View Full Version : Μου αδειασαν την βενζινη!!!
danaos75
30/12/2009, 08:18
Σήμερα το πρωι η μηχανή τραβηγμένη όσο πισω της επετρεπε η αλυσιδα, για να ανοιξει
διαδρομο αναμεσα στο καγκελο και την αριστερη πλευρα της μηχανης, το σωληνακι του καρμπυρατερ τραβηγμένο έξω και το ντεποζιτο αδειο εκτός απο την ρεζερβα (ευτυχώς).
Υποθέτω οτι κάποιος εμεινε εκει κοντα και προτιμησε να αδειασει εμενα παρα να ψαξει να βρει βενζιναδικο. Καλημερα και καλη χρονια να εχουμε :wave2:
μου χει τυχει και εμενα...στο mall, τετοια εποχη, βραδυ αργα...και ημουν με παρεα που κατι τετοιο εριχνε κατακορυφα τις ''μετοχες'' μου:lol: :lol: :lol:
απλα τραβηξαν το σωλινακι απο το τεποζητο και πηραν βενζινη...ευτυχως που γυρισαν το διακοπτη στο on και οχι στη ρεζερβα, γιατι μετα θα επεφτε και σπρωξιμο και ξυλο και μουρμουρα μαζι:sick: :sick: :sick:
Banana hammock#
30/12/2009, 11:14
Welcome to a new kind of tension :rolleyes:
Δεν ειμαστε μακρια απο το να δουμε και αυτοκινητα με βγαλμενους τους υαλοκαθαριστηρες, για να μην τους κλεψουν, οπως σε χωρες του ανατολικου μπλοκ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Δεν ειμαστε μακρια απο το να δουμε και αυτοκινητα με βγαλμενους τους υαλοκαθαριστηρες, για να μην τους κλεψουν, οπως σε χωρες του ανατολικου μπλοκ.
καλα δεν ειναι και τοσο τρομερο...αμα ξεμεινεις βραδυατικα και δε μπορεις να κανεις κατι αλλο...
αλλα ρε γυφτουλα, 2 λιτρα ειναι υπεραρκετα για να σε παει σε οποιοδηποτε σημειο της αθηνας που θα ναι το σπιτι σου για να βαλεις την επομενη μερα βενζινη...
εγω το χα γεματο και δεν επ:sick:
παρε 1 λιτρο ρε παπαρα αντε 2 να κανεις τη δουλεια σου...αλλα 13?:sick: :sick: :sick:
Εχετλαίος
30/12/2009, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παρε 1 λιτρο ρε παπαρα αντε 2 να κανεις τη δουλεια σου...αλλα 13
Που να του τα κάνουνε κλύσμα του κερατά! Και τα 13!
danaos75
30/12/2009, 11:55
Ακριβώς το ιδιο ρε P@nos, πάρε 1-2 να κάνεις την δουλειά σου αλλά μην το αδειάσεις...:mad:
ευτυχως που γυρισαν το διακοπτη στο on και οχι στη ρεζερβα
το αυτό και εμένα ευτυχώς...
Ιznogood
30/12/2009, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
...μου τους εχουν κλεψει...:lol:
Ηθικο διδαγμα, να μην φουλαρουμε ουτε γι αστειο.2 ευρω βενζινη μαξιμουμ στο τεποζιτο, για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο
:D
πλακα πλακα σε λιγο καιρο μπορει να μας λειπουν καθρεφτες,μαρσπιεδες,μανετες οτι τελος παντων χρειαζεται στο καθε κλεφτρονι.:yuck:
Καταρχην δεν ειναι μακρια η μερα που θα γινεται συνεχεια αυτο..
οσο για τα 13λ κανα 3 θα πηρε τα αλλα μαλλον χυθηκαν κατω:winka:
2stroker
30/12/2009, 12:39
το χε παθει και ενα φιλος μου πριν κανα χρονο.τιποτα πιτσιρικαδες θα το εκαναν που δε θα χαν 3 ευρω να βαλουν βενζινη στο glx!
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μου χει τυχει και εμενα...στο mall, τετοια εποχη, βραδυ αργα...και ημουν με παρεα που κατι τετοιο εριχνε κατακορυφα τις ''μετοχες'' μου:lol: :lol: :lol:
απλα τραβηξαν το σωλινακι απο το τεποζητο και πηραν βενζινη...ευτυχως που γυρισαν το διακοπτη στο on και οχι στη ρεζερβα, γιατι μετα θα επεφτε και σπρωξιμο και ξυλο και μουρμουρα μαζι:sick: :sick: :sick:
Ρε για σένα δούλευε το παλικάρι..
¨Μωρό μου.. δεν έχω βενζινη να επιστρέψω και τα υπηρεσίας έκλεισαν, μπορώ να ανέβω?" :lol:
Αχάριστε