PDA

View Full Version : Έφυγε ο Νίκος Κακαουνάκης

notakos600
30/12/2009, 21:41
Έχασε την μάχη με την ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης. Το ανακοίνωσε η κόρη του στον FLASH.

Πηγή: troktiko

p@nos
30/12/2009, 22:07
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ποτε ρε παιδια?στην τηλεοραση τον ειδα πριν μερικες μερες...

epp1640
30/12/2009, 22:12
:sick: :sad:

Κρίμα..

notakos600
30/12/2009, 22:19
Πολύ πρόχειρα να αναφέρω πως νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και έγιναν κάποια ιατρικά λάθη. Εδώ και δύο ημέρες είχε μεταφερθει στο Ιασώ τζένεραλ αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.

Συλληπητήρια στους οικείους του.

jimmis5
30/12/2009, 22:25
Συλληπητηρια στους δικους :sad:

sakisvolos
30/12/2009, 22:28
:sick: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του! :(

hidefnick
30/12/2009, 23:22
.....

xampos
30/12/2009, 23:34
πριν λιγες ωρες εγινε (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1090260) , συλλυπητηρια στους δικους του :(

makis206
30/12/2009, 23:41
Όχι ρε γμτ, τυγχάνει να δουλεύω μαζί με έναν ανηψιό του κι έχω ακούσει πολλά για τη μοναδικότητα αυτού του ανθρώπου.. κρίμα..:(

kalogeros
31/12/2009, 01:37
Αρχικά συλλυπητήρια στους δικούς του, αλλά...

... δεν θα μου λείψει καθόλου.

Εχετλαίος
31/12/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros

+1

liakaros
31/12/2009, 07:46
Kαι εφυγε με διαφορα μιας εβδομαδας σχεδον με τον Λαμπρακη...χμμμμ

Ζωη σε λογου μας...

mankam
31/12/2009, 08:54

+2

hidefnick
31/12/2009, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Kαι εφυγε με διαφορα μιας εβδομαδας σχεδον με τον Λαμπρακη...χμμμμ

Ζωη σε λογου μας...

Λέτε να αρχίσει να αλλάζει κάτι επιτέλους σε αυτή τη χώρα?

the who
31/12/2009, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Λέτε να αρχίσει να αλλάζει κάτι επιτέλους σε αυτή τη χώρα?

Οσο ζει ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ δεν το βλεπω.Ουτε σε μενα θα λειψει ο Κακαουνακης (κι ο Τραγκας και καποιοι αλλοι δλδ).

liakaros
31/12/2009, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οσο ζει ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ δεν το βλεπω.Ουτε σε μενα θα λειψει ο Κακαουνακης (κι ο Τραγκας και καποιοι αλλοι δλδ).

Ο βρυκολακας ειναι απεθαντος...αν δει την κορη του καποια στιγμη προθυπουργο ισως και το παρει αποφαση...μεχρι τοτε ομως χλωμο το κοβω...

Εχετλαίος
31/12/2009, 09:31
Ο βρυκολακας ειναι απεθαντος...

Mλκ, μου βγήκαν οι καφέδες από τη μύτη!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
31/12/2009, 09:50

Ποιόν εννοείς; :p

Ως δημοσιογράφος δε θα μου λείψει ο Κακακουνακης. Επίπεδο υπο το μηδέν. Τεσπα, συγχωρεμένος...

the who
31/12/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποιόν εννοείς; :p

Ως δημοσιογράφος δε θα μου λείψει ο Κακακουνακης. Επίπεδο υπο το μηδέν. Τεσπα, συγχωρεμένος...

Τον ξαδερφο σου ρε βροχογκαντεμη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .

jimmis5
31/12/2009, 09:56

Νομιζω οτι παντα υπαρχει εφεδρια για ολους αυτους ...
Για βρυκολακα δεν ξερω γιατι αυτοι ζουνε 1000 χρονια:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
31/12/2009, 10:00
κρίμα για τον άνθρωπο και για τους δικούς του...

αλλά όπως είπατε σαν δημοσιογράφος και αντίστοιχα πρόσωπο στα τεκταινόμενα... δεν θα λείψει καθόλου.

Gandalf

ducpilot
31/12/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κρίμα για τον άνθρωπο και για τους δικούς του...

αλλά όπως είπατε σαν δημοσιογράφος και αντίστοιχα πρόσωπο στα τεκταινόμενα... δεν θα λείψει καθόλου.

Gandalf Ετσι ακριβως.

Ιznogood
31/12/2009, 10:58

Παρομοιως... και συλλυπητήρια!

Ζεύκας
31/12/2009, 13:04
Τι θλιβερό να πεθαίνεις και ο κοσμός να μη λυπάται για το χαμό σου...

τέσπα.

the who
31/12/2009, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

τέσπα.

Ενταξει δεν νομιζω να χαρηκε και κανεις,ενας ανθρωπος εφυγε.Το θεμα ειναι το τι αφησε πισω του και γι αυτο εχει την ευθυνη ο ιδιος.:wave2:

STOYBI
31/12/2009, 13:16
.Το θεμα ειναι το τι αφησε πισω του και γι αυτο εχει την ευθυνη ο ιδιος.:wave2:

Τι αφησε πισω του δηλ ρε παιδια ο ανθρωπος...????

Ζεύκας
31/12/2009, 13:18
Ενταξει δεν νομιζω να χαρηκε και κανεις,ενας ανθρωπος εφυγε.Το θεμα ειναι το τι αφησε πισω του και γι αυτο εχει την ευθυνη ο ιδιος.:wave2:

Ναι συμφωνώ.

Δεν είπα βέβαια ότι χάρηκε κάποιος που πέθανε,αλλά ότι δεν στεναχωρήθηκε.

εξαιρούνται βεβαίως τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα

hidefnick
31/12/2009, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Πάντως όχι μια καλύτερη Ελλάδα, όπως θα μπορούσε από την θέση του και με την "δύναμή" του.... :wave2:

liakaros
31/12/2009, 13:47
Δεν ειπαμε οτι χαρηκε κανεις...και το οτι πεθανε δεν σημαινει οτι το ''εργο'' και η ''προσφορα'' του θα πρεπει να μεινουν ασχολιαστα(εχε χαρη που δεν ειναι το καταλληλοτερο βημα το φορουμ αυτο)...

Την υστεροφημια του ο καθε ανθρωπος την φτιαχνει μονος του...

chris_honda
31/12/2009, 14:13
Και γώ δεν μπορώ να πώ οτι τον συμπαθούσα, αλλά σαν άνθρωπο αν τον δείς......
Ας έχει καλο ταξίδι.

LsKostas
31/12/2009, 14:25

τέσπα.

Τα πες ολα :wave2:

nic mor
31/12/2009, 14:31
Ο βρυκολακας ειναι απεθαντος...αν δει την κορη του καποια στιγμη προθυπουργο ισως και το παρει αποφαση...μεχρι τοτε ομως χλωμο το κοβω...

184314

nic mor
31/12/2009, 14:33
οσο για τον νικο...
κουραγιο στους ανθρωπους του.
ουτε εγω τον πηγαινα αλλα δεν παυει
να ειναι ενας ανθρωπος που εφυγε..
συγχωρεμενος λοιπον.

Λεωνίδας
31/12/2009, 14:34
R.I.P. πατριώτη

the who
31/12/2009, 15:27

Μονο το γεγονος οτι 9 στα 10 ποστ λενε οτι δεν θα τους λειψει δεν σου λεει κατι?

Tpap
31/12/2009, 15:32
τέσπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

+ 1000 :wave2:

guzzistas
31/12/2009, 15:52
Συλληπητήρια στους δικούς του αλλά όντως δεν θα μου λείψει...

και η ζωή συνεχίζεται....

Akatanomastos
31/12/2009, 16:29
αν πεθανω εγω αυριο ή οποιοσδηποτε "αγνωστος"

θα στεναχωρηθει καποιος περα απο τους δικους μας ανθρωπους?

οχι προφανως..

δηλαδη ποιος πρεπει να στεναχωρεθει για τον κακαουνακη εκτος απο τους δικους του ανθρωπους?

το να γραφουμε στα ποστακια οτι στεναχωρηθηκαμε ειναι μαλλον ψευτικο..

αν τωρα πιστευετε οτι στεναχωρηθηκε ο παπανδρεου και ο ευαγγελατος που καναν και καλα δηλωσεις πενθους τι να πω..

Morton
31/12/2009, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αν πεθανω εγω αυριο ή οποιοσδηποτε "αγνωστος"

θα στεναχωρηθει καποιος περα απο τους δικους μας ανθρωπους?

οχι προφανως..

δηλαδη ποιος πρεπει να στεναχωρεθει για τον κακαουνακη εκτος απο τους δικους του ανθρωπους?

το να γραφουμε στα ποστακια οτι στεναχωρηθηκαμε ειναι μαλλον ψευτικο..

αν τωρα πιστευετε οτι στεναχωρηθηκε ο παπανδρεου και ο ευαγγελατος που καναν και καλα δηλωσεις πενθους τι να πω..

για τον μιχαλάκη τον τζάκσον ειδες ποσος κόσμος στεναχωρήθηκε; :sick:

δεν είναι όπως τα λες

Akatanomastos
31/12/2009, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
για τον μιχαλάκη τον τζάκσον ειδες ποσος κόσμος στεναχωρήθηκε; :sick:

δεν είναι όπως τα λες

ο κακαουνακης ηταν showman, perfomer, ή κατι τετοιο?

και τελως παντων και για τον τζακσον για μενα ηταν παραλογο ολο αυτο που συνεβει..

Morton
31/12/2009, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο κακαουνακης ηταν showman, perfomer, ή κατι τετοιο?

Θα έπρεπε να είναι για να αναγνωρίσει ο κόσμος την όποια προσφορά του;

Διότι αυτός είναι ο λόγος που στεναχωριέται ο κόσμος για τον χαμό κάποιου προσώπου με το οποίο δεν τον συνδέει καμία συγγένεια ή φιλία, η προσφορά του προσώπου και ο Κακαουνάκης δεν έχει να επιδείξει κάτι θετικό.

τεσπα RIP

ermiss
31/12/2009, 16:49
Για να μπούμε λίγο στην ουσία του θέματος....

Άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή ΠΡΙΝ πεθάνει, φωτογραφίζει την κατάσταση στον Ευαγγελισμό...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_30/12/2009_385147

Ερασιτεχνισμοί και εγωισμοί
Του Aλεξη Παπαχελα
Ενας καλός φίλος περνάει μια περιπέτεια υγείας και έχει και το... μειονέκτημα να είναι αυτό που έχει καθιερωθεί να ονομάζεται «επώνυμος», σε αντιδιαστολή με τους χιλιάδες ανώνυμους που υποφέρουν (με διαφορετικό τρόπο) από τις παθογένειες του ελληνικού συστήματος υγείας. Γιατί είναι μειονέκτημα να είσαι επώνυμος και ασθενής στην Ελλάδα; Γιατί απλά, πέραν όλων των άλλων, εμπλέκονται σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο οι εγωισμοί ιατρών-πριμαντόνων και οι κλασικές νεοελληνικές... δημόσιες σχέσεις.

Ο τρόπος που δουλεύουν πολλοί Ελληνες γιατροί, κυρίως οι πλέον γνωστοί, χαρακτηρίζεται ούτως ή άλλως από ορισμένα δεδομένα που έχουν σφραγίσει από ό,τι φαίνεται το ελληνικό DNA. Είναι πρώτα απ’ όλα όμηροι του εγωισμού τους. Συχνά αρνούνται να συμμετάσχουν σε ιατρικά συμβούλια εκστομίζοντας τις περίφημες φράσεις «ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τη δουλειά μου;» ή το άλλο «έλα μωρέ, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του». Το αποτέλεσμα είναι να μην αναγνωρίζουν κανέναν άλλον εκτός από την... αυθεντία τους και ενίοτε τους «κολλητούς» τους. Μπορεί κάποιος να πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και να αρνούνται να φωνάξουν τον ειδήμονα επί του θέματος, επειδή ανήκει σε άλλη «φράξια» ή γιατί θεωρούν πως θα τους χαλάσει τη φήμη. Προτιμούν, σε μερικές περιπτώσεις, να φτάσει ο ασθενής στα όρια και μετά να υποχωρήσουν αναγνωρίζοντας την ανάγκη μετάκλησης κάποιου άλλου ειδικού.

Οταν ο ασθενής είναι «επώνυμος» η πάλη των ΕΓΩ μεγεθύνεται και αποκτά τιτάνιες διαστάσεις. Αυτό συνέβη, για παράδειγμα, όταν ασθενής ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο ένας μεγαλογιατρός φώναζε στον άλλο σε ένα πρωτοφανές επιστημονικό ξεκατίνιασμα: «ε, μα κύριε εσείς δεν είστε και τα Ιμαλάια της Ιατρικής»... Ολοι θέλουν να εξασφαλίσουν τον διάσημο ασθενή, επιδιώκουν να τον κρατούν μονοπωλιακά στην «αγκαλιά» τους, έστω και αν αυτό εγκυμονεί κινδύνους γιατί το περιστατικό μπορεί να ξεπερνά τις δυνατότητές τους.

Προφανώς δεν είναι έτσι οι περισσότεροι γιατροί και είναι πολλοί εκείνοι που τα δίνουν όλα για την επιστήμη τους και όχι την προβολή τους ή την ισοπέδωση των «αντιπάλων». Το βέβαιο, όμως, είναι ότι το σύστημα πάσχει γιατί δεν συμβαίνουν όσα στο εξωτερικό είναι αυτονόητα και καθορίζονται από πρωτόκολλα. Το ιστορικό του ασθενούς τίθεται σε ηλεκτρονικό αρχείο, ο νευρολόγος διαβάζει τον φάκελο που έχουν ετοιμάσει οι προηγηθέντες ιατροί και σηκώνει το τηλέφωνο να μιλήσει σε κάποιον πιο ειδικό από τον ίδιο, αν έχει απορίες. Αν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα βάζει τον εγωισμό του στην άκρη και συγκαλεί συμβούλιο με τους καλύτερους, χωρίς να θεωρεί ότι απειλείται η επαγγελματική του φήμη από τις γνώμες που θα εκφέρουν οι υπόλοιποι.

Τα ελληνικά ιατρικά φαινόμενα συναντώνται σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής. Είναι ίσως η μοίρα των ημιτριτοκοσμικών χωρών, που δεν έχουν μάθει να δουλεύουν με θεσμούς και συστήματα, που είναι όμηροι προσωπικών ανταγωνισμών, καπρίτσιων και κλικών. Μόνο που στην περίπτωση των γιατρών μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

menelaos46
31/12/2009, 16:56
Αν εισαι επωνυμος στην Ελλαδα ειναι πραγματικα δυσκολα τα πραγματα!!!
Ρε δε κουρευομαστε λεω εγω.....

Το γεγονος του θανατου του συγκεκριμενου με αφηνει αδιαφορο.
Και οι περισσοτεροι θανατοι με αφηνουν αδιαφορο, ακομη και οικειοι μου.
Ισως ειμαι λιγο αναισθητος σε τετοια θεματα.
Αλλωστε ολοι θα πεθανουμε.

blackbusa
31/12/2009, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Για να μπούμε λίγο στην ουσία του θέματος....

Άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή ΠΡΙΝ πεθάνει, φωτογραφίζει την κατάσταση στον Ευαγγελισμό...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_30/12/2009_385147

βασικα δεν ηθελα να σχολιασω τιποτα...αλλα ενα τετοιο αρθρο με κανει να βγω απο τα ρουχα μου...αιντε να μην φαω κανα μπαν γιορτινες μερες....

υ.γ. μαγκες...το συλληπητηρια στον ανθρωπο αλλα στα @@ μου ο δημοσιογραφος δεν κολλαει...απλα δεν χρειαζετε να γραψεις τιποτα...

fasma
31/12/2009, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βασικα δεν ηθελα να σχολιασω τιποτα...αλλα ενα τετοιο αρθρο με κανει να βγω απο τα ρουχα μου...αιντε να μην φαω κανα μπαν γιορτινες μερες....

υ.γ. μαγκες...το συλληπητηρια στον ανθρωπο αλλα στα @@ μου ο δημοσιογραφος δεν κολλαει...απλα δεν χρειαζετε να γραψεις τιποτα...

:a013:

cityfly
31/12/2009, 17:31
Μονο το γεγονος οτι 9 στα 10 ποστ λενε οτι δεν θα τους λειψει δεν σου λεει κατι?

πολλά

και το κυριότερο ότι τελικά το μόνο κριτήριο για κάποιον δημοσιογράφο ή "δημοσιογράφο" είναι κάποιες πιασάρικιες εμφανίσεις και εικόνες στην τηλεόραση

σας αρέσει ή όχι ο Κακαουνάκης ήταν στη δημοσιογραφία 50 σχεδόν χρόνια και έχει να επιδείξει έργο σε καιρούς δύσκολους και σε καιρούς εύκολους.
επίσης και ίσως από τα σημαντικότερα ήταν ένας άνθρωπος που αναγνώριζε αυτούς που τον βοήθησαν ακόμα και 50 χρόνια πριν και δεν το ξεχνούσε, δεν ήταν αχάριστος και αγνώμων σαν μερικούς μερικούς που μετά νόμιζαν ότι τα καναν όλα μόνοι τους.

Καλό ταξίδι Νίκο μακάρι να πας κάπου καλύτερα

alximistis
31/12/2009, 18:02
ο καθένας μας κρίνεται από τα έργα και τις πράξεις του.
Είναι όμως εντελώς λυπηρό άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για τον άνθρωπο που έφυγε να βγάζουν γενικότητες και απολυτότητες λες και τον ήξεραν κι από χθες ή λες και παρακολουθούσαν την πορεία του από παλιά. :(
Ούτε που την ξέρετε ορισμένοι ούτε που έχετε ιδέα αλλά οοοκ είναι ίδιον της φυλής μας να μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε :(

Εγώ... λυπήθηκα όχι γιατί ήταν συνάδελφος ή "ηθικός" ή "καλό παιδί". Λαϊκιστής ήταν και με πολύ κακή κάιστη αισθητική η οποία μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε παραγίνει. Και ούτε πολύ καλά ελληνικά ήξερε ;)
Αλλά ήταν Ρεπόρτερ με Ρ κεφαλαίο!!! Είχε άντερα και έχει στο ενεργητικό του πολλά αποκλειστικά. Είχε έμφαση σε αυτό στο να βγάζει θέματα γι αυτό από όπου κι αν πέρασε ως ρεπόρτερ δημοσιογράφος άφησε όνομα όταν άλλοι και πολύ γνωστοί μάλιστα έχουν κάνει απίστευτες πατάτες στην καριέρα τους.

Επίσης για να λέμε κάποτε τα πράγματα όπως ήταν αν τον είχες βοηθήσει έστω και μία στιγμή στη ζωή σου δεν το ξέχναγε ποτέ. Είχε τη δική του ηθική. Δεν σου κλεινε ποτέ την πόρτα αν αισθανόταν υποχρεωμένος πάλι σε αντίθεση με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου.

Ακόμη δεν έκανε ποτέ πίσω. όταν ήθελε ένα θέμα το έβγαζε. Κι αυτό εγώ το ονομάζω επαγγελματικό πείσμα.

Κι επίσης είχε και πλούσια αντιδικτατορική πάλη όχι όπως λένε άλλοι οι οποίοι πέρασαν μία βόλτα από το πολυτεχνείο (απέξω). Εξού και ο "ασβέστης" ένα συμβάν το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

Είναι εύκολο να κάνουμε κριτική όταν δεν γνωρίζουμε και βλέπουμε μόνο μία πλευρά ενός ατόμου. και δυστυχώς οι Έλληνες στην κριτική είμαστε πολύ εύκολοι :(

Albatros
31/12/2009, 18:23
Για μένα ήταν παλικάρι με τα λάθη του και τις επιτυχίες του, προσπάθησε για το καλύτερο όπως αυτός το εννοούσε, πραγματικά θα μου λείψει έστω και αν πολλές φορές με "έβγαζε από τα ρούχα μου",αλλά δεν τον ένοιαζε να είναι αρεστός.
Καλό ταξίδι Νίκο...
:(

the who
31/12/2009, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
πολλά

και το κυριότερο ότι τελικά το μόνο κριτήριο για κάποιον δημοσιογράφο ή "δημοσιογράφο" είναι κάποιες πιασάρικιες εμφανίσεις και εικόνες στην τηλεόραση

σας αρέσει ή όχι ο Κακαουνάκης ήταν στη δημοσιογραφία 50 σχεδόν χρόνια και έχει να επιδείξει έργο σε καιρούς δύσκολους και σε καιρούς εύκολους.
επίσης και ίσως από τα σημαντικότερα ήταν ένας άνθρωπος που αναγνώριζε αυτούς που τον βοήθησαν ακόμα και 50 χρόνια πριν και δεν το ξεχνούσε, δεν ήταν αχάριστος και αγνώμων σαν μερικούς μερικούς που μετά νόμιζαν ότι τα καναν όλα μόνοι τους.

Εχεις δικηο.Δεν θα ξεχασω την αποκλειστικη συνεντευξη των "σατανιστων" μεσα στη γενικη.Και ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξεχασω εκεινο το "ενταξει παρτε τους τωρα" που απευθυνε στα οργανα της ταξης μολις τελειωσε.:yuck: Οτι πιο εμετικο εχει να δειξει η δημοσιογραφια απο τη γενεση της.

LsKostas
31/12/2009, 19:45
Εχεις δικηο.Δεν θα ξεχασω την αποκλειστικη συνεντευξη των "σατανιστων" μεσα στη γενικη.Και ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξεχασω εκεινο το "ενταξει παρτε τους τωρα" που απευθυνε στα οργανα της ταξης μολις τελειωσε.:yuck: Οτι πιο εμετικο εχει να δειξει η δημοσιογραφια απο τη γενεση της.

Ξεπερνα και τον ιδιο τον Μαστορακη θα λεγαμε :lol: :bigcry: :lol:

Ferro
31/12/2009, 19:50
Καλό ταξίδι Νικόλα :(

patsavour
31/12/2009, 20:34
θυμαμαι εκεινο το αμιμητο που ειχε βαλει το μικροφωνο στην μουρη του ταριφα και τον ρωταγε

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ???????????

Αμιμητος ο μακαριτης ειχε προσφερει ατελειωτο γελιο σε ολους ειτε τον συμπαθουσαν ειτε τον αντιπαθουσαν.::bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΣΙΚΟΟΥΔΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑΣΑΙ

ΥΓ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
και ας μην ξεχναμαι οτι ολοι καποτε θα φυγουμε .κανεις δεν εμεινε για παντα πισω.:wave2: :wave2:

Εχετλαίος
01/01/2010, 04:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
και ας μην ξεχναμαι οτι ολοι καποτε θα φυγουμε .κανεις δεν εμεινε για παντα πισω

Καλά, προσπάθεισε να πείσεις τον "απέθαντο" για κάτι τέτοιο!

sergiosm
02/01/2010, 00:01

Ας πούμε αυτό,

το οποίο -σημειωτέον- εκδόθηκε το 1976, δύο χρόνια μετά την πτώση της χούντας.
Και αυτό για μένα λέει πολλά για τα κότσια του Ρεπόρτερ...

:wave2:

Ο καθένας βέβαια έχει την άποψή του,

καλό όμως είναι να είναι άποψη και όχι απλά αφορισμός.

184435

sergiosm
02/01/2010, 00:04
πολλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ο καθένας μας κρίνεται από τα έργα και τις πράξεις του.
Είναι όμως εντελώς λυπηρό άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για τον άνθρωπο που έφυγε να βγάζουν γενικότητες και απολυτότητες λες και τον ήξεραν κι από χθες ή λες και παρακολουθούσαν την πορεία του από παλιά. :(
Ούτε που την ξέρετε ορισμένοι ούτε που έχετε ιδέα αλλά οοοκ είναι ίδιον της φυλής μας να μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε :(

Εγώ... λυπήθηκα όχι γιατί ήταν συνάδελφος ή "ηθικός" ή "καλό παιδί". Λαϊκιστής ήταν και με πολύ κακή κάιστη αισθητική η οποία μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε παραγίνει. Και ούτε πολύ καλά ελληνικά ήξερε ;)
Αλλά ήταν Ρεπόρτερ με Ρ κεφαλαίο!!! Είχε άντερα και έχει στο ενεργητικό του πολλά αποκλειστικά. Είχε έμφαση σε αυτό στο να βγάζει θέματα γι αυτό από όπου κι αν πέρασε ως ρεπόρτερ δημοσιογράφος άφησε όνομα όταν άλλοι και πολύ γνωστοί μάλιστα έχουν κάνει απίστευτες πατάτες στην καριέρα τους.

Επίσης για να λέμε κάποτε τα πράγματα όπως ήταν αν τον είχες βοηθήσει έστω και μία στιγμή στη ζωή σου δεν το ξέχναγε ποτέ. Είχε τη δική του ηθική. Δεν σου κλεινε ποτέ την πόρτα αν αισθανόταν υποχρεωμένος πάλι σε αντίθεση με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου.

Ακόμη δεν έκανε ποτέ πίσω. όταν ήθελε ένα θέμα το έβγαζε. Κι αυτό εγώ το ονομάζω επαγγελματικό πείσμα.

Κι επίσης είχε και πλούσια αντιδικτατορική πάλη όχι όπως λένε άλλοι οι οποίοι πέρασαν μία βόλτα από το πολυτεχνείο (απέξω). Εξού και ο "ασβέστης" ένα συμβάν το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

Είναι εύκολο να κάνουμε κριτική όταν δεν γνωρίζουμε και βλέπουμε μόνο μία πλευρά ενός ατόμου. και δυστυχώς οι Έλληνες στην κριτική είμαστε πολύ εύκολοι :(

:a10: :a10:

liakaros
02/01/2010, 10:01
Μπορει σαν ρεπορτερ,η μαλλον οχι μπορει,σιγουρα,να ειχε @ρχιδια αλλα...τα τελευταια χρονια απ'οταν αρχισε να γαυγιζει για τον Σημιτη και το πασοκ τον εφαγε η σαπιλα και αυτον...

Banana hammock#
02/01/2010, 10:41
Ο καθενας απο μας εχει τη δικη του υποκειμενικη κριση, τη δικη του ιδεολογια και τη δικη του αισθητικη. Τωρα αν π.χ. μιλαμε για μια σακουλα σκουπιδια και βγαινουν ορισμενοι και λενε πως ηταν το απαυγασμα της ποιητικης μελωδιας, μετουσιωμενο σε μια εκφραστικη πινελια που φαντασιωνεται τη νεκρη φυση, τα πεζα ματια, απο οποια γωνια κι αν την κοιταξουν, παντα θα βλεπουν μια βρωμερη σακουλα με σκουπιδια.

ducpilot
02/01/2010, 13:16
Εχεις δικηο.Δεν θα ξεχασω την αποκλειστικη συνεντευξη των "σατανιστων" μεσα στη γενικη.Και ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξεχασω εκεινο το "ενταξει παρτε τους τωρα" που απευθυνε στα οργανα της ταξης μολις τελειωσε.:yuck: Οτι πιο εμετικο εχει να δειξει η δημοσιογραφια απο τη γενεση της. Οπως το τρομερο ρεπορταζ μετα το θανατηφορο με το λεωφοριο,που βαζοντας να γυρισει η καμερα κατω μας ελεγε για την φαια ουσια που ηταν στο πεζοδρομιο,τρομερο ρεπορταζ αντριχιασσα.Δεν ξερω παλια τι εκανε αλλα με τους κομματικους μηχανισμους που ηταν μπλεγμενος δεν εκανε και λιγα με το μεσο που ειχε στην διαθεση του.

chris_honda
02/01/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
Οπως το τρομερο ρεπορταζ μετα το θανατηφορο με το λεωφοριο,που βαζοντας να γυρισει η καμερα κατω μας ελεγε για την φαια ουσια που ηταν στο πεζοδρομιο,τρομερο ρεπορταζ αντριχιασσα.Δεν ξερω παλια τι εκανε αλλα με τους κομματικους μηχανισμους που ηταν μπλεγμενος δεν εκανε και λιγα με το μεσο που ειχε στην διαθεση του.

:beer: :beer: :beer:

sergiosm
02/01/2010, 19:49
Με μπαλωθιές, ριζίτικα και μαντινάδες εκατοντάδες Κρητικοί συνόδευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην τελευταία του κατοικία τον δημοσιογράφο Νίκο Κακαουνάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσσαμο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.

Τον επικήδειο λογο διάβασε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Αντώνης Σχετάκης που αναφέρθηκε στο έργο, την προσωπικότητα και την προσφορά του εκλιπόντα. «Είχε την χάρη να κερδίζει τους γύρω του με την απλότητα και το χαρακτήρα του. Έφυγε ενας αγωνιστής της ζωης, της δημοκρατίας και της ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σχετάκης.

Πρεσβευτή της Κρήτης που έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την Κρήτη και την Κίσσαμο χαρακτήρισαν τον Νικο Κακαυνάκη πολλοί συμπατριώτες του που ήταν παρόντες στο ύστατο χαίρε.

Ο υφυπουργός Οικονομικών και Νησιωτικής Πολιτικής Σταύρος Αρναουτάκης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης εκπροσώπησαν την κυβέρνηση, ενώ στεφάνια, μεταξύ άλλων, κατατέθηκαν εκ μέρους του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πολλών άλλων.

Δεκάδες δημοσιογράφοι από όλη την χώρα, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Τσαλαπάτης, βρέθηκαν στην Κίσσαμο για το τελευταίο αντίο.

Από νωρίς το μεσημέρι ο Μητροπολιτικός Ναός της Κισσάμου είχε κατακλυσθεί από κόσμο που ήθελε να αποχαιρετήσει τον Νίκο Κακαουνάκη. Η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο Παρθενώνας. Μαυροφορομένοι Κρητικοί τον αποχαιρέτησαν με το κρητικό ριζίτικο «τον αντριωμένο μην τον κλαις».

Προ μηνός, ο εκλιπών είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό για την αφαίρεση πολύποδα στο έντερο, αλλά παρουσίασε επιπλοκές. Η οικογένειά του διατύπωσε βαρύ «κατηγορώ» προς τους γιατρούς του νοσοκομείου, καταλογίζοντάς τους σοβαρές ευθύνες για το γεγονός ότι μία «επέμβαση ρουτίνας» οδήγησε στον θάνατο τον άνθρωπό τους.

«Την απλή επέμβαση ρουτίνας ακολούθησαν τρία χειρουργεία σε 15 ημέρες με λανθασμένες εκτιμήσεις και ατυχείς χειρουργικούς χειρισμούς. Με παραπληροφόρηση στην οικογένειά του και διαβεβαίωση ότι όλα πάνε καλά», αναφέρει κατηγορηματικά.

Η διοίκηση του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς το φάκελο με όλα τα στοιχεία, προκειμένου να εξετάσει από τη Δευτέρα, εάν υπήρξε ολιγωρία ή εάν έγινε ιατρικό λάθος.

«Καλό ταξίδι Νίκο», ο τίτλος του Καρφιού. Η εφημερίδα είναι ολόκληρη αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του Νίκου Κακαουνάκη.

Στο ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Νίκος ήταν χαρισματικό άτομο. Διέθετε εκπληκτική επικοινωνιακή ικανότητα και το σπάνιο ταλέντα να εμπνέει εμπιστοσύνη στο συνομιλητή του- ακόμη κι αν ανήκε σε αντίπαλη πολιτική παράταξη ή αν τον έβλεπε για πρώτη φορά. Δεν πρόδωσε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη και δεν αποκάλυψε ποτέ τις πηγές των πληροφοριών του. Γι αυτό απέκτησε τη φήμη του "μπεσαλή" και του μιλούσαν ανοιχτά όλοι οι συνομιλητές του....».

«Ο Νίκος δεν ξέχασε ποτέ ούτε την προέλευσή ούτε την καταγωγή του. Στάθηκε στο πλευρό των απλών ανθρώπων, των αδικημένων, των μη προνομιούχων. Έγινε η φωνή της διαμαρτυρίας τους και η ελπίδα της δικαίωσης των πόθων τους. Τον θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο, τον πίστεψαν, τον εμπιστεύτηκαν και τον λάτρεψαν», επισημαίνεται, «ο Νίκος ήταν γνήσιος. Αγνοούσε τους υποκριτικούς καθωσπρεπισμούς, ήταν ευθύς και εύστοχος , μιλούσε με ειλικρίνεια και ήξερες ότι εννοούσε αυτά που έλεγε είτε σε επαινούσε είτε σε επέπληττε».

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1084236&cid=1

Banana hammock#
02/01/2010, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Με μπαλωθιές, ριζίτικα και μαντινάδες εκατοντάδες Κρητικοί συνόδευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην τελευταία του κατοικία τον δημοσιογράφο Νίκο Κακαουνάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσσαμο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.

Τον επικήδειο λογο διάβασε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Αντώνης Σχετάκης που αναφέρθηκε στο έργο, την προσωπικότητα και την προσφορά του εκλιπόντα. «Είχε την χάρη να κερδίζει τους γύρω του με την απλότητα και το χαρακτήρα του. Έφυγε ενας αγωνιστής της ζωης, της δημοκρατίας και της ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σχετάκης.

Πρεσβευτή της Κρήτης που έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την Κρήτη και την Κίσσαμο χαρακτήρισαν τον Νικο Κακαυνάκη πολλοί συμπατριώτες του που ήταν παρόντες στο ύστατο χαίρε.

Ο υφυπουργός Οικονομικών και Νησιωτικής Πολιτικής Σταύρος Αρναουτάκης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης εκπροσώπησαν την κυβέρνηση, ενώ στεφάνια, μεταξύ άλλων, κατατέθηκαν εκ μέρους του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πολλών άλλων.

Δεκάδες δημοσιογράφοι από όλη την χώρα, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Τσαλαπάτης, βρέθηκαν στην Κίσσαμο για το τελευταίο αντίο.

Από νωρίς το μεσημέρι ο Μητροπολιτικός Ναός της Κισσάμου είχε κατακλυσθεί από κόσμο που ήθελε να αποχαιρετήσει τον Νίκο Κακαουνάκη. Η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο Παρθενώνας. Μαυροφορομένοι Κρητικοί τον αποχαιρέτησαν με το κρητικό ριζίτικο «τον αντριωμένο μην τον κλαις».

Προ μηνός, ο εκλιπών είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό για την αφαίρεση πολύποδα στο έντερο, αλλά παρουσίασε επιπλοκές. Η οικογένειά του διατύπωσε βαρύ «κατηγορώ» προς τους γιατρούς του νοσοκομείου, καταλογίζοντάς τους σοβαρές ευθύνες για το γεγονός ότι μία «επέμβαση ρουτίνας» οδήγησε στον θάνατο τον άνθρωπό τους.

«Την απλή επέμβαση ρουτίνας ακολούθησαν τρία χειρουργεία σε 15 ημέρες με λανθασμένες εκτιμήσεις και ατυχείς χειρουργικούς χειρισμούς. Με παραπληροφόρηση στην οικογένειά του και διαβεβαίωση ότι όλα πάνε καλά», αναφέρει κατηγορηματικά.

Η διοίκηση του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς το φάκελο με όλα τα στοιχεία, προκειμένου να εξετάσει από τη Δευτέρα, εάν υπήρξε ολιγωρία ή εάν έγινε ιατρικό λάθος.

«Καλό ταξίδι Νίκο», ο τίτλος του Καρφιού. Η εφημερίδα είναι ολόκληρη αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του Νίκου Κακαουνάκη.

Στο ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Νίκος ήταν χαρισματικό άτομο. Διέθετε εκπληκτική επικοινωνιακή ικανότητα και το σπάνιο ταλέντα να εμπνέει εμπιστοσύνη στο συνομιλητή του- ακόμη κι αν ανήκε σε αντίπαλη πολιτική παράταξη ή αν τον έβλεπε για πρώτη φορά. Δεν πρόδωσε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη και δεν αποκάλυψε ποτέ τις πηγές των πληροφοριών του. Γι αυτό απέκτησε τη φήμη του "μπεσαλή" και του μιλούσαν ανοιχτά όλοι οι συνομιλητές του....».

«Ο Νίκος δεν ξέχασε ποτέ ούτε την προέλευσή ούτε την καταγωγή του. Στάθηκε στο πλευρό των απλών ανθρώπων, των αδικημένων, των μη προνομιούχων. Έγινε η φωνή της διαμαρτυρίας τους και η ελπίδα της δικαίωσης των πόθων τους. Τον θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο, τον πίστεψαν, τον εμπιστεύτηκαν και τον λάτρεψαν», επισημαίνεται, «ο Νίκος ήταν γνήσιος. Αγνοούσε τους υποκριτικούς καθωσπρεπισμούς, ήταν ευθύς και εύστοχος , μιλούσε με ειλικρίνεια και ήξερες ότι εννοούσε αυτά που έλεγε είτε σε επαινούσε είτε σε επέπληττε».

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1084236&cid=1

Τοτε μαλλον ολοι εμεις ειμαστε κακοβουλοι, μοχθηροι και χοιρεκακοι..

sergiosm
02/01/2010, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Τοτε μαλλον ολοι εμεις ειμαστε κακοβουλοι, μοχθηροι και χοιρεκακοι..

Όταν λες "όλοι εμείς" ποιους ακριβώς εννοείς;

Banana hammock#
02/01/2010, 21:40
Ολοι εμεις που δε βλεπαμε το λαμπρο αστερι της δημοσιογραφιας στον Κακαουνακη. Λυπαμαι για τον ανθρωπο, οπως λυπαμαι και για το τελευταιο αφρικανακι που πεθαινει απο την πεινα, αλλα σα δημοσιογραφος ηταν επιεικως, καθως πεθανε, απαραδεκτος και ειναι απο ενοχλητικο εως εκνευριστικο να βγαινουν απο αφελεις τηλεθεατες που συμφωνουσαν ιδεολογικα μαζι του, μεχρι γλοιωδεις νυφιτσες και να παρουσιαζουν το μαυρο ασπρο.

chris_honda
02/01/2010, 21:41
Έλα ρε παίδες το έχουμε κάνει τώρα.......
Τόσοι νέοι χάνονται στους δρόμους κάθε μέρα και πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι,
ούτε μια γραμμή δεν γράφουμε (δεν λέω για εδω μέσα)....
Εντάξει έφυγε ο άνθρωπος σε άλλους συμπαθείς σε άλλους μισητός τέλος τώρα, το πιάνουμε
από δω το πιάνουμε από κεί...

frappe rider
02/01/2010, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Έλα ρε παίδες το έχουμε κάνει τώρα.......
Τόσοι νέοι χάνονται στους δρόμους κάθε μέρα και πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι,
ούτε μια γραμμή δεν γράφουμε (δεν λέω για εδω μέσα)....
Εντάξει έφυγε ο άνθρωπος σε άλλους συμπαθείς σε άλλους μισητός τέλος τώρα, το πιάνουμε
από δω το πιάνουμε από κεί...

:a10:

Εχετλαίος
03/01/2010, 06:34
Ολοι εμεις που δε βλεπαμε το λαμπρο αστερι της δημοσιογραφιας στον Κακαουνακη. Λυπαμαι για τον ανθρωπο, οπως λυπαμαι και για το τελευταιο αφρικανακι που πεθαινει απο την πεινα, αλλα σα δημοσιογραφος ηταν επιεικως, καθως πεθανε, απαραδεκτος και ειναι απο ενοχλητικο εως εκνευριστικο να βγαινουν απο αφελεις τηλεθεατες που συμφωνουσαν ιδεολογικα μαζι του, μεχρι γλοιωδεις νυφιτσες και να παρουσιαζουν το μαυρο ασπρο.

+όλα

Akatanomastos
03/01/2010, 06:52
απο αφελεις τηλεθεατες που συμφωνουσαν ιδεολογικα μαζι του, μεχρι γλοιωδεις νυφιτσες και να παρουσιαζουν το μαυρο ασπρο. :winka:

the who
03/01/2010, 09:27
Πεθανε κι αλλος ενας δημοσιογραφος.Γιαννης Βουλτεψης νομιζω πως λεγοταν.

cityfly
03/01/2010, 09:59

ωραίος τρόπος

αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι εσύ συμπεριφέρεσαι σαν τους κακούς δημοσιογράφους που μισείς
το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις ανθρώπους που μετέφεραν μια πληροφορία και μια προσωπική γνώμη χωρίς να προσθέτεις τίποτα καινούργο

notakos600
03/01/2010, 10:19
ωραίος τρόπος

αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι εσύ συμπεριφέρεσαι σαν τους κακούς δημοσιογράφους που μισείς
το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις ανθρώπους που μετέφεραν μια πληροφορία και μια προσωπική γνώμη χωρίς να προσθέτεις τίποτα καινούργο

+1000

nassosxlvbros
03/01/2010, 10:44
Συμφωνώ με τα προηγούμενα πόστ,ΑΛΛΑ: Τι να σχολιάσω όταν δημόσια κάποτε ανακοίνωσε πως ο πατέρας του ήταν "ένας μεγάλος μαλάκας"...:eyepop: από τότε έχασα κάθε ιδέα....και εκτίμηση φυσικά...ό,τι και νάταν ο γέρος του δε τα λες δημόσια...
ας τον συχωρέσει ο όποιος είναι εκεί πάνω...εμένα δε μου πέφτει λόγος...:)

DrBig
03/01/2010, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Συμφωνώ με τα προηγούμενα πόστ,ΑΛΛΑ: Τι να σχολιάσω όταν δημόσια κάποτε ανακοίνωσε πως ο πατέρας του ήταν "ένας μεγάλος μαλάκας"...:eyepop: από τότε έχασα κάθε ιδέα....και εκτίμηση φυσικά...ό,τι και νάταν ο γέρος του δε τα λες δημόσια...
ας τον συχωρέσει ο όποιος είναι εκεί πάνω...εμένα δε μου πέφτει λόγος...:)

Αν οντως ηταν μεγαλος μαλακας ο πατερας του, γιατι κατακρινεις ενα ανθρωπο που ειπε δημοσια μια αληθεια? Επειδη παρεβει μια απο τις 10 εντολες?

devil's animal
03/01/2010, 11:33
καλο του ταξιδι..

nassosxlvbros
03/01/2010, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν οντως ηταν μεγαλος μαλακας ο πατερας του, γιατι κατακρινεις ενα ανθρωπο που ειπε δημοσια μια αληθεια? Επειδη παρεβει μια απο τις 10 εντολες?

Αδερφέ δε νομίζω να κατέκρινα κανέναν...βασικά γράφω:
"τι να σχολιάσω" και: "δεν μου πέφτει λόγος"...το τι παρέβη και το τι όχι είναι δικαίωμά του και πρόβλημά του...εσύ θα το έκανες δηλαδή; ή αν άκουγες κάποιον να ντροπιάζει/σχολιάζει τον πατέρα του; :confused:

golis
03/01/2010, 12:00
Άν ο πατέρας κάποιου είναι κ0λ0μπαράς και παιδόφιλος (άσχετο με τον συγχωρεμένο),ο χαρακτηρισμός θα ήταν σωστός ;

DrBig
03/01/2010, 12:03
Αδερφέ δε νομίζω να κατέκρινα κανέναν...βασικά γράφω:
"τι να σχολιάσω" και: "δεν μου πέφτει λόγος"...το τι παρέβη και το τι όχι είναι δικαίωμά του και πρόβλημά του...εσύ θα το έκανες δηλαδή; ή αν άκουγες κάποιον να ντροπιάζει σχολιάζει τον πατέρα του; :confused:

Οπου 'κατακρινω' βαλε 'χανω εκτιμηση', δεν εννοουσα κατι παραπανω απο αυτο που ειπες.
Εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι απο κατι τετοιο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για το ηθος ενος ανθρωπου. Ο μαλακας ειναι μαλακας ειτε ειναι πατερας ειτε ειναι απλα ενας γνωστος. Αν δηλαδη ενας ανθρωπος κακοποιει για παραδειγμα το παιδι του και αυτο τον πει δημοσια μαλακα οταν μεγαλωσει, θα πεσει στην υποληψη σου?

nassosxlvbros
03/01/2010, 12:15
Να απαντήσω (μερικώς και στους 2)...Ούτε παιδόφιλος ούτε ανώμαλος γενικά ήταν...Ό,τι είχα να πω το είπα...Ψάξε,διάβασε και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα...:wave2:

DrBig
03/01/2010, 12:31
Ειπες:

...ό,τι και νάταν ο γέρος του δε τα λες δημόσια...

Απο αυτο βγαζω το συμπερασμα οτι γενικευεις, και δεν αναφερεσαι συγκεκριμενα, οτι δηλαδη οταν καποιος λεει δημοσια τον πατερα του μαλακα, τοτε πεφτει στην υποληψη σου.

Αυτο σχολιασα και μονο. Ποσως δεν με ενδιεφερει αν οντως ο πατερας του ειναι μαλακας η οχι!

sergiosm
03/01/2010, 14:18
Συμφωνώ με τα προηγούμενα πόστ,ΑΛΛΑ: Τι να σχολιάσω όταν δημόσια κάποτε ανακοίνωσε πως ο πατέρας του ήταν "ένας μεγάλος μαλάκας"...:eyepop:

Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν ΕΝΝΕΑ χρονών.

Πιστεύεις πραγματικά ότι είπε κάτι τέτοιο έτσι όπως το παρουσιάζεις;

nassosxlvbros
03/01/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν ΕΝΝΕΑ χρονών.

Πιστεύεις πραγματικά ότι είπε κάτι τέτοιο έτσι όπως το παρουσιάζεις;

Δε σε καταλαβαίνω αδερφέ! Τι εννοείς αν πιστεύω;αν πιστεύω τα ίδια μου τα μάτια και τα αυτιά;
:confused:

αν διάβασες παραπάνω η συνέντευξη ΔΟΘΗΚΕ από τον ίδιο και δε δημοσιεύτηκε σε καμια εσπρέσο κλπ ...όχι μόνο βγήκε στον αέρα,αλλά ερωτόμενος από επώνυμους δημοσιογράφους και μάλιστα από κρατικό κανάλι...Τη συνεντευξη ΚΑΙ την είδα ΚΑΙ την άκουσα...ούτε "μου είπαν" ούτε "άκουστηκε πως" ούτε κακές γλώσσες ούτε τπτ...

menelaos46
03/01/2010, 14:44
Ρε δε τον παρατατε ησυχο τον ανθρωπο τον κρινετε και τον ξανακρινετε,
Αυτος την αληθεια του την εμαθε,
Αφηστε να τον κρινει ο Θεος τωρα.

STOYBI
03/01/2010, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ρε δε τον παρατατε ησυχο τον ανθρωπο τον κρινετε και τον ξανακρινετε,
Αυτος την αληθεια του την εμαθε,
Αφηστε να τον κρινει ο Θεος τωρα.

+ OΣΑ.........

:a56:

simeon
04/01/2010, 14:27
Οτι και να εκανε ας τον συγχωρεσει ο Θεος...
απο εκει και περα αυτα που γινονται μετα δεν καταλαβαινω...

ΕΔΕ λεει για τα αιτια του θανατου του... καλως καποιοι ισως να μην εκαναν καλα την δουλεια τους.

Κανενας υπευθυνος θα ασχοληθεί με το Μ@λ@κ@ που ειχε το πιστολι στην κηδεια και εριχνε μπαλοθιες οπως περηφανα ανεφεραν τα καθηκια οι δημοσιογραφοι που ηθελαν να γλυψουν και τον δειχνει πεντακαθαρα στην καμερα????
(δεν κρινω αν ειναι καλο ή κακο κρινω ομως τα ΜΜΕ για το πως το παρουσιαζουν ενω θα επρεπε να μην το προβαλουν καθολου)

menelaos46
04/01/2010, 14:43
Οτι και να εκανε ας τον συγχωρεσει ο Θεος... απο εκει και περα αυτα που γινονται μετα δεν καταλαβαινω... ΕΔΕ λεει για τα αιτια του θανατου του... καλως καποιοι ισως να μην εκαναν καλα την δουλεια τους. Κανενας υπευθυνος θα ασχοληθεί με το Μ@λ@κ@ που ειχε το πιστολι στην κηδεια και εριχνε μπαλοθιες οπως περηφανα ανεφεραν τα καθηκια οι δημοσιογραφοι που ηθελαν να γλυψουν και τον δειχνει πεντακαθαρα στην καμερα???? (δεν κρινω αν ειναι καλο ή κακο κρινω ομως τα ΜΜΕ για το πως το παρουσιαζουν ενω θα επρεπε να μην το προβαλουν καθολου)

Χα, λιγο ακυρο το θεμα που θυγεις σε σχεση με την κηδεια κλπ

Αλλα το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο....

liakaros
04/01/2010, 14:50

Αλλα το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο....

Αν ειναι λεει??? Κλαμα το πασοκ....κλαμααααααα.........

Διεταξε η υπουργος υγειας ΕΔΕ....αν ηταν αλλος απλος πολιτης το ιδιο θα εκανες??

ΧΟΥ ΡΕ:yuck: :yuck: :yuck:

project.breeze
04/01/2010, 15:33

Διεταξε η υπουργος υγειας ΕΔΕ....αν ηταν αλλος απλος πολιτης το ιδιο θα εκανες??

Αν υπάρχει καταγγελία υποχρεωτικά γίνεται ΕΔΕ. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα πια.

chris_honda
04/01/2010, 15:38

+600 Σιγά μην έκανε το ίδιο, Είπαμε σε αυτή τη χώρα υπάρχει κόσμος και κοσμάκης. Τέλος

liakaros
04/01/2010, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze

Kατσε ρε συ...εδω λεμε τα αποτελεσματα και ο φακελος με το ιατρικο ιστορικο,διαβασα στις ειδησεις (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15460&subid=2&pubid=23523141) οτι πηγε στα χερια της υπουργου κλπ κλπ.....δλδ και του υπολοιπου κοσμου στην υπουργο πανε??

Τεσπα...ο θεος να του συγχωρεσει του ανθρωπου...

chris_honda
04/01/2010, 15:52
Ρε παίδες δεν τα βάζουμε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ας έχει καλό ταξίδι. Με το γαμωσύστημα τα βάζουμε και στον κοινωνικό ρατσισμό που υπάρχει ακόμα και στο θέμα της υγείας.

menelaos46
04/01/2010, 16:58
Εδε γινεται οταν γινεται καταγγελια οντως, αλλα ο ιδιος ο υπουργος δεν ασχολειται με καθε καταγγελια.
Απο κει και περα χωρις να εχω ιατρικες γνωσεις και πληροφοριες για το τι εγινε εγω πιστευω πως δε φταινε οι γιατροι σε κατι.
Τωρα για το αν θα γινοταν το ιδιο για καθε πολιτη απαντηση δε χρειαζεται να δωσω εγω ετσι, αν ηταν κανενας καρμηρης μεταναστης ισως ακομη να περιμενε να εγχειριστει στη σειρα....
Ισως και να πεθαινε πριν προλαβει να εγχειριστει.
Η ζωη ειναι αδικη.

Ευτυχως ομως ο θανατος ειναι δικαιος, ερχεται για ολους.........

golis
04/01/2010, 19:53
Ευτυχως ομως ο θανατος ειναι δικαιος, ερχεται για ολους.........

:beer:

Ιznogood
04/01/2010, 20:10
....Ευτυχως ομως ο θανατος ειναι δικαιος, ερχεται για ολους.........

Αυλαια...!

notakos600
04/01/2010, 20:12
Κάθε θαύμα τρεις ημέρες που λένε και αφού ειπώθηκε η μια και η άλλη άποψη προτείνω σαν ''δημιουργός'' του θρεντακίου τούτου να κλειδωθεί και να αναπαυθεί ο χριστιανός εν ειρήνη με τα λάθη του μαζί και τα καλά του.

liakaros
04/01/2010, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κάθε θαύμα τρεις ημέρες που λένε και αφού ειπώθηκε η μια και η άλλη άποψη προτείνω σαν ''δημιουργός'' του θρεντακίου τούτου να κλειδωθεί και να αναπαυθεί ο χριστιανός εν ειρήνη με τα λάθη του μαζί και τα καλά του.

+1000...

Banana hammock#
05/01/2010, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze

Wie sind Sachen in der Schweiz? :rolleyes:

makis206
05/01/2010, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

Ακριβώς..