View Full Version : Ρουχισμος Για Χωμα
Γεια σας παιδια.Χρονια πολλα.
Λοιπον εχω και εγω ενα TTR250 με χωματινα και γουσταρω να κανω τις βολτες μου σε κανα βουνο καμοια φορα...Ειχα παει προχθες στην Πεντελη εκανα κατι βλακειουλες,ειμαι και νεος δεν ξερω τιποτα και επειδη δεν ειχα ρουχισμο επεσα και ραγισα ενα δαχτυλο στο ποδι....
Επειδη ομως μου αρεσουν πολυ οι βολτες στην φυση μολις γινει καλα το ποδι θελω να ξαναπαω και πιο συστηματικα...Μπορει και με την παρεα σας αμα με θελετε.
Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζομαι απο ρουχισμο.Τι μποτες?Τι μπουφαν?Τι παντελονι?Θωρακας χρειαζεται?Απο που?
Γενικα θα ηθελα κατι φτηνο.Με το μηχανακι που εχω δεν θα κανω τιποτα τρελο.Ακομα και για μεταχειρισμενα δεν θα ελεγα οχι.Που να κοιταξω?
Σημαντικο: Υπαρχει στολη για χωμα που να μπορεις να την φορεσεις και κανονικα στην πολη και να μην ειναι χαλια?Εννοω να ειναι ανετη και ομορφη?Ελπιζω να καταλαβατε.Ευχαριστω πολυ!
SeNNinhA
28/12/2009, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από NUKE
Γεια σας παιδια.Χρονια πολλα.
Λοιπον εχω και εγω ενα TTR250 με χωματινα και γουσταρω να κανω τις βολτες μου σε κανα βουνο καμοια φορα...Ειχα παει προχθες στην Πεντελη εκανα κατι βλακειουλες,ειμαι και νεος δεν ξερω τιποτα και επειδη δεν ειχα ρουχισμο επεσα και ραγισα ενα δαχτυλο στο ποδι....
Επειδη ομως μου αρεσουν πολυ οι βολτες στην φυση μολις γινει καλα το ποδι θελω να ξαναπαω και πιο συστηματικα...Μπορει και με την παρεα σας αμα με θελετε.
Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζομαι απο ρουχισμο.Τι μποτες?Τι μπουφαν?Τι παντελονι?Θωρακας χρειαζεται?Απο που?
Γενικα θα ηθελα κατι φτηνο.Με το μηχανακι που εχω δεν θα κανω τιποτα τρελο.Ακομα και για μεταχειρισμενα δεν θα ελεγα οχι.Που να κοιταξω?
Σημαντικο: Υπαρχει στολη για χωμα που να μπορεις να την φορεσεις και κανονικα στην πολη και να μην ειναι χαλια?Εννοω να ειναι ανετη και ομορφη?Ελπιζω να καταλαβατε.Ευχαριστω πολυ!
Όπως τα είπες:
- ΚΡΑΝΟΣ
- ΜΑΣΚΑ
- ΜΠΟΤΕΣ
- ΘΩΡΑΚΑΣ
- ΕΠΙΓΩΝΑΤΙΔΕΣ
- ΕΠΙΑΓΚΩΝΙΔΕΣ
- ΜΠΛΟΥΖΑ
- ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
- ΜΠΟΥΦΑΝ
Με αυτή την σειρά προτεραιότητας αν και ΟΛΑ είναι απαραίτητα κανονικά
Δες και στις αγγελίες εδω μέσα
Και ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στολή που να είναι άνετη και να μπορείς να την φορέσεις στην πόλη. Μόνο και μόνο ο θώρακας είναι από μόνος του άβολος (ότι τύπου και να είναι). Μπορείς βέβαια να πάρεις παντελόνι Frestyle που είναι πιο εμφανίσιμο και φορίεται από έξω από τις μπότες αντί για το κλασικό ΜΧ.
Φιλε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Οταν λεω να ειναι ανετη εννοω αφου βγαλεις θωρακα και μποτες....Απλα σαν στολη...
κανα online μαγαζι υπαρχει για να κοιταξω λιγο?
ευχαριστω
SeNNinhA
28/12/2009, 18:45
Τα εντούρο μπουφανάκια είναι μια χαρά μπουφαν. Οι μπλούζες είναι απλές λύκρα και δεν ενοχλούν. Είναι όμως συνήθως πολύχρωμες και καθόλου διακριτικές. Τα παντελόνια εαν πάρεις τα freestyle είναι πιο όμορφα και άνετα μιας και φοριούνται πάνω από τις μπότες. Οι μπότες σίγουρα άνετες δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι).
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις στολές Rally αλλά είναι ακριβότερες.
Κάνε ενα search για εντουρο ή ΜΧ εξοπλισμό, και θώρακες και εδώ μέσα και θα δεις και μεταχειρισμένα αρκετά.
Όπως στα είπε και ο φίλος παραπάνω απλά αν δε θες να δίνεις λεφτά για παντελόνι και μπλούζα ΜΧ τη βγάζεις και με μια παραλλαγή παντελόνι και μια απλή μπλούζα πάνω.
Το σημαντικό είναι να έχεις ένα σωστό κράνος και μάσκα, επιαγκωνίδες, επιγονατίδες, θώρακα και οπωσδήποτε μπότες εντούρο με προστασίες. Μόλις φας κανα γερό χτύπημα στο πόδι σε κάνα κορμό ή σε καμιά φυτευτή πέτρα όπως πηγαίνεις στο χώμα θα καταλάβεις την αξία τους! Σε καμία περίπτωση απλά μποτάκια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagXT
Μόλις φας κανα γερό χτύπημα στο πόδι σε κάνα κορμό ή σε καμιά φυτευτή πέτρα όπως πηγαίνεις στο χώμα θα καταλάβεις την αξία τους! Σε καμία περίπτωση απλά μποτάκια.
Νομιζω οτι ο φιλος καταλαβε ηδη την αξια της μποτας στο enduro μιας και εχει το ραγισμενο δαχτυλακι στο ποδι να του το θυμιζει;)
Χωρις να ξερω πως ακριβως εγινε, νομιζω οτι αν φορουσε μποτες θα το γλυτωνε το ραγισμα!
Οπως και να 'χει τα λαθη ειναι για να γινονται με σκοπο να μαθαινουμε μεσα απο αυτα και να γινομαστε καλυτεροι:winka:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Νομιζω οτι ο φιλος καταλαβε ηδη την αξια της μποτας στο enduro μιας και εχει το ραγισμενο δαχτυλακι στο ποδι να του το θυμιζει;)
Χωρις να ξερω πως ακριβως εγινε, νομιζω οτι αν φορουσε μποτες θα το γλυτωνε το ραγισμα!
Οπως και να 'χει τα λαθη ειναι για να γινονται με σκοπο να μαθαινουμε μεσα απο αυτα και να γινομαστε καλυτεροι:winka:
:wave2:
Καλά εννοείται χωρίς τις μπότες θα είχα σακατεμένο πόδι κάθε εντουρόβολτα..:beer:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ναι καταλαβα πραγματικα την αξια της μποτας :)
Σκεφτομαι να παω στον καρρερ για να δω...Τι λετε?κανα αλλο μαγαζι?
Ψαχνω για μεταχειρισμενα αλλα γενικα δεν βρισκω καποιον που να τα δινει ολα μαζι για να τα παρω...
ARISPEED1
06/01/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από NUKE
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ναι καταλαβα πραγματικα την αξια της μποτας :)
Σκεφτομαι να παω στον καρρερ για να δω...Τι λετε?κανα αλλο μαγαζι?
Ψαχνω για μεταχειρισμενα αλλα γενικα δεν βρισκω καποιον που να τα δινει ολα μαζι για να τα παρω...
Mεταχειρισμένο εξοπλισμό κ φθηνό εξοπλισμό καινούργιο μπορείτε να βρείτε στο RIDERS SHOP
Δημητρακοπούλου 32 -34 στο Κουκάκι ,οσο για την προστασία απο τις μπότες δεν ειναι τα σπασμένα δάκτυλα αλλά ο αστράγαλος ...............!