View Full Version : την γνωμη σας και τα φωτα σας!
παιδια ειχα δει σε ενα project σε ενα περιοδικο ενα z με κλιπ ονς!το εχει ψαξει κανεις?
αξιζει?αλλαζει προς το καλητερο η θεση οδηγησεις?
σπο κοστος?:look: :look: :beer: :beer: :beer:
bonepeeler
24/05/2005, 17:05
Δε θα αλλάξει πολύ η γεωμετρία της μηχανής βάζοντας κλιπ-όνς;
Φαντάζομαι πως το κόστος θα είναι απαγορευτικό πάντως για το όλο πρότζεκτ.:nono:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Δε θα αλλάξει πολύ η γεωμετρία της μηχανής βάζοντας κλιπ-όνς;
Φαντάζομαι πως το κόστος θα είναι απαγορευτικό πάντως για το όλο πρότζεκτ.:nono:
:beer:
για την θεση οδηγησης λεω οχι για την γεωμετρια!!!
απο οτι ειχα διαβασει μπαινει αλλη πλακα τιμινιου πανω απο την ιδια υπαρχοντα στην οποιαμπαινουν τα κλιπ-ονς
βρηκα και link:D :D :D http://www.tlo-bikeshop.de/product_info.php/products_id/1249/cPath/142_143_198/kawasaki-z/rizoma---lenkerhalte-kit.html
Ας ξεκινήσουμε απο τα αυτονόητα
Αν θες clip-on κακως πηρες Ζ, καρατιμονα ruleZ
Μπαίνουν κλιπ ονς δεν είναι τίποτα δυσκολο…
Σημείωσε οτι μετα θα θελεις και rear sets για να φτιάξεις μια “Supersport” θεση οδήγησης
αυτος ο τυπος εχει βαλει και τα δυο αλλα παλι εξυνε εξατμηση
μεχρι που αλλαξε και αυτη... :D
15020
μπορεις να βαλεις και κανα "σπαστό" τιμονακι ...
15024
Ειδα και επαθα να ξεφορτωθω τα clip on απο το bandit,θα τα βαλω τωρα στο Ζ?
Ουτε με πιστολι στο κροταφο
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]Ας ξεκινήσουμε απο τα αυτονόητα
Αν θες clip-on κακως πηρες Ζ......
κατσε ρε φιλε γιατι με πληγωνεις τωρα?:bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:
μια ερωτηση εκανα:rolleyes:
δεν σου ειπα οτι θα βαλλω!:winka:
απλα το ειδα και ειπα να ρωτησω!:look:
κακο ειναι?:hypnotize
ετσι και αλλιως δεν εχω σκοπο να δωσω 300 ευρο για αυτο τωρα!!!εχω αλλα πραγματα να παρω!πιο πριν!!:wave2: :wave2: :wave2:
Εγω ειδα εναν και ειχε βαλει υδροτζετ......ενας αλλος ειχε βαλει τουρμπινα αεροπλανου.....κατι αλλοι ραβανε και ξυλωνανε......
Πλακα κανω παιδια!!!!:p :p
Ενταξει καλα ολα αυτα τα after market που βελτιωνουν τα μηχανιακια μας αλλα μην το παρακανουμε,γιατι τα κανουμε κιτσαριο και τα μπασταρδευουμε.... :nono:
Μαμισια πιστευω εινα σουπερ...ακι να τα βελτιωνουμε λιγακι....!:smilea: :smilea:
Αν δεν σε ικανοποιει πια μια μηχανη καλυτερα να την αλλαξεις!
Οσα θα δωσεις για βελτιωσεις ειναι η διαφορα για κατι καινουργιο!
Εγω ειμαι υπερ αυτης της αποψης.
Δεν μιλαω για τιποτα εξατμισεις/αξεσουαρ,μιλαω για χοντρα φτιαξιματα των 3000+€!
Α και κατι αλλο....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ζ FOREVAH!!