View Full Version : James Cameron's AVATAR
XJR_Billy
30/12/2009, 11:18
Παιδιά, όποιος δεν έχει δει αυτή την ταινία να πάει.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Την είδα δυό φορές, μία με φιλαράκια και μία με τη γυναίκα μου...:p
Δεν με χαλάει να την ξαναδώ...:D :lol:
Μην την χάσετε, προτιμήστε τη σε 3D βεβαίως βεβαίως...
:beer: :beer::wave2:
Τέλεια ταινία, πήγα και την είδα κ εγώ...
Μπορεί από υπόθεση να είναι το κλασσικό σενάριο, αλλά μιλάμε για το νέο κινηματογράφο!
Βλέπεις τον κόσμο που έχουν φτιάξει και παθαίνεις πλάκα... Απίστευτη λεπτομέρεια...!
Cpt. Haddock
30/12/2009, 11:32
:smokin:
Me max to 10 ena 5,6 dino...to mono pou leei einai ta grafika...upo8esi klp einai mia apo ta idia gia akoma mia fora....ypo8esi gia osous den to katalavan einai akrivos idia me to District 9
2 φορες?:eek:
Καλη ηταν απλα τα καθισματα θα επρεπε να ειναι και λεκανες, 3 ωρες ουτε ενα κατουρημα, μην πω αν σε πιασει χεσιμο.:eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Me max to 10 ena 5,6 dino...to mono pou leei einai ta grafika...upo8esi klp einai mia apo ta idia gia akoma mia fora....ypo8esi gia osous den to katalavan einai akrivos idia me to District 9
Ε καλά σε ταινία επιστημονικής φαντασίας πας, όχι σε ταινία του Γούντυ Άλεν (!!).
Και δεν έχει σχέση ρε με το District 9. Εκεί ήρθαν αυτοί σε εμάς. Εδώ πάμε εμείς σε εκείνους..!:p
XJR_Billy
30/12/2009, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a013: :cool:
makis206
30/12/2009, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Και δεν έχει σχέση ρε με το District 9. Εκεί ήρθαν αυτοί σε εμάς. Εδώ πάμε εμείς σε εκείνους..!:p
Έτσι είναι οι επισκέψεις, μια ο ένας μια ο άλλος.. :lol:
Το χειρότερο είναι ότι από φιλοξενία είμαστε για τον πίου και στις δύο περιπτώσεις, απ'την άλλη πάλι μας δικαιολογώ γιατί δεν είναι και φάτσες αυτές που μοστράρουν, άσε που στο Avatar έχουνε και φούτσες μπλε που είναι δικιά μας εφεύρεση κι όσο νά'ναι προκαλεί..:lol:
Και τις δύο τις είδα, εντυπωσιάστηκα μεν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας :beer: :beer:
Cpt. Haddock
30/12/2009, 11:51
Καμία Sci-Fi ταινία δεν πας να τη δεις για την υπόθεσή της. Ακόμα και το Star Wars παραμυθάκι υπόθεση έχει. Μοναδική εξαίρεση η τετραλογία του Alien όπου η εμμονή της Ripley με το τέρας έχει επιρροές εμφανείς απο τον Moby Dick.
(btw το Avatar έχει αρκετές αναφορές στο Alien)
Κατα τα άλλα, εξαιρουμένου του απίστευτου εικαστικου μέρους της ταινίας αλλα και των γραφικών/ειδικών εφέ που ειναι απλά πολύ μπροστά, έχουμε ένα έργο που, με ένα απλό (στα όρια του αφελούς) σενάριο τονίζει τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, του σεβασμου των άλλων, τη σημασία της βιοποικιλότητας.
Ειναι μια πολύ ακριβή και πολύ όμορφη οικολογική ταινία. Άλλωστε, ότι δείχνει έχει συμβεί πολλάκις στη γή με θύτες τη λευκη φυλή και θύματα τους κατα τόπους ιθαγενείς. Εξακολουθεί δε να συμβαίνει ακόμα στον Αμαζόνιο. Δεν ειναι τυχαία τόσο καρικατούρες οι διάφοροι χαρακτήρες στην ταινία.
Δε νομιζω οτι ειναι ταινία που πρέπει να βαθμολογήσεις με εναν ξερό αριθμο
:wave2:
XJR_Billy
30/12/2009, 11:53
Δεν νομίζω ότι είναι η ίδια υπόθεση με το District9, η οποία δεν μου άρεσε...
Εγώ της δίνω 9, 10 θα έπαιρνε αν είχε λίγο πιο πρωτότυπο σενάριο...
Η δημιουργία αυτού του κόσμου και μόνο, θέτει άλλα στάνταρ στη βιομηχανία του σινεμά. Όχι μόνο από την πλευρά των γραφικών αλλά από τη σχεδίαση και τη φαντασία...
Για το προσωπικό μου γούστο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινία...
Όταν τελείωσε πήγα να καβαλήσω τη μηχανή και έψαχνα για link να συνδεθώ...:bigcry: :bigcry:
Μην περιμένεις να βγει ένα καινούργιο Dune, που στο κάτω κάτω στη χώρα μας και όχι μόνο πάτωσε...:wave2:
Cpt. Haddock
30/12/2009, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μην περιμένεις να βγει ένα καινούργιο Dune, που στο κάτω κάτω στη χώρα μας και όχι μόνο πάτωσε...:wave2:
Muad dibb :smokin:
XJR_Billy
30/12/2009, 11:55
Muad dibb :smokin:
Shai Hulludd...
Operater
30/12/2009, 12:07
Δεν βαθμολογείται μια ταινία που ετοιμάζεται 2 δεκαετίες τώρα...
:beer:
Κατα τα άλλα, εξαιρουμένου του απίστευτου εικαστικου μέρους της ταινίας αλλα και των γραφικών/ειδικών εφέ που ειναι απλά πολύ μπροστά, έχουμε ένα έργο που, με ένα απλό (στα όρια του αφελούς) σενάριο τονίζει τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, του σεβασμου των άλλων, τη σημασία της βιοποικιλότητας.
Ειναι μια πολύ ακριβή και πολύ όμορφη οικολογική ταινία. Άλλωστε, ότι δείχνει έχει συμβεί πολλάκις στη γή με θύτες τη λευκη φυλή και θύματα τους κατα τόπους ιθαγενείς. Εξακολουθεί δε να συμβαίνει ακόμα στον Αμαζόνιο. Δεν ειναι τυχαία τόσο καρικατούρες οι διάφοροι χαρακτήρες στην ταινία.
Δε νομιζω οτι ειναι ταινία που πρέπει να βαθμολογήσεις με εναν ξερό αριθμο
+990!
atom_smasher
30/12/2009, 12:15
5....μονο για τα γραφικα. Υποθεση μαπα. και δεν φτανουν τα γραφικα για να ικανοποιησουν το γουστο μου. Ε, οχι και η επιστημονικη φαντασια παραμυθακια....Blade runner πχ...
Eτσι ....
Αν πατε να δείτε την ταινία μόνο 3d και θα ξενερώσετε οταν πάτε να δείτε tv στο σπίτι σας :rotflmao:
Η υπόθεση απλή και ανθρώπινα συμβατή,οι χαρακτήρες πολύ καλοί και στο πως παρουσιάζονται ,τα μηνύματα ειναι ξεκάθαρα και σε κάποιες περιπτώσεις στην γλώσσα αυτων που αναφέρονται, την ειδα σινεμά την ΚΥΡΙΑΚΗ και εχθες dvd στο σπίτι απο torrent, την δεύτερη το μετάνιωσα :smilea:
ενταξει μη τα ισοπεδωνουμε και ολα τωρα, υπαρχουν και sci fi με ΥΠΟΘΕΣΗ βλεπε blade runner, minority report, brazil, matrix (το πρωτο) , alien, κτλ. το star wars ειναι παραμυθι αλλα αριστο και πρωτοπωρο στο ειδος του οποτε υπερανω κριτικης (η παλια τριλογια), sci fi δεν ειναι μονο μπαμ μπουμ θελει και πολλα αλλα για να δεσει το γλυκο. ακομα και τα terminator, total recall κτλ ειχαν κατι παραπανω απο εφε και γι αυτο τα βλεπουμε ακομα και σημερα.
το αβαταρ καλο ειναι, φυσικα οχι οσο αφηνει να εννοηθει το hype που εχει δημιουργηθει. εγω πιο πολυ θα το εκρινα ως γενικη εμπειρια και οχι σαν ταινια.... οταν στην ταινια οι περισσοτερες σκηνες ειναι βαλμενες και τραβηγμενες ετσι ωστε να πεις οσο περισσοτερα ουαου μπορεις, η ιδια η "ταινια" δεν σ αφηνει να την κρινεις σαν τετοια, αλλα περισσοτερο σαν 3d event.
ως τετοιο λοιπον ηταν και γαμω, αν και με τα 12 ευρω που ειχε το εισητηριο δεν ξερω αν μπορεις να εχεις αναλογη εμπειρια σε εξομοιωτη....
και κατι τελευταιο, ο λογος που προωθειται τοσο πολυ το 3d στοιχειο, ειναι οτι εδω εστιαζεται μια τελευταια απελπιδα προσπαθεια των παραγωγων και των αιθουσαρχων να τραβηξουν ξανα πισω τους θεατες που τα τελευταια χρονια προτιμουν τα τορρεντς. το αν θα το πετυχουν θα δειξει. αν και μαλλον δεν ειμαστε πολυ μακρια απ την ημερα που η 3d τηλεοραση θα ειναι σε καθε σπιτι...
Cpt. Haddock
30/12/2009, 12:52
Κατ' αρχήν υπάρχουν τα Sci-fi που έχει γυρίσει ο Ridley Scott και υπάρχουν και όλα τα άλλα :lol:
Μια κατηγορία μονο του ειναι το Dune γιατι το γυρισε ο Λυντς.
Μια άλλη κατηγορία ειναι το Star Wars IV: A new hope γιατί δε μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου πριν απο εκείνη τη βραδιά του 1977 στο Ραδιοσιτυ στην Πατησίων με την ουρά να φτάνει ως την Πλ.Κολιάτσου, την τεράστια για τότε οθόνη Σινεραμα, τα φώτα να χαμηλώνουν, το σήμα της 20th century, τη μουσική, τα γράμματα προς τα πίσω και... εκείνη τη μοναδική opening scene με τον πλανήτη Τατουιν, και τα δυο διαστημόπλοια στο κυνηγητό τους να έρχονται απο πάνω
Ασταδιαλα,συγκινήθηκα :sad:
Αν εξαιρεσεις το σεναριο που ηταν κατι αναμεσα σε "Χορευοντας με τους λυκους" και "Final fantasy: The spirits whithin"
Η ταινια αξιζει τα λεφτα της. Με αριστα το 10 πιανει ενα 8,5 χαλαρα.
Ο κοσμος που δημιουργησαν σε μαγευει και ενω ξερεις οτι αυτα που βλεπεις ειναι "ζωγραφιες" μενεις με το στομα ανοιχτο.
paranoid
30/12/2009, 13:16
Shai Hulludd...
To Tame A Land (για όσους καταλάβουνε!):smokin:
XJR_Billy
30/12/2009, 13:16
Κατ' αρχήν υπάρχουν τα Sci-fi που έχει γυρίσει ο Ridley Scott και υπάρχουν και όλα τα άλλα :lol:
Μια κατηγορία μονο του ειναι το Dune γιατι το γυρισε ο Λυντς.
Μια άλλη κατηγορία ειναι το Star Wars IV: A new hope γιατί δε μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου πριν απο εκείνη τη βραδιά του 1977 στο Ραδιοσιτυ στην Πατησίων με την ουρά να φτάνει ως την Πλ.Κολιάτσου, την τεράστια για τότε οθόνη Σινεραμα, τα φώτα να χαμηλώνουν, το σήμα της 20th century, τη μουσική, τα γράμματα προς τα πίσω και... εκείνη τη μοναδική opening scene με τον πλανήτη Τατουιν, και τα δυο διαστημόπλοια στο κυνηγητό τους να έρχονται απο πάνω
Ασταδιαλα,συγκινήθηκα :sad:
Είσαι αρχηγός !!!
Απίστευτες εμπειρίες !!
You will kill until no Harkonnen breathes Arrakin air !!! Long live the fighters !!!
YOU are the Kwizatz Hadderack !!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
30/12/2009, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
To Tame A Land (για όσους καταλάβουνε!):smokin:
Μόνο οι Maiden θα μπορούσαν να γράψουν κάτι ανάλογο με την υπέροχη μουσική των Toto...
He is the King of all the land,
In the Kingom of the sands,
And he's called the Muad Dibb...
:D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
30/12/2009, 13:20
Μόνο οι Maiden θα μπορούσαν να γράψουν κάτι ανάλογο με την υπέροχη μουσική των Toto...
... και του Brian Eno :look:
το To tame a land έχει ωραίους στίχους, ωραία αρχή, αλλα με χαλάει ετσι όπως τελειώνει
Αλλα ξεφύγαμε (πάλι... :sick: )
paranoid
30/12/2009, 13:20
He is the King of all the land,
In the Kingom of the sands,
And he's called the Muad Dibb...
:D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Αυτός είσαι...!!
Τσάκο μια μπυρίτσα...!:beer:
XJR_Billy
30/12/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Αυτός είσαι...!!
Τσάκο μια μπυρίτσα...!:beer:
Η επόμενη δικιά μου !! :beer: :beer:
XJR_Billy
30/12/2009, 13:24
Αλλα ξεφύγαμε (πάλι... :sick: )
Ναι, πρώτη φορά είναι !!:lol: :lol:
Πάμε να καβαλήσουμε τα Ικράν μας καπετάνιε !!:cool: :smokin:
Cpt. Haddock
30/12/2009, 13:28
Πάμε να καβαλήσουμε τα Ικράν μας καπετάνιε !!:cool: :smokin:
Εσείς
Εγω θα παρω το Τορουκ Μακτο :lol:
με liga λογια δηλαδη...αξιζει να παμε να το δουμε σε 3d...?
XJR_Billy
30/12/2009, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Μπα....
ΜΛΚ είναι ... :lol: :lol:
Cpt. Haddock
30/12/2009, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Τι να σου πω... Τα 12 ευρώ δεν ειναι και λίγα, επίσης στα μεγάλα ανοιχτά πλάνα του τοπίου, το 3D δεν έπαιζε και τόσο ρόλο
el_hymador
30/12/2009, 13:31
Δεν το εχω δει αλλα σκοπευω πολυ συντομα...σε 3D φυσικα!
Για να συμπληρωσω και εγω τη λιστα με το σχετικο του thread spam...
Η καλυτερη ταινια ολων των εποχων κατα την αποψη μου...
184250
Cpt. Haddock
30/12/2009, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...]Η καλυτερη ταινια ολων των εποχων κατα την αποψη μου...
Μια διαφορετική (και ρεαλιστικη) sci-fi ταινία, αλλα έχανε σε ρυθμό.
el_hymador
30/12/2009, 13:35
Μια διαφορετική (και ρεαλιστικη) sci-fi ταινία, αλλα έχανε σε ρυθμό.
:uplate: ...ok, γνωμες ειναι αυτες, δεκτον :wave2:
Δεν το εχω δει αλλα σκοπευω πολυ συντομα...σε 3D φυσικα!
Για να συμπληρωσω και εγω τη λιστα με το σχετικο του thread spam...
Η καλυτερη ταινια ολων των εποχων κατα την αποψη μου...
φιλε αυτο δεν ηταν ταινια, αυτο ηταν οπτικο soundtrack για χρηση ναρκωτικων, μπαφο τις πρωτες ωρες και lsd το τελευταιο μισαωρο :rotflmao: :rotflmao:
Απλά υπέροχο !!!! Μην το χάσετε. :wave2:
184320
Georgaras
31/12/2009, 17:18
Το είδα φίλε μου... Στην αρχή είχα αμφιβολίες γιατί δεν μου αρέσουν τέτοια έργα.... αλλά αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο!
Άκρως συγκινητικό και με πολύ δράση... Είχα χρόνια να δω μια τόσο καλή ταινία. :beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
31/12/2009, 17:43
Χαίρομαι που αισθάνονται κι άλλοι αυτό που αισθάνθηκα εγώ βλέποντάς τη...
Δεν είναι τυχαίο που αυτοί οι άλλοι είναι μηχανόβιοι...:beer: :beer: :cool:
184321
Σιγουρα το αβαταρ δεν ειναι ο "νεος κινηματογραφος" και υπαρχουν αλλοι που χρησιμοποιουν το mocap και το στερεοσκοπικο ακομα καλυτερα και με τροπο που δικαιολογει την υπαρξη του, βλ. Zemeckis.
Βεβαια αν ολοι ακραδαντα πιστευετε οτι το αβαταρ ειναι ο "νεος κινηματογραφος" τοτε ισως και να ειναι.:sad:
Δεν εχω δει ακομα την ταινια γιατι προτιμησα να δω το Christmas Carol, αλλα θα το δω απο του χρονου για να δω ΚΑΙ (απο περιεργεια κιολας) αν το τεχνικο κομματι του ειναι τοσο πατατα οσο λενε οι πιο ψυχραιμοι.Περα απο αυτο, ελπιζω να το διασκεδασω.
Σολαρις
Οδυσσεια 2001
Bladerunner
Ταινιες Ε.Φ. αξεπεραστες. Ενα ταξιδι στο μελλον που στην πραγματικοτητα ειναι ταξιδι μεσα στην ανθρωπινη ψυχη...
road spirit
31/12/2009, 21:10
μετά τον Darth Vader το χάος, τέλος :smokin:
Georgaras
31/12/2009, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μετά τον Darth Vader το χάος, τέλος :smokin:
:a19: :a23: :a23: :a23:
Πράγματι είναι εκπληκτική! :beer: :beer:
Κι εγώ την είδα...
Τά πες όλα ρε.
(ίσως νάλεγα και firefly/serenity)
Cpt. Haddock
01/01/2010, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σιγουρα το αβαταρ δεν ειναι ο "νεος κινηματογραφος" και υπαρχουν αλλοι που χρησιμοποιουν το mocap και το στερεοσκοπικο ακομα καλυτερα και με τροπο που δικαιολογει την υπαρξη του, βλ. Zemeckis.
Βεβαια αν ολοι ακραδαντα πιστευετε οτι το αβαταρ ειναι ο "νεος κινηματογραφος" τοτε ισως και να ειναι.:sad:
Δεν εχω δει ακομα την ταινια γιατι προτιμησα να δω το Christmas Carol, αλλα θα το δω απο του χρονου για να δω ΚΑΙ (απο περιεργεια κιολας) αν το τεχνικο κομματι του ειναι τοσο πατατα οσο λενε οι πιο ψυχραιμοι.Περα απο αυτο, ελπιζω να το διασκεδασω.
Ισα ρε Μπακογιαννόπουλε... :smokin:
Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(ίσως νάλεγα και firefly/serenity)
χμμμ...
:evil:
Gandalf dr685sm
Η ταινία αυτή είναι το καλύτερο όπλο των studio κατά της πειρατίας.. κυρίως επειδή το 3D σε τέτοιες ταινίες είναι το 90% που σου δίνει.
Όποιος την κατεβάσει να την δεί, έχει χάσει τα πάντα γύρω απο την ταινία. Σημειώστε οτι στην ταινία επισης ο κόσμος είναι κάτι καινούριο φτιαγμένο απο κενό χαρτί , συν το οτι τους πήρε 11-12 χρόνια να την τελειώσουν!!!
Ήδη έχει σπάσει ταμεία και θεωρείται εκτός απο ταινία της δεκαετίας, ώς και σημείο αναφοράς της στροφής του κινηματογράφου. Κάτι σαν την μεταπήδηση απο τον βωβό κινηματογράφο στον οπτικοακουστικό.
Και όντως όποια ταινία και να δείς μετά απο αυτό στο κλασσικό 2D δεν μπορεί να σε ενθουσιάσει..
Σκεφτείτε δηλαδή όλες τις ταινίες που έχουμε δεί ώς τώρα ... ατμοσφαιρικές, thriller, πολεμικές.. οτιδήποτε.. να τις ζούμε όπως αυτήν μέσω της τεχνολογίας 3D. Πιτσιρικάδες που είχε το cinema πάντως και σε εμένα που είχα πάει να το δώ, ΑΧΝΑ δεν έβγαλαν...
Για να μην πιάσω το ίδιο σενάριο σε 3D Games ... πάει .. το κάψαμε. Ο Cameron άνοιξε νέους ορίζοντες.
Gandalf
......
Μια άλλη κατηγορία ειναι το Star Wars IV: A new hope γιατί δε μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου πριν απο εκείνη τη βραδιά του 1977 στο Ραδιοσιτυ στην Πατησίων...........
:beer:
..............και σε όσους αγαπάνε την ε.φ.
Πάντως οταν πρόκειται να παρακολουθήσω ε.φ. στο σινεμά προτιμώ να πηγαίνω μόνος μου.
Με παρέα λιγάκι δύσκολο να "χωθείς" στον κόσμο μιάς ταινίας ε.φ.
πολυ καλη μου αφησε ωραιο συναισθημα στο τελος,και απο τις σπανιες περιπτωσεις που μπορω να δω ταινια για δευτερη φορα!
frappe rider
01/01/2010, 19:10
Τη βλέπω αυτή τη στιγμή...μη ρωτάτε πώς :D ίσως δουλεύω στα village :D
Επειδή είμαι φαν του Cameron έχω δεί μερικές ομοιότητες με άλλη ταινία του το ALIENS που είχε συνεργαστεί πάλι με την Weaver.Τα ρομπότ που μπαίνουν μέσα οι στρατιώτες έχουν μεγάλες ομοιότητες με τους "μηχανικούς φορτωτές" από εκείνη την ταινία.
Στο σενάριο παίζει πάλι η μεγαλοεταιρεία όπως και στο ALIENS η Wayland Yutani.Παρατηρείστε το έμβλημα επάνω στα "ελικόπτερα" απλά δεν αναφέρουν το όνομα.
Ο "κακός" τεχνοκράτης-εκπρόσωπος της εταιρείας ονομάζεται Parker όπως και ο αντίστοιχος χαρακτήρας στο ALIENS.
Τα οχήματα και τα αεροσκάφη μοιάζουν πάρα πολύ με τα αντίστοιχα στο ALIENS.
Επίσης στις δυνατές σεκάνς μεταξύ προσώπων η Weaver μοιάζει να δανείζεται στοιχεία από τον χαρακτήρα της Ripley στο ALIENS.
Καλή χρονιά :beer:
el_hymador
01/01/2010, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Με παρέα λιγάκι δύσκολο να "χωθείς" στον κόσμο μιάς ταινίας ε.φ.
...ειδικα οταν η "παρεα" θεωρει ως ιδανικη επιλογη για σινεμα τις κομεντι με τον Hugh Grant, την Jeniffer Aniston κτλ-κτλ...παθων...εχω να δω θριλερ εδω και πολυ καιρο και για να παμε να δουμε το Avatar ξερω πως πρεπει να το "ξεπληρωσω" με τη παρακολουθηση μιας γλυκαναλατης μαλακιας...γυναικες...:rolleyes:
el_hymador
01/01/2010, 23:00
Solaris που αναφερθηκε πιο πανω :beer: και η καλυτερη του ειδους που εχει παιξει τελευταια ειναι το moon http://www.youtube.com/watch?v=twuScTcDP_Q
ξερω πως πρεπει να το "ξεπληρωσω" με τη παρακολουθηση μιας γλυκαναλατης μαλακιας...γυναικες...:rolleyes:
Μην είσαι σίγουρος. Υπάρχει και το κομμάτι του ρομαντικού (εξωγήινου) ειδυλλίου στη ταινία. :smokin:
el_hymador
01/01/2010, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μην είσαι σίγουρος. Υπάρχει και το κομμάτι του ρομαντικού (εξωγήινου) ειδυλλίου στη ταινία. :smokin:
ε και; στη ρομαντικη κομεντι που αναγκαστικα θα παρακολουθησω θα εχει εξωγηϊνους; οχι...οποτε σκατα!
nikos1400
02/01/2010, 01:36
Κατ'αρχην, και εγω περιμενω να τη δω σε 3D.
Την ειδα ηδη σε κανονικο ομως.
Η "υποθεση" τωρα, εκτος απ'τα οικολογικα μηνυματα, παραπεμπει σε "υπερδυναμεις" που εισβαλλουν δια της βιας (στο Ιρακ ας πουμε) με προσχηματα (να σωσουνε το λαο απο την τυραννια ας πουμε) σε ξενους τοπους για οικονομικα συμφεροντα (το πετρελαιο ας πουμε)....
:sick:
:dizzy:
Ισα ρε Μπακογιαννόπουλε... :smokin:
Ε οχι και κριτικος ρε φιλε....:sad: :dizzy:
thou-vou
02/01/2010, 09:44
εγω που είμαι της πειρατείας (φλωρο πειρατείας όχι γνήσιος) την είδα με τα γυαλιά του κράνους με μαμούνια κολλημένα απάνω και ήταν σούπερ...
επίσης παρά τα αντι-ιμπεριαλιστικά υπονοούμενα ήταν βαθειά ρατσιστική καθώς χωρίς κοτσίδα δεν "καβάλαγες" ούτε ζωύφιο...
επίσης ο στρατόκαυλος δεν γίνεται "ανθρωπος" παρά μόνο αν του υπόσχονται παντοδύναμο σώμα και αρχηγηλίκι...
και βέβαια έλειπε η πρωτοτυπία... βάλε ένα παπ να τους ανταλλάξει τα πετούμενα να μπλέξουν οι κοτσίδες τους και να ψάχνουν τον κύριο reinmaster (η κάπως έτσ) για να κάνουν ροϊκή μανικιούρ πεντικιούρ και να πάρουν την ψαλίδα μπας και βγάλουν καμια αξιοπρεπη τελική...
*και με βάση την κλίμακα αντεστραμμένου κινηματογράφου gcrook τα 3D είναι το αντίστοιχο του 3Α για τα καρπούζια· αλλά με ντάτσουν και παντόφλα δεν πουλάς οικολογία σήμερις...
αντε βρε καλή χρονιά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
εγω που είμαι της πειρατείας (φλωρο πειρατείας όχι γνήσιος) την είδα με τα γυαλιά του κράνους με μαμούνια κολλημένα απάνω και ήταν σούπερ...
επίσης παρά τα αντι-ιμπεριαλιστικά υπονοούμενα ήταν βαθειά ρατσιστική καθώς χωρίς κοτσίδα δεν "καβάλαγες" ούτε ζωύφιο...
επίσης ο στρατόκαυλος δεν γίνεται "ανθρωπος" παρά μόνο αν του υπόσχονται παντοδύναμο σώμα και αρχηγηλίκι...
και βέβαια έλειπε η πρωτοτυπία... βάλε ένα παπ να τους ανταλλάξει τα πετούμενα να μπλέξουν οι κοτσίδες τους και να ψάχνουν τον κύριο reinmaster (η κάπως έτσ) για να κάνουν ροϊκή μανικιούρ πεντικιούρ και να πάρουν την ψαλίδα μπας και βγάλουν καμια αξιοπρεπη τελική...
*και με βάση την κλίμακα αντεστραμμένου κινηματογράφου gcrook τα 3D είναι το αντίστοιχο του 3Α για τα καρπούζια· αλλά με ντάτσουν και παντόφλα δεν πουλάς οικολογία σήμερις...
αντε βρε καλή χρονιά...
Ναι αλλα δεν ηρθες στο Gran Torino τοτες να σου πω εγω για ποτε θα κυκλοφορουσες με μπλουζακι "Ι λοβ Ριπαμπλικανς" και θα εψαχνες στα ιντερνετια για την συλλεκτικη κοπια του Στρατηγου Πατον:smokin:
Να σε παω βολτα με (νοικιαρικο) Prius (σημερα νοικιαζεις καλλιστα οικολογικη συνειδηση αν δεν εχεις τα φραγκα να αγορασεις) να πουλησουμε μουρη σε καμια Βορειο-Αττικιωτισσα (οπως λεμε Πενταγιωτισσα) ;
Γκανταλφ (mate) .
Αυτα τα περι "νεου κινηματογραφου" "απολυτη λυση κατα της πειρατειας" "ιλεβεν γιαρς ιν δε μεικινγκ" τα διαβασες απο κανα πρες κιτ της Ω(χ)ντιοβιζουαλ;
:lol: :beer:
Gandalf dr685sm
02/01/2010, 11:40
gcrook... οχι ΄φίλε... το κατάλαβα όταν πλέον δεν είχα να λέω σε 15 βλαμένα να το βουλώσουν για να δούμε ταινία, όπως και όταν σύγκρινα την απλή έκδοση της ταινίας με αυτή στο 3D.
Δεν θέλει δα και πολύ μυαλό για να δείς την διαφορά. Είναι νέα εποχή. Πιο κοντά στο ολόγραμμα που λένε εδώ και καιρό.
Gandalf
Κοιτα τα στουντιο εδω και δεκαετιες βρισκουν λυσεις κατα της πειρατειας και ολοι ξερουμε τι εχουν καταφερει.
Η τεχνολογικη υλοποιηση του καμερον ειναι διαφορετικη απο του Zemeckis του Rofriguez και πιο κοντα στην σχετικη "μυστικη" συμφωνια του (του σωτηριου ετους 2003) με τον Spielberg και τον Lucas αλλα νεος κινηματογραφος δεν ειναι.Νεος κινηματογραφος ισως να ειναι σε καποια χρονια η αλλαγη του framerate δηλαδη να περασουμε απο τα 24 η 25 η 30 καρε στα αμεσως διπλασια και για να γινει αυτο θα πρεπει να αλλαξει παγκοσμιως ολο το pipeline πραγμα λιγο δυσκολο μιας και ακομη χρησιμοποιουμε τεχνολογια backwards compatible με στανταρ που θεσπιστηκαν πριν απο 1 αιωνα σχεδον.
Αν πιστευεις οτι ειναι λυση κατα της πειρατειας, πακετο, μολις ανακοινωθηκαν απο την LG η την Samsung (η και τις 2 δεν θυμαμαι) 3d οθονες που καποια στιγμη (λενε) θα εχουμε ολοι σπιτι μας σε καποια χρονια (μαλλον σε πολλα και μαλλον οχι ολοι) .
Οταν το 3d θα καθιερωθει στον κινηματογραφο (που αμφιβαλλω αν θα γινει) θα εχει καθιερωθει πρωτα στην τηλεοραση και στο ολο κυκλωμα του home entertainment ΠΡΩΤΑ και μαλλον θα μπορεις ανετα να το εχεις και πειρατικο,και αυτο σκεψου με το μυαλο σου σε ποσα χρονια θα γινει.
Απο κει και περα το ολο πραγμα ειναι καθατα προιον μαρκετινγκ.Αν το αβαταρ ηταν του Rodriguez η του Lucas κανενας δεν θα μιλαγε για νεο κινηματογραφο και πιστεψε μου ο Ροντριγκεζ ειναι το ιδιο πρωτοπορος οσο και ο Καμερον.
Επισης η ταινια δεν ηταν ιλεβεν γιαρς ιν δε μαικινγκ αλλα μαλλον 5 η 6 και τα μισα χρονια τα περασε μαζευοντας γκαφρα, που η FOX δεν ειχε η δεν ηθελε να δωσει, τα ολο artwork δεν ηταν κατι το καινουργιο αλλα δανεισμενες (η κλεμμενες οπως εικαζεται σορι δεν βρισκω λινκς τωρα) δουλειες αλλων καλλιτεχνων και ο ολος ντορος ειναι ενα καταπληκτικο προιον μαρκετινγκ βασισμενος και παλι στο ονομα του Καμερον.
Λυπαμαι αλλα αν τα δουμε τα πραγματα εντελως αντικεικενικα η εξελικη του motion capture απο την πλευρα του Zemeckis μαλλον ειναι μεγαλυτερη κινηματογραφικη επανασταση και κανενας δεν πιστευει οτι θα αλλαξει το σινεμα γιατι το εχει αλλαξει ηδη.Αληθεια το πηρε κανεις πρεφα;Οχι;:wave2:
Οταν το 3d θα καθιερωθει στον κινηματογραφο (που αμφιβαλλω αν θα γινει) θα εχει καθιερωθει πρωτα στην τηλεοραση και στο ολο κυκλωμα του home entertainment ΠΡΩΤΑ και μαλλον θα μπορεις ανετα να το εχεις και πειρατικο,και αυτο σκεψου με το μυαλο σου σε ποσα χρονια θα γινει.
δηλαδη το surround συστημα ηχου που εχει καθιερωθει στο σινεμα εδω και δεκαετιες, πρωτα καθιερωθηκε στα σπιτια?
:confused:
γιατι αν και τοσα χρονια στο σινεμα, στα σπιτια surround ακομα δεν εχουμε...
Απο κει και περα το ολο πραγμα ειναι καθατα προιον μαρκετινγκ.Αν το αβαταρ ηταν του Rodriguez η του Lucas κανενας δεν θα μιλαγε για νεο κινηματογραφο και πιστεψε μου ο Ροντριγκεζ ειναι το ιδιο πρωτοπορος οσο και ο Καμερον.
καθαρα προιον μαρκετινγκ μια ταινια που βγαινει ο αλλος απο το σινεμα και γουσταρει και εμεινε κατενθουσιασμενος με την ταινια, τοσο που να την προτεινει σε ολους, και να ειναι διατεθημενος να παει να την ξαναδει?προιον μαρκετινγκ θα ηταν αμα ειχε πεσει τρελη διαφημιση, την παρουσιαζαν σαν καταπληκτικη ταινια και οποιος την εβλεπε ελεγε πως ηταν φολα και τσαμπα εδωσε τα λεφτα(εχει συμβει απειρες φορες...)
για να μην σχολιασουμε τους αμετρητους διθυραμβους που εχουν γραφτει γιαυτη την ταινια...(αν και η αποψη του κοινου ειναι πολυ πιο σημαντικη...)
και ''πατατα''(βαρυς χαρακτηρισμος) το τεχνικο(!) κομματι?που εγινε χρηση τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματων για την κατασκευη ολου αυτου του 3d κοσμου και των προσωπων της ταινιας?αυτοι που το παν παπατα να πανε να κανουν καλυτερη να την δουμε κι εμεις να γουσταρουμε...
ρε gcrook...
σαν κατι τυπους σε εκθεσης ζωγραφικης κανουν αυτα που κοιτανε το λευκο πινακα με την εκκεντρη μαυρη βουλα και ερχονται σε οργασμο απο τη συλληψη του ζωγραφου/καλλιτεχνη
:lol: :lol: :lol:
Ε οχι και κριτικος ρε πουστη μου:sad: (δευτερη φορα σημερα) :bigcry:
Surround ηχο δεν εχουμε; :eek:
Ισως οχι ακομα στα κινητα.
(παρενθεση: Βρειτε τους τιτλους αρχης του "Παντρεμενοι με παιδια")
Ρε συ πανο και γκανταλφ.Δεν το εχετε παρει πρεφα οτι μιλατε με τυπο που ειναι φαν του μπλοκμπαστερ και του κινηματογραφου μαζικης καταναλωσης :lol: αλλα υπαρχει σοβαρος αντιλογος που μαλλον δεν γινεται αντιληπτος ρπμ:sad:
Θα το δω σημερα το αβαταρ αλλα μα την Παναγια ποπκορν ΔΕΝ αγοραζω.
Ε οχι και κριτικος ρε πουστη μου:sad: (δευτερη φορα σημερα) :bigcry:
Surround ηχο δεν εχουμε; :eek:
Ισως οχι ακομα στα κινητα.
(παρενθεση: Βρειτε τους τιτλους αρχης του "Παντρεμενοι με παιδια")
Ρε συ πανο και γκανταλφ.Δεν το εχετε παρει πρεφα οτι μιλατε με τυπο που ειναι φαν του μπλοκμπαστερ και του κινηματογραφου μαζικης καταναλωσης :lol: αλλα υπαρχει σοβαρος αντιλογος που μαλλον δεν γινεται αντιληπτος ρπμ:sad:
Θα το δω σημερα το αβαταρ αλλα μα την Παναγια ποπκορν ΔΕΝ αγοραζω.
Surround εγω παντως δεν εχω σπιτι μου...και σε πολυ κοσμο που εχω παει επισης:lol: :lol: :lol: αλλο το οτι βγαινουν προς πωληση, ειναι πανακριβα ομως...
ποπκορν ουτε εμεις αγοραζουμε, και γιατι παχαινουν, αλλα και γιατι μας ταραζουν στην τρακα:bigcry:
XJR_Billy
02/01/2010, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
αντε βρε καλή χρονιά...
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Που χάθηκες βρε παλαιο-τόμαρο ?
Welcome back !! Καλή χρονιά και σε σένα φιλαράκι !!:beer: :beer:
σημερα το δα κι εγω...
no comments
:smokin: :smokin: :smokin:
αμα μας το φερουν και σε 3D που μου πε η κοπελα στα εισιτηρια, το ξαναβλεπω χαλαρα!
οσοι δεν το χετε δει, να πατε
:cool:
Akatanomastos
09/01/2010, 05:33
για μενα η ταινια ηταν 9 στα 10 γιατι κοιταω το πως ενιωσα με την ταινια και οτι εφυγα ικανοποιημενος με την επιλογη μου να την δω και να σκασω συνολικα γυρω στα 30 ευρω.
3 ωρες οι οποιες περασαν κυριολεκτικα σα νερο
θα ηθελα να μαθω περισσοτερα γιαυτον τον κοσμο του ΑΒΑΤΑΡ απο καποιο βιβλιο, σηκουελ, αλλα δεν το νομιζω, και δεν το περιμενα απο τον καμερον,
που ειναι μαλλον καπως "ρηχος"
ΕΝΤΙΤ, θα αναγκαστω να ανακαλεσω καθως υπαρχουν ηδη 2 βιβλια σε κυκλοφορια, και μαλλον θα παιξει σικουελ, πληροφοριες στο wikipedia.
το στορυ ωραιο αλλα χωρις κατι καινουργιο, μαλλον μια κλασσικη πετυχημενη συνταγη,
και η 3-ΝΤΙ αισθηση που εμενα με αφησε μακακα, χωρις να θελω να μπω σε αναλυση αν ειναι επανασταση ή οχι
θεωρω οτι δεν πρεπει να χασετε την ευκαιρια να το δειτε 3-ντι,
αξιζει μονο και μονο γιαυτο, που τελικα δεν ειναι μονο αυτο..
Εγώ να πετάξω τη παπαριά μου? :lol:
Αφού οι άνθρωποι φορούν μάσκα στη Πανδώρα σημαίνει ότι δεν υπάρχει οξυγόνο
στην ατμόσφαιρα ή τουλ. υπάρχει σε ελάχιστα επίπεδα...
Αυτή η γαμωφωτιά πως ανάβει χωρίς οξυγόνο? :confused:
danaos75
09/01/2010, 09:41
Νομιζω πως η μασκα είναι γιατι η ατμοσφαιρα εχει και δημητηριωδη αερια για τους Humans,
και οχι λογω ελειψης οξυγονου .
danaos75
09/01/2010, 09:48
Επίσης διαβασα εδω οτι το σεναριο είναι κοινοτυπο και παλια πετυχημενη συνταγη,
ενταξει δεν λεω σε μια ΠΟΛΥ γενικη εικονα θυμιζει "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ",
αλλα εμενα δεν μου φανηκε σε τιποτα ξαναμασημενη καραμελα που την πασαραν με
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
εφε 3D και μη.
Η ταινία θα επαιρνε 9/10 απο εμενα αν ηταν 2D, τωρα δεν νομιζω να υπαρχει κλιμακα να
βαθμολογησω αυτό που είδα και ενοιωσα βλεποντάς την.
:D
Οταν βγαίνω απο μια ταινια ο καλυτερος κριτης για εμενα είναι η τσεπη μου, δηλ.
κατα ποσο κλαιω, λυπαμαι, δεν πειραζει μωρε, η τελειως ξεχναω τα χρηματα που δινω για αυτο που βλέπω, ε σε αυτήν οχι μονο ξεχασα τα 12 ευρώ, αλλα νόμιζα οτι είχα τσαμπα εισητηρια.
Να πάτε αξιζει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
βασικα, μιας και λετε για το σεναριο...
το σεναριο στην ουσια, ειναι η ιστορια της ποκαχοντας(walt disney) :D
οσοι το χετε δει, ειναι οι ινδιανοι, που τους πολεμουν οι ευρωπαιοι για το χρυσαφι, και ο ενας ερωτευεται την κορη του αρχηγου(την ποκαχοντας ντε:p )...
η ταινια παντως ειναι φανταστικη, εγω που το δα σε 2D, μ'αρεσε παρα πολυ...και οντως, οι 2:30 ωρες που κρατησε η ταινια, περασαν για πλακα...και συνηθως στο σινεμα, οταν η ταινιες τραβανε τοσο πολυ, το καταλαβαινεις...
danaos75
09/01/2010, 11:20
το σεναριο στην ουσια, ειναι η ιστορια της ποκαχοντας αν εννοεις της
Ποκαχοντας της Disney τοτε ναι όντως έχει αρκετες ομοιότητες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
αν εννοεις της
Ποκαχοντας της Disney τοτε ναι όντως έχει αρκετες ομοιότητες.
