolleyes:
TOLISTOLAROS
16/12/2009, 21:26
Επειδή έξω απ'το χορό ο καθένας λέει το κοντό και το μακρύ του αδέσποτο δε χαϊδεύεις ούτε για πλάκα.
Ειδικά αν το κάνουν παιδιά άλλων την ευθύνη των οποίων έχεις εσύ
tolistolaros
αν βλεπεις αυτη την εικονα δε ξερεις πως 8α αντιδρασεις εγω πιστευω αν ημουν μπροστα 8α αντιδρουσα πολυ χειροτερα...(απλα φαντασου την εικονα)
ειχα δυο σκυλους και ξερω ποτε ενας σκυλος ειναι ενταξει και ποτε οχι..(εννοω τσιμπουρια και τετοια...), τωρα με την γριπη το σχολειο ειναι γεματο αντισηπτικα οποτε οταν καποιος τον χαιδευε μετα εβαζε κατευ8ειαν..
δεν ειπα οτι ειναι σωστο να ειναι σχολειο μας ενα αδεσποτο σκυλακι αλλα οκ μπορουσε να κινη8ει με καποια φιλοζωικη οχι να το βαραει με ενα μεγαλο ξυλο με ολη του τη δυναμη...:(
Όχι φίλε μου.Μέχρι να έρθει η φιλοζωϊκή η στραβή έχει γίνει.
ΔΕΝ ξέρεις τί παίζει με τ'αδέσποτα.
Καλύτερα να σουτάρει το σκυλί παρά να κολλήσει κάποιο παιδί,άσχετα αν δε σας φαίνεται Pollitically correct".
ΥΓ1:Το σχολείο όπου δουλεύω είχε ένα σωρό κρούσματα και έκλεισε 1 βδομάδα
ΥΓ2:Τη γρίπη την πέρασα προσωπικά,όπως και άλλοι συνάδερφοι παρ'ότι ψεκάζουμε πληκρολόγια,ποντίκια κλπ με σπρέυ,παρ'ότι έχουμε σαπούνια υγρά στα εργαστήρια.
ΥΓ3:Δεν ήμουνα ποτέ θερμοκέφαλος ώστε να λέω ό,τι να'ναι,σε όποιον να'ναι πριν σκεφτώ
Μπορούσε με 1000 τρόπους να το απομακρύνει ............
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!!
:nono: :nono: :nono:
Παρά το ότι είμαι εκπαιδευτικός δεν δίνω ΚΑΝΕΝΑ δικιο στον συγκεκριμένο !!!
:sad: :sad: :sad:
ΕΡΩΤΗΣΗ .........
Τι σχέση έχει η γρίπη με το σκυλάκι ;;;
:confused: :confused: :confused:
TOLISTOLAROS
17/12/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Παρά το ότι είμαι εκπαιδευτικός δεν δίνω ΚΑΝΕΝΑ δικιο στον συγκεκριμένο !!!
Συνάδερφε σου'χει κάνει παράπονα γονιός επειδή είδε σκύλο μεσ'την αυλή του σχολείου να παίζει με τα παιδιά;
Έχουν κάνει σε συνάδερφο και ήμουν παρών...
Καταλαβαίνεις πάντως ότι λύση μέσω φιλοζωικής είναι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ απλά ανέφικτη.Καλύτερα να ζοριστεί το σκυλί παρά να πάθει κάτι μαθητής...
Τι σχέση έχει η γρίπη με το σκυλάκι ;;;
:confused: :confused: :confused:
Ρώτα τον m@stermind παραπάνω
τωρα με την γριπη το σχολειο ειναι γεματο αντισηπτικα οποτε οταν καποιος τον χαιδευε μετα εβαζε κατευ8ειαν..
MitsosNaked
17/12/2009, 11:27
Όπως είπαν και πιό πάνω, θα μπορούσε να το απομακρύνει αλλιώς και ΟΧΙ να το χτυπήσει ο κ@ριόλης ο @μπαλος ο διευθυντής.:evil:
Με την ίδια λογική, με τέτοια συμπεριφορά προς τα ζώα, θεωρώ κι εγώ τον διευθυντή 'βλαβερό' παράδειγμα για το παιδί μου και κανονίζω να τρώει κάθε μέρα ξύλο μέχρι ν'απομακρυνθεί απ'το σχολείο.......
menelaos46
17/12/2009, 11:38
Πω πω εχουμε πηξει παλι απο αποψεις...
Ενταξει δε λεω δεν ηταν και η καλυτερη κινηση αλλα ενα σκυλο κοπανησε τρεις φορες ο ανθρωπος για να μη ξαναπατησει στο σχολειο δε τον εσφαξε και στο γονατο!!!
Αλλα ναι το να χτυπησει ενα ζωο καποιος μπροστα στα ματια μας μας συγκινει αλλα για τα πα-ιδακια που τρωμε και τα τσισμπεργκερ κανενας λογος....
Βεβαιως αν ο κοπριτης(φιλικα) δαγκωνε κανα πιτσιρικο θα λεγαμε ολοι μα καλα που ηταν ο διευθηντης και οι καθηγητες??? Και αυτος ο σκυλος ηταν καθε μερα μεσα στο σχολειο???
Δε ξερουμε τι θελουμε μου φαινεται....
MitsosNaked
17/12/2009, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ενταξει δε λεω δεν ηταν και η καλυτερη κινηση αλλα ενα σκυλο κοπανησε τρεις φορες ο ανθρωπος για να μη ξαναπατησει στο σχολειο δε τον εσφαξε και στο γονατο!!!
Αλλα ναι το να χτυπησει ενα ζωο καποιος μπροστα στα ματια μας μας συγκινει αλλα για τα πα-ιδακια που τρωμε και τα τσισμπεργκερ κανενας λογος....
Βεβαιως αν ο κοπριτης(φιλικα) δαγκωνε κανα πιτσιρικο θα λεγαμε ολοι μα καλα που ηταν ο διευθηντης και οι καθηγητες??? Και αυτος ο σκυλος ηταν καθε μερα μεσα στο σχολειο???
Αυτοί που δέν ξέρουνε τί θέλουνε είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ 'οικογενειάρχες' και μή που αγοράζουν σκυλιά και γατιά όσο είναι κουταβάκια και 'γλυκουλίνια' για να παίζουν τα παιδιά ή η γκόμενα, και μόλις μεγαλώσουν δέν ξέρουν τί να τα κάνουν και τα παρατάνε στους δρόμους και τις εξοχές όταν φεύγουν για διακοπές.
dodos 900
17/12/2009, 13:08
Ο σκύλος είναι ο μόνος που δεν έφταιγε που βρισκότανε εκεί,αλλά αυτός τις έφαγε στην τελική.Τέλος απο μένα.
MitsosNaked
17/12/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Ο σκύλος είναι ο μόνος που δεν έφταιγε που βρισκότανε εκεί,αλλά αυτός τις έφαγε στην τελική.Τέλος απο μένα.
+675
Γειά σου ρε Θοδωρή!!!:beer:
m@stermind
17/12/2009, 14:39
tolistolaros: esu eipes oti mporei na itan arrwstos i na eixe mikrovia kai tsimpouria (pragma pou den isxue alla leme...)giauto s eksigisa oti kai na htan etc amesws meta p paizame me to skulo vazame antisiptiko
TOLISTOLAROS
17/12/2009, 14:47
tolistolaros: esu eipes oti mporei na itan arrwstos i na eixe mikrovia kai tsimpouria (pragma pou den isxue alla leme...)giauto s eksigisa oti kai na htan etc amesws meta p paizame me to skulo vazame antisiptiko
Ρε φίλε εδώ σου είπα ότι παρ'ολα τ'αντισηπτικά και σπρέυ κολλήσαμε γρίππη!Και μιλάμε για εργαστήριο με PC.
Άμα παίζουμε με τα σκυλιά πηγαίνουμε περισσότερο γυρεύοντας.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Επίσης για κανένα αδέσποτο δεν είσαι σίγουρος.Πού ξέρεις αν 5λεπτά πριν δεν έψαχνε στα σκουπίδια;Ακόμα δε βάζουν όλα τα παιδιά αντισηπτικό.Ένα λοιπόν απ'αυτά να παίζει με το σκύλο και μετά βουρ κυλικείο για φαΐ τί λες να γίνει;
ΥΓ:Δεν ανέφερα το γεγονός λυσσασμένο αδέσποτο να δαγκώσει μαθητή.Έχει συμβεί σε σχολεία αυτό
m@stermind
17/12/2009, 14:54
wraia diladi m les oti eprepe na to vareksei me to ksilo :hypnotize :hypnotize :hypnotize
exeis xasei to olo noima tis praksis t kuriou pisteuw..(sorry gia ta greeklish)
ΞΑΝΑΛΕΩ ......... δεν χρειαζόταν να το χτυπήσει για να το βγάλει από το σχολείο !!!
Επιχείρημα εντελώς άκυρο .......... μα εντελώς λέμε !!!
Άλλο το σφάζω για να τραφώ (ανάγκη) και άλλο το χτυπάω - βασανίζω !!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ !!! Και θα είχαμε και δίκιο !!!
Είναι υποχρέωση του διευθυντή να φροντίζει για την υγεία και ασφάλεια των μαθητών !!!
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ......... ας το έπιανε και ας το έβγαζε έξω από το σχολείο και μετά ας έκλεινε τις πόρτες τις αυλής .......... και τέλος !!!
Να το χτυπήσει ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ !!!
τελικα εχουμε χασει το αυτονόητο
δν μπορούμε να σκεφτουμε πολιτισμένα
η βια εχει χωθεί στο πετσί μας:sick:
TOLISTOLAROS
17/12/2009, 19:23
wraia diladi m les oti eprepe na to vareksei me to ksilo
exeis xasei to olo noima tis praksis t kuriou pisteuw..(sorry gia ta greeklish)
Προκειμένου να κινδυνέψει υγεία παιδιού καλύτερα να τις φάει ο σκύλος ΑΝ-τονίζω ΑΝ-δεν απομακρύνεται αλλιώς.
Δεν καταλαβαίνεις -λογικό είναι-τί σημαίνει να'σαι υπεύθυνος για ξένα παιδιά...είτε μιλάμε για σκύλο στην αυλή είτε για συνοδεία σε 5 ήμερη εκδρομή.Μια στραβή να γίνει τη γάμησες...
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ......... ας το έπιανε και ας το έβγαζε έξω από το σχολείο και μετά ας έκλεινε τις πόρτες τις αυλής .......... και τέλος !!!
Να το χτυπήσει ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ !!!
Από πότε ο διευθυντής υποχρεούται να ξέρει να χειρίζεται αδέσποτα ζώα;Να το πάρει δηλαδή αγκαλιά;
Απλή ερώτηση:αν το σκυλί δε βγαίνει τί να κάνει;
Παιδιά πολλές φορές αναγκάζεσαι να δίνεις λύση μη αρεστή για να προφυλάξεις κάτι πολυτιμότερο(υγεία μαθητών).
Τελικά πολύ :a31: :a31: :a31: ο διευθυντής.......
1,002 τρόποι υπάρχουν να βγάλεις έξω απο στο σχολείο το αδέσποτο αλλά απο την ανεγκεφαλίτιδα ορισμένων δυστηχώς..... δίνουν κακό παράδειγμα.........:a04:
m@stermind
17/12/2009, 20:38
οταν γινεται χαμος σχολειο και οι κα8ηγητες πανε τους μα8ητες στο γραφειο για να τους δωσει ο διευθυντης αποβολη και δεν ειναι εκει, γιατι ειναι για ψαρεμα...η οταν προσπα9ουμε να εποικοινωνησουμε μαζι του για διαφορα 8εματα λειτουργιας του σχολειου,διαφορων αιτηματων που εχουμε,ακομα και για τις σχολικες εκδρομες 3ημερη και 5ημερη(να μη μιλησω για τισ μονοημερες που μπορουμε να παμε μεχρι 5η6( σε μουσεια κλπ) τις οποιες απο τι μερα που ηρ8ε ο συγκεκριμενος διευ8υντης δεν εχουμε δει..παρολες τις προσπα8ειες 15μελους και κα8ηγητων)ποτε δεν τον βρισκουμε...και λεγαμε μα καλα τι σχολειο ειναι αυτο?γιατι δεν ειναι σχολειο να βαλλει μια ταξη να κανει δηλαδη τη δουλεια του....
πλεον μετα απο το περιστατικο με το σκυλο πιστευω πως ειναι καλυτερα να λυπει απο το σχολικο περιβαλλον (δεδομενου ο,τι, μετα το οτι εκανε του ειπε ενας μα8ητης 'πασ καλα?ό διευ8υντης τοτε πηγε να του ορμηξει...πηγε κοντα του και του χτυπησε-εριξε το καπελο π φορουσε..το περιστατικο συνεβει ξανα με αλλον μα8ητη)ο δευτερος πηγε να τον σταματησει να το κανει το ιδιο για 2η φορα λεγοντας του οτι οσο τον βαραει τοσο γινεται ο σκυλος πιο επι8ετικος..αυτο του ειπε και ο κυριος αγαπητος διευ8υντης μας πηγε να ορμηξει και σε αυτον τους χωρισαν τα παιδια που ηταν μπροστα...
το σχολειο εκλεισε απο τη γριπη καλες διακοπες να εχουμε και ειδικα ο αγαπητος μας διευ8υντης μπας και ηρεμησει λιγο...:dizzy: :dizzy:
HolyDiver
17/12/2009, 21:04
ΥΓ:Δεν ανέφερα το γεγονός λυσσασμένο αδέσποτο να δαγκώσει μαθητή.Έχει συμβεί σε σχολεία αυτό
:eek:
Η Ελλάδα θεωρείται επίσημα απαλλαγμένη χώρα καθώς δεν έχει διαπιστωθεί κρούσμα λύσσας από το 1987........
Αν εννοείς αγριεμένο-επιθετικό σκύλο, τότε πάω πάσο.
m@stermind
17/12/2009, 21:29
akrivws allo to ena allo to allo...:D :D
o skulos opws proanefera oute kan eixe gaugisei se kanena mas :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
τελικα εχουμε χασει το αυτονόητο
δν μπορούμε να σκεφτουμε πολιτισμένα
η βια εχει χωθεί στο πετσί μας:sick:
Φιλε συγνωμη κιολας,αλλα αυτος στο αβαταρ σου γιατι ειναι ετσι;
Μηπως ο διαλογος δεν επιασε; :lol:
menelaos46
18/12/2009, 04:55
Συμφωνω με οσους λενε για τη βια εστω και εναντια σε ζωα. Προσωπικα εχω πολυ καλη σχεση με τα ζωα και αν εκρινα πως δε χρειαζεται ισως να μη το απομακρινα και καθολου.
Ωστοσο δε μπορω τους υποκριτες.
Πω πω χτυπησε το σκυλο!!!(και καλα εκπληξη)
Μα τι μαλακας!!!(και καλα...)
Οσο για το παραδειγμα με τα τσισμπεργκερ δεν ειναι και τοσο ασχετο στην τελικη...
manhunter
18/12/2009, 06:30
Εχθές το βράδυ έξω από την βουλή.
Περιμένω αμέριμνος το φαναράκι να ανάψει...
Σκάει σκύλος παραλλαγή χιονιού (κάτι σαν στολή αλπινιστή ήταν το δερμα του ), και αρχίζει το λα μινόρε με αντρικό γαύγισμα.
Δεν δίνω σημασία, και περιμένω να φύγει.
Ανάβει πράσινο και ο σκύλος εκει, να με κοιτάει στραβωμένος και να γαυγίζει
Με το που κουμπώνω πρώτη να φύγω, χράπ, μου αρπάζει την γάμπα.
Ευτυχώς δεν έπεσα και άνοιξα και άλλο το γκάζι και έφυγα
Στο δρόμ οσκέφτηκα να γυρίσω να του γαμήσω τιποτα, γιατί πόναγε πολύ και έτρεχε αιματάκια κανονικά, αλλά μετά σκέφτηκα οτι το σκυλάκι δεν φταέι για κανέναν λόγο.
Αυτοί που το άφησαν εκεί φταίνε.
Τέσπα, τα έιπα και ξεθύμανα.
Δεν μπορούσα να αντιδράσω εκει με σήκωμα ποδιού, γιατί ήμουν δίπλα σε αρκετά υπερυψωμένο πεζοδρόμιο και ο σκύλος σε απόσταση 5 εκατοστών.
Ωραίο κουλούκι πάντως.
Θα παω τωρα φαρμακείο να κανω κανα αντιτετανικό ή κάτι .....
Εντουράδικες μπότες στο Hayabusa θα βοηθούσαν σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση :winka:
manhunter
18/12/2009, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Εντουράδικες μπότες στο Hayabusa θα βοηθούσαν σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση :winka:
Βρε και κανονικές μπορεί να βοηθούσαν
Φόραγα ένα casual μποτάκι.
Τεσπα.
Παω φαρμακείο για αντιβίωση και αντιτετανικο
:bigcry:
TOLISTOLAROS
18/12/2009, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Η Ελλάδα θεωρείται επίσημα απαλλαγμένη χώρα καθώς δεν έχει διαπιστωθεί κρούσμα λύσσας από το 1987........
Αγριεμένο εννοούσα,ούτως ή άλλως δεν μπορείς να ξέρεις οπτικά(ένας άσχετος τουλάχιστον) αν έχει την αρρώστια της λύσσας ή όχι.
Απαλαγμένη χώρα δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πει κανείς για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου απ'τη στιγμή που η λύσσα απαντάται και σε άλλα άγρια ζώα που έρχονται σε επαφή με κατοικίδια.Το επίσημα δε λέει κάτι,δεν καταγράφονται όλα όσα συμβαίνουν.
Γενικά με αδέσποτα όχι πολλά πολλά
manhunter
18/12/2009, 10:40
Αγριεμένο εννοούσα,ούτως ή άλλως δεν μπορείς να ξέρεις οπτικά(ένας άσχετος τουλάχιστον) αν έχει την αρρώστια της λύσσας ή όχι.
Απαλαγμένη χώρα δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πει κανείς για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου απ'τη στιγμή που η λύσσα απαντάται και σε άλλα άγρια ζώα που έρχονται σε επαφή με κατοικίδια.Το επίσημα δε λέει κάτι,δεν καταγράφονται όλα όσα συμβαίνουν.
Γενικά με αδέσποτα όχι πολλά πολλά
Υποτιθεται ότι φαίνεται το λυσσασμένο
Αφροί,σάλια, ακανόνιστη συμπεριφορά.
Εκτός από τις γυναίκες
Εκεί δεν φαίνεται τόσο έντονα, και την πατάμε
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Σωστός ο παίκτης :beer:
Ενίοτε αλλάζουν και από γατούλες γίνονται τίγρεις. Συχνότερα δε από κάθε 28 μέρες :sad:
1. Σε σημεία που ξέρουμε ότι υπάρχουν σκυλιά που κυνηγάνε, πηγαίνουμε με το δάχτυλο έτοιμο στη κόρνα. Πλησιάζουμε αργά και όταν είμαστε κοντά πατάμε τη κόρνα και την κρατάμε πατημένη για αιφνιδιασμό και ανοίγουμε το γκάζι.
Τα σκυλιά τα λατρεύω και τα περισσότερα όντως απλά γαυγίζουν. Αν πάει όμως κανένα να με δαγκώσει θα φάει κλωτσιά.
2. Ο διευθυντής του σχολείου χρειάζεται μήνυση για κακοποίηση ζώου. Το ότι ίσως να έχει τσιμπούρια το σκυλί δεν έχει καμία σχέση. Άμα κολήσει καμιά γρίπη κι αυτός να αρχίσουμε να τον κλωτσάμε. (όχι ότι χρειάζεται κι άλλο λόγο ο παπάρας). Άνθρωπος που με τέτοια ευκολία χτυπάει ένα απροστάτευτο σκυλί, εύκολα αύριο θα χτυπήσει κι ένα παιδάκι.
btw έχω χαϊδέψει ότι αδέσποτο έχουμε συναντηθεί, δεν έπαθα τίποτα και πιο πολύ θα σιχαινόμουν χειραψία με τον τύπο.
3. H Ελλάδα είναι ελεύθερη από λύσσα με τελευταίο κρούσμα σε σκύλο το 1987.
4. Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τη περισυλλογή, εμβολιασμό και στείρωση των αδεσπότων. Παρόλαυτα, ελάχιστοι δήμοι έχουν πρόγραμμα για τα αδέσποτα.
Οδηγάω μηχανές πάνω από 20 χρόνια....
Μου έχουν γαυγίσει άπειρα σκυλιά (αλλά έμειναν εκεί...).
Άλλες φορές με έχουν απλώς πάρει στο κυνήγι...
ετσι ,ασε που αν σταματησεις κοτευουν και γυρναn απο την αλλη φευγωντας,
Ακομα και οταν ειναι σε αγγελη, αν σταματησεις σταματανε και αυτα ,το θεμα ειναι πως θα ξεκινησεις διχως να σου ορμησουν ,εχω εμεπειριες και κυνηγητα απο σκυλια καποιο παραλιγο να μου το αρπαξει και ειχα και παπι σε ανηφορα lol
νταξει μηχανακια οδηγουμε σε περιβαλον που ζουν και τετραποδα με ενστικτα ,δεν φταινε αυτα ...ο δικος μας χειρισμος ειναι το εργαλεειο ;)
Δεν είμαι εχθρικός με τα ζώα (εκτός από τα δίποδα...) και γενικά τα αγαπάω - ειδικά τα σκυλιά. Σε διάφορες περιόδους της ζωής μου μαλιστα ήμουνα και ιδιοκτήτης 2 σκυλιών για αρκετά χρόνια...
Κάτι τέτοια όμως μου τη δίνουν...
Συγκεκριμένα...
Πρωί Σαβάτου και λέω μετά από κανένα 15νθήμερο να βγάλω την μηχανή για καμμιά κοντινή.... Φεύγω προς την κορφή του Υμηττού μέσω Καλοπούλας για να βρώ έναν φίλο που είχε ξεκινήσει προς τα εκεί 3 λεπτά νωρίτερα... 3-4 στροφές μετά το Δημοτικό περίπτερο της Καλοπούλας συναντάω δε-αρ του δρόμου μια αγέλη 5-6 σκυλιών - συνηθισμένο για την περιοχή....
Χωρίς να πάει το μυαλό μου στο κακό και για να μην τα τρομάξω κόβω ταχύτητα και περνάω ανάμεσά τους αργά-αργά με 10-15 χιλιόμετρα...Ένα εξ' αυτών είχε αρχίσει ήδη να μου γαυγίζει πριν το φτάσω, αλλά επειδή η εμπειρία μου έλεγε ότι θα μείνει στο γαύγισμα δεν έδωσα σημασία, ούτε το θεώρησα σημαντικό....
Μόλις φθάνω δίπλα του και χωρίς να το περιμένω ξαφνικά το κοπρόσκυλο παίρνει ανάποδες και με βουτάει από το πόδι... Τρομαγμένος και ξαφνιασμένος τινάζω το πόδι μου για να το απελευθερώσω από τα σαγόνια του...Προς στιγμήν τα καταφέρνω αλλά με 2η προσπάθεια μου το ξαναβουτάει και αρχίζει μανιασμένα να το τραβάει δε-αρ.... Λίγο ακόμα και θα με τσάκιζε κάτω στα καλά καθούμενα...
Πανικόβλητος και νοιώθοντας τα δόντια του ακόμα και μέσα από το μποτάκι, παλεύω με όλη μου την δύναμη από την μία να κρατήσω την μηχανή να μην σκάσει κάτω και από την άλλη να απελευθερωθώ....Τελικά τα καταφέρνω και ανοίγω το γκάζι για να ξεφύγω...Με πήρε μερικά μέτρα στο κυνήγι και μετά τα παράτησε...
Ευτυχώς που φορούσα το μοτο-μποτάκι γιατί με κονονικό παπούτσι θα είχα αποκτήσει μερικές ωραίες τρύπες στο πόδι μου....Σαν κι αυτές που απόκτησα στο παντελόνι... :bigcry:
Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα χωρίς καμμία αφορμή εκ μέρους μου... Αφού δεν με έριξε κάτω πάλι καλά...την άλλη φορά θα είμαι προετοιμασμένος ....:a016:
και μετα :a26: :a26: :a26: :a26: :a26: :a26: :a26:
κ εμενα μου`χει τυχει σε ενα δρομο που περναω σχεδον καθημερινα...ο `τυπακος` ως συνηθως με γαυγιζε κ ετρεχε διπλα απο το μοτορι για λιγα μετρα,ωσπου μια μερα ειπε να δοκιμασει κ τη γευση εχω...ακομα πρεπει να θυμαται το σουτ που εφαγε,γιατι απο τοτε οταν με βλεπει απλα...καθεται στα αυγα του...Θα μου πεις...`μπραβο ρε αντρα...`αλλα τι να κανω να καθομαι να τον κοιταω να μου μασουλαει το ποδι..?:eyepop:
Don John
02/02/2010, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Όπως είπαν και πιό πάνω, θα μπορούσε να το απομακρύνει αλλιώς και ΟΧΙ να το χτυπήσει ο κ@ριόλης ο @μπαλος ο διευθυντής.:evil:
Με την ίδια λογική, με τέτοια συμπεριφορά προς τα ζώα, θεωρώ κι εγώ τον διευθυντή 'βλαβερό' παράδειγμα για το παιδί μου και κανονίζω να τρώει κάθε μέρα ξύλο μέχρι ν'απομακρυνθεί απ'το σχολείο.......
+ ΑΠΕΙΡΟ
Don John
02/02/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
+1000 φιλε! με προλαβες!
Don John
02/02/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
1. Σε σημεία που ξέρουμε ότι υπάρχουν σκυλιά που κυνηγάνε, πηγαίνουμε με το δάχτυλο έτοιμο στη κόρνα. Πλησιάζουμε αργά και όταν είμαστε κοντά πατάμε τη κόρνα και την κρατάμε πατημένη για αιφνιδιασμό και ανοίγουμε το γκάζι.
Τα σκυλιά τα λατρεύω και τα περισσότερα όντως απλά γαυγίζουν. Αν πάει όμως κανένα να με δαγκώσει θα φάει κλωτσιά.
2. Ο διευθυντής του σχολείου χρειάζεται μήνυση για κακοποίηση ζώου. Το ότι ίσως να έχει τσιμπούρια το σκυλί δεν έχει καμία σχέση. Άμα κολήσει καμιά γρίπη κι αυτός να αρχίσουμε να τον κλωτσάμε. (όχι ότι χρειάζεται κι άλλο λόγο ο παπάρας). Άνθρωπος που με τέτοια ευκολία χτυπάει ένα απροστάτευτο σκυλί, εύκολα αύριο θα χτυπήσει κι ένα παιδάκι.
btw έχω χαϊδέψει ότι αδέσποτο έχουμε συναντηθεί, δεν έπαθα τίποτα και πιο πολύ θα σιχαινόμουν χειραψία με τον τύπο.
3. H Ελλάδα είναι ελεύθερη από λύσσα με τελευταίο κρούσμα σε σκύλο το 1987.
4. Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τη περισυλλογή, εμβολιασμό και στείρωση των αδεσπότων. Παρόλαυτα, ελάχιστοι δήμοι έχουν πρόγραμμα για τα αδέσποτα.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! respect!!
Εμένα με μούνταρε ένας στην Σαλαμίνα. Ποτέ δεν έδινα σημασία όπως είπαν πολύ φίλοι παραπάνω.Έτσι λοιπόν μια μέρα με μούνταρε και μένα ένας και απέκτησα κάτι σαν μικρή γρατζουνιά.Από τότε φέρω σώας τα φρένας, έχω ρίξει μια κλωτσιά και παθαίνω κράμπες όταν παίρνω την γνωστή πόζα.....
Εχω και εγω εναν κοπριτη στην γειτονια μου και με γαυγιζει καθε φορα που με βλεπει με το μηχανακι.Αλλα αν περασω με τα ποδια ολο παιχνιδια και χαδια θελει ο τσογλανος.Οσον αφορα το περιστατικο με τον Διευθυντη του σχολειου το σωστο ειναι καπου στην μεση απο ολα αυτα που ειπατε.Ναι μεν ειναι αδεσποτο,ισως του καυλωσει και ξεσκισει κανα παιδι ασχετα με το αν ειναι χρονια εκει και εχει ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ο Τολαρος που λεει για τους γονεις.Εγω δεν θα παραπονιομουν ποτε βεβαια στους καθηγητες του παιδιου μου αν το δαγκωνε σκυλι μεσα στο προαυλιο αλλα εχει πολλους που θα το κανανε.Και αντε να βρεις ακρη μετα.Απο την αλλη ομως αν ο διευθυντης εβγαινε καθε μερα και το φορτωνε με κλοτσιδια ουτε αυτο ειναι σωστο...
απλα ο Μ@λ@κ@ς θα μπορουσε να καλεσει το Δημο να αναλαβει το αδεσποτο ή μια φιλοζωικη να το μαζεψει και οχι με κλωτσιες θα του αρεσε μια μερα ενας πατερας να σκασει σχολειο και να τον αρχισει σε κατι κλωτσοπατιναδες που θα του μεινουν αξεχαστες......
αλλα αρκετα κοπανος ο τυπος......
Οποιος δερνει τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου, φαντασου τι θα εκανε σε σενα αν μπορουσε...
Ο σκυλος θα παραδεχτει καποιον για αφεντη-ανωτερο, και οχι μονο δεν θα τον ξαναπειραξει, αλλα θα τον υπερασπιστει με την ζωη του, αν, πρωτον δεν τον φοβομαστε, και δευτερον, τον σεβομαστε.
Κατευθυνομαστε προς το μερος του , σαν να θελουμε να τον πατησουμε.
Μετα σταματαμε και του μιλαμε σαν να απολογουμαστε για την συμπεριφορα μας.
Εχουμε κερδισει εναν αιωνιο φιλο!
Καντε το και θα δειτε...
Μου χουν συμβει αρκετα με σκυλια πανω στη μηχανη κ οσο παω τα φοβαμαι πιο πολυ κ κανω τρελες αναστροφες:lol: ........Οταν σκαει το σκουπιδιαρικο με δυο κοπρους αργω στη δουλεια κανα 20λεπτο
με περιμενουν εξω απο το σπιτι:a5: Θα στεναχωρηθω ομως αν τα πυροβολισω στο τελος......... οποτε ριχνω καντηλια στους σκουπηδιαριδες κ θα πεσει ξυλο στο τελος......εχω βγει πραγματικα απτα ρουχα μου ....... πεσιμο κανονικο μιλαμε με στρατηγικη..........το ενα παει να αρπαξει ποδι κ το αλλο μου κοβει την πορεια μπροστα μου.........:confused:
Η πιο τρομαχτικη μου ιστορια.........βραδυ χαμενος στα στενα του κολονου στα εργοστασια.... λογο λαθους κ σηκωνοντε 9 σκυλια κ λυσανε ...... εγω ο αμασητος πεπιραμενος{παλια} κανω τσαλημακι σηκωνο ποδι προσποιηση κ γλιτωνω 3 ........ ενας ομως εχει καρφωσει τα ματια στο ποδι κ περιμενει ....... παω για προσποιηση με κλοτσια ........κ μου πιανει το ποδι το pitbull ......... k to κλεινει στη μασελα του .....σα μεγγενη δυνατα στιβαρα , σα να χανεις καθε ελπιδα σα μηχανη πρεσας κ εκει που λεω με φαγανε.......ανοιξα λιγο γκαζι κουνησα το ποδι μου φιδισια κ γλυστρησε απτη σιαγονα του γιατι τa tiberland του πατερα μου που φοραγα για μοστρα...... ηταν 2 νουμερα μεγαλυτερα μου..........:lol:
GhostRideR_636
12/02/2010, 20:15
Εγώ συνήθως αν βλέπω οτι κάτι πάει να γίνει κάνω πως πάω να το πατήσω και μαρσάρω και τα πόδια έτοιμα για πέναλντι
Σωστος , εγω υστερα απο ενα pitbull αλλαξα στρατηγικη.........την ονομαζω στροφη 180.....:D