PDA

View Full Version : Συντεκνάκια talking επαέ

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

ποπαϋ
28/04/2010, 09:03
και προτείνεις δηλαδή να πηγαίνουμε με 70χαω στην ΕΟ ηρακλειου - χανίων;
μήπως να πουλήσουμε κάθε μηχανοκίνητο δίτροχο και πηγαίνουμε με το κτελ;
όσο για το δημόσιο βήμα... νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει, να μπορεί οποιοσδήποτε να πεί την άποψή του, όποια και αν είναι αυτή άσχετα αν είναι νόμιμη - παράνομη αρέσει - δεν αρέσει.
το να μιλάω σ΄' ένα φόρουμ και να μου "προτείνουν" τι θα πω και τι δε θα πω δημόσια νομίζω ότι είναι έμμεσος εξαναγκασμός της γνώμης μου...
τέλος εάν δεν "αρέσουν" οι απόψεις κάποιων απο των μελών του φόρουμ σε κάποιους άλλους υπάρχει και η λύση του bann

Εχετλαίος
28/04/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
και προτείνεις δηλαδή να πηγαίνουμε με 70χαω στην ΕΟ ηρακλειου - χανίων;

70 ίσως όχι (αν και, αν πήγαινε με 70 ο φίλος μου ο Δημήτρης ίσως και να είχε σώσει το κεφάλι του το 2008 τον Ιούνιο στη στροφή τέρμα πάνω απ το Μπαλί, στο ταβερνείο) αλλά τα 100-120 είναι μια νορμάλ ταχύτητα που σου αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους κωλόδρομους που έχουμε.
Προσοχή παιδιά, οι δρόμοι μας δεν είναι για αγώνες...ειδικά οι εδικοί μας στην Κρήτη! Και αν κάποιος εδώ μέσα σας λέγει 2 κουβέντες περί ταχύτητας είναι επειδή έχει δει (δυστυχώς) πολλά

:wave2:

epp1640
28/04/2010, 09:51
τώρα μιλάμε σοβαρά? :rolleyes:

menos
28/04/2010, 09:54
Ιδιαίτερα την Κυριακή που βγαίνουν όλοι για την καθιερωμένη βόλτα... αν πηγαίνεις με 70 χ.α.ω. γίνεσαι η αιτία για να δημιουργηθεί ατύχημα....

epp1640
28/04/2010, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ιδιαίτερα την Κυριακή που βγαίνουν όλοι για την καθιερωμένη βόλτα... αν πηγαίνεις με 70 χ.α.ω. γίνεσαι η αιτία για να δημιουργηθεί ατύχημα....

Μενέλαε δεν μίλησε κανένας για 70 χλμ.. ανάμεσα όμως στα 70 και στα... υπάρχουν και πιο λογικές τιμές..

antonis_fr4
28/04/2010, 10:17
τα ορια ταχυτητας εχουν τοποθετηθει απο την κατασκευαστικη εταιρια για να μην κατηγορηθει κανενας εργολαβος για κακοτεχνια του δρομου σε περιπτωση ατυχηματος.Θα πουνε ετρεχε με 70 ενω το οριο ειναι 50 και για αυτο δεν φταει η αναποδη κληση της στροφης με τα σαμαρια σε ολο το μηκος κ πλατος της.Εξαλλου ποιος ο λογος να παρουμε οχηματα που πανε με 300 αν ειναι να πηγαινουμε με 120?Αν ηταν θα βαζανε κοφτες στα 120-150 και θα αφηνανε μονο τα μηχανακια πιστας χωρις κοφτη.

Εμενα μαρεσει να τρεχω τερμα γκαζι χωρις πινακιδα και χωρις τιποτα.Ας φτιαξουνε πρωτα τους δρομους και μετα ας ασχοληθουν κ με τις κλησεις.Εχουν καταντησει την αστυνομια και την τροχαια σε προεκταση της εφοριας για να μαζεψει εσοδα το κρατος.Τι σε νοιαζει ρε φιλε αν φοραω κρανος η οχι?το κεφαλι μου θα φαω,οχι το δικο σου.

menos
28/04/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μενέλαε δεν μίλησε κανένας για 70 χλμ.. ανάμεσα όμως στα 70 και στα... υπάρχουν και πιο λογικές τιμές..
....και δυστυχώς τέτοιες τιμές δεν παίζουν τις Κυριακές..... παρά μόνο απο Transalp, VStrom, Varadero κ.λ.π.

byron
28/04/2010, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
Εμενα μαρεσει να τρεχω τερμα γκαζι χωρις πινακιδα και χωρις τιποτα.Ας φτιαξουνε πρωτα τους δρομους και μετα ας ασχοληθουν κ με τις κλησεις.Εχουν καταντησει την αστυνομια και την τροχαια σε προεκταση της εφοριας για να μαζεψει εσοδα το κρατος.Τι σε νοιαζει ρε φιλε αν φοραω κρανος η οχι?το κεφαλι μου θα φαω,οχι το δικο σου.

Αν είσαι χεράς, και μόνο τάπα υπάρχει και το Πανελλήνιο Νέων.
Γιατί δεν ξεχαρμανιάζεις εκεί, για να μην σου ζαλίζει τα @@ το κράτος, και να είναι και πιο ήσυχες οι κότες στους δρόμους?

epp1640
28/04/2010, 10:39
τα ορια ταχυτητας εχουν τοποθετηθει απο την κατασκευαστικη εταιρια για να μην κατηγορηθει κανενας εργολαβος για κακοτεχνια του δρομου σε περιπτωση ατυχηματος.Θα πουνε ετρεχε με 70 ενω το οριο ειναι 50 και για αυτο δεν φταει η αναποδη κληση της στροφης με τα σαμαρια σε ολο το μηκος κ πλατος της.Εξαλλου ποιος ο λογος να παρουμε οχηματα που πανε με 300 αν ειναι να πηγαινουμε με 120?Αν ηταν θα βαζανε κοφτες στα 120-150 και θα αφηνανε μονο τα μηχανακια πιστας χωρις κοφτη.

Εσύ να μου πεις ποιος ο λόγος να πάρεις ένα ss στην Κρήτη.. Δηλαδή αν είχες πάρει μία ferrari θα πήγαινες με 250 ανηφόρα κατηφόρα και όποιον πάρει ο χάρος? Συμφωνώ ότι οι δρόμοι είναι κακοσχεδιασμένοι και επικύνδινοι αλλά σου φαίνεται λογικό το "εφόσον οι δρόμοι είναι εγκληματικά επικίνδυνοι θα γίνω και εγώ εξίσου επικύνδινος?" Τα 120-150 είναι λίγα για τον ΒΟΑΚ? Μήπως είναι λίγα ατυχήματα (συχνά θανατηφόρα) που έχουν γίνει σε αυτές τις βολτούλες για το μπαλί? Ακόμα και για το κράνος αυτό που λες είναι..

antonis_fr4
28/04/2010, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν είσαι χεράς, και μόνο τάπα υπάρχει και το Πανελλήνιο Νέων.
Γιατί δεν ξεχαρμανιάζεις εκεί, για να μην σου ζαλίζει τα @@ το κράτος, και να είναι και πιο ήσυχες οι κότες στους δρόμους?

Απο την στιγμη που καποιος καβαλαει μηχανη δεν τον θεωρω κοτα,τωρα αν ο ιδιος θεωρει τον εαυτο του κοτα προβλημα του. Δεν ειμαι χερας ουτε παω ταπα , απλα μαρεσει η ταχυτητα.Και δεν εχω την οικονομικη ανεση να τρεχω καθε τοσο στην αθηνα στην πιστα,οποτε τρεχω στον δρομο (ειναι επικινδυνο κ ανευθυνο αλλα μαρεσει) .Τωρα οτι και να λετε οι υπολοιποι κυριολεκτικα δεν με νοιαζει και δεν προκειτε να αλλαξω γιατι με την μηχανη και την ταχυτητα ξεφευγω απο την βαρετη καθημερινοτητα και μαρεσει.Εξαλλου για τον ιδιο σκοπο αλλος κανει πρεζα,αλλος του αρεσει να βριζει,αλλος παιζει ξυλο στο γηπεδο η και αλλου,ε εγω τρεχω με την μηχανη.Τελος παντων δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα,ενηλικοι ειμαστε ολοι,ο καθενας κανει οτι νομιζει και εχει την ευθυνη των πραξεων του.

MikeG
28/04/2010, 11:04
Απο την στιγμη που καποιος καβαλαει μηχανη δεν τον θεωρω κοτα,τωρα αν ο ιδιος θεωρει τον εαυτο του κοτα προβλημα του. Δεν ειμαι χερας ουτε παω ταπα , απλα μαρεσει η ταχυτητα.Και δεν εχω την οικονομικη ανεση να τρεχω καθε τοσο στην αθηνα στην πιστα,οποτε τρεχω στον δρομο (ειναι επικινδυνο κ ανευθυνο αλλα μαρεσει) .Τωρα οτι και να λετε οι υπολοιποι κυριολεκτικα δεν με νοιαζει και δεν προκειτε να αλλαξω γιατι με την μηχανη και την ταχυτητα ξεφευγω απο την βαρετη καθημερινοτητα και μαρεσει.Εξαλλου για τον ιδιο σκοπο αλλος κανει πρεζα,αλλος του αρεσει να βριζει,αλλος παιζει ξυλο στο γηπεδο η και αλλου,ε εγω τρεχω με την μηχανη.Τελος παντων δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα,ενηλικοι ειμαστε ολοι,ο καθενας κανει οτι νομιζει και εχει την ευθυνη των πραξεων του.

Προφανώς ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όμως μέσα σε μια κοινωνία, υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι νόμοι. Αλλιώς είναι ζούγκλα. Αλλά να μου πεις εδώ στο νησί σα ζούγκλα δεν είναι?

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί εσύ ο ίδιος να προκαλέσεις ατύχημα για κάποιους άλλους? Θεωρείς όντως ότι έχουμε την ευθύνη των πράξεων μας?

& μένα μ'αρέσει η ταχύτητα και θέλω να ξεφεύγω από τη καθημερινότητα. Το κάνω όμως με τρόπο ο οποίος δε μπορεί να προκαλέσει σε κάποιους άτυχους πρόβλημα.

By the way, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, σε χαλάει που οι πεζόδρομοι στο Ηράκλειο είναι τίγκα στα μηχανάκια και στα αυτοκίνητα?

Ότι γράφω το γράφω φιλικά. Στόχος είναι να περνάμε όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, χωρίς να προκαλούμαι σε άλλους πρόβλημα.

:wave2:

manos*gsxr
28/04/2010, 11:17
:a15: μεγαλη κουβεντα ανοιξατε κουμπαρακια!!!!Μονο που δεν γινεται να συζητηθει απο το φορουμ παρα μονο face to face και φυσικα με :beer: :beer: :beer:

crockh2001
28/04/2010, 14:11
Οι και καλα νομοταγεις, τυπου mikeg, οδηγοι να δουμε πως σε εναν εθνικο δρομο ( οπως ο ΒΟΑΚ) που το νομιμο οριο ταχυτητας δεν ξεπερναει τα 90km/h (!) δεν παραβιαζουν. Μην λεμε οτι θελουμε! Απλως δεν γινεται να μην παραβιασεις τον νομο γιατι ειναι για γελια. Π.χ. σε ευθεια 5km (Σουδα-Μουρνιων) το οριο ειναι 90km/h οπως και απο την Αλικαρνασσο μεχρι το ΚΤΕΟ!!! :eyepop:
Οποιος παει μεσα στα ορια να μου το πει να κλεισουμε ενα ραντεβου να τον παραδεχτω ;)
Tα ορια ειναι προφανως για τον λογο που ειπε ο antonis απο πανω και οχι για την ασφαλεια μας, οπως και οι κλησεις των μπατσων ειναι για καθαρα κερδοσκοπους λογους (γραφουν την ευκολη λεια μεσα στην πολη και οχι αυτον που θα δημιουργησει το ατυχημα!) :wave2:

MikeG
28/04/2010, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Οι και καλα νομοταγεις, τυπου mikeg, οδηγοι να δουμε πως σε εναν εθνικο δρομο ( οπως ο ΒΟΑΚ) που το νομιμο οριο ταχυτητας δεν ξεπερναει τα 90km/h (!) δεν παραβιαζουν. Μην λεμε οτι θελουμε! Απλως δεν γινεται να μην παραβιασεις τον νομο γιατι ειναι για γελια. Π.χ. σε ευθεια 5km (Σουδα-Μουρνιων) το οριο ειναι 90km/h οπως και απο την Αλικαρνασσο μεχρι το ΚΤΕΟ!!! :eyepop:
Οποιος παει μεσα στα ορια να μου το πει να κλεισουμε ενα ραντεβου να τον παραδεχτω ;)
Tα ορια ειναι προφανως για τον λογο που ειπε ο antonis απο πανω και οχι για την ασφαλεια μας, οπως και οι κλησεις των μπατσων ειναι για καθαρα κερδοσκοπους λογους (γραφουν την ευκολη λεια μεσα στην πολη και οχι αυτον που θα δημιουργησει το ατυχημα!) :wave2:

Διαβάζετε τι γράφουμε ή όχι?
Εννοείτε ότι δε πάω με 70, ούτε κανείς από τους φίλους εδώ. Δε πάω όμως και με ταυτότητα στο στόμα. Ο νόμος είναι το τελευταίο που με νοιάζει, όπως και οι μπάτσοι.
Αν από όλες μας τις κουβέντες καταλάβατε αυτό..

& επειδή δε πρόσβαλα κανένα, μη προσβάλεις και εσύ.

epp1640
28/04/2010, 14:18

Εμείς οι "νομοταγής" δεν είπαμε ότι το όριο των 80-90 που θα δεις σε κάποια σημεία είναι λογικό.. αλλά να υπάρχει και ένα μέτρο.. υπάρχει διαφορά στο παραβιάζω το όριο κατά 10-20-30 χλμ και στο παραβιάζω με +90, +100, +120.. εκτός και αν είναι το ίδιο κάποιος που ταξιδεύει στον ΒΟΑΚ με 120 με κάποιον που πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα με 180-200+.. Και όπως λέει και ο Βύρωνας.. στα @@ μου.. αλλά μην πάρει κανέναν μαζί του για την καύλα του.. :wave2:

crockh2001
28/04/2010, 14:55
Mikeg και epp1640 νομιζετε οτι επιτρεπετε να οδηγατε με 120 (αν οδηγατε οντως με τοσα) αλλα στα 160 εισαι παραβατης? εγω αν εβγαινα με το αμαξι χαλαρα για βολτα εξω, θα ελεγα (και θα φοβομουνα) και εσας (με τα 120) παραβατες και ''αλητες'' που τρεχετε ετσι αλλα και τους αλλους που πανε με περισσοτερα. Δεν υπαρχει μερικως νομοταγης, ή εισαι σωστος και ασφαλης προς τους αλλους οδηγους ή δεν εισαι ;) Προφανες νομιζω ειναι αυτο που λεω.
Ισχυριζεστε οτι εγω με τα +80 (ας πουμε) πηγαινω με την ταυτοτητα στο στομα λογω ταχυτητας. Εγω φοβαμαι περισσοτερο ομως αυτους που τρεχουν με λιγοτερα και δεν εχουν λαστιχα ή φρενα ή αναρτησεις (λαδια, ελατηρια κτλ) και γενικως δεν ειναι καλα συντηρημενη η μηχανη τους. Σαν εξωτερικος παρατηρητης οντως ο πρωτος λογος που θα σου ερθει στο μυαλο οταν φυγει μια μηχανη ειναι η ταχυτητα αλλα εγω σου λεω οτι ειναι χιλιοι δυο αλλοι παραγοντες που μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα :mad:

Shaolin Monk
28/04/2010, 14:56
Γιατι δεν διοργανωνουμε μια συναντηση καπου στα Ανωγεια π.χ. να γνωριστουμε κιολας και να φαμε τα μουστακια μας και απο κοντα;
Αντε και θα παμε και χωριστα για να περιμενουμε και τους αλλους...:smokin:

makis206
28/04/2010, 14:57
Προς τους γρήγορους της παρέας, το "βγάζω την πινακίδα" μεταφράζεται σε "....κι ο Θεός βοηθός" για τους πολλούς είτε το θέλετε είτε όχι. Δικαίωμά σας να πράττετε όπως γουστάρετε, υποχρέωσή σας να προσέχετε όμως και τους υπόλοιπους που μοιράζονται τον δρόμο μαζί σας. Μην το πηγαίνουμε στα άκρα, ούτε με 70 πάει κανένας μας αλλά ούτε και στα λογικά 90-100-120 σκεφτόμαστε την αφαίρεση της πινακίδας απ'το μηχανάκι μας, όσο αναφορά το δημόσιο φόρουμ όμως προσέχουμε λίγο περισσότερο τι λέμε γιατί εκτός από ότι δεν ξέρουμε ποιος μας διαβάζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα σ'αυτούς να υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Ας είμαστε μοτοσυκλετιστές, όχι κανίβαλοι..:beer:

makis206
28/04/2010, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Γιατι δεν διοργανωνουμε μια συναντηση καπου στα Ανωγεια π.χ. να γνωριστουμε κιολας και να φαμε τα μουστακια μας και απο κοντα;

Τώρα μιλάμε σωστά :lol: :beer:

MikeG
28/04/2010, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Προς τους γρήγορους της παρέας, το "βγάζω την πινακίδα" μεταφράζεται σε "....κι ο Θεός βοηθός" για τους πολλούς είτε το θέλετε είτε όχι. Δικαίωμά σας να πράττετε όπως γουστάρετε, υποχρέωσή σας να προσέχετε όμως και τους υπόλοιπους που μοιράζονται τον δρόμο μαζί σας. Μην το πηγαίνουμε στα άκρα, ούτε 70 πάει κανένας μας αλλά ούτε και στα λογικά 90-100-120 σκεφτόμαστε την αφαίρεση της πινακίδας απ'το μηχανάκι μας, όσο αναφορά το δημόσιο φόρουμ όμως προσέχουμε λίγο περισσότερο τι λέμε γιατί εκτός από ότι δεν ξέρουμε ποιος μας διαβάζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα σ'αυτούς να υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Ας είμαστε μοτοσυκλετιστές, όχι κανίβαλοι..:beer:

Μπράβο ρε Μάκη κάγκουρα! Με αντιλαμβάνεσαι πλήρως!

& που'σαι, για κανονίστε με Εχετλαίο ρακάκια Σούγια, από βδομάδα

:beer: :beer: :beer: :wave2:

makis206
28/04/2010, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Νά'τα νά'τααα... κάψωσε ο Μιχαλιός!:smokin:

:lol: :beer:

crockh2001
28/04/2010, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[B]Προς τους γρήγορους της παρέας, το "βγάζω την πινακίδα" μεταφράζεται σε "....κι ο Θεός βοηθός" για τους πολλούς είτε το θέλετε είτε όχι.
Mακη, δεν με νοιαζει πως μπορει να το μεταφρασει ο καθενας! Εγω βγαζω την πινακιδα (και το 80% των Κρητικων) οχι επειδη το θεωρω μαγκια ή επειδη θελω να τρεξω αλλα για τον λογο οτι θα σε πιασουνε τα ρανταρ και θα σε γραψουνε και για τα 100km/h σε μια ευθεια 3km+. Αυτα δεν γουσταρω, τα και καλα ασφαλιστικα για μας μετρα, που εξυπηρετουνε κερδοσκοπικους σκοπους!

antonis_fr4
28/04/2010, 15:06
Mακη, δεν με νοιαζει πως μπορει να το μεταφρασει ο καθενας! Εγω βγαζω την πινακιδα (και το 80% των Κρητικων) οχι επειδη το θεωρω μαγκια ή επειδη θελω να τρεξω αλλα για τον λογο οτι θα σε πιασουνε τα ρανταρ και θα σε γραψουνε και για τα 100km/h σε μια ευθεια 3km+. Αυτα δεν γουσταρω, τα και καλα ασφαλιστικα για μας μετρα, που εξυπηρετουνε κερδοσκοπικους σκοπους!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Εχετλαίος
28/04/2010, 15:41

Ωριμάστε παιδιά! Ωριμάστε...
Επειδή το κράτος θέλει να εισπράξει από εμένα & εσένα δε σημαίνει ότι εγώ από αντίδραση και μαγκιά (κλανιά & εξάτμιση) πρέπει να γίνω ταυτότητα ούτε κάπια άλλη θλιβερή στατιστική.
Ωριμάστε...

Εχετλαίος
28/04/2010, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Οικογενειάρχης μέσα!

crockh2001
28/04/2010, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ωριμάστε παιδιά! Ωριμάστε...
Επειδή το κράτος θέλει να εισπράξει από εμένα & εσένα δε σημαίνει ότι εγώ από αντίδραση και μαγκιά (κλανιά & εξάτμιση) πρέπει να γίνω ταυτότητα ούτε κάπια άλλη θλιβερή στατιστική.
Ωριμάστε...
Επαναλαμβανω οτι δεν βγαζουμε την πινακιδα για να τρεξουμε! :wave2:

alogistos xj6
28/04/2010, 16:08
ποιος την αρχισε την ιστορια ρε παιδια με τα ορια ταχυτητας να τον βρουμε να δει τι θα παθει εγω λεω να παμε καμια μερα στο μπρικι ολοι μαζι να πιουμε και καμια μπυρα.

stamzx
28/04/2010, 18:24
Όπως είχε πει κ η μανα ενος φίλου μου στο γιο της λίγο πριν τον αγώνα..."Να τρέχεις παιδί μου αλλα με προσοχή".Μεγάλα παιδιά είμαστε και θέλω να πιστευω οτι ξέρουμε τα ορια μας και μέχρι που μας παίρνει!Αν γουστάρεις να παίζεις τη ζωη σου κορονα ή γράμματα δικαίωμα σου είναι,αρκεί να μην παίρνεις στο λαιμό σου και άλλους.

DrIoannis
28/04/2010, 18:44
Παιδιά δυστυχώς στον ΒΟΑΚ δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τρέχουμε.Ναι το έχω κάνει και εγώ αλλά πραγματικά δεν είναι δρόμος για να "ξεδίνουμε".Δεν μιλάω να πηγαίνουμε με 70, αλλά να πηγαίνουμε πάντα έχοντας στο νου μας την αναστροφή,το αγροτικό με τα κατσίκια,τα κατσίκια κλπ.Μου αρέσει πιο πολύ το επαρχιακό δίκτυο με όποια ανάλογα μειονεκτήματα υπάρχουν(Σούγια,Παλαιόχωρα κλπ).Ακόμη και εκεί το αποφεύγω γιατί μου έχει τύχει στραβή.Τα τελευταία χρόνια πάω στην μικρή πιστούλα που έχουμε και απλά το διασκεδάζω.Δεν έχω τρελές ταχύτητες αλλά μαθαίνω μέχρι να έρθει αυτή η σωτήρια ημέρα να ανέβω ξανά Σέρρες :beer: .

Παιδιά προσοχή γιατί δεν αξίζει για μια γκαζιά...

TROOPER
29/04/2010, 03:47
.....

Εμενα μαρεσει να τρεχω τερμα γκαζι χωρις πινακιδα και χωρις τιποτα.Ας φτιαξουνε πρωτα τους δρομους .....

προσεξε τωρα την αυτοκαταστροφικη σου ταση...

σου αρεσει τερμα γκαζι,χωρις πινακιδα και στα @@ σου ολα.και μενα.και σε πολλους ακομα.αλλα απο μονος σου αναγνωριζεις αμεσα κιολας την ελεεινη κατασταση των δρομων.αρα οι συνθηκες ειναι αυτες που θα επρεπε να σε φρεναρουνε απο το να κανεις αυτα που γουσταρεις.

αρα αν εχω απεναντι μου εναν ανθρωπο που βλεπει το καυλι να του ρχετε και δεν κανει κατι να το αποφυγει πως τον λεμε?

και θα σου το παω και ενα βημα παραπερα.αν για οποιονδηποτε λογο κοψεις ενα πιτσιρικι,πως θα ''αναλαβεις την ευθυνη των πραξεων σου''?η μηπως νομιζεις οτι τους γονεις του παιδιου του ενδιαφερει η γενναια σταση σου?προσωπικα θα σε κυνηγουσα μεχρι να παγωσει η κολαση.

και τελος,γραφεις του παντες στα ματσο παπαρια σου.τουλαχιστον αμα φυγεις πουθενα,μη σκοτωθεις!!!να βγαλουμε και εμεις κανα φραγκο γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι.

υ.γ.τα ορια δε μου λενε τπτ ουτε εμενα.αλλα σιγουρα το ''τερμα γκαζι'' δεν εχει καμια επαφη με τα ορια.ουτε που θεσαν αλλοι για τον δρομο ουτε με τα δικα σου.

Shaolin Monk
29/04/2010, 04:05
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση...
Ουτε ειναι δυνατον να πηγαινεις με τα χλμ που λενε οι σωφρονες, γιατι τα κουτακια θα σε περνουν απο δεξια και αριστερα αλλα ουτε και μαλλιοκουβαρα σαν να μην υπαρχει αυριο. Αλλο η γρηγορη βολτα και αλλο με την ταυτοτητα στο στομα. Αρκετους εχουμε χασει.. Φτανει πια...
Αλλα να μην φτανουμε και στο αλλο ακρο...
Αλλωστε οι γνωριζοντες τη Κρητη, ξερουν οτι υπαρχουν και υπεροχοι δρομοι, με καλη ασφαλτο, ωραιες κλισεις, μηδεν κινηση και κανε οτι γουσταρεις...