ναι αυτο εννοω:winka:
project.breeze
09/01/2010, 12:10
Χτες την είδα κι εγώ σε 3-D.Όντως είναι μία πολύ μαγική ταινία.Πολύ όμορφα εφφέ,εύπεπτη ιστορία που στο τέλος σε αφήνει με όμορφα συναισθήματα.Το 3-D δίνει άλλη αίσθηση,σε βάζει μέσα σε αυτόν τον κόσμο παρόλο που είχα την τύχη να δω κι άλλες ταινίες 3D εν έτη 2001 στο Σύδνευ σε κινηματογράφο i-max.Μακάρι όλες οι ταινίες δράσης να βγαίνουν σε 3-D γιατί το επίπεδο διασκέδασης ανεβαίνει κατακόρυφα:beer:
nikos1400
09/01/2010, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Αυτή η γαμωφωτιά πως ανάβει χωρίς οξυγόνο? :confused:
:lol:
ε, καλα...
Λεπτομερειες...
:lol:
Καποια επιστημονικη εξηγηση θα υπαρχει...
Οντως, κορυφαια ταινια....αλλα καθε φορα ξενερωνω με τα "ουουου, σσσσσσ, ιιιιιιιι, σφυριγματα κλπ" του σινεμα...
Γι'αυτο θα παρω εγω τον προτζεκτορα στο σπιτι...
:winka:
Έγινε κι'αυτό....:lol: :lol: :lol:
Μία αμερικανική αντικαπνιστική οργάνωση άσκησε χθες δριμεία κριτική κατά της ταινίας Avatar λέγοντας ότι η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας να καπνίζει στέλνει το λάθος μήνυμα στους θεατές.
Περισσότερα: http://www.apn.gr/news/world-news/antismokers-against-avatar-movie/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+apngr+%28Athens+Photo+News%29
Banana hammock#
13/01/2010, 18:21
Εμενα με αρεσε που ο Camoron ειπε πως καλα και σωστα ολα αυτα για τα κακα προτυπα που μπορει να δωσει μια ταινια, αλλα επρεπε να παρουσιασει τη σκληρη πραγματικοτητα οπως ειναι. Ολα τα υπολοιπα προσωπα και γεγονοτα δηλαδη μεσα στο εργο, ηταν απολυτως πιο πιθανα απο το να μην καπνιζει η γκομενα! :rolleyes:
kiloMeater
13/01/2010, 18:55
Ελεγε τρελλά...
Αφήστε την ανάλυση και τραβάτε να δείτε το 3D
Τελικά φάνηκε καθόλου η ρόγα της Neytiri???
route 66
15/01/2010, 21:07
καλο το εργακι,απλοικη ιστορια ευπεπτη τιποτα το ιδιαιτερο,αλλα αξιζει να το δει κανεις λογω τρισδιαστατων γραφικων αλλιως...νταξ' δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο(αμερικανια)
εγω παντως το ειδα και δεν μετανιωσα τα λεφτα μου.
ειναι οκ.
προτεινω σε αυτο το στυλακι με καταπιεσμενους ινδιανους κλπ την εργαρα ο τελευταιος των μοικανων αλλα υποθετω οτι το εχετε δει ολοι:lol:
ήταν η πρωτη 3D που έχω δει......
μονο εμένα με ενοχλούσαν τα ματια ρε συ παίδες με αυτά τα κωλογυαλιά? :(
δεν ξέρω αν θα τα ξαναφόραγα τα ρημάδια
notakos600
17/01/2010, 21:11
Υπερβολικά ρεαλιστικός ήταν ο πλανήτης Pandora που παρουσιάζεται στο Avatar για ορισμένους θεατές, οι οποίοι δηλώνουν ότι μετά την προβολή της ταινίας έπαθαν κατάθλιψη επειδή ο κόσμος του Τζ.Κάμερον δεν ήταν πραγματικός.
Όπως αναφέρει το CNN, φαν της ταινίας δημιούργησαν στο φόρουμ ένα θέμα με τίτλο: «Τρόποι να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη που προκαλείται επειδή ο ονειρικός πλανήτης Pandora δεν υπάρχει».
Εκατοντάδες άτομα έσπευσαν να συμφωνήσουν. «Όταν ξύπνισα το πρωί αφότου είδα την ταινία ο κόσμος μου φάνηκε γκρίζος. Σαν όλη μου η ζωή και όλα για τα οποία δούλευα έπαψαν να έχουν σημασία. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω.
» Ζω σε ένα κόσμο που πεθαίνει. Νιώθω αποτροπιασμό για το πώς έχουμε καταντήσει τον πλανήτη μας» δηλώνει ο 17χρονος Σουηδός Ίβαρ Χιλ, αναφερόμενος στην μετά-Αβαταρ θλίψη του.
Σύμφωνα με το CNN, τα ειδικά εφέ, η στεροσκοπική αναπαράσταση και τα γραφικά του Αβαταρ επιτρέπουν την πλήρη ενσωμάτωση του θεατή για 2,5 ώρες, γεγονός που δημιουργεί συναισθήματα άγχους στον θεατή όταν τελειώνει η ταινία.
Ο Στήβεν Κουέντσελ, ψυχίατρος και διευθυντής του ιατρικού τμήματος στο Beth Israel κέντρο ιατρικής στην Νέα Υόρκη αναφέρει: «Χρειάστηκε η καλύτερη τεχνολογία μας για να δημιουργήσουμε αυτό τον εικονικό κόσμο. Όμως ο πραγματικός κόσμος δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο ουτοπικός όσο αυτός που αναπαριστάται στην οθόνη του σινεμά, αυτό αμέσως τον κάνει να φαίνετε ατελής».
Newsroom ΔΟΛ
Akatanomastos
17/01/2010, 21:14
:sick:
Ιznogood
17/01/2010, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
...ι ο 17χρονος Σουηδός ...
Σορρυ κιολας αλλα εκει πανω ειναι καταθλιπτικοι ετσι κι αλλιως...:sun:
GhostRideR_636
17/01/2010, 21:49
Την είδα ταινία σε 3D μ'αρεσε μπορώ να πώ αλλα όχι ότι δεν θα ξανακαβαλήσω το εργαλείο μου :lol:
Προφανώς δεν είχαν πάει στον ψυχολόγο όταν έπρεπε..
Nostradamus
18/01/2010, 08:14
+1 Και απο μένα για το Avatar σε 3D. Το στορυ κοινοτυπο αλλα σαν συνολο είναι κατι τελειως διαφορετικο στον κόσμο του cinema.. Και για όσους γουστάρουν να βλέπουν ταινίες αποτελεί προάγγελο για το τί θα δούμε στα χρόνια που έρχονται..:wave2:
Ρε σεις δεν το έχετε πάρει πρέφα ακόμα
http://www.dump.com/2010/01/06/proof-that-avatar-is-actually-pocahontas-in-3d/
http://www.youtube.com/watch?v=UdIIqoDakHU&feature=player_embedded
To avatar έχει ακριβώς το ίδιο σενάριο με το Pocahontas μονο και μόνο για αυτό ξενέρωσα. Το 3d γαμάει
Cpt. Haddock
18/01/2010, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
Ρε σεις δεν το έχετε πάρει πρέφα ακόμα
[..]
ναι, εσένα περιμέναμε :lol:
Λεωνίδας
18/01/2010, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Τέλεια ταινία, πήγα και την είδα κ εγώ...
Μπορεί από υπόθεση να είναι το κλασσικό σενάριο, αλλά μιλάμε για το νέο κινηματογράφο!
Βλέπεις τον κόσμο που έχουν φτιάξει και παθαίνεις πλάκα... Απίστευτη λεπτομέρεια...! αυτό ακριβώς!
ΥΓ διακοπή υγρών 2 ώρες πριν την προβολή, τουαλέτα αμέσως πριν μπείτε και προς Θεού όχι αναψυκτικά :lol: εγώ άντεξα :wave2:
Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος? φάνηκε καθόλου η ρόγα της γκόμενας?
2 ώρες περίμενα να ξεπροβάλει..
makis206
18/01/2010, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
«Όταν ξύπνισα το πρωί αφότου είδα την ταινία ο κόσμος μου φάνηκε γκρίζος. Σαν όλη μου η ζωή και όλα για τα οποία δούλευα έπαψαν να έχουν σημασία. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω.
» Ζω σε ένα κόσμο που πεθαίνει. Νιώθω αποτροπιασμό για το πώς έχουμε καταντήσει τον πλανήτη μας» δηλώνει ο 17χρονος Σουηδός Ίβαρ Χιλ, αναφερόμενος στην μετά-Αβαταρ θλίψη του.
Ναι ναι...
"Μετά πήγα κι είδα τον Σπάϊντερμαν μπας και μου περάσει αλλά @@.. άρχισα να πηδάω από μπαλκόνι σε μπαλκόνι του ίδιου γ@μημένου γκρι κόσμου και το πράγμα χειροτέρευε.. σειρά πήρε ο Μπάτμαν (όχι Μπάρμαν!).. πριν πηδήξω απ'την ταράτσα να δω αν πετάω είπα να σας τα πω να ξέρετε..."
:lol: :a24: :lol:
Vstrommer71
18/01/2010, 12:55
Χτες το ειδα(torrent κι εμαθα και...Ρωσσικα γιατι ειχε τετοιους υποτιτλους :lol: )
Δεν το ειδα τοσο ασχημο αλλα ουτε και συγκλονιστηκα κιολας.
Σαν μεταμοντενο γουεστερν μου φανηκε,πολυ καλη ερμηνεια απο την Σιγκουρνι Γουϊβερ την οποια ουτε θυμαμαι ποσα χρονια εχω να δω σε ταινια.Πρεπει να ηταν απο τους ''Γοριλλες στην ομιχλη''
Παντως μονο Sci-Fi δεν ειναι η ταινια,ετσι θα κανουμε το σπιτι μας την Γη μετα απο καποιες εκατονταδες χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος? φάνηκε καθόλου η ρόγα της γκόμενας?
2 ώρες περίμενα να ξεπροβάλει..
Πολύ λίγο,για κάνα δυο secs και προς το τέλος.
Πολύ σκούρα την είδα,ευτυχώς κρατήθηκα κ δεν άπλωσα το χέρι να δω αν ήταν real. :hypnotize
Σε 3D και CINEMA ΑΠΑΙΧΤΗ.. :beer: ΤΑΙΝΙΑΡΑ..
Cpt. Haddock
18/01/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
[...]Παντως μονο Sci-Fi δεν ειναι η ταινια,ετσι θα κανουμε το σπιτι μας την Γη μετα απο καποιες εκατονταδες χρονια
Έτσι έχουμε κάνει πολλές φορές στη Γη (η λευκή φυλή) τους τελευταίους αιώνες....
Αφρική, Ινδονησία, Αμαζόνιο... :sick:
ένα πράγμα που δεν μου άρεσε πάντως είναι η έλλειψη φαντασίας εκ μέρους του storyline που δεν μπόρεσε να βρει μια ξεχωριστή ταυτότητα για τους ιθαγενείς και τους έκανε να φαίνονται σαν Native Americans με παραπομπές τόσο στην ενδυμασία όσο και στην προφορά και δομή της γλώσσας των ινδιάνων. Δηλαδή έλεος … τόσα λεφτά ρίξαμε για την για την δημιουργία της ταινίας, πάλι τον Wes Studi θα δούμε να φωνάζει αυστηρά για τις παραδόσεις των προγόνων του οσαν ο κατατρεγμένος Huron στο Last of the Mohicans? Έλεος ρε Cameron ......
είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα απο έργα επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του κινηματογράφου που δημιουργήθηκαν ολόκληροι πολιτισμοι με πλούσιο υπάβαθρο σε ιστορία, κουλτούρα, γλώσσα που δεν μας παράπεμπε σε κάτι αναμασημένο.
πολύ καλή δουλειά όμως στο φυσικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε ...
το 3D της ταινίας δεν έλεγε τίποτα απολύτως στις γρήγορες σκηνές
στις αργές (που για να είμαστε ειλικρινείς εκεί είχε νόημα) ήταν εντυπωσιακό
πολύ όμορφη ιστορία (ποκαχόντας ή όχι δεν έχει σημασια)
προσωπικά τον κάμερον δεν τον θεωρώ σπουδαίο σκηνοθέτη οριακά να κάνει αμερικανιά μα ταινία με πολύ ωραία νοήματα υπερβολικά πολλές σκηνές μάχης ειδικά στο τέλος η κλασσική πάλη του κακού με το παλικαράκι έλεος
αξίζει όμως να τη δει κανείς την ταινία
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
υπερβολικά πολλές σκηνές μάχης ειδικά στο τέλος η κλασσική πάλη του κακού με το παλικαράκι έλεος
Παραπέμπει στο "Αποκάλυψη Τώρα". Ίδιο όνομα στην επιχείρηση Βαλκυρίες, ενώ και το όνομα του τρελλαμένου συνταγματάρχη Κουλιτζιτς δεν είναι τυχαίο. Και ο τρελλαμένος συνταγματάρχης (Μ.Μπράντο) Κούλιτζ δεν λεγόταν?
Cpt. Haddock
18/01/2010, 14:44
Παραπέμπει στο "Αποκάλυψη Τώρα". Ίδιο όνομα στην επιχείρηση Βαλκυρίες, ενώ και το όνομα του τρελλαμένου συνταγματάρχη Κουλιτζιτς δεν είναι τυχαίο. Και ο τρελλαμένος συνταγματάρχης (Μ.Μπράντο) Κούλιτζ δεν λεγόταν?
Walter E. Kurtz
:eyepop:
όχι ρε Byron με "Αποκάλυψη Τώρα" !!!
????
σε τί?
:confused:
Walter E. Kurtz
Sorry....και ο άλλος Miles Quaritch
Τα σύμφωνα είναι σχεδόν ομόηχα :D