Σύνδεση

View Full Version : ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

AUFGEBRACHT
04/01/2010, 15:17
...Όπου Καραγκιόζης ο καραφλός μυστακοφόρος πρώην περιπτεράς παρουσιαστής πρωινής εκπομπής που το επίθετό του αρχίζει από Παπαδά και τελειώνει σε -ης,βρείτε το χαμένο γράμμα που λένε και τα τηλεπαιχνίδια (μην δημιουργήσουμε και πρόβλημα στο φόρουμ...).Σήμερα έτυχε να πέσω σε στιγμιότυπο που ο εν λόγω γλοιώδης αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος σχολίαζε την είδηση πρωινής ληστείας σε τράπεζα,την πρώτη της χρονιάς σε τράπεζα ως εξής: Άρχισε να χτυπάει παλαμάκια,να φωνάζει μπράβο και να εύχεται μέχρι να βγει η χρονιά να τις χιλιάσουμε!!! Ευθύς αμέσως, στην επόμενη είδηση,κραύγαζε για την εγκληματικότητα και τις ληστείες σε σύνδεση που είχε με μια γιαγιά που μπήκε ληστής σπίτι της.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ!!! Τη μία επικροτούσε μια εγκληματική πράξη και ευχόταν να υπάρχουν κι άλλες και την άλλη καταδίκαζε την ίδια εγκληματική πράξη...Και για να προλάβω εξυπνακισμούς του στύλ "καλά έκανε,οι τράπεζες μας πίνουν το αίμα,τα λεφτά τους είναι ασφαλισμένα κτλ", τείνουμε να συγχέουμε την τράπεζα ως ίδρυμα με τους υπαλλήλους...είναι αστείο ρε γλοιώδη δημοσιογραφίσκε να σου κολλάνε πρωί πρωί ένα περίστροφο στη μούρη;;; Το έχω ζήσει και έχω και γνωστούς υπάλληλους σε τράπεζα που το έχουν ζήσει και δεν είναι για παλαμάκια. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να χειροκροτήσω όταν αλητήριοι πτυοκάμπτες σαν αυτόν και όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους σαν αυτόν με τους παχυλούς μισθούς που δήθεν κόπτονται για τον κοσμάκη που πεινάει και τον συνταξιουχούλη με τη συνταξούλα και κατηγορούν τους μεγαλογιατρούς ότι κλέβουν την εφορία, βρούν τη θέση που τους ανήκει: στη χαβούζα!

VALES
04/01/2010, 15:24
Χαλλλαράααααα...υπάρχει ένα κουμπάκι στο τηλεχειριστήριο που γράφει off.

SoulGR
04/01/2010, 15:27
μηπως το ειπε ειρωνικα??? λεω εγω τωρα...:wave2:

AUFGEBRACHT
04/01/2010, 15:30
Φίλε μου σχεδόν ελάχιστα ενημερώνομαι από τηλεοράσεως αλλά παραδοσιακά είμαι της εφημερίδας και ΠΟΤΕ δεν παρακολουθώ πρωινές εκπομπές και τύπους σαν αυτόν.Απλά έτυχε σήμερα και έπεσα σε αυτό το στιγμιότυπο και εξανέστην. Δυστυχώς το OFF πρέπει να το πατήσουν πάααααααρα πολλοί για να εξαφανιστούν αχαρακτήριστοι σαν και αυτόν.

chris_honda
04/01/2010, 15:42
Ο δημοσιοράφος είναι υποχρεωμένος να καταγράφει το γεγονός και να το μεταφέρει, όχι να εκφέρει την άποψη του. Αλλά η δημοσιογραφία πλέον είναι εξουσία.

nikos1400
04/01/2010, 16:10
Καλα, μη λες για "πρωινες εκπομπες".
Οτι ωρα και αν ανοιξεις, και ειδικα το μεσημερι, σκουπιδια βλεπεις...

Βεβαια, το σεξ και η βια πουλανε.
Και ο καθε "δημοσιογραφος" προσπαθει να "ανεβει". Ανταγωνισμος βλεπετε, πρεπει να πιασουνε "νουμερα" !

(μακρια τα παιδια σας απο την τηλεοραση...:nono: )

nassosxlvbros
04/01/2010, 16:29
Κάποτε είχαμε μια τηλεόραση ανά 3 σπίτια (και αν) και 2 κανάλια...(και αυτά μέχρι τις 12:00-1:00 το πολύ) και όλο και κάτι βλέπαμε (περισσότερο παίζαμε βέβαια... ;) )

τώρα,έχουμε 500 κανάλια (λέμε τώρα,τυχαίο νούμερο) 3-5 τηλεοράσεις στο σπίτι,και δεν έχουμε να δούμε τίποτα,μα τίποτα απολύτως ....:(

Gnick
04/01/2010, 16:42
Ασχετο:Πάντως ο δημιουργός του ποστ έχει πολύ ωραίο λεξιλόγιο :winka:

anyway...:) εγώ θα πω οτι τέτοιοι υπάρχουν και δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν...
αυτοί θέλουν να βγάλουν το ψωμί τους ίσως και το δίκιλο ψωμί :D σε αντίθεση με εμάς που ζούμε με μιξοψίχουλα.
Εκεινοι χειρίζονται τον όχλο και εμείς οι ανώνυμοι,οι ποιό πονηρεμενοι απολαμβάνουμε το θέαμα των ζώων που μπαίνουν στο μαντρί ;)

το turn off το συνιστώ ανεπιφύλακτα! :wave2:

gs 500 f
04/01/2010, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Ο δημοσιοράφος είναι υποχρεωμένος να καταγράφει το γεγονός και να το μεταφέρει, όχι να εκφέρει την άποψη του. Αλλά η δημοσιογραφία πλέον είναι εξουσία.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: