View Full Version : ΣΑΒΒΑΤΟ 2/1/2010 ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
pilotos_xtreme
29/12/2009, 17:42
Για να μας μπει κ καλα η χρονια λεμε με ενα φιλαρακι να κατεβουμε το σαββατο που μας ερχετε επιδαυρο για καφεδακι η κ φαι!
ρυθμοι οπως γουσταρει ο καθενας , δε παμε για κουπα για βολτα παμε!!!!
αναχωρηση κατα της 10 κ μιση λεω οτι ειναι καλα στο βασιλοπουλο πανω στη καβαλας
αμα ειναι το μιλαμε κ για καπου αλλου η για αλλη ωρα
δεκτοι ολοι σαλιγκαροι , χαμαιλεοντες ακομα κ hayabusa χοχο!!!
για να βλεπω συμμετοχες!
1) Pilotos-xtreme
makis-hayabusa
29/12/2009, 18:28
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ:sun: :cool:
pilotos_xtreme
29/12/2009, 18:29
ετσι ετσι ακριβως!!! κ ο καιρος φαινετε να ειναι σουπερ ολη τη βδομαδα οποτε δικαιολογιες δεν υπαρχουν!!!!
Elefsina
29/12/2009, 19:55
Ποσταρησε και ενα παιδι για την πρωτη του μηνα.
Ελατε σε συνενοηση μαζι του να το κανουμε ολοι μαζι (το δρομολογιο εννοω).
Παντος εγω για την δευτερη ειμαι μεσα,για να μην αφησω την οικογενεια μονη της
πρωτοχρονιατικα.
Και βαλτε κανα χιλιομετρακι παραπανω ρε μαγκες, απο τον κ@λ@ στο μ@@ν@ ειναι το π@@στικο.
pilotos_xtreme
29/12/2009, 21:33
1 του μηνα εγω προσωπικα θα ειμαι κομματια απο το ξενυχτι ,οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι οποτε καλυτερα θα ηταν να το καναμε 2 που γραφω. απο κει κ περα βλεπουμε!
χιλιομετρα μακαρι να μπορουσα να παω περισσοτερα αλλα λογο οικονομικων κ αλλων υποχρεωσεων ως εκει βγαινω.Αυτο φυσικα δεν εμποδιζει οποιον θελει να παει κ πιο μακρια!
αντε να βλεπω συμμετοχες λεμε!
ως τωρα
1)Pilotos extreme
2) makis hayabusa
3)
Elefsina
30/12/2009, 13:30
Προγραμματιστηκε τσαρκα θεσσαλονικη με την κυρα μαγκες .....ακυρο!!!
pilotos_xtreme
31/12/2009, 13:23
δε πειραζει φιλαρακι αλλη φορα!! καλα να περασεις κ καλη χρονια σε ολους μας!!!:beer: :beer:
pilotos_xtreme
31/12/2009, 19:12
κριμα :(
θα πιουμε κ ενα καφε στην υγεια σου φιλε μου!
καλη χρονια!
Παίδες Καλή Χρονιά ! Είμαι νέος στο φόρουμ και λέω να έρθω μαζί σας βόλτα αν δεν πειράζει! Ως μπαμπάς όμως δεν έχω πολύ χρόνο οπότε είμαι για ένα καφέ στο stork και μετά πίσω ! Αν παρόλαυτα δεν είμαι στο ραντεβού στην ώρα μου σημαίνει πως κάτι άλλο προέκυψε και δεν χρειάζετε να περιμένετε.
(Μηχανή CBR1000 κόκκινη)
christostr
01/01/2010, 14:48
Αν οι ρυθμοί θα είναι πράγματι χαλαροί και βολτάδικοι οκ. Γιατί αυτή η γ@#$**&#&( Επίδαυρος τέτοιες μέρες... τσούζει:mad:
Άσε που οι περισσότεροι που οδηγούν είναι... χικ πιωμένοι.
:wave2:
Σε ποιο ύψος είναι ο Βασιλόπουλος;
pilotos_xtreme
01/01/2010, 17:10
Καλησπερα παιδια κ καλη χρονια!
οι ρυθμοι καταρχας θα ειναι χαλαροι , ο καθενας φυσικα οπως μπορει , δε θα κανουμε αγωνες!!!
επισης παιζει να εχει κ κινηση οποτε χαλαρα!
για να μη μπερδευτουμε καλητερα να δωσουμε ραντεβου στο πρωτο βενζιναδικο ακριβως μετα τη γεφυρα που στριβει για θηβων. ειμαστε οκ με αυτο η εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
ωρα λεμε κατα της 10 κ μισι ειναι καλα, περιμενουμε κανα 20 λεπτο στο περιπου οσους αργησουνε κ μετα φευγουμε.
το κινητο μου ειναι 6981739820 αμα καποιος θελησει κατι.
θα παρω κ τον μακη χαγιαμπουσα να του το πω , οποτε τα λεμε αυριο με οσους ερθουνε.
υ.γ. ενα καφεδακι θα πιουμε στορκ κ μετα πισω χαλαρα δε θα αργησουμε πολυ.
:beer:
boreli_13
01/01/2010, 18:34
Καλησπερα παιδες!!!Χρονια πολλα και καλη χρονια,με υγεια πανω απ'ολα και καλες βολτες.Ειμαι κι εγω μεσα για αυριο πρωι,πιστευω θα ειναι πολυ καλη βολτα για καφεδακι.Οποτε ραντεβου αυριο στο σημειο στις 10.Τα λεμε εκει! :a19
Καλησπερα σημερα παντως ηταν ΤΕΛΕΙΑ ψυχη στους δρομους στο STORK μονο κουτια και 2-3 μηχανες κατα τις 4 που περασαμε το μονο που μας χαλασε ο δυνατος αερας ,
pilotos_xtreme
01/01/2010, 23:28
μπραβο φιλε μου εβερεστ παντα τετοια, καλες βολτες σου ευχομαι κ καλη χρονια!
ελπιζω κ μεις σημερα να μη συναντησουμε πολλα κουτια.
η ωρα συναντησης ειναι 10 και μισι ( 10:30 ). περιμενουμε κανα 20 λεπτο περιπου οποιους αργησουν κ μετα αναχωρουμε.
οποιος αργησει κ ερθει αργοτερα μπορει να με παρει τηλεφωνο να του πουμε που ειμαστε η να δωσουμε συναντηση στο στορκ.
σημειο συναντησης το πρωτο βενζιναδικο μετα τη γεφυρα της θηβων, δηλαδη εμεις περναμε κατω απο τη γεφυρα και απο πανω αρχιζει η θηβων.οποιος μπερδευτει ας με παρει ενα τηλεφωνο να του πω πως θα ρθει.
επαναλαμβανω , ρυθμοι οπως γουσταρει ο καθενας. μπορει καποιος να ανοιξει λιγο κ να περιμενει λιγο παρακατω ,αλλα παιδια αφου ξεκιναμε σαν παρεα ας μεινουμε κ σαν παρεα!!!!
μη ξεχασετε τις φωτογραφικες κ (λεω εγω τωρα) παρτε καμια μπλουζιτσα μαζι σας γτ μπορει να κανει ζεστη κ να ιδρωσουμε (μην αρρωστησουμε πρωτοχρονιατικα)
αυτα ,καλο βραδυ απο μενα !!!!
:beer: :beer: :beer:
tzeronymo
02/01/2010, 07:31
Παιδια καλο δρομο προσοχη στον αερα σε κτυπαει ξαφνικα σε ορισμενα σημεια και δεν το περνεις χαμπαρι καλα να περασετε εμας χθες το γαμοτο ηταν ο ΑΕΡΑΣ ολα τα αλλα οκ
pilotos_xtreme
02/01/2010, 08:12
καλημερα παιδες! τζερονυμο ευχαριστουμε θα το χουμε υποψη(ειναι υπουλος ο αερας κ προσωπικα με ενοχλει!).
τελικα ποιοι ειναι μεσα?
christostr
02/01/2010, 08:20
Μέσα, αλλά για να μην κάνω πατάτα μιλάμε για το πρώτο βενζινάδικο μετά τη γέφυρα της Θηβών με κατεύθυνση προς Χαιδάρι ε;:blush:
pilotos_xtreme
02/01/2010, 08:28
ω ναι !!!
δηλαδη με κατευθηνση πηγαινοντας προς κορινθο!!!
εγω κατα της 10 ξεκινω!
christostr
02/01/2010, 08:30
ΟΚ τα λέμε εκεί:wave2:
pilotos_xtreme
02/01/2010, 16:40
και περασαμε ομορφα ομορφα ομορφα!!!!
πολυ καλη η βολτα παιδες, κ η παρεα φυσικα! καιρος τελειος , μονο ο αερας μας τα χαλασε λιγο!
ευχαριστω ολους σας για την πολυ καλη παρεα κ φυσικα κανονιζουμε ξανα!!!
προσεχως κ φοτος (στειλτε μου πμ να σας τις στειλω!)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ήταν πολύ καλά !:D Ευχαριστώ κ εγώ για την παρέα κ sorry που έφυγα στην επιστροφή μετά τα διόδια αλλά βιαζόμουνα λίγο.
christostr
03/01/2010, 03:14
Ωραία περάσαμε και η παρέα πολύ καλή!!
Θα τα ξαναπούμε σίγουρα!
:wave2:
makis-hayabusa
03/01/2010, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
και περασαμε ομορφα ομορφα ομορφα!!!!
πολυ καλη η βολτα παιδες, κ η παρεα φυσικα! καιρος τελειος , μονο ο αερας μας τα χαλασε λιγο!
ευχαριστω ολους σας για την πολυ καλη παρεα κ φυσικα κανονιζουμε ξανα!!!
προσεχως κ φοτος (στειλτε μου πμ να σας τις στειλω!)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: πανω απ' ολα η βολτα ητανε ωραια γιατι και η παρεα ητανε πολυ δυνατη και καλη!!!! εαν ελειπε και ο αερας θα ητανε ακομα καλυτερη!!! αλλα δεν πειραζει!!! μαγκες ευχαριστω πολυ για την παρεα σας κι ελιπιζω να μην χαθουμε και να ξαναπαμε και καπου αλλου την επομενη φορα!!!
Giorgos19
04/01/2010, 20:35
Καλη χρονια!!
Δεν ειχα δει το ποστ σου νωριτερα φιλε μου... Ημασταν και εμεις εκει, 1 street triple, 2 hornet και 1 V storm...
Σιγουρα θα βρεθηκαμε στο Στορκ, μπορει και να χαιρετηθηκαμε καπου!
Καλους δρομους!
:beer: :beer: :beer: :beer:
pilotos_xtreme
05/01/2010, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Καλη χρονια!!
Δεν ειχα δει το ποστ σου νωριτερα φιλε μου... Ημασταν και εμεις εκει, 1 street triple, 2 hornet και 1 V storm...
Σιγουρα θα βρεθηκαμε στο Στορκ, μπορει και να χαιρετηθηκαμε καπου!
Καλους δρομους!
:beer: :beer: :beer: :beer:
αμα εισασταν κατα της 1-2 το μεσημερι σιγουρα θα συναντηθηκαμε! κριμα που δε το δατε νωριτερα να μεγαλωνε η παρεα! δε πειραζει καλα να μαστε να ξανακανονισουμε καποια στιγμη!!!
καλη χρονια!
:beer: