Σύνδεση

View Full Version : Metallica - Slayer - Anthrax - Megadeth ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σελίδες : [1] 2 3 4

EVI
04/01/2010, 19:23
Ετσι και το κανουν Ελλαδα θα ζησουμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ τουλαχιστον ΟΑΚΑ πρεπει να γινει...μπα...μικρο ειναι..... :shock: :shock: :shock: :shock:

δειτε εδω!!!!τετοια συναυλιαΡΑ απο τοτε που ακυρωθηκε το tatoo the planet με Pantera και Slayer εχω να ακουσω.Τι πρεπει να κανουμε να ερθει το φεστιβαλ και εδω!

τσεκαρετε

http://uk.sonispherefestivals.com/2009/ ... -for-free/

http://uk.sonispherefestivals.com/2009/12/last-chance-to-see-the-big-four-in-poland-for-free/

εδω λεει και για Ελλαδα παντως

http://www.sonispherefestivals.com/

\m/ ( o o ) \m/

hail to all thrashers

metallica
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6 ... re=related

megadeth
http://www.youtube.com/watch?v=RlVB2To_FsY

slayer
http://www.youtube.com/watch?v=oUDEOdEcBgE

anthrax
http://www.youtube.com/watch?v=feIekziw1OQ

184701

XJR_Billy
04/01/2010, 19:25
HEAVY fucking METAL \m/_(o o)_\m/

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :cool:

el_hymador
04/01/2010, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ετσι και το κανουν Ελλαδα θα ζησουμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ τουλαχιστον ΟΑΚΑ πρεπει να γινει...μπα...μικρο ειναι..... :shock: :shock: :shock: :shock:

δειτε εδω!!!!τετοια συναυλιαΡΑ απο τοτε που ακυρωθηκε το tatoo the planet με Pantera και Slayer εχω να ακουσω.Τι πρεπει να κανουμε να ερθει το φεστιβαλ και εδω!

τσεκαρετε

http://uk.sonispherefestivals.com/2009/ ... -for-free/

http://uk.sonispherefestivals.com/2009/12/last-chance-to-see-the-big-four-in-poland-for-free/

εδω λεει και για Ελλαδα παντως

http://www.sonispherefestivals.com/

\m/ ( o o ) \m/

hail to all thrashers

metallica
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6 ... re=related

megadeth
http://www.youtube.com/watch?v=RlVB2To_FsY

slayer
http://www.youtube.com/watch?v=oUDEOdEcBgE

anthrax
http://www.youtube.com/watch?v=feIekziw1OQ

Mωρέ καλά τα λες εσύ, πολύ φοβάμαι όμως πως:

184704

EVI
04/01/2010, 19:37
:nono: :bigcry: :bawl:

ειναι μονο thrash οχι black metal

:rotflmao: :lol:

Operater
04/01/2010, 19:42
οι megadeth, support στους metallica? μπαααα......

οι metallica εχουν σταματήσει το thrash πολυ καιρό τώρα... το γυρίσαν στα αμερικανοτσιφτετελάκια :winka:

doctor x
04/01/2010, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
οι megadeth, support στους metallica? μπαααα......

οι metallica εχουν σταματήσει το thrash πολυ καιρό τώρα... το γυρίσαν στα αμερικανοτσιφτετελάκια :winka:

αγνοια κινδυνου βλεπω Φωτη...:smokin:

υγ.καλη χρονια

Operater
04/01/2010, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
αγνοια κινδυνου βλεπω Φωτη...:smokin:

υγ.καλη χρονια

υγ.επίσης!

Anritsu
04/01/2010, 20:06
Έχω δει slayer 2 φορές , ας τριτώσει το κάκο , μεγκαντεθ και ανθρακες είναι απο καιρό ντεφορμέ και δεν με απασχολούν , Μεταλλικα παλιά αγάπη , οι ραμστάιν πότε ???

:beer:

Operater
04/01/2010, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
......... , οι ραμστάιν πότε ???

αμήν και πότε.... :beer:

Ζεύκας
04/01/2010, 20:11
άμα ανακοινωθεί ότι θα έρθουν κατά δω στείλτε π.μ.!

άμα δεν στείλουτε να μη σας ξανασηκωθεί! :mad:

Anritsu
04/01/2010, 20:18
Προσώπικα ειμαι κάθετα ενάντιος σε ένα τετοιο φεστιβαλ . Γιατί μιλάμε για γκρουπ που το καθένα έχει το κοινό του που λίγο πλέον έχει να κάνει με το κοινό του άλλου . Και η ολή ιστορία με το θρας έχει μπει οριστικά στο χρονοντουλάπο . Το καινούριο σλειερ κάτι πάει να κάνει .οι μεταλλίκα απο καιρό το γυρίσανε (σωστά κατ' έμε ) οι μεγκαντεθ βγάλανε ενα νέο άθλιο δίσκο - αφορμή για τουρνε και οι άνθρακες πάει καιρός που άκουσα νέα τους . Γιατι προκειμένου να δω σλειρ που αγαπώ να φάω στην μάπα 2 μπάντες που βαριέμαι και να φύγω στους χεντλαινερς που συμπαθώ αλλά επίσης βαριέμαι να δω και θα έχω χρυσοπληρώσει βεβαίως βεβαίως ???

Και τι πάει να πει σπέσιαλ γκεστς τα μαστόδοντα ??? Β διαλογής είναι ???

Χαθήκανε τόσες γκρουπάρες τύπου συστεμ , φαιβ φινγκερ ντεθ παντς , γκοντσμακ και ντιστερμπντ ?? φρέσκα κουλούρια λέμε ......

:wave2: :wave2:

Costas KLE
04/01/2010, 21:34
Η Αγία Τετράδα του Αμερικάνικου Thrash Metal της δεκαετίας του 80, καλώς να έρθουνε πλέον δεν με ακουμπάνε :a06:

LsKostas
04/01/2010, 21:45

Χαθήκανε τόσες γκρουπάρες τύπου συστεμ , φαιβ φινγκερ ντεθ παντς , γκοντσμακ και ντιστερμπντ ?? φρέσκα κουλούρια λέμε ......

:wave2: :wave2:

Κατσε να δεις τους Slayer και θα καταλαβεις γιατι τους λενε η ΚΟΡΥΦΑΙΑ live μπαντα

που πατησε το ποδι της στη γη.

Monarch to the Kingdom of the Dead

:a23: :a23: :a23:

paramedic
04/01/2010, 21:45
Πάντως το line-up αυτο ειναι σε 2 φεστιβαλ μονο αν κοιταξετε ενω στα άλλα πάιζουν άλλα ονόματα(και κάποιοι απο αυτους).
Αν ειναι αληθινό θα κάνει παντού θραυση αλλά μου φάινεται πολύ καλό γιθα να είναι αληθινό. Εξαλλου ο Dave εχει ανακοινώσει οτι δεν θέλει να πάιξει ποτέ με τους Metallica(και γιατι να το κάνει άλλωστε)οπότε αυτο το σενάριο μου μοιάζει όλο και πιο φανταστικό.

Anritsu
04/01/2010, 21:47
Έχω δει slayer 2 φορές , ας τριτώσει το κάκο , μεγκαντεθ και ανθρακες είναι απο καιρό ντεφορμέ και δεν με απασχολούν , Μεταλλικα παλιά αγάπη , οι ραμστάιν πότε ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Κατσε να δεις τους Slayer και θα καταλαβεις γιατι τους λενε η ΚΟΡΥΦΑΙΑ live μπαντα

που πατησε το ποδι της στη γη.

Monarach to the Kingdom of the Dead

:a23: :a23: :a23:

τους σλειερ να τους δω ναι , τους άλλους για πιο λόγο ?

LsKostas
04/01/2010, 21:53
τους σλειερ να τους δω ναι , τους άλλους για πιο λόγο ?

Κοιτα ... εγω για τους Slayer σου ειπα :D

Παιζουν και αλλοι ??? δεν τους ειδα :D :D :D :D

υγ. Πλακα κανω,αλλα οποιος γουσταρει καργα SLAYER θα καταλαβει τι εννοω...
Ανιατη ασθενεια οι αρχιερεις βλεπεις ... οταν αλλοι εβγαζαν χαζομπαλαντουλες
τυπου unforgiven 2 ,εβγαινε το "Divine Ιntervention".

ΘΕΟΙ

:beer: :beer: :beer:

paramedic
04/01/2010, 21:55
Και επειδή κοιταξα στα γρήγορα μέχρι ένα Μεταλλικο φορουμ και το επίσημο site των Metallica επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά ο τρισμέγιστος και ναι

"ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ"!!!ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!

Αντε θα μας φάει η αγωνία να δούμε ποιοί θα είναι στο δικό μας! Αντε ενα άλλο γαμάτο Μεταλλικό καλοκαίρι μας περιμένει λέμε!!!

Anritsu
04/01/2010, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Και επειδή κοιταξα στα γρήγορα μέχρι ένα Μεταλλικο φορουμ και το επίσημο site των Metallica επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά ο τρισμέγιστος και ναι

"ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ"!!!ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!

Αντε θα μας φάει η αγωνία να δούμε ποιοί θα είναι στο δικό μας! Αντε ενα άλλο γαμάτο Μεταλλικό καλοκαίρι μας περιμένει λέμε!!!

Λόγος αγωνίας δεν νομίζω να υπάρχει σύντροφε . Εχούνε φάει τέτοια ψ*λι@ οι δισκογραφίκες και γενικότερα το κύκλωμα απο την κάθετη πτώση στις πωλήσεις δίσκων και σιντι τα τελευταία χρόνια που η τελευταία τους παρηγοριά είναι οι συναυλίες . Μέχρι και acdc είδαμε πριν λίγους μήνες , οι Μεταλλίκα θα το παίξουνε ζόρικοι ??? Για να μην θυμηθώ Μαντονες και Κάιλες Μινογκ . Άλλωστε νομίζω πλέον οι Μεταλλίκα ειναι η 4ή η 5ή φορά που θα παίξουνε στο Ελλαντα , ο πολύς λάος τους είδε και πλέον και δεν αποτελούν σπέσιαλ ατραξιόν

:wave2:

BLiTzER
04/01/2010, 22:15
Οι Megadeth - σχεδόν - ποτέ δεν ήταν thrash.

Το ίδιο ισχύει και για τους MetallicA. 10 κομμάτια δε χαρακτηρίζουν μια μπάντα τέτοιου μεγέθους.

Ο Mustaine θα έκανε πίπες στον πατέρα του για να φτάσει εκεί που έφτασαν οι Metz.

Και, τέλος, δεν υπάρχει μεγαλύτερη LIVE metal μπάντα. Για να μην πω rock.

Κατά τ'άλλα, σαφώς και θα έρθουν Ελλάδα. Η κάθε μπάντα χωριστά, με εισιτήριο 65ε η καθεμιά.

A kai τo Reload ήρθε 3 χρόνια μετά το Divine Intervention.

ΥΓ: 3 φορές MetallicA στην Ελλάδα. 1993, 1999 και 2007. Δεν είναι, δα, και Maiden.

Godsmack έπαιζαν support στους Metz το '05. Τους είδα. Δεν έπαθα και πλάκα :P Βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα του στυλ μου...

LsKostas
04/01/2010, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

A kai τo Reload ήρθε 3 χρόνια μετά το Divine Intervention.

To divine Intervention ηρθε σε μια εποχη που ολοι μαλακωνανε το υφος τους
Λεγε με alternative,grunge και λιγο πριν απ το LOAD (of shit) φυσικα.

Οντως το unforgiven2 ηρθε μετα...:bigcry:

BLiTzER
04/01/2010, 22:27
Το Load είναι απίστευτη δισκάρα και χαλαρά καλύτερο του DI. Για το Reload το συζητάμε.

Να σου υπενθυμίσω ότι συγκρινόμενο με το παρελθόν τους (των Slayer, το DI) είναι μετριότατο έως μαλακίτσα.

Anritsu
04/01/2010, 22:37
Θεωρώ μοναδική χοντρή πατάτα των Μεταλλίκα το Σεντ Ανγκερ που είναι και το μόνο που ποτέ δεν άκουσα ολόκληρο . Τόσο το Λοαντ όσο και το Ρίλοαντ τα θεώρω αξιοπρεπή και πάνω απο τον μέσο όρο άλμπουμ , άσχετα με το αν το γυρισανε προς το κλάσσικότερο χαρντ ροκ . Άλλωστε τους Μεταλλίκα τους κράζανε οι οπαδοί επειδή κόψανε ταχύτητα απο την εποχή του Ραιντ δε λαιτνιγκ .

Οι γκοντσμακ έχουν μερικά καταπληκτικά αλμπουμς , δεν ξέρω στα λαιβ πως πάνε αλλά παντα τα σαππορτ τα τρώει η μαρμαγκα και βγαίνουνε οι χεντλαινερς και μαζέυουνε το χειροκρότημα .Ετσι είναι αυτά . Αν δεν τους δεις μόνους τους καμιά φορά γελιέσαι Ετσι είναι αυτά . Θυμάμαι και τους Μονστερ μαγκνετ στην Αθήνα σαππορτ στους Μεταλλίκα. Η κομμάταρα " κροπ σιρκλ " με το ζόρι ακουγότανε ....

Κάνα άλλο συναυλιακό νέο ?

paramedic
04/01/2010, 22:38
Λόγος αγωνίας δεν νομίζω να υπάρχει σύντροφε . Εχούνε φάει τέτοια ψ*λι@ οι δισκογραφίκες και γενικότερα το κύκλωμα απο την κάθετη πτώση στις πωλήσεις δίσκων και σιντι τα τελευταία χρόνια που η τελευταία τους παρηγοριά είναι οι συναυλίες . Μέχρι και acdc είδαμε πριν λίγους μήνες , οι Μεταλλίκα θα το παίξουνε ζόρικοι ??? Για να μην θυμηθώ Μαντονες και Κάιλες Μινογκ . Άλλωστε νομίζω πλέον οι Μεταλλίκα ειναι η 4ή η 5ή φορά που θα παίξουνε στο Ελλαντα , ο πολύς λάος τους είδε και πλέον και δεν αποτελούν σπέσιαλ ατραξιόν

3 φορές έχουν έρθει και δεν κατάφερα να του δω ρε συ όμως και ελπίζω αυτη τη φορά να καταφέρω. Οi Metallica όσο και να έχουν αλλάξει στα live είναι κορυφή μιας και είναι πιστεύω μπάντα για live καθαρά.
Πάντως αν έρθουν όλοι αυτοί θα είναι πολυ καλό φεστιβάλ πιστεύω.

LsKostas
04/01/2010, 22:39
Κοιτα,θεωρω πολυ διαφορετικα συγκροτηματα Μetallica Slayer
προσωπικα θεωρω τους δευτερους ως την επιτομη του σκληρου ηχου γενικα (οχι μονο thrash)
και ναι το DIVINE δεν συγκρινεται με τα 5 προηγουμενα τους...

Καθολου μελωδικο,μονο τρελα riffs και μην ξεχνας οτι το D.I. επανεφερε την χαμενη επιθετικοτητα σε ολο το στερεωμα ... και μαλλον για αυτον τον λογο μνημονευεται ακομα και σημερα

BLiTzER
04/01/2010, 22:51
Κάποτε λάτρευα αυτές τις μπάντες. Εκτός των Anthrax που είναι αστείοι. Όταν βγήκε το Intervention απογοητεύτηκα. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, κύριε πρόεδρε.

Έχω ξεπεράσει χρόνια τώρα το στάδιο του αν-δε-βαράς-το-κεφάλι-σου-δεν-ακούγεται (για τους βιαστικούς, έχω πολύ extreme γούστα... μπορώ να ακούσω από Gathering μέχρι Dodheimsgard), οπότε όλες αυτές οι επιτομές και ο σκληρός ήχος δε μου λένε και πολλά. Το St. Anger ήταν επίσης απογοήτευση, το Reload κάπου εκεί κοντά. Αλλά 1ον έχω μεγαλώσει με αυτή τη μπάντα και έχει βγάλει 3 ΔΙΣΚΑΡΕΣ που δε θα ξανακυκλοφορήσουν από το σύμπαν ολόκληρο, ακούγοντας τραγούδια των οποίων, απλά σκύβεις το κεφάλι και το βουλώνεις. Και 2ον προτιμώ ένα μουσικό που ψάχνεται, πειραματίζεται, αλλάζει (έστω και προς το χειρότερο καμιά φορά), παρά 30 χρόνια τον ίδιο ήχο (γκουχ γκουχ).

@anritsu (που τα λέει μια χαρά): 23 του μήνα έχει αυτό: http://www.rocking.gr/livedates-info3885.php

Opisthogonia
05/01/2010, 00:21
load reload einai diskares .....perisotero to load fisika .....den boro na katalavo giati oloi thelete mia banda na parameni statheri ? ola exelisonte girosas aftoi giati na minoune stasimi?
otan eisai mousikos k xekinas mia kargiera opos h metallica apo 20 xronon k ftanis 40 den boris na exeis tin idia orexi na grafis ta idia komatia ....edo pezis 16 xronon mousiki k sta 20 den thes na akousis afta pou eixes grapsi otan eisouna 16 ....parte xambari ola exelisonte ;P
tora i mousiki einai ypokimeniki k boroume na sizitame gia apires selides k na katanalosoume gia ali mia fora se mia klasiki sizitisi apiro bandwith ;P

diskolo to vlepo na erthoune k h 4 ;P
SEX

EVI
05/01/2010, 01:34
1λυκειου πηγαινα οταν βγηκε το Load οταν το ακουσα θυαμαμαι στο καπακι βαζω το ride και το ακουω ολοκληρο στο τελος του call of με επιασε μια στεναχωρια για το αγαπημενο μου συγκροτημα (αν και μου αρεσουν 2-3 τραγουδακια απο Load -reload)Στη συναυλια στη ριζουπολη το 1999 ειχε γεμισει το γηπεδο δεν προλαβα να ακουσω παρα μονο το τελευταιο τραγουδι απο Magnet αλλα who cares?εγω ειχα παει για τους Metallica.Δεν με ενδοιαφερει αν κοψαν τα μαλλια τους αν ηρεμισαν τον ηχο τους , εγω στο ακουσμα τραγουδιων οπως το Battery καρα γουσταρω και οταν βαραει metallica σε καφετερια - μπαρ - σπιτι whatever παλι καρα γουσταρω οπως τοτε στα 13 που ακουσα πρωτη φορα.Ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο της μεταλ σκηνης που καταφερε να φερει στο ειδος και ανθρωπους που δεν ηταν μεσα σε αυτο.Οι τυποι αλλαξαν οκ...αλλα υπαρχουν ακομα γιατι μπορει αλλα μεγαθηρια οπως οι maiden να μην αλλαξαν τον ηχο τους καθολου ...ε και?βαρετοι τα ιδια και τα ιδια τα ακουσαμε τα μαθαμε τα γουσταρουμε αλλα ... παλι??????

Ολα τα γκρουπ εχουν εστω και 1 δισκο αποτυχια οκ....οταν ακουσα Live Sabbath με Ozzy δακρυσα και στο τελος που δεν εβγαινε καν η φωνη του πριγκηπα του σκοτους , παλι γουσταρα δε με χαλασε ποτε για κανεναν λογο.

Εχω δει τα απειρα Live και περιμενα πως και πως να γινει χαμος με Panter - slayer οταν ακυρωθηκε λογο των δυδιμων πυργων (αν και scorpions παιξαν τοτε κανονικα) απο τους Pantera ξενερωσα που επρεπε να επιστρεψω το εισητηριο πισω (10.000 δραχμες ).

οι slayer απλα δεν υπαρχουν ειναι απο αλλον πλανητη τα ατομα και εσεις που λετε (για τους επισεις πολυ καλους και αγαπημενους) S.O.A.D θυμαστε οτι τους κραζαν οταν ειχαν ερθει αγνωστοι τοτε support με slayer????? (επισεις στη τοτε περιοδεια περασαν απο Τουρκια οπου βγηκαν οι s.o.a.d. και ειπαν οτι δεν θα παιξουν προς τιμην της αρμενικης γενοκτονιας respect!)

οι megadeth εχουν βγαλει ΔΙΣΚΑΡΕΣ και μαζι με τους υπολοιπους εχουν κανει πολλους σβερκους ''να σπασουν'' στο ΑΝΑΣΑ στο no name , paranoid και λοιπα κλαμπακια.

οι Anthrax ειναι ποιο απλοικο και βρωμικο thrash οπως οι forbidden , nuclear assault , evildead ,tangard Κλπ η σου αρεσει η μια βασανισμενη συνγχωρδια ηχογραφιμενη τις περισσοτερες φορες σε μονοκαναλο :lol: η οχι.

Πριν θαψουμε γκρουπαρες σαν τους Metallica που δεν θα ερθουν να παιξουν το death magnetic φυσικα αλλα ολες τις τραγουδαρες τους ας θυμιθουμε και κατι αλλους οπως οι Kreator που γ@%@$%νε αλλα εκαναν και αυτοι τα παραπτωματα τους βλεπε endorama (οταν εχεις στη δισκοθηκη σου το coma of souls τι μπορεις να πεις μετα?)

Το φεστιβαλ ειναι περα για περα αληθινο (σας εδωσα λινκ) και οχι στη σφαιρα της φαντασιας....περιεργο για Megadeth και metallica φυσικα!αλλα οι εποχες αλλαξαν :sad:

εχω δει Live τους Megadeth και δεν με αφησαν και τοσο ευχαριστημενη οσο Oi metallica , slayer αν και τοτε ειχα δει Live savatage και judas (εστω με οουενς που ειναι φωναρα αλλα υπαρχει και ενας χαλφορντ απο πισω δυστηχως για αυτον).

Μακαρι η συνθεση του φεστιβαλ να συνεχισει και να ερθει και απο τα μερη μας :beer:

γιεεεεεεεεεεεεααααααααα

:ninja: :smokin:

EVI
05/01/2010, 01:37
μπορώ να ακούσω από Gathering μέχρι Dodheimsgard), [/B]

dodheimsgard νομιζα οτι ακουγα μονο εγω και ενας φιλος μου ο αλεξ :lol: ελα υπαρχουν και αλλοι :beer:

paramedic
05/01/2010, 02:40
dodheimsgard νομιζα οτι ακουγα μονο εγω και ενας φιλος μου ο αλεξ :lol: ελα υπαρχουν και αλλοι :beer:
Και μάλλον εσεις οι 3 θα παραμείνετε μετά απο τα τραγούδια τους που μολις άκουσα EVI. Ρε σεις είπαμε να ακούμε καφριλίκια αλλά αυτά παραείναι :eyepop: :eyepop:

manhunter
05/01/2010, 07:26
Mετά από πολλά χρόνια, αν έρθουν όλοι αυτοί, μπορεί να πάω σε συναυλία

-Να χτυπηθώ σε ρυθμούς War Ensemble
-Να ξανανιώσω ακούγωντας Wherever I May Roam
-Να συμφωνήσω σε όλα ,ακούγωντας το Trust....

(Από Anthrax ντεν ξερει...:lol: :lol: )

kachius
05/01/2010, 07:47
Εάν έρθει προς τα μέρη μας το "big four" θα τρελαθούμε κατά χιλιάδες :a018: :a018:
:wacko: :wacko: :wacko:

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου (δε θυμάμαι πού, και βαριέμαι να το ψάξω)
συνέντευξη του Hammet ότι δεν πρόκειτε να συμβεί το big four καθώς
ο ίδιος θεωρεί εαυτόν και το συγκρότημά του πολύ διαφορετικής ιδιοσυγρασίας
από τους megadeth και ΔΕΝ πρόκειτε να συμβεί ποτέ γιατί δε γουστάρει!

Μάλλον τα περί πειρατίας/κρίσης των πωλήσεων που αναφέρθηκε νωρίτερα
τον πρόλαβαν καθώς, στο επίσημο site των metallica έχει big four κανονικά!!!!!!

Αααααντε να τρελαθούμε λεμέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Sabre
05/01/2010, 08:23
Ωπ! Thrasies;

Καιρός ήταν να γίνει πάλι μια περιοδία του στύλ clash of the titans.Μετά τους Testament θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε και τους λοιπούς γερόλυκους στην σκηνή.
Για τους κλασσικούς tharsers το συγκεκριμένο line up είναι ένα όνειρο.Έστω και αν οι περισσότεροι έχουν σταματήσει να βγάζουν καλούς δίσκους απο τα μέσα του 90.
Οι Anthrax θα έρθουν με John Bush τελικά? (ήρωας!)

Ωραία πράγματα , πάω να βρώ το τζίν μπουφάν με τα ραφτά :lol:

:beer: Bang that head that doesn't bang! :beer:

:rotflmao:

dodos 900
05/01/2010, 08:24
:lol:

184732

dodos 900
05/01/2010, 08:25
Γουστάρω!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

project.breeze
05/01/2010, 08:52
Ανάσταση θα γίνει!

harvester
05/01/2010, 08:52
αντε και μετα brayan adams-alice cooper- scorpions- iron maiden :lol:

Cpt. Haddock
05/01/2010, 09:07
Αντε και μετά Barry Manilow, Stevie Wonder, Flock of Seaguls και Bananarama

:wacko:

NikosKK
05/01/2010, 09:24
Αυτά είναι αλλά δε τους βλέπω να έρχονται κατά δω...Και να έρθουν τα λαμόγια oi promoters θα μας βάλουν εισητήριο 200 ευρώ :rotflmao: :rotflmao:

pain
05/01/2010, 09:46
Οι Metallica θα έρθουν 100% :ninja: (σας το υπογράφω)

ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα πια θα είναι τα υπόλοιπα συγκροτήματα δυστυχώς

υποθέτω θα είναι οι Slayer και οι Mastodon

Για Megadeth δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα (και αμφιβάλλω)

edit: Όσο για Dhg παρακαλείστε να δυναμώσετε τα ηχεία σας

www.youtube.com/watch?v=haCXyXpv0U8

:cool:

project.breeze
05/01/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Bananarama

Γιούχου!

Allst@rf
05/01/2010, 09:56
ρε παιδια ειχα ακουσει για το συγκεκριμενο lineup οτι θα ηταν και οι machine head,τελικα δεν...?
Evi με τους Pantera ειχαμε φρικαρει εντελως τοτε που ακυρωθηκε.ειχαμε παρει εισητιριο ενα μηνα πριν...το εισιτηριο το εβγαλα εγχρωμη φωτοτυπια και το κρατησα.μοιαζει σαν το κανονικο ,λες και πηγα.η Pantera ηταν ενα ονειρο που εσβησε .η πιο αγαπητη μου μπαντα μαζι με τους machine head.
RIP Dime

184733

dukeandthecity
05/01/2010, 11:08
εδω είναι το μνυμόσηνο του thrash, moshers?

:beer: :beer: :beer:

Hell_Rider
05/01/2010, 11:12
παμε για ξυλο... :rotflmao: :rotflmao:

:a018: :a018:

2stroker
05/01/2010, 12:16
γαμω τα live θα ειναι!!!Γουσταρωωωωωωω!!!!!:beer: :beer: :beer:

EVI
05/01/2010, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
αντε και μετα brayan adams-alice cooper- scorpions- iron maiden :lol:

Αντε και μετά Barry Manilow, Stevie Wonder, Flock of Seaguls και Bananarama

184744

TROOPER
05/01/2010, 13:06
καλα...παλι στο ρεμπεταδικο του τουμπακαρη θα πνιξουμε το πονο μας στη ρετσινα...:lol:

EVI
05/01/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα...παλι στο ρεμπεταδικο του τουμπακαρη θα πνιξουμε το πονο μας στη ρετσινα...:lol:

Γιωργο οι συναυλιες αυτες θα γινουν.Το φεστιβαλ θα περασει απο Ελλαδα αλλα δεν εχουν ανακοινωθει τα ονοματα που θα ερθουν.Αν ειναι εστω και λιγο μεσα στα πραγματα της μεταλ σκηνης που αφορα το Ελληνικο κοινο οι διωργανωτες θα φερουν το big four και εδω γιατι ξερουν οτι οι οπαδοι αυτων των συγκροτηματων ειναι κατι μαζοχες που θα δωσουν ο,τι λεφτα τους ζητησουν.

........

μολις τωρα σκευτηκα οτι εναν μαζοχισμο τον εχουμε και σαν μεταλλαδες και σαν μηχανοβιοι ..... :sad: :eyepop:

:ninja:

:blush:

:smokin:

:a08:

idi
05/01/2010, 13:16
φλωριες. εγω ακουω μονο αυτα που παιζει στο skull bar :lol: :lol:

Cpt. Haddock
05/01/2010, 13:16
[...]μολις τωρα σκευτηκα οτι εναν μαζοχισμο τον εχουμε και σαν μεταλλαδες και σαν μηχανοβιοι ..... :sad: :eyepop:
[...]

Σα μηχανόβιοι έχετε μεγαλύτερο...

Αφου πάτε κι αγοράζετε καβασακια :p

TROOPER
05/01/2010, 13:21
Γιωργο οι συναυλιες αυτες θα γινουν.........

dream on!

(μακαρι βεβαια αλλα...)

BILLY FILTH
05/01/2010, 13:29
1. όποιος δεν έχει δει Slayer live, απλά δεν έχει δει ποτέ live
2. χέστηκα για τους Metallica, όποτε έπαιξαν Ελλάδα πάντα σκατά ήχο είχαν και ο Ulrich δεν έπαιζε ούτε 1 κομμάτι χωρίς λαθος
3. Megadeth, χέστηκα επίσης...μπάντα που δεν δέχεται να παίξει με τους Rotting Christ λόγω ονόματος, να παει να @#$%^&*
4. Anthrax μόνο και μόνο για την ιστορία
5. Το απόλυτο θα ήταν Slayer Pantera, είχα τον αριθμό 2 στο εισήτηριο, αλλά μας @#$%^&* ο μπιν λαντεν

EVI
05/01/2010, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φλωριες. εγω ακουω μονο αυτα που παιζει στο skull bar :lol: :lol:

:look:

http://www.youtube.com/watch?v=v7YLblswAI0

αυτα παιζει στο skull

NikosKK
05/01/2010, 13:30

αυτα παιζει στο skull

Δώσε λέμεεεεε :smokin:

EVI
05/01/2010, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH

3. Megadeth, χέστηκα επίσης...μπάντα που δεν δέχεται να παίξει με τους Rotting Christ λόγω ονόματος, να παει να @#$%^&*
[/B]

re billy .... αφου στο ιδιο φεστιβαλ παιξαν αυτοι οι 2.... το 2001 rockwave

EVI
05/01/2010, 13:40
Σα μηχανόβιοι έχετε μεγαλύτερο...

Αφου πάτε κι αγοράζετε καβασακια :p

http://www.youtube.com/watch?v=gMhiM0koAK4

:uplate: :hypnotize

http://www.youtube.com/watch?v=ZrEDzq_PY8g

:rotflmao:

BILLY FILTH
05/01/2010, 13:41
re billy .... αφου στο ιδιο φεστιβαλ παιξαν αυτοι οι 2.... το 2001 rockwave

και μετά ο Mustain ανακάλυψε το Θεό και έκανε την παραπάνω δήλωση :evil:

EVI
05/01/2010, 13:43
και μετά ο Mustain ανακάλυψε το Θεό και έκανε την παραπάνω δήλωση :evil:

δλδ ξαναεγινε η προταση να παιξουν μαζι και ειπε οχι?wtf?δε το ηξερα :lol:

idi
05/01/2010, 13:43

αυτα παιζει στο skull

poiotita:smokin:

RudeOrc
05/01/2010, 13:49
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!

2. χέστηκα για τους Metallica, όποτε έπαιξαν Ελλάδα πάντα σκατά ήχο είχαν και ο Ulrich δεν έπαιζε ούτε 1 κομμάτι χωρίς λαθος

Να σου πώ, το ΄93 μιά χαρά ήχο είχαν και την θεωρώ ίσως την καλύτερη συναυλία που έχω πάει έως τώρα!

Κατά τα άλλα, είναι και τα τέσσερα συγκροτήματα μεγαθήρια και από την ώρα που άκουσα το σκηνικό, εδώ και τρείς εβδομάδες δηλαδή, ξεσκονίζω τις αρβύλες μου!!!!!

Cpt. Haddock
05/01/2010, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από RudeOrc
[...] εδώ και τρείς εβδομάδες δηλαδή, ξεσκονίζω τις αρβύλες μου!!!!!

είχαν πιάσει μάκα, ε; :lol:

BILLY FILTH
05/01/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από RudeOrc
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!

Να σου πώ, το ΄93 μιά χαρά ήχο είχαν και την θεωρώ ίσως την καλύτερη συναυλία που έχω πάει έως τώρα!

Το 93 ήταν ακόμα μπάντα. Πλέον δεν είναι :beer:

RudeOrc
05/01/2010, 14:07
Το 93 ήταν ακόμα μπάντα. Πλέον δεν είναι :beer:

Δυστυχώς, συμφωνώ....:beer:

delrules
05/01/2010, 14:59
Megadeth & Rotting Christ παίξανε μαζί το 1997 στο Rockwave στην ριζούπολη αν θυμαμαι καλα σε καποιο γηπεδο ποδοσφαίρου (του Ατρόμητου???). Το 2001 οι Rotting Christ ακυρωθηκαν γιατι τοτε ο Mustaine την ειχε δει reborn christian και δεν γουσταρε τις "σατανικες" μπαντες.Νομίζω ότι πλεον δεν εχει παρόμοια προβλήματα (το χριστιανιλίκι του περασε μάλλον). Οτι ειπε καποτε ότι δεν θα παίξει ποτέ με τους Metallica το ακουω βερεσε. Αν ειναι να πεσει το παραδακι μια χαρα θα παιξει. Εχω δει Megadeth και παλια αλλα και πρόσφατα που υποτιθεται οτι ειναι GTP (και ειναι) και στο live δεν παίζονται. Σε καλοκαιρινο ευρωπαικο φεστιβαλ (με headliners IronMaiden) ειχαν 50' για να παιξουν, βγηκαν, παιξανε τα κομματια συνεχομενα, καπου στην μεση του σετ, ο Dave ειπε εχουμε μονο 50' οποτε δεν θα μιλαμε και πολύ, και ξαναμιλησε στο τελος για να μας πει καληνυχτα. Slayer εχω δει 4-5 φορες (δυστυχως) και ειναι η πιο δημοσιουπαλληλικη μπαντα που εχω δει ποτε. Σε ολα τα live ο Αraya βαριόταν, ο King επίσης και ο Hanneman μόνο που δεν κοιμοταν. Μονο ο Lombardo εσωζε λίγο την κατασταση. Τωρα που εχουν καινουριο δισκο ισως δείχνουν περισσότερο ενδιαφερον. Anthrax ειναι σταθερη συναυλιακή αξία. Metallica δεν εχω καταφερει ακομα να δω, μιας και παντα κατι γινόταν και τελικά δεν μπορουσα. Στα μεγαλα φεστιβαλ εχω παρατηρησει πως οι μπαντες επηρεαζονται λίγο απο τον ενθουσιασμο του κοσμου και παιζουν καλυτερα απο οτι σε μια απλη δικιά τους συναυλία. Μαλλον γιατι και αυτοι στην τελικη ειναι μεταλαδες, οποτε γουσταρουν την φεστιβαλικη μεταλικη γιορτη. Όπως και να εχει ειναι καλο πραμα να γινει τετοιο φεστιβαλ στην Ελλαδα και ελπίζω να μην εμπλακει η DiDi Music και τα γαμησει όλα, όπως μονο αυτη ξερει.

Anritsu
05/01/2010, 17:07

@anritsu (που τα λέει μια χαρά): 23 του μήνα έχει αυτό: http://www.rocking.gr/livedates-info3885.php

Συμπαθήτικοι οι Lake αλλά οχι για να με τραβήξουνε σε λαιβ .

Και μια και λέμε για live , εκπληκτικοί πάντα ειναι Σλιπνοτ. Και το καλοκαίρι στο Τερρα Βαιμπ αλλά και το 2005 στο Λυκαββητό . Και είναι πιστεύω από τα λίγα εως ελάχιστα σουπερ γκρούπς που ήρθαν στην Ελλάδα απάνω στα ντουζένια τους .

:hypnotize

BLiTzER
05/01/2010, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Και μάλλον εσεις οι 3 θα παραμείνετε μετά απο τα τραγούδια τους που μολις άκουσα EVI. Ρε σεις είπαμε να ακούμε καφριλίκια αλλά αυτά παραείναι :eyepop: :eyepop:

Κάποιες ΜΟΥΣΙΚΕΣ δεν εκτιμώνται από τους πολλούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από delrules
Megadeth & Rotting Christ παίξανε μαζί το 1997 στο Rockwave στην ριζούπολη αν θυμαμαι καλα σε καποιο γηπεδο ποδοσφαίρου (του Ατρόμητου???). Το 2001 οι Rotting Christ ακυρωθηκαν γιατι τοτε ο Mustaine την ειχε δει reborn christian και δεν γουσταρε τις "σατανικες" μπαντες.

1997, γήπεδο Απόλλωνα. Πρώτο rockwave. Και το καλύτερο με διαφορά.

2001 εγώ θυμάμαι κανονικά και τους Megadeth και τους Christ.

ΥΓ: Διόρθωση. MetallicA/Godsmack ήταν τελικά το '03.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pain

edit: Όσο για Dhg παρακαλείστε να δυναμώσετε τα ηχεία σας

www.youtube.com/watch?v=haCXyXpv0U8

:cool:

http://www.youtube.com/watch?v=6JhDzFi6NJ8 <- Προτιμώ αυτό ^^

h_m_akis
05/01/2010, 17:10
παντως αν γινει θα τραβηξω ενα lowsiding απο δω ισαμε το stage τωρα που πηρα και το κωλαι ετσι για να γουσταρω ρε παιδακι μουυυυυυ...................:smokin: :smokin: :smokin:

184795

h_m_akis
05/01/2010, 17:12
Κάποιες ΜΟΥΣΙΚΕΣ δεν εκτιμώνται από τους πολλούς.

2001 εγώ θυμάμαι κανονικά και τους Megadeth και τους Christ.

κι εγω...κι ας εχω κατι κενα μνημης ΝΑΑΑ με το συμπαθειο!!!

zephyr1
05/01/2010, 17:36
Rotting Christ αυτη την στιγμη ειναι Αυστραλια,το καινουργιο cd απαιχτο,συνεργασια με Diamanda Galas και ηπειρωτικη μουσικη.
Ακουστε το.

Οσο για την συναυλια ,μακαρι να γινει, το μονο που σκεφτομαι(αν γινει) ειναι ποσο θα εχει το εισητηριο?:hypnotize

EVI
05/01/2010, 21:37
Megadeth & Rotting Christ παίξανε μαζί το 1997 στο Rockwave στην ριζούπολη αν θυμαμαι καλα σε καποιο γηπεδο ποδοσφαίρου (του Ατρόμητου???). Το 2001 οι Rotting Christ ακυρωθηκαν γιατι τοτε ο Mustaine την ειχε δει reborn christian και δεν γουσταρε τις "σατανικες" μπαντες.Νομίζω ότι πλεον δεν εχει παρόμοια προβλήματα (το χριστιανιλίκι του περασε μάλλον). Στα μεγαλα φεστιβαλ εχω παρατηρησει πως οι μπαντες επηρεαζονται λίγο απο τον ενθουσιασμο του κοσμου και παιζουν καλυτερα απο οτι σε μια απλη δικιά τους συναυλία. Μαλλον γιατι και αυτοι στην τελικη ειναι μεταλαδες, οποτε γουσταρουν την φεστιβαλικη μεταλικη γιορτη. Όπως και να εχει ειναι καλο πραμα να γινει τετοιο φεστιβαλ στην Ελλαδα και ελπίζω να μην εμπλακει η DiDi Music και τα γαμησει όλα, όπως μονο αυτη ξερει.

το 2001 παιξαν μαζι ,εχω το εισητηριο μην με κανεις να βρω σκανερ να το βαλω να το δεις.

Εχω δει Live που δεν ηταν φεστιβαλ blind guardian(ροδον) , Iced earth(ροδον) , Kreator(σπορτινγκ) κλπ κλπ και τα σπασαν ΟΛΑ

οσο για την didi τι να σου πω ....σε αυτο δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο φυσικα αλλα απο την αλλη σκευτομε ποιος αλλος εχει φερει τοσα γκρουπ εδω στην Ελλαδα....

Hell_Rider
05/01/2010, 21:47
οριστε..

184826

EVI
05/01/2010, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
οριστε..

σωστος! :lol:

:a20: :a10:

Hell_Rider
05/01/2010, 22:26
σωστος! :lol:

:a20: :a10:

χεχε εδω ειμαι οποτε με χρειαστεις :p

dodos 900
05/01/2010, 22:51
Είχα μπεί τζάμπα!:D

pain
05/01/2010, 23:09
Η Didi θα τους φέρει

dionysus
05/01/2010, 23:22
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: μακαρι να γινει η συναυλια μακαρι να μπουμε τσαμπα γιατι το 100μπαλλο και λιγα λεω

EVI
05/01/2010, 23:28
Μια μεταλομηχανο συναντηση σε μεταλαδικο (εστω ροκαδικο) που να εχει και χωρο να τις βλεπουμε (τις μηχανες) πρεπει να γινει εχει λαο το μοτο.γρ στο arch ισως στο περιστερι που ειναι στο πεζοδρομο πανω. :wave2:

Hell_Rider
05/01/2010, 23:33
Μια μεταλομηχανο συναντηση σε μεταλαδικο (εστω ροκαδικο) που να εχει και χωρο να τις βλεπουμε (τις μηχανες) πρεπει να γινει εχει λαο το μοτο.γρ στο arch ισως στο περιστερι που ειναι στο πεζοδρομο πανω. :wave2:

EVI ελατε στην Λαρισα...εχουμε μαγαζι που εχει χωρο για τις μηχανες :D στο Heart Rock Cafe !

παιδια εαν παιζει κανεις σε καποιο γκρουπ ας το πει να το τσεκαρουμε και να το βοιθησουμε !!! μπορει να βγουμε και γνωστοι στο τελος :p

η μπαντα που παιζω εγω λεγεται Crosswind και η εδρα ειναι στην Θεσσαλονικη ! heavy/power παιζουμε και αν θελετε μπορειτε να μας τσεκαρετε εδω www.facebook.com/crosswindmetal

και ενα τραγουδι απο το δευτερο demo ! http://www.youtube.com/watch?v=NVaAqWhV2LI

EVI
05/01/2010, 23:39
EVI ελατε στην Λαρισα...εχουμε μαγαζι που εχει χωρο για τις μηχανες :D στο Heart Rock Cafe !

αυτο θα ειναι μεταλομηχανο εκδρομη :p και εχω και φιλο πολυ καλο στη Λαρισα αλλα αυτη η ευθεια ρε παιδακι μου ειναι ατελειωτη οσες φορες εχω παει :lol:

will see :beer:

Hell_Rider
05/01/2010, 23:41
θα το κανονισουμε παντως ! θα την βρουμε την λυση ! :beer:

EVI
05/01/2010, 23:42
εδω το προγραμμα συναυλιων που θα γινουν ελλαδα

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/concertagenda

Hell_Rider
05/01/2010, 23:43
εδω το προγραμμα συναυλιων που θα γινουν ελλαδα

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/concertagenda

ψηνομαι για up the hammers ! Doomsword καργα !!!!:beer: :beer:

BILLY FILTH
06/01/2010, 09:57
Η δήλωση του Mustain έγινε (αν θυμάμαι καλά) το 2007 για φεστιβάλ που πρόκειται να γίνει.

Το πρώτο Metal Festival στην Ελλάδα έγινε το 1996 (Rock Of Gods) στον ΟΛΠ στον Πειραιά. Nightfall - Blind Guardian - Rage - Saxon - Slayer.

Όποιος "ψηθεί" για My Dying Bride τέλη του μήνα ασ σφυρίξει

Hell_Rider
06/01/2010, 09:59
Η δήλωση του Mustain έγινε (αν θυμάμαι καλά) το 2007 για φεστιβάλ που πρόκειται να γίνει.

εγω αν θυμαμαι καλα ειχε γινει η δηλωση για τον λογο επειδη ηταν να βγουνε περιοδεια μαζι..κατι τετοιο...

BILLY FILTH
06/01/2010, 10:03
εγω αν θυμαμαι καλα ειχε γινει η δηλωση για τον λογο επειδη ηταν να βγουνε περιοδεια μαζι..κατι τετοιο...

ήταν να παίξουν εδώ και ως support θέλανε μεγάλο όνομα. Στο άκουσμα των Rotting είπε ο μπαγλαμάς ακριβώς αυτό.

Αυτά δεν ξεχνιούνται. Ειδικά για μπάντα που συμμετείχε στο πρώτο Black Metal Tour που έγινε ποτέ. :beer:

PS: αν βρω το κείμενο της δήλωσης στα αρχεία μου θα το "σκανάρω".

Hell_Rider
06/01/2010, 10:07
ναι θυμαμε που ηταν να παιξουν εδω..απλα νομιζα οτι ηταν να βγουνε και περιοδεια μαζι...τελος παντων! :wave2:

dodos 900
06/01/2010, 10:21
Στο arch έχω να πάω κάτι χρόοοονια,θυμάμαι οτι ήτανε ωραίο μαγαζί!Δέν βάζουμε καμία συνάντηση μέσα στο ΣΚ;

Hell Rider δέν ακούω το συγκεκριμένο είδος αλλά παίζετε πολύ καλά!:beer:

Hell_Rider
06/01/2010, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900

Hell Rider δέν ακούω το συγκεκριμένο είδος αλλά παίζετε πολύ καλά!:beer:

νασε καλα φιλε μου ! σε ευχαριστω! εγω ειμαι Λαρισα παιδια δεν μπορω να ερθω στο Artch.. :beer:

BILLY FILTH
06/01/2010, 10:57
η μπαντα που παιζω εγω λεγεται Crosswind και η εδρα ειναι στην Θεσσαλονικη ! heavy/power παιζουμε και αν θελετε μπορειτε να μας τσεκαρετε εδω www.facebook.com/crosswindmetal

και ενα τραγουδι απο το δευτερο demo ! http://www.youtube.com/watch?v=NVaAqWhV2LI

Οι κιθάρες σε κάποια σημεία "πνίγουν" τη φωνή (και ο τραγουδιστής είναι μια χαρά). Η αίσθηση που έχω είναι ότι θέλει ένα "κλικ" πιο πάνω η φωνή.

Κατά τ'άλλα ωραίες συνθέσεις. Ώραιο Power που για μένα από έλληνες μόνο οι Power Crue και Nemesis παίζανε καλά.:beer:

nickmonstro
06/01/2010, 11:01
Καλα αν γινει αυτη η συναυλια μεχρι δανειο θα παρω για να παω.Kαι ας κοψανε οι Metallica τα μαλλια τους και ας βαριεται την ζωη του ο Αraya οταν παιζει στα live και ας το γυρισε ο Mustaine στην εκκλησιαστικη ζωη και ας εχουν παλιωσει οι Anthrax!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

delrules
06/01/2010, 11:31
@ ΕVI

Δεν λεώ ότι οι μπαντες παίζουν καλά μόνο σε φεστιβάλ, αλοίμονο!!! Απλα το feeling της μεταλικής γιορτης το βλέπεις και στις μπαντες και οχι μονο στους οπαδους. Μιλάω για φεστιβαλ τύπου Graspop, MetalCamp, Wacken κτλ και όχι Rockwave. Για το 2001 δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος γιατι 2 ωρες πριν φυγω απο τα καταπληκτικα Ρυζια με αδεια καποιος καραβανας θεωρησε καλη ιδεα να μου την κοψει. Ωστοσο στο DVD των RC "Non Serviam A 20 Year Apocryphal Story" o Σακης λέει την ιστορια της μπαντας και αναφερει οτι ο Mustaine τους ειχε δημιουργησει προβλημα, λόγω του ονόματος. Εχει 2-3 μηνες που το ειδα τελευταία φορα οποτε δεν θυμαμαι για ποτε λεει ακριβως. Το wikipedia ομως θυμαται!! Δειτε εδω (http://en.wikipedia.org/wiki/Rotting_Christ). Ειναι για καποια εμφανιση το Μαιο 2005.

Επίσης το 1996 δεν λεγόταν Rockwave αλλα κάπως αλλιώς (δεν θυμαμαι ακριβως, εχει και 15 χρόνια!!). Μπορει να λεγόταν αλλιως και το 1995 επίσης δεν θυμαμαι.

Οσο για την DiDi Music δεν χειαζεται να πω τιποτα....

Hell_Rider
06/01/2010, 11:34
Οι κιθάρες σε κάποια σημεία "πνίγουν" τη φωνή (και ο τραγουδιστής είναι μια χαρά). Η αίσθηση που έχω είναι ότι θέλει ένα "κλικ" πιο πάνω η φωνή.

Κατά τ'άλλα ωραίες συνθέσεις. Ώραιο Power που για μένα από έλληνες μόνο οι Power Crue και Nemesis παίζανε καλά.:beer:

Ναι εχεις δικιο για το την φωνη σε μερικα σημεια..και γιαυτο στο 3 demo υπαρχει δυνατοτερη παραγωγη :) τωρα ετοιμαζουμε τον δισκο ! ενταξει τι να πει κανεις για τους Nemesis !!! Η τους Power Crue... η τους Marauder???και πολλες ακομα...

Hell_Rider
06/01/2010, 11:36

Επίσης το 1996 δεν λεγόταν Rockwave αλλα κάπως αλλιώς (δεν θυμαμαι ακριβως, εχει και 15 χρόνια!!).
.

το εγραψε και ο Billy ... Rock Of Gods λεγοταν το πρωτο festival και μετα εγινε Rockwave :wave2:

BLiTzER
06/01/2010, 13:36
Rock Of Gods λεγοταν το πρωτο festival και μετα εγινε Rockwave :wave2:

Ότι είπε. Αλλά το πρώτο RW ήταν το '97 :P

@BILLY: Ψιλοψήνομαι για MDB.

EVI
06/01/2010, 13:37
http://www.youtube.com/watch?v=zLmspcgrYrY

:a23:

BILLY FILTH
06/01/2010, 13:47

http://www.youtube.com/watch?v=8T0Ryz-IvMY&feature=related

Τι να λέμε τώρα.

Όποιος είναι μέσα, πάμε για εισητήρια και μετά μαζί στο gagarin. Εγώ θα πάω 100%. Αυτά δε χάνονται :)

Elle
06/01/2010, 22:39
Τι όμορφες νότες είναι αυτές; :beer: :beer:
Μας φτιάξατε τώρα όλους για τα καλά φίλοι μου!! :wave2:

EVI
06/01/2010, 22:58
http://www.youtube.com/watch?v=8T0Ryz-IvMY&feature=related

Τι να λέμε τώρα.

Όποιος είναι μέσα, πάμε για εισητήρια και μετά μαζί στο gagarin. Εγώ θα πάω 100%. Αυτά δε χάνονται :)

no money no live πηγαινε τραβα φωτο η βιντεο και πες μας πως ηταν :beer:

christostr
06/01/2010, 23:37
no money no live πηγαινε τραβα φωτο η βιντεο και πες μας πως ηταν :beer:

Μπα... εσύ μπορείς να πας και αλλιώς, αφού... i am ninja you can't see me

asphyx
07/01/2010, 00:20

Εχει ψιλοκυριλέψει το arch (κοπελα επι της υποδοχης κτλ) αν και παιζει rockακια αντε και τιποτα πιο heavy αναλογα με την μέρα και ώρα:beer: :beer: :beer:

BLiTzER
07/01/2010, 01:15

Πιο βαρετό κομμάτι έβερ. Μόνο κάτι Doors πρέπει να το ξεπερνούν :